back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 August 2011, ora 18:30

Cele zece porunci sunt respectate in masura cand nu esti adus intr-o situatie echivoca. Nu le poti respecta pe toate ad litteram dar recunosc faptul ca sunt folositoare si ca indiferent in ce imprejurare (stiu: Moise pe muntele... ) au fost consemnate, in primul rand ne sustine caracterul sanatos si ne fereste de tribunal si nu numai. Sunt singurele inscrisuri din Biblie pe care le recunosc pentru ca sunt folositoare. De cand s-a discutat mai aprins porunca intaia, in majoritatea bisericilor catolice au disparut icoanele ( a ramas totusi strictul necesar care sa ne aminteasca unde ne aflam cand ne fura somnul in timpul liturghiei sau gandurile fug aiurea!!!)
----------------
Draga Galina,este adevarat ce spui ca voi nu va inchinati la icoane si acesta este un lucru bun,dar ati facut statui si va inchinati la ele.Biblia spune clar sa nu te inchini la lucruri facute de maini de om ca sa nu te inchini dracilor.....Asa ca ortodoxia pune intre Dumnezeu si om icoana,dar voi puneti intre Dumnezeu si om statuia.Te mai astept cu pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 18:56

Sa va spun ceva adevarat despre popi.Acum 7 ani.am mers intr-un magazin ortodox sa cumpar o candela.Acolo vindea un popa.Deodata un tanar imbracat in costum ma intreaba crezand ca sant enoriasa popi.
_ Doamna dumneavoastra credeti cu adevarat in Dumnezeu?
-- da am raspuns eu.
-- Pai nu vi dumneata si cumperi produse din magazinul meu si mergi acasa si mananci?
-- tinere iti raspund si eu printr-o intrebare.Nu aduci tu produsele in magazin din camp de unde le creste Dumnezeu.....ai crescut tu in viata ta macar o varza?
-- Intervine popa si zice: Da ce doamna dumneata esti mai desteapta ca el care este in ultimul am la teologie?
-- atunci va raspund si dumneavoastra prin intrebari.Domnul Isus,a facut cumva teologia? Si credinta nu vine de la Dumnezeu prin Duhul Sfant?.Popa a facut ochii mari crezand ca sant o enoriasa de a lor,nu mi-a mai dat nici candela,au inchis magazinul si au plecat amandoi spunand ca au o sedinta.
Dupa doua saptamani,am mers din nou la magazin,am luat cu mine 24 de pliante cu "Biblia spune" si un cantec pe note "Eu am un preot ce-n ceruri se roaga",considerand ca daca eu imi descifrez singura cantarile la orga,el care a facut teologia stie sa cante pe note......
Popa a cercetat ce i-am dat,si-a dat seama ca nu sant enoriasa lui.A inceput sa se plece in fata mea pana la pamant zicand" Sarut mana doamna,sarut mana doamna....." S'a dus in graba si mi-a adus candela.....Am relatat ca sa nu faceti ce face popa.E posibil ca un om fara onoare,modest,neinsemnat sa aibe credinta cu adevarat in Dumnezeu iar popi nu....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 August 2011, ora 21:17

De la: 9am121159, la data 2011-08-15 18:56:51Sa va spun ceva adevarat despre popi.Acum 7 ani.am mers intr-un magazin ortodox sa cumpar o candela.Acolo vindea un popa.Deodata un tanar imbracat in costum ma intreaba crezand ca sant enoriasa popi.
_ Doamna dumneavoastra credeti cu adevarat in Dumnezeu?
-- da am raspuns eu.
-- Pai nu vi dumneata si cumperi produse din magazinul meu si mergi acasa si mananci?
-- tinere iti raspund si eu printr-o intrebare.Nu aduci tu produsele in magazin din camp de unde le creste Dumnezeu.....ai crescut tu in viata ta macar o varza?
-- Intervine popa si zice: Da ce doamna dumneata esti mai desteapta ca el care este in ultimul am la teologie?
-- atunci va raspund si dumneavoastra prin intrebari.Domnul Isus,a facut cumva teologia? Si credinta nu vine de la Dumnezeu prin Duhul Sfant?.Popa a facut ochii mari crezand ca sant o enoriasa de a lor,nu mi-a mai dat nici candela,au inchis magazinul si au plecat amandoi spunand ca au o sedinta.
Dupa doua saptamani,am mers din nou la magazin,am luat cu mine 24 de pliante cu "Biblia spune" si un cantec pe note "Eu am un preot ce-n ceruri se roaga",considerand ca daca eu imi descifrez singura cantarile la orga,el care a facut teologia stie sa cante pe note......
Popa a cercetat ce i-am dat,si-a dat seama ca nu sant enoriasa lui.A inceput sa se plece in fata mea pana la pamant zicand" Sarut mana doamna,sarut mana doamna....." S'a dus in graba si mi-a adus candela.....Am relatat ca sa nu faceti ce face popa.E posibil ca un om fara onoare,modest,neinsemnat sa aibe credinta cu adevarat in Dumnezeu iar popi nu....

Doamna spuneti-mi si mie cum e asta cu : Sfantul Duh ` , ca eu am intrebat pe multi pana acu si pe Lovendal si chiar pe site-uri ortodoxe si chiar si popi, dar nimeni nu a stiut sa-mi raspunda in sensul meu. Nu cu citate tot din biblie. Adica ce e asta o vietate, un obiect, o realizare sfanta, sau orice alceva...? Si ca in alta ordine de idei, ati vazut cum foamea ii face pe oameni mai credinciosi? Pentru cateva sarmale sau un blid de mancare omul e instare sa jure cu mana pe cruce ca icoana x sau mai stiu ca alt lucru considerat de popi sfant ar produce minuni. Oare chiar toate ce spun ei sunt considerate sfinte? De ce par mai ` sfinte niste icoane de lemn mai altfel decat altele. Cum au aparut atatea/ ca sa nu mai zic de izvorul minunilor. Sau alte ape miraculoase. Chiar credeti ce spun toti? As vrea sa vad si eu pe acele care sa scaldat intr-o apa sfanta si i-a crescut un picior sau o mana pe care le-a pierdut intru-n accident si nu din nastere. sau orbi sau multi altii suferinzi. Ca politica cu cre se raspunde ca cred ca imi face sau imi va face bine nu sta in picioare. Aici nu isi mai are loc `credinta` de care se face atat uz.Sau ` acea spiritualitate. Cred ca aveti dreptate ca multe lucruri nici popii nu le stiu , dar in loc de raspunsuri clare si precise le da inainte cu versetele din Biblie, ca asa trebuie sa credeti ca daca asa si pe dincolo o sa mosteniti cerul. Nu sunt niste explicatii stiintifice. iar in legatura cu credinta fiecarui nu are nimic de a face cu Ce scrie acolo. Fiecare crede ce vrea si in ce vrea, dar multi numai se fac ca cred.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:26

principala sursa de ura in lume este religia....religia organizata....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:27

cred ca religia ar trebui tratata cu dispret,ura si sictir

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:29

religia otraveste totul in jur....e o molima

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:31

religia ne infecteaza in integritatea noastra fundamentala

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:36

religia spune ca nu putem fi morali fara supraveghetor,fara permisie totalitara,rezultand ca nu putem fi buni unii cu altii,fara asta,ca trebuie sa ne fie frica si trebuie sa fim fortati sa iubim pe cineva de care ne este frica......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:39

....esenta sado-masochismului,esenta injosirii,esenta relatiei stapan-sclav........asta e religia crestina

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 13:45

dumnezeu este un parinte vesnic despotic,care n-ar muri niciodata,nu m-ar lasa sa-mi vad de viata,sa cresc,care m-ar supraveghea in fiecare secunda a vietii,care mi-ar cere mereu sa-i multumesc,sa ma prosternesc

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:03

Ar fi ca in Coreea de nord !
Se stie ca noi suntem pe acest pamant de vreo 100.000 de ani ca si "oameni inteligenti".....
Ca si crestin,esti fortat sa crezi ca timp de 98.000 de ani dumnezeu nu a fost interesat de noi.
Acum 2000 de ani dumnezeu a avut o ....revelatie !
S-a gandit ca prin sacrificarea unui om , undeva ,in cea mai analfabeta zona a orientului mijlociu, nu a vrut in China desi aia stiau sa citeasca si aveau o civilizatie straveche-a preferat niste primitivi care traiau in desert-care aveau mentalitate de sluga,avand in vedere ca fusesera sute de ani sclavi ai vecinilor civilizati ,al unora care stiau sa scrie si sa gandeasca ,deja...de mii de ani....
Asta este o prostie ,nu poate fi crezuta de o persoana care gandeste.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:07

Planul lui dumnezeu a fost gresit,ca sa nu zic ,idiot......sau incredibil de crud,nemilos,indiferent si capricios

9am248633

8 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:22

De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 13:31:15

Vad ca te mananca tare!

9am248633

8 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:23

De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 13:26:21

Cei ,,nereligiosi" se iubeeesc! Doamne , cata dragoste emana ....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:24

De la: 9am248633, la data 2011-08-16 14:22:04
De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 13:31:15

Vad ca te mananca tare!

incerc sa-l educ....pe dumnezeu....sau macar pe enoriasii sai...este .putin probabil sa inteleaga....are si el o limita...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:27

De la: 9am248633, la data 2011-08-16 14:23:40
De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 13:26:21

Cei ,,nereligiosi" se iubeeesc! Doamne , cata dragoste emana ....

Nu a incercat sa le ofere ceva in schimb....nimeni....Avem si noi dreptul la o incercare ....de 2000 de ani.
Eu i-as educa in 30 de ani ....daca nu ar fi religia

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:29

dumnezeu se zbate de la inceputul lumii....si a dovedit ca nu se pricepe. Cand vede ca nu are solutii apeleaza la varianta Noe sau Sodoma si Gomora....Asta mi se pare o mare idiotenie,o dovada clara de infantilism si de incompetenta.

PICKARD

79 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 August 2011, ora 14:31

De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 14:29:40

dumnezeu se zbate de la inceputul lumii....si a dovedit ca nu se pricepe. Cand vede ca nu are solutii apeleaza la varianta Noe sau Sodoma si Gomora....Asta mi se pare o mare idiotenie,o dovada clara de infantilism si de incompetenta.

eu n-as zice asa ceva pentru ca se stie ca D-zeu e si foarte razbunator

analizez, judec si dau verdicte.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:32

Si isus a crezut ca rezolva ceva....s-ar parea ca nu prea a reusit nimic in 2000 de ani , doar crestinare fortata si cateva milioane de crime....ceva mai mult decat tatal sau din vechiul testament....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:34

De la: vindrover, la data 2011-08-16 14:31:53

Deja ma doare in cot ! O fi inceputul ......razbunarii ?

Razbunarea este arma prostului .....

PICKARD

79 mesaje

Postat pe: 16 August 2011, ora 14:42

De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 14:34:33

stau pe aproape sa vad cum esti *batut*

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:43

vindrower, vezi sa nu devii victima colaterala.

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 14:45

De la: _KARPOV, la data 2011-08-16 14:34:33

Ei, vezi!
Pana si bolile grave debuteaza cu simptome minore!
Vezi, de durerea de cot!

PICKARD

79 mesaje

Postat pe: 16 August 2011, ora 14:49

De la: celalalt, la data 2011-08-16 14:43:58vindrower, vezi sa nu devii victima colaterala.

nu cred! eu sunt ala negru!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 15:01

Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferu ia bagajele, le baga in
portbagaj (si nu erau chiar putine). Dupa asta il vede pe Papa asteptand.
-Sfintia Ta, va rog sa poftiti.
-Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata sa conduc...Lasa-ma de data asta
tu, te rog.
-Ohh e imposibil. Mi-as pierde jobu.
-Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos...
Soferu pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora. Soferu:
-Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia.
Papa, blana. 160 Km/h. In spate, masina politiei. Papa lasa geamul in jos.
Vine politaiul, saluta si se intoarce la masina de politie. Ia statia.
-Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu...
-Care-i treaba ba?
-Sefu nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
-Arde-l.
-Nu cred ca pot, e tare.
-Cine ie ba, primaru?
-Nuu, mai important.
-Un guvernator, senator ceva?
-Maaai tare?
-Cine ba?
-Cred ca-i Dumenzeu, ca Papa-i conduce masina.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 15:02

Un preot catolic, unul baptist si un rabin se gndeau cum sa mparta
banii ntre Dumnezeu (fondul bisericii/sinagogii) si ei.
Catolicul: Eu o sa trag o linie, arunc banii n sus si ce pica n
dreapta e al meu, ce pica n stnga e al Lui.
Baptistul: Eu o sa fac un cerc si ce pica n el e al Lui, iar restul al meu.
Rabinul: Eu o sa-i arunc n sus si El o sa-si pastreze ct are nevoie.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 15:05

Cica era o maicuta. Intr-o zi pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat intalneste o tipa si o intreaba:
- Auzi, dar ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa?
- Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat masina.
- Dar hainele astea de unde le ai?
- Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine.
- Dar totusi de unde ai atatia bani?
- Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani.
Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare in usa. La care maicuta raspunde:
- Du-te dracului, parinte Ilie, cu biscuitii tai cu tot.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 15:07

Dumnezeu dupa ce a creat femeia si barbatul se duce sa isi admire opera.La barbat se declara multumit si e mandru de ceea ce a reusit.La femeie zice"Hm,tu trebuie sa te machiezi putin"

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 16 August 2011, ora 15:08

Karpov,ce incerci tu sa faci se numeste educatie.Dar nu prin educatie intram noi in Imparatia lui Dumnezeu si in viata vesnica,ci prin credinta si calea neprihanirii.Nimeni nu spune ca este usoara calea credintei,ci din contra este foarte grea,mai grea decat facultatea,mai grea decat serviciu,mai grea decat viata de familie sau societatea.Nimeni nu te contrazice ca nu este terorism intre cei religiosi,daca singurul Fiu nascut din Dumnezeu a fost rastignit,oricine isi da seama ca aceasta cale este foarte grea.Dar cum sa biruiesti intr-o lupta,daca nu te lupti.Asa cum oamenii se lupta in razboaie ca sa obtina domenii si bunuri pamantesti care sant lucruri pieritoare.....asa se lupta cei cu adevarati credinciosi sa castige cele nepieritoare.Eu te inteleg pe tine si nu spun ca in parte nu ai dreptate ,ca ai.....,dar nu poti castiga cele vesnice decat prin Biserica cea adevarata unde coboara Dumnezeu intre credinciosi.Totusi doresc sa ma intelegi si tu pe mine ca lupt cu toate terorile ca sa castig pe Dumnezeu,Domnul Isus,Imparatia,cununa si viata vesnica.

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje
Postat pe: 16 August 2011, ora 15:09

Bei, minoru`, pei atenshan, asta-i topic cu d-alea sfinte, cel cu bancuri e c-o ulita ma jos

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: