back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2011, ora 19:18

De la: 9am246905, la data 2011-07-25 14:41:47
De la: _KARPOV, la data 2011-07-23 02:22:52

O dată ce Dumnezeu este îndepărtat, posibilitatea omului de a crește și a se dezvolta devine absolut liberă. Un zeu este un despot, un fascist. Fără Dumnezeu, lumea devine liberă. Existența dă fiecărui individ o demnitate uriașă. De la cel mai mic fir de iarba până la cea mai grozavă stea din Univers, ea dă iubire și semnificație enormă, și nu face nici o diferență. Existența acordă egalități și oportunități egale. Nu e nevoie să pierzi timp în rugăciune, să citești scripturile, care sunt cele mai puțin sfinte cărți din lume. Nu e nevoie să fii exploatat de preoți. Ești dintr-odată eliberat de toate lanțurile astea. Acum poți să fii tu însuți.

exact teoria lui Lucifer o descrii aici....il cunosti?el la indemnat pe om sa manance din pomul interzis ca sa fie liber si iata unde a ajuns-
cum poti fi tu insusi cand esti condus din umbra de Lucifer ..ajungi tu insusi in patimi ...drogat si zici sunt eu insumi ce ai cu mine?sau betiv,sau etc...tu insusi si lucifer

Am stranse legaturi cu ,daca vrei ,te trimit si pe tine la ,stiu unde isi are sediul. As vrea sa-i fac o vizita si dumnezeului tau , dar nu stiu unde mama locuieste . Toti cred ca exista dar habar nu au pe unde vagabondeaza . despre isus cel putin se stia pe unde golanea si ca era consumator de etnobotanice . Din acest motiv uneori avea halucinatii cu iz erotic ....o vedea pe maica maria precista facand sex cu Horus si credea ca e vorba de snapanul ala din vechiul testament.....

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iulie 2011, ora 20:14

De la: 9am121159, la data 2011-07-25 21:30:17Deocamdata iata un e-mail pe care l-am primit in acea perioada.Intra pe adresa de mai jos si poti afla mai multe.

www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

A IESIT LA IVEALA ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULAREA PLANETEI!!!

In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea in forta a populatiei care are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda, cum se intampla in SUA!

In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!

Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)!

Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.

Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul, dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi, iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa ,fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister, o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

in capitolul REFERENCES veti gasi si alte linkuri pentru a va putea documenta mai bine!

Exact cum ma gandeam....minciunele...minciunele....
...si sincer, ai pus botul la astea????

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 26 Iulie 2011, ora 22:39

De la: Dorulet, la data 2011-07-26 20:14:37
De la: 9am121159, la data 2011-07-25 21:30:17Deocamdata iata un e-mail pe care l-am primit in acea perioada.Intra pe adresa de mai jos si poti afla mai multe.

In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea in forta a populatiei care are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda, cum se intampla in SUA!

In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!

Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)!

Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.

Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul, dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi, iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa ,fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister, o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

in capitolul REFERENCES veti gasi si alte linkuri pentru a va putea documenta mai bine!

E vorba de revelatie , ce stii tu !

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Iulie 2011, ora 00:19

Deocamdata iata un e-mail pe care l-am primit in acea perioada.Intra pe adresa de mai jos si poti afla mai multe.

---------------
Ce sa zici si tu.Chiar nu vezi ca femeia era ziarista cu multe premii si distinctii.Mai bine cauta singura pe net si vei gasi multe articole.Eu le aveam in acea perioada dar s-au sters si nu am timp sa caut..Este singurul care mi-a ramas.Ce vocabular ai,nici nu te compari cu ziarista care lupta pentru adevar.Sant prea multe capcane in jurul nostru si degeaba vor unii sa le aduca la tacere.Este democratie........nu mai santem pe timpul comunismului cu lacate la gura.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 02:28

Vai cât de ușor pot fi prostiți unii!!!!

Măi, voi ăștia, care aveți impresia că toate zburătoarele-s comestibile...adunarea fuga-marș și faceți următorul experiment:
făceți-vă cont pe wikipedia și începeți să vă lăudați cât de grozavi sunteți și cât de multe premii internaționale ați luat....apoi scrieți o știre așa, mai alarmistă cu un scenariu cel puțin apocaliptic, de exemplu "NASA ascunde faptul că peste 3 luni un meteorit va lovii Terra"(sîc!).
Ei, să vedeți voi ce de fraieri pun botul imediat și să vedeți cum pățiți exact ca madama aia "jurnalistă cu multe premii" de care n-a auzit nici câinii,....doar o să vă bage și pe voi la "răcoare" ceva vreme pentru fals în declarații și alte alea....

Auzi tanti....și eu primesc de-astea pe E-mail....și cel mai tare-mi plac alea în care, la sfârșit scrie, că dacă nu dai mesajul mai departe într-o oră, ai nu-ș câți ani de ghinion
...la mine cred că s-au adunat aprox. 200,000 de ani

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 14:54

Poate te convingi cu proprii ochi si urechi :

1) Gripa A H1N1, un virus provoaca dezabateri (15.11.2009) - Profitorii panicii - Afacerea cu gripa porcina (cel mai elocvent documentar în această privință)

fymaaa.blogspot.com/2009/11/gripa-h1n1-un-virus-provoaca-dezabat...

2) ANTIVACCIN - Noutăți

fymaaa.blogspot.com/2009/11/antivaccin-noutati-5112009.html

3) GRIPA PORCINĂ - Noutăți

fymaaa.blogspot.com/2009/10/gripa-porcina-noutati-29102009.html

Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 15:32

Care este diferenta dintre dumnezeu si pestisorul de aur ? Nicio diferenta ! Ambii ne pot indeplini 3 dorinte , dar numai in poveste !

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 15:35

Dumnezeu se lasa mai mult rugat , trebuie sa investesti ceva bani in lumanari si acatiste,trebuie sa pierzi o mare parte din timp ,pe la sfintele moaste sau pe la biserica. Cu cat esti mai naiv cu atat sansele cresc. Insa in final nu obtii nimic ,ca vorba aia - dumnezeu da,dar nu baga in traista.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 15:35

Vai cât de ușor pot fi prostiți unii!!!!

Măi, voi ăștia, care aveți impresia că toate zburătoarele-s comestibile...adunarea fuga-marș și faceți următorul experiment:
făceți-vă cont pe wikipedia și începeți să vă lăudați cât de grozavi sunteți și cât de multe premii internaționale ați luat....apoi scrieți o știre așa, mai alarmistă cu un scenariu cel puțin apocaliptic, de exemplu "NASA ascunde faptul că peste 3 luni un meteorit va lovii Terra"(sîc!).
Ei, să vedeți voi ce de fraieri pun botul imediat și să vedeți cum pățiți exact ca madama aia "jurnalistă cu multe premii" de care n-a auzit nici câinii,....doar o să vă bage și pe voi la "răcoare" ceva vreme pentru fals în declarații și alte alea....

Auzi tanti....și eu primesc de-astea pe E-mail....și cel mai tare-mi plac alea în care, la sfârșit scrie, că dacă nu dai mesajul mai departe într-o oră, ai nu-ș câți ani de ghinion
-----------
Opreste-te,nu am fost prostita,dar nici nu fac pe prostu ca tine atunci cand este vorba de adevar.E-mailul nu a fost trimis de neica nimeni,ci de o prietena care are doi fii medici dintre care unul este in Franta.Bineinteles ca scria si la acest e-mail sa-l dau mai departe,dar abia am avut timp sa ti-l dau tie si cum este vorba de Toma necredinciosul si in cele ceresti dar si in cele pamantesti,imi dau seama ca stau de vorba cu ziduri,cu pietre.

ISAIA 13/6Gemeți! căci ziua Domnului este aproape: ea vine ca o pustiire a Celui Atotputernic!
7De aceea toate mâinile slăbesc, și orice inimă omenească se topește.
8Ei sunt năpădiți de spaimă; îi apucă chinurile și durerile; se zvârcolesc ca o femeie în durerile nașterii, se uită unii la alții încremeniți; fețele lor sunt roșii ca focul.
9Iată, vine ziua Domnului, zi fără milă, zi de mânie și urgie aprinsă, care va preface tot pământul în pustiu, și va nimici pe toți păcătoșii de pe el.
10Căci stelele cerurilor și Orionul nu vor mai străluci; soarele se va întuneca la răsăritul lui, și luna nu va mai lumina.
11Voi pedepsi - zice Domnul - lumea pentru răutatea ei, și pe cei răi pentru nelegiuirile lor; voi face să înceteze mândria celor trufași, și voi doborî semeția celor asupritori.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 15:44

Despre dumnezeu stiu multe "chestii" ,multi. Insa nimeni nu stie sa-l "explice" . Chiar daca exista un creator , acesta e orice altceva decat dumnezeul din biblie. Dumnezeul din vechiul testament a fost "vazut" de cativa schizofrenici,in lipsa martorilor , apare intr-o singura carte si este impus de catre niste specimene(preoti) ,mai mult sau mai putin homosexuali ( deci oameni normali ) . Noi credem deoarece nu avem alta alternativa ! E singurul mod prin care putem spera la viata vesnica ( care nu exista ) . A avea imaginatie nu e gresit , insa a crede ca Alba ca zapada exista ,deja ma pune pe ganduri. Cred ca e vorba de o "boala" cu care se nasc unii sau poate e un mod de refulare a fricii ancestrale.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 16:04

De la: 9am121159, la data 2011-07-28 15:35:57Vai cât de ușor pot fi prostiți unii!!!!

-----------
Opreste-te,nu am fost prostita,dar nici nu fac pe prostu ca tine atunci cand este vorba de adevar.E-mailul nu a fost trimis de neica nimeni,ci de o prietena care are doi fii medici dintre care unul este in Franta.Bineinteles ca scria si la acest e-mail sa-l dau mai departe,dar abia am avut timp sa ti-l dau tie si cum este vorba de Toma necredinciosul si in cele ceresti dar si in cele pamantesti,imi dau seama ca stau de vorba cu ziduri,cu pietre.

ISAIA 13/6Gemeți! căci ziua Domnului este aproape: ea vine ca o pustiire a Celui Atotputernic!
7De aceea toate mâinile slăbesc, și orice inimă omenească se topește.
8Ei sunt năpădiți de spaimă; îi apucă chinurile și durerile; se zvârcolesc ca o femeie în durerile nașterii, se uită unii la alții încremeniți; fețele lor sunt roșii ca focul.
9Iată, vine ziua Domnului, zi fără milă, zi de mânie și urgie aprinsă, care va preface tot pământul în pustiu, și va nimici pe toți păcătoșii de pe el.
10Căci stelele cerurilor și Orionul nu vor mai străluci; soarele se va întuneca la răsăritul lui, și luna nu va mai lumina.
11Voi pedepsi - zice Domnul - lumea pentru răutatea ei, și pe cei răi pentru nelegiuirile lor; voi face să înceteze mândria celor trufași, și voi doborî semeția celor asupritori.

Mai,dracos mai e dumnezeul asta al tau. El cred ca a uitat ca el a creat omul ,nu si-a dat seama ca iar greseste ! Si doar era Stan Patitul, a avut conflicte si cu domnul , o alta creatie a lui .Daca nu se pricepe la "creatii" de ce ,nu sta in banca (cerul) lui ? Si ne mai miram ca apar crestini fanatici prin Norvegia sau chiar pe la noi.

" 11. Voi pedepsi - zice Domnul - lumea pentru răutatea ei, și pe cei răi pentru nelegiuirile lor; voi face să înceteze mândria celor trufași, și voi doborî semeția celor asupritori. "
Asta e o fraza a unui creator dus cu sorcova. Se da mare ca un manelist ,uitand ca el ne-a creat asa. E la fel de lipsit de logica precum sunt si cei care cred ca exista. Eu nu cred ca el a afirmat asa ceva , eu cred ca un dobitoc din vechime,un nimeni, a gandit ca o divinitate are sentimente si comportament ,asemanator noua. El nu are o vina ,a trait acum cateva mii de ani , la acea vreme , a fi dobitoc ,nu era un defect.

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 17:04

Intrebare :

Oare, daca cei care se dau "anti" Dumnezeu ar fi obligati sa vorbeasca fara sa faca referiri la sau la Biblie (si Dumnezeu) in momentele "cheie" ale vietii lor (cand li se naste sau moare cineva apropiat), cum s-ar descurca ?!

Obs. Eu unul cred ca, ar da vina pe ... Familia lor sau pe ... altii ca nu pot "scapa" de acest "vocabular" (Biblic). Asta ... din lasitate - pt ca altfel si-ar contrazice spusele anterioare !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 17:06

Crestini din toate tarile , uniti-va ! Aparati-l pe Mesia din Norvegia ! (sa va traiasca)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 17:18

De la: eugenb, la data 2011-07-28 17:04:22Intrebare :

Oare, daca cei care se dau "anti" Dumnezeu ar fi obligati sa vorbeasca fara sa faca referiri la sau la Biblie (si Dumnezeu) in momentele "cheie" ale vietii lor (cand li se naste sau moare cineva apropiat), cum s-ar descurca ?!

Obs. Eu unul cred ca, ar da vina pe ... Familia lor sau pe ... altii ca nu pot "scapa" de acest "vocabular" (Biblic). Asta ... din lasitate - pt ca altfel si-ar contrazice spusele anterioare !

Ca sa ai asemenea probleme esentiale inseamna sa ai paranoia. Daca mergem pe ipoteza ca dumnezeu nu exista,totul e simplu. Avem o singura viata pe care trebuie sau nu ,sa o traim . Am venit de nicaieri si tot spre acolo ne indreptam. Cand cineva moare e ceva previzibil nu e nimic grav . E grav atunci cand moartea survine din cauza unui fanatic religios,ca cel din Norvegia. In asemenea cazuri trebuie luate masuri.Avand in vedere ca educatia primita are la baza religia crestina si ca fanatismul de acolo i se trage , singura metoda prin care sa-i impiedicam sa mai apara , ar fi scoaterea religiei din scoli,scoaterea religiei in afara legii.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 18:51

Pentru 9am246905,
Fanica inscrie-te la adresa de mai jos.Este un sait al penticostalilor,pe care sant si eu inscrisa.

rusalii.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Multa pace.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 19:20

De la: 9am121159, la data 2011-07-28 18:51:27Pentru 9am246905,
Fanica inscrie-te la adresa de mai jos.Este un sait al penticostalilor,pe care sant si eu inscrisa.

rusalii.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Multa pace.

De ce li se spune penticostali ? Au 5 coaste ?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 19:36

Despre dumnezeu stiu multe "chestii" ,multi. Insa nimeni nu stie sa-l "explice" . Chiar daca exista un creator , acesta e orice altceva decat dumnezeul din biblie. Dumnezeul din vechiul testament a fost "vazut" de cativa schizofrenici,in lipsa martorilor , apare intr-o singura carte si este impus de catre niste specimene(preoti) ,mai mult sau mai putin homosexuali ( deci oameni normali ) . Noi credem deoarece nu avem alta alternativa ! E singurul mod prin care putem spera la viata vesnica ( care nu exista ) . A avea imaginatie nu e gresit , insa a crede ca Alba ca zapada exista ,deja ma pune pe ganduri. Cred ca e vorba de o "boala" cu care se nasc unii sau poate e un mod de refulare a fricii ancestrale.
---------------
Domnule The Mummy,crede-ma te rog ca mie mi s'a aratat in vis de doua ori Dumnezeu Tatal si de doua ori Dumnezeu Fiul.Este adevarat ca noi nu putem vedea pe Dumnezeu,dar daca vrea,El poate sa ni se arate si atunci il putem vedea.Daca mi se arata de mica,credeam de atunci,dar mi s-a aratat pe la 48 de ani. Recunosc ca Domnul Isus mi s'a aratat prima data cam la 32 de ani dar vazandu-l pentru prima data nu am fost capabila sa inteleg ca dorea sa ma intorc la Dumnezeu.Dar Domnul a avut mila de mine si mi s'a aratat din nou ,mi-a raspuns la rugaciuni cand nu intelegeam ca si voi unele paragrafe Biblice.Deci daca toti locuitorii pamantului mi-ar spune ca nu exzista,eu nu voi crede niciodata ca nu exzista.Deci va marturisesc si voua ca Dumnezeu exzista cu adevarat,nu va lasati pacaliti de potrivnici Lui.Semnele veniri Lui le vedem acum la TV. pe tot pamantul.Ce vor face atunci cei ce nu cred? Vor zice "cadeti stanci peste noi ca nu putem rezista la o lumina atat de mare"Inca o data nu va pacaliti singuri.Eu nu am nici-un interes cu aceste marturisiri,mie nu-mi da cineva nici un leu,cum cred unii,din contra poate incearca sa-mi dea branci ca sa cad si eu in necredinta.Credeti oameni buni caci Dumnezeu exzista cu adevarat,impotiviti-va diavolului tari in credinta si el va fugi de la voi.Nu- mai pomeniti nici numele,diavolului insemnand ca ii slujiti diavolului,nu lui Dumnezeu.Rugati-va lui Dumnezeu sa va despietreasca,sa va dea inimi de carne ca sa-i slujiti Lui intr-un duh nou.Multa lumina va doresc la toti,si dusmanilor mei.Nu va marturisesc ca sa veniti neaparat la biserica Adventista,ca nu pot eu sa va aduc acolo daca nu lucreaza Dumnezeu la inima voastra.Numai El va poate adece.Mie Dumnezeu imi cere doar sa va marturisesc ,iata versetele:
Matei 10/32De aceea, pe orișicine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri;
33dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.
1Ioan 5/1Oricine crede că Isus este Hristosul, este născut din Dumnezeu; și oricine iubește pe Cel ce L-a născut, iubește și pe cel născut din El.
2Cunoaștem că iubim pe copiii lui Dumnezeu prin aceea că iubim pe Dumnezeu și păzim poruncile Lui.
3Căci dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui. Și poruncile Lui nu sunt grele;
4pentru că oricine este născut din Dumnezeu, biruiește lumea; și ceea ce câștigă biruință asupra lumii, este credința noastră.
5Cine este cel ce a biruit lumea, dacă nu cel ce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu?
6El, Isus Hristos, este Cel ce a venit cu apă și cu sânge; nu numai cu apă, ci cu apă și cu sânge; și Duhul este Cel ce mărturisește despre lucrul acesta, fiindcă Duhul este adevărul.
7(Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul și Duhul Sfânt, și acești trei una sunt.)
8Și trei sunt care mărturisesc (pe pământ): Duhul, apa și sângele, și acești trei sunt una în mărturisirea lor.
9Dacă primim mărturisirea oamenilor, mărturisirea lui Dumnezeu este mai mare; și mărturisirea lui Dumnezeu este mărturisirea, pe care a făcut-o El despre Fiul Său.
10Cine crede în Fiul lui Dumnezeu, are mărturisirea aceasta în el; cine nu crede pe Dumnezeu, Îl face mincinos, fiindcă nu crede mărturisirea, pe care a făcut-o Dumnezeu despre Fiul Său.
11Și mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viața veșnică, și această viață este în Fiul Său.
12Cine are pe Fiul, are viața; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viața.
13V-am scris aceste lucruri ca să știți că voi, care credeți în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveți viața veșnică.

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 19:46

Evenimentul petrecut de Rusalii :a cincizecea zi de la Înălțarea lui Isus, de aici și denumirea de "penticostali"

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 20:05

De la: 9am121159, la data 2011-07-28 19:36:26Despre dumnezeu stiu multe "chestii" ,multi. Insa nimeni nu stie sa-l "explice" . Chiar daca exista un creator , acesta e orice altceva decat dumnezeul din biblie. Dumnezeul din vechiul testament a fost "vazut" de cativa schizofrenici,in lipsa martorilor , apare intr-o singura carte si este impus de catre niste specimene(preoti) ,mai mult sau mai putin homosexuali ( deci oameni normali ) . Noi credem deoarece nu avem alta alternativa ! E singurul mod prin care putem spera la viata vesnica ( care nu exista ) . A avea imaginatie nu e gresit , insa a crede ca Alba ca zapada exista ,deja ma pune pe ganduri. Cred ca e vorba de o "boala" cu care se nasc unii sau poate e un mod de refulare a fricii ancestrale.
---------------
Domnule The Mummy,crede-ma te rog ca mie mi s'a aratat in vis de doua ori Dumnezeu Tatal si de doua ori Dumnezeu Fiul.Este adevarat ca noi nu putem vedea pe Dumnezeu,dar daca vrea,El poate sa ni se arate si atunci il putem vedea.Daca mi se arata de mica,credeam de atunci,dar mi s-a aratat pe la 48 de ani. Recunosc ca Domnul Isus mi s'a aratat prima data cam la 32 de ani dar vazandu-l pentru prima data nu am fost capabila sa inteleg ca dorea sa ma intorc la Dumnezeu.Dar Domnul a avut mila de mine si mi s'a aratat din nou ,mi-a raspuns la rugaciuni cand nu intelegeam ca si voi unele paragrafe Biblice.Deci daca toti locuitorii pamantului mi-ar spune ca nu exzista,eu nu voi crede niciodata ca nu exzista.Deci va marturisesc si voua ca Dumnezeu exzista cu adevarat,nu va lasati pacaliti de potrivnici Lui.Semnele veniri Lui le vedem acum la TV. pe tot pamantul.Ce vor face atunci cei ce nu cred? Vor zice "cadeti stanci peste noi ca nu putem rezista la o lumina atat de mare"Inca o data nu va pacaliti singuri.Eu nu am nici-un interes cu aceste marturisiri,mie nu-mi da cineva nici un leu,cum cred unii,din contra poate incearca sa-mi dea branci ca sa cad si eu in necredinta.Credeti oameni buni caci Dumnezeu exzista cu adevarat,impotiviti-va diavolului tari in credinta si el va fugi de la voi.Nu- mai pomeniti nici numele,diavolului insemnand ca ii slujiti diavolului,nu lui Dumnezeu.Rugati-va lui Dumnezeu sa va despietreasca,sa va dea inimi de carne ca sa-i slujiti Lui intr-un duh nou.Multa lumina va doresc la toti,si dusmanilor mei.Nu va marturisesc ca sa veniti neaparat la biserica Adventista,ca nu pot eu sa va aduc acolo daca nu lucreaza Dumnezeu la inima voastra.Numai El va poate adece.Mie Dumnezeu imi cere doar sa va marturisesc ,iata versetele:
Matei 10/32De aceea, pe orișicine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri;
33dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.
1Ioan 5/1Oricine crede că Isus este Hristosul, este născut din Dumnezeu; și oricine iubește pe Cel ce L-a născut, iubește și pe cel născut din El.
2Cunoaștem că iubim pe copiii lui Dumnezeu prin aceea că iubim pe Dumnezeu și păzim poruncile Lui.
3Căci dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui. Și poruncile Lui nu sunt grele;
4pentru că oricine este născut din Dumnezeu, biruiește lumea; și ceea ce câștigă biruință asupra lumii, este credința noastră.
5Cine este cel ce a biruit lumea, dacă nu cel ce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu?
6El, Isus Hristos, este Cel ce a venit cu apă și cu sânge; nu numai cu apă, ci cu apă și cu sânge; și Duhul este Cel ce mărturisește despre lucrul acesta, fiindcă Duhul este adevărul.
7(Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul și Duhul Sfânt, și acești trei una sunt.)
8Și trei sunt care mărturisesc (pe pământ): Duhul, apa și sângele, și acești trei sunt una în mărturisirea lor.
9Dacă primim mărturisirea oamenilor, mărturisirea lui Dumnezeu este mai mare; și mărturisirea lui Dumnezeu este mărturisirea, pe care a făcut-o El despre Fiul Său.
10Cine crede în Fiul lui Dumnezeu, are mărturisirea aceasta în el; cine nu crede pe Dumnezeu, Îl face mincinos, fiindcă nu crede mărturisirea, pe care a făcut-o Dumnezeu despre Fiul Său.
11Și mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viața veșnică, și această viață este în Fiul Său.
12Cine are pe Fiul, are viața; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viața.
13V-am scris aceste lucruri ca să știți că voi, care credeți în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveți viața veșnică.

Hai ,mai ,bre !
Ii intelegeam cat de cat pe cei care credeau in ce scrie prin biblie , erau si manipulati de o multinationala veche de 2000 de ani,biserica crestina S.A. ( S.R.L. ? ).......
Insa chestia asta cu visele e data . Daca ajungem sa credem si in ce aratari ne apar in vis , este foarte grav. Pai eu ce sa fac , o visez pe vecina de multe ori , ce-ar fi sa cred ca e sfanta precista , mai visez ca zbor ...ar trebui sa cred ca sunt inger....mai visez niste figuri care vin de undeva din neant...poate ar trebui sa cred in ei.....Mai doamna ,medicul ce spune....despre asemenea vise ? Eu zic sa-l contactezi ,poate te lamureste ,poate o sa-ti spuna ca de fapt e vorba de Horus... Nu de alta ,dar poti gresi ....de ce sa nu te rogi la adevaratul "dumnezeu" ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 20:18

De la: chillywilly, la data 2011-07-28 14:54:56

1) Gripa A H1N1, un virus provoaca dezabateri (15.11.2009) - Profitorii panicii - Afacerea cu gripa porcina (cel mai elocvent documentar în această privință)

2) ANTIVACCIN - Noutăți

...prefer "Albă ca zăpada și cei 7 pitici"
Zău că unii sunt mai proști decât prevede legea....și oricât de mult aș vrea, nu pot să-i ajut
E destul de trist faptul că nu sunteți în stare să distingeți o informație adevărată de una falsă
Aproape că mi-e milă de voi .....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 20:25

Crestini din toate tarile , uniti-va ! Aparati-l pe Mesia din Norvegia ! (sa va traiasca)
-----------------
De ce va uitati voi numai in curtea altuia.Acel om a ucis cu un pistol 76 de persoane si toata lumea vorbeste ca este ceva vizilil.Dar la noi in tara mor cu milioanele din cauza substantelor care emana gaze chimice deosebit de toxice cauzatoare de boala si moarte.Pentru ca nu se vad,desi o imensitate de oameni stiu despre ele,victimile au lacate la gura din cauza acestei imensitati,care si-au dat mana in dos.Hai sa ne uitam si in gradina noastra si sa ne opunem uniti teroristilor cum s-au unit norvegieni.Domnul sa va dea pe fata acest mare adevar.AMIN.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 20:33

2) ANTIVACCIN - Noutăți

Zău că unii sunt mai proști decât prevede legea....și oricât de mult aș vrea, nu pot să-i ajut
E destul de trist faptul că nu sunteți în stare să distingeți o informație adevărată de una falsă
------------------
Dar ai ajutat vreodata pe cineva????? ....asa?
Nu uita cand arati cu degetul spre altul,trei degete se intorc impotriva ta.Exzerseaza...

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 20:43

Hai ,mai ,bre !
Ii intelegeam cat de cat pe cei care credeau in ce scrie prin biblie , erau si manipulati de o multinationala veche de 2000 de ani,biserica crestina S.A. ( S.R.L. ? ).......
Insa chestia asta cu visele e data . Daca ajungem sa credem si in ce aratari ne apar in vis , este foarte grav. Pai eu ce sa fac , o visez pe vecina de multe ori , ce-ar fi sa cred ca e sfanta precista , mai visez ca zbor ...ar trebui sa cred ca sunt inger....mai visez niste figuri care vin de undeva din neant...poate ar trebui sa cred in ei.....Mai doamna ,medicul ce spune....despre asemenea vise ? Eu zic sa-l contactezi ,poate te lamureste ,poate o sa-ti spuna ca de fapt e vorba de Horus... Nu de alta ,dar poti gresi ....de ce sa nu te rogi la adevaratul "dumnezeu" ?
------------
Hei,Karpov, care este adevaratul Dumnezeu dupa parerea ta?
Am sa-ti postez raspunsuri la rugaciuni acestea nu mai sant vise,daca tu nu crezi in ele.Oricum faptul ca te visezi ca zbori este un lucru bun.Asa visam eu inainte de a veni la Dumnezeu.La medic trebuie sa mergi tu care nu crezi,desi vezi pe tot pamantul biserici si oameni care cred in Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 20:43

De la: Dorulet, la data 2011-07-28 20:18:22

2) ANTIVACCIN - Noutăți

Copile ai fost?,ai vazut? sau povestesti din ...amintiri din viitor.In ce varianta preferi alba ca zapada ca o varianta este interzisa minorilor sub 60 de ani
Nici macar nu ati avut curiozitatea sa vedeti despre ce este vorba......mai un ziar ,o sueta ...o bascalie, o bagatelizare
altfel ...la fel

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 21:04

Cand o sa-l descoperiti si pe Dumnezeu sa ma anuntati si pe mine. ... Da stiu ca o sa fac barba si mustati, albe pana la genunchi.... Oricum nu cred ca cautam ce trebuie sau unde trebuie. El este deja in jurul nostru iar unii chiar il simt, pentru ca stiu sa comunice cu ei. Poate o sa spuneti ca m-am prostit sau ca iar am incrcat sticlele de apa cu cea de Votca, cum spunea cineva de pe acest blog. Dar nic nu stiu cat adevar exista. oricum noi de cineva am fost realizati ca nu cred ca cineva sa-si fi consumat atata energie degeaba. Cineva a vrut sa profite de pe urma noastra sau poate chiar si profita in acest moment. Pentru ca noi niste simple ` celule` amarate si batute de soarta facem si noi fata cum putem in organul unui urias, care este al altui urias. Si tinde spre plus infinit....oricum din nimic nu iese ceva si mai ales cu `viata`...

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 23:21

Pentru Karpov si nu numai.

Experiente cu Dumnezeu,
Eram in cea mai mare deznadejde a vieti mele, imi murise singurul fiu student la Electronica Bucuresti in anul doi in conditii foarte dubioase. In urma unei rugaciuni fierbinti catre Dumnezeu legat de aceasta situatie, in care am intrebat pe Dumnezeu daca conducatorii nostri stiu de moartea acestor studenti nevinovat, caci au murut sapte studenti deja pana la inmormantarea fiului meu, am primit doua rasunsuri: mai intai am vzut in vis pe Ceausescu si Elena, tavalindu-se morti in fata mea, inainte de a incepe revolutia de la timisoara. Apoi am primit in vis urmatorul mesaj:"MAI BINE AR PUNE SA CANTE CANTECE BISERICESTI IN LOC DE CORURI CA DEJA SE SDRUNCINA GOLGOTA"Ma credeti sau nu dar in acea perioada nu stiam ce inseamna cuvantul "GOLGOTA"in asa intuneric de mare ne-a tinut ortodoxia. Mesajul l-am inteles caci era un raspuns la rugaciunea mea era vorba de corurile nesfarsite care se dadeau la TV. inainte de revolutie. Atunci m-am intrebat oare ce sa insemne GOLGOTA?.Si bunul Dumnezeu care cunoaste si gandul a facut de asa natura si mi-a dat raspunsul prin ziarul Scanteia din acea vreme. Era dupa revolutie si toti citeam ziarul cu evenimentele de atuncu.Deodata vad in ziar scris de o ziarista intr-un articol urmatoril citat pe care nu-l voi uita niciodata:"PRECUM GOLGOTA PAMANT SFANT LA CARE SE ROAGA OAMENII BATUTI DE SOARTA PENTRU LINISTIRE SI IZBAVIRE" Atunci m-am plecat din nou in rugaciune si am zis Doamne Dumnezeule mare si puternic iti multumesc ca am inceput deja sa ma linistesc cu privire la baiat si lumea cu acuzatiile ei, dar de izbavit ma vei izbavi Doamne? A trecut o perioada buna de timp si posteam Miercurea si Vinerea, cum ne invata ortodoxia caci nu venisen inca la adevar.Intre timp facusem rost si de o Biblie. Intr-o zi de miercuri am postit si am deschis la intamplare Biblia. Am citit urmatoarele:"ziua 10 din luna a saptea este zi de post si rugaciune pentru izbavire."Aceasta zi cadea chiar a doua zi Joi.Am hotarat sa postesc si Joi iar Miercuri seara m-am rugat lui Dumnezeu pentru izbavire. Noaptea in somn mi-a vorbit Dumnezeu Tatal dar cu o voce asa de puternica cum scrie in Biblie ca auzea poporul Israel strins la muntele unde au fost date tablele Legi, ca n-au putut sa suporte si au rugat pe Moise sa plece ei ca daca mai aud vocea vor muri. In acea perioada inca nu apucasem sa ciesc despre aceasta in Biblie.Dar cu acea voce mi-a vorbit mie Dumnezeu in acel vis, desi mi-a spus un singur cuvant "NEPRIHANITAAAAAA"Am tipat asa de tare sotul s-a speriat si el m-a intrebat ce am visat dar nu i-am spus nimic pentruca in acea perioada nu stiam ce inseamna NEPRIHANITA .Dar pana dimineata nu am dormit de loc,am tremurat toata noapte de spaima voci pe care am auzit-o. Cugetam in gand de ce mi-a spus Dumnezeu NEPRIHANITA, poate ca daca imi spunea PRIHANITA ma izbavea dar daca a zis "NE" inseamna ca nu m-a izbavit. Dupa ce a plecat sotul la servici, m-am sculat de dimineata sa intreb femeile din cartier cu care mergeam la biserica ortodocsa daca stie ce inseamna acest cuvant "NEPRIHANITA", dar toate spuneau"nu stiu maica".Atunci mi-am adus aminte de o femeie care avea biblie mai de mult si vindea lumanari in biserica sf. Spiridon.Am mers si am gasit-o la o coada la pui unde-si pusese scaunul de seara ca sa apuce pui a doua zi ca in acea vreme era o aprovizionare foarte grea. De la ea am aflat prima data ce inseamna cuvantul "NEPRIHANITA", spunand ca inseamna:curat,nepatat,mergi in calea Domnului. Nu-mi vena sa cred ca spune adevarul, dar femeia sa ratoit la mine si am plecat. Am mai dat de o persoana care a spus la fel. Atunci am mers repede acasa ca sa dau slava lui Dumnezeu pentru izbavire si unde credeti ca m-am asezat in fata icoanelor mele din perete si imi curgeau lacrimile mangaind icoanele cu podul palmei. Deodata am simtit ca ma arde mana cu care mangaiam icoana, am mai incercat o data la fel am patit si inca o data aceiasi situatie. Nu am mai pus mana dar am inceput sa citesc adanc Biblia. Vazind ca lui Dumnezeu nu-i place sa ne inchinam la icoane, le-m dat afara din casa pe toate.

Dupa cum va spuneam am inceput sa citesc cu atentie Biblia. Am ajuns unde scrie animale curate si necurate. Scrie sa nu mananci "porcul iepurele si camila", sa privesti ca necurate pe cele ce nu au copita despicata si nu rumega. Nu auzisem toata viata mea cat am stat in ortodoxie asa ceva. Pentruca aveam o gradina la care cresteam iepuri, m'am plecat pe genunchi si am facut in gand urmatoarea rugaciune:"
Doamne, Dumnezeule Atotputernice, daca este adevarat ce scrie in cartea asta si eu cresc iepuri la gradina si-i mananc, fa prin minunea Ta sa moara totii deodata picior sa nu ramana si nici sa nu apuc sa mananc carne din ei "Observati am scris cuvintele"daca este adevarat" deci nu eram o credincioasa in totalitate, puneam la indoiala Cuvantul lui Dumnezeu, care este hrana cereasca pentru cel ce crede cu adevarat. M'a lasat Dumnezeu de am carat toata vara la iepuri sa-i hranesc si va rog sa ma credeti ca nu mananca putin, iar in toamna aproape de Sf.Mihail si Gavril,m'am dus cu sotul meu la gradina el sa sape iar eu sa le dau sa manance , le-am dat sa manance si deodata vad in fata ochilor o vedenie un baiat tanar cu ochii albastri, intunecat la fata si cu urechile ca de iepure. M'am inspaimantat , am tresarit si vedenia a disparut, am iesit , m'am dus la sotul meu care sapa si l-am rugat sa mergem acasa ca vine ploaia. Nu i-am spus nimic despre vedenia mea caci rugaciunea am facut-o in gand si voiam sa o stiu numai eu cu Dumnezeu.Dar pe drum am cugetat in gand la vedenie si am zis: "Doamne prin aceasta vedenie eu inteleg ca iepurele este necurat dar eu nu asta te-am rugat. Si ca sa vedeti ca Dumnezeu este cel mai mare evanghelist dupa o saptamana mi-a implinit rugaciunea ca sa ma castige si sa ma aduca la Adevar. Dupa o saptamana, dimineata m'am dus si am dat la iepurii sa manance erau cate doi in cusca, inchise cu lacate ,sapte la numar, custile fiind din sarma ochiuri destul de rezistenta. Dupa ce i-am alimentat am plecat acasa dar pe drum mi-am adus aminte ca am lasat cusca generala deschisa Nu m'am itors dar dupa amiaza m'am dus din nou cu sotul meu la gradina si deodata auzim un caine cum latra in cusca noastra, am pus fiecare mana pe cate un arac si ne indreptam spre cusca generala. Deodata un vecin intreaba daca ne-am luat caine ca el a avut cainele foarte bine legat dar nu poate judeca cu mintea lui cum a . Atunci l-am invitat sa vada daca nu este cumva cel ce latra in cusca noastra lui. Vecinul a venit si cand sa ia cainele am vazut cum cainele a omorat toti iepurii strangandu-i de cap i-a aliniat pe totii pe jos, a rupt sarma ochiuri de la toate custile si i-a scos pe toti afara. Si astfel s'a implinit rugaciunea mea"sa moara toti deodata, picior sa nu ramana"Sotul s'a suparat rau, i-a lasat asa pina a doua zi. In cusca generala erau si pasari curca, gaina, cocos,rata, gasca. Cainele nu s'a atis de ele si nu a parasit cusca generala care era facuta din aceiasi sarma ochiuri ca si custile iepurilor. Dumnezeu a vrut sa vad cine mi-a facut raul, sa nu zic nimic vecinilor. Acasa i-am zis sotului te rog sa stai langa mine ca vreau sa-ti spun ceva dar sa nu te superi. Spune ce vrei ca si asa sant destul de suparat. I-am spus sa nu fie suparat caci astazi mi-a implinit Dumnezeu rugaciunea pe care am facut-o in gand ca sa nu stie nimeni si noi nu vom mai manca niciodata carne de iepue. Dupa ce i-am explicat totul cu deamanuntul nu a mai zis nimic, a doua zi s'a dus si ia ingropat toti iepuri in pamant. De atunci nu am mai mancat iepure, porc si ce mai scrie dumnezeu in cartea Sfanta ca este necurat.

Citind Biblia mult mai increzatoare, caci ma convinsese Cel mai Mare Evanghelist al cerurilor si al pamantului am observat ca orice cercetator sincer caci lui Dumnezeu nu-i plac idoli, lucrurile facute de maini omenesti. Si ca fiecare ortodox nu-mi venea sa cred ca ortodoxia nu ar fi in regula fata de Dumnezeu. Deaceia am intrat in biserica ortodoxa unde eram in acea vreme si am facut urmatoarea rugaciune tot in gand ca sa o stiu numai eu si Dumnezeu. Biserica era plina in acea zi, toti stateam in picioare si am zis: "Doamne Dumnezeule Atotputernice eu am vazut in Cuvantul Tau scris ca nu este bine sa ne rugam la lucruri facute de maini omenesti, totusi Doamne daca ortodocsi mei ti-au facut aceste icoane din iubire, cum unul ti-a scris o carte, altul ti-a scris o poiezie, altul ti-a scris un cantec, ei au gasit cu cale sa-ti faca potretul din iubire. Totusi Doamne daca nu este bine ce au facut fa prin puterea ta sa arda icoanele sa se faca scrum si cand voi afla aceasta veste voi veni la tine si ma voi boteza, dar daca este bine ce au facut, fa prin puterea ta sa iasa raze de lumina din ele si toate celelalte culte sau secte sa vina in ortodoxie Amin. Prea iubitilor eram in ziua de votarea constitutiei prima data, dupa revolutie, ma imbracam impreuna cu sotul meu sa mergem la votare dar intre timp televizorul era deschis. Deodata apare la televizor un preot cu un microfon in fata si spunea: "a ars biserica sf.Nicolae din Bucuresti s'a facut scrum, nu mai am nici-o icoana in ea" Atunci am cazut pe genunchi si i-am multumit Domnului pentru raspuns la rugaciune si pentru intelepciunea lui ca nu a ars sf.Nicolae din orasul meu, biserica in care ma rugasem, ci a ars biserica sf.Nicolae din Bucuresti. Altfel nu as fi putut marturisi nici rugaciunea nici raspunsul la rugaciune, caci enoriasi din oras m'ar fi invinovatit pe mine ca am dat foc si intrucat in Bucuresti nu am mers nu ma putea acuza nimeni de vinovatie. Bineinteles ca acest raspuns de la Cel mai Mare Evanghelist Domnul, Dumnezeul Cel Atotputernic, m'a facut sa iau hotararea, cu prima ocazie cand s'a facut botezul la Biserica Adventista de ziua saptea tot printr-o instiintate de la Dumnezeu am mers si m'am botezat. Grabiti-va toti care va-ti luminat si faceti acest botez fara de care nu veti vedea si nu veti intra in Imparatia lui Dumnezeu caci DOMNUL VINE VINO DOAMNE ISUSE AMIN.

Daca vrei sa traiesti alege viata nu moartea, adevarul nu minciuna, lumina nu intunericul. Dumnezeu este viata, adevarul, lumina, totul. Dar si cei ce afla adevarul, mai degraba aleg calea diavolului care duce la moarte, decat sa aleaga pe Dumnezeu ca sa aibe viata si inca viata vesnica. Cand iti vorbeste Dumnezeu visele se implinesc.Daca Iosif sotul Mariei,nu asculta de visul visat sa ia pruncul sa plece, Irod l-ar fi omorat si noi nu mai aveam mantuitor

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 00:34

Doamna 159 !

Cand o sa-l lamuresti pe Karpov , atunci ma convertesc si eu la crestinism ! Daca nu aveti puterea sa lamuriti un copil care a facut si religia in scoala ,cum o sa ma lamuriti pe mine care nu am facut-o ? Eu prefer sa nu cred decat sa cred si sa ajung un fanatic ca cel din Norvegia ! Fereste-ma de ispita !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 11:04

Isaia 5/20. Vai de cei ce numesc răul bine, și binele rău, care spun că întunericul este lumină, și lumina întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceață, și dulceața în loc de amărăciune!
21. Vai de cei ce se socotesc înțelepți, și se cred pricepuți!
22. Vai de cei tari când este vorba de băut vin, și viteji când este vorba de amestecat băuturi tari;
23. care scot cu fața curată pe cel vinovat, pentru mită, și iau drepturile celor nevinovați!
24. De aceea, cum mistuie o limbă de foc miriștea, și cum arde flacăra iarba uscată, tot așa: ca putregaiul le va fi rădăcina lor, și floarea li se va risipi în vânt ca țărâna, căci au nesocotit legea Domnului oștirilor, și au disprețuit cuvântul Sfântului lui Israel.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 11:21

Doamna 159 !

Cand o sa-l lamuresti pe Karpov , atunci ma convertesc si eu la crestinism ! Daca nu aveti puterea sa lamuriti un copil care a facut si religia in scoala ,cum o sa ma lamuriti pe mine care nu am facut-o ? Eu prefer sa nu cred decat sa cred si sa ajung un fanatic ca cel din Norvegia ! Fereste-ma de ispita !
---------
The Mummy, nici eu nu am facut religia in scoala,mai ales ca m-am nascut in 1942 odata cu socialismul.Ne cautau si prin biserica ortodoxa si spuneau ca nu exzista Dumnezeu.Si uita-te si tu ce minune a facut Dumnezeu cu mine,caci pe mine nu m-a lamurit om ci direct Dumnezeu.Deaceia va marturisesc si voua din tot sufletul,asta pentru ca nu sant egoista ca sa intru numai eu in Imparatia lui Dumnezeu.Sant foarte multi convertiti care nu marturisesc.Ei spun ca s'au nascut in credinta si nu prea vor ca niste pacatosi din ortodoxie sa vina sa le ia locul.La noi se intra foarte greu in Biserica,incercati si voi ,ca sa va convingeti.Asa ca eu doar va marturisesc,dar Dumnezeu face sa creasca credinta in voi si tot El poate sa va aduca la adevar,daca-L cautati cu toata inima.Este o alegere,nimeni nu va forteaza,nici chiar Dumnezeu.Dar daca nu-L alegeti pe El ai cui veti fi?Domnul sa lucreze la inima voastra si sa va lumineze.Amin.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 12:56

D-na 159, cred ca faceti aluzie la acele coruri Madrigal , si mai ales la Grupul ``Song`` a lui MIhalea. Mie sincer sa va spun mi-au placut acele cantece si le mai pastrez si acum dupa ce am salvat un disc cu Song. Cat priveste ce spuneti ca era scris in ziarul ``Scanteia` nu cred ca se punea problema de religie pe atunci. Si mai ales in ziare ` comuniste`. In rest orce e posibil Depinde si de om si de cata credinta i-a fost sadita in fiecare. Dar mai este si zicala: ca dupa razboi multi viteji se arata` Poate gresesc...

Pagini: << 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: