Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 13 August 2011, ora 16:48
Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2011, ora 17:16
De la: Marin56, la data 2011-08-13 16:48:10Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta? daca am putea vorbi despre vreo vina, ar fi aceea ca povestea noastra, ca civilizatie a albilor, a inceput prin dorinta de Cunoastere ,dar ne multumim cu atit de putin si Refuzam sa CERCETAM cu mintea si inima deschise , TOT ! ne-am impartit ca nebunii in 2 tabere : Creeationisti si Evolutionisti s-am ramas blocati acolo ! cind un drum se dovedeste a fi inchis , atunci te-ntorci si o iei cu rationamentul de la capat si, Cine doreste sa Afle cu adevarat Adevarul despre noi , gaseste si ce cauta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 13 August 2011, ora 17:23
De la: gabigabi, la data 2011-08-13 17:16:02De la: Marin56, la data 2011-08-13 16:48:10Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta? Creatie sau evolutie ?Cred ca una fara alta nu se poate Creatia a fost primordiala si s-a desavarsit prin evolutie.
Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Postat pe: 13 August 2011, ora 17:40
De la: chillywilly, la data 2011-08-13 17:23:30De la: gabigabi, la data 2011-08-13 17:16:02De la: Marin56, la data 2011-08-13 16:48:10Si domnule Isus , care e pana la urma vina noastra? Noi ca nu intelegem cine ne-a facut sau ca credem in tot ce zboara. Ca de undeva a fost un inceput in toate. ca din nimic nu se creia atatea. Poate esti de acord cu Darwin si crezi in evolutionism , dar pe acea maiamuta cine a facut-o Vedeti ca toate se leaga de un Creator, pe care noi ii atribuim mai mult sau mai putina insemnatate. Si chiar si cu Big - Bang de care se vorbeste atata , acele materii de unde au venit, de ce au explodat, sau cine a provocat asta? exact , puiule ! una este Cauza, cealalta e Efectul ! "cineva" a scris programul evolutiei, a dat "enter" si programul a inceput sa ruleze ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2011, ora 20:14
Exact ! Si cine e acel `Cineva`? Cred ca viata nu poti obtine folosind calculatorul....in cazul aparitiei noastre...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 13 August 2011, ora 21:02
De la: Marin56, la data 2011-08-13 20:14:58Exact ! Si cine e acel `Cineva`? Cred ca viata nu poti obtine folosind calculatorul....in cazul aparitiei noastre... De ce ar trebui sa fie cineva...?Cand ne gandim la viata extraterestra (spre exemplu) ne-o imaginam ca pe pamant....ceea ce nu-i obligatoriu..asa avem probabil in geneA fost un experiment pe copii carora le-a fost data tema :sa deseneze un animal ....inexistent !Toti au desenat diverse chestii....erau intr-adevar animale inexistente...dar aveau coarne,bot,par,coada....toate elementele cunoscute la animalele existente.Altii cred in interventia extraterestra ...ok! dar pe ei cine i-a creat?...o spirala infinita de intrebari...deocamdata fara raspuns.Oricumfara un inceput...adica Creatie fie si din nimic...nu poateexista evolutie.Sunt forte in jurul nostru pe care cu greu le putem percepe ....noi spunem bine si rau....trebuia sa aiba un nume ....ca toate celelalte. Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 13 August 2011, ora 22:40
zamolxianismul este ,daca nu ma insel , singura religie care ii permite omului sa devina dumnezeu ------------ Si Biblie permite omului sa fie dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 13 August 2011, ora 22:46
De la: 9am121159, la data 2011-08-13 11:47:15E atat de ridicol sa credem ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa ca nu inteleg cum de mai dezbatem aceasta "teorema"! Daca ar fi fost asa inseamna ca Dumnezeu e un om care alearga prin "ceruri" ca daca am tine seama ca este pretutindeni, ni l-am imagina un colos cat tot cosmosul! Dar chiar si asa, cand Hristos s-a ridicat la El, cum i-a gasit dreapta!? Zau, toata "scrierea sfanta" e lipsita de logica. Nu dau mii de exemple prin copiere de citate dar parca imi pare rau ca si generatiile tinere sunt obligate sa creada astfel de povesti prin orele de religie. Am inteles ca prin lege nu-i obligatoriu dar popii fac frecventarea obligatorie prin chemarea pe care si-o permit in timpul slujbei. Apoi mai sunt parintii, bunicii, vecinii! .....
---------- Daniel 7/9. Mã uitam la aceste lucruri, pânã când s-au aºezat niºte scaune de domnie. ªi un Îmbãtrânit de zile a ºezut jos. Haina Lui era albã ca zãpada, ºi pãrul capului Lui era ca niºte lânã curatã; scaunul Lui de domnie era ca niºte flãcãri de foc, ºi roþile Lui ca un foc aprins. 10. Un râu de foc curgea ºi ieºea dinaintea Lui. Mii de mii de slujitori Îi slujeau, ºi de zece mii de ori zece mii stãteau înaintea Lui. S-a þinut judecata ºi s-au deschis cãrþile. 13. M-am uitat în timpul vedeniilor mele de noapte, ºi iatã cã pe norii cerurilor a venit unul ca un fiu al omului; a înaintat spre Cel îmbãtrânit de zile ºi a fost adus înaintea Lui. 14. I S-a dat stãpânire, slavã ºi putere împãrãteascã, pentru ca sã-i slujeascã toate popoarele, neamurile, ºi oamenii de toate limbile. Stãpânirea Lui este o stãpânire veºnicã, ºi nu va trece nicidecum, ºi împãrãþia Lui nu va fi nimicitã niciodatã. Daca veti citi Bibilia si Ezechel l-a vazut pe Dumnezeu cu chip de om.In Biblie nu sant povesti ci adevaruri mari care ajung greu la mintea omului. Eu tot nu am sa inteleg niciodata , de ce Biblia asta a fascinat atat lume , a magnetizat, a hipnotizat, sau cum o mai fi , o istorie a unui popor sarac, a reusit sa corupa o lume intreaga. Oare chiar a fost necesara? Si de ce de la ei? Din atatea tari din lume nici o tara nu a inventat Biblia , ci numai ei. Si pe deasupra ne-a mai obligat sa aderam si noi la ea. Nustiu daca era si necesar. Ca daca ei sa despici firul in patru, toata lumea crede intr-un `creator` , creator ce la orce tara este de fapt acelasi lucru dar se chiama altfel. Iar religiile se contrazic, cand de fapt este aceeasi. Cum s-ar sp8une ` Tot un drac`. Dar sub alta fata. ------------ Pentru ca ei sant poporul ales de Dumnezeu si de la ei vine lumina.Dumnezeu a spus lui Avraam" Toate neamurile vor fi binecuvantate in samanta ta" Samanta fiind Domnul Isus Hristos.Daca doriti citate....va dau. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2011, ora 01:04
Ce a fost intii, omul sau calculatorul?
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 06:22
De la: nastasemihail, la data 2011-08-14 01:04:31Ce a fost intii, omul sau calculatorul? o INTELIGENTA.... o fulgerare de GIND....si o IDEE pusa-n practica ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 08:01
De la: 9am121159, la data 2011-08-13 22:46:53 De la: 9am121159, la data 2011-08-13 11:47:15E atat de ridicol sa credem ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa ca nu inteleg cum de mai dezbatem aceasta "teorema"! Daca ar fi fost asa inseamna ca Dumnezeu e un om care alearga prin "ceruri" ca daca am tine seama ca este pretutindeni, ni l-am imagina un colos cat tot cosmosul! Dar chiar si asa, cand Hristos s-a ridicat la El, cum i-a gasit dreapta!? Zau, toata "scrierea sfanta" e lipsita de logica. Nu dau mii de exemple prin copiere de citate dar parca imi pare rau ca si generatiile tinere sunt obligate sa creada astfel de povesti prin orele de religie. Am inteles ca prin lege nu-i obligatoriu dar popii fac frecventarea obligatorie prin chemarea pe care si-o permit in timpul slujbei. Apoi mai sunt parintii, bunicii, vecinii! ..... Doamna, Dumnezeu e UNUL SINGUR ptr. toti , nu numai ptr.evrei ! doar nebunia oamenilor si Necunoasterea ne opun unii altora ! Ecumenismul e oferta de Pace intre toate cultele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 10:00
Arti vazut ieri , ca si in alte zile asemanatoare, cum pentru o sarmaluta , oamenii devenira cuviosi peste noapte. Sa fie de vina credinta sau foamea...sau poate amandoua: credinta ca le ie foame...
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:10
De la: nastasemihail, la data 2011-08-14 01:04:31Ce a fost intii, omul sau calculatorul? E la mintea cocosului , a fost calculatorul , avand in vedere "softurile" din creier si din univers . Daca era omul , atunci sigur nu exista nimic . Omul e cam idiot sau ,sa zicem, 90% dintre ei.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:22
teologul antic „Augustinus von Hippo” (354-430) susþinea cã ereticii numai cu forþa pot fi aduºi pe calea cea bunã spre bisericã. Interpretãri ca: „Cine nu-i cu Mine, e împotriva Mea” sau „ Eu am venit sã aduc sabia, nu pacea” . Altã condamnare era dupã spusele lui Isus: „Cel care nu rãmâne în mine, o sã fie aruncat ca o tulpinã de viþã de vie, care se va usca ºi va fi adunatã ºi aruncatã în foc ca sã ardã.” Aceste cuvinte din Biblie le-a aplicat inchiziþia cuvânt cu cuvânt pentru a justifica comportamentul criminal
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:29
Deºi prima bulã papalã care autoriza uciderea vrajitoarelor a fost datã de papa Grigore IX inca de pe la 1200, multã vreme þintele Inchiziþiei au ramas ereticii ºi evreii. Abia in anul 1484, papa Inocent VII emite o bulã prin care se stipula ca vrajitoarele existã ºi trebuie reprimate farã milã. Ascultatori, inchizitorii si-au insusit „directiva”, aplicand-o cu un exces de zel care a produs milioane de victime, constituind un ruºinos capitol din istoria Bisericii Catolice.
Acestia nu merita macar , nici sa fie scuipati !
|
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:32
Intr-o regiune din Franþa, peste 600 de femei au fost forþate ºi au recunoscut cã au avut relaþii sexuale cu demonii. Ca urmare a unor asemenea situaþii absurde, aºezari întregi au fost depopulate de femei. Nici chiar copiii acuzatelor nu erau scutiþi, ei fiind chinuiþi pentru a depune marturie împotriva mamelor lor, fiind acceptate chiar ºi depoziþiile unor copii de 3 ani! Interogatoriile vrajitoarelor urmau proceduri standard, stabilite prin Malleus Maleficarum. Ele erau dezbrãcate, li se rãdea tot pãrul de pe corp ºi apoi erau înþepate cu ace lungi ºi ascuþite, crezându-se cã astfel „stigmatele” diavolului vor ieºi la ivealã. Pe zonele genitale si pe sani, acuzatele erau arse cu fierul rosu, aceste zone erogene exercitand o atractie speciala asupra calailor, care adesea abuzau sexual de ele, in cele mai inimaginabile chipuri. Dar, excitatia sexuala a calugarilor sau preotilor ce participau la torturi era pusa tot pe seama invinuitelor, care voiau astfel, cu ajutorul demonilor, sa-i atraga in pacat pe neprihanitii celibatari...
Nu se merita nici macar sa urinezi pe o asemenea religie |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:35
Analiºtii care considerã Doctrina lui Addai mai veche decât De inventione crucis dominicae, (Despre gãsirea Crucii Domnului, cca.550) susþin cã aceastã legendã a stat la baza istoriei Elenei ºi a descoperirii crucii în timpul lui Constantin. În textele catehetice, (cca. 345) Sfântul Ciril din Ierusalim vorbeºte despre lemnul crucii: „A fost împãrþit, fragment dupã fragment ºi a umplut aproape întreaga lume”. Azi, dacã s-ar aduna toate bucãþile de lemn din toate Bisericile Catolice rãspândite în toatã lumea, nu ar încãpea într-un vagon de tren, fapt ce scoate în evidenþã religia care se foloseºte de orice lucru pentru a se îmbogãþi.
Niste id.ioti ..............crestini
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:37
„ªi „TATÔ (pãrinte) sã nu numiþi pe nimeni pe pãmânt, pentru cã unul singur este Tatãl vostru: Acela care este în ceruri”. Matei 23:9* Se cunoaºte expresia obiºnuitã de catolici cãtre numele dat papilor; „Sfântul pãrinte”. Care este o hulã contra Lui Dumnezeu atribuindu-ºi loruºi numele de „tatã” ºi numele de „sfânt”.
Aceastã hulã este preluatã ºi de partea de rãsãrit a religiei sore cu denumirea de „sfinþia sa” sau „prea fericitul pãrinte” etc. Aceastã profeþie trebuia sã se împlineascã având în vedere cartea lui Daniel cap. 7:25* Prin aceasta ei nu face altceva decât sã se ridice împotriva Domnului domnilor. Dan. 8:25* Ideea le aparþine sau e preluatã din religia ebraicã având în vedere; „mândria diavolului de a se ridica mai presus de tot ce se numeºte „Dumnezeu”, sau cã se considerã vrednic de închinare. Aºa cã se va aºeza în templul Lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” 1 Tesalocieni 2:3-3* Tupeul luciferic a dat pe faþã marama descoperindu-se ca diavol vizibil ºi totuºi aproape întreaga omenire se apleacã cu smerenie în faþa diavolilor. Vom cita din „Enciclopedia papei Leo XIII din 20 – 06 – 1894* „Noi posedãm pe acest pãmânt locul Atotputernicului Dumnezeu” Este aceeaºi declaraþie a diavolului în dialog cu Iisus Hristos când la ispitit dupã acel post de 40 de zile în pustie: „Diavolul L-a dus apoi pe un munte foarte înalt, i-a arãtat toate împãrãþiile lumii ºi strãlucirea lor, ºi i-a zis: toate aceste lucruri Þi le voi da Þie, dacã te vei arunca cu faþa la pãmânt ºi te vei închina mie.” Matei 4:8-9* Acest tupeu îndrãzneþ dã de înþeles cât de uºor a putut sã-ºi atingã scopul cu biata omenire! E prosti.......dar multi
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:41
Aducem la cunoºtinþa cititorului un subiect þinut multã vreme în spatele uºilor închise de cãtre Vatican, acolo unde preoþii pedofili au abuzat peste 13.000 de credincioºi (abuzaþi în copilãrie), în urma multor procese Biserica Catolicã plãtind peste douã miliarde de dolari, victimelor. Vizita Papei Benedict al XVI în America (19 mai 2008 ) face luminã prin recunoaºterea publicã acestor fapte ale unor aleºi ai Bisericii care sunt purtãtori de crucifixuri sfinþite. Ce deosebire sunt între aceºti preoþi ºi mulþi alþii , rockeriºti sau restul lumii care sunt purtãtori de simboluri creºtine?
Papa Benedict al XVI-lea: Imi este foarte ruºine de faptul cã existã preoþi pedofili. Marþi, 15 aprilie 2008, 19:43 Actualitate | Internaþional Niste la.bagii crestini Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:44
Prima cruciadã a fost iniþiatã în 1095 de cãtre Papa Urban al II-lea pentru a recâºtiga controlul asupra oraºului sfânt Ierusalim ºi a Þãrii Sfinte creºtine stãpânite în acel moment de musulmani. Ceea ce a început ca un apel fãcut cavalerilor francezi, s-a transformat repede într-o migraþie pe scarã largã, ºi o cucerire de teritorii aflate în afara Europei.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:45
Cruciada a doua a fost a doua cruciadã importantã organizatã în Europa, care avea în 1145 ca obiectiv eliberarea Comitatului Edessei, care fusese cucerit de musulmani în 1144. Cruciada a doua a fost iniþiatã de Papa Eugene al III-lea ºi a fost prima cruciadã condusã de regi europeni Ludovic al VII-lea al Franþei ºi Conrad al III-lea al Germaniei ºi la care participau corpuri oaste ale celor mai importanþi nobili de pe continent. ( unul din cei doi regi poate fi amplasat ca numãr la prima cruciadã, pentru a se dovedi numãrul de ºapte .
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:46
Cruciada a III-a (1189-1192) Papa Clement al III-lea a lansat un nou apel de cruciadã, la care au rãspuns regii Angliei ºi Franþei - Richard Inimã de Leu ºi Filip al II-lea August - ºi împãratul Germaniei, Frederic Barbarossa. Victoria, însã,nu a putut fi fructificatã, deoarece Barbarossa a murit înecat pe când încerca sã traverseze, cãlare, râul Cydnus. Rãmaºi fãrã conducãtor, cea mai mare parte din cruciaþi s-au împrãºtiat.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:46
Cruciada a patra (1201–1204), convocatã iniþial pentru recucerirea Ierusalimului printr-o invazie a Egiptului, a sfârºit în 1204 prin invadarea, cucerirea ºi jefuirea capitalei ortodoxiei ºi Imperiului Bizantin, Constantinopol. Papa Inocenþiu al III-lea a început sã propovãduiascã organizarea unei noi cruciade în 1198. Imperiul a fost împãrþit între Veneþia ºi liderii cruciaþi, ultimii înfiinþând Imperiul Latin al Constantinopolelui.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:47
Cruciada a cincea (1217–1221) a fost o încercare de recucerire a Ierusalimului ºi a restului Þãrii Sfinte prin cucerirea mai întâi a regatului Egiptean ayyubid. Papa Honorius al III-lea a organizat armatele cruciate conduse de Leopold al VI-lea al Austriei ºi András al II-lea al Ungariei ºi o incursiune militarã care a lãsat pânã în cele din urmã Oraºului Sfânt în mâinile musulmanilor.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:48
Cruciada a VI-a (1228-1229. Papa Grigore al IX-lea îl excomunicase pe Frederic al II-lea în anul 1227, din cauza vieþii imorale pe care o ducea ºi a raporturilor sale prieteneºti cu sultanul Malin al-Kamil. Papa îi interzise sã conducã cruciada, dar fãrã a þine seamã de papã Frederic al II-lea se îmbarcã ºi pleacã în Siria la în iunie 1228. Frederic al II-lea se opri mai întâi în Cipru, încercând sã punã mâna pe acest regat; dar Jean d’Ibelin regentul regatului Ierusalimului ºi Ciprului, îºi organizeazã apãrarea ºi îl respinge pe Frederic al II-lea. El conducea o cruciadã excomunicatã, islamofilã.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:48
Cruciada a ºaptea a fost o cruciadã condusã de regele Franþei Ludovic al IX-lea ºi care s-a desfãºurat în perioada 1248 – 1254. în 1244 musulmanii au recucerit Ierusalimul, dupã încetarea armistiþiului de 10 ani convenit la încheierea celei de-a ºasea cruciade. Papa Inocenþiu al IV-lea ºi împãratul Frederick al II-lea al Sfântului Imperiu Roman erau implicaþi în lupta imperialo-papalã.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:51
Cruciada a opta a fost o cruciadã lansatã de Ludovic al IX-lea al Franþei în 1270. În cazul ultimelor cruciade, cea de-a opta este consideratã a ºaptea, dat fiind faptul cã de-a cincea ºi cea de-a ºasea al lui Frederick al II-lea sunt considerate o singurã cruciadã. De asemenea, cruciada a noua este consideratã uneori ca parte a celei de-a opta. Sfântul Imperiu Roman, numit din 1512 alternativ ºi Sfântul Imperiu Roman de Naþiune Germanã a fost denumirea oficialã a imperiului care s-a întins în Europa Centralã din perioada Evului Mediu ºi pânã în anul 1806, când a fost desfiinþat la iniþiativa lui Napoleon, care dorea demnitatea de împãrat pentru sine însuºi. Sfântul Imperiu Roman s-a format în anul 962 în partea rãsãriteanã a fostului Imperiu Carolingian, odatã cu domnia lui Otto I.
Verset 3. „ Unul din capetele fiarei pãrea rãnit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecatã. ªi tot pãmântul se mira dupã fiarã”. Anul 1798 este momentul în care armatele Franþei revoluþionare intrã în Vatican ºi desfiinþeazã practic Statul Papal, în timpul lui Napoleon Bonaparte deoarece pontiful nu recunoaºte ordinea de stat din Franþa care fusese principalul sprijin al papalitãþii.
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:52
Niste dobi.toci crestini si crim.inalii lui isus si dumnezeu...................un dumnezeu cam id.iot
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:54
Joi, 10 iulie 2007, Vaticanul a dat publicitãþii un document prin care pretinde cã "unica Bisericã a lui Cristos este cea Catolicã", iar bisericile protestante sunt doar "simple biserici particulare". În acelaºi document, referitor la Biserica Ortodoxã, se menþiona cã: "deºi se apropie cât de cât de Biserica Catolicã, este neascultãtoare", nedorind sã se supunã Papei.
Do.bitocul cel mai Mare..................esti chiar TU ...........................
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:56
Sinistra metoda de tortura numita scaunul de interogare a cunoscut celebritatea in Europa medievala, atunci cand era folosita, in special, impotriva femeilor acuzate de vrajitorie sau de adulter. Scaunul metalic pe care erau imobilizati acuzatii era prevazut cu sute de ace menite sa strapunga pielea fara a produce, insa, rani letale. Ca si cum nu era suficient, sub acesta se aprindea focul, foc ce era mentinut pana cand scaunul devenea incandescent. Putinele victime care supravietuiau acestui supliciu sufereau traume ireversibile care, de cele mai multe ori, duceau la moartea celui torturat in maxim doi ani.
|
|
|

Creatia a fost primordiala si s-a desavarsit prin evolutie.