Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:25
"Nici o lumina nu este aprinsa in biserica; un foc este preparat in vestibul. Dupa consacrarea lui ritualica , simbolica pentru re-nasterea Christului , preotul traseaza o cruce si numeralele anului curent. In final , preotul aprinde lumanarea cu acest foc si apoi ridica lumanarea pascala cantand Christ este Lumina noastra."
Foc - SOARE Altar/Vestibul - EST Re-nasterea Christ - re-nasterea lumii prin Soare Cruce - CRUCEA anotimpurilor (cele 2 solstitii si cele 2 echinoctii) Invocatia Christ este Lumina noastra - SOARELE ESTE LUMINA NOASTRA Impartirea Focului - binecuvantarea pe care Soarele o aduce pentru fertilitatea Pamantului (emisfera nordica) TOTUL , in aceasta celebrare crestina ESTE PAGANISM. Este o celebrare a Soarelui |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:29
Programarea crestina este una dintre cele mai distrugatoare arme ale "diavolului". Privind retrospectiv , odata cu inventarea la Roma a crestinismului , umanitatea a devenit din ce in ce mai oarba si mai impotenta spiritual
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:37
Mithra era numit SOLI INVICTO ... SOARELE NECUCERIT ... deoarece de fiecare data cand parea ca "va muri" ... el reinvia si atingea puterea maxima asupra intunericului.
Povestea crestina: - messiah Isus se naste pe 25 decembrie , dintr-o virgina. - nasterea sa este anuntata de o stea din est. - la el vin 3 magi care ii aduc daruri. Povestea adevarata: - Soarele este re-nascut pe data de 25 decembrie , dupa ce in urma cu 3 zile , "murise" (21-22 decembrie); asociat cu acest eveniment este ritualul fertilitatii , insamnatarii mamei cu sperma curata a tatalui. - Momentul re-nasterii Soarelui , este anuntat de un aliniament format din steaua Sirius si centura Orion. - Sirius=steaua din Est , Centura Orion=cei 3 magi/regi In timp , aceasta sarbatoare a craciunului a devenit un mix de mai multe elemente importante regasite in vechile culturi "pagane". - yule al paganilor (reprezentat prin bradul/pinul de craciun) - mos craciun si renii sai (amanita muscaria si renii) - mos craciun aduce cadouri (shamanii aduc amanitele pentru ritualul pagan-shamanic de ingerare si accesare a Naturii |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:41
Cei ce studiaza gnosticismul ... fac confuzie intre Christ ... si Isus.
Christ este un principiu. Exemplul sectei nasaaenilor de la care avem apocriful lui Toma ... este suficient pentru a face diferenta clara dintre un principiu si o persoana. Ei considerau Christul ... sarpele/constelatia Draco ce se "invartea" in jurul punctului fix de pe cer (in emisfera nordica - Polul N celest) ... punct fix ... care datorita simbolismului sau de "centru imutabil" , reprezenta Spiritul Etern. Isus ... este un nume grec ... ce se zice ca ar fi traducerea numelui de Yeshua ... cu toate ca nu exista nici o dovada etimologica care sa afirme asta. Mai degraba Yeshua este Yeshu ... "helperul lui Yehova" ... iar Isus este un nume inventat de conspiratorii romani in "definirea" caracterului din povestile de adormit copiii ... numite evanghelion-ale Marcu , Matei , Luca si Ioan. Yeshua era un nume foarte comun ... si foarte multi oameni il purtau. A identifica numele cu o singura persoana ... este stupid. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:46
Iudeii asteptau si ei un messiah , dar nici cum unul al puritatii maxime. Ei asteptau un razboinic care sa ii conduca in lupta militara impotriva dusmanilor ... printre care si Imperiul Roman. Versiunea zaddikita a acestui messiah este foarte diferita.
Saul din Tarsus , care mai tarziu a fost numit apostolul Paul ... cel mai important apostol crestin ... credea si impartasea o credinta gnostic-iudaica care mai tarziu a fost incorporata in viziunea crestina. Acest Saul din Tarsus , se declara arogant promotorul invataturile secrete ... pe care le-a primit de fapt in Damascus atunci cand a fost rapit , si spalat pe creier , fiind convertit la cauza Zaddikita. Ar trebui bagata in seama cartea evreilor , capitolul 5 , acolo unde Paul declara autoritatea "preotiei" pe care spera sa o impuna: "Pentru ca fiecare preot luat intre oameni este destinat oamenilor , in lucrurile referitoare la Dumnezeu ... Si nici un om nu poate sa isi ia aceasta onoare asupra sa. Asa si Christ nu s-a glorificat pe sine pentru a fi un preot ... Tu esti un preot vesnic dupa ORDINUL LUI MELCHIZEDEK ... Si fiind facut perfect , el a devenit autorul salvarii eterne pentru toti cei care i se supun; numit de Dumnezeu un preot al ordinului lui Mechizedek". (sper ca se observa ca nu zice nimic de vreun Isus ... vorbeste doar despre CHRIST) Deci conform lui Paul , Christ nu este cel mai important , deoarece el trebuie sa fie UNS de catre "o alta forta". Doar o autoritate mai mare ca el poate sa il unga ... si aceasta autoritate este numita MELCHI (regentul/printul) - ZADDIK (dreptate). Practic , Paul confirma originea doctrinei sale , care mai mult ca sigur nu i-a venit din vreo viziune supra-naturala. Originea doctrinei este gnosticismul-iudaic promovat de secta Zaddikita ce impunea cu brutalitate idea de super-om , super-salvator etc. Credinta sectei Zaddikim prezinta una dintre cele mai intolerante si pline de ura idei care au ajuns in mintea umana. Atat in limbaj cat si in context , Manuscrisele de la Marea Moarta sunt pline de seminte ale urii. Pasaj dupa pasaj , aceste scrieri sectare incita la rasism si violenta religioasa. Pentru cei care nu o respectau , ei amenitau cu damnarea eterna. Ei doreau distrugerea lumii prin puteri supranaturale astfel incat ei , cei tzzadik , sa fie separati de restul maselor , salvati din acest haos al rasei umane. SI ACEASTA NEBUNIE A FOST UNA DINTRE SURSELE CRESTINISMULUI. Inchizitia este o DOVADA graitoare pentru intoleranta si ura extrema fata de orice alta doctrina ce nu se supunea super-salvatorului Isus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:47
" Si ei vor raspandi o soarta aspra pentru intreaga lume." (Apocalipsa lui Petru)
Exact ceea ce s-a intamplat prin prezenta crestinismului si a super-salvatorului Isus. S-a raspandit ura in lume , si toate natiile ce nu intelegeau rostul unei astfel de credinte datorita unei spiritualitati diferite (pot zice sincer ... mult superioare) au fost nimicite de pe fata pamantului. Si acum ... datorita crestinismului ... SOARTA LUMII CHIAR E ASPRA. Doar uitati-va la lumea vestica creata de crestinism ... si influenta ei in intreaga lume. Distrugere , haos , foame etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:48
Crestinismul: - templul/biserica
- crucea si trinitatea ca sigiliu principal de alimentare si supunere - imaginile cu isus , maria , sfintii , trinitatea , iadul si raiul (sigilii astrale) - ritualuri de dimineata , de pranz si de seara; ritualuri sezonale (sarbatori) etc. - substante ritualice (paine , vin , mir , tamaie etc.) - obiecte ritualice (scriptura , crucea , cupa , lumanari , altar , haine ritualice etc.) - cantari / invocatii Iudaismul: - templul/sinagoga - menorah (candelabru cu 7 si 9 brate) - nume "divine" , sigilii kabbalistice - ritualuri zilnice , sabbath , ritualuri sezonale etc. - substante ritualice (korban - sacrificii prescrise in torah; miei , tauri , porumbei , grau , vin , tamaie , etc.) - obiecte ritualice (torah , talmud , tefillin - pusa pe brat si frunte , kippah - acoperitoarea crestetului , palma Hamesh - reprezentata ca sigiliu prin bijuterii , lumanari , altar , haine ritualice etc.) - cantari / invocatii In Islam ... ritualismul prin substante si obiecte este redus ... dar puterea magiei practicate ramane la fel de mare ca si in celelalte religii amintite: - templu/mosque - steaua cu 8 colturi , luna "neagra" - cea mai complexa forma de manipulare prin geometrie sacra - qur'an , sunnah , hadith , lumanari (acolo unde se respecta Focul) - cantari / invocatii |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:50
Ritualuri au existat de cand lumea si ele sunt folosite constant pentru a realiza un context de legatura cu divinitatea/magnetismul universal. Problema in religiile moderne (exemple amintite mai sus) vine din utilizarea acestor "contexte magice/de magnetizare" in scopul vampirizarii si posedarii maselor umane. Ele forteaza participantii sa accepte neconditionat conduita religioasa , doctrina si simbolurile. Participantii sunt legati energetic la egregorul religiei fata de care se supun ... si mentinuti prin ritualuri tot timpul in acel loop de cedare a propriei energii pentru alimentarea egregorului colectiv.
Acesti egregori religiosi sunt foarte periculosi pentru umanitate si pentru Gaia. Egregorii crestinismului , iudaismului , islamismului si hinduismului ... au devenit atat de mari incat sunt forte conducatoare ce prezida peste subconstientul colectiv ... impunandu-i un anumit sens de dezvoltare/degradare. La acesti egregori ... se adauga egregorul masoneriei , new-age-ismului si mondenului alimentat de "hollywood". Deci , umanitatea e posedata si doar prin de-programarea venita din decodificarea tuturor formelor de misticism , se poate obtine puterea necesara vindecarii. Vindecarea practica se instaleaza atunci cand individul scapa de infectiile informationale prin care este legat la colectivele religioase si sociale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 1 August 2011, ora 14:08
De la: The_Mummy, la data 2011-08-01 01:50:58Ritualuri au existat de cand lumea si ele sunt folosite constant pentru a realiza un context de legatura cu divinitatea/magnetismul universal. Problema in religiile moderne (exemple amintite mai sus) vine din utilizarea acestor "contexte magice/de magnetizare" in scopul vampirizarii si posedarii maselor umane. Ele forteaza participantii sa accepte neconditionat conduita religioasa , doctrina si simbolurile. Participantii sunt legati energetic la egregorul religiei fata de care se supun ... si mentinuti prin ritualuri tot timpul in acel loop de cedare a propriei energii pentru alimentarea egregorului colectiv. Bei ! Ce faci ? Le rescrii povestile ? Lasa-i in "plata domnului" , mie imi "plac" asa cum sunt, sunt mai usor de manipulat ! Mi-a venit o idee de manipulare si am nevoie ca enorisii sa ramana in stadiul de "saraci cu duhu" !
|
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 14:44
Bei crestinilor ! Cititi Istoria Religiilor de Mircea Eliade ca sa putem vorbi aceeasi limba !
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 15:49
Controversata decizie a guvernului României de a finanța din bani publici construcția Catedralei Mântuirii Neamului, o construcție care va rivaliza prin dimensiuni cu Casa Poporului și care a fost dezbătută și pe spunesitu.ro, este aspru criticată în reportaj: Banii par să nu fie o problemă pentru ridicarea Catedralei. Biserica și Guvernul cheltuie împreună 600 milioane de euro pentru construcție... Banii pe care Biserica îi primește de la stat sunt de două ori mai mulți decât cei alocați culturii sau cercetării. Reportajul mai menționează și faptul că, în România, ctitorirea de biserici este în floare, peste 4000 de biserici fiind construite în ultimii 20 de ani. Statistic vorbind, asta înseamnă că o biserică este construită la două zile, într-o țară în care trei școli și spitale sunt închise pe zi, comentează reporterul. România din reportajul DW pare o țară medievală în care voievozii și ierarhii bisericii se îngrijesc de viața (lor) de apoi, lăsându-și supușii de izbeliște. Această relație simbiotică dintre guvernanți și biserică a fost exemplificată de decorarea primului ministru, Emil Boc, și a întregii sale familii, de către I.P.S. Andrei, mitropolitul Clujului, pentru atașamentul acestora față de biserică, întreaga situație amintind de comerțul medieval cu indulgențe. In final Catedrala va costa 1.000.000.000 de euro ,iar reparatia ei peste 100 de ani va costa 300.000.000 de euro.....Ce destepti suntem
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 1 August 2011, ora 17:37
Controversata decizie a guvernului României de a finanța din bani publici construcția Catedralei Mântuirii Neamului, o construcție care va rivaliza prin dimensiuni cu Casa Poporului și care a fost dezbătută și pe spunesitu.ro, este aspru criticată în reportaj: Banii par să nu fie o problemă pentru ridicarea Catedralei. Biserica și Guvernul cheltuie împreună 600 milioane de euro pentru construcție... Banii pe care Biserica îi primește de la stat sunt de două ori mai mulți decât cei alocați culturii sau cercetării.
Reportajul mai menționează și faptul că, în România, ctitorirea de biserici este în floare, peste 4000 de biserici fiind construite în ultimii 20 de ani. Statistic vorbind, asta înseamnă că o biserică este construită la două zile, într-o țară în care trei școli și spitale sunt închise pe zi, comentează reporterul. România din reportajul DW pare o țară medievală în care voievozii și ierarhii bisericii se îngrijesc de viața (lor) de apoi, lăsându-și supușii de izbeliște. Această relație simbiotică dintre guvernanți și biserică a fost exemplificată de decorarea primului ministru, Emil Boc, și a întregii sale familii, de către I.P.S. Andrei, mitropolitul Clujului, pentru atașamentul acestora față de biserică, întreaga situație amintind de comerțul medieval cu indulgențe. In final Catedrala va costa 1.000.000.000 de euro ,iar reparatia ei peste 100 de ani va costa 300.000.000 de euro.....Ce destepti suntem -------------- Pe mine ma uimeste numele "CATEDRALA MANTUIRI NEAMULUI".Poate o catedrala plina de de icoane,idoli sa te mantuiasca? Niciodata..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 18:09
Bei crestinilor ! Cititi Istoria Religiilor de Mircea Eliade ca sa putem vorbi aceeasi limba !
----------------- Am citit "Istoria religiilor si o am in casa". Dar de la venirea Domnului Isus toate s'au facut noi,cele vechi s-au dus"Dumnezeu ne-a pus in fata planul sau de mantuire pregatit de El din vesnicii. Planul Sau de mantuire era venirea Domnului Isus care este chiar Cuvantul Lui Dumnezeu prin care s-au facut toate lucrurile si l-a facut trup plin de har si adevar. Daca prin primul Adam toata omenirea este moarta pentru ca toti au pacatuit,prin al doilea Adam adica Domnul Isus Hristos,toti care cred in El si asculta de Tatal,toti vor invia.O veste mai mare ca aceasta nu a adus-o nici-o religie in toata istoria ei.Acesta este ultimul mesaj dat de Dumnezeu si cu aceasta "s'a sfarsit" asa cum a spus Domnul Isus pe cruce.Acum tuturor ni s-a dat aceiasi sansa,sa credem si sa ascultam,iar cand Dumnezeu va stabili ziua cea mare ,va veni sfarsitul.El inca mai asteapta sa ne intoarcem la El prin marea lucrare de biruinta a Domnului Isus.Pentru ca primul Adam a cazut prin pacat,dar al doilea Adam -Domnul Isus a biruit moartea si diavolul pentru ca nu a pacatuit,deaceia trebuie sa venim la El prin credinta si ascultare si vom birui cu El,care ne rascumpara din mana diavolului si a morti si ne aduce la Tatal,prin har,prin credinta.Muuuuuulti se dau crestini,dar fara credinta + ascultare nimeni nu poate sa biruiasca.Bei crestinilor ! Cititi Istoria Religiilor de Mircea Eliade ca sa putem vorbi aceeasi limba !a mai astept cu pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 18:09
----------------- Am citit "Istoria religiilor si o am in casa". Dar de la venirea Domnului Isus toate s'au facut noi,cele vechi s-au dus"Dumnezeu ne-a pus in fata planul sau de mantuire pregatit de El din vesnicii. Planul Sau de mantuire era venirea Domnului Isus care este chiar Cuvantul Lui Dumnezeu prin care s-au facut toate lucrurile si l-a facut trup plin de har si adevar. Daca prin primul Adam toata omenirea este moarta pentru ca toti au pacatuit,prin al doilea Adam adica Domnul Isus Hristos,toti care cred in El si asculta de Tatal,toti vor invia.O veste mai mare ca aceasta nu a adus-o nici-o religie in toata istoria ei.Acesta este ultimul mesaj dat de Dumnezeu si cu aceasta "s'a sfarsit" asa cum a spus Domnul Isus pe cruce.Acum tuturor ni s-a dat aceiasi sansa,sa credem si sa ascultam,iar cand Dumnezeu va stabili ziua cea mare ,va veni sfarsitul.El inca mai asteapta sa ne intoarcem la El prin marea lucrare de biruinta a Domnului Isus.Pentru ca primul Adam a cazut prin pacat,dar al doilea Adam -Domnul Isus a biruit moartea si diavolul pentru ca nu a pacatuit,deaceia trebuie sa venim la El prin credinta si ascultare si vom birui cu El,care ne rascumpara din mana diavolului si a morti si ne aduce la Tatal,prin har,prin credinta.Muuuuuulti se dau crestini,dar fara credinta + ascultare nimeni nu poate sa biruiasca.Bei crestinilor ! Cititi Istoria Religiilor de Mircea Eliade ca sa putem vorbi aceeasi limba !a mai astept cu pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 18:17
Ultima fraza de la acest mesaj a fost adaugata de operator altcineva nu avea cine sa o adauge Eu am scris in final "Va mai astept cu pace"dar a disparut dupa cum vad.Mesajul a fost postat de doua ori pentruca am asteptat muuuult,vazand ca nu este postat am dat clic inca o data si a fost postat de doua ori.Nu este corect sa ni se modifice comentariile,mai bine sa-si spuna fiecare opinia cinstit,ca sa invatam care este adevarul.
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2011, ora 18:49
De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:44:45 Bei Karpoave (ca sa iti reproduc stilul) nu inteleg de ce te tot freaca pe tine grija despre ce credinta au oamenii! Vrei sa fii ateu, esti liber tata, poti sa crezi din partea mea si in limba de la pantof, dar daca te exprimi asa cum o faci tu la adresa celorlalti, deja ai o problema! Nu te sileste nimeni sa crezi in Dumnezeu si nu iti da nimeni cu crucea in cap, asa ca, de bun simt ar fi sa nu te mai iei nici tu de cei care vor sa creada in ceva! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 1 August 2011, ora 21:28
Noi nu avem ce manca si sfiintiile sale isi fac Catedrala de mii de Euro. Mai bine banii astia ni dadea noua ca prindeau mai bine si erau mai folositori. Si mai strica si arhitectura Bucurestiului. De ce nu au pus-o in Pantilimon de ex.? La marginea Bucurestiului...Arunca niste bani in vant. Cum zicea si biata soacra mea : `` ca cei din vant , in vant se duce... Asa si catedrala Mantuirii... Asta era chiar ultimul lucru care ne trebuia. Domnii de la Guvern de ce ati aprobat construirea ei? Era chiar necesara? Eu sa fi fost in locul matale domn Presedinte nu aprobam asa ceva. Nu ajung peste cele 4000 de biserici care si asa nu fgolosesc la nimic? Darmatile Fratilor... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 22:39
De la: Black_Friday, la data 2011-08-01 18:49:03De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:44:45 Aici cam gresesti . Cine a hotarat sa se studieze religia in scoli ? Si asta e un topic deschis de cineva care nu prea e crestin , asa ca pot sa-mi fac de cap. Cand crestinii o sa-si recunoasca crimele mai vorbim . Cand crestini vor spune ca nu e nevoie de o catedrala mantuitoare de preoti care nu produc nimic,mai vorbim.Eu pana una alta nu toc zeci de milioane de euro din banii de la buget pentru a demara o excrocherie. Cand intri in cardasie cu o organizatie de genul bisericii crestine ,trebuie sa-ti asumi si ce e bun si ce e rau. Si e mai mult rau,s-a vazut si ce s-a intamplat in Norvegia cand se intalnesc 2 inculturi ,crestinismul si islamul.
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 01:07
De mii de ani o mana de oameni incearca sa instaureze o morala nelegata de practici primitive si barbare.Incercarile lor se lovesc de un zid de interese si lasitate. De mii de ani trecem prin incercari , mor sute de milioane de oameni si tot nu intelegem ca religiile si statul nu ne vor binele. Suntem unii dintre noi crestini , ne laudam cu crestinismul insa tocmai de la crestini a pornit raul cel mai mare. Generatiile de crestini au sprijinit oameni ca Lenin,Hitler ,Stalin,Dej,Ceausescu ,sa ajunga la putere.Din cauza alegerilor lor proaste au murit milioane de oameni,uneori chiar si ei ,cei care i-au sprijinit.Si nu ne invatam minte,repetam istoria. Nici macar nu remarcam un fapt banal,crestinismul nu a reusit sa schimbe omul,poate chiar a contribuit la crearea unei specii decazute. Daca te consideri o institutie care are pretentii ca a inventat morala ,atunci eu cred ca trebuia sa se observe ceva. Daca in 2000 de ani nu ai reusit inseamna ca ceva nu este in regula,dai dovada de incompetenta clara. Incep sa cred ca ceva e gresit si ca ar fi momentul ca altceva sa ia locul religiei.Omul dupa parerea mea nu trebuie sa fie atat de rau.Este rau dintr-un anumit motiv. Trebuie ajutat si s-a dovedit ca religia nu ajuta. Daca si stiinta evolua astfel,la fel precum morala ,eram inca la nivel de Epoca fierului.Omul trebuie ajutat sa se regaseasca pe sine. Eu cred ca faptul ca ei cred ca urmeaza o viata vesnica ii face sa aiba un asemenea comportament. Daca ar sti ca nu exista eternitatea , poate ca s-ar schimba. Eu nu am nevoie de o religie ca sa fiu bun si sa nu ucid,sa nu vreau sa merg in Afganistan sau Irak ca sa omor oameni.E clar ca trebuie schimbat ceva si acel ceva nu poate veni din partea religiei. Biserica si-a dovedit "impotenta",nu este in stare decat sa suga bani de pe unde apuca si sa construiasca 18.000 de biserici si o catedrala care deja ne intoarce cu cateva secole in urma.Nu ai cum sa dai lectii de morala falfaind o carte mistica presarata cu crimele evreilor si a unei zeitati primitive.Nu poti fi inteleptul moralizator cand ai in urma sute de ani de oprimare a popoarelor ,in tandem cu cei aflati la putere.Tragem cu dintii de o iluzie,viata de apoi,pe care in subconstient nu ne-o dorim avand in vedere ce simtim atunci cand ne moare cineva. Eu nu prea am vazut mame fericite atunci cand le mor copiii im accidente desi ar trebui sa se bucure ca au scapat de chinul vietii pe pamant si ca sunt deja in rai. Sunt convins ca nu ati inteles nimic ,va este FRICA de "bunul"dumnezeu.Oare de ce ?
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 01:37
Eram sigur ca nu intelegeti.....e nevoie de o revelatie si crestinii nu reusesc sa le mai asceseze de 2000 de ani.
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 01:40
Studiati bre si Dictionarul Mitologic de Victor Kernbach ...666 de pagini
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 01:43
De la: _KARPOV, la data 2011-08-02 01:40:52 Nu e o gluma ,atatea pagini are.....editia 1989
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 08:58
Si sa vezi cand or bate clopotele Mitica... Cum o sa mai doarma alesii poporului de la Casa Poporului si nu numai ...?.Catedrala asta o sa fie ceva in genul Mesterului Manole...Cand eram operat la ochi la Iasi, nu era destul ca nu mai puteam de durere, ma mai si balanganea la cap si clopotele de la biserica din incinta spitalului si mai ales Sambata si Duminica. Oare cui o fi fost ideea asta cu facutul bisericilor in curtea spitalelor? Cred ca le-a facut cu gandul sa ne ``inaltam mai repede la Dumnezeu...``nu sa ne facem bine....Facute cu cap...mai mult sau mai putin...
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 09:15
Stiti ceva , Sfiintiile Voastre ? daca tot aveti bani de aruncati cu ei in caini , faceti cate un lacas de cult in curtea fiecarei institutii de stat. In curtea primariei, a politieii a tribunalului, in curtea fiecarei scoli, langa stadion sau de ce nu chiar pe el... Si asa fotbalistii nostri or fi mai cucernici.... Sau faceti cate una la fiecare colt de strada... In fata fiecarui bloc. Ceausescu le-a daramat si a facut blocuri pentru oameni asa cum stia el .... dar le-a facut. Dar voi , ce faceti. Faceti si voi macar un bloc sau un spital azil scoala unde sa va puneti emblema voastra asta asa pentru istorie... Americanii au daramat doua turnuri gigant, credeti ca cu asa ceva or avea mai mult de furca?...O sa ajunga piese de muzeu intr-o zi, asta daca nu ... or mai exista....
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 10:22
De la: 9am121159, la data 2011-08-01 18:17:25Ultima fraza de la acest mesaj a fost adaugata de operator altcineva nu avea cine sa o adauge Eu am scris in final "Va mai astept cu pace"dar a disparut dupa cum vad.Mesajul a fost postat de doua ori pentruca am asteptat muuuult,vazand ca nu este postat am dat clic inca o data si a fost postat de doua ori.Nu este corect sa ni se modifice comentariile,mai bine sa-si spuna fiecare opinia cinstit,ca sa invatam care este adevarul. Si-a bagat dumnezeu....coada. Acum vezi ce minuni pot sa fac ? Sper ca te-ai lamurit... al tau dumnezeu nu e in stare de asa ceva....de fapt el nu stie nici macar sa citeasca ....ca de scris............. cu mila.....
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 August 2011, ora 10:33
De la: _KARPOV, la data 2011-08-02 10:22:56De la: 9am121159, la data 2011-08-01 18:17:25Ultima fraza de la acest mesaj a fost adaugata de operator altcineva nu avea cine sa o adauge Eu am scris in final "Va mai astept cu pace"dar a disparut dupa cum vad.Mesajul a fost postat de doua ori pentruca am asteptat muuuult,vazand ca nu este postat am dat clic inca o data si a fost postat de doua ori.Nu este corect sa ni se modifice comentariile,mai bine sa-si spuna fiecare opinia cinstit,ca sa invatam care este adevarul. Deci tu esti ala care "injura" pe topicul cu Basescu si drumul lui de spini. Eu lu' doamna Femme Politique,lu' Steaua Dreptatii si altor useri pe care ii foloseste tembelul ala care a deschis topicul ala de la politica ,nu puteam sa le vorbesc in acest mod . .Sa nu imi mai modifici mesajele ca sa-ti etalezi tu puterile ,ca nu-i frumos !
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 August 2011, ora 12:22
De la: Black_Friday, la data 2011-08-01 18:49:03De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:44:45 Oricât de urât s-ar exprima......nu-i întrece pe cei care postează la secțiunea "politică" Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 August 2011, ora 12:28
De la: Dorulet, la data 2011-08-02 12:22:13De la: Black_Friday, la data 2011-08-01 18:49:03De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:44:45 Ei acum ... .Nici pe la topicurile cu religia nu sunt tocmai "pupaciosi" oamenii,nici la cele cu istoria ,cu retrocedarile etc. Stati linistita,se poate omul certa din orice .Vointa sa fie !
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 12:32
De la: Marin56, la data 2011-08-01 21:28:03 ...păi altfel cum ar mai face nemții reportaje pline de sarcasm la adresa "proștilor de români" pentru care, citez: " sunt mai importante superstițiile decât educația"....trist și rușinos de-a dreptul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 12:38
De la: vaneamarin, la data 2011-08-02 12:28:24De la: Dorulet, la data 2011-08-02 12:22:13De la: Black_Friday, la data 2011-08-01 18:49:03De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:44:45 ...da, dar eu cel puțin am decența să recunosc faptul că nu sunt tocmai o "gură dulce" pe forum și nu mă iau de "răutățile" altuia.... Mie una, intervenția d-lui "vinerea neagră" mi s-a părut un fel de "râde ciob de oală spartă!"... O zi minunată Vanea!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|