back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 August 2011, ora 13:52

De la: _KARPOV, la data 2011-08-06 13:11:35

Agoue-taroyo...zeu marin in Haiti

CA SA VEZI NICI NU STIAM CA AM FOST SI PRIN HAITII... CA SA VEZI POATE OI FI FOST SI PE ACOLO MAI STII? CA ACU NU AM NICI O SANSA.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 August 2011, ora 14:55

Adoptianism......"erezie crestina" ( cine stabileste asta ? " )....raspandita in Spania..sec.VIII....aparuta la Roma in sec.II.....doctrina elaborata de arhiepiscopul Elipandus care afirma ca Isus a devenit fiul lui dumnezeu prin adoptiune (deci nu prin violarea mariei de catre duhul sfant-nici nu parea logica o asemenea varianta-dumnezeu creeaza oameni din lut sau din coaste)
----------------
Dumnezeu poate crea oameni si din pietre.....din orice.Dar aici este vorba chiar de Cuvantul Sau care trebuia sa fie intrupat.Caci nimeni nu putea sa implineasca Legea in afara de Cel ce a dat Legea sa fie implinita.Pentru ca trebuia sa se intrupeze chiar Cuvantul Sau,nu putea sa fie intrupat decat din DUH.Deaceia a fost intrupat prin Duh in Fecioara Maria.Va lipseste credinta ca Dumnezeu poate orice.Omul trebuie sa lupte sa se ridice la adevarurile si puterea lui Dumnezeu.Multa pace si lumina.

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 6 August 2011, ora 15:12

Adventistii......secta crestina....care spera ca eu voi permite a doua venire a lui isus
Spera si in judecata stramba de apoi.....este o religie a pasivitatii...inventata de Miller in 1830...
A prevazut sfarsitul lumii in 1833...in 1843....1847......o parte dintre ei neaga sfintii....ei cred ca sufletul va invia odata cu trupul....adica unii vor arata de 20 de ani iar altii de 90...in functie de data mortii.... E putina discriminare aici , unii vor fi bosorogi o vesnicie
In 1924 trebuia sa vina iar sfarsitul lumii,apoi in 1995...
In 1958 erau in lume 1.119.000 de adepti-au aparut deja subsectele.....
Adventistii de ziua a 7 a duc o propaganda agresiva...cei reformati nu vor sa lucreze sambata si nu fac armata.....cei evanghelisti recunosc imortalitatea.....
Avand in vedere numarul redus al adeptilor , trebuie sa fii super naiv....ca sa crezi in bazaconiile lor....
--------------
Afla ca Adventisti sant un cult,secta este ortodoxia care s'a desprins din catolicism.Adventisti sant singuri care au adevarul dupa Cuvantul lui Dumnezeu.Miller era baptist,El a socotit anii sfarsitului,dar numai Tatal stie cand va fi sfarsitul a spus Domnul Isus.Adventist inseamna "asteptant al Domnului"Este scris in Biblie ca Domnul va veni.Numarul adeptilor nu este mic ci numarul celor primiti este mic.Incearca si tu sa vezi daca esti primit fara credinta.Si chiar daca se strecoara cate unii,daca nu implinesc Cuvantul lui Dumnezeu sant dati afara din Biserica.Cine vrea sa fie in biserica trebuie sa traiasca si el cum a trait Domnul Isus. 1 Ioan 2/3. Și prin aceasta știm că Îl cunoaștem, dacă păzim poruncile Lui.
4. Cine zice: "Îl cunosc", și nu păzește poruncile Lui, este un mincinos, și adevărul nu este în el.
5. Dar cine păzește Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârșită; prin aceasta știm că suntem în El.
6. Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus.

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:16

De la: _KARPOV, la data 2011-08-06 09:47:23
De la: The_Mummy, la data 2011-08-06 09:39:07

Adoptianism......"erezie crestina" ( cine stabileste asta ? " )....raspandita in Spania..sec.VIII....aparuta la Roma in sec.II.....doctrina elaborata de arhiepiscopul Elipandus care afirma ca Isus a devenit fiul lui dumnezeu prin adoptiune (deci nu prin violarea mariei de catre duhul sfant-nici nu parea logica o asemenea varianta-dumnezeu creeaza oameni din lut sau din coaste)

Bei...vrei sa ma concurezi ? Lasa-i pe mana mea....ii educ eu...

Adrasteia ....zeita egipteana

Ahura Mazda - zeul suprem, zeul cunoașterii
Mazda6 o stranepoata?

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 6 August 2011, ora 15:31

De la: chillywilly, la data 2011-08-06 15:16:04
De la: _KARPOV, la data 2011-08-06 09:47:23
De la: The_Mummy, la data 2011-08-06 09:39:07

Bei...vrei sa ma concurezi ? Lasa-i pe mana mea....ii educ eu...

Adrasteia ....zeita egipteana

Ahura Mazda - zeul suprem, zeul cunoașterii
Mazda6 o stranepoata?

Te-ai prins , nepoate ! Urmeaza Isus A4 / 4X4

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:50

Aiolos....zeu grec....se ocupa de vanturi....(a nu se confunda cu flatulentele lui Mytcor ) ...nu de alta dar miroase putin a blasfemie

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:53

Aion...om primordial ....fenician....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:54

Airavata....elefantul arhetipal ,vedic....stramosul elefantilor

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:55

Aita...zeul infernului la etrusci

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:57

Aither....divinitate primordiala nascuta din Haos.....grecia

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:58

Aitvaras....duh zburator...Lituania

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:59

Aius...zeul cuvantului la romani

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:01

Aiyanar,....zeu dravidian arhaic,agrar

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:02

Aker...zeu arhaic ,egiptean

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:03

Aki...zeu germanic

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:04

Akkruva....zeu lapon al pestilor (se ocupa cu parashutele? )

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:06

Alala...zeita grecia

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:07

Alalu.....zeul hurrit suprem

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:08

Alardy....divinitate oseta a variolei

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:11

Alamor....Alimori....sarbatoare mitica in Transilvania si Banat....consacrata focului viu...In Apuseni se numeste Hodaitzele....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:16

Albigenzi.....secta crestina medievala....ramura a sectei catharilor....Dupa ei....dumnezeu este creatorul spiritului iar Diavolul este producatorul materiei....deci povestea cu lutul ....e o poveste....In 1213 si 1218 au fost casapiti de catre crestini (asa a vrut domnul cel rau )

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:21

Allah...divinitate suprema araba...el nu a folosit lutul......s-a folosit de atomi.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:23

Altar....loc pentru ritualuri religioase. Folosit in marile religii si nu numai.....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 6 August 2011, ora 17:23

Karpov,daca tot esti la litera "A",spune=ne si noua ce inseamna cuvantul "Aleluia"

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 6 August 2011, ora 17:35

De la: The_Mummy, la data 2011-08-04 12:13:17In acest an, peste 1.100 de biserici si manastiri din toata tara, in marea lor majoritate ortodoxe, vor primi aproximativ 165,8 milioane de lei. Banii provin de la bugetul pentru culte si din Programul National de Restaurare al Ministerului Culturii si vor fi folositi pentru lucrari de constructie, reparatie si intretinere.

Bugetul Secretariatului de Stat pentru Culte de la Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) pentru construirea si repararea lacasurilor de cult pe anul 2008, conform Legii Bugetului, este de 123,012 milioane de lei.

Din aceasta suma, comisiile de buget-finante ale parlamentului au repartizat 116,685 milioane lei pentru 957 unitati de cult. Dintre acestea, majoritatea sunt ortodoxe, 63 sunt romano-catolice si greco-catolice, 22 sunt crestine de rit vechi, 11 sunt biserici penticostale, 4 reformate, 2 baptiste, 2 lutherane si 1 apartine cultului adventist de ziua a saptea.

S-ar parea ca toate clanurile primesc bani
----------
The_Mummy,ai dat aceste comentarii sa le verifice Dorulet,sa ne spuna dupa stiinta ei,daca sant adevarate,sa nu credem ca p----i !!! Ozi buna iti doresc.
-----------------

Eu am verificat,e vorba de ce s-a dat in 2008 ,fa un calcul cam cat a intrat prin 2009,2010,2011 si chiar inainte ,de la revolutie incoace.
Eu cred ca terminam toate autostrazile si astfel cu o infrastructura pusa la punct aveam un alt gen de turism, o alta abordare din partea investitorilor....etc...etc....
Dar nu poti sa le ceri preotilor sa gandeasca , ei au nevoie de bani....fara bani nu mai au putere si fara putere nu mai pot manipula si atunci nu ar mai avea enoriasi.
E totul atat de simplu insa oamenii nu observa sau poate ca nu gandesc...
----------------
Oamenii observa si gandesc.Dar ei merg la Biserica pentru ca ei cred in Dumnezeu,ei merg la biserica ca sa duca bani,nu sa ia,si ei mai stiu ca fiecare isi va lua plata pentru ce fac.....preoti pentru faptele lorsi enoriasi pentru faptele lor.Dumnezeu nu a zis sa desfintam bisericile,ci sa lasam graul sa creasca impreuna cu neghina,caci Domnul le va alege.

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 18:08

De la: 9am121159, la data 2011-08-06 15:12:43
...............................
Afla ca Adventisti sant un cult,secta este ortodoxia care s'a desprins din catolicism.Adventisti sant singuri care au adevarul dupa Cuvantul lui Dumnezeu.Miller era baptist,El a socotit anii sfarsitului,dar numai Tatal stie cand va fi sfarsitul a spus Domnul Isus.Adventist inseamna "asteptant al Domnului"Este scris in Biblie ca Domnul va veni.Numarul adeptilor nu este mic ci numarul celor primiti este mic.Incearca si tu sa vezi daca esti primit fara credinta.Si chiar daca se strecoara cate unii,daca nu implinesc Cuvantul lui Dumnezeu sant dati afara din Biserica.Cine vrea sa fie in biserica trebuie sa traiasca si el cum a trait Domnul Isus. 1 Ioan 2/3. Și prin aceasta știm că Îl cunoaștem, dacă păzim poruncile Lui.
4. Cine zice: "Îl cunosc", și nu păzește poruncile Lui, este un mincinos, și adevărul nu este în el.
5. Dar cine păzește Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârșită; prin aceasta știm că suntem în El.

La prima vedere, învățătura adventistă pare foarte asemănătoare cu cea ortodoxă dar are diferente substantiale:
*Adventiștii se orientează după Vechiul Testament
*Resping preoția
*Consideră că Statul este considerat o instituție creata de Dumnezeu
*Adventiștii țin Sabatul, ca evreii
Profetul :un fermier William Muller(baptist) "viseaza" pe la 1831 venirea domnului Isus Hristos...de mai multe ori ... asa ca adeptii il lasa de izbeliste si o urmeaza pe dna.White care a avut cateva mii devise si viziuni profetice ...dar degeaba ....pe fond sunt o secta (amalgam ortodoxia sicatolicismul) care ca orice secta trebuie sa aiba biserici,adepti siiiiii.....bani ..o afacere bazata pe ...incredere.
Pe de alta parte adventistii pe care i-am cunoscut erau muncitori in sensul ca-si faceau meseriile ca lumea si mai ales corecti.
PS.Secta ajunge in Romania prin 1870 ,adeptii romani ai sectei probabil au "adaptat'o"(era sa zic "pliat'o) la ortodoxism ,probabil pentru a nu fi persecutati.

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 19:14

De la: 9am121159, la data 2011-08-06 17:23:47Karpov,daca tot esti la litera "A",spune=ne si noua ce inseamna cuvantul "Aleluia"

Nu este in dictionar , dar asta stie si un copil....

Aleluia inseamna "Laudati pe Jah", Jah fiind prescurtarea Numelui Divin Jahwe (din cultul lui Elohim) - Cel care este ...a aparut in "mintea" lui Moise ...pentru a le fi zeu....poreclit si Adonai.....
Adevarul este ca numele lui dumnezeu nu le era cunoscut evreilor...a fost pastrat in taina...fiind necunoscut si astazi....
Are mai multe pseudo-nume.....vreo 22 vechi,apoi 42 iar in Kabbala vreo 72...insa vreo 10 sunt de baza....

Doar crestinii au impresia ca ii stiu numele

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 19:23

Merge si interpretarea :"Lăudat să fie Domnul!"

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 6 August 2011, ora 19:24

La prima vedere, învățătura adventistă pare foarte asemănătoare cu cea ortodoxă dar are diferente substantiale:
*Adventiștii se orientează după Vechiul Testament
*Resping preoția
*Consideră că Statul este considerat o instituție creata de Dumnezeu
*Adventiștii țin Sabatul, ca evreii
Profetul :un fermier William Muller(baptist) "viseaza" pe la 1831 venirea domnului Isus Hristos...de mai multe ori ... asa ca adeptii il lasa de izbeliste si o urmeaza pe dna.White care a avut cateva mii devise si viziuni profetice ...dar degeaba ....pe fond sunt o secta (amalgam ortodoxia sicatolicismul) care ca orice secta trebuie sa aiba biserici,adepti siiiiii.....bani ..o afacere bazata pe ...incredere.
Pe de alta parte adventistii pe care i-am cunoscut erau muncitori in sensul ca-si faceau meseriile ca lumea si mai ales corecti.
PS.Secta ajunge in Romania prin 1870 ,adeptii romani ai sectei probabil au "adaptat'o"(era sa zic "pliat'o) la ortodoxism ,probabil pentru a nu fi persecutati.
--------------
Adventisti si ortodocsi sant la 180 de grade unii fata de altii.Adventisti pazesc toate poruncile si credinta lui Isus,pe cand ortodocsi nu pazesc cele 10 porunci,caci biserica nici nu le are.
Adventisti se ghideaza dupa Noul Testament,dupa noul Legamant in singele Domnului.Ei nu aduc jertfe ca ortodocsi dupa Vechiul Testament.Ma refer la jertfe de mancare si taierea mielului de Paste.Preotia de la Domnul Isus incoace a fost desfintata.Iata ce a randuit dumnezeu in Biserica Lui dupa Noul Testament:
1 Corinteni 12/ 28Și Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, prooroci; al treilea, învățători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor, și vorbirii în felurite limbi.
Dupa cum vezi popi nu sant randuiti in Biserica lui Dumnezeu de la Domnul Isus incoace.
Adventisti tin Sabatul ca Domnul Isus,care este si Domn al Sabatului,tin Sabatul ca Apostoli care si ei au fost evrei,Tin Sabatul ca este porunca de la Dumnezeul Cel atotputernic.
Pana in anul 321 dupa Hristos,ortodocsi si catoliti tineau Sabatul ca zi de odihna,apoi Imparatul Constantin al Romei a dat un decret prin care a schimbat sambata cu duminica,cine nu se supunea era omorat si i se luau averile.De atunci oameni cred in Constantin caci asculta de el in loc sa creada si sa asculte de Dumnezeu.Iata ca diferentele sant mari de tot.Multa pace si lumina.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 August 2011, ora 19:33

Arde-n soba flacaruia,
Si se frige frigaruia.
Pe un raft, lampa-gutuia
Straluceste bland, galbuia.
Si e liniste...aleluia!

Pagini: << 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: