Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 01:43
De la: 9am121159, la data 2011-07-24 01:40:46Eu am studiat de la viermii din fructe...in sus. Unii sint si pe calculatoare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 02:25
Eu am studiat de la viermii din fructe...in sus.
------------- Nu-i nici o problema,ne preda cei care au studiat de la virusi invizibili,pana la.........descoperirile lor.Cred ca stiti ca unele gripe iau fiinta in laborator !!!! Unii sint si pe calculatoare. ------------ Mai ales pe calculatoare.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 08:43
De la: The_Mummy, la data 2011-07-23 15:57:43Mai tataie , copilul ala de care spui matale ca a scapat la calculator , incearca sa va educe. El si-a dat seama de mult , va atentionat de multe ori cat de periculoasa este religia crestina . Voi crestinii insa bagati greu la cap asta . (...). Un copil si-a dat seama de asta , a gandit ca religia trebuie des.fiintata , daca vrei sa fii naiv poti sa fii in beci la tine acasa sau in debara . Nu are ce cauta religia in scoli sau in catedrale mantuitoare de discernamant , asa se nasc mon.strii iar cei care tolereaza acesti cri.minali si aceasta religie ar trebui sa fie dati la o parte din societate. Crestinii sa traiasca in rezervatii precum indienii americani. Imi era sila de cri.mele crestinilor,acum am confirmarea ca acestia isi schimba parul dar naravul ba. O organizatie cri.minala nu poate da nastere decat la cri.minali. Ce era de demonstrat s-a demonstrat ! Dvs singur ati preluat ideea acelui copil si l-ati cautat in c... si el revine cu tot felul de idei pe acest site numai si numai pt a se putea ... mare, fata de alti copii de varsta lui ! Asa ca ultima dvs postare cu referire la discutia dintre noi doi, reflecta nivelul de intelegere (tot dintre noi doi - binenteles) ! Daca vreti sa va consider la nivelul acelui copil ... asta o sa fac, dar sa nu veniti cu reclamatii ca v-am ... jignit cumva. Pt mine nu ati evoluat intelectual prea mult decat acel copil, asa ca ma vad nevoit sa va tratez ca pe acel copil - adica sa nu va bag in seama postarile la acest subiect ! Chiar ma intreb daca varsta trecuta la avatar este adevarata ?! Pt ca modul cum va "aparati" ideile nu sunt ale unui adult (ci par ale unui tanar cu carente mari in educatie). Binenteles, se poate sa ma insel (daca ma insel ,va cer scuze antuicipat), dar nu faceti nimic ca sa-mi demonstrati contrariu ! Distractie placuta in continuare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 11:55
De la: eugenb, la data 2011-07-24 08:43:50De la: The_Mummy, la data 2011-07-23 15:57:43Mai tataie , copilul ala de care spui matale ca a scapat la calculator , incearca sa va educe. El si-a dat seama de mult , va atentionat de multe ori cat de periculoasa este religia crestina . Voi crestinii insa bagati greu la cap asta . (...). Un copil si-a dat seama de asta , a gandit ca religia trebuie des.fiintata , daca vrei sa fii naiv poti sa fii in beci la tine acasa sau in debara . Nu are ce cauta religia in scoli sau in catedrale mantuitoare de discernamant , asa se nasc mon.strii iar cei care tolereaza acesti cri.minali si aceasta religie ar trebui sa fie dati la o parte din societate. Crestinii sa traiasca in rezervatii precum indienii americani. Imi era sila de cri.mele crestinilor,acum am confirmarea ca acestia isi schimba parul dar naravul ba. O organizatie cri.minala nu poate da nastere decat la cri.minali. Ciudati si lipsiti de logica mai sunt crestinii astia .Hai sa nu mai punem problema lui isus ci doar a lui dumnezeu . De cand s-a deschis topicul asta n-am inteles inca esentialul . Cine este dumnezeu,unde locuieste dumnezeu,cum poate fi contactat,un numar de telefon,un email..........NIMIC..... Pai eu nu pot fi atat de prost incat sa cred ca o minciuna evreiasca strecurata in vechiul testament este un adevar absolut. Nu pot crede nici preotii care sustin ceva ce nu poate fi demonstrat. Nu ii pot crede pe evrei avand in vedere ca ei nu cred in isus , iar pe crestini nu pot sa-i cred tocmai din cauza faptului ca ei cred in isus. Nu poate exista un dumnezeu comun in doua religii insa si un mesia doar la noi crestinii . Ceva aici este in neregula. Deci ce dovada a existentei lui dumnezeu mai exista , daca nu am lua in considerare vechiul testament ? A crede orbeste intr-o singura carte mi se pare idiotenie curata . A crede in cineva care nu ni se arata iar mi se pare o ideotenie. Trebuie sa fii idiot sa crezi intr-un dumnezeu care nu da semne de "viata" acum ,insa care era foarte "activ" social si cam criminal ,daca este sa ne luam dupa ce scrie prin testamentul cel vechi si prafuit. A cere cuiva sa creada in halucinatiile celor care au scris vechiul testament mi se pare o mare tampenie , iar a crede in preoti , urmasii unor preoti criminali , mi se pare o lipsa totala de discernamant. De ce l-ati asasinat mai potlogarilor pe Copernic..........................ucigasilor ! Ati asasinat zeci de milioane de oameni si acum va dati cinstiti si curati . Incercati sa impuneti un dumnezeu de KK , UN CR.IMINAL , IN NUMELE CARUIA ATI UCIS MILIOANE DE OAMENI...................................... Voi sunteti vinovati de crimele de ieri din Norvgia ! Eu nu mi-as dori sa fiu comunist,fascist,legionar sau stalinist . Sunt niste ideologii criminale , crestinismul la fel , este o ideologie criminala. Ce scuze gasesti la milioanele de crime ? Si unde este dumnezeul tau ? Unde a fost dumnezeul tau ieri , cand au murit 92 de norvegieni?
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 11:56
De la: The_Mummy, la data 2011-07-24 11:55:56De la: eugenb, la data 2011-07-24 08:43:50De la: The_Mummy, la data 2011-07-23 15:57:43Mai tataie , copilul ala de care spui matale ca a scapat la calculator , incearca sa va educe. El si-a dat seama de mult , va atentionat de multe ori cat de periculoasa este religia crestina . Voi crestinii insa bagati greu la cap asta . (...). Un copil si-a dat seama de asta , a gandit ca religia trebuie des.fiintata , daca vrei sa fii naiv poti sa fii in beci la tine acasa sau in debara . Nu are ce cauta religia in scoli sau in catedrale mantuitoare de discernamant , asa se nasc mon.strii iar cei care tolereaza acesti cri.minali si aceasta religie ar trebui sa fie dati la o parte din societate. Crestinii sa traiasca in rezervatii precum indienii americani. Imi era sila de cri.mele crestinilor,acum am confirmarea ca acestia isi schimba parul dar naravul ba. O organizatie cri.minala nu poate da nastere decat la cri.minali.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 11:56
De la: The_Mummy, la data 2011-07-24 11:55:56De la: eugenb, la data 2011-07-24 08:43:50De la: The_Mummy, la data 2011-07-23 15:57:43Mai tataie , copilul ala de care spui matale ca a scapat la calculator , incearca sa va educe. El si-a dat seama de mult , va atentionat de multe ori cat de periculoasa este religia crestina . Voi crestinii insa bagati greu la cap asta . (...). Un copil si-a dat seama de asta , a gandit ca religia trebuie des.fiintata , daca vrei sa fii naiv poti sa fii in beci la tine acasa sau in debara . Nu are ce cauta religia in scoli sau in catedrale mantuitoare de discernamant , asa se nasc mon.strii iar cei care tolereaza acesti cri.minali si aceasta religie ar trebui sa fie dati la o parte din societate. Crestinii sa traiasca in rezervatii precum indienii americani. Imi era sila de cri.mele crestinilor,acum am confirmarea ca acestia isi schimba parul dar naravul ba. O organizatie cri.minala nu poate da nastere decat la cri.minali.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 12:37
De la: The_Mummy, la data 2011-07-24 11:56:28De la: The_Mummy, la data 2011-07-24 11:55:56De la: eugenb, la data 2011-07-24 08:43:50De la: The_Mummy, la data 2011-07-23 15:57:43Mai tataie , copilul ala de care spui matale ca a scapat la calculator , incearca sa va educe. El si-a dat seama de mult , va atentionat de multe ori cat de periculoasa este religia crestina . Voi crestinii insa bagati greu la cap asta . (...). Un copil si-a dat seama de asta , a gandit ca religia trebuie des.fiintata , daca vrei sa fii naiv poti sa fii in beci la tine acasa sau in debara . Nu are ce cauta religia in scoli sau in catedrale mantuitoare de discernamant , asa se nasc mon.strii iar cei care tolereaza acesti cri.minali si aceasta religie ar trebui sa fie dati la o parte din societate. Crestinii sa traiasca in rezervatii precum indienii americani. Imi era sila de cri.mele crestinilor,acum am confirmarea ca acestia isi schimba parul dar naravul ba. O organizatie cri.minala nu poate da nastere decat la cri.minali. |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 13:19
The Mummy,nu mai da clic decat o data pe adaugamesaj si ai rabdare ca se posteaza.De cate ori dai clic,atatea comentarii apar
P.S. Cu Dumnezeu poti comunica prin rugaciune,nu ai nevoie de telefon,compiuter..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 15:17
De la: 9am121159, la data 2011-07-24 13:19:05The Mummy,nu mai da clic decat o data pe adaugamesaj si ai rabdare ca se posteaza.De cate ori dai clic,atatea comentarii apar De ce sa ma rog la dumnezeu si nu la Horus ? Care e diferenta ? Cand a aparut Horus nimeni nu stia nimic despre dumnezeu. De ce sa cred in ce scrie intr-o carte scrisa de niste nulitati despre care nici macar nu stim cine sunt ? De ce sa cred in preoti avand in vedere ca nici ei nu au o comunicare directa cu dumnezeu. Doar vorbe si o carte ambiguua. A crede doar din acest motiv ,in ceva ,e gresit. Pe "vremuri" dumnezeu aparea frecvent,cel putin asa sustin anonimii din vechiul testament .Acum nu mai apare , ceea ce ma indreptateste sa cred ca nu exista sau ca a decedat. Ai vreo dovada ca el e vesnic ? Poate a fost programat sa moara dupa 14 miliarde de ani sau sa dispara din universul nostru. Daca exista nu trebuia sa permita crimele din Norvegia. Iar acel enorias evanghelist ce educatie religioasa a primit avand in vedere ca biserica este de stat. Totul e un hazard iar daca nimeni nu se implica ,inseamna ca nu exista sau ca nu ii pasa de noi. Si intr-un caz si in altul a te ruga inseamna pierdere de timp.Nu se castiga un loc in rai , dumnezeului gandit de voi ,nu ii pasa. sau nu exista
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 16:33
De la: The_Mummy, la data 2011-07-24 15:17:16De la: 9am121159, la data 2011-07-24 13:19:05The Mummy,nu mai da clic decat o data pe adaugamesaj si ai rabdare ca se posteaza.De cate ori dai clic,atatea comentarii apar si care-i problema ta ca oamenii se roaga ? iti cer tie ceva, de te deranjeaza atit de tare ? cind va vad atit de turbati pe subiectul asta, imi dau seama ca ceva-ceva stiti si voi ca ESTE si nu suportati asta !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 16:37
De la: _KARPOV, la data 2011-07-23 23:23:38 te obsedeaza chestia asta, nu-i asa ? ai inceput sa visezi si noaptea, este ?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 17:07
De la: 9am121159, la data 2011-07-24 02:25:58 Eu am studiat de la viermii din fructe...in sus. "gripã creatã în laboratoare"? Hai cã' m-am amuzat copios.....P'asta de unde ai mai scos-o? Din puþul gândirii sau din vreo teorie conspirativã, auzitã pe marginea ºanþului, la "clubul bârfa srl"?
Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 17:29
Amuzant:
Gripa aviara.gripa porcina,boala vacii nebune......N1H1;NnHn ..totul pentru tine, sa te coplesesca sa te ..ucida in final..suntem prea multi si prea putina ...mancare.Unii inoata impotriva curentului spunand adevarul....dar voi aveti ochi care nu vad si urechi care n-aud. Romania nu face exceptie ..incepand cu adoptarea Codex Alimentarius si libera productie a OMG(organisme modificate genetic) promotor dl.ministru Tabara(OARE CU CE PRET?)In laborator este poibil orice ..chiar si puiul cu trei"copane"
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 17:36
De la: chillywilly, la data 2011-07-24 17:29:09Amuzant: ... Spune drept....ai vãzut ºi tu "Zeitgeist" nu-i aºa?!
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 17:45
In alta viata!Nu de alta dar si asta este o forma de manipulare nu...crezi?
Iti recomand din toata inima "WWW.IESIREA DIN MATRIX" ....mai vorbim..sper
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 17:51
De la: chillywilly, la data 2011-07-24 17:45:20In alta viata!Nu de alta dar si asta este o forma de manipulare nu...crezi? Sorry, dar nu cred în "teoria conspraþiei"...ºi nu dau nici o ceapã degeratã pe zei, religie ºi alte misticisme! Sunt o fiinþã raþionalã ºi nu una care suferã de vreo psihosã
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 17:56
De la: Dorulet, la data 2011-07-24 17:51:14De la: chillywilly, la data 2011-07-24 17:45:20In alta viata!Nu de alta dar si asta este o forma de manipulare nu...crezi? Tocmai de aceea incearca ....nu fi Toma atinge si mai ..scriem pe aici.Nu-i nici o teorie a conspiratiei din contra Chiar poti VEDEA! ...
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 20:32
S-a deschis cutia Pandorei ! Urmatorul ucigas in serie,crestin, sigur va dori sa depaseasca recordul.Se va trece de 100 de persoane,are dumnezeu grija de asta si biserica prin educatia pe care le-o da enoriasilor prin cartea aia , acel manual al crimei,biblia .Cred ca ar trebui numita Bidilia !
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iulie 2011, ora 20:44
De la: alehin, la data 2011-03-31 16:17:03 Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 00:38
Bei,frati crestini si necrestini ,s-ar parea ca am fost singurul de pe forum care a avut o revelatie ! Eu v-am atras atentia ca religia crestina nu e buna. V-am spus ca la un moment....dat....vor apare iar fanatici si ca ar fi bine sa desfiintam biserica. Acum am dovada ca eu am gandit mai bine decat voi,am simtit ca se va intampla asa ceva . Cred ca mi-a transmis Maritul Horus ,informatia . Asa ca incercati sa ganditi,va veni o vreme cand crestinii si islamistii se vor macelari in Europa . Iar biserica va incuraja si chiar va cere asta enoriasilor. Atunci se va vedea ce inseamna sa folosesti religia in alte scopuri si ce inseamna sa lasi tot prostul sa aiba acces la ea. E clar ca un dobi.toc nu are cum sa inteleaga o ideologie , face doar ce il duce mintea ! De ce niciun preot sau papa nu a primit informatii de la cel de sus ,cu ce urma sa se intample in Norvegia ? E cam secretos nea' dumnezeul asta crestin sau poate ca nu stia sau poate ca nu are incredere in preotii lui ?!Eu simt prin ce au trecut sarmanii aia , ar merita toti preotii sa fie dusi pe acea insula sa simta si ei cum este sa fii pe post de vanat . Poate asa ar recunoaste ca religia este doar o simpla excrocherie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 00:47
Norvegia are o Bisericã Protestantã de Stat care aparþine religiei evanghelice luterane. Deºi nu existã o separaþie între bisericã ºi stat, toþi cetãþenii au dreptul sã îºi practice religia în mod liber, în conformitate cu o modificare adusã Constituþiei în 1964. Opt din zece etnici norvegieni sunt membri ai Bisericii de Stat a Norvegiei
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 00:51
Mai catolici decat papa............... Biserica Norvegianã este o bisericã de stat protestantã, în fruntea cãreia se aflã Regele Norvegiei, iar Storting este organismul legislativ suprem. Familia Regalã are obligaþia de a practica religia evanghelicã luteranã. În practicã, Regele este rãspunzãtor, în cadrul Consiliului, de controlul guvernamental general asupra Bisericii. Ministerul Culturii ºi Cultelor a primit responsabilitatea administrativã, în timp ce Storting (Adunarea Naþionalã Norvegianã) trebuie sã adopte legislaþia în materie de religie ºi bugetele aferente. Toþi episcopii ºi parohii sunt numiþi de Guvern. Organismul ecleziastic suprem este Sinodul General
|
petry4jc 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 00:55
prietene!! imi pare rau sa aud asa ceva eu cred ca Dumnezeu nu merita sa fie ofensat asa ai citit vreodata ceva despre el ca sa te pronunti?
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 00:57
Norvegia este al ºaselea stat din lume care acordã dreptul de a se cãsatori cuplurilor homosexuale, egal cu cel al cuplurilor heterosexuale..........."Aceastã decizie este de o importanþã comparabilã cu momentul instituirii sufragiului universal ºi cu legea privind egalitatea ºanselor" a declarat laburistul Gunn Karin Gjul, raportor pentru lege, în timpul dezbaterilor. Cea mai controversatã dispoziþie a legii acordã lesbienelor dreptul de a solicita inseminare artificialã. Donatorii de spermã trebuie sã fie identificaþi ºi copii pot sã cunoascã identitatea tatãlui lor biologic pânã la vârsta majoratului. "Tocmai am creat un sistem în care tatãl este redus la o mostrã de spermã" , a criticat Ulf Erik Knudsen, responsabil al dreptei populiste. În spatele porþilor Parlamentului, un grup de opozanþi erau strânsi cu pancarte strigând cã "Parlamentul nu are mandat pentru schimbarea legilor naturii". Personalul din sãnãtate care nu doreºte sã facã inseminãri artificiale lesbienelor, din motive care þin de convingerile lor individuale nu vor fi obligate sã le facã.
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:09
De la: petry4jc, la data 2011-07-25 00:55:27prietene!! imi pare rau sa aud asa ceva eu cred ca Dumnezeu nu merita sa fie ofensat asa ai citit vreodata ceva despre el ca sa te pronunti? Am citit doar in biblie despre el si despre crimele lui. Alte "dovezi" nu exista decat cele din vechiul testament , scris de catre niste "anonimi" si dat noua spre rumegare de catre poporul ales,poporul evreu,un popor care nu crede ca acel dumnezeu e tatal lui mesia ,cam curios ,dupa parerea mea. Altceva nu am mai auzit despre acest dumnezeu , mi se pare normal, sta ascuns undeva si nu mai comunica cu noi nici macar cu evreii. In schimb am citit foarte multe carti despre crimele facute in numele domnului , incepand cu asasinarea Hypatiei si culminand cu crimele de acum 2 zile ale fanaticului crestin din Norvegia. Citeste si matale despre inchizitie,despre criminalii care l-au asasinat pe Copernic,despre asasinarea cavalerilor templieri,despre Noaptea sf.Bartolomeu,despre albigenzi,despre razboaiele religioase,despre cruciade......si acolo e vorba de dumnezeu si de unul isus care se credea INRI .........e vorba de un dumnezeu nemilos,salbatic,razbunator......Poate o sa ai o revelatie....
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:09
sunt cu totul impotriva a astfel de practici si dupa cum bine stim Dumnezeu a nimicit sodoma si gomora tocmai din aceasta cauza ,credeti ca El nu ar actiona dar toate la timpul lor si rasplata nu va intarzia si daca intram mai in profunzime el spune asa" pun inaintea ta binele si raul binecuvantarea si blestemul"fiecare e liber sa aleaga fie crestin ne crestin musulman sau ori ce alta religie
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:10
sunt cu totul impotriva a astfel de practici si dupa cum bine stim Dumnezeu a nimicit sodoma si gomora tocmai din aceasta cauza ,credeti ca El nu ar actiona dar toate la timpul lor si rasplata nu va intarzia si daca intram mai in profunzime el spune asa" pun inaintea ta binele si raul binecuvantarea si blestemul"fiecare e liber sa aleaga fie crestin ne crestin musulman sau ori ce alta religie
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:17
intr-un fel !!!zice plata pacatului este moartea dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica
da EL nu poate suporta pacatul de ex adam si eva nu au ascultat si au fost izgoniti.......... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:22
De la: petry4jc, la data 2011-07-25 01:10:07sunt cu totul impotriva a astfel de practici si dupa cum bine stim Dumnezeu a nimicit sodoma si gomora tocmai din aceasta cauza ,credeti ca El nu ar actiona dar toate la timpul lor si rasplata nu va intarzia si daca intram mai in profunzime el spune asa" pun inaintea ta binele si raul binecuvantarea si blestemul"fiecare e liber sa aleaga fie crestin ne crestin musulman sau ori ce alta religie Poate tu intelegi....daca vreau ,pot sa inteleg si eu ...insa uiti un fapt banal.....multi crestini sunt prosti gramada sau idioti. Acestia citesc una si inteleg alta. Asemenea enoriasi sunt usor de manipulat si daca un preot "de buna credinta" doreste eliminarea unui grup ,ii va manipula usor. De aceea raul trebuie taiat de la radacina....deja sunt 2000 de ani de cand ne balacim in sangele lui isus si a celor cateva zeci de milioane de nevinovati ucisi pentru vina de a nu crede intr-o minciuna. Tu esti putin naiv daca dai crezare la tot ce scrie in biblie.De unde esti tu sigur ca Sodoma si Gomora au fost nimicite de catre cel de sus ?Doar din cauza faptului ca asa scrie in biblie ? Chiar trebuie sa credem ca tot ce scrie in biblie e real ? Evreii de ce nu cred in noul testament ? Nu cumva ei stiu ceva mai mult ? Sunt totusi poporul ales si isus era de-al lor ...chiar si apostolii si evanghelistii. Ei sunt in drept sa judece si ei sunt cei care au declarat ferm ca isus este un impostor. Asa ca nu mai credeti in minciuna minciunilor.....divinitati nu exista decat in mintea noastra ( a unora )
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:30
si vrei sa sti de ce poporul ales nu l-au recunoscut pe Isus ca fiind Mesia pt ca religia lor a devenit o formalitate cu niste legi sau obiceiuri care le respectau mai mult sau mai putin doar ca asa au vazut sau auzit la parinti lor
si ca si iti spun despre Dumnezeu ca nu este asa cum ai zis chiar in biblie si anume in pscalmi spune ca Domnul e milostiv indelung rabdator si bogat in bunatate Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

este dumnezeul tau ? Unde
sau nu exista