back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 13 August 2011, ora 16:48

Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta?

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 August 2011, ora 17:16

De la: Marin56, la data 2011-08-13 16:48:10Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta?

daca am putea vorbi despre vreo vina, ar fi aceea ca povestea noastra, ca civilizatie a albilor, a inceput prin dorinta de Cunoastere ,dar ne multumim cu atit de putin si Refuzam sa CERCETAM cu mintea si inima deschise , TOT ! ne-am impartit ca nebunii in 2 tabere : Creeationisti si Evolutionisti s-am ramas blocati acolo !
cind un drum se dovedeste a fi inchis , atunci te-ntorci si o iei cu rationamentul de la capat si, Cine doreste sa Afle cu adevarat Adevarul despre noi , gaseste si ce cauta !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 13 August 2011, ora 17:23

De la: gabigabi, la data 2011-08-13 17:16:02
De la: Marin56, la data 2011-08-13 16:48:10Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta?

daca am putea vorbi despre vreo vina, ar fi aceea ca povestea noastra, ca civilizatie a albilor, a inceput prin dorinta de Cunoastere ,dar ne multumim cu atit de putin si Refuzam sa CERCETAM cu mintea si inima deschise , TOT ! ne-am impartit ca nebunii in 2 tabere : Creeationisti si Evolutionisti s-am ramas blocati acolo !
cind un drum se dovedeste a fi inchis , atunci te-ntorci si o iei cu rationamentul de la capat si, Cine doreste sa Afle cu adevarat Adevarul despre noi , gaseste si ce cauta !

Creatie sau evolutie ?Cred ca una fara alta nu se poate Creatia a fost primordiala si s-a desavarsit prin evolutie.

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 17:40

De la: chillywilly, la data 2011-08-13 17:23:30
De la: gabigabi, la data 2011-08-13 17:16:02

Creatie sau evolutie ?Cred ca una fara alta nu se poate Creatia a fost primordiala si s-a desavarsit prin evolutie.

exact , puiule ! una este Cauza, cealalta e Efectul ! "cineva" a scris programul evolutiei, a dat "enter" si programul a inceput sa ruleze !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 20:14

Exact ! Si cine e acel `Cineva`? Cred ca viata nu poti obtine folosind calculatorul....in cazul aparitiei noastre...

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 13 August 2011, ora 21:02

De la: Marin56, la data 2011-08-13 20:14:58Exact ! Si cine e acel `Cineva`? Cred ca viata nu poti obtine folosind calculatorul....in cazul aparitiei noastre...

De ce ar trebui sa fie cineva...?Cand ne gandim la viata extraterestra (spre exemplu) ne-o imaginam ca pe pamant....ceea ce nu-i obligatoriu..asa avem probabil in geneA fost un experiment pe copii carora le-a fost data tema :sa deseneze un animal ....inexistent !Toti au desenat diverse chestii....erau intr-adevar animale inexistente...dar aveau coarne,bot,par,coada....toate elementele cunoscute la animalele existente.Altii cred in interventia extraterestra ...ok! dar pe ei cine i-a creat?...o spirala infinita de intrebari...deocamdata fara raspuns.Oricumfara un inceput...adica Creatie fie si din nimic...nu poateexista evolutie.Sunt forte in jurul nostru pe care cu greu le putem percepe ....noi spunem bine si rau....trebuia sa aiba un nume ....ca toate celelalte.

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 13 August 2011, ora 22:40

zamolxianismul este ,daca nu ma insel , singura religie care ii permite omului sa devina dumnezeu
------------
Si Biblie permite omului sa fie dumnezeu.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 13 August 2011, ora 22:46

De la: 9am121159, la data 2011-08-13 11:47:15E atat de ridicol sa credem ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa ca nu inteleg cum de mai dezbatem aceasta "teorema"! Daca ar fi fost asa inseamna ca Dumnezeu e un om care alearga prin "ceruri" ca daca am tine seama ca este pretutindeni, ni l-am imagina un colos cat tot cosmosul! Dar chiar si asa, cand Hristos s-a ridicat la El, cum i-a gasit dreapta!? Zau, toata "scrierea sfanta" e lipsita de logica. Nu dau mii de exemple prin copiere de citate dar parca imi pare rau ca si generatiile tinere sunt obligate sa creada astfel de povesti prin orele de religie. Am inteles ca prin lege nu-i obligatoriu dar popii fac frecventarea obligatorie prin chemarea pe care si-o permit in timpul slujbei. Apoi mai sunt parintii, bunicii, vecinii! .....
----------
Daniel 7/9. M uitam la aceste lucruri, pn cnd s-au aezat nite scaune de domnie. i un mbtrnit de zile a ezut jos. Haina Lui era alb ca zpada, i prul capului Lui era ca nite ln curat; scaunul Lui de domnie era ca nite flcri de foc, i roile Lui ca un foc aprins.
10. Un ru de foc curgea i ieea dinaintea Lui. Mii de mii de slujitori i slujeau, i de zece mii de ori zece mii stteau naintea Lui. S-a inut judecata i s-au deschis crile.
13. M-am uitat n timpul vedeniilor mele de noapte, i iat c pe norii cerurilor a venit unul ca un fiu al omului; a naintat spre Cel mbtrnit de zile i a fost adus naintea Lui.
14. I S-a dat stpnire, slav i putere mprteasc, pentru ca s-i slujeasc toate popoarele, neamurile, i oamenii de toate limbile. Stpnirea Lui este o stpnire venic, i nu va trece nicidecum, i mpria Lui nu va fi nimicit niciodat.
Daca veti citi Bibilia si Ezechel l-a vazut pe Dumnezeu cu chip de om.In Biblie nu sant povesti ci adevaruri mari care ajung greu la mintea omului.

Eu tot nu am sa inteleg niciodata , de ce Biblia asta a fascinat atat lume , a magnetizat, a hipnotizat, sau cum o mai fi , o istorie a unui popor sarac, a reusit sa corupa o lume intreaga. Oare chiar a fost necesara? Si de ce de la ei? Din atatea tari din lume nici o tara nu a inventat Biblia , ci numai ei. Si pe deasupra ne-a mai obligat sa aderam si noi la ea. Nustiu daca era si necesar. Ca daca ei sa despici firul in patru, toata lumea crede intr-un `creator` , creator ce la orce tara este de fapt acelasi lucru dar se chiama altfel. Iar religiile se contrazic, cand de fapt este aceeasi. Cum s-ar sp8une ` Tot un drac`. Dar sub alta fata.
------------
Pentru ca ei sant poporul ales de Dumnezeu si de la ei vine lumina.Dumnezeu a spus lui Avraam" Toate neamurile vor fi binecuvantate in samanta ta" Samanta fiind Domnul Isus Hristos.Daca doriti citate....va dau.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 01:04

Ce a fost intii, omul sau calculatorul?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 06:22

De la: nastasemihail, la data 2011-08-14 01:04:31Ce a fost intii, omul sau calculatorul?

o INTELIGENTA.... o fulgerare de GIND....si o IDEE pusa-n practica !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 08:01

De la: 9am121159, la data 2011-08-13 22:46:53 De la: 9am121159, la data 2011-08-13 11:47:15E atat de ridicol sa credem ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa ca nu inteleg cum de mai dezbatem aceasta "teorema"! Daca ar fi fost asa inseamna ca Dumnezeu e un om care alearga prin "ceruri" ca daca am tine seama ca este pretutindeni, ni l-am imagina un colos cat tot cosmosul! Dar chiar si asa, cand Hristos s-a ridicat la El, cum i-a gasit dreapta!? Zau, toata "scrierea sfanta" e lipsita de logica. Nu dau mii de exemple prin copiere de citate dar parca imi pare rau ca si generatiile tinere sunt obligate sa creada astfel de povesti prin orele de religie. Am inteles ca prin lege nu-i obligatoriu dar popii fac frecventarea obligatorie prin chemarea pe care si-o permit in timpul slujbei. Apoi mai sunt parintii, bunicii, vecinii! .....
----------
Daniel 7/9. M uitam la aceste lucruri, pn cnd s-au aezat nite scaune de domnie. i un mbtrnit de zile a ezut jos. Haina Lui era alb ca zpada, i prul capului Lui era ca nite ln curat; scaunul Lui de domnie era ca nite flcri de foc, i roile Lui ca un foc aprins.
10. Un ru de foc curgea i ieea dinaintea Lui. Mii de mii de slujitori i slujeau, i de zece mii de ori zece mii stteau naintea Lui. S-a inut judecata i s-au deschis crile.
13. M-am uitat n timpul vedeniilor mele de noapte, i iat c pe norii cerurilor a venit unul ca un fiu al omului; a naintat spre Cel mbtrnit de zile i a fost adus naintea Lui.
14. I S-a dat stpnire, slav i putere mprteasc, pentru ca s-i slujeasc toate popoarele, neamurile, i oamenii de toate limbile. Stpnirea Lui este o stpnire venic, i nu va trece nicidecum, i mpria Lui nu va fi nimicit niciodat.
Daca veti citi Bibilia si Ezechel l-a vazut pe Dumnezeu cu chip de om.In Biblie nu sant povesti ci adevaruri mari care ajung greu la mintea omului.

Eu tot nu am sa inteleg niciodata , de ce Biblia asta a fascinat atat lume , a magnetizat, a hipnotizat, sau cum o mai fi , o istorie a unui popor sarac, a reusit sa corupa o lume intreaga. Oare chiar a fost necesara? Si de ce de la ei? Din atatea tari din lume nici o tara nu a inventat Biblia , ci numai ei. Si pe deasupra ne-a mai obligat sa aderam si noi la ea. Nustiu daca era si necesar. Ca daca ei sa despici firul in patru, toata lumea crede intr-un `creator` , creator ce la orce tara este de fapt acelasi lucru dar se chiama altfel. Iar religiile se contrazic, cand de fapt este aceeasi. Cum s-ar sp8une ` Tot un drac`. Dar sub alta fata.
------------
Pentru ca ei sant poporul ales de Dumnezeu si de la ei vine lumina.Dumnezeu a spus lui Avraam" Toate neamurile vor fi binecuvantate in samanta ta" Samanta fiind Domnul Isus Hristos.Daca doriti citate....va dau.

Doamna, Dumnezeu e UNUL SINGUR ptr. toti , nu numai ptr.evrei ! doar nebunia oamenilor si Necunoasterea ne opun unii altora ! Ecumenismul e oferta de Pace intre toate cultele !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 10:00

Arti vazut ieri , ca si in alte zile asemanatoare, cum pentru o sarmaluta , oamenii devenira cuviosi peste noapte. Sa fie de vina credinta sau foamea...sau poate amandoua: credinta ca le ie foame...

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:10

De la: nastasemihail, la data 2011-08-14 01:04:31Ce a fost intii, omul sau calculatorul?

E la mintea cocosului , a fost calculatorul , avand in vedere "softurile" din creier si din univers .
Daca era omul , atunci sigur nu exista nimic .
Omul e cam idiot sau ,sa zicem, 90% dintre ei.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:22

teologul antic Augustinus von Hippo (354-430) susinea c ereticii numai cu fora pot fi adui pe calea cea bun spre biseric. Interpretri ca: Cine nu-i cu Mine, e mpotriva Mea sau Eu am venit s aduc sabia, nu pacea . Alt condamnare era dup spusele lui Isus: Cel care nu rmne n mine, o s fie aruncat ca o tulpin de vi de vie, care se va usca i va fi adunat i aruncat n foc ca s ard. Aceste cuvinte din Biblie le-a aplicat inchiziia cuvnt cu cuvnt pentru a justifica comportamentul criminal

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:29

Dei prima bul papal care autoriza uciderea vrajitoarelor a fost dat de papa Grigore IX inca de pe la 1200, mult vreme intele Inchiziiei au ramas ereticii i evreii. Abia in anul 1484, papa Inocent VII emite o bul prin care se stipula ca vrajitoarele exist i trebuie reprimate far mil. Ascultatori, inchizitorii si-au insusit directiva, aplicand-o cu un exces de zel care a produs milioane de victime, constituind un ruinos capitol din istoria Bisericii Catolice.

Acestia nu merita macar , nici sa fie scuipati !

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:32

Intr-o regiune din Frana, peste 600 de femei au fost forate i au recunoscut c au avut relaii sexuale cu demonii. Ca urmare a unor asemenea situaii absurde, aezari ntregi au fost depopulate de femei. Nici chiar copiii acuzatelor nu erau scutii, ei fiind chinuii pentru a depune marturie mpotriva mamelor lor, fiind acceptate chiar i depoziiile unor copii de 3 ani! Interogatoriile vrajitoarelor urmau proceduri standard, stabilite prin Malleus Maleficarum. Ele erau dezbrcate, li se rdea tot prul de pe corp i apoi erau nepate cu ace lungi i ascuite, crezndu-se c astfel stigmatele diavolului vor iei la iveal. Pe zonele genitale si pe sani, acuzatele erau arse cu fierul rosu, aceste zone erogene exercitand o atractie speciala asupra calailor, care adesea abuzau sexual de ele, in cele mai inimaginabile chipuri. Dar, excitatia sexuala a calugarilor sau preotilor ce participau la torturi era pusa tot pe seama invinuitelor, care voiau astfel, cu ajutorul demonilor, sa-i atraga in pacat pe neprihanitii celibatari...

Nu se merita nici macar sa urinezi pe o asemenea religie

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:35

Analitii care consider Doctrina lui Addai mai veche dect De inventione crucis dominicae, (Despre gsirea Crucii Domnului, cca.550) susin c aceast legend a stat la baza istoriei Elenei i a descoperirii crucii n timpul lui Constantin. n textele catehetice, (cca. 345) Sfntul Ciril din Ierusalim vorbete despre lemnul crucii: A fost mprit, fragment dup fragment i a umplut aproape ntreaga lume. Azi, dac s-ar aduna toate bucile de lemn din toate Bisericile Catolice rspndite n toat lumea, nu ar ncpea ntr-un vagon de tren, fapt ce scoate n eviden religia care se folosete de orice lucru pentru a se mbogi.

Niste id.ioti ..............crestini

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:37

i TATÔ (printe) s nu numii pe nimeni pe pmnt, pentru c unul singur este Tatl vostru: Acela care este n ceruri. Matei 23:9* Se cunoate expresia obinuit de catolici ctre numele dat papilor; Sfntul printe. Care este o hul contra Lui Dumnezeu atribuindu-i lorui numele de tat i numele de sfnt.
Aceast hul este preluat i de partea de rsrit a religiei sore cu denumirea de sfinia sa sau prea fericitul printe etc. Aceast profeie trebuia s se mplineasc avnd n vedere cartea lui Daniel cap. 7:25* Prin aceasta ei nu face altceva dect s se ridice mpotriva Domnului domnilor. Dan. 8:25* Ideea le aparine sau e preluat din religia ebraic avnd n vedere; mndria diavolului de a se ridica mai presus de tot ce se numete Dumnezeu, sau c se consider vrednic de nchinare. Aa c se va aeza n templul Lui Dumnezeu, dndu-se drept Dumnezeu. 1 Tesalocieni 2:3-3* Tupeul luciferic a dat pe fa marama descoperindu-se ca diavol vizibil i totui aproape ntreaga omenire se apleac cu smerenie n faa diavolilor. Vom cita din Enciclopedia papei Leo XIII din 20 06 1894* Noi posedm pe acest pmnt locul Atotputernicului Dumnezeu Este aceeai declaraie a diavolului n dialog cu Iisus Hristos cnd la ispitit dup acel post de 40 de zile n pustie: Diavolul L-a dus apoi pe

un munte foarte nalt, i-a artat toate mpriile lumii

i strlucirea lor, i i-a zis: toate aceste lucruri i le voi

da ie, dac te vei arunca cu faa la pmnt i te vei

nchina mie. Matei 4:8-9*
Acest tupeu ndrzne d de neles ct de uor

a putut s-i ating scopul cu biata omenire!

E prosti.......dar multi

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:41

Aducem la cunotina cititorului un subiect inut mult vreme n spatele uilor nchise de ctre Vatican, acolo unde preoii pedofili au abuzat peste 13.000 de credincioi (abuzai n copilrie), n urma multor procese Biserica Catolic pltind peste dou miliarde de dolari, victimelor. Vizita Papei Benedict al XVI n America (19 mai 2008 ) face lumin prin recunoaterea public acestor fapte ale unor alei ai Bisericii care sunt purttori de crucifixuri sfinite. Ce deosebire sunt ntre aceti preoi i muli alii , rockeriti sau restul lumii care sunt purttori de simboluri cretine?

Papa Benedict al XVI-lea: Imi este foarte ruine de faptul c exist preoi pedofili. Mari, 15 aprilie 2008, 19:43 Actualitate | Internaional

Niste la.bagii crestini

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:44

Prima cruciad a fost iniiat n 1095 de ctre Papa Urban al II-lea pentru a rectiga controlul asupra oraului sfnt Ierusalim i a rii Sfinte cretine stpnite n acel moment de musulmani. Ceea ce a nceput ca un apel fcut cavalerilor francezi, s-a transformat repede ntr-o migraie pe scar larg, i o cucerire de teritorii aflate n afara Europei.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:45

Cruciada a doua a fost a doua cruciad important organizat n Europa, care avea n 1145 ca obiectiv eliberarea Comitatului Edessei, care fusese cucerit de musulmani n 1144. Cruciada a doua a fost iniiat de Papa Eugene al III-lea i a fost prima cruciad condus de regi europeni Ludovic al VII-lea al Franei i Conrad al III-lea al Germaniei i la care participau corpuri oaste ale celor mai importani nobili de pe continent. ( unul din cei doi regi poate fi amplasat ca numr la prima cruciad, pentru a se dovedi numrul de apte .

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:46

Cruciada a III-a (1189-1192) Papa Clement al III-lea a lansat un nou apel de cruciad, la care au rspuns regii Angliei i Franei - Richard Inim de Leu i Filip al II-lea August - i mpratul Germaniei, Frederic Barbarossa. Victoria, ns,nu a putut fi fructificat, deoarece Barbarossa a murit necat pe cnd ncerca s traverseze, clare, rul Cydnus. Rmai fr conductor, cea mai mare parte din cruciai s-au mprtiat.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:46

Cruciada a patra (12011204), convocat iniial pentru recucerirea Ierusalimului printr-o invazie a Egiptului, a sfrit n 1204 prin invadarea, cucerirea i jefuirea capitalei ortodoxiei i Imperiului Bizantin, Constantinopol. Papa Inoceniu al III-lea a nceput s propovduiasc organizarea unei noi cruciade n 1198. Imperiul a fost mprit ntre Veneia i liderii cruciai, ultimii nfiinnd Imperiul Latin al Constantinopolelui.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:47

Cruciada a cincea (12171221) a fost o ncercare de recucerire a Ierusalimului i a restului rii Sfinte prin cucerirea mai nti a regatului Egiptean ayyubid. Papa Honorius al III-lea a organizat armatele cruciate conduse de Leopold al VI-lea al Austriei i Andrs al II-lea al Ungariei i o incursiune militar care a lsat pn n cele din urm Oraului Sfnt n minile musulmanilor.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:48

Cruciada a VI-a (1228-1229. Papa Grigore al IX-lea l excomunicase pe Frederic al II-lea n anul 1227, din cauza vieii imorale pe care o ducea i a raporturilor sale prieteneti cu sultanul Malin al-Kamil. Papa i interzise s conduc cruciada, dar fr a ine seam de pap Frederic al II-lea se mbarc i pleac n Siria la n iunie 1228. Frederic al II-lea se opri mai nti n Cipru, ncercnd s pun mna pe acest regat; dar Jean dIbelin regentul regatului Ierusalimului i Ciprului, i organizeaz aprarea i l respinge pe Frederic al II-lea. El conducea o cruciad excomunicat, islamofil.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:48

Cruciada a aptea a fost o cruciad condus de regele Franei Ludovic al IX-lea i care s-a desfurat n perioada 1248 1254. n 1244 musulmanii au recucerit Ierusalimul, dup ncetarea armistiiului de 10 ani convenit la ncheierea celei de-a asea cruciade. Papa Inoceniu al IV-lea i mpratul Frederick al II-lea al Sfntului Imperiu Roman erau implicai n lupta imperialo-papal.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:51

Cruciada a opta a fost o cruciad lansat de Ludovic al IX-lea al Franei n 1270. n cazul ultimelor cruciade, cea de-a opta este considerat a aptea, dat fiind faptul c de-a cincea i cea de-a asea al lui Frederick al II-lea sunt considerate o singur cruciad. De asemenea, cruciada a noua este considerat uneori ca parte a celei de-a opta. Sfntul Imperiu Roman, numit din 1512 alternativ i Sfntul Imperiu Roman de Naiune German a fost denumirea oficial a imperiului care s-a ntins n Europa Central din perioada Evului Mediu i pn n anul 1806, cnd a fost desfiinat la iniiativa lui Napoleon, care dorea demnitatea de mprat pentru sine nsui. Sfntul Imperiu Roman s-a format n anul 962 n partea rsritean a fostului Imperiu Carolingian, odat cu domnia lui Otto I.
Verset 3. Unul din capetele fiarei prea rnit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecat. i tot pmntul se mira dup fiar.
Anul 1798 este momentul n care armatele Franei revoluionare intr n Vatican i desfiineaz practic Statul Papal, n timpul lui Napoleon Bonaparte deoarece pontiful nu recunoate ordinea de stat din Frana care fusese principalul sprijin al papalitii.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:52

Niste dobi.toci crestini si crim.inalii lui isus si dumnezeu...................un dumnezeu cam id.iot

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:54

Joi, 10 iulie 2007, Vaticanul a dat publicitii un document prin care pretinde c "unica Biseric a lui Cristos este cea Catolic", iar bisericile protestante sunt doar "simple biserici particulare". n acelai document, referitor la Biserica Ortodox, se meniona c: "dei se apropie ct de ct de Biserica Catolic, este neasculttoare", nedorind s se supun Papei.

Do.bitocul cel mai Mare..................esti chiar TU ...........................

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 11:56

Sinistra metoda de tortura numita scaunul de interogare a cunoscut celebritatea in Europa medievala, atunci cand era folosita, in special, impotriva femeilor acuzate de vrajitorie sau de adulter. Scaunul metalic pe care erau imobilizati acuzatii era prevazut cu sute de ace menite sa strapunga pielea fara a produce, insa, rani letale. Ca si cum nu era suficient, sub acesta se aprindea focul, foc ce era mentinut pana cand scaunul devenea incandescent. Putinele victime care supravietuiau acestui supliciu sufereau traume ireversibile care, de cele mai multe ori, duceau la moartea celui torturat in maxim doi ani.

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: