back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:03

Desi era privita doar ca o metoda preliminara a torturii propriu-zise, curatarea sufletului avea la baza o credinta larg raspandita in tarile catolice, aceea ca sufletul vinovatului putea fi spalat de pacate daca acuzatul era silit sa inghita apa clocotita sau carbuni incinsi. In situatia in care condamnatul supravietuia incercarii, judecatorii puteau accede catre urmatoarele etape ale procesului de acuzare.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:04

Celebra printre inchizitorii medievali, Fecioara de fier isi va castiga o trista notorietate incepand cu anul 1515, atunci cand s-a inregistrat prima folosire a acestui infricosator instrument de tortura. Cusca de metal, care avea forma unei fecioare, era dotata pe interior cu un sistem complicat de ace care, odata usa inchisa, patrundeau in corpul celui condamnat. Dar cum scopul torturii era acela de a smulge marturisile ereticilor inainte de a-i ucide, acele erau pozitionate astfel incat victima sa nu fie ucisa instantaneu. Acestea penetrau membrele, abdomenul, pieptul si ochii victimei fara a-i provoca moartea imediata. Acuzatul putea agoniza chiar si doua zile pana isi gasea sfarsitul.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:04

Chiar daca a fost folosita pe scara larga in Evul Mediu, tortura cu apa a continuat sa fie practicata pana in secolul XX, in special in lagarele japoneze din timpul celui de al doilea razboi mondial. Procedeul prevedea ca victimei, imobilizate in prealabil, sa ii fie introdus in gura sau prin fosele nazale un tub elastic prin care era eliberata o mare cantitate de apa. Odata operatiunea incheiata, calaul sarea, practic, cu ambele picioare pe abdomenul umflat al victimei, fapt ce ducea la sectionarea stomacului si la moartea aproape instantanee.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:05

Imaginatia judecatorilor medievali a atins una dintre cele mai inalte praguri atunci cand s-a decis construirea Leaganului lui Iuda. Aparatul, de forma unui scaun inalt cu trei picioare, era prevazut in varf cu o piramida metalica, ale carei muchii erau atent ascutite in prealabil. Victima era ridicata cu ajutorul unui sistem de scripeti si asezata pe acest ingenios dispozitiv de tortura, in fata judecatorului. Gravitatia si greutatea condamnatului duceau la desavarsirea procesului. Existau si cazuri in care cei acuzati nu erau suficient de corpolenti, situatie in care de picioarele condamnatului erau atasate diferite greutati.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:06

Confectionati din metal si dotati cu mai multi tepi metalici atasati in interior, in dreptul calcaielor, pantofii de pedeapsa erau folositi in combinatie cu o alta inventie a Inchizitiei, Furca Erecticilor. De forma unei furci minuscule cu doua capete, obiectul era atasat de gatul condamnatului astfel incat sa ii penetreze acestuia partea superioara a sternului si barbia. Nevoit sa stea pe varfuri, pentru a nu-si performa calcaiele, si silit sa isi lase capul pe spate pentru a nu fi strapuns de dispozitivul atasat la gat, cel condamnat putea rezista intr-o asemenea pozitie pana la cateva ore. De obicei, o astfel de tortura era folosita ca preludiu, inaintea caznelor propriu-zise.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:07

O alta solutie ingenioasa a judecatorilor medievali, folosita in lupta cu fortele demonice ale raului, o constituia dispozitivul numit simbolic "ghetele". Picioarele victimei, imobilizata in prealabil, erau plasate intre doua scanduri care, la randul lor, erau legate intre ele cu mai multe corzi bine stranse. Intre aceste corzi, acuzatorii fixau mai multe pene de lemn pe care le loveau sistematic cu un ciocan. Cu fiecare lovitura, mici parti din tibiile celui torturat se sfaramau, lasand oasele victimei sa iasa la iveala. Judecatorii puteau folosi pana la 20 de astfel de pene, care difereau ca marime, in functie de acuzele aduse vinovatului. Cazurile in care victima supravietuia pana la finalul procesului erau extrem de rare, iar durata de viata a acesteia nu era mai mare de cateva zile datorita blocarii arterelor cu resturi de os si maduva osoasa.

De-a lungul istoriei, "ghetele" au cunoscut o larga raspandire capatand forme diferite in functie de locatia in care erau folosite. Celebre au ramas "ghetele spaniole", confectionate din metal, si care erau presate cu ciocanul in timp ce picioarele acuzatului se aflau inauntru. O forma a acestor ghete se regasea acum un mileniu si in insulele britanice, diferenta fiind ca acestea erau din fier si nu erau folosite pentru presare membrelor inferioare ale condamnatilor ci pentru fierberea acestora in apa sau ulei.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:07

Una dintre cele mai sinistre inventii ale Evului Mediu a fost, cu siguranta, taierea condamnatilor de vii cu fierastraul. Mai mult, victimele erau legate cu capul in jos, ideea torturii fiind ca acestea sa supravietuiasca si sa fie constiente cat mai mult timp, fapt ce era posibil datorita sangelui care continua sa oxigeneze creierul acuzatilor. In ciuda durerilor care trebuie sa fi fost atroce, un condamnat supus unei astfel de torturi putea rezista pana in momentul in care fierastraul ii atingea toracele.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:08

Celebru in Tara Romaneasca datorita domnitorului Vlad Tepes, trasul in teapa era o metoda preferata de executie pentru acuzatorii din Turcia, nordul Africii dar si din Germania si centrul Europei. Teapa de lemn sau metal care strapungea posteriorul celui condamnat, iesindu-i acestuia prin gura sau torace, nu insemna intotdeauna o moarte cat de cat rapida. In situatia in care teapa nu atingea nici un organ vital, victima putea trai pana la doua zile in aceasta pozitie. Pedeapsa era acordata, in special, celor invinuiti de inalta tradare, desi folosirea ei cuprinsese arii mult mai largi de acuzare.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 12:08

Primul loc in topul torturilor medievale il ocupa trasul pe roata, o inventie aplicata pe scara larga in centrul si nordul Europei. In fond, doar spanzuratoarea era mai mult folosita decat trasul pe roata in acea perioada.

Victima era, pentru inceput, fixata de sol cu membrele larg desfacute si bine intinse. Apoi, sub fiecare incheietura a mainilor sau picioarelor erau trecute bucati solide de lemn. Calaul zdrobea incheieturile victimei presandu-le cu o imensa roata de lemn, intarita cu piese de metal. Procesul continua cu fracturarea oasele mainilor si picioarelor celui condamnat. Odata membrele zdrobite, victima era legata in jurul rotii si lasata sa moara din cauza durerilor sau a setei. Cei care supravietuiau supliciului puteau rezista zile intregi legati de roata, timp in care insectele si pasarile se hraneau in voie din trupul acestora. In general, condamnatii erau expusi in piete publice sau la rascrucile drumurilor, pentru ca toti sa ii poata vedea si sa le evite exemplul.

Existau si cazuri in care acuzatii se bucurau de clementa judecatorilor. In acest caz se aplica ceea ce se numea Coupe de grace, zdrobirea toracelui sau a stomacului, fapt ce ducea la moartea aproape instantanee a victimei. In centrul Europei mai exista o forma de clementa numita Retentum, ce prevedea strangularea condamnatului in timpul executiei, uneori chiar inainte de inceperea ei.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 August 2011, ora 14:10

The Mummy,studiezi foarte bine despre zeii si torturile vechi.Scrie daca ai fost atent si despre torturile din zilele noastre,sau crezi ca torturile au incetat?Si mai scie daca sti pentru ce erau acei credinciosi torturati?

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 August 2011, ora 14:18

Deși prima bulă papală care autoriza uciderea vrajitoarelor a fost dată de papa Grigore IX inca de pe la 1200, multă vreme țintele Inchiziției au ramas ereticii și evreii. Abia in anul 1484, papa Inocent VII emite o bulă prin care se stipula ca vrajitoarele există și trebuie reprimate fară milă. Ascultatori, inchizitorii si-au insusit „directiva”, aplicand-o cu un exces de zel care a produs milioane de victime, constituind un rușinos capitol din istoria Bisericii Catolice.

Acestia nu merita macar , nici sa fie scuipati !
-------------
In zilele noastre ghicesc si preoti.Dumnezeu spune orice ghicire,orice vrajitorie,si vrajitori si cei ce merg la ei,sant o scarba in fata mea.
Dar in vechime nu numai vrajitoarele erau supuse torturi ci si adevarati credinciosi.Si cat de credinciosi erau cei ce omorau daca calcau porunca "Sa nu ucizi"....

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 August 2011, ora 15:30

Am observat ca cele 10 porunci din Biblie au fost facute ca sa fie incalcate....si cred ca nu numai de atei ci si de falsii credinciosi.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 15:40

Eu cred ca, The Mummy, este frustrat de metodele pe care le folosea in numele Bisericii oamenii `preoti` de atunci. Sa stiti ca si eu am fost unul din ei cand am citit despre atrocitatile comise in numele Religiei chiar si de Papa al IV-alea care a incunviintat toate acestea pana in anul 1906. Dci o perioada destul de mare ne-am lasat amagiti si calcati in picioare si la propiu si la figurat. Este o pata `rosie ` in dreptul Bisericii care nu se va sterge niciodata oricate `rugaminti fierbinti` ar invoca ei. Si cred ca nici iertare nu au avut dupa moarte.Ei au folosit acest aparat de represiune tocmai ca sa li se intareasca lor puterea si crezare, si sa ne indobitoceasca pe noi si mai mult. Ca daca e sa ne luam dupa lucrurile sfinte ei au fost cei care nu le-au respectat si nici nu le respecta. Deci iertarea lor o sa aibe de suferit. Iar eu un pacatos din ziua de azi care imi duc ziua de azi pe maine, cu destule deficiente si amaruri, poate oi fi iertat mai repede. Desi ma indoiesc....ca mai exista asa ceva.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 August 2011, ora 15:41

De la: Marin56, la data 2011-08-14 15:30:00Am observat ca cele 10 porunci din Biblie au fost facute ca sa fie incalcate....si cred ca nu numai de atei ci si de falsii credinciosi.

cred ca se pune aici carul innaintea boilor ! NU AU FOST FACUTE CA SA FIE INCALCATE !
ele sunt ca un indreptar de buna purtare ; ca un cod rutier ,ce a analizat situatiile periculoase si prin reglementari se incearca a se reduce cit mai mult accidentele ! si, nu incalca soferii legile circulatiei ? ba da, le-ncalca ....din neatentie, din iresponsabilitate , din nevoia de teribilism sau convingerea ca lui nu i se poate intimpla nimic ; numai altora !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 15:47

De la: Marin56, la data 2011-08-14 15:40:04
Eu cred ca, The Mummy, este frustrat de metodele pe care le folosea in numele Bisericii oamenii `preoti` de atunci. Sa stiti ca si eu am fost unul din ei cand am citit despre atrocitatile comise in numele Religiei chiar si de Papa al IV-alea care a incunviintat toate acestea pana in anul 1906. Dci o perioada destul de mare ne-am lasat amagiti si calcati in picioare si la propiu si la figurat. Este o pata `rosie ` in dreptul Bisericii care nu se va sterge niciodata oricate `rugaminti fierbinti` ar invoca ei. Si cred ca nici iertare nu au avut dupa moarte.Ei au folosit acest aparat de represiune tocmai ca sa li se intareasca lor puterea si crezare, si sa ne indobitoceasca pe noi si mai mult. Ca daca e sa ne luam dupa lucrurile sfinte ei au fost cei care nu le-au respectat si nici nu le respecta. Deci iertarea lor o sa aibe de suferit. Iar eu un pacatos din ziua de azi care imi duc ziua de azi pe maine, cu destule deficiente si amaruri, poate oi fi iertat mai repede. Desi ma indoiesc....ca mai exista asa ceva.

pai, de aici si recomandarea de a Nu face ce Face popa, ci ce zice el ! ca el e om si poate gresi chiar mai abitir decit noi, astialalti ....dar , sa nu care cumva sa crezi ca la judecata cea mare , nu i se va adauga si faptul ca STIA ca greseste si a persistat in greaseala, ceea ce devine diabolic !

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2011, ora 16:18

De la: gabigabi, la data 2011-08-14 15:47:34

pai, de aici si recomandarea de a Nu face ce Face popa, ci ce zice el ! ca el e om si poate gresi chiar mai abitir decit noi, astialalti ....dar , sa nu care cumva sa crezi ca la judecata cea mare , nu i se va adauga si faptul ca STIA ca greseste si a persistat in greaseala, ceea ce devine diabolic !

Eu nu am inteles niciodata cu "fa ce zice popa si nu ce face"! E ca si cum fur in vazul copilului dar ii aplic o pedeapsa exemplara cand il prind ca a furat. Atunci de ce mai criticam pe presedinte ca fura, ca ne duce la sapa de lemn? Cei ce fura nu zic la fel: pai daca el fura.... si nu fa ce zice presedintele si nu ce face el!
Cat privesc comentariile lei The Mummy sunt corecte. Eu sunt catolica si mi-e groaza cand imi amintesc de papa Borgia (Alexandru al saselea)! Singurul papa mai acatarii a fost Papa Ioan Paul al doilea dar si pe el am avut necaz ca ar fi putut sa convoace "subalternii"( Curia romana s episcopii diacezelor) si sa dea un act prin care lasau popii sa se casatoreasca si in felul acesta nu ar mai fi existat atat de multi pedofili si abuzuri, dar nu a facut-o..

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 16:30

De la: Marin56, la data 2011-08-14 15:30:00Am observat ca cele 10 porunci din Biblie au fost facute ca sa fie incalcate....si cred ca nu numai de atei ci si de falsii credinciosi.

Cele zece porunci sunt respectate in masura cand nu esti adus intr-o situatie echivoca. Nu le poti respecta pe toate ad litteram dar recunosc faptul ca sunt folositoare si ca indiferent in ce imprejurare (stiu: Moise pe muntele... ) au fost consemnate, in primul rand ne sustine caracterul sanatos si ne fereste de tribunal si nu numai. Sunt singurele inscrisuri din Biblie pe care le recunosc pentru ca sunt folositoare. De cand s-a discutat mai aprins porunca intaia, in majoritatea bisericilor catolice au disparut icoanele ( a ramas totusi strictul necesar care sa ne aminteasca unde ne aflam cand ne fura somnul in timpul liturghiei sau gandurile fug aiurea!!!)

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 16:41

De la: _galina_, la data 2011-08-14 16:18:41

Eu nu am inteles niciodata cu "fa ce zice popa si nu ce face"! E ca si cum fur in vazul copilului dar ii aplic o pedeapsa exemplara cand il prind ca a furat. Atunci de ce mai criticam pe presedinte ca fura, ca ne duce la sapa de lemn? Cei ce fura nu zic la fel: pai daca el fura.... si nu fa ce zice presedintele si nu ce face el!
Cat privesc comentariile lei The Mummy sunt corecte. Eu sunt catolica si mi-e groaza cand imi amintesc de papa Borgia (Alexandru al saselea)! Singurul papa mai acatarii a fost Papa Ioan Paul al doilea dar si pe el am avut necaz ca ar fi putut sa convoace "subalternii"( Curia romana s episcopii diacezelor) si sa dea un act prin care lasau popii sa se casatoreasca si in felul acesta nu ar mai fi existat atat de multi pedofili si abuzuri, dar nu a facut-o..

nu ma exprim suficient de clar oare ? atunci reiau, altfel : el, ca preot e OBLIGAT sa SPUNA ce scrie in Scriptura .....aceea trebuie Ascultat ! ceea ce face el, ca un om si poate fi reprobabil, e greseala lui si ideea asta este : tu, credinciosule, FA ce SPUNE din SCRIPTURA , NU te lua dupa ceea ce Face el in Particular ,ca poate fi gresit !

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 18:00

De la: gabigabi, la data 2011-08-14 16:41:27

nu ma exprim suficient de clar oare ? atunci reiau, altfel : el, ca preot e OBLIGAT sa SPUNA ce scrie in Scriptura .....aceea trebuie Ascultat ! ceea ce face el, ca un om si poate fi reprobabil, e greseala lui si ideea asta este : tu, credinciosule, FA ce SPUNE din SCRIPTURA , NU te lua dupa ceea ce Face el in Particular ,ca poate fi gresit !

Am inteles perfect ce ai scris dar nu-i corect! Asa niciodata nu ne vom autoeduca daca nu avem modele! Religia si politica (ma refer la cei care le reprezinta), nu ne ajuta sa devenim mai buni, mai sinceri cu sine si cu restul lumii. A pretinde ceva fara ca tu insuti sa respecti acel ceva e inca un motiv de a nu asculta.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 22:38

Acum la cateva secole de la asasinarea lui Copernic , Giordano Bruno si amenintarile cu moartea asupra lui Galileo Galilei , toti ne "distram " de cat de dobi-toci erau inchizitorii . Si crestinii si ateii isi dau seama de cat de b.oi erau ,in acea vreme, preotii si enoriasii.
Peste cativa ani , urmasii crestinilor de azi , chiar daca vor fi crestini , se vor distra pe seama strabunicilor lor de azi , gandind cat de id.ioti au fost sa creada ca o constructie ca si Catindrala ,ii ajuta la ceva . Peste 100 de ani ,va fi o ruina ,deoarece oamenii isi vor da seama ca nu se merita sa toci bani pentru intretinerea ei .
Aurolacii vor dormi in ea si se vor pisha in altar !
Dumnezeu cu mila !
Ca multi prosti este ,pe meleagurile daciei lui Zalmoxe !

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 22:50

Daca neamurile mele ar fi fost asasinate de catre comunisti (si au cam fost) , eu nu pot sa cred ca o asemenea organizatie daca isi schimba parul isi schimba si naravul . Pentru mine comunistii sunt niste criminali si toti cei care au fost membrii de partid sunt complici la crimele lor . Asa si cu crestinii , cine a gustat din cupa crimei , criminal va fi in veci .
Cat timp la baza crestinismului sta biblia , aceasta religie este o religie cri.minala .
Preotii sa spuna in biserici ce crime au facut inaintasii lor ,in fiecare duminica ,in biserici , sa-si ceara iertare si apoi mai discutam . Ei nu fac asta , nici noi nu le-o cerem ,in schimb ne ind.obitocim copiii de mici obligandu-i sa invete religia .
Nici macar nu se gandesc id.iotii , ca d-aia sunt id.ioti ,ca eu ca ateu ,nu mi-as permite sa renunt la ora de religie , ca s-ar uita progeniturile lor id.ioate , la mine ,ca la un ciumat. De ce sa fim noi pusi intr-o asemenea situatie ? Doar pe motiv ca asa vor id.iotii ?
Asta e discriminare. Eu nu doresc sa fiu id.iot

VENNERA

7 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 15 August 2011, ora 06:32

De la: 9am180342, la data 2010-01-28 11:46:07DUMNEZEU este o putere . Asa cum nu putem vedea curentul electric dar ii simtim puterea ,beneficiile lui, cat si uneori dezastrele tot la fel e si Dumnezeu, nu-l vedem dar ii simtim puterea

IA GINDESTE MAI PROFUND !

. Un străin nimerit din întâmplare prin România ar putea crede că țara se află în pragul Apocalipsei. Politicieni, jurnaliști, analiști, primari, popi și alți dătători cu gura se îmbulzesc pe micile ecrane într-un tablou pestriț și zgomotos: „Blasfemie!”; „Atac la fibra creștină a poporului!”; „președintele Băsescu vrea să dea liber la curve și droguri”. Imagini de pe Centura Capitalei. Imagini cu drogați, înainte și după... De fapt, de două zile încheiate dezbatem nimic. Despre ce e vorba? O comisie formată din specialiști în diferite domenii și care și-a desfășurat activitatea sub patronajul Președinției a elaborat un raport. Raportul nu se referă la „legalizarea prostituției și a consumului de droguri”, ci este o analiză extinsă și pe termen lung a amenințărilor sociale și demografice cărora trebuie să le facem față. De altfel, numele comisiei este relevant: „Comisia prezidențială pentru analiza riscurilor sociale și demografice din România”. Iar comisia nu este formată nici din politicieni, nici din fani politici, ci din 26 de profesori universitari, doctori, asistenți și conferențiari. Sunt convins că niciunul dintre cei care l-au înfierat cu mânie proletară în ultimele 48 de ore pe la televiziuni nu s-a obosit să se uite măcar pe raport. Ar fi văzut, altfel, că documentul are 382 de pagini, din care abia vreo 20 se referă la „prostituție” și la „droguri”. Că noi numai asta tocăm de două zile, fără informații și fără să aprofundăm, este problema presei (în special a televiziunii). O presă superficială, care dă senzația consumatorului neavizat că, gata, mâine-poimâine se vor deschide bordelurile, iar drogurile le vom cumpăra de la colț de stradă, de la butic. Nici vorbă de așa ceva! Cele 382 de pagini ale raportului nu fac decât o poză a unui viitor probabil, trag niște concluzii și aduc o serie de recomandări. De aici și până la vreo lege e cale lungă. Pentru ca o sumă de idei să devină lege este nevoie de una dintre următoarele trei condiții: Guvernul să înainteze Parlamentului un proiect legislativ, proiectul să fie rezultatul unei inițiative parlamentare sau emanația unei inițiative cetățenești (variantă puțin probabilă din cauza numărului mare de semnături necesar). Abia apoi urmează complicatul drum al dezbaterii parlamentare, adoptarea sau nu a legii, eventuala părere a Curții Constituționale, după care, într-un final, promulgarea președintelui. ÎIPOCRIZIE DE LA COTROCENI LA MITROPOLIE De fapt, „Operațiunea sex și curve” mie mi-a arătat altceva: cât de ușor poate fi ­manipulată opinia publică și cât de ușor poate fi introdus un subiect fals pe agenda publică. Atenție! Și mai e atât de mult timp până la alegeri...
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 08:51

De la: _galina_, la data 2011-08-14 18:00:43
De la: gabigabi, la data 2011-08-14 16:41:27

Am inteles perfect ce ai scris dar nu-i corect! Asa niciodata nu ne vom autoeduca daca nu avem modele! Religia si politica (ma refer la cei care le reprezinta), nu ne ajuta sa devenim mai buni, mai sinceri cu sine si cu restul lumii. A pretinde ceva fara ca tu insuti sa respecti acel ceva e inca un motiv de a nu asculta.

' neata, Galina ! daca vreau sa ma autoeduc- asa cum spui, nu-mi trebuiesc neaparat modele pe care sa le copii..... ma uit, vad ce fac , judec daca-i bine ghidindu-ma dupa normele morale unanim acceptate si-mi vad de viata mea, respectindu-le ! daca-l vad pe preot ca-si deschide bar cu stripease , trebuie sa fac si eu la fel ca, deh, asa Face popa ? stiu ca ceea ce face e imoral si-l las in Plata domnului ....eu fac doar ce Zice ! si daca nici asta nu-mi mai place si consider ca sunt un liber- cugetator , NU ma obliga nimeni sa mai intru-n biserica.....oricum, acel Dumnezeu Personal- al tau, al meu, e PRETUTINDENI si ma pot adresa lui in inima mea , cea mai de pret biserica a lui si, Singura care conteaza pe lumea asta !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 09:01

Marin 56, La Multi Ani !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 10:10

Mersi Gabigabi.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 10:14

De la: Marin56, la data 2011-08-15 10:10:59Mersi Gabigabi.

la multi ani si de la mine !!!

Daniela
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 15 August 2011, ora 11:14

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 13:15

Mersi , Mersi ... Copii...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 15:44

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 15 August 2011, ora 15:51

La multi ani ! ...

Pagini: << 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: