back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 09:50

De la: Ingrid, la data 2011-04-03 22:22:09 De asta ai lipsit?!.....offffff...sper ca ti-ai revenit. Iti doresc multa sanatate si ai grija de tine.

Mersi ingrid!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 09:51

De la: Emilescu, la data 2011-04-03 23:01:40m-au atacat tilharii! 25 de virusuri. am dat lupte seculare de 24 de ore.

Marine cu fierea poti s-o domolesti!
Vrei sa stii cum?

Da! Cum?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 16:53

Probabil ca si asta face parte din tratament...Traind cu speranta...ca cineva ne v-a face bine. Si autosugestia asta e buna cateodata , dar nu intotdeauna...Merge unde merge....daca e din pripa.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 19:16

AZI ROXANA MEA , MI-A ADUS O VESTE GROAZNICA.... PRIETENUL EI, IONUT, SI SPERAM VIITORUL MEU GINER, A PLECAT DE LANGA NOI. ....a FOST UN MARE SUFLETIST. eL SARACU ULTIMA OARA MI-A CUMPARAT MEDICAMENTE CAND MI-A FOST ACU PE 2 RAU IAR. iMI PARE RAU PENTRU EL. NE-AM INTELES FOARTE BINE ... CU EL...M-A AJUTAT SI IN MULTE TREBURI IN CASA PE CARE EU NU LE-AM PUTUT EFECTUA. ...CE MARE O SA FIE LOVITURA PE PARANTII LUI CARE SUNT LA MUNCA IN ITALIA ....PARCA A PRESIMTIT. A DAT CU MINE NOROC SI MI-A URAT SANATATE LA PLECARE. NU CREDEAM CA O SA FIE SI ULTIMA OARA.....DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!..... PRABUSIRE TE TEREN LA UN MAL DE PAMANT ... ACELEASI PROBLEME CU MALURILE NECONSOLIDATE. OARE CATI TINERI TREBUIE SA MAI IA. SII NU AVEA DECAT 35 DE ANI..... OFFFF!!! AM MAI PIERDUT UN SPRIJIN.....

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 19:37

CE INSEAMAN SOARTA ASTA...SARACII LUI PARINTI CU GREUTATI SI EI DE SANATATE AU STRANS DIN DINTI CUM SE SPUNE. vISAU SA FACA ROST DE BANI PENTRU EL PENTRU EI PENTRU VIITORUL LOR. sI ACUM CE AU FACUT LE-AU FACUT ROST DE APARTAMENT PTR TOTDEAUNA!!!....IMI ESTE FOARTE GREU SA MAI SCRIU cU TOATE CA IMI ESTE STRAIN DE MINE DE SANGELE MEU, M-AM ATASAT FOARTE TARE DE EL. ERA CA SI FECIORUL MEU... M-A SALVAT PE MINE MURIND EL...NU O SA-L UIT TOATA VIATA MEA DE ACUMA.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 21:26

RECTIFIC AVEA 25 DE ANI....

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 21:34

T�n�rul a murit pe loc Foto: Adev�rul

Un g�l��ean de 25 de ani a murit dup� ce a fost prins sub un mal de p�m�nt

Tragedia a avut loc �n M�ci�eni, comna Corni. T�n�rul lucra la sistemul de canalizare al localit��ii. Pompierii s-au chinuit dou� ore s�-l scoat� de sub p�m�nt.
Ionu� Laz�r, �n v�rst� de 25 de ani, �i-a pierdut via�a �n aceast� diminea�� dup� ce s-a pr�bu�it peste el un mal de p�m�nt. Acesta lucra �mpreun� cu al�i s�teni la re�eaua de canalizare. Incidentul a avut loc la ora 10.20. �oca�i, colegii au chemat pompierii �i ambulan�a.
Opera�iunea de salvare a durat peste dou� ore, dar b�rbatul nu a mai putut fi salvat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicin� Legal� pentru efectuarea autopsiei.
�Aproximativ 20 de pompieri �i lucr�tori au �ncercat s� scoat� b�iatul de sub p�m�nt. Era deja mort la finalul opera�iunii�, spune Eugen Chiri��, purt�tor de cuv�nt al ISU Gala�i.

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 01:05

De la: Marin56, la data 2011-04-06 21:34:33T�n�rul a murit pe loc Foto: Adev�rul

Tragedia a avut loc �n M�ci�eni, comna Corni. T�n�rul lucra la sistemul de canalizare al localit��ii. Pompierii s-au chinuit dou� ore s�-l scoat� de sub p�m�nt.
Ionu� Laz�r, �n v�rst� de 25 de ani, �i-a pierdut via�a �n aceast� diminea�� dup� ce s-a pr�bu�it peste el un mal de p�m�nt. Acesta lucra �mpreun� cu al�i s�teni la re�eaua de canalizare. Incidentul a avut loc la ora 10.20. �oca�i, colegii au chemat pompierii �i ambulan�a.
Opera�iunea de salvare a durat peste dou� ore, dar b�rbatul nu a mai putut fi salvat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicin� Legal� pentru efectuarea autopsiei.
�Aproximativ 20 de pompieri �i lucr�tori au �ncercat s� scoat� b�iatul de sub p�m�nt. Era deja mort la finalul opera�iunii�, spune Eugen Chiri��, purt�tor de cuv�nt al ISU Gala�i.

Romanul si mintea lui cea de pe urma ! Fi tare nea Marine ! Se intampla uneori si din vina noastra, uitam ca si noua poate sa ni se intample ceea ce se intampla la toata lumea . Condoleante sincere!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 01:10

Sa-i fie sufletul usor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 01:51

De la: Marin56, la data 2011-04-06 21:26:03RECTIFIC AVEA 25 DE ANI....

Condoleante !

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 05:54

..Marine, imi pare tare rau pentru fiica ta si pentru voi toti. Condoleante si fii aproape de fata, are nevoie de mult sprijin sufletesc.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 08:33

Maltumesc Mult !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 09:43

AZI CAND S-A IMPLINIT SOROCUL,
ITI SCRIU SI EU CEVA: INTR-O DOARA
PENTRU TINE IONUT SI INTREAGA FAMILIE.
ACUM CAND TE INGROAPA A DOUA OARA...

DE CE AI PLECAT DE LANGA NOI.
DE CE AI PLECAT DE- ACASA,
VEI RAMANE PURURI PRINTRE NOI,
IN AMINTIREA NOASTRA.

TE-AI GRABIT, SI NU FACI BINE,
LASANDU-NE PE TOTI , INDURERATI
NICAIERI NU E MAI BINE,
DECAT , LANGA SCUMPII TAI FRATI.

POATE ACOLO UNDE ESTI,
TE UITI LA NOI, SI ZICI CA E BINE
SA NE TRIMITI SI NOUA VESTI
SI GANDURI DE LA TINE.

TI-A FOST FRANT DE TIMPURIU
AL TAU DRUM, AL VIETII
DAR VEI RAMANE TOT ZGLOBIU,
PENTRU NOI, TOT RESTUL VIETII.

AI FOST BUN, CU SUFLET MARE,
CUM PUTINI SUNT PRINTRE NOI,
O SA NE FIE DOR DE TINE, TARE,
CA NU AI VRUT SA STAI LA NOI.

AI VRUT SA FACI O FAPTA BUNA,
SACRIFICANDU-TE PE TINE,
DAR NA-I STIUT CA NU-I A BUNA,
CAZAND MALUL PESTE TINE.

TE PLANG , SI AM INTELES PREA BINE,
CAT DE RAU TI-A FOST ATUNCI,
CATA FRICA AI STRANS IN TINE,
INCERCAND IAR SUS SA AJUNGI.

DAR NOI NU TE VOM UITA NICI GAND
PENTRU CATE AI FACUT,
SI PARINTII TE AU IN GAND,
PENTRU CA EI TE-AU FACUT.

RAMAI CU BINE IONUT DRAGA,
NOI CU TOTII TE-AM IUBIT,
CHIAR DACA NU TI-A FOST DRAGA,
A TA VIATA ,NOI TE-AM IUBIT.

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA!
PENTRU CA EL TE-A IUBIT...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 09:47

Buna Marine, ti-am purtat grija... vad ca durerea e mare

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:00

CUM SA NU FIE ! ERA CA SI FECIORU-MIU...EL ERA BAZA...SI CU FICAMEA. ACUM AM RAMAS CU FICAMEA...CA LA BAIATUL MEU NUMAI DE MINE NU-I ARDE...DE FAPT NU-I VINA LUI ASA IS BAIETII. A FOST UN SUFLET MARE.... SI MULT TIMP DE ACUMA NU-L VOI UITA...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:05

De la: Marin56, la data 2011-04-10 10:00:16CUM SA NU FIE ! ERA CA SI FECIORU-MIU...EL ERA BAZA...SI CU FICAMEA. ACUM AM RAMAS CU FICAMEA...CA LA BAIATUL MEU NUMAI DE MINE NU-I ARDE...DE FAPT NU-I VINA LUI ASA IS BAIETII. A FOST UN SUFLET MARE.... SI MULT TIMP DE ACUMA NU-L VOI UITA...

INTELEG. TE-AS SFATUI SA AI GRIJA CU FIICA, EA E SI MAI LOVITA, SARACUTA.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:10

SIGUR! SI EA E LA FEL CA MINE TRAIESTE IN ASCUNS SENTIMENTELE E O FIRE INCHISA VAD CUM EXPLODEAZA DIN CAND IN CAND. O INTELEG CA VREA SA SE TINA TARE PENTRU MINE. MI SE STRANGE SI MIE INIMA CAND O VAD CA SUFERA...SI CAND MA GANDESC LA EL. pARINTII LUI SUNT TERMINATI MAI ALES TATAL LUI. cE VRETI ERA SINGURUL BAIAT MEZINUL. ...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:12

De la: Marin56, la data 2011-04-10 10:10:05SIGUR! SI EA E LA FEL CA MINE TRAIESTE IN ASCUNS SENTIMENTELE E O FIRE INCHISA VAD CUM EXPLODEAZA DIN CAND IN CAND. O INTELEG CA VREA SA SE TINA TARE PENTRU MINE. MI SE STRANGE SI MIE INIMA CAND O VAD CA SUFERA...SI CAND MA GANDESC LA EL. pARINTII LUI SUNT TERMINATI MAI ALES TATAL LUI. cE VRETI ERA SINGURUL BAIAT MEZINUL. ...

ZGUDUITOR ...SI STUPID. SE ANCHETEAZA CEL PUTIN CINE-S VINOVATII? SAU IL SCOT PE EL DE VINA?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:14

CND L-AM VAZUT IERI , MAI SA NU-L MAI CUNOSC...eRA NEGRU SI LA PROPIU SI LA FIGURAT DE SUPARARE... I-A PARUT RAU...CUI NU I-AR PARE RAU SA TE DUCI PE NEASTEPTATE IN PAMANT LA NICI 26 DE ANI , INAINTE DE A CUNOASTE CAILE VIETII IN INTRGIME... PUTEA SA MAI TRAIASCA DACA NU O FACEA PE EROUL...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:15

* Muncitor �ngropat de viu sub cinci metri cubi de p�m�nt * Lucr�rile de execu�ie a canaliz�rii dintr-un sat din comuna Corni � �ntrerupte de un tragic accident *

Tragedie: un mal de p�m�nt pr�bu�it ieri diminea��, la ora 10,20, la M�ci�eni, comuna Corni, peste Ionu� Laz�r (25 de ani), muncitor al societ��ii Cricons, a b�gat groaza �ntre cei care au �ncercat s�-i dea o m�n� de ajutor. �ngropat de viu sub 5 metri cubi de p�m�nt, t�n�rul nu a avut nici o �ans�.

El lucra �n momentul accidentului chiar la consolidarea acelui mal, a explicat c�pitanul Eugen Chiri��, purt�torul de cuv�nt al Inspectoratului pentru Situa�iile de Urgen�� Gala�i. D

in nefericire, interven�ia rapid� a SMURD-ului din T�rgu Bujor �i a pompierilor din Tecuci (�n total 20 de subofi�eri) nu i-a putut salva via�a ghinionistului muncitor.

�Dup� dou� ore de s�p�turi, trupul lui Ionu� Laz�r a fost scos la suprafa��. Din nefericire, manevrele de resuscitare ale SMURD-ului nu au avut succes, g�l��eanul fiind declarat mort�, �ncheie purt�torul de cuv�nt al ISU.

O anchet� a fost deschis� pentru a fi analizate toate circumstan�ele care au condus la producerea acestui teribil accident de munc�.

Inspectorii de munc� ancheteaz�

�Ne-am deplasat la fa�a locului, am demarat o anchet� �i urmeaz� s� stabilim cu exactitate cauzele accidentului �i s� vedem ce m�suri se impun �n acest caz. Din primele informa�ii, b�rbatul lucra la firma de construc�ii angajatoare cu carte de munc�, de c�teva s�pt�m�ni�, a precizat directorul - executiv al Inspectoratului Teritorial de Munc� (ITM) Gala�i, Ionel Petrea. (Gabriel Kolbay)

Scris de Maria ROMANI�� | Miercuri, 06 Aprilie 2011

Tragedie �n comuna g�l��ean� Corni, �n satul M�ci�eni, unde un b�rbat �n v�rst� de 25 de ani, muncitor la o firm� de construc�ii ce executa lucr�ri la re�eaua de canalizare, a fost surprins de c�derea unui mal de p�m�nt �i a murit. Nenorocirea s-a petrecut �n jurul orei 10, c�nd Ionu� Laz�r, angajat al firmei Tricons, ce efectua instalarea re�elei de canalizare, lucra �ntr-un �an� ad�nc de 4-5 metri. �Muncitorul executa �n momentul producerii accidentului lucr�ri care s� asigure malul de p�m�nt practic b�tea ��ru�ii pe care urmau s� se fixeze dulapii care asigurau malul. Din p�cate, malul de p�m�nt a cedat �i muncitorul a fost prins �n �an�. Inspectoratul Teritorial de Munc� Gala�i �i poli�i�tii din T�rgu Bujor au �nceput o anchet� �n acest caz. Este primul eveniment de munc� mortal al acestui an �n jude�ul nostru�, a declarat Ionel Petrea, director al Inspectoratului Teritorial de Munc� Gala�i, care a f�cut cercetarea la fa�a locului �n satul M�ci�eni. B�rbatul era angajat legal al firmei de construc�ii care realiza lucrarea. Imediat dup� producerea accidentului colegii de munc� ai victimei au apelat num�rul de urgen�� iar pompierii din Tecuci �i un echipaj SMURD din T�rgu Bujor au plecat la M�ci�eni. �S-a intervenit timp de dou� ore cu 20 de oameni �i cu utilaje pentru a scoate muncitorul prins sub malul de p�m�nt. La ora 12.31 b�rbatul a fost scos din p�m�nt �i s-au �nceput imediat manevrele de resuscitare, dar, din p�cate, nu s-a mai putut face nimic�, a declarat purt�torul de cuv�nt al Inspectoratului pentru Situa�ii de Urgen�� Gala�i, c�pitan. Eugen Chiri��.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:17

EU RAMAN LA CONVINGEREA CA NU A FOST AJUTAT. TREBUIA ASIGURAT CU O FRANGHIE. ...CEVA... A DURAT PREA MULT CA SA-L GASEASCA...SI DE CE TOCMAI PE EL LA PUS SA FACA ASIGURAREA MALULUI?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:18

CA DOAR NU ERZ TREABA LUI. EL ERA INSTALATOR

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:19

AHA, INSTALATOR....ASTIA DIN ZIARE NU ZIC NIMIC DESPRE ACEST LUCRU...DECI SE VA MUSAMALIZA.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 11:04

Si cred ca ai perfecta dreptate. Cum de PROTV sau ANtena sau Prima nu au facut nici un comentariu despre aceasta crima. Ca de alfel ei erau mereu in top receptivi la toate evenimentele. Cred ca cineva nu a vrut sa-i anunte sau ei nu au vrut sa se implice in aflarea adevarului. Si cred ca il fac vinovat pe patronul firmei la care lucra el. El era cel mai tare interesat sa nu sa se afle adevarul. Daca nu au aflat pana acum , o sa-i atac siteurile lor sai informez eu daca ei nu au fost informati. Vreau sa se faca lumina in acest caz. Chiar daca nu-i mai dau viata lui, macar sa plateasca cei vinovati. El cum era o fire mai timida, cred ca a fost fortata sa le faca treaba altora. concluzie: A FOST OMORAT CU ZILE...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 11:29

Mi-a povestit un om aseara care m-a dus la capele, ca era coleg de echipa cu el Ca il cunostea de mult si el. Zicea ca s-a scris numai minciuni. Cica erau 20 de pompieri. Nici pomeneala. Erau trei pompieri mari si lati, care faceau schimb la lopata cu satenii din sat. Acestia au venit acolo cand au zuzit ce s-a intamplat. Iar cica , nici manevrele de surescitare nu au fost facute crezand ca nu mai era cazul dupa 2 ore. Chiar si asa fiind trebuiau sa incerce.Numai minciuni. Traim intr-o tara plina de mincinosi. In jurul nostru e atat minciuna. Oare cand o veni vremea sa dispara asta? Sa fim constienti de asta.. Domnii sefi de la lucrare sau domnule patron , daca de justitie o sa scapati , nu o sa scapati in schimb de pedeapsa lui Dumnezeu. El o sa va aiba in vedere, mai devreme sau mai tarziu. Si in constiinta voastra acel suflet nevinovat. Era minte de copil, pe care voi ati exploatat-o!...Si sa nu va gasiti linistea pana la izbavire...Amin! Vreau ca el sa fie razbunat, chiar daca nu a fost in intregime vina lui. Dar voi inde erati? Ce ati pazit? De cfe l-ati lasat sa coboare singur in acel sant inalt sau adanc de 4-5 metri? L-ati bagat la mijloc?Cred ca asa au si stat lucrurile. Ati profitat de el De inocenta lui. Facand-o pe eroul cu mainile voastre. maini ce au fost patate de sange...Dac se aplica normele de Protectia Muncii , nu se ajungea aici, si poate ar mai fi trait...

9am246777_

7 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 12:28

De la: Marin56, la data 2011-04-06 21:34:33T�n�rul a murit pe loc Foto: Adev�rul

...am eu gre�ita impresie, sau este vorba despre o arhicunoscut� sintagma."s� mori ca prostu' " ?

..a�a se "�nt�mpl�" atunci c�nd individul nu �i cunoa�te drepturile �i obliga�iile la locul de munc�, a�a se �nt�mpl� atunci c�nd accept� s� lucreze �n locuri periculoase f�r� a cunoa�te normele minime de asigurarea securi't��ii muncii at�t �n ceea ce �l prive�te pe el ca angajat c�t �i pe angajator.

...regretele tuturor sunt tardive,�ns�, de luat aminte pentru viitor !...nu chiar tot "merge �i a�a " *!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 12:42

De la: Marin56, la data 2011-04-10 11:04:10Si cred ca ai perfecta dreptate. Cum de PROTV sau ANtena sau Prima nu au facut nici un comentariu despre aceasta crima. Ca de alfel ei erau mereu in top receptivi la toate evenimentele. Cred ca cineva nu a vrut sa-i anunte sau ei nu au vrut sa se implice in aflarea adevarului. Si cred ca il fac vinovat pe patronul firmei la care lucra el. El era cel mai tare interesat sa nu sa se afle adevarul. Daca nu au aflat pana acum , o sa-i atac siteurile lor sai informez eu daca ei nu au fost informati. Vreau sa se faca lumina in acest caz. Chiar daca nu-i mai dau viata lui, macar sa plateasca cei vinovati. El cum era o fire mai timida, cred ca a fost fortata sa le faca treaba altora. concluzie: A FOST OMORAT CU ZILE...

Exact in ziua aceea au dat la stiri moartea unui om de prin Arad. Exact aceeasi situatie, surpatura intr-un sant. Poate ca stirea aia a venit prima si au considerat ca doua cazuri identice nu le fac audienta

..oricum e un accident de munca flagrant, nu vad cum se poate musamaliza.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 13:18

Condoleante nea'Marin....Dumnezeu sa-l odihneasca....Topicul este despre minuni,dar din pacate nu a fost o minune,ci o tragedie....pacat.Venim pe rand...plecam pe sarite...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 13:37

De la: symy1, la data 2011-04-10 13:18:46Condoleante nea'Marin....Dumnezeu sa-l odihneasca....Topicul este despre minuni,dar din pacate nu a fost o minune,ci o tragedie....pacat.Venim pe rand...plecam pe sarite...

Buna Symy!
Tu ai zis asta, sau e un proverb? cu venitul pe rand ...

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 13:58

De la: Ingrid, la data 2011-04-10 13:37:37
De la: symy1, la data 2011-04-10 13:18:46Condoleante nea'Marin....Dumnezeu sa-l odihneasca....Topicul este despre minuni,dar din pacate nu a fost o minune,ci o tragedie....pacat.Venim pe rand...plecam pe sarite...

Buna Symy!
Tu ai zis asta, sau e un proverb? cu venitul pe rand ...

Nu surioara nu sunt cuvintele mele,l-am auzit si eu prin lume,contim mult ADEVAR.! Sa ai o duminica frumoasa...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Pagini: << 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: