Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 31 August 2011, ora 18:04
Doamna 9am121159, spuneti-mi la ce ma refer? ca totusi imi dati dreptate.... dvs ati scris" Crinado ma bucur ca mi-ai remarcat comentariul si-mi dai dreptate"..pai va dau dreptate tocmai ca am credinta in duhul sfant, sau poate dvs numai scrieti despre duhul sfant ?...poate, nu am reusit sa va conving ca am credinta in Dumnezeu si duhul sfant...cred in Sfanta Treime...toate la un loc formeaza Dumnezeu, cel ce a facut cerul si pamantul, vietuitorele de pe pamant, ba mai mult ( dvs trebuie sa intelegeti - dar va trebuie si pregatire stiintifica) ca Dumnezeu a creat tot Universul nu numai planeta Pamant, la asta m-am referit...in momentul cand noi ne vom elibea gandirea din menghina GANDIRII NERODNICE, MEDIEVALE SI PAPAGALICEASCA vom intelege maretia lui Dumnezeu,....Doamna, v-ati ridicat vreodata ochii la cer? ati vazut creatia dincolo? ...ati pus mana pe o carte de fizica sa vedeti unde ne aflam? nu e virtual spatiul cosmic...e plin de Dumnezeu si DUH SFANT, eu cand ma rog deja imi imaginez locul unde este IISUS .... cand vom ajunge la nivelui de intelegere a cel putin lui NEWTON, ATUNCI VOM TRAI IN ARMONIE NOI CU NOI SI NOI CU DUMNEZEU?...mai este pana atunci, ptr f multi nu ies din sfera papagalului, copy_paste din google sau carti,......sa speram ca intervine Dumnezeu si ne scoate din micimea si prostia in care suntem..." multi imi vor zice DOAMNE, DOAMNE" si nici pe unul nu-l va ridica...dand citate din Biblie credeti ca-l intelgeti pe Dumnezeu?.....Dumnezeu se intelege tacand, stie EL inima fiecaruia nu e nevoie sa ne jignim in numele credintei, daca putem invata pe cineva s-o facem cu blindete si intelegere si ce e mai bine e sa ne facem INTELESI SI SA NE RUGAM NEINCETAT zilnic sa fim cu Dumnezeu IN GAND SI CUGET, precum a zis parintele Cleopa de care marii credinciosi nici nu mai amintesc.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2011, ora 18:17
pardon de intrebare : e vreun concurs aici pe tema eu cred mai mult....ba, eu cred mai mult ? oau, n-am stiut ca avem ceva de demonstrat , ma scuzati !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 31 August 2011, ora 20:33
De la: crinado, la data 2011-08-31 18:04:42Doamna 9am121159, spuneti-mi la ce ma refer? ca totusi imi dati dreptate.... dvs ati scris" Crinado ma bucur ca mi-ai remarcat comentariul si-mi dai dreptate"..pai va dau dreptate tocmai ca am credinta in duhul sfant, sau poate dvs numai scrieti despre duhul sfant ?...poate, nu am reusit sa va conving ca am credinta in Dumnezeu si duhul sfant...cred in Sfanta Treime...toate la un loc formeaza Dumnezeu, cel ce a facut cerul si pamantul, vietuitorele de pe pamant, ba mai mult ( dvs trebuie sa intelegeti - dar va trebuie si pregatire stiintifica) ca Dumnezeu a creat tot Universul nu numai planeta Pamant, la asta m-am referit...in momentul cand noi ne vom elibea gandirea din menghina GANDIRII NERODNICE, MEDIEVALE SI PAPAGALICEASCA vom intelege maretia lui Dumnezeu,....Doamna, v-ati ridicat vreodata ochii la cer? ati vazut creatia dincolo? ...ati pus mana pe o carte de fizica sa vedeti unde ne aflam? nu e virtual spatiul cosmic...e plin de Dumnezeu si DUH SFANT, eu cand ma rog deja imi imaginez locul unde este IISUS .... cand vom ajunge la nivelui de intelegere a cel putin lui NEWTON, ATUNCI VOM TRAI IN ARMONIE NOI CU NOI SI NOI CU DUMNEZEU?...mai este pana atunci, ptr f multi nu ies din sfera papagalului, copy_paste din google sau carti,......sa speram ca intervine Dumnezeu si ne scoate din micimea si prostia in care suntem..." multi imi vor zice DOAMNE, DOAMNE" si nici pe unul nu-l va ridica...dand citate din Biblie credeti ca-l intelgeti pe Dumnezeu?.....Dumnezeu se intelege tacand, stie EL inima fiecaruia nu e nevoie sa ne jignim in numele credintei, daca putem invata pe cineva s-o facem cu blindete si intelegere si ce e mai bine e sa ne facem INTELESI SI SA NE RUGAM NEINCETAT zilnic sa fim cu Dumnezeu IN GAND SI CUGET, precum a zis parintele Cleopa de care marii credinciosi nici nu mai amintesc. Mata , il amesteci pe Dumnezeu cu cartile sfinte, cea ce nu este corect si real. Acolo sunt intradevar acei oameni inculti care au scris acele prostii. Dar nu are nimic de a face cu Dumnezeu. El este alceva. Este un ` fluid` care ne uneste si ne apara de noi insine. Trebuie sa intelegem toate astea. Nu stiu daca sunt multi care cred in aceste fluide.si perceptii. Oricum fiecare il poate invoca pe Dumnezeu in felul sau. Ce are fizica cu locul unde ne aflam. Ba mai mult newton! El chiar daca a fost religios nu la impedicat sa se ocupe si un pic de cultura noastra viitoare care , de ce sa nu recunoastem, eram si inca mai suntem mult in urma. Vad ca toata lumea foloseste cuvinte alegorice , sau cum s-or chema: Duhul Sfant. Ce e ala ca nimeni nu a dat pana acu un raspuns, plauzibil. si stiintific, daca tot e sa ne legam de cartea de fizica. Eu am studiat multi ani fizica si inca o mai studiez, dar nu am descoperit inca nimic maret ca fiind Duhul Sfant. Si cum va imaginati de locul lui Isus. Unde il vedeti? De uinde stiti ca exista si el cu adevarat si care e rolul lui? Raporteaza abuz de limbaj |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2011, ora 21:46
Si pana la urma........unde este? Cum cine? Dumnezeul asta,ca eu inca nu am dat de el. O fi in virtual ,ca in real sigur nu este,am verificat.
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 22:44
Daca vrei sa-l cunosti intradevar pe asa zisul Dumnezeu , cum vreti voi sa-i spuneti trebuie sa te eliberezi de tot si de toate celelalte ganduri, sa te gandesti la un singur lucru. La credinta ca esti cu cineva alaturi ca el este langa tine si ca poti lua legatura cu el. Adica cu el prin tine. Tu esti postasul . Trebuie sa il simti ,sa simti cum te cuprinde acel fluid. Incearca si vei vedea. Te poti controla apoi si singur.`` Controleaza o durere sau o mancarime si asta va dispare... Forta fie cu tine`` Eu asa ii zic la Dumnezeul meu.
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 August 2011, ora 23:26
Doamna 9am121159, spuneti-mi la ce ma refer? ca totusi imi dati dreptate.... dvs ati scris" Crinado ma bucur ca mi-ai remarcat comentariul si-mi dai dreptate"..pai va dau dreptate tocmai ca am credinta in duhul sfant, sau poate dvs numai scrieti despre duhul sfant ?...poate, nu am reusit sa va conving ca am credinta in Dumnezeu si duhul sfant...cred in Sfanta Treime...toate la un loc formeaza Dumnezeu, cel ce a facut cerul si pamantul, vietuitorele de pe pamant, ba mai mult ( dvs trebuie sa intelegeti - dar va trebuie si pregatire stiintifica) ca Dumnezeu a creat tot Universul nu numai planeta Pamant, la asta m-am referit...in momentul cand noi ne vom elibea gandirea din menghina GANDIRII NERODNICE, MEDIEVALE SI PAPAGALICEASCA vom intelege maretia lui Dumnezeu,....Doamna, v-ati ridicat vreodata ochii la cer? ati vazut creatia dincolo? ...ati pus mana pe o carte de fizica sa vedeti unde ne aflam? nu e virtual spatiul cosmic...e plin de Dumnezeu si DUH SFANT, eu cand ma rog deja imi imaginez locul unde este IISUS .... cand vom ajunge la nivelui de intelegere a cel putin lui NEWTON, ATUNCI VOM TRAI IN ARMONIE NOI CU NOI SI NOI CU DUMNEZEU?...mai este pana atunci, ptr f multi nu ies din sfera papagalului, copy_paste din google sau carti,......sa speram ca intervine Dumnezeu si ne scoate din micimea si prostia in care suntem..." multi imi vor zice DOAMNE, DOAMNE" si nici pe unul nu-l va ridica...dand citate din Biblie credeti ca-l intelgeti pe Dumnezeu?.....Dumnezeu se intelege tacand, stie EL inima fiecaruia nu e nevoie sa ne jignim in numele credintei, daca putem invata pe cineva s-o facem cu blindete si intelegere si ce e mai bine e sa ne facem INTELESI SI SA NE RUGAM NEINCETAT zilnic sa fim cu Dumnezeu IN GAND SI CUGET, precum a zis parintele Cleopa de care marii credinciosi nici nu mai amintesc.
------------ Crinado,pentru linistea ta ,iti spun ca eu si Biserica Adventista de ziua a saptea,credem in Sfanta Treime,dar si in Cuvantul lui Dumnezeu,care este Biblia.Din ea marturisesc si popi si Pastori si Cleopa,si credinciosi,asa ca nu putem ignora versetele Biblice.In versetele Biblice este adevarul lui Dumnezeu,nu in datini,obiceiuri,idolatrie,sau puparea moastelor adica a oamenilor morti.Stiu ca cei ce nu au adevarul la biserica lor,nu le plac versetele Biblice ca sa nu se vada ce greseli fac ei acolo.Biblia precizeaza ca sant oameni care marturisesc adevarul si aceia sant adevaratii prooroci si oameni care in marturisirea lor strecoara minciuna si aceia se numesc prooroci mincinosi.Stiu ca adevarul doare dar numai adevarul ne face slobozi,deaceia Sfinti apostoli marturiseau adevarul cu glas tare si in multe limbi ca tot pamantul sa afle adevarul.Asa sa facem si noi daca pretindem ca santem credinciosi.Multa pace si lumina. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 23:35
.Doamna, v-ati ridicat vreodata ochii la cer? ati vazut creatia dincolo? .
------------- Crinado.ochii ii ridic zilnic catre cer,dar intr-o noapte,poate nu pentru faptul ca privesc zilnic cerul,ci pentru ce a citit in inima mea,Dumnezeu in vis m-a ridicat pana la cer si mi-a aratat poarta cerului.Era asa de stramta ca nu putea intra pe ea decat o singura persoanea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ametist8 93 mesaje Membru din: 6/10/2008 |
Postat pe: 31 August 2011, ora 23:55
Cica in toiul noptii se aud batai nervoase in poarta Raiului.
Cu ochii lipiti de somn Sf. Petru se ridica anevoie si deschide, luandu-l la intrebari pe nerabdator : - Cine esti tu ? - Eu sunt Cezar Creatorul !!! ii raspunde insul plin de emfaza.... - Si ce doresti ?! - Sa intru in Rai, unde mi-e locul ! Sf. Petru merge la D-zeu, il trezeste si-i spune toata tarasenia. Curios, D-zeu se scoala si vine la Poarta. - Cine spuneai ca esti Omule ?! - Sunt Cezar Creatorul !!! - Omule, Creatorul sunt Eu, eu am creat lumea asta in 6 zile si intr-a 7- a m-am odihnit ! - Nu mai spune ! Si din ce ai creat Tu lumea ? - Din Haos ! - Ei vezi ! Haosul, cine l-a creat ?!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 09:53
Asa e! Noi am creat si o sa creem haosul si mai departe. Ca altceva nu stim mai bine.Ne place sa ne mintim si sa ne vrem raul. Cum face si Bivolaru care se da smecher peste tot cu asa zisele lectii de Yoga sex. Oare chiar asa de prosti sunt oamenii aia de cred chiar toate, cum fac si cand citesc cartile, asa zise sfinte? Cum autoritatile nu iau nici o masura impotriva lui si ai celorlalti adepti?
|
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 14:09
Eu am vazut azi la TV. cum popi de la biserica grecocatolica,jucau cu enoriasi la biserica'dansul pinguinilor"cica e sarbatoarea lor de 1 Sectembrie....
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 15:21
De la: alehin, la data 2011-08-31 21:46:42Si pana la urma........unde este? Cum cine? Dumnezeul asta,ca eu inca nu am dat de el. O fi in virtual ,ca in real sigur nu este,am verificat. oh, Alehin, cum ai putea verifica ? si zi bogdaproste ca nu te ia in serios !
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 16:12
De la: alehin, la data 2011-08-31 21:46:42Si pana la urma........unde este? Cum cine? Dumnezeul asta,ca eu inca nu am dat de el. O fi in virtual ,ca in real sigur nu este,am verificat. Uitate la tine si peste tot in jurul tau si ai sa-l vezi,trebue doar sa vrei. Faptul ca avem dreptul la -liberul arbitru-de a ne trai viata dupa bunul nostru plac,chiar si negindu-L,este cea mai mare dovada de iubire neconditionata din partea LUI.noi sintem capabili de asa ceva?.....este tot timpul cu noi si ne vorbeste ,dar vrem noi sa-L ascultam? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 19:16
...si eu am zis altceva? stati binisor doamna si domnule, ca intr-un fel sau altul cu totii il iubim pe Dumnezeu..recititi ce am scris... am adus vreo blasfemie cuvitului lui Dumnezeu?macar un cuvint nelalocul lui sa mi-l gasiti... si ortodocsii citesc cuvintul sfintei scripturi nu numai altii...cred, ca deja subiectul e prea dezbatut si se ajung la jigniri si mandria diavolului, el zice ca e mai destept si mai " credincios".. daca, in viata nu ai putere de convingere si nu poti sa faci educatie corecta cu tact si intelegere degeaba te mai numesti credincios in IISUS...LUATI EXEMPLU DE MINTUITORUL NOSTRU, fiti buni si blinzi, nu jignitori si sa va impuneti punctul de vedere cu rautate,..argumentati si convingeti.... eu, pe acest topic, nu mai am ce sa scriu mai mult decat ca: Toata suflarea de viata, UNIVERSUL TOT este creatia lui Dumnezeu, il iubesc, il respect si il simt.... si ar fi bine sa ne pregatim pentru judecata LUI...tuturor viata lunga, tinerilor le doresc noroc in viata , sa fie in permanenta cu gandul si fapta la Dumnezeu...
as vrea sa nu-mi raspundeti Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 10:46
Ca raspuns la lincul doamnei Laura, de pe(am la `` Dovezi despre rastignirea lui Iisus.``am sa-l postez si aici ca sa vedeti cum se pune problema.
www.youtube.com/watch?v=vSFy4iW4zV0&feature=related Da ! Impresionant si emotionant , videoclip. In primul rand am sa va spun ca eu nu sunt un Ateu , cu atat mai mult, si convins. Nici nu stiam ce fel sunt, pana acu cateva luni cand in urma unor discutii pe site-ul :`Secretele lui Lovendal`, cineva a tras concluzia , : ` Ca, Marine , eu cred ca tu esti Deist. M-am uitat pe google si am vrut sa aflu ce e aia. Ca eu cu religia am fost intodeauna paralel. Si asa am aflat ca cei care cred intr-un Dumnezeu, dar nu sunt de acord cu ce scrie in Biblie sau alte carti sfinte, asa cum fac si eu, sunt Deisti. Nu stiam . Acum am aflat. Trebuie sa spun ca si eu am trecut prin experiente asemanatoare cu ale omului. La fel si eu pana la 35 de ani nu am cunoscut durerea in afara cazului cu moartea parinteler si rudelor, cand eram mic. Dupa care a urmat o perioada de liniste pentru mine pana la 35 de ani. Dupa asta am avut trei operatii din ce in ce mai grele si mai dureroase, la un interval de 2 ani intre ele. Ochi , picior mana. Atunci am invatat sa-mi controlez durerea fizica pentru prima data. Si o mai practic si acu dupa alti ani de suferinta. Mai trebuie sa spun ca la un moment dat vine o varsta cand sisitemul imunitar al fiecarui om , slabeste sau cedeaza, sau incepe sa dea semne de oboseala. Cand esti tanar toate ti se par extra, ca te simti in al 9-lea cer. Dar dupa o anumita varsta incep sa te ajunga `faptele rele` din tinerete. Nici eu nu beam , si nici nu fumam, si nici nu fumez. Mai trebuie sa recunosc ca si eu, acum , uneori am stari de emotie din diferite motive, asta si datorandu-se a multor evenimente emotionale, petrecute de curand. Am si eu zile proaste udate din belsug, la care se mai adauga si multe vise proaste, unde parca cineva ma tinea de mana si nu puteam sa ma impotrivesc. Si cu greu scapam si speriat ma trezeam. Sau multe masini sau trenuri care erau sa dea peste mine sau sa intre in mine. Cred ca asta e un numitor comun la multi oameni cand intra intr-o stare depresiva accentuata. Cum s-ar zice : ` Te-a ajuns pacatele tineretii` tineretii. Daca nu te-ai respectat acum suferi. Numai ca problema mai are si alte cauze: Starea organelor interne. Creierul nostru primeste informatii printr-un ` asa zis `` `fluid`` si comunica cu corpul nostru spunandu-ne starea organelor noastre. Cand un organ incepe sa sufere se rasfrange prin intermediul creierului si noua. Corpul nostru prin intermediul creierului, comunica cu noi. Spun asta din convingere ca am studiat problema d.p.d.v, anatomic. Si socru meu ianainte de a paraliza fuma ca un turc si bea de stinge, a trecut si el prin aceiasi stare ca acel om. A simtit ceva cald pe cap in anumita zona , dupa care el a paralizat juma de corp . La fel si la acel om cand zicea ca a simtit ca un burete pe cap si zice el:` ca a simtit ca intra duhul sfant in el `, de fapt se sparse un vas de sange in creier, cea ce a adus la starea depresiva a lui. A avut mare noroc ca Dumnezeu l-a intors de la moarte. Era intr-o stare de coma profunda. Ca poate a sa a vrut el. Cand creierul iti este inundat de vase de sange care se sparg, iti schimba si ordinea de zi. Incepi sa ai halucinatii. Dar poate ca nu a fost totusi ceva grav de s-a ameliorat cat de cat. Dar a ramas cu starea depresiva. Sa zica ca a avut noroc. Probabil ca a stiut sa `comunice` cu Dumnezeu. Zic asta pentru ca si eu cand am stari proaste `intr-un fel comunic cu el` ,ca sa zic asa, printr-un ` fluid` si ma autocontrolez ca sa imi alin suferintele. Folosesc ` autosugestia`.Trebuie sa stii cum sa-ti controlezi corpul ca el sa intre in rezonanta cu `el` pri intermediul fluidului din tine. Eu asa procedez. Cred in ceva totusi divin care nu este lasat la voia intamplarii. Cat priveste de iisus nu sunt convins ca el este intradevar fiul lui Dumnezeu. Si asta ca nu pomeneste nici Biblia si nici alte carti sfinte despre Iisus sau viata sa, pana la 30 de ani. Apare brusc deodata. El unde era pana atunci. Poate o fi fost si el pe acolo dar nici minunile nu le pot cataloga ca fiind in totalitate minuni. Poate avea si el harul vindecarii cu asa zisa energie. Oricum videoclipul are semnificatia lui , si este totusi bine venit ca iti mai aduce aminte de viata tumultoasa pe care ai avut-o si ti-a batut joc de ea. Daca vreti sa aflati de viata mea cititi-mi `Amintirile din copilarie si nu numai...``cand aveti timp. Poate o sa ma intelegeti si pe mine, cum pun problema. |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 23:36
De la: Marin56, la data 2011-09-02 10:46:06Si socru meu ianainte de a paraliza fuma ca un turc si bea de stinge, a trecut si el prin aceiasi stare ca acel om. A simtit ceva cald pe cap in anumita zona , dupa care el a paralizat juma de corp . La fel si la acel om cand zicea ca a simtit ca un burete pe cap si zice el:` ca a simtit ca intra duhul sfant in el `, de fapt se sparse un vas de sange in creier, cea ce a adus la starea depresiva a lui. A avut mare noroc ca Dumnezeu l-a intors de la moarte. Era intr-o stare de coma profunda. Ca poate a sa a vrut el. Cand creierul iti este inundat de vase de sange care se sparg, iti schimba si ordinea de zi. Incepi sa ai halucinatii. Dar poate ca nu a fost totusi ceva grav de s-a ameliorat cat de cat. Dar a ramas cu starea depresiva 1.- Si eu am avut un AVC (Accident Vascular Cerebral) Hemoragic - adica s-a spart un vas de sange pe o lungime de 2cm, si toti Centrii motrici care erau alimentati de acel vas ... au murit, iar eu am ramas de 4 ani paralizat pe partea dreapta a corpului. Ca eu as fi in drept sa capat .... Certificatul de Handicapat si nu il primesc este o alta problema (Justitia isi va spune cuvantul in cele din urma - medicii PDL -isti fac ce face si Basescu, adica nu respecta Legea). 2.- Si eu am avut o senzatie de cald (moleseala) dar desi mi-am revenit de doua ori (la venirea Salvarii) am stat in Coma (profunda) 10 zile, dupa care mi-am revenit foarte greu si cu mult chin din partea mea si mai ales a Familiei mele. 3.- Cand l-am auzit pe medicul care ma trata ca ii spune sotiei ca mai bine decat am ajuns acum, dar ca mai grav se poate am avut si eu o cadere psihica care ma indemna sa ... nu imi chinui Familia ca sa ma ingrijeasca (deci nu mai vroiam sa mai traiesc - sa nu fiu "o piatra de moara in casa"). Familia m-a ajutat sa trec peste aceasta "cadere", iar eu mi-am stabilit niste "prioritati" in viata in acest moment (casatoria copiilor si sprijinirea lor ca sa-si creasca copiii care vor veni - unul a si venit intre timp). 4.- Din cate am citit ulterior sau am vorbit cu medici de specialitate primele 3 ore sunt hotaratoare daca traiesti (si cum vei trai in continuare este o alta problema foarte delicata - Familia avand un rol foarte uternic) sau daca ... mori. Aceasta din cauza hemoragiei care poate sa influienteaza starea fizica (si psihica - ulterioara) a celui suferind de AVC. 5.- Mai exista si un AVC - ischemic (adica nu se "sparge" vasul de sange) care influienteaza mai mult sau mai putin, dar accidentatul are mari sanse sa isi revina cu sechele nu prea importante (ei nu au dreptul la Certificatul de Handicapat (dizabilitate). 6.- Eu cred ca cei care spun ca au avut "intalnire" cu Dumnezeu in acele momente fac "haz de necaz" si afirma ce si-au inchipuit ei dupa aceea (daca isi mai revin) ca li s-a intamplat. Din proprie experianta, puteti fi siguri ca, cel care sufera un AVC Hemoragic dupa care au intrat in coma ... sunt niste "legume" si nu au psihicul in stare de veghe pt a putea sa-si da seama ce se intampla cu ei. De fapt, atunci intervine Sistemul lor Imunitar (al organismului respectiv) care preia "conducerea" organismului, care lupta de fapt pt supravietuire (daca este ajutat de medici in timp util si de calitate sansele vietii respective cresc). Psihicul este de fapt intr-o stare de "auto-blocare involuntara" si gandurile (sau visele) nu mai au loc in Creierul afectat de AVC. 7.- Unii oameni care au suferit un astfel de accident, datorita a diversi factori adiacenti cu care se "lovesc" ulterior (credinta sau falsa credinta; cautarea de gasire a unui vinovat pt ce a patit; dorinta de a primi mai mult ajutor din partea celor din jur: etc.) ajung sa ... se aproprie de Dumnezeu. Problema care se pune este ... cat de "credincios" acea persoana. Nu cumva este un "fals credincios" - adica nu cumva "se face frate cu Necuratul, pana va trece puntea" si ulterior dupa ce va fi mai bine sa uite de Dumnezeu ?! Concluzie : a) Cei care au fost credinciosi inainte de a suferi acest accident vor ramane credinciosi si mai departe (varianta contrara este foarte improbabila - dar exista) - dupa mine cam 90% vor ramane credinciosi mai departe (cei 10% sunt formati de "nehotarati" in credinta). b) Cei care nu erau credinciosi inainte de accident, de regula nu devin subit credinciosi - dupa mine cam 35% devin mai "inclinati" catre o Religie in care cred cei din comunitatea in care traiesc (ei sau Familia), avand sanse de a deveni credinciosi. c) Gravitatea accidentului si modul cum Societatea (Familia si Comunitatea in care traieste cel care a suferit un AVC) este hotarator daca acea persoana va crede sau nu intr-o Religie (indiferent daca a ... crezut sau nu mai inainte). P.S.1. Un accidentat de AVC hemoragic este foarte FERICIT cand se trezeste din somn si isi da seama ca acel somn nu a fost .... FINAL ! Dar acest lucru nu il poate intelege (zic eu) decat numai cine traieste permanent sub "amenitarea" ... disparitiei finale ! Deviza unui asemenea om este ... "Spera si Nadajduieste !" (ca ... totusi ... si maine ... iti vei revedea Familia cea draga - pacalind-o astfel inca odata pe "Doamna cu Coasa"). P.S.2. Fiti alaturi permanent (desi este foarte greu sa suporti un asemenea om) de socrul dvs care a suferit acel AVC in urma caruia a paralizat ! Ganditi-va la un singur lucru : Daca dvs (un om cat de cat sanatos) si abia il puteti suporta, in starea care este ... dansul ... prin ce trece acum cu adevarat ?! Dvs va aduceti aminte de dansul printre alte probleme pe care le aveti si vedeti ce greu va vine, dar va rog sa va ganditi ca dansul ... se gandeste permanent la aceasta problema pe care v-o produce zi de zi si ceas de ceas ! Faptul ca este "o piatra de moara" pt Familia sa (in loc sa fie de ajutor) il "macina" permanent si daca nu este AJUTAT sa treaca peste aceasta problema (cu tact si dragoste) are toate sansele sa ... dispara definitiv din calea dvs. Depresia poate fi invinsa, dar un suferind de AVC nu poate singur ! Ajutati-l ! Dragostea Familiei poate fi hotaratoare ! Familia mea ma ajuta. Faceti ca si Familia dvs sa il ajute ! Credeti in PUTEREA FAMILIEI si-i veti da si dansului ... PUTEREA cei lipseste si-l indeamna spre nefiinta ! CURAJ si ... SUCCES ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NOI_FALSIFICAM_CU_INTERNETUL_VOTURILE 4 mesaje Membru din: 2/09/2011 |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 23:46
De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund. BASESCU si noi PDLul suntem sfintii
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 14:16
De la: NOI_FALSIFICAM_CU_INTERNETUL_VOTURILE, la data 2011-09-02 23:46:38De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund. Piei drace...
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 18:43
Lui "Marin56" :
Stiu ce ... "speranta de viata" mai am (unii au murit la un an chiar, altii mai tarziu), dar speram ca dansul mai traieste si nu vroiam sa va ... "intristez" prematur. De aceea am si scris anterior la modul general despre acest subiect (iar dvs in particular la sfarsit). Dansul ... a "scapat" acum. Noi ... ne ducem "crucea" in continuare ! Optimismul ... dispare ultimul ! Succes in continuare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 18:50
Domnule Marin,v-am scris atatea despre Duhul Sfant,dar poate nu ati citit,cautati comentariile mele anterioare si veti gasi.Sau daca ati citit si nu ati inteles va spun pe scurt Duhul este viata care vine de la Dumnezeu.Nu mai ai Duh esti mort.Totusi este o diferente intre Duhul de viata si Duhul Sfant.Duhul de viata il are orice om venit pe lume,care cunoaste sau nu cunoaste pe Dumnezeu.Dar Duhul Sfant este Cel ce te transforma dupa voia lui Dumnezeu.Nu primesti Duhul Sfant cand se sparge o vena la cap,sau in cazul altei boli,mari sau mici.Duhul Sfant se primeste in urma pazirii poruncilor lui Dumnezeu.Oile aud glasul lui Dumnezeu si glasul lui Dumnezeu sant tocmai poruncile Lui si Cuvantul Sau scris.Cei ce au scris Biblia sant oameni carora le-a vorbit Dumnezeu sau Cuvantul Sau adica Domnul Isus.Cine nu are pe Fiul nu are pe Tatal.Si inca un lucru Dumnezeu nu este un fluid.Un Baptist l-a asemanat cu o lubenita.Un ortodocs l-a asemanat cu un pom Tatal =radacina,Fiul =tulpina si Duhul Sfant ramurile.Fiecare il aseamana pe Dumnezeu cu ce ii vine in minte,dar Biblia in care nu credeti spune ca noi santem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,si ca santem de neam din Dumnezeu.Fiul adica Domnul Isus este chiar Cuvantul lui Dumnezeu prin care au fost facute toate lucrurile,iar Duhul Sfant este viata dupa voia lui Dumnezeu,adica: intelepciunea,priceperea,cunostinta,puterea,taria ,sfintirea.......Cititi Biblia si Dumnezeu va va trezi la adevar.Cine nu studiaza Biblia il vede pe Dumnezeu,un fluid,o lubenita,un copac,natura.....Multa pace si lumina.
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 19:03
Domnule Eugen,Domnul sa va ajute si sa va insanatoseasca,la El toate lucrurile sant cu putinta prin credinta adevarului.Va dau un sfat,mai bine apelati la mila unui doctor decat la judecata.Dupa revolutie primea certificat orice om cu un handicap,dar ulterior s-a ajuns la concluzia ca un handicap adevarat este daca esti handicapat de copil,iar handicapurile dupa perioada de copilarie,nu se mai iau in cosideratie.Informati-va si veti vedea ca ce va spun este adevarat,si ca painea si cutitul este numai doctorul....
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 19:44
D-na "9am121159" multumesc frumos pt urari (asemenea si dvs) ! Dar eu am precizat anterior ca, singura sansa de a obtine acel Certificat mi-a mai ramas ... Justitia. Le-am si precizat (medicului ... PD-L -ist care imi primise Dosarul la Comisia de Evaluare), inca din start, ca nu ma intereseaza ... banii (cca 200 Ro) - ci numai acel Act, care imi permitea sa fac un lucru util si care ma tinea si pe mine "pe linia de plutire" - psihic) - adica sa muncesc doar cateva ore (zilnic sau saptamanal) si sa-mi pot cumpara astfel (din banii mei) mijlocul de deplasare necesar. Culmea, ... firma unde lucrasem anterior ma primea la lucru (avea si ea niste avantaje fiscale - nu degeaba, binenteles) si deci nu aveam nevoie de alt sprijin din partea lor. Obs. Chiar daca ai un Certificat de Handicap tot trebuie sa "lupti" cu ... Primaria pt ca sa obtii banii respectivi - eu nu aveam nevoie de ei (si deocamdata, inca, nu am nevoie).
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 22:06
De la: eugenb, la data 2011-09-03 18:43:15Lui "Marin56" : Eu nustiu exact ce diagnostic v-au pus doctorii, ca si ei se mai insala cateodata, si cat de grava e problema sau gradul ei. dar nici eu nu v-am spus de Socru ca sa va intristez. Departe de mine gandul. vad ca deja puneti in aplicare indiferenta. Cu acele glume bune. Daca credeti in viata si puteti face tratamentul meu, va spun ca o sa reusiti sa treceti peste asta. Va trebuie vointa de fier. Socrumiu nu a murit de aceasta boala ci el si-a agravt-o singur descurajat de viata ca il parasise toti. Dupoa moartea sotiei lui, copii l-au trimis la azilul de batrani din oras la mine. Si acolo a trait 4 ani. Numai ca a continuat cu bautura pe ascuns si lua si pastile pentru inima , cea ce i-a fost fatal. A murit singur intre starini. Doar pe mine ce ma mai ruga sa vin sa-l vad, si tare mult se bucura cand ma vedea. Mereu imi spunea sa vin la el mai des. Il vizitam si eu cum puteam printre picaturi. ca nioc eu nu ma simteam bine, cu picioarele si ochii si faceam si asa un efort destul de mare. Si mai era si cusurgiu. Se aprindea repede. Sarea la bataie la colegul de camera. etc.... Autosugestia e cel mai bun vindecator., daca comunici cu corpul si cu exteriorul. Forta fie cu Dvs. Ca o sa treceti peste asta, traind inca multi ani de acu incolo. Totul e sa vreti. Nmai bine si insanatosire grabnica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 22:12
De la: 9am121159, la data 2011-09-03 19:03:57Domnule Eugen,Domnul sa va ajute si sa va insanatoseasca,la El toate lucrurile sant cu putinta prin credinta adevarului.Va dau un sfat,mai bine apelati la mila unui doctor decat la judecata.Dupa revolutie primea certificat orice om cu un handicap,dar ulterior s-a ajuns la concluzia ca un handicap adevarat este daca esti handicapat de copil,iar handicapurile dupa perioada de copilarie,nu se mai iau in cosideratie.Informati-va si veti vedea ca ce va spun este adevarat,si ca painea si cutitul este numai doctorul.... Doamna , teoretic aveti perfecta dreptate. dar in ziua de azi nu se pune accent pe batranii si bolnavii din camine sau spitale. Lozinca este asta: ` dac ai zile traiesti`. Si nici cu certificatele nu se inghesuie, se fac comisii peste comisii, ca stiu eu ce am patit. Veneam intai la 6 luni mereu, apoi dupa un an la un an in fiecare an., la control. Asa e legea sau sistemul. Eu ca eu , dar veneau anual oameni pe jumate nenorociti, fara maini sau picioare. Oare ce voiau de la ei? Credeau ca le v-a creste peste noapte mina sau piciorul si se vor face bine? Ce sa mai spunem...Si altii care sunt bine mersi o fac pe bolnavii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 22:46
De la: 9am121159, la data 2011-09-03 18:50:00Domnule Marin,v-am scris atatea despre Duhul Sfant,dar poate nu ati citit,cautati comentariile mele anterioare si veti gasi.Sau daca ati citit si nu ati inteles va spun pe scurt Duhul este viata care vine de la Dumnezeu.Nu mai ai Duh esti mort.Totusi este o diferente intre Duhul de viata si Duhul Sfant.Duhul de viata il are orice om venit pe lume,care cunoaste sau nu cunoaste pe Dumnezeu.Dar Duhul Sfant este Cel ce te transforma dupa voia lui Dumnezeu.Nu primesti Duhul Sfant cand se sparge o vena la cap,sau in cazul altei boli,mari sau mici.Duhul Sfant se primeste in urma pazirii poruncilor lui Dumnezeu.Oile aud glasul lui Dumnezeu si glasul lui Dumnezeu sant tocmai poruncile Lui si Cuvantul Sau scris.Cei ce au scris Biblia sant oameni carora le-a vorbit Dumnezeu sau Cuvantul Sau adica Domnul Isus.Cine nu are pe Fiul nu are pe Tatal.Si inca un lucru Dumnezeu nu este un fluid.Un Baptist l-a asemanat cu o lubenita.Un ortodocs l-a asemanat cu un pom Tatal =radacina,Fiul =tulpina si Duhul Sfant ramurile.Fiecare il aseamana pe Dumnezeu cu ce ii vine in minte,dar Biblia in care nu credeti spune ca noi santem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,si ca santem de neam din Dumnezeu.Fiul adica Domnul Isus este chiar Cuvantul lui Dumnezeu prin care au fost facute toate lucrurile,iar Duhul Sfant este viata dupa voia lui Dumnezeu,adica: intelepciunea,priceperea,cunostinta,puterea,taria ,sfintirea.......Cititi Biblia si Dumnezeu va va trezi la adevar.Cine nu studiaza Biblia il vede pe Dumnezeu,un fluid,o lubenita,un copac,natura.....Multa pace si lumina. Indiferent cu ce vreau eu sa-l aseman ca e fluid sau radacina cum spuneti , fiecare il vede cum vrea. Eu amcredinta mea si vad acelasi lucru , dar sub alta forma. Nu stiu de ce ar mai trebui Biblia ca sa convinga prin ea ca exista si Dumnezeu? Cine vrea sa creada e liber , si nu cred ca e necesara si invataturile din biblie. Sa stiti ca am citit din ea , iar modul de prezentare, ma dezamagit. Iar pe deasupra , ca sa fie mai convingatoare sau adaugat si acele minuni, potoape moise si multe altele, care pentru mine nu au nic un fundament stiintific. Ati auzit ca eu nu sunt Ateu , sunt Deist, fapt descoperit de mine tot dupa indelungi discutii pe aceasta tema. Nu ii vad rostul ei, cand vad ca are o multime de greseli.logice. Dimensiuniule Arcei de 300 de coti =150 m lungime 50 de coti latime =25 m, 30 coti, =15m inaltime, (aproximativ) Astea nu sunt niste dimensiuni de rezistenta, a unei nave care sa aiba o asa mare incarcatura la bord, ca daca ar fi luat chiar toate animalele printre care si cele uriase , rinoceri , hipopotami, balene si multe altele, nu ar fi incaput pe acea arca. Ce bazine de apa le-ar fi trebuit pentru balene de ex. casaloti si altii. Dar ei nu stiau de existenta lor.S-ar fi dus la fund ca un bolovan. Si mai este alta treaba ce le dadea sau le-a dat sa manace atatea zile 40 de zile si 40 de nopti, plus inca 2-3 saptamani sau 6 luni, ca nu cred ca le-a pus la regim. Trebuia sa se hraneasca cu ele insele. Poate daca o fi pus numai insecte , fluturi si pasari , si cateva alte animale, sa fii facut fata, greutatii. Si asta ca oamenii din acele timpuri nu cunosteau zoologie , geografie si multe alte discipline. Ca dovada ca nu cunosteau toate animalele .Ei stiau numai de oi si capre si camile. Spune ca apa a acoperit toti muntii, ,si cand a ajuns la Muntele Arat, apa trtecuse de munti cu 15 coti. Ori daca muntii aveau peste 2000 de metri si muntele aarat, avea 1600 m cum ramane atunci? ca sa nu mai zic de Himalaia sialte varfuri mari, care depasesc cu mult 3000 de metri chiar. Si apoi vin si minunile lui Moise. Era un documentar unde cel care prezenta ca sa faca mai credibila actiunea , spunea : Ca si acu se mai vede urmele copitelor cailor care au trecut pe acolo. sa fim seriosi. Ce urma lasata pe fundul apei sau mare, se poate pastra atata timp? S-ar acoperi urma la primul val sau curtent. Singurele chestii de luat in seama sunt intradevar Cele 10 porunci. Dar nici cu toate nu sunt de acord. mai ales ca nici in ziua de azi nu stiu daca se respecta vreo una. Toate se incalca. de sus pana jos , inclusiv fetle sfinte. In rest ce sa mai spun. Si probabil ca sa intareasca si mai mult adevarul Bibliei, a mai bagat si pe Iisus la mijloc, spunand ca e fiul lui Dumnezeu. De unde a aparut el? Unde a fost el pana la 30 de ani ca nu se pomeneste nimic de el. Apoi apare deodata facand minuni. O fi facut si minuni, dar asta a fost ca sa -i faca pe oameni sa creada ca ce zice el e sfant. Minunea cu apa si vinul. Normal ca dupa ce oamenii se imbatasera , nu au mai facut deosebirea dintre vin si apa. Putea si el sa foloseasca sugestia. sau hipnoza. Iar cu duhul sfant am unele dubii de forma si adevaratul motiv care il pune in evidenta. ca este viata dupa mine si ca este trimis de el, si noi il receptionam si ne bucuram de ea. Poate ca este acelasi lucru , dar cum oamenii nu au gasit alt cuvant, - nu am gasit alta rima- cum spunea cineva intr-o schita umoristica, i se poate spune cum o fi ca tot aia e. Important sa credem in ea si in ceva. |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 12:48
D-na "9am121159" multumesc frumos pt urari (asemenea si dvs) ! Dar eu am precizat anterior ca, singura sansa de a obtine acel Certificat mi-a mai ramas ... Justitia. Le-am si precizat (medicului ... PD-L -ist care imi primise Dosarul la Comisia de Evaluare), inca din start, ca nu ma intereseaza ... banii (cca 200 Ro) - ci numai acel Act, care imi permitea sa fac un lucru util si care ma tinea si pe mine "pe linia de plutire" - psihic) - adica sa muncesc doar cateva ore (zilnic sau saptamanal) si sa-mi pot cumpara astfel (din banii mei) mijlocul de deplasare necesar. Culmea, ... firma unde lucrasem anterior ma primea la lucru (avea si ea niste avantaje fiscale - nu degeaba, binenteles) si deci nu aveam nevoie de alt sprijin din partea lor. Obs. Chiar daca ai un Certificat de Handicap tot trebuie sa "lupti" cu ... Primaria pt ca sa obtii banii respectivi - eu nu aveam nevoie de ei (si deocamdata, inca, nu am nevoie).
----------- Numai dumneavoastra stiti prin ce treceti si de ce aveti nevoie.Domnul sa va ajute in tot ce intreprindeti.O zi buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 12:50
Doamna , teoretic aveti perfecta dreptate. dar in ziua de azi nu se pune accent pe batranii si bolnavii din camine sau spitale. Lozinca este asta: ` dac ai zile traiesti`. Si nici cu certificatele nu se inghesuie, se fac comisii peste comisii, ca stiu eu ce am patit. Veneam intai la 6 luni mereu, apoi dupa un an la un an in fiecare an., la control. Asa e legea sau sistemul. Eu ca eu , dar veneau anual oameni pe jumate nenorociti, fara maini sau picioare. Oare ce voiau de la ei? Credeau ca le v-a creste peste noapte mina sau piciorul si se vor face bine? Ce sa mai spunem...Si altii care sunt bine mersi o fac pe bolnavii...
------------ Traim vremuri foarte grele.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 12:53
Domnule Marin,v-am scris atatea despre Duhul Sfant,dar poate nu ati citit,cautati comentariile mele anterioare si veti gasi.Sau daca ati citit si nu ati inteles va spun pe scurt Duhul este viata care vine de la Dumnezeu.Nu mai ai Duh esti mort.Totusi este o diferente intre Duhul de viata si Duhul Sfant.Duhul de viata il are orice om venit pe lume,care cunoaste sau nu cunoaste pe Dumnezeu.Dar Duhul Sfant este Cel ce te transforma dupa voia lui Dumnezeu.Nu primesti Duhul Sfant cand se sparge o vena la cap,sau in cazul altei boli,mari sau mici.Duhul Sfant se primeste in urma pazirii poruncilor lui Dumnezeu.Oile aud glasul lui Dumnezeu si glasul lui Dumnezeu sant tocmai poruncile Lui si Cuvantul Sau scris.Cei ce au scris Biblia sant oameni carora le-a vorbit Dumnezeu sau Cuvantul Sau adica Domnul Isus.Cine nu are pe Fiul nu are pe Tatal.Si inca un lucru Dumnezeu nu este un fluid.Un Baptist l-a asemanat cu o lubenita.Un ortodocs l-a asemanat cu un pom Tatal =radacina,Fiul =tulpina si Duhul Sfant ramurile.Fiecare il aseamana pe Dumnezeu cu ce ii vine in minte,dar Biblia in care nu credeti spune ca noi santem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,si ca santem de neam din Dumnezeu.Fiul adica Domnul Isus este chiar Cuvantul lui Dumnezeu prin care au fost facute toate lucrurile,iar Duhul Sfant este viata dupa voia lui Dumnezeu,adica: intelepciunea,priceperea,cunostinta,puterea,taria ,sfintirea.......Cititi Biblia si Dumnezeu va va trezi la adevar.Cine nu studiaza Biblia il vede pe Dumnezeu,un fluid,o lubenita,un copac,natura.....Multa pace si lumina.
Indiferent cu ce vreau eu sa-l aseman ca e fluid sau radacina cum spuneti , fiecare il vede cum vrea. Eu amcredinta mea si vad acelasi lucru , dar sub alta forma. Nu stiu de ce ar mai trebui Biblia ca sa convinga prin ea ca exista si Dumnezeu? Cine vrea sa creada e liber , si nu cred ca e necesara si invataturile din biblie. Sa stiti ca am citit din ea , iar modul de prezentare, ma dezamagit. Iar pe deasupra , ca sa fie mai convingatoare sau adaugat si acele minuni, potoape moise si multe altele, care pentru mine nu au nic un fundament stiintific. Ati auzit ca eu nu sunt Ateu , sunt Deist, fapt descoperit de mine tot dupa indelungi discutii pe aceasta tema. Nu ii vad rostul ei, cand vad ca are o multime de greseli.logice. Dimensiuniule Arcei de 300 de coti =150 m lungime 50 de coti latime =25 m, 30 coti, =15m inaltime, (aproximativ) Astea nu sunt niste dimensiuni de rezistenta, a unei nave care sa aiba o asa mare incarcatura la bord, ca daca ar fi luat chiar toate animalele printre care si cele uriase , rinoceri , hipopotami, balene si multe altele, nu ar fi incaput pe acea arca. Ce bazine de apa le-ar fi trebuit pentru balene de ex. casaloti si altii. Dar ei nu stiau de existenta lor.S-ar fi dus la fund ca un bolovan. Si mai este alta treaba ce le dadea sau le-a dat sa manace atatea zile 40 de zile si 40 de nopti, plus inca 2-3 saptamani sau 6 luni, ca nu cred ca le-a pus la regim. Trebuia sa se hraneasca cu ele insele. Poate daca o fi pus numai insecte , fluturi si pasari , si cateva alte animale, sa fii facut fata, greutatii. Si asta ca oamenii din acele timpuri nu cunosteau zoologie , geografie si multe alte discipline. Ca dovada ca nu cunosteau toate animalele .Ei stiau numai de oi si capre si camile. Spune ca apa a acoperit toti muntii, ,si cand a ajuns la Muntele Arat, apa trtecuse de munti cu 15 coti. Ori daca muntii aveau peste 2000 de metri si muntele aarat, avea 1600 m cum ramane atunci? ca sa nu mai zic de Himalaia sialte varfuri mari, care depasesc cu mult 3000 de metri chiar. Si apoi vin si minunile lui Moise. Era un documentar unde cel care prezenta ca sa faca mai credibila actiunea , spunea : Ca si acu se mai vede urmele copitelor cailor care au trecut pe acolo. sa fim seriosi. Ce urma lasata pe fundul apei sau mare, se poate pastra atata timp? S-ar acoperi urma la primul val sau curtent. Singurele chestii de luat in seama sunt intradevar Cele 10 porunci. Dar nici cu toate nu sunt de acord. mai ales ca nici in ziua de azi nu stiu daca se respecta vreo una. Toate se incalca. de sus pana jos , inclusiv fetle sfinte. In rest ce sa mai spun. Si probabil ca sa intareasca si mai mult adevarul Bibliei, a mai bagat si pe Iisus la mijloc, spunand ca e fiul lui Dumnezeu. De unde a aparut el? Unde a fost el pana la 30 de ani ca nu se pomeneste nimic de el. Apoi apare deodata facand minuni. O fi facut si minuni, dar asta a fost ca sa -i faca pe oameni sa creada ca ce zice el e sfant. Minunea cu apa si vinul. Normal ca dupa ce oamenii se imbatasera , nu au mai facut deosebirea dintre vin si apa. Putea si el sa foloseasca sugestia. sau hipnoza. Iar cu duhul sfant am unele dubii de forma si adevaratul motiv care il pune in evidenta. ca este viata dupa mine si ca este trimis de el, si noi il receptionam si ne bucuram de ea. Poate ca este acelasi lucru , dar cum oamenii nu au gasit alt cuvant, - nu am gasit alta rima- cum spunea cineva intr-o schita umoristica, i se poate spune cum o fi ca tot aia e. Important sa credem in ea si in ceva. --------- Fiecare de pe acest sait are punctele lui de vedere cu privire la Dumnezeu si Biblie.Numai Dumnezeu ne poate lumina pe toti. |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 16:15
Si-a bagat dumnezeu ,coada,pe topicul asta. Nici el nu mai stie pe ce lume traieste,cred ca a uitat de noi,boala Alzheimer loveste unde nu te astepti.
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 06:31
De la: ana__totir, la data 2011-09-04 16:15:24Si-a bagat dumnezeu ,coada,pe topicul asta. Nici el nu mai stie pe ce lume traieste,cred ca a uitat de noi,boala Alzheimer loveste unde nu te astepti. Cine obtine mai multe voturi de la fraieri,ala este DUMNEZEU !
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 10:55
Mai sa fie! Acum , pe sfiintiile sale ii intereseaza si de concediul nostru , ce si cum sau ce facem in el. Chiar nici aici nu ne lasa in pace. Chiar trebuie sa facem tot ce doresc ei. Pana unde vor sa ajunga? Nu a fost suficient ca ne-a tinut in umbra si nestinta 2000 de ani, si acu vor sa fac la fel. Ce ii intereseaza atat de noi ce mancam cum mancam. Fiecare e liber sa fac ce-a ce vrea. Chiar trebuie sa fim iar condusi de biserica in toate? Nu e de ajuns ca ne inebuneste cu acele posturi lungi , unde ne da organismul peste cap? cand oamenii dupa atat post se indoapa , si multi dintre ei ajung la spital. Dupa ei ar trebui sa mancam numai iarba si frunze ca unele animale. sa nu ne distram , dar ei s-o faca, sa nu folosim netul dar ei sa o faca, sa nu ne uitam la filme deocheate, si cate si mai cate. NU li se pare ca au pus cam mult monopol pe noi. Ar fi in stare sa ne dea program de dormiot de sculat de mancat , de rugaciune care ar fi toata ziua, daca s-ar putea si sa nu mai facem in rest nimic alceva. Sa stam numai cu capul in tarana cum am stat.Apoi daca e tradare , sa o stim si noi....
|
|
|

si zi bogdaproste ca nu te ia in serios !
Uitate la tine si peste tot in jurul tau si ai sa-l vezi,trebue doar sa vrei.
Faptul ca avem dreptul la -liberul arbitru-de a ne trai viata dupa bunul nostru plac,chiar si negindu-L,este cea mai mare dovada de iubire neconditionata din partea LUI.noi sintem capabili de asa ceva?.....este tot timpul cu noi si ne vorbeste ,dar vrem noi sa-L ascultam?