back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cum a funcþionat "þeapa" cu pandemia de gripã porcinã. europa renunþã la vaccinuri

 


 
 
Dorinel

3855 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 02:46

Comitetul European al Sãnãtãþii a cerut, marþi, reprezentantului Marii Britanii, Paul Flynn, sã întocmeascã un raport în aceastã problemã ºi sã-l prezinte în faþa Consiliului Europei, care va adopta apoi o recomandare.
Pandemia de gripã porcinã H1N1 a ucis cel puþin 14.142 persoane în întreaga lume de la apariþia ei, în martie, pe continentul american, potrivit celui mai nou raport al OMS.
"Companiile farmaceutice abia aºteptau pandemia", a spus doctorul Wolfgang Wodarg, un epidemiolog german. Mai mult, el a acuzat laboratoarele de "folosirea unor substanþe cu efect malefic", care prezintã un potenþial risc pentru persoanele care s-au vaccinat. "Nu excludem posibilitatea dezvoltãrii în viitor a unor forme de cancer", a sugerat doctorul.
Serbia îºi anuleazã contractul cu Novartis. Franþa, Germania ºi Olanda îºi vând deja vaccinurile ....
Frumos! Zic eu, si interesant !
Cred cã se preconizeazã pe plan mondial prima victorie a noastrã, a celor de la baza piramidei, împotriva vârfului format din aºa zisele elite - financiare - de cacao ! Internetul a avut rolul decisiv in a ne informa si altfel pe aceasta tema .....
In legaturã cu România, nimic nu mã va face sa cred ca nu au existat interese obscure - nu intelegeti ce vreti voi ! - ºi in producerea vaccinului nostru. .

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Membru din: 24/03/2009
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 03:16

PAI, NU V-AM SPUS CA SINT NISTE porci?

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum a funcþionat "þeapa" cu pandemia de gripã porcinã. Europa renunþã la vaccinuri
Mergi la: