Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2011, ora 18:33
De la: Marin56, la data 2011-08-18 17:42:56Nici cu ei nu imi este rusine. Tiganul te fura si nu te mai intreaba , in timp ce popa, te intreaba....daca ai sau nu, nu conteaza. Acolo cat de cat...Dumnezeu primeste si putin... da' nimeni de acolo nu a spus ptr. ce l-a imprumutat pe taica perintele cu ba 20.000 euro, ba cu 40.ooo ! ce le promisese el ca LE DA ? |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 18 August 2011, ora 18:52
De la: gabigabi, la data 2011-08-18 18:33:00De la: Marin56, la data 2011-08-18 17:42:56Nici cu ei nu imi este rusine. Tiganul te fura si nu te mai intreaba , in timp ce popa, te intreaba....daca ai sau nu, nu conteaza. Acolo cat de cat...Dumnezeu primeste si putin... indulgente / diligente BMV / AUDI A4 Ca prosti "este" destui
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2011, ora 18:56
De la: The_Mummy, la data 2011-08-18 18:52:33De la: gabigabi, la data 2011-08-18 18:33:00De la: Marin56, la data 2011-08-18 17:42:56Nici cu ei nu imi este rusine. Tiganul te fura si nu te mai intreaba , in timp ce popa, te intreaba....daca ai sau nu, nu conteaza. Acolo cat de cat...Dumnezeu primeste si putin... AUDI daca n-are si Sifonier, asa cum are @black, nu cumpar ! clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 August 2011, ora 19:33
De la: gabigabi, la data 2011-08-18 18:33:00De la: Marin56, la data 2011-08-18 17:42:56Nici cu ei nu imi este rusine. Tiganul te fura si nu te mai intreaba , in timp ce popa, te intreaba....daca ai sau nu, nu conteaza. Acolo cat de cat...Dumnezeu primeste si putin... Nu le-a promis nimic, pur si simplu i-a convins sa-l imprumute! Sau poate reporterul nu a pus intrebarea de nepregatit ce era sau nu a vrut sa spuna si a redus din "mesaj"?! ( Eu banuiesc mai degraba ca a vrut sa denigreze desi e adevarat. Atunci cand vrei sa distrugi pe cineva (cat mai este de distrus la personalitatea acelui cineva) trunchiezi adevarul!
Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 18 August 2011, ora 20:44
De la: _galina_, la data 2011-08-18 19:33:43De la: gabigabi, la data 2011-08-18 18:33:00De la: Marin56, la data 2011-08-18 17:42:56Nici cu ei nu imi este rusine. Tiganul te fura si nu te mai intreaba , in timp ce popa, te intreaba....daca ai sau nu, nu conteaza. Acolo cat de cat...Dumnezeu primeste si putin... Poate fi si un aranjament de `n` luate cate `m`...Tineti minte cu luni in urma cand femeia a dat vreo 30 de milioane parca, pentru un loc pe scaun. dar inclin sa cred ca multe sunt si propaganda. Sa zica oamenii: ` Uite oameni cu frica in Dumnezeu``... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 04:51
Unde a cea grija de oameni. Ar spune unii, ca ne facem rau noi oamenii.
Nu ne facem noi rau. Se insista pe o directie de distrugere a oamenilor. Cu acele deseuri. O simpla scurgere si practic suprafete intregi devin ca la Cernobil. Cum au acceptat factorii de decizie de la noi asa ceva?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 19 August 2011, ora 17:33
Trei femei nevinovate,injunghiate in strada.E jungla.Zilnic oamenii se omoara intre ei.Vine Domnul.
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 21:23
De la: 9am121159, la data 2011-08-19 17:33:40Trei femei nevinovate,injunghiate in strada.E jungla.Zilnic oamenii se omoara intre ei.Vine Domnul. care domn...poate vreun tovaras,ceva...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2011, ora 22:08
De la: XYW, la data 2011-08-19 21:23:53De la: 9am121159, la data 2011-08-19 17:33:40Trei femei nevinovate,injunghiate in strada.E jungla.Zilnic oamenii se omoara intre ei.Vine Domnul. Apropos de rãspunsul tãu, tocmai ce mi-am amintit un banc:"O tipã în autobuz.....înghesuialã mare, începe sã þipe la un individ din spatele ei: - Ce faci domnule, mã pipãi, vrei sã mã violezi aici în autobus? La care el consternat îi rãspunde: - Vai, îmi cer mi de scuze...nu, eu nu vreau aºa ceva! Ea: - Atunci dã-te mai încolo, cine ºtie, poate vrea domnul...sau domnul....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 17:24
1 Corinteni 3/18. Nimeni sã nu se înºele: Dacã cineva dintre voi se crede înþelept în felul veacului acestuia, sã se facã nebun, ca sã ajungã înþelept.
19. Cãci înþelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui Dumnezeu. De aceea este scris: "El prinde pe cei înþelepþi în viclenia lor." 20. ªi iarãºi: "Domnul cunoaºte gândurile celor înþelepþi. ªtie cã sunt deºarte." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 19:10
1 Ioan 2/22. Cine este mincinosul, dacã nu cel ce tãgãduieºte cã Isus este Hristosul? Acela este Anticristul, care tãgãduieºte pe Tatãl ºi pe Fiul.
23.Oricine tãgãduieºte pe Fiul, n-are pe Tatãl. Oricine mãrturiseºte pe Fiul, are ºi pe Tatãl. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 21 August 2011, ora 02:19
De la: 9am121159, la data 2011-08-20 19:10:211 Ioan 2/22. Cine este mincinosul, dacã nu cel ce tãgãduieºte cã Isus este Hristosul? Acela este Anticristul, care tãgãduieºte pe Tatãl ºi pe Fiul. 1. Gheorghe 22.66 ............cine crede in Isus , sigur nu va prinde judecata de apoi. 11.Aristotel 11.6 ................cine crede ca duhul sfant are spermatozoizi,sigur este dus cu sorcova.Duhul sfant foloseste lutul.
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 08:51
De la: The_Mummy, la data 2011-08-21 02:19:34De la: 9am121159, la data 2011-08-20 19:10:211 Ioan 2/22. Cine este mincinosul, dacã nu cel ce tãgãduieºte cã Isus este Hristosul? Acela este Anticristul, care tãgãduieºte pe Tatãl ºi pe Fiul. Asta demonstreaza ca prin invataturile din biblie ne facea sa nu ne cultivam pentru a nu afla adevarul . Adica cum stau de fapt ;ucrurile. Sa stam in prostie. Cuma am si stat 2000 de ani, daca nu si mai mult.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 12:02
Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare?
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 12:19
De la: 9am121159, la data 2011-08-21 12:02:00Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare? cine studiaza biblia ori ajunge la balamuc,ori isi da seama ca toata religia crestina este o mare minciuna ,bazata pe falsuri,grosolanii,blasfemii la adresa divinitatii si tot felul de jigniri la adresa inteligentei umane...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 13:08
De la: XYW, la data 2011-08-21 12:19:32De la: 9am121159, la data 2011-08-21 12:02:00Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare? Pentru ca omul atunci cand s-a desprins din maimute, sau cel putin asa cred unii, ma rog cand s- desprins din randul animalelor, la figurat, ca mai sunt si din cei la propriu, .... a invatat sa gandeasca si sa isi puna intrebari? la care la multe din ele a obtinut raspunsul. Si acu vin si eu cu aceeasi intrebare: DE CE OARE ?... Pentru ca si unele animale din instinct sau de foame pot fi si ele socotite pe drept cuvant - ` Animale` cand te ataca.... sau se ataca. Numai ca noi mai si gandim... din pacate.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
PICKARD 79 mesaje Membru din: 2/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2011, ora 14:09
De la: 9am121159, la data 2011-08-21 12:02:00Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare? cata ignoranta!
analizez, judec si dau verdicte.
|
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 14:58
Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare?
-------- cine studiaza biblia ori ajunge la balamuc,ori isi da seama ca toata religia crestina este o mare minciuna ,bazata pe falsuri,grosolanii,blasfemii la adresa divinitatii si tot felul de jigniri la adresa inteligentei umane... ----------- Pentru ca omul atunci cand s-a desprins din maimute, sau cel putin asa cred unii, ma rog cand s- desprins din randul animalelor, la figurat, ca mai sunt si din cei la propriu, .... a invatat sa gandeasca si sa isi puna intrebari? la care la multe din ele a obtinut raspunsul. Si acu vin si eu cu aceeasi intrebare: DE CE OARE ?... Pentru ca si unele animale din instinct sau de foame pot fi si ele socotite pe drept cuvant - ` Animale` cand te ataca.... sau se ataca. Numai ca noi mai si gandim... din pacate.... --------- In unele versete Biblice Dumnezeu ne sfatuieste sa invatam de la animale,pasari.....ele au ramas mai curate in fata lui Dumnezeu ca omul........nu au perversiuni,nu-si ucid puii..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 15:05
De la: 9am121159, la data 2011-08-21 14:58:05 Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare? tanti,da' nu mai bine ne lasi talica asa ignoranti cum suntem,la ce ne foloseste sau cui a folosit de-a lungul timpului studierea bibliei...??? cea mai mare sarlatanie a fost,este si va fi [atata timp cat ii vom permite]...RELIGIA...indiferent cum se numeste,cati zei are sau ce escroc propovaduieste in altare,amvoane,case de intalneli sau alte sandramale mistice...
|
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 15:18
.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 15:55
De la: nastasemihail, la data 2011-08-21 15:18:23. ... si de la capat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 15:56
De la: 9am121159, la data 2011-08-21 14:58:05 Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare?unele pasari sau animale se mai ucid si intre ele. Cum ar fi si Cucul , care arunca puii sau oule din cuib si le pune pe ale lui... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 20:54
-------- cine studiaza biblia ori ajunge la balamuc,ori isi da seama ca toata religia crestina este o mare minciuna ,bazata pe falsuri,grosolanii,blasfemii la adresa divinitatii si tot felul de jigniri la adresa inteligentei umane... ----------- Pentru ca omul atunci cand s-a desprins din maimute, sau cel putin asa cred unii, ma rog cand s- desprins din randul animalelor, la figurat, ca mai sunt si din cei la propriu, .... a invatat sa gandeasca si sa isi puna intrebari? la care la multe din ele a obtinut raspunsul. Si acu vin si eu cu aceeasi intrebare: DE CE OARE ?... Pentru ca si unele animale din instinct sau de foame pot fi si ele socotite pe drept cuvant - ` Animale` cand te ataca.... sau se ataca. Numai ca noi mai si gandim... din pacate.... --------- In unele versete Biblice Dumnezeu ne sfatuieste sa invatam de la animale,pasari.....ele au ramas mai curate in fata lui Dumnezeu ca omul........nu au perversiuni,nu-si ucid puii..... ------- tanti,da' nu mai bine ne lasi talica asa ignoranti cum suntem,la ce ne foloseste sau cui a folosit de-a lungul timpului studierea bibliei...??? cea mai mare sarlatanie a fost,este si va fi [atata timp cat ii vom permite]...RELIGIA...indiferent cum se numeste,cati zei are sau ce escroc propovaduieste in altare,amvoane,case de intalneli sau alte sandramale mistice... ---------- Singur ai dat raspuns la ce comentez eu,nu te-a obligat nimeni si poti sa te retragi cand doresti. Ce spui despre propovaduitori ai dreptate in parte,nu sant toti la fel,mai sant si credinciosi printre ei.Totusi cu totii avem nevoie si de biserica,daca nu ar fi asa nu te-ai boteza ,nu te-ai cununa,nu ti-ai face slujba la inmormantare......iar la biserica se da,nu se ia deobicei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 21:02
unele pasari sau animale se mai ucid si intre ele. Cum ar fi si Cucul , care arunca puii sau oule din cuib si le pune pe ale lui...
------------- Sincera sa fiu nu am urmarit ce face cucul,dar eu ma refeream la perversiunile pe care le face omul ,iar animalele nu,si nu gasesti puii ucisi de eele si arucati cum se aruca copii pe la lazile de gunoi,toalete,si unde nu te astepti.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 21:02
unele pasari sau animale se mai ucid si intre ele. Cum ar fi si Cucul , care arunca puii sau oule din cuib si le pune pe ale lui...
------------- Sincera sa fiu nu am urmarit ce face cucul,dar eu ma refeream la perversiunile pe care le face omul ,iar animalele nu,si nu gasesti puii ucisi de ele si arucati cum se aruca copii pe la lazile de gunoi,toalete,si unde nu te astepti.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2011, ora 09:17
Asta ar mai lipsi sa vezi ca si animalelel se imperecheaza cu care cu cine apauca. Zebra cu cal, tigru cu leu, maimuta cu .... Cu toate ca omul a fcaut ca, virgula , catarul , sa fie produsul dintre un magar si o iapa.
Toptusi nu am sa inteleg cum din multimea aceea de pinguini si pui, nu greseste nici un pui pe mama, sau invers. De ce Oare? ca doar toti sunt la fel. Si exemplele ar putea continua....si la alte animale. Cand Rodica a facut-o pe fica-mea aia de la maternitate au vrut sa o incerce si la inceput i-au adus pe alta. dar ea le-a zis ca nu e fica ei. Cum a stiut oare? Cica nu tipa la fel.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2011, ora 11:19
De la: 9am121159, la data 2011-08-21 20:54:17 Biblia este adevarata,cine o studiaza ajunge la cunostinta adevarului.Din ea aflam totul despre Dumnezeu si voia Lui.Desigur ca toti oamenii doresc sa-L vada pe Dumnezeu ca stie in cine cred,dar voia Lui este sa-L cunoastem prin lucrarile Lui,prin creatiune,deasemenea doreste sa vedem bunatatea Lui,ca El hraneste de mai multe ori pe zi toata creatiunea Sa fie oameni,fie animale,si orice vietuitoare.Pe El il asculta si marea si munti si vantul si ploaia,mai putin omul....de ce oare? vrusei initial sa-ti dau o replica mai acida,oleaca mai sarcastica,pe urma imi dadui seama ca orice-as face,orice-as scrie,orice ti-as spune,talica ramai in bezna care-ti acopera creieru' asa ca am decis sa te las in plata domnului,DOMNUL FIE CU TINE...
|
|
Postat pe: 22 August 2011, ora 20:58
vrusei initial sa-ti dau o replica mai acida,oleaca mai sarcastica,pe urma imi dadui seama ca orice-as face,orice-as scrie,orice ti-as spune,talica ramai in bezna care-ti acopera creieru' asa ca am decis sa te las in plata domnului,DOMNUL FIE CU TINE...
------------------ Doar o intrebare.De ce numesti lumina.....bezna? In rest OK. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2011, ora 21:04
Asta ar mai lipsi sa vezi ca si animalelel se imperecheaza cu care cu cine apauca. Zebra cu cal, tigru cu leu, maimuta cu .... Cu toate ca omul a fcaut ca, virgula , catarul , sa fie produsul dintre un magar si o iapa.
Toptusi nu am sa inteleg cum din multimea aceea de pinguini si pui, nu greseste nici un pui pe mama, sau invers. De ce Oare? ca doar toti sunt la fel. Si exemplele ar putea continua....si la alte animale. Cand Rodica a facut-o pe fica-mea aia de la maternitate au vrut sa o incerce si la inceput i-au adus pe alta. dar ea le-a zis ca nu e fica ei. Cum a stiut oare? Cica nu tipa la fel.... -------------- Nu m-am facut inteleasa.Grav este atunci cand leul se imperecheaza cu leul,ca barbatu cu barbatu si zebra cu zebra ca femeie cu femeie.....avem de invatat de la animale ca ele nu si-au schimbat intrebuintarea fireasca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 August 2011, ora 06:57
De la al de sus s-a ajuns la al de jos.......
|
|
|
|

au acceptat factorii de decizie de la noi asa ceva?