Info
x
De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism?
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 19:02
De la: 9am207786, la data 2010-10-07 14:36:56DORESC SA FAC UN APEL AICI, este suficient ce s-a scris ? nici macar nu am inceput .... asta a fost doar incalzirea .... care valori sunt ale NOASTRE NATIONALE SI TRADITIONALE CA ROMANI ?... citesc si vad aceiasi limba de lemn gretoasa si nespalata cu soaie de incultura care este folosita si in presa .... daca acolo nu am cuvant aici am ... deci du-te-n muntele atos si spanzura-te si lasa-ne ... am ajuns dintr-o data neam cu valoare unica , suntem limbricii luminosi , flegma cu sclipici , trotineta cu atas ....pizza cu sarmale .... tu esti ala de aperi tara si valorile ... cu ce drept imi spui tu mie sa nu mai postez nimic ...esti cumva pilif ? vezi ca se fac inrolari la prm ... la plata cotizatiei primesti un rudotel gratis si posibilitatea de a ii pupa mana lui Vadim... ceea ce e acelasi lucru pentru unii ca tine ....agitati pana la starea de voma ... in oltenia la mine avem o vorba pentru astia ca tine : ORBETE ! esti atat de orb si convins ca ceea ce spui tu e corect ca ai impresia ca daca mori tot pamantul o sa moara cu tine.... spui ca ai scris destule mesaje si ca au fost luate in bataie de joc ... bai neica ceea ce ai scris tu e o bataie de joc .... limba de lemn , intoleranta , homofobie , prostie .... pacala a existat cu adevarat , si cineva a tinut minte ce a facut ... renunta in a ne mai delecta cu prostarile tale si CITESTE-O CARTE ... Kamasutra -carte de desenat , Masturbarea pentru idioti ... orice ...numai nu mai posta ... . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 19:09
De la: 9am207786, la data 2010-10-07 14:36:56DORESC SA FAC UN APEL AICI, deci...e clar...iti dau un ,,romulus''
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 19:38
De la: Ic3, la data 2010-10-10 20:16:30 decat o mie de enoriasi cretini mai bine un dusman sincer ... sau biblic (satanic ) zis ... decat o vesniciei in ignoranta mai bine o flegma bine scuipata ... astfel avem mai mult timp pentru a discuta adevaratele probleme care stau in fata noastra , in incercarea de a crea o societate in care urmasii nostri sa nu fie rusinati ca sunt oameni . . |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:42
Prequests ( adicatelea ceva ce e necesar pentru ceva anume ....)
incep sa urc nume de carti pe care le-am citit in ultimii doi ani ... nu le mai tin minte pe toate dar asa cum zicea iubitul nostru istoric-patriot-crestin Iorga poate ca nici nu erau vrednice de retinut daca nu mi-au ramas niscaiva idei despre ele .... Incep printr-o carte citita in amuzament si bascalie generala .... desi are ca fundament unele dintre cele mai importante intrebari pe care omul si le poate pune Leo Taxil -----" Biblia hazlie " ( o am in format electronic pentru doritori :opris_vasile123@yahoo.com) un tip anti-catolic si anti-cler cu un bonton pe gustul meu ... spicuim .... "Preoții creștini afirmă că evreii nu înțelegeau cărțile lor "sfinte" și că nici acum nu-și înțeleg religia, nu cunosc "credința adevărată". Ia gîndiți-vă și dumneavoastră, evreii "n-au bănuit niciodată" că Isaia, răstindu-se la regele Babilonului, dușmanul lor, și "prezicîndu-i" ziua cînd i se va nărui puterea, a avut în vedere nu căderea acestui rege, ci legenda străveche a răzvrătirii lui Lucifer împotriva lui Dumnezeu! Și ce găgăuți erau rabinii dacă nu au izbutit să citească acest lucru printre rînduri!" sau ... "Între noi fie vorba, dumnezeu, pe cît se vede, făcea fasoane, căci oare nu el îi făgăduise lui Avraam nenumărați urmași? Și oare nu providența i-o alesese pe Rebeca de soție fiului lui Avraam? De aici reiese că dumnezeu nu putea să-i fi dat lui Isaac o soție stearpă fără a-și fi călcat cuvîntul. Dacă el "a închis pîntecele" și acestei nefericite, tot el îl va deschide, silindu-l mai întîi să se chinuiască puțintel și pe urmașul lui Avraam, favoritul său întreținut. Totuși au fost și complicații: "Dar pruncii se împungeau în pîntecele ei și ea a zis: «Dacă e așa, de ce mi-a mai venit această sarcină?» Și s-a dus să caute răspuns la domnul" (Facerea, XXV, 22). "Sfîntul" autor a uitat să arate unde anume s-a dus Rebeca să stea de vorbă cu domnul. "Sfînta sfintelor", o despărțitură a templului asemănătoare altarului din bisericile creștine, nu fusese încă inventată. Pînă acum dumnezeu apărea unde voia și cînd voia. Pe pămînt nu existau filiale ale birourilor lui cerești. Cu toate acestea, Rebeca a izbutit să-l întrebe pe dumnezeu și el nu a pregetat s-o lămurească: "Două neamuri sînt în pînŹtecele tău și două popoare despărți-se-vor chiar din măruntaiele tale; și unul din cele două popoare va fi mai zdravăn decît celălalt, iar cel mai mare va sluji celui mai mic!" (Facerea, XXV, 23)." o carte draguta , cu bun simt si foarte utila cand apar pe la usa martorii lui iehova .... foarte utila ... Ioan Petru Culianu "Cult ,Magie , Erezii" ( o am in format electronic ...) o carte capatai daca vrei sa intelegi cum s-au metamorfozat religiile de-a lungul si de-a latul timpului ... de asemenea afli si de ce crestinismul nu e crestinism ci un nenorocit de sincretism ... Culianu este unul din putinii scriitori romani pe care ii citesc cu placere ... altul e cioran .... dar culianu are cateva carti excelente ... Arta fugii. Jocurile mintii. Experientele extazului . Gnozele dualiste ale occidentului de citit nu am citit decat Cult , magie , erezii si Gnozele dualiste ale occidentului ... ultima nu am terminat-o ... toate aceste carti le am si format electronicos pentru pofticiosi desi as sugera sa va luati tacticos talpasita pana la o librarie si sa vi le cumparati ... nu de alta dar unele merita toti banii ( nu mai mult de 30 de ron ... pe la chioscuri le gasiti cu 45 ron deci ... evitati ) Inca o carte citita mai demult cu grave implicatii crestine este si Carl Gustav Young Psihanaliza fenomenelor religioase . o carte care pentru cei care au citit-o li se va parea dubios ca am adaugat-o aici dar care pentru mine a faost destul de plicticoasa dar cu unele pasaje destul de interesante ... recomand celor cu un bun simt logic si nu inainte de culcare .... Inchei pe ziua de azi cu un scriitor fain rau : Rath-Vegh Istvan Istoria culturala a prostiei omenesti carte necesara pentru a putea intelege micile mecanisme cretine care au format religiile ... nu sti ce e aia cicisbeo ? Istvan ne lamureste : "Această splendidă instituție a apărut la începutul secolului al XVIII-lea, în Genova. Ea consta în aceea că distinsa nobilă genoveză putea să țină în preajma ei nu unul, ci mai mulți cavaleri însărcinați cu slujirea persoanei sale. Dacă avea mai mulți cavaleri, aceștia își impărțeau între ei sarcina. Unul o ajuta dimineața la îmbrăcat, altul o conducea la biserică, un al treilea o însoțea la plimbări, al patrulea o întovărășea când era în societate, al cincilea se îngrijea de mesele ei, al șaselea îi orânduia treburile pecuniare. Aceste obligații erau acceptate de către cavaleri ca niște îndeletniciri plăcute. Până la urmă, moda a de. generat în așa hal, încât era o rușine ca o doamnă din societate să nu aibă cicisbeo. In ceea ce îl privește pe soț, situația lui era asemănătoare cu aceea a soțului din evul mediu, care era nevoit sa accepte ca soția să-și angajeze, în cadru festiv, un adorator. Diferența consta doar în aceea că pe câtă vreme cavalier servant-ul din perioada cavalerească își întâlnea rar adorata, cicisbeo se ținea de dimineața până seara de fustele ei. Tocmai de aceea, în condiții normale, soțului nici nu-i prea păsa de veșnicul alai, deoarece cicisbeii erau mai geloși unul pe altul decât era soțul pe ei,"și astfel adoratorii se transformau în paznici de încredere. Doar unde funcționa numai un singur cicisbeo, se puteau ivi unele i neplăceri, însă în nici o epocă nu s-a găsit vreun mijloc de apărare împotriva valurilor flirtului care rup zăgazurile. Și aici situația soțului era asemănătoare cu cea din Frauendienst-ul medieval : și bărbatul se angaja în calitate de cicisbeo în altă parte. Cicisbeatul se deosebea de flirt, care este mai mult sau mai puțin public și mai mult sau mai puțin acceptat, prin faptul că era organizat instituțional. în înțelesul propriu al cuvântului instituțional, întrucât în contractele de căsătorie o clauză specială stipula câți cicisbei are dreptul să-și țină tânăra soție! A nesocoti acest obicei legalizat era la fel de revoltător cum ar fi fost, in perioada modei rochiilor cu trenă, ca să se plimbe cineva pe stradă în rochie scurtă. Cronica nu consemnează decât numele unui singur bărbat curajos, marchizul Spinola, care-și iubea logodnica într-un mod atât de asemănător oamenilor de rând. încât a inclus în contractul de căsătorie un alineat care contravenea obiceiului. Hotărât și deschis, el a pus condiția ca in decursul căsătoriei lor nici nevasta să nu aibă dreptul să-și țină cicisbeo și nici ei să se angajeze într-un astfel de rol pe lângă vreo altă femeie." clar nu ? o carte cu putine referinte religioase dar cu multe mecanisme si apucaturi laice pe care le regasim si in crestinism.... pm daca vreti sa aflati mai multe despre cicisbei.... numai bine si ...va urma . |
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 17:39
Mi-ai trezit curiozitatea cu Istoria culturala... tocmai am reusit sa fac rost de carte in format digital si o sa arunc un ochi... Biblia hazlie am citit-o... si mi-a placut. Pacat ca e numai despre Vechiul Testament. Young nu ma prea tenteza... am impresia ca e multa vorbarie pe acolo (desi s-ar putea sa ma insel). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 00:24
Eu tocmai am citit ultima culegere de "fax-uri" primite de papa de la roma ....de la stiti voi cine.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 17:07
De la: _KARPOV, la data 2010-10-20 00:24:39 nu fi egosit, zi-ne si noua ce-ai citit ca sa putem "profeti" si noi
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 17:41
De la: ion00, la data 2010-10-11 14:37:38 Sunt meleaguri unde poruncile Lui Dumnezeu sunt bagate in seama si unde oamenii o duc bine. |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 01:51
De la: Sil100, la data 2010-10-20 17:07:51De la: _KARPOV, la data 2010-10-20 00:24:39 Sunt atat de complicate ca doar eu si papa le putem intelege....Daca le dam drumul pe piata exista riscul sa fie interpretate aiurea....mai ales de catre biserica ortodoxa..... Singura chestie pe care as putea sa o dezvalui este ca ne da sfatul sa credem in dumnezeul lui Israel....Asta pe mine ma face sa cred ca nu trebuie sa credem in isus.....
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 19:15
De la: Yorick, la data 2010-10-20 17:41:43De la: ion00, la data 2010-10-11 14:37:38 Sunt meleaguri unde poruncile Lui Dumnezeu sunt bagate in seama si unde oamenii o duc bine. |
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 09:25
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-10-21 19:15:12De la: Yorick, la data 2010-10-20 17:41:43De la: ion00, la data 2010-10-11 14:37:38 Sunt meleaguri unde poruncile Lui Dumnezeu sunt bagate in seama si unde oamenii o duc bine. |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 09:30
De la: _KARPOV, la data 2010-10-21 01:51:52De la: Sil100, la data 2010-10-20 17:07:51De la: _KARPOV, la data 2010-10-20 00:24:39 Toti oamenii se trag din Adam si Eva,numai Romanii din Traian si Decebal ................deci la cine trebue sa ne rugam?
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 28/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 09:37
.....probabil aparitia credinciosilor ....
se datoreaza faptului ca indiferent daca refuzi idea de Dzeu ....legile activ divine merg mai departe ... viata merge mai departe universul va continua sa se miste ..... si ateismul cred ca este d multe feluri ....ateism fiintial / de structura / de exterioe /de interior/ de expunere ....etc ....si multe altele care ar putea fi determinate pana la conectarea cu Divinul (indiferent in ce forma ) -- sunt o gramada de dualitati .... dar ideea de "aparitie" -poate ar trebui definita ..... cat si ideea de vorbire .....poate ar trebui definita .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:16
dumnezeu....unde e dumnezeu.....in alta religie parca era altfel.....doar la capitolul violuri se aseamana intre ei......Cel mai tare a fost Zeus ...asta a avut o groaza de amante....Dumnezeu nu a avut amanta ...ca nu era casatorit....El nu a reusit sa intretina relatii sexuale decat 0 singura data....si atunci doar prin intermediar....duhul sfant....E ceva putred la mijloc...daca nu poate procrea ...de unde i-a venit ideea cu fabricarea oamenilor...Daca el nu a fost creat de ce putea totusi sa se inmulteasca cu ajutorul duhului sfant......De ce i-a facut pe oameni din lut....ca orice olar nenorocit....de ce nu i-a creat altfel ...Chiar nu putea sa creeze un ovul si un spermatozoid si sa o puna de o fecundare in vitro ? E aberant sa-l tratezi pe marele creator ca si cum ar fi un simplu olar nenorocit....Pare cusuta cu ata alba....era mai limitat decat noi.....
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:26
De la: ion00, la data 2010-10-22 09:25:31De la: Opris_Vasile123, la data 2010-10-21 19:15:12De la: Yorick, la data 2010-10-20 17:41:43De la: ion00, la data 2010-10-11 14:37:38 Sunt meleaguri unde poruncile Lui Dumnezeu sunt bagate in seama si unde oamenii o duc bine. |
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:21
DRAGA ,DA CE SUPARAT MAI ESTI;DE UNDE ATATA REVOLTA?CA DOAR L-AI EXCLUS PE DUMNEZEU DIN VIATA TA!Ar trebui sa fii mai relaxat.Sau in cel mai bun caz,inainte de a-l exclude gaseste ceva cu ce sa il inlocuiesti;altfel esti in aer
Credinciosii apar deoarece e dreptul lor;sa nu va simtiti prea singuri...
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:55
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 23:21:24DRAGA ,DA CE SUPARAT MAI ESTI;DE UNDE ATATA REVOLTA?CA DOAR L-AI EXCLUS PE DUMNEZEU DIN VIATA TA!Ar trebui sa fii mai relaxat.Sau in cel mai bun caz,inainte de a-l exclude gaseste ceva cu ce sa il inlocuiesti;altfel esti in aer Credinciosii apar deoarece vor sa se asigure ca nu gresesc...Cauta sa ne lamureasca ...ei cred ....insa incep sa aiba dubii cand incep sa observe ca noi ne bazam pe ceva....Pe cunoastere.....
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 05:11
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 05:26
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 11:27
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 23:21:24DRAGA ,DA CE SUPARAT MAI ESTI;DE UNDE ATATA REVOLTA?CA DOAR L-AI EXCLUS PE DUMNEZEU DIN VIATA TA!Ar trebui sa fii mai relaxat.Sau in cel mai bun caz,inainte de a-l exclude gaseste ceva cu ce sa il inlocuiesti;altfel esti in aer Credinciosii au existat dintotdeauna...sunt la fel ,aceeasi ...naivi...Doar dumnezeu e mereu altul...e un fel de cameleonism...marduk...mithra...ra...horus...buda....si tot neamul lor.....E placerea ta sa faci parte din gasca celor care nu cuvanta ....decat cu ajutorul unui bau-bau imaginar......
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:27
Domnule Opris....sunteti un geniu! La cata (literatura) a-ti postat pe 9AM...daca as aduna tot..sigur ar iesi o antologie de succes Fantasmagorica religie nu iti ofera solutii ci doar cantece de leagan pentru adormirea ratiunii .... iti vorbeste de diavol si dumnezeu ... alb si negru ... atat ...! La ...cata dreptate puteti sa aveti
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:28
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-10-23 11:34:18De la: 9am183411, la data 2010-10-22 23:21:24DRAGA ,DA CE SUPARAT MAI ESTI;DE UNDE ATATA REVOLTA?CA DOAR L-AI EXCLUS PE DUMNEZEU DIN VIATA TA!Ar trebui sa fii mai relaxat.Sau in cel mai bun caz,inainte de a-l exclude gaseste ceva cu ce sa il inlocuiesti;altfel esti in aer Nu pot sa ma abtin
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:35
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 23:21:24DRAGA ,DA CE SUPARAT MAI ESTI;DE UNDE ATATA REVOLTA?CA DOAR L-AI EXCLUS PE DUMNEZEU DIN VIATA TA!Ar trebui sa fii mai relaxat.Sau in cel mai bun caz,inainte de a-l exclude gaseste ceva cu ce sa il inlocuiesti;altfel esti in aer Credinciosii apar deoarece e dreptul lor;sa nu va simtiti prea singuri...
Domnul Vasile Opris ar fi o urma de remarca inteligenta in spusa ta daca ai dezvolta-o un pic ... lasand-o asa nu e decat o mica susa spusa in derizoriu si fara cap si coada.... credinciosii apar pe forum dintr-o urmare fireasca a " imbratisarii" religiei ... religia ca si functie psihosomatica este una de tranchilizare , realitatea neinteleasa este substituita cu una clara : Dumnezeu a facut tot ... ba si mai mult el si-a ucis fiul pentru ca noi toti sa nu fim chinuiti dupa moarte de un personaj celebru din biblie ...conditia? una obscura : sa zici " cred in fiitu ...mancatias cerculetu tau de sursa divina ...." deci explica realitatea curenta si inca mai mult de atat explica si viitorul , viitorului , viitoresc ...laser tata... ce inseamna a crede insa ? habar nu am caci a crede in cineva pe care nu il cunosti decat din povesti e ca si cum ai vrea sa ii faci lui Buzila poza de buletin ... sincer ma depaseste ... pe unii insa mai verosi in ale pupatului de poale bisercesti se pare ca nu.... astfel credinciosii apar pe oriunde cred ei ca exista hahalere din astea satanice , inclusiv pe forum caci ei stiu exact totul , noi astia ateii ne zbatem prin carti ne sustinem argumenatiile cat mai logic ... credinciosi ii f..t un crez si e gata rezolvata problema ... dau un citat pentru exemplificare : If a child runs into the room saying "Mummy, mummy! I love Jesus and He loves me! We're all going to Heaven when we die and God is looking over us!", people will smile and praise the child. Nobody would say "Don't be silly. You can't possibly say that because you don't fully understand everything about the religion. How can you know that for sure, when you've not read the Bible in the original Hebrew?!?". But if a child (or teenager, or adult) says "I've had a good think about it, and have come to the conclusion that Jesus is a myth and nothing in Christianity makes much sense. I declare myself to be a freethinking secular humanist.", then they are quite likely to receive the latter response. You could have all the theological training of a hedgehog and still get wild applause if you stand up and say you're a Christian, but it seems that atheists are required to demonstrate more intelligence and Biblical expertise than all the clergymen and theologians that have ever lived before they are allowed to publicly express their doubts. -Adrian Barnett just ? just... cat despre remarca aparent inteligenta ca daca m-am lasat de dumnezeu ar fi bine sa il inlocui cu un surogat ... pai din ratiunea simpla pe care mi-a dat-o dumnezeu am inteles ca el nu exista asa ca l-am inlocuit cu " nonexistenta " ... asadar si prin urmare credinciosii sunt cu picioarele pe pamant in timp ce noi ateii zburdam ca dumbo prin aer ... ti se pare ca am nevoie de alta divinitate ca sa redevin " terestru "? si ca sa nu te las in ceata : revolta o am din jegul intelectual pe care il numesc unii religie ... o balaceala in rahatul intelectual propriu... fiinte decazute moral , agramati si posesori de limba de lemn cu brevet si patalama , ce incearca sa ma convinga ca undeva in cer se da o bataie strasnica intre dumnezeu si satana pentru sufletul meu ... eu zic doar atat : sufletul asta cat am sa respir e al meu .... Imi cer scuze.....dar...chiar nu pot sa ma abtin.... sa nu re-postez aceasta postare.. Si asta...nu ca o scuza a faptului ca nu pot sa gandesc atat de "abstract'' Ci ca un semn al aprecierii pe care o meritati din plin...si pentru timpul alocat celor de fata..pentru care..inca o data...meritati Respect!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:28
""Dar nu este numai moarte, ci este si înviere. Dacă moartea este despărtirea sufletului de trup, învierea este unirea din nou a sufletului cu trupul cu care a vietuit pe pământ. învierea se face prin atotputeirnicia lui Dumnezeu, care face trupurile iarăsi vii, împreunându-le cu sufletele lor"" E un rai al batranilor ....e un fel de statiune balneara.....vom discuta filozofie cu becali...EBA...vanghelie....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:56
De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 17:28:22 razi tu razi dar cred ca 90 % din enoriasi merg la biserica exact din motivul asta ... restul de 10 % au uitat de ce au plecat de acasa... cel mai enervant lucru la ortodoxie e faza aia cu " o sa mergem la loc cu verdeata si far` de intristare " da ce ma io sunt bou ? am nevoie de casa , masa , salam , carnati de plescoi ... voi imi dati iarba ? si din aceasta iarba am sa ma simt far` de intristare ? ma asta suna a etnobotanism nicicum a crestinism .....iarba far` de intristare ...ma las-o dracu ... o sa discuti cu eba &co pe dracu karpoave ca astia or sa aiba 100 de ani , fara dinti , fara minte ...fara logica ... ma ce as vrea eu sa aflu e ce a facut iisus in alea 3 zile cat a fost mort ? ca mort mort nu era ... era " palarizat " ... ce a facut ? sah , table? si-a scris memoriile ? "Trei zile mort -ghid practic pentru reinviere "? a stat la iarba verde ?...si-a facut o lista cu ce o sa faca cand se va scula ... . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 18:36
""Cand Dacia a fost cucerita si a avut loc procesul colonizarii ei cu populatii "ex loto orbe romano", drept consecinta imediata, a aparut un nou fenomen, caracterizat printr-o impetuoasa navalire a orientalilor si mai ales a "orientalismului". Situata in partea nord-estica a Imperiului roman, Dacia a primit influentele disparate din partea populatiilor pestrite care au locuit provincia dupa cucerire si care nu au renuntat la cultura si zeii lor nationali. De aceea s-a putut spune ca "nici o provincie a Imperiului roman nu prezinta un atat de variat mozaic de religii ca Dacia romana" si ca "aproape ca nu exista culte in imperiu nereprezentate in panteonul Daciei". Cea mai larga raspandire a avut-o insa mithraismul, care in secolul al III-lea era cel mai puternic curent religios din Dacia."" Bei crestinilor ati uitat de Mithra.....necredinciosilor ....acum 1700 de ani crestinismul era aproape necunoscut dacilor....si va mai dati mari cu traditia noastra crestina...Sunteti doar niste tradatori....treceti de la o religie la alta....asa cum in prezent se trece dintr-un partid in altul..... |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 19:15
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 23:21:24DRAGA ,DA CE SUPARAT MAI ESTI;DE UNDE ATATA REVOLTA?CA DOAR L-AI EXCLUS PE DUMNEZEU DIN VIATA TA!Ar trebui sa fii mai relaxat.Sau in cel mai bun caz,inainte de a-l exclude gaseste ceva cu ce sa il inlocuiesti;altfel esti in aer Niste dovezi ca isus exista...doar in capul tau..... ""Unul dintre zeii cei mai populari la Roma, în perioada ridicării creștinismului, anume Mitra, avea și el ziua de naștere serbată pe 25 decembrie. Mitra era un zeu persan al cărui cult și rit era și foarte asemănător creștinismului, așa cum constata scriitorul creștin Iustin Martirul în Apologia sa prin secolul al II-lea, așa cum va remarca mai târziu și Tertulian la debutul secolului al III-lea. (De praescritione haereticorum). Pe la mijlocul secolului al III-lea, Sfântul Ciprian cartaginezul, clama extaziat: Oh, ce magică lucrare a Providenței că ziua în care Soarele s-a născut Hristos și el se naște! "". Pana si niste sfinti crestini isi puneau niste intrebari dar au lasat-o balta.... Vezi ca si horus si marduk au ziua de nastere pe 25 decembrie....s-au nascut din fecioare si au inviat a treia zi ....Asta era la moda pe atunci ...printre VIP-urile din al noualea cer....Isus e doar un amarat care si-a copiat inaintasii......
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:40
PROPUN CA TOTI CEI CARE AU CREDINTA IN DUMNEZEU SA NU MAI POSTEZE AICI NICI UN MESAJ
Sunt și susțin, sentimentul,și cererea Dvs....! Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:54
De la: profesor2010, la data 2010-10-23 23:40:29PROPUN CA TOTI CEI CARE AU CREDINTA IN DUMNEZEU SA NU MAI POSTEZE AICI NICI UN MESAJ Dom profesor2010....da lectii de etica si morala crestina Maiiii....confrati intr-u domnul. ..ia nu va mai bateti teasta si asa goala. ..sa nu care cumva sa va plezneasca vre-o artera. ..Ia...nu mai postati voi nimic...ca si asa sunt destui antipostaci..propavaduitori de bine prin zona... Luati lectii crestinesti de la mine ...Iatete ce C.V.u mi-am tras in viata asta plina de piosenie si devotament intr-u jesu hristu.. Date personale:profesor2010 Sex: masculin Varsta: 38 de ani...Multi inapoi Localitate: ALTA LOCALITATE...nu se stie care... Inca nu si-a stabilit domiciliul Descriere personala: mereu îndrăgostit, în viața trei lucruri sunt importante: femeile,muierile,damele. Căsătorit de trei ori, odată în Germania, aproape zece ani, rezultat trei copii și o fată; odată austria aproape șase ani un copil și o fată, Ultima dar nu cel din urmă Ungaria de aproximativ patru ani rezultat trei băiețeli, frumoși ca mama lor și deștepți ca tata....(nu am zis că-s eu!) La ...Un adevarat cre[s]tin
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 00:00
De la: profesor2010, la data 2010-10-23 23:40:29PROPUN CA TOTI CEI CARE AU CREDINTA IN DUMNEZEU SA NU MAI POSTEZE AICI NICI UN MESAJ ete ca nu vreau...e bine asa...??? ia si vara-ti propunerea in partea dorsala...
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
|
|

...Nu pot decat sa-mi scot palaria in fata dumneavoastra..............!
Toti oamenii se trag din Adam si Eva,numai Romanii din Traian si Decebal
...cata dreptate puteti sa aveti
....acum 1700 de ani crestinismul era aproape necunoscut dacilor....si va mai dati mari cu traditia noastra crestina...Sunteti doar niste tradatori....treceti de la o religie la alta....asa cum in prezent se trece dintr-un partid in altul.....
...Iatete ce C.V.u mi-am tras in viata asta plina de piosenie si devotament intr-u jesu hristu..
frumoși ca mama lor și deștepți ca tata....(nu am zis că-s eu!)