Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 12:28
DECI E BINE SA FII ATENT CE SPUI LA RECENSAMINTE. SAU DECLARATII PTR ACTE.
CEL MAI BINE E SA TE DECLARI ATEU. ALTFEL TE POTI TREZI CU IMPOZIT....UNIC RELIGIOS. DE ITI IAU AIA CITEVA SALARII, CHIAR DACA NU AI. TEORETIC UN IMPOZIT POATE FI....INFINIT. NU EXISTA NICI UN REGLAJ, DECIT ....MILA CELUI CE IA.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 13:25
De la: The_Mummy, la data 2011-07-31 10:19:24Acum am inteles de ce " traim bine " ! Tu consideri ca e normal ca preotii sa ne fure. Pai de ce mama Va ascundeti ... dupa copac ! Eu v-am intrebat direct ceva si dvs evitati sa-mi raspundeti la intrebari ! De ce ? Sa inteleg ca ... familia dvs va face cum va vrea ea si nu cum vreti dvs ! Daca este asa, discutia noastra este de prisos ! Faceti mult zgomot pt nimic ! P.S. a) Vedeti ca eu nu va consider ca sunteti un om cu ... "o minte ingusta" (desi, poate, si eu as avea si eu dreptul) asa cum faceti dvs. Poate ca ... gresim amandoi in aprecieri ! Nu credeti ?! b) Va rog sa nu-mi atribuiti pareri pe care eu nu le-am emis ! Faptul ca dvs credeti ca as avea o parere asa cum v-ati inchipuit dvs, este cu totul altceva ! Stiti cum se numeste acest lucru ? c) Logica este foarte diversa si trebuie sa o ... gandesti si s-o intelegi inainte de a emite verdicte pe care le copii de la altii (asa cum faceti dvs) - "plagiat" se numeste. Numai furati de la altii ideile ca tot nu le intelegeti ! d) Intrebari : 1) De unde stiti ca masinile respective sunt cumparat din banii Statului ? Pe ce va bazati afirmatia ? - dati date concrete. 2) De ce ar trebui ca Biserica sa sustina un Partid anume ? Pe ce va bazati afirmatia ? - dati date concrete. 3) Va contraziceti singur ! De ce si cum a fost ales Basescu doua Legislaturi ! Cum justificati aceasta ? - dati date concrete si o sa aveti singur (imediat) raspunsul la aceasta intrebare care va apartine. 4) Vedeti ca vorbiti in necunostiinta de cauza ! Daca ati fi inteles Biblia, ati fi aflat ca Dumnezeu a afirmat ca exista si ... "Dumnezei falsi". De ce nu stiti asa ceva, ca doar se gaseste in Biblia pe care vreti sa o "daramati" (si logic ar trebui sa stiti acest lucru) ? 5) Amestecati Religia de baza cu ... incercarile unora de a instaura o alta ... Religie (se poate numi asta si ... Ateism - pt ca acelasi scop il are). De ce oare ? 6) Sunteti un om ... "sarac cu duhul" (Dex - Expr. Sărac cu duhul = prost, NAIV, simplu.), daca considerati ca stramosii dvs, au parasit pesterile mai repede, decat ai celor care cred in Dumnezeu. "Ce nu vrei sa accepti (nici ca presupunere macar) nu vei intelege niciodata ! " 7) Cum vreti sa va explic ceva, cand dvs ...va impuneti contrariu, fara sa mai lasati loc si pt altceva ? 8) Cum ati ajuns la concluzia ca Religia crestina imita obiceiurile altor Religii ? Care anume ? - dati exemple concrete. 9) Ce intelegeti prin acest Dumnezeu si cum considerati ca ar trebui "slujit" ? - dati exemple concrete. 10) Daca nu cunoasteti adevarata "invatatura" a lui Dumnezeu pe ce va bazati cand afirmati ca acesta ar trebui sa faca ... "altceva" fata de "Dumnezeii falsi" ? Nu cumva ar fi trebuit sa puneti aceasta intrebare celor care cred in ea ? Cum se poate deosebi Dumnezeu de Dumnezeii falsi ? - dati exemple concrete. 11) Stiti cu adevarat ... de ce se construieste aceasta Catedrala a Mantuirii (sau faceti doar o ... "plagiatura") ? - dati exemple concrete. 12) Explicati afirmatia facuta, referitoare la cei care sunt de acord cu ridicarea acelei constructi : "...........cred ca dobit.ocul ( dobi.tocii ) sunt undeva pe pamant ,in Romania,agatati de paralela 45 " - cu exemple concrete. Dar, Familia dvs, este de acord sau nu cu acea constructie - exemplificati si ... motivati aceasta afirmatie. e) Va cer prea mult, oare, ca sa cititi cu atentie ... INTREAGA mea postare de astazi ? Daca raspunsul dvs este afirmativ, binentelus ca nu o sa ma supar, dar o sa inteleg de ce sunteti atat de ... "deschis" catre ideile care va "displac" ! Obs. Cred ca ati observat ca am cautat sa ocolesc termeni care sa va ... jigneasca. As aprecia din partea d-ostra acelasi intelegere ! Va multumesc anticipat ! PS. Sper ca de data aceasta veti raspunde la toate intrebarile ridicate de mine (ca vad ca pe celelalte le-ati dat uitarii) fara sa va ... "ascundeti ". Vedeti ca, daca o sa urmariti postarea dvs ultima, puteti sa intelegeti la ce ma refer eu ! Se pare ca se uita ca pe acest Forum noi discutam ... idei, deci nu ne aflam la "ora de prozelitism" ("anti" sau "pro") in care cineva trebuie sa-si IMPUNA vointa personala ! Gresesc cumva ?! O ziua buna in continuare ! |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 13:48
De la: nastasemihail, la data 2011-07-31 12:28:46DECI E BINE SA FII ATENT CE SPUI LA RECENSAMINTE. SAU DECLARATII PTR ACTE. Nu cred ca este un sfat bun ! Uitati-va la etnia "ciocolatie", care nu are probleme de acest fel ! Cei care au rude ingropate in Cimitire de Stat (indiferent daca sunt crestine sau de alte Religii recunoscute de Statul Roman) vor declara ca tin de Religiile respective, pt ca altfel (dupa 7 ani - ca sa nu se raspandeasca vreo boala contagioasa) vor ... lasa locul altora ce vor deceda intre timp (Biserica respectiva ne mai avand vreo "sarcina" fata de familiile respective). Acelasi lucru se vor intampla si cu cei pe care familia ii doreste ... incinerati (oare de ce ii vor incinerati ? - de regula sunt incinerati cei care nu au rude apropiate si sunt incinerati de ... vecini). Dar daca nu respecta nici o Religie recunoscuta de Statul Roman ei se ingroapa pe "cheltuiala Statului" la marginea unui Cimitir si fara asistenta Religioasa. Dar va intreb ... Asa doreste FAMILIA din care faceti parte (parinti, bunici) ca sa nu aveti o CRUCE la cap si un LOC de veci, la care sa vina COPIII (si nepotii, etc), ca sa va aprinda o lumanare si SA-SI ADUCA AMINTE de dvs. ? P.S. Credeti ca sfatul dvs va avea succes ? Cat la % ? - si atunci ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 13:57
Si daca ma declar ateu, nu ma ingroapa? Si nu mi se pune cruce?
Problema asta chiar nu o am. Nu ma preseaza in nici un fel. Dar ma declar ce vreau. Acum sint ortodox. Miine poate ateu. Dupa cum vreau, nu dupa cum ma someaza autoritatile. Credinta mea e in mine, nu in altii, sau pereti de biserici. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 13:58
Cei care au creat, in orice domeniu, au fost liberi de dogme, obligatorii.
Au avut gindirea libera. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 18:40
De la: eugenb, la data 2011-07-31 13:25:11De la: The_Mummy, la data 2011-07-31 10:19:24Acum am inteles de ce " traim bine " ! Tu consideri ca e normal ca preotii sa ne fure. Pai de ce mama a) eu gandesc , nu cred in ceva ce nu exista-nu mi-ai dovedit ca exista dumnezeu. Povesti "biblice" exista in toate religiile ,de ce ar fi reala doar cea a religiei din tara in care te-ai nascut ? b) chiar daca nu ai emis pareri,insa le-au emis alti crestini ,trebuie sa ti le asumi,chiar si crimele facute in numele crestinismului-asta e regula intr-o societate. c ) eu nu fur idei de la altii iar un plagiat mai la vedere ca biblia nu cred ca exista -vezi povestea despre potop-despre sfanta treime d ) 1. In primul rand , povestea unui "salvator" si "dumnezeu intrupat" nu a aparut odata cu crestinismul , ci cu multe milenii inainte. Exemplul cel mai cunoscut este AUSAR (Osiris) si HERU (Horus). In mitul egiptean , Heru si Ausar sunt continuu interschimbabili , "Eu si Tatal suntem Unul". "Dintre toti zeii-salvatori de la inceputul erei crestine , Osiris (Ausar) a contribuit cel mai mult la crearea figurii lui Christos. Deja foarte antic in Egipt , Osiris a fost identificat cu aproape toti zeii egipteni si se afla pe drumul restrangerii lor in el. Avea peste 200 de nume divine. Era numit Domn al Domnilor , Rege al regilor , Zeu al Zeilor. El era "Reinvierea" si "Viata" , Bunul Pastor , Eternitatea , dumnezeul care a facut pe "barbat si femeie sa se nasca din nou". Budge afirma , "De la primul la ultimul , Osiris era pentru egipteni omul-bun care a suferit , murit si reinviat , obtinand puterea de a conduce etern cerul/raiul. Ei credeau ca vor obtine viata vesnica , asa cum a reusit el..." Ceea ce trebuie inteles , este ca acest Osiris a fost o realitate astrologica/cosmologica , si nu un personaj real. In dogma egipteana el era considerat printre altele , zeul agriculturii si nasterea sa era sarbatorita la solstitiul de iarna datorita faptului ca moartea si re-nasterea Soarelui , este anuntata de aliniamentul Sirius-Orion. Venirea lui Osiris a fost anuntata de 3 Magi/Oameni Intelepti; cele 3 stele Mintaka , Anilam si Alnitak din centura lui Orion , care indica steaua lui Osiris din Est , Sirius (Sothis) , steaua cei indica nasterea , precum o stea cazatoare/cometa a indicat nasterea lui Iisus. Cu siguranta , Osiris (Ausar) a fost Messiah-ul prototip. Carnea sa a fost mancata in forma prajiturilor ceremoniale din grau , "planta Adevarului". Cultul lui Osiris a contribuit cu idei si fraze in Biblie. Psalmul 23 este copia unui text egiptean ce face referire la Osiris , Pastorul cel Bun ce ii ghideaza pe cei ce mor spre "pasunile verzi" si "apele limpezi" a taramului Nefer-Nefer , pentru a le reface sufletele si pentru a le da protectie in valea umbrei mortii (TUAT). Rugaciunea Domnului a fost prefigurata de un imn egiptean oferit lui Osiris-Amen ... "O Amen , O Amen , cel ce esti in Ceruri". Amen era invocat la sfarsitul fiecarei rugaciuni. Amen , acelasi cu Amin , cuvantul atat de important in rugaciunile crestine. Aditional , Biblia este compusa din Vechiul Test-AMEN-t si Noul Test-AMEN-t. Mai bine zis , Testul lui AMEN(Osiris). T este simbolul masculin din crucea Ankh sau crucea egipteana. Cine afirma ca adevarata origine a termenului testamanet este latinul testimonium ar trebui sa schimbe intreaga istorie crestina prin schimbarea cuvantului magic AMEN cu . Osiris era si zeul vinului si marele invatator ce a civilizat lumea. Era conducatorul si judecatorul mortilor. Osiris a fost omorat de Set si "cei 72". Precum Iisus , reinvierea lui Osiris a servit ca aducatoare de speranta tuturor celor ce vor sa devina eterni. Acum il analizam pe HERU (Horus) , fiul lui AUSAR (Osiris). Detalii ale vietii sale sunt identice cu cele ale lui Iisus. "Fiul" lui Osiris , sau reincarnarea sa , Horus , imparte urmatoarele cu Iisus: - Horus a fost nascut din fecioara/virgina Isis , pe 25 Decembrie intr-o pestera , nasterea sa fiind anuntata de o stea din Est si supravegheata de "3 magi/oameni intelepti". (steaua Sirius si cele 3 stele din centura Orion). - Tatal sau pamantean se numea SEB (JoSEPH). - Era un descendent regal. - La varsta de 12 ani , era invatator in Templu , a disparut din vazul lumii pentru 18 ani ... si a reaparut la varsta de 30 de ani. - Atunci a fost botezat in raul Eridanus (constelatia Eridanus care "curge" din piciorul vanatorului/constelatia Orion) sau Iarutana (Iordan) de catre "Anup Botezatorul" (Ioan Botezatorul) , care a fost decapitat. - A avut 12 discipoli , 2 dintre care au fost "martori" si au fost numiti Anup si Aan (cei doi Ioani). - Facea miracole , exorcizari de demoni si l-a ridicat pe EL-AZARUS ("EL-OSIRIS") din morti. (paralela cu Lazar si Iisus). - Horus mergea pe apa. - Epitetul sau personal era "IUSA" , "fiul in devenire" a lui "PTAH" , "TATAL". Era numit "Copilul Sfant". - A rostit o "Predica pe Munte" si urmasii sai au scris "Spusele lui Iusa". - Horus a fost transfigurat pe Munte. - A fost crucificat intre 2 hoti , ingropat pentru 3 zile intr-un mormant , si a reinviat. - Era "Calea , Adevarul si Lumina" , "Messiah" , "Fiul uns al lui Dumnezeu" , "Fiul Omului" , "Pastorul cel Bun" , "Mielul lui Dumnezeu" , "Cuvantul devenit Carne" , "Cuvantul Adevarului" etc. - Era "Pescarul" si a fost asociat cu Pestele (ICHTHYS) , Mielul si Leul. - A venit pentru a indeplini Legea. - Horus era numit "KRST" (limba egipteana , precum ebraica si araba ... nu are vocale) ... "Cel Uns". - Precum Iisus , "Horus trebuia sa conduca pentru 1000 de ani". Mai mult , inscrise acum 3500 de ani (1500 i.Hr.) pe peretii Templului din Luxor ... exista imagini legate de "Buna Vestire" , Conceptia Imaculata , Nasterea si Adorarea lui HERU , cu Thoth anuntando pe Fecioara AUSET (ISIS) ca va naste un copil; KNEPH este "Duhul Sfant" ... impregnando pe virgina si cei 3 magi care o asista aducand cadouri. Urmatorul pe lista este Dionysus/Bacchus. El este important pentru noi dacii , deoarece reprezinta un sincretism al principalului zeu/invatator (constiinta de grup) dac , si anume , ZALMOXIS. Dionysus sau Bacchus este pe de alta parte o imitatie a zeului egiptean Osiris/Ausar , a carui cult s-a intins mult in lumea antica pentru mii de ani. Desigur ... acest cult a fost o preluare a cunoasterii cosmologice Hyperboreene (Zalmoxis fiind o ramasita). Religia lui Dionysus era bine dezvoltata in Tracia , N-Estul Greciei si Phrygia/Galatia. Cu toate ca Dionysus este tinut minte pentru celebrarile date in numele lui , ce a fost latinizat ca Bacchus , avea multe alte functii si a contribuit cu mai multe aspecte la crearea caracterului lui Iisus: -Dionysus a fost nascut dintr-o virgina pe 25 Decembrie , ca si Copil Sfant , intr-un staul. -Era un invatator ce facea miracole. -A "calarit un magar intr-o procesiune". -Era un rege sfant omorat si mancat intr-un ritual eucaristic al fecunditatii si purificarii. -Dionysus s-a ridicat din morti pe data de 25 Martie. -Era numit "Rege al regilor" si "Domn al Domnilor". -Era considerat "Singurul fiu zamislit" , "Salvatorul" , "Purtatorul de Pacate" , "Cel Uns" .... si ... "ALPHA SI OMEGA". -Era identificat cu Berbecul sau Mielul. (salvatorul erei berbecului ... isus fiind salvatorul erei pestilor) -Titlul sau sacrificial de "Dendrite" sau "Barbat Tanar al Copacului" indica ca a fost spanzurat de un copac sau crucificat. De fapt , exista o inscriptie precedenta lui Iisus , care reprezinta matrita salvatorului crucificat in postura lui Dionysus! "Dionysus a fost un prototip al lui Christ si un cult al sau exista in sec. I i.Hr in Ierusalim , fiind venerat de evrei! Simbolul lui Dionysus/Bacchus era "IHS" sau "IES" , care a devenit "Iesus"." La noi "IHS" este tradus ca Isus Hristos Salvatorul. Un alt lucru interesant , face referire la numele de Dion-ysus. Dion inseamna "fiul lui Zeus" ... Ysus venind de la Nysa , nimfa care l-a crescut sau muntele pe care a devenit nemuritor. Ysus , este destul de evident , ca reprezinta originea numelui de Isus , deoarece cezarii romani (clanul Flavian - cel care a inceput inventarea religiei crestine in anul 70 d.Hr.) erau pagani ... si cu siguranta erau adoratori ai lui Dion-ysus/Bacchus. Este evident pentru oricine , ca incepe sa se contureze ideea prin care crestinismul este o religie inventata special pentru a oferi puterea de dominarea asupra maselor oarbe. Mai ofer inca 2 exemple care sa ateste imitatia simbologiei Iisus. KRISHNA (India) Similaritatile dintre caracterul crestin Isus si messiahul indian Krishna sunt in numar de sute daca se iau in considerare si apocrifele. Trebuie notat ca o pronuntie a lui "Krishna" era "Christna" ... aflat in relatie directa cu "Christ". Mai mult , In Bengali , Krishna este "Christos". Urmeaza o lista partiala a corespondentelor dintre Iisus si Krishna: -Krishna s-a nascut din Devaki("Cea Divina") pe 25 decembrie. -Tatal sau pamantean a fost un tamplar , ce era in oras platind taxe in timp ce Krishna a fost nascut. -Nasterea sa a fost anuntata de o stea din Est si supravegheata de ingeri si pastori , fiindu-i oferite in dar mirodenii. -Gazdele ceresti dansau si cantau la nasterea sa. -A fost persecutat de un tiran ce a ordonat uciderea a mii de nou-nascuti. -Krishna a fost uns pe cap cu ulei de catre o femeie pe care a vindecat-o. -Este reprezentat ca avand piciorul pe capul unui sarpe. -Facea miracole si minuni , inviind mortii si vindecand leprosii , surzii si orbii. -Krishna folosea parabole pentru a invata oamenii mila si iubirea , si a "trait sarac iubind saracii". -A sfidat clerul , invinovatindu-i de "ambitie si ipocrizie ... Traditia spune ca a cazut victima razbunarii lor". -"Discipolul iubit" a lui Krishna era Arjuina sau Ar-jouan (Ioan). -A fost transfigurat in fata discipolilor. -A oferit discipolilor sai puterea de a face miracole. -In unele traditii a murit pe un copac sau a fost crucificat intre 2 hoti. -Krishna a fost omorat in apropierea varstei de 30 de ani , si Soarele s-a innegrit la moartea sa. -A reinviat si s-a ridicat la ceruri "in prezenta tuturor oamenilor". -Era reprezentat pe o cruce avand cuie infipte in picioare , cat si inima ca emblema pe camasa sa. -Krishna este "leu tribului lui Saki". -Era numit "Pastorul lui Dumnezeu" si considerat "Primul Nascut" , "Purtatorul de Pacate" , "Liberatorul" , Cuvantul Universal. -Era numit "Fiul lui Dumnezeu" si "Domnul si Salvatorul nostru" , care a venit pe pamant pentru a muri in numele salvarii umanitatii -Era a 2-a persoana din trinitate. (incarnarea lui Vishnu din trinitatea Brahma , Vishnu , Shiva). -Discipolii sai iau dat titlul de "Jezeus" sau "Jeseus" insemnand "esenta pura". -Krishna trebuie sa se reintoarca pentru a judeca mortii , calarind un cal alb , si pentru a se razboi cu "Printul Intunericului" care va dezola pamantul. MITHRA (Persia) -Mithra s-a nascut dintr-o virgina pe 25 Decembrie intr-o pestera , si nasterea sa a fost acompaniata de pastori aducand daruri. -Era considerat un mare calator si invatator. -Avea 12 discipoli. -Urmasilor lui Mithra le-a fost promisa viata eterna. -Facea miracole. -Ca si "mare taur al Soarelui" , Mithra s-a sacrificat pe sine pentru pacea lumeasca. -A fost inmormantat si a reinviat dupa 3 zile. -Era numit "Pastorul cel bun" si identificat cu Mielul si Leul. -Era considerat "Calea , Adevarul si Lumina" , "LOGOSUL" , "Cuvantul" , "Salvatorul". -Ziua sa sfanta era Duminica , "Ziua lui Dumnezeu" , cu sute de ani inaintea aparitiei "lui Christ". -Mithra avea principul festival in perioada anului care mai tarziu a devenit Pastele. -Religia sa avea un eucarist sau "Cina Domnului" , in care Mithra a spus: "Cel ce nu va manca din corpul meu si nu va bea din sangele meu pentru a fi una cu mine si in mine , nu va fi salvat." -Sacrificiul sau anual este Pastele Magilor , un juramant simbolic al regenerarii morale si fizice. Mai mult , Vaticanul este construit pe baza papalitatii lui Mithra , iar ierarhia crestina este aproape identica cu versiunea mithraica. Aproape toate elementele ritualului catolic si ortodox , de la mitra la altar si doxologie , sunt luate direct din misterele pagane. Se mai gasesc exemple si in alte culturi ... dar consider ca este mai mult decat suficient pentru a scoate in evidenta ca imaginea Iisus nu tine de o existenta originala si unica...ci de o simbologie veche de mii de ani. Ceea ce ar trebui sa inteleaga fiecare ... este ca toti acesti salvatori sunt reprezentari pamantene a unor evenimente astrologice si cosmice. Titlurile de Leu, Taur, Berbec/Miel , Peste/Pescar ... fac referire la ERELE ASTROLOGICE din Precesie. Avem o rotatie a axei N-S de 25.800 ani in jurul constelatiei Draco , fiecare era zodiacala tinand 2150 ani. Pentru fiecare era , avem o reprezentare , iar toti acesti "messiah" nu reprezinta decat incarnarea simbolica a perceptiei unei anumite ere , care a interpretat un eveniment cosmic petrecut cu milenii si milenii inainte istoriei scrise si pastrate pana astazi. Prea putin conteaza existenta lor fizica. Aici mai poate fi adaugata ca simbolism , imaginea astrologica a Soarelui incojurat de cele 12 semne zodiacale si crucificarea Soarelui pe axele N-S , E-V ... precum "Salvatorul"/"Fiul lui Dumnezeu" era inconjurat de cei 12 discipoli ... si crucificat. Un alt element important ar fi faptul ca pana pe 25 decembrie din vara-toamna , noaptea este mai lunga ca ziua / soarele decade pe cer , iar de pe 25 decembrie incolo , incepe sa urce pe cer ... ziua recastigand putere asupra noptii. De aici ... si importanta identificarii nasterii "salvatorului" cu data de 25 decembrie. -Zoroastru s-a nascut dintr-o virgina prin "conceptia imaculata a unei raze de ratiune divina". -A fost botezat in rau. -In tineretea sa ii uimea pe oamenii intelepti cu intelepciunea sa. -A fost ispitit in salbaticie de catre "diavol". -Si-a inceput misiunea la 30 de ani. -Zoroastru este botezat cu apa , foc si "vant sfant". -Scotea demonii din oameni si a restaurat vederea unui om orb. -Invata oamenii despre rai si iad , revela mistere , inclusiv reinvierea , judecata , salvarea si apocalipsa. -Avea o cupa sacra. -Religia sa avea eucarist. -Era "Cuvantul facut carne". -Discipolii/Urmasii lui Zoroastru ii asteptau "a doua venire" in nascutul din virgina Saoshynt sau Salvator , ce ar trebui sa vina in anul 2341 d.Hr. ... sa isi inceapa misunea la 30 de ani si sa porneasca o nou era de aur. Toate sunt exemple precedente lui Isus ... si contin elemente simbolice ... care chiar daca nu se vrea a fi recunoscute din punct de vedere esoteric si cosmologic ... sunt suficiente pentru a evidentia copy-paste-ul "religiei crestine". Arestarea , judecarea , moartea si reinvierea lui Isus , sunt identice cu mitul lui Baal care este atestat de un oficial al Muzeului Britanic. Reiau postul pentru ca il consider extrem de semnificativ , mai ales datorita faptului ca este o "poveste" spusa in zona babilonului/asiriei intre anii 2000 - 700 i.Hr. |
|
|
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 19:07
De la: eugenb, la data 2011-07-31 13:25:11De la: The_Mummy, la data 2011-07-31 10:19:24Acum am inteles de ce " traim bine " ! Tu consideri ca e normal ca preotii sa ne fure. Pai de ce mama 1 ) daca prezumam ca masinile nu sunt luate din banii statului ,rezulta ca biserica are bani . Daca are bani, de ce mai cerseste bani de la buget ? Daca nu are inseamna ca e vorba de evaziune fiscala . Si nu inteleg de ce au nevoie de masini scumpe , chiar produc ceva de isi permit un asemenea lux ? Asta nu seamana a trufie ? 2 ) eu nu am spus ca biserica trebuie sa sustina un anumit partid , ma frapeaza doar ca cei care se cred crestini aleg un presedinte comunist , un ateu si ca persista in aceasta greseala de 20 de ani. 3 ) basescu e comunist , le-a facut rau si crestinilor iar prostimea l-a ales si a doua oara.Trebuie sa intelegi un lucru ,prostii indiferent ca sunt atei sau crestini ,raman prosti toata viata. Religia nu te face destept , doar ca prostul care este si crestin este mai usor de manipulat 4 ) in toate religiile dumnezeul "adevarat" afirma ca ceilalti sunt falsi .De ce as crede im dumnezeul biblic ,importat de la evrei, cand respectivii nu cred in isus ?Doar pentru motivul ca sunt nascut intr-o tara ortodoxa in care minciuna unui grup de evrei a prins radacini ? 5 ) eu merg pe ideea ca nicio religie nu este buna - fara religii nici ateii nu ar exista 6 ) renumiti ca fiind saraci cu duhul sunt crestinii iar chestia cu pestera era o metafora care sa te trezeasca pe tine din letargie 7 ) Eu accept explicatii -daca vrei sa discutam despre Alba ca Zapada ,trebuie mai intai sa demonstrezi ca exista ,apoi putem sa o barfim......asa e si cu dumnezeu-demonstreaza 8 ) Vaticanul este construit pe baza papalitatii lui Mithra , iar ierarhia crestina este aproape identica cu versiunea mithraica. Aproape toate elementele ritualului catolic si ortodox , de la mitra la altar si doxologie , sunt luate direct din misterele pagane. |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 19:27
De la: The_Mummy, la data 2011-07-31 19:07:28De la: eugenb, la data 2011-07-31 13:25:11De la: The_Mummy, la data 2011-07-31 10:19:24Acum am inteles de ce " traim bine " ! Tu consideri ca e normal ca preotii sa ne fure. Pai de ce mama 9 ) dumnezeu nu exista , deci nu ai pe cine sluji. Daca prin absurd ar exista , se poate ruga fiecare in parte , in linistea caminului. De ce sa ma obligi pe mine care sunt poate un ascet budist sa suport dangatul clopotelor bisericii tale . Eu o pot face in liniste deci trebuie ca si ceilalti sa se adapteze.Daca eu nu cer bani de la buget nici altii nu trebuie sa ceara . Daca vrei sa fii crestin si ai nevoie de bani ,apeleaza la enoriasi ,direct , ca doar aia ar trebui sa fie interesati sa-si achite costurile intrarii in rai 10 ) nu exista dumnezei adevarati sau falsi-nu exista pur si simplu nicio divinitate 11 ) Catedrala se construieste de catre preoti in speranta ca asa vor atrage alti enoriasi acum ,in prezent si mai ales in viitor . E o greseala "babilonica" , s-ar parea ca dumnezeului tau nu-i plac turnurile care vor sa se inalte la cer. Si mai e ceva gresit ,e tendinta noastra falica , studiaza si tu cultul falusului si ai sa intelegi ce inseamna aceasta dorinta spre constructii megalomanice,ceausiste. 12 ) -de ce te-ai oprit la 12 ? Ce este atat de greu de inteles ? Eu as fi dobi.toc daca as avea 400 de milioane de euro si mi-as face o constructie de o asemenea marime . De unde stiu eu ca voi avea bani in viitor sa o intretin? Cu ceva timp in urma pentru o catedrala din Ploiesti -neortodoxa,statul a dat cateva zeci de milioane de euro pentru reparatii. Fa si tu un calcul si o sa vezi cat ar putea sa coste o cosmelie de cateva ori mai mare peste 100 de ani ,cand va necesita reparatii . Hai ca as intelege daca pamblicarii aia de la BOR si-ar lua angajamentul sa nu ceara bani ,insa sigur nu l-ar lua deoarece sunt constienti in ce rahat au intrat . |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 19:52
De la: eugenb, la data 2011-07-31 13:48:56De la: nastasemihail, la data 2011-07-31 12:28:46DECI E BINE SA FII ATENT CE SPUI LA RECENSAMINTE. SAU DECLARATII PTR ACTE. ...și mă rog frumos, de ce ar trebui să mă intereseze pe mine, ce se va întâmpla după ce mor? de ce să vină copiii și nepoții mei în cimitir? Ca ce chestie? Să stea să se holbeze la o cruce și un morman de pământ? Mie mi se pare de-a dreptul absurd... Vouă chiar nu vi se pare la fel? Trăim în secolul XXI, vor să-și aducă aminte de mine? Păi e simplu puneți mâna pe albumul cu poze, puneți 1,2,3 CD-uri filmate cu mine....și este mai mult decât suficient. lumânările nu sunt necesare...s-a descoperit electricitatea și oricum, nu trebuie să-mi cânte "mulți ani trăiască!"
Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:03
In momentul in care te astepti ca cineva sa te salveze , practic iti atrofiezi Vointa de a te salva singur. Diferenta dintre o spiritualitate sanatoasa si o spiritualitate falsa , sta in ceea ce se cere de la un individ. In cazul spiritualitatii false (religiile) , ceea ce se cere de la supus (pentru ca nu are nici o autoritate spirituala recunoscuta) este urmarea totala (fara sansa de a se indoi) a doctrinei si a ceea ce impune ea. Urmarea ritualurilor (magie neagra) cu strictete si cedarea energiei/atentiei spirituale acelei dogme , corpului teocratic si corpului energetic (deitati de tot felul).
Majoritatea cred ca daca respecta banalitatile 'sfintei scripturi' si daca cred in acel messiah iluzoriu numit Isus , vor fi salvati si nemurirea lor va fi asigurata ... in ceruri ... undeva pe langa tronul mosului cu barba alba si a ingerilor sai cantatori la harpa.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:14
De la: Dorinel, la data 2011-07-30 22:57:48De la: Dorulet, la data 2011-07-30 16:04:37Așa cum spuneam, este trist, chiar foarte trist faptul că se iau informații (de cele mai multe ori gen SF sau alarmiste, ori apocaliptice) și se transmit mai departe " ca adevăr irefutabil"...fără a se trece totul prin filtrul logicii sau măcar a avea decența să verifice.....Ia zi, mai Dorulet, intra SUA marti in incetare de plati ? ...și dacă intră...ce poți să faci? salvezi tu națiunea americană? Dorine, pe americani îi cam doare la vreo 2 metrii în spate, de părerile altora...mai ales a celor cărora le "datorează" ceva....un fel de "câine latră, ursu' merge" Mai tare ar trebui să ne "doară" de noi...că la noi este de "N la infinit (că n-am găsit semnul la tatatură), muuult mai nasoală treaba
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:15
Evangheliile lui Marcu , Matei , Luca si Ioan , au aparut doar dupa anul 70 d.Hr. , deoarece in evanghelia lui Marcu se vorbeste despre caderea Templului din Jerusalem , care s-a produs in anul 70 d.Hr. Mai mult , evangheliile lui Matei , Luca si Ioan sunt create dupa modelul evangheliei lui Marcu ... practic ... fara evanghelia lui Marcu , ele nu ar fi existat.
Deci , data de inceput a crestinismului este anul 70 d.Hr. Aceasta data este foarte importanta , deoarece in acel timp , Imperiul Roman era condus de clanul/cezarii Flavieni (69-96 d.Hr.). Multe dintre parabolele si povestile din Noul Test-AMEN-t sunt satire la adresa campaniilor militare ale lui Titus Flavian , amestecate cu idei "pagane" luate din mai multe culturi , pentru ca in final sa fie creata o religie prin care sa fie supusa Palestina. Din anul 96 d.Hr , cand aceasta "religie inventata" a fost folosita pentru a dociliza iudeii din Palestina , ea a ramas ca si o miscare dusa mai departe de fanaticii ce nu ii intelegeu originea si scopul. Singurul motiv care sa explice omorarea crestinilor in anii Imperiului Roman (actiune cu nr multtt mai mic de crestini omorati) , s-a datorat numai motivului schimbarii conducerii in imperiu si deci a politicii management-ului colectiv. In anul 325 , odata cu adunarea de la Nicea si imparatul Constantin , ideea a fost reluata si aplicata intregului imperiu roman , deoarece a avut un efect enorm de productiv in ceea ce priveste indoctrinarea. Palestina(Israel-ul) era importanta nu datorita vreunui motiv stupid de genul , "Fiul lui Dumnezeu" s-a nascut acolo sau "este pamantul sfant in care traieste rasa aleasa a lui Dumnezeu" , ci datorita faptului ca era principala legatura intre 2 imperii foarte importante , Assyria si Egipt. Comertul curgea ca in Eden pe acolo si este logic ca din punct de vedere economic , locul trebuia supus in totalitate conducerii Imperiului Roman. Noul Test-AMEN-t este o religie/credinta foarte pro-Romana. Comparata cu iudaismul , pare a fi cea mai mare tradare , deoarece reprezinta o "devolutie" peste noapte a credintei salvatorului care distrugea templele si condamna conducatorii romani intr-o religie ce incuraja obedienta fata de Cezar , plata darilor spre el si acceptarea platii taxelor ca frati "ai credintei". Din acelasi motiv "Isus spune" (inventatorii religiei crestine spun) : "Dati Cezarului ce-i al Cezarului." Un alt motiv pentru necesitatea inventarii religiei , era amintirea "razboiului iudeilor" care devastase economia Marii Mediterane. In primul rand , nu exista nici o versiune a Noului Test-Amen-t care sa fie scrisa in aramaica sau ebraica ... limbile natale ale "lui Isus". Noul-Test-Amen-t este scris original in greaca si latina pentru ca asta ii si este originea. Nu are treaba cu nimic istoric care sa se fi intamplat in Palestina ... ci cu nativitatea inventatorilor. Evanghelie = Evangelion (greaca) = "VESTI BUNE DE VICTORIE MILITARA" Deci termenul de evanghelie ... atat de sfant pe buzele crestinilor , face referire la razboi si distrugere. In mod direct , la campania militara a lui Titus Flavius Vespasian unul dintre fiii Cezarului Vespasian Augustus. Detaliile campaniei sale militare sunt aproape identice cu detaliile campaniei "lui Isus".
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:18
Iudeii mesianici erau foarte greu de convertit , chiar si atunci cand erau torturati tot nu renuntau la credinta lor. Cea mai logica alegere din partea cezarilor romani era aceea de a folosi si modifica versiunea originala a credintei iudaice , Torah. Din acest motiv , Biblia contine cele 2 carti : Vechiul Test-Amen-t si Noul Test-Amen-t.
Prima , credinta iudaica pura venita de la Avraam incoa ... si a doua , credinta pe care Imperiul Roman dorea sa o inoculeze iudeilor pentru a reusi sa ii stapaneasca , si prin ei , sa controleze economia "Orientului Mediteran". Ei au reusit sa creeze o opera literara puternica datorita faptului , ca de partea lor se afla Josephus Flavius. Acesta era un iudeu cu importante legaturi in comunitatea iudaica. Avea acces la cele mai esentiale invataturi iudaice ... si odata ce a ajuns la curtea imparatului Romei , a ajutat la alegerea si modificarea celor mai importante aspecte ale credintei iudaice. Din munca sa , a lui Titus si alti doxati de la curtea imparatului , a reiesit prima carte a crestinismului , si anume evanghelia lui Marcu. Dupa ea , la putin timp au aparut versiunile elenistice ale evangheliilor lui Matei , Luca si Ioan. A crede ca aceste 4 carti au fost scrise separat de 4 grupuri independente care aveau aceiasi credinta , este stupid deoarece similaritatea exprimarii si detaliilor din carti este prea mare. Aceste carti au fost create prin metoda tipologiei , metoda larg raspandita in creatiile literare din acea epoca. Aceasta metoda implica utilizarea unor referinte vechi pentru a crea unele noi. Exemplu: Vechiul Test-Amen-t ------------------------------------------ Evanghelia lui Matei Geneza 45-50 - Iosif duce vechiul Israel in Egipt --------- 2.13 Iosif aduce noul Israel in Egipt Exod 1 - Faraonul ordona uciderea baietilor --------------- 2.16 Herod ordona uciderea baietilor Exod 4 - "Toti oamenii sunt morti..." ------------------------- 2.20 "Ei sunt morti..." Exod 12 - Din Egipt in Israel ------------------------------- 2.21 Din Egipt in Israel Exod 14 - Trecerea prin apa (botez) ----------------------- 3.13 Botezul Exod 16 - Ispitirea cu paine --------------------------------- 4.4 Ispitirea cu paine Exod 17 - "Nu ispiti pe Dumnezeu" ------------------------- 4.7 "Nu ispiti pe Dumnezeu" Exod 32 - "Inchinate numai lui Dumnezeu" ---------------- 4.10 "Inchinate numai lui Dumnezeu" Astfel de tipologii exista in tot Noul Test-Amen-t ... si sunt evidente clare ale copy-paste-ului facut de inventatorii "crestinismului". Asta pentru inceput. Dovezile care sa sustina evidenta "inventarii crestinismului" de catre cezarii romani sunt multe Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:25
Cel ce a ajutat enorm in impletirea iudaismului cu religia inventata de flavieni , a fost Joseph Flavius. Acesta era un Macabeu , care in tinerete , ca si Isus , ii uimea pe inteleptii evrei prin cunoasterea sa adanca a legii iudaice. Acesta avea conexiuni cu multe din sectele iudaice din acea epoca ... Saduceii , Fariseii si Esenienii. El a condus armata iudeilor in revolutia din 66 d.Hr. , dar a cazut prizionier si a fost dus la curtea imparatului Romei. Acolo el s-a prezentat pe sine ca fiind profet si si-a schimbat pozitia dogmatica pentru a isi salva viata. A afirmat deschis in numele cezarului , ca favoarea lui Yhwh nu mai este valabila pentru evrei ... ci pentru romani. Mai mult spunea ca , messiahul evreu profetit in literatura iudaica nu este altul decat Vespasian caruia Josephus i-a spus ca il vede devenind "regele umanitatii".
Atunci cand Vespasian a ajuns in pozitia de imparat , l-a rasplatit pe Joseph pentru clarviziunea sa , adoptandu-l. Astfel , rebelul Josephus bar Mattathias a devenit Flavius Josephus , fiul cezarului. Datorita cunoasterii sale in materie de literatura iudaica , evangheliile au iesit aproape perfecte. Mai mult , literatura sa este singura care a ramas ca opera istorica a sec.I d.Hr. Oare de ce?! ... In cartea Razboiul Evreilor , se afla practic o parte din schita reala a evangheliilor imaginare. Comparatie intre campania militara a lui Titus Flavian si Isus. Partea legata de Titus este preluata din cartea Razboiul Iudeilor scrisa de Josephus Flavius. Titus - Campania militara romana incepe la lacul Galilea. - La lacul Galilea , Titus isi incepe campania printr-o batalie in care evreii cad in apa si ii pescuieste pentru a ii omora. - La Gadara , rebelii sunt fortati sa fuga ca bestiile in rau - Titus merge la Ierusalim. - Titus "gol" (fara armura) scapa atacului din Gradina Gethsemani. - Titus construieste un perete in jurul Ierusalimului - Trei oameni sunt crucificati in Satul Mintii Iscoditoare. Un barbat este dat jos de pe cruce de catre Iosif ben Matthias si , ca prin minune , traieste. - Ioan este prins dar traieste , si Simon este arestat si dus la Roma pentru a fi omorat. Isus - Isi incepe misiunea la lacul Galilea - Acolo , ii convinge pe 2 discipoli sa devina pescari de oameni. - La Gadara , Isus scoate 2000 de demoni dintr-un om. Demonii migreaza in porci si apoi sar intr-un rau. - Isus merge la Ierusalim. - Un barbat "gol" scapa din Gradina Gethsemani - Isus prezice ca Ierusalimul va fi incercuit de un zid - Trei oameni sunt crucificati pe Dealul Craniilor (Golgotha - opusul satului mintii iscoditoare/'pline') , un barbat este dat jos de pe cruce de catre Iosif ben AriMathea (Iosif ben Matthias = Iosif ben Mathea) si reapare viu. - La sfarsitul ultimei evanghelii , Isus declara ca Ioan (cel iubit) va trai , dar ca Simon Petru va fi arestat si dus acolo unde nu vrea , pentru a fi omorat. Cezarii au ironizat la maxim in creatia lor literara. Daca Isus este cel care ajunge la lacul Galilei pentru a converti discipoli zicandu-le ca ii va face pescari de oameni ... Titus in campania sa militara ajunge sa se razboiasca cu un grup de 200 de rebeli condusi de un personaj cu numele de ISUS!!!(numele folosit de Joseph Flavius in Razboiul Iudeilor). Acolo , multi dintre rebeli incearca sa fuga inotand in lac ... dar Titus si armata sa ii pescuieste la propriu pentru a ii omora. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:31
De la: 9am121159, la data 2011-07-30 21:26:32Pe cine faci tu "copil"???? Sper că nu pe mine! la cei 40 de ani ai mei, am văzut, citit, învățat cât m-au ținut băierele...și încă mai învăț! Vezi, nu ți-a plăcut când am spus că sunt uni proști ca noaptea, sau mai proști decât prevede legea....te-ai ofticat și-ai încercat faza cu "cine zice ăla e!"....dar după ce că ești "tută"...mai și comentezi aiurea! Tu știi care este principalul motiv pentru care încă mai sunt habotnici așa cum este exemplul tău? Păi hai să-ți spun eu, că văd că ești "pe lângă"....De-aia, că OMUL, ÎNCĂ NU ESTE CAPABIL SĂ CREEZE VIAȚĂ !!!! Acum te mai bagi la comentarii...așa aiurea-n tranvai?!
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:32
retentia de Dumnezeu incarnat in conducatorii umanitatii nu este noua ... si ea este o arma politica folosita de cand exista amnezia constiintei in om.
Ceea ce nu se intelege ... este faptul ca Isusul din Noul Testament nu este "salvatorul" pe care iudeii il asteptau. Aceasta iluzia a fost creata prin metoda tipologiei ... dar ea nu tine daca se analizeaza adevarata literatura iudaica. Din acelasi motiv ... evreii nu il recunosc nici astazi pe Isus ca fiind messiahul pe care ei il asteapta. Urmatorul pasaj este extras din Targum (versiunea aramaica a Vechiului Testament) ce descrie pe Messiahul asteptat. Dar acest Messiah nu este un Messiah al pacii ... ci un Messiah al razboiului. "Cat de iubit este regele Messiah , ce trebuie sa se ridice din casa lui Iuda. ... si merge sa faca razboi cu cei ce il urasc , omorand regii si conducatorii ... si inroseste muntii cu sangele din macelul lor. Cu hainele sale in sange , el este precum unul care calca strugurii intr-o presa de vin."
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:35
Titus nu crea si administra doar religii , el era si profet. Imparat fiind , a primit titlul de Pontifex Maximus , titlu ce il facea marele preot al religiei romane si capul oficial al colegiului roman al preotilor - acelasi titlu care mai tarziu PAPII crestinismului il vor avea! Ca si Pontifex Maximus , Titus era responsabil cu o colectie mare de profetii (annales maximi) , si inregistra oficial semnele celeste , pentru ca generatiile urmatoare sa inteleaga mai bine vointa divina.
De aici se intelege ... si faptul ca flavienii aveau acces la profetii care ... mai mult ca sigur au ajuns in varianta Apocalipsei lui Ioan. Flavienii nu creau doar religii , ci faceau si miracole. In urmatorul pasaj din Tacitus , Vespasian este descris ca vindecand un orb si un olog ... miracole facute si de Isus. "Unul dintre oamenii Alexandriei , binecunoscut pentru orbirea sa ... s-a rugat de Vespasian sa isi umezeasca ochii cu scuipatul sau. Un altul cu un brat bolnav ... se ruga sa isi puna bratul pentru ca piciorul Cezarului sa il calce. Mana a fost instantaneu vindecata si vederea i-a revenit orbului." Evangheliile vorbesc despre exact acelasi "miracol". "Acestea zicând, a scuipat jos si a facut tina din scuipat, si a uns cu tina ochii orbului. Si i-a zis: Mergi de te spala în scaldatoarea Siloamului (care se tâlcuieste: trimis). Deci s-a dus si s-a spalat si a venit vazând." Ioan 9:6-7 Ironie a'la cezar. .. Alte povesti circulau pe atunci despre Vespasian ... un caine care a venit la picioare si i-a adus un brat de om (bratul era un simbol roman al puterii) ... un taur care a intrat in sala de mese si a ingenunchiat la picioarele lui vespasian plecandu-si capul , ca si cum ar recunoaste cui ii este facut sacrificiul. Aceste povesti erau menite sa ii acorde imparatului statutul de sfant/zeu ... in asa fel incat masele sa se inchine lui. Cultele imperiale ii descriau pe imparatii romani ca fiind dumnezei si facatori de miracole ... doar din motive politice. 36 din cei 60 de imparati ... de la Augustus la Constantin si 27 de membrii ai familiilor lor au fost divinizat primind titlul de DIUUS. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:37
Constantin ... cel care a declarat crestinismul religie de stat in tot imperiul ... a fost la fel de ipocrit ca Vespasian.
Daca Vespasian era numit "Dumnezeu" ... Titus era "fiul lui Dumnezeu". Luand in calcul inspiratia misunii lui Isus ... ca avand baza in campania militara a lui Titus ... si intelegand ca Isus era Titus intr-o oarecare masura ... se intelege ca atunci cand in evanghelii apar vorbele ... "Fiul lui Dumnezeu" ... trimis de Dumnezeu etc ... se face referire de fapt la Titus si la tatal sau care il trimite in Palestina pentru a suprima orice rebeliune iudaica. In evanghelii ... identitatea Fiului si a Tatalui este de multe ori invaluita in mister. Doar tatal il cunoaste pe fiu ... si doar fiul il cunoaste pe tata etc. "Toate Mi-au fost date de catre Tatal Meu si nimeni nu cunoaste pe Fiul, decât numai Tatal, nici pe Tatal nu-L cunoaste nimeni, decât numai Fiul si cel caruia va voi Fiul sa-i descopere." Matei 11.27 Aici puteti interveni si spune ca totul face parte din esoterismul invataturilor si naturii lui Isus ... dar daca se iau in calcul toate celelalte detalii ale manipularii flavienilor ... se subintelege ... ca in religia creata de ei ... astfel de referinte au legatura cu identitatea lor ascunsa ca si creatori ai evangheliilor. Motivul unei astfel de asocieri ... din perspectiva cezarilor ... ar fi chinuiala de a ii converti pe iudei la a il venera pe cezar. Dupa cum am mai spus ... oricat ii torturau ... iudeii tot nu renuntau la credinta lor. O astfel de literatura ar fi infiltrat lejer venerarea fata de cezari ... in mintea "crestinilor"/iudeilor nou-converiti. Crestinilor le trebuie o lectie serioasa de machiavalism roman ... inainte de a intelege valul pus pe ochii lor.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:54
Ceea ce urmeaza este o informatie pe care cei mai multi dintre voi o ve-ti considera "ne-academica" , datorita lipsei cunoasterii shamanice. Totusi , aceasta perspectiva asupra unei alte surse de inspiratie pentru religia crestina , este logica si perfect argumentabila. Daca vreti sa gasiti mai multe despre aceasta informatie , cititi cartea "Ciuperca sacra si Crucea" scrisa de John Allegro , unul dintre cei care au tradus manuscrisele de la Marea Moarta.
Putine se stiu despre plantele psihotrope ca si principale ustensile ale spiritualitatii antice , deoarece oamenii "moderni" au fost atat de tare programati prin informatii eronate , incat sunt incapabili sa inteleaga necesitatea colaborarii cu natura in absolut orice domeniu al vietii. TOATE CULTELE LUMII ISI AU RADACINA IN UTILIZAREA UNEI ANUMITE PLANTE PSIHOTROPE SAU A UNUI MIX DE PLANTE. Cel mai bun exemplu sunt cultele emanate din VEDE-le indiene , care sunt in mare parte axate pe venerarea si utilizarea a ceea ce se numeste SOMA , sau HRANA ZEILOR. Daca intoarcem cuvantul , obtinem AMOS ce in ebraica inseamna "nascut din Dumnezeu". Aceasta SOMA este aceeasi cu HAOMA din Zoroastrism. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:56
Preotii/Initiatii antici utilizau deseori plante psihotrope sub diferite forme pentru a isi potenta transmisia neuronala ... act care ii plasa in sfera supranaturalului. Prin aceste acte se urmarea conectarea cu spiritele naturii , cu sferele celeste ... in esenta ... cu Dumnezeu. "Am baut Soma si am devenit nemuritori; am obtinut Lumina ..." RigVeda
In crestinism , exista extrem de multe dovezi care indica faptul ca se bazeaza foarte mult pe utilizarea simbolismului legat de o ciuperca. Aceasta ciuperca se numeste AMANITA MUSCARIA. Aceasta ciuperca era una dintre principalele "portaluri" folosite de hyperboreeni , si descendenti ai lor inca o folosesc pentru proprietatile ei de a te introduce in lumea subconstientului planetar. Era folosita de catre greci , romani , evrei , armeni , daci , celti , persani , babilonieni etc. Procesul ei de crestere este descris poetic in foarte multe culturi si asemuit cu procesul Creatiei. Initial , ciuperca rasare dintr-un bulb care reprezinta Ou-l primordial. Incetul cu incetul ... se formeaza palaria de culoare rosie. In momentul in care ajunge in stadiul de maturitate , Amanita formeaza o palarie cu "tepi"/bulbi , iar "coaja" dintre "trunchi" si palarie se desprinde (valul lumii care este dat la o parte) si ramane in pozitia unei "fuste". Imaginea lui Isus pe cruce este identica cu imaginea Amanitei in stadiul matur. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 21:00
Coroana de spini , este palaria Amanitei cu bulbi. Esarfa care ii acopera mijlocul este "fusta" amanitei din care porneste diferentierea masculin(phalusul/trunchiul) si feminin(palaria/cercul/vaginul).
Crucea pe care este pus Isus este "crucea" formata de perspectiva laterala a unei ciuperci. In momentul in care trece de maturitate si ajunge spre moarte , Amanita formeaza o cupa. Aceasta cupa reprezinta imaginea Graalului Sfant. Graalul Sfant , in crestinism , este cupa cu care a fost adunat sangele lui Isus , dupa ce a fost intepat cu o sulita. Zona in care a fost intepat Isus , este coasta lui Adam , pentru ca acolo este punctul in care apare diferentierea feminin-masculin la Amanita. Exact in aceeasi maniera , EVA iese din coasta lui Adam in povestea biblica. O carte din Tarot ii este dedicata Amanitei sub forma disimulata a Graalului Sfant. Aceasta carte de tarot are reprezentat Graalul ca primind apele celeste , revarsandu-le. Motivul incriptarii tine de ritualul shamanic prin care se ingera aceasta ciuperca. In Nord , un shaman manca ciupercile digerandu-le , pentru ca apoi prin urina sa se obtina versiunea ne-toxica a ciupercii , fapt ce produce doar intrarea in starea alterata de constiinta. Aceasta urina venita de la shaman sau stransa de la cerbii ce mancau aceste ciuperci , era impartita cu restul grupului shamanic. Apele re-varsate isi gasesc indicatia si in Biblie. Evanghelia lui Ioan 7:37,38 "In ultimile zile , marea zi a cinei , Isus statea si plangea , spunand ca fiecare om insetat sa vina la mine sa bea. Celui ce crede in mine , asa cum spun scripturile , ii va curge din burta rauri de apa vie." "Raurile de apa vie" re-varsate din burta sunt urina psihoactiva , plina de potenta Amanitei Muscaria , numai buna de utilizat pentru a accesa regiunile subconstientului planetar. Aceasta tematica se regaseste in arhitectura antica prin acele fantani in care un copil inocent (puritatea urinii psihoactive) re-varsa apele vii ...Exista foarte multa iconografie ce indica "palmat" conexiunea religiei crestine cu acele culte antice ale fertilitatii in care erau utilizate plante psihotrope ... dintre care Amanita Muscaria pare a ocupa cel mai important loc. Chiar nasterea lui Isus dintr-o "virgina" face referire la "invizibilitatea" sporului de ciuperca din care iese Amanita Muscaria. Mithra (unul dintre tiparele pe care a fost mulata imaginea lui Isus) se nasta dintr-un bulb asemnator cu cel din care se dezvolta Amanita. In imaginea de mai jos este reprezentata scena nasterii lui Isus in care un "batranel" ce se aseamana cu Mos Craciun , ii intinde Mariei pruncul reprezentat sub forma de Amanita. Povestea biblica a lui Adam si a Evei din gradina Eden in care mananca fructul Pomului Cunoasterii Binelui si Raului , este o alegorie ce face referire la modul in creste Amanita Muscaria. Mai mult , faptul ca fructul care este asociat cu acest pom , este marul , face referiri clare la Amanita Muscaria. In imaginea de mai jos , Adam si Eva sunt reprezentati mancand din Pomul Cunoasterii Binelui si Raului. Pe fundal apare o palarie de Amanita. Aceasta imagine este preluata dintr-o biserica crestina (Biserica Sf. Mihail , Germania , anul 1192). .Observati cum "fructele" cu care se hranesc Adam si Eva sunt de fapt bulbii de pe palaria Amanitei. Mai mult ADAM ... este ADM ce in ebraica inseamna ROSU. O alta imagine (Manastirea Plaincourault , Franta , anul 1291) ... ii prezinta pe Adam si Eva in jurul Pomului Cunoasterii Binelui si Raului reprezentat sub forma unui "pom" de ciuperci halucinogene Se pare ca Adam si Eva au reusit sa scape de diavolul numit Yaldabaoth/Yahwe ( "dumnezeul creator" din geneza ) prin ingerarea ciupercilor halucinogene ce le-au conferit abilitatea de a percepe Realitatea adevarata. "Dumnezeul creator"/Yahwe este cel care le zice ca daca vor manca din pom , vor muri. Dar de fapt el ii manipula , pentru ca moartea pe care o primeau prin ingerarea ciupercilor era intrarea in domeniul subconstientului planetar ... grilei astrale. RE-NASTEREA. |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 21:01
Coroana de spini , este palaria Amanitei cu bulbi. Esarfa care ii acopera mijlocul este "fusta" amanitei din care porneste diferentierea masculin(phalusul/trunchiul) si feminin(palaria/cercul/vaginul).
Crucea pe care este pus Isus este "crucea" formata de perspectiva laterala a unei ciuperci. In momentul in care trece de maturitate si ajunge spre moarte , Amanita formeaza o cupa. Aceasta cupa reprezinta imaginea Graalului Sfant. Graalul Sfant , in crestinism , este cupa cu care a fost adunat sangele lui Isus , dupa ce a fost intepat cu o sulita. Zona in care a fost intepat Isus , este coasta lui Adam , pentru ca acolo este punctul in care apare diferentierea feminin-masculin la Amanita. Exact in aceeasi maniera , EVA iese din coasta lui Adam in povestea biblica. O carte din Tarot ii este dedicata Amanitei sub forma disimulata a Graalului Sfant. Aceasta carte de tarot are reprezentat Graalul ca primind apele celeste , revarsandu-le. Motivul incriptarii tine de ritualul shamanic prin care se ingera aceasta ciuperca. In Nord , un shaman manca ciupercile digerandu-le , pentru ca apoi prin urina sa se obtina versiunea ne-toxica a ciupercii , fapt ce produce doar intrarea in starea alterata de constiinta. Aceasta urina venita de la shaman sau stransa de la cerbii ce mancau aceste ciuperci , era impartita cu restul grupului shamanic. Apele re-varsate isi gasesc indicatia si in Biblie. Evanghelia lui Ioan 7:37,38 "In ultimile zile , marea zi a cinei , Isus statea si plangea , spunand ca fiecare om insetat sa vina la mine sa bea. Celui ce crede in mine , asa cum spun scripturile , ii va curge din burta rauri de apa vie." "Raurile de apa vie" re-varsate din burta sunt urina psihoactiva , plina de potenta Amanitei Muscaria , numai buna de utilizat pentru a accesa regiunile subconstientului planetar. Aceasta tematica se regaseste in arhitectura antica prin acele fantani in care un copil inocent (puritatea urinii psihoactive) re-varsa apele vii ...Exista foarte multa iconografie ce indica "palmat" conexiunea religiei crestine cu acele culte antice ale fertilitatii in care erau utilizate plante psihotrope ... dintre care Amanita Muscaria pare a ocupa cel mai important loc. Chiar nasterea lui Isus dintr-o "virgina" face referire la "invizibilitatea" sporului de ciuperca din care iese Amanita Muscaria. Mithra (unul dintre tiparele pe care a fost mulata imaginea lui Isus) se nasta dintr-un bulb asemnator cu cel din care se dezvolta Amanita. In imaginea de mai jos este reprezentata scena nasterii lui Isus in care un "batranel" ce se aseamana cu Mos Craciun , ii intinde Mariei pruncul reprezentat sub forma de Amanita. Povestea biblica a lui Adam si a Evei din gradina Eden in care mananca fructul Pomului Cunoasterii Binelui si Raului , este o alegorie ce face referire la modul in creste Amanita Muscaria. Mai mult , faptul ca fructul care este asociat cu acest pom , este marul , face referiri clare la Amanita Muscaria. In imaginea de mai jos , Adam si Eva sunt reprezentati mancand din Pomul Cunoasterii Binelui si Raului. Pe fundal apare o palarie de Amanita. Aceasta imagine este preluata dintr-o biserica crestina (Biserica Sf. Mihail , Germania , anul 1192). .Observati cum "fructele" cu care se hranesc Adam si Eva sunt de fapt bulbii de pe palaria Amanitei. Mai mult ADAM ... este ADM ce in ebraica inseamna ROSU. O alta imagine (Manastirea Plaincourault , Franta , anul 1291) ... ii prezinta pe Adam si Eva in jurul Pomului Cunoasterii Binelui si Raului reprezentat sub forma unui "pom" de ciuperci halucinogene Se pare ca Adam si Eva au reusit sa scape de diavolul numit Yaldabaoth/Yahwe ( "dumnezeul creator" din geneza ) prin ingerarea ciupercilor halucinogene ce le-au conferit abilitatea de a percepe Realitatea adevarata. "Dumnezeul creator"/Yahwe este cel care le zice ca daca vor manca din pom , vor muri. Dar de fapt el ii manipula , pentru ca moartea pe care o primeau prin ingerarea ciupercilor era intrarea in domeniul subconstientului planetar ... grilei astrale. RE-NASTEREA. |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 23:27
V-am rasfoit comentariile si am o intrebare pentru asa zisi atei.Dumneavoastra ati facut botez,cununia religioasa,si mai tarziu ingroparea cu popa?Daca santeti atei.....de ce le faceti?
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 00:12
De la: 9am121159, la data 2011-07-31 23:27:32V-am rasfoit comentariile si am o intrebare pentru asa zisi atei.Dumneavoastra ati facut botez,cununia religioasa,si mai tarziu ingroparea cu popa?Daca santeti atei.....de ce le faceti? Copilul meu nu e botezat,nu sunt cununat pe la biserica iar la viitoarea mea inmormantare nu va fi preot si oricum nu va conta deoarece nu voi sti - asa cum nu stiu nimic din ce a fost inainte de a ma naste ,
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 00:55
Crestinismul nu a originat din viziunea claselor iudaice inferioare ale Palestinei. A fost o creatie a familiei imperiale romane , Flavienii.
Evangheliile nu au fost scrise de urmasii unui Messiah evreu , ci de cercul de intelectuali din preajma celor 3 imparati Flavieni: Vespasian , Titus si Domitian. Evangheliile au fost scrise in perioada urmatoare razboiului din 66-73 d.Hr. dintre romani si iudei , si multe dintre evenimentele misiunii lui Isus sunt satire ale unor evenimente din razboi. Scopul crestinismului a fost si este ... suprimarea libertatii. A fost creat pentru a inlocui miscarea mesianica nationalista si militarista din Palestina cu o religie pacifista ce accepta controlul roman. Noul Test-Amen-t produce o viziune pro-romana. Mai mult , ii prezinta pe colectorii de taxe ce lucrau pentru Romani , intr-o lumina pozitiva. Apostolul Matei , de exemplu , este descris ca fiind un COLECTOR DE TAXE! Singurele scrieri "istorice" care sa contina referinte la faptele primului secol d.Hr. , Noul Test-Amen-t si lucrarile lui Josephus Flavian ... sunt 100% pro-romane ... si fiecare cere sfintenia subordonarii. Aditional , fiecare dintre ele adopta intelegerea faptului ca daca Dumnezeu le-a dat romanilor puterea lor , orice rezistenta fata de ei ar fi o impotrivire fata de Dumnezeu. De exemplu , apostolul Paul invata ca judecatorii si magistratii romani sunt o amenintare doar pentru rau-facatori. "Prin urmare , omul care se revolta impotriva conducatorului sau , se impotriveste vointei lui Dumnezeu; si cei care se revolta astfel , aduc asupra lor pedeapsa. Pentru ca judecatorii si magistratii sunt temuti nu de cei buni , ci de cei rai. Voi doriti - sau nu? - sa nu aveti nici un motiv de frica fata de conducatorul vostru. Atunci , fa cele drepte , si atunci el te va lauda. Pentru ca el este servitorul lui Dumnezeu in favoarea ta. Dar daca tu faci ceea ce e rau , fie-ti frica. El nu poarta sabia pentru nici un motiv; el este servitorul lui Dumnezeu - un administrator care aduce judecata pentru cei nedrepti. Trebuie astfel sa ne supunem , nu doar pentru a scapa de pedeapsa , ci de dragul constiintei bune. Acesta este adevaratul motiv pentru care voi platiti taxe; deoarece COLECTORII DE TAXE SUNT ADMINISTRATORI AI LUI DUMNEZEU , dandu-si energiile pentru lucrarea sa." Romani , 13:2-6 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:05
Cele de mai sus par reale. Daca studiem Vechiul si Noul Testament ,putem remarca marile deosebiri. In vechiul testament e vorba despre istoria "romantata" a poporului evreu si despre amestecul "in treburile interne" ale pamantenilor , a unui personaj (bau-bau) care taie si spanzura in stanga si-n dreapta cu sau fara ajutorul evreilor. In schimb in Noul Testament ,mesajul e altul. Se "simte" ca cineva istet se face ca adauga ceva la "lucrarea" domnului ,tonul se schimba,amenitarile sunt mai subtile,se incearca transformarea oamenilor in niste oi bune de muls-de bani si forta de munca si ademenirea spre viata vesnica de catre un personaj aparent ceva mai bland. Dumnezeul cel rau si omnipotent dispare undeva in decor. Iar pacalitii sunt crestinii.
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:20
Daca tot am vorbit despre asimilarea si modificarea sarbatorilor "pagane" in contextul teocratic al crestinismului manipulator , merita sa mai adaug langa de-mistificarea originii "Craciunului" , originea sarbatorii Pastelui. Aceasta sarbatoare este in zilele noastre o sarbatoare asociata cu moartea si re-nasterea mega-salvatorului Isus. Desigur , doar o alta minciuna prin care puterea intelegerii pagane sa fie total inchisa si transformata in ilegalitate. Mult din cunoasterea si practica pagana a fost total supusa crestinismului prin magie neagra (propaganda , macel militar etc.) cu scopul de a pava o poteca 'spirituala' falsa ce in ziua de azi adoarme si ucide mintile a milioane de oameni , care sunt suficient in numar , pentru a afecta si distruge tot ce inseamna spiritualitate adevarata si sanatate energetica pe Pamant (ca sa nu mai vorbim de partea fizica a lucrurilor - distrugere a Naturii).
|
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:22
Numele de Paste , in limba romana , provine de la ebraicul pessach , care inseamna trecere. Pentru iudei, acest Pessah inseamna comemorarea exodului din Egipt(revin la sf postului cu completari). Dar adevarata semnificatie a Pastelui tine de echinoctiul primaverii. "Cuvantul englez Easter(Paste) si cel german Ostern au o origine comuna. Aceasta origine este (Eostur , OSTARA) prin care nordicii intelegeau sezonul ridicarii Soarelui/Rising Sun , sezonul unei noi nasteri. Cuvantul era folosit de stramosii nostrii pentru a indica Cina unei Noi Vieti (transformata de crestinismul manipulator in Cina cea de Taina) in perioada primaverii. Aceeasi radacina poate fi gasita si in denumirea punctului cardinal din care rasare Soarele (Est , Ost). ORIGINAL, Easter/Pastele semnifica celebrarea Soarelui de primavara , care se nastea in Est si aducea o noua viata pe Pamant". Francis X. Weiser
|
|
|
|

mai cersesc preotii bani de la buget daca au bani de masini scumpe ? Dupa parerea ta este normal ca biserica sa ne jecmaneasca si statul la fel ,de aceea voi crestinii nu va puneti problema cine castiga alegerile.
si a ingerilor sai cantatori la harpa.