back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 August 2011, ora 12:52

De la: Dorulet, la data 2011-08-02 12:38:53
De la: vaneamarin, la data 2011-08-02 12:28:24
De la: Dorulet, la data 2011-08-02 12:22:13
De la: Black_Friday, la data 2011-08-01 18:49:03
De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:44:45

Bei crestinilor ! Cititi Istoria Religiilor de Mircea Eliade ca sa putem vorbi aceeasi limba !

Bei Karpoave (ca sa iti reproduc stilul) nu inteleg de ce te tot freaca pe tine grija despre ce credinta au oamenii! Vrei sa fii ateu, esti liber tata, poti sa crezi din partea mea si in limba de la pantof, dar daca te exprimi asa cum o faci tu la adresa celorlalti, deja ai o problema! Nu te sileste nimeni sa crezi in Dumnezeu si nu iti da nimeni cu crucea in cap, asa ca, de bun simt ar fi sa nu te mai iei nici tu de cei care vor sa creada in ceva!

Oricât de urât s-ar exprima......nu-i întrece pe cei care postează la secțiunea "politică"

Ei acum ... .Nici pe la topicurile cu religia nu sunt tocmai "pupaciosi" oamenii,nici la cele cu istoria ,cu retrocedarile etc. Stati linistita,se poate omul certa din orice .Vointa sa fie !

...da, dar eu cel puțin am decența să recunosc faptul că nu sunt tocmai o "gură dulce" pe forum și nu mă iau de "răutățile" altuia....
Mie una, intervenția d-lui "vinerea neagră" mi s-a părut un fel de "râde ciob de oală spartă!"...
O zi minunată Vanea!

La fel si tie Dorulet,o zi minunata ! Cu Black, eu unul, ca sa vezi ca oameni minunati sutem noi astia de la politica ,ma inteleg excelent ,discutam civilizat si nu avem unul cu altul probleme ! Parca suntem fosti colegi de facultate,ne mai tachinam,ne mai harjonim dar in esenta,desi sustinem lucruri diferite ,reusim sa ne intelegem foarte bine.

In rest ,mai "injura" oamenii pe tot forumul,deoarece ca sa discuti prea serios si politicos ,desi este de dorit si de admirat , nu prea are sens MEREU si NICI CU ORICINE ...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:03

O sa incep ora de educatie ....religioasa ( ce credeati ? ) , sper sa ma ajute dumnezeul meu !

Aaron - fratele lui Moise.....il ajuta pe acesta sa puna " problema " cu amenintarile ,in fata Faraonului . Motivul era ca Moise era balbait,saracu" , de nici dumnezeu prin marea lui omnipotenta nu a reusit sa-l vindece (ciudat ) / si eu care aveam o parere atat de buna despre el(e vorba de dumnezeu)

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:11

Am uitat sa mentionez , e vorba de alfabetizarea in masa a crestinilor ,pe care o initiez aici-de fapt e vorba despre zei ,in ordine alfabetica Asa tot crestinul va avea o a doua sansa,sa-si aleaga religia si zeul, fara a mai apela la dumnezeii evreilor ( Yahweh , Jesus si Azazel ) sau la religii importate din America sau aiurea ...precum ar fi ...evanghelistii,penticostalii,Martorii lui Mos Craciun,adventistii,catolicii,greco-catolicii...etc...etc...s.a.m.d.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:16

Abaris...zburator hyperboreu din mitologia greaca...facea si asta minuni,miracole si vindeca prostimea ,bantuind Elada in zbor ,calare.(si nu manca nimic desi nu era criza)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:19

Abdal -zeu cinegetic(facea parte din Garda de Mediu )....in mitologia avarilor ,avea grija de animale ca de oameni se lamurise ca nu avea sens !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:25

Abel ....fiul lui ADAM si a lui EBA ....ucis de fratele sau Cain ,in urma unor conflicte interetnice....Nu s-au inteles in momentul in care trebuiau sa-si imparta sferele si patratele de influenta ,populatia globului era destul de numeroasa , erau deja 4 oameni....si ca urmare pamantul trebuia impartit in patru (4). Cain s-a gandit,fiind sfatuit de un "consilier" personal (dumnezeu) , ca e mai usor de impartit la trei.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:28

Abeona....zeita din mitologia romana.....ocrotitoarea calatorilor (un fel de inger pazitor ).

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 02:30

Gata ...culcarea , ca va dau pe mana lui dumnezeu, de nu va vedeti

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 03:55

Predau stafeta celui de sus....lui Mos ENE ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 03:55

Predau stafeta celui de sus....lui Mos ENE ......

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 3 August 2011, ora 08:29

Nici nu are cum Karpov. Un om care are probleme inca din nastere, probleme locomotorii, de auz sau vaz sau altele nu are cum sa se faca bine peste noapte. Sunt ei care au vazut bine si au auzit bine in viata lor , si care au suferit diferite interventii chirurgicale sau diferite accidente in urma carora au ramas infirmi pe viata , daramite ceilalti. Acei care pretindeau ca se fac bine, sau ca vad sau aud, nu erau decat niste sarlatani care erau platiti sa zica asa, sau ma rog `rugati frumos`. contra si unui serviciu.. Dar ce pretentii sa ai la ei pe vremea aceea cand ei in afara de pamant si vite nu mai stiau nimic. Un om care nu a vazut lumina zilei niciodata nu are cum sa mai vada decat daca nu i se pune alti ochi dar si aici e o problema ca in creierul lui nu sunt dezvoltati acei receptori, sau chiar lipsesec.Ca sa nu mai spun de o intreaga retea neuronala. La fel si la cei care nu aud. lucrurile stau la fel. Ar trebui sa li se schimbe si creierul dar si aici sunt probleme de compatibilitatea ca la orsice. Doar daca acei `vraci` nu erau extraterestri si aveau o tehnologie ultra inalta, dar asta insemna sa nu mai fie acela om, ci gyborg... Ca sa nu mai spunem de cei cu probleme psihice si nu numai. Este ireparabil. E la fel ca la un hard in care nu ai pus anumite informatii si tu te incapatinezi sa le cauti. Ce nu este nimic . Iar din nimic, nu se naste nimic. Asa ca ce mai incolo....Toate sunt numai vorbe, de adormit copii.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 16:37

Abog .....divinitate a tribului bagobo

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 16:38

Aboteni.....omul primordial si zeul genitor.....prin India...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 16:42

Abraham....Avraam.....patriarh biblic ....unchiul lui Lot......mare smescher evreu...putin schizofrenic(a vorbit cu dumnezeu)...Era si putin salbatic...se ocupa de sacrificii

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 16:45

Abrakax...zeu din Asia Mica....stapan al celor 365 de duhuri....de la el vine Abracadabra....asa ca fiti atenti ...ar fi bun ca si surogat de dumnezeu,,,,

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 16:46

Acca Laurentia...zeita romana....se ocupa de gravide

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 16:57

Acoka ....monarh indian....adept inversunat al budismului....si-a dat seama ca dumnezeii vechi sunt falsi si ca un om simplu poate indrepta lumea ....e vorba de pamanteanul Budha !
Budismul a devenit religie de stat ....a organizat misionarismul(nimic nou sub soare)
A introdus o legislatie a dreptatii si bunatatii (deci se poate si fara Jesus)....a introdus o ordine umana atat in economie cat si in morala(daca vrei poti-crestinii nu au reusit in 2000 de ani)...a creat spitale pentru oameni si....animale(baiat destept nu ca patriarhul nostru)....nu impune budismul cu forta ca dumnezeul evreilor si ca prelatii crestini.

Are nota 10......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 17:01

Aveti rabdare

....nu mai sunt multi , doar vreo 3000 ....Naivitatea a fost bine fructificata si ...exploatata de catre preoti ,samani si de catre cei aflati la putere.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 August 2011, ora 20:00

Am avut o revelatie

Daca dumnezeu a avut nevoie de o zi ca sa se odihneasca dupa ce a fabricat sistemul solar,inseamna ca dupa confectionarea fiecarui sistem solar a avut nevoie de o zi de odihna.
Daca este sa luam in calcul 999 de miliarde de stele inseamna ca s-a odihnit 999 de miliarde de zile .
Cred ca in prezent e in recuperari avand in vedere ca dupa biblie noi am fost fabricati acum cateva mii de ani.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 August 2011, ora 00:49

Malleus Maleficarum (Ciocanul vrajitoarelor), scrisa de catre 2 calugarii dominicani Jakob Sprenger si Heinrich Kramer.
Doi slujitori ID.IOTI , ai lui dumnezeu...care au tinut cont de cea mai idi.oata carte scrisa de omenire - BIBLIA - unde un idi.ot a facut urmatoarea afirmatie :

„Pe vrajitoare sa n-o lasi sa traiasca” (Exodul 22:18).

Ca urmare a celor scrise de cei 2 idi-oti au avut de suferit 9 milioane de femei. Daca nu cunosti ce s-a intamplat nu e de mirare ca nu intelegi nimic. Nu e de mirare ca inca se da gir unei carti stupide.Imi este sila de acei oameni care nu isi dau seama prin ce chinuri au trecut acele femei si cata frica exista cu sute de ani in urma cand oricine putea sa cada victima inchizitiei. Nu mai amintesc de faptul ca aceste femei erau violate de catre preoti ,erau torturate cu bestialitate si ca uneori copiii lor chiar si in varsta de 3 ani erau chemati ca martori.
O gasca de preoti si calugari au instaurat teroarea deoarece erau frustrati sexual,urau femeile si nu le intelegeau . Printre victime au fost mii de fiinte deosebite,nu le-a aparat nimeni,pentru aceste victime s-ar merita sa o dam de biblie si sa incepem in sfarsit sa gandim.
Pe vremea fascistilor si a comunistilor unii au trait o teroare asemanatoare insa cei care nu au trait asa ceva,nu reusesc sa inteleaga.Prostimea nu a inteles nimic nici in urma atacului din Norvegia.Cred ca merita si acestia o soarta asemanatoare avand in vedere ca nu le pasa de semenii lor si nici de ce li s-ar putea intampla urmasilor lor. Crestinii nu remarca faptul ca biserica este o institutie bolnava care nu are alt scop decat manipularea . Ei ,preotii stiu ca oamenii sunt naivi si lipsiti de discernamant . De aceea si fac multe biserici,e un fel de atac psihologic,sunt precum comunistii ,vor sa impresioneze prin numar. Uita ca cei 4 milioane de comunisti s-au dat la fund in momentul in care a picat Ceausescu. As fi curios sa stiu cati dintre prostavanii aia erau crestini ,ca mare id.iot mai trebuia sa fii sa nu intelegi ca era o societate bolnava si o organizatie criminala.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 August 2011, ora 00:54

De la: _KARPOV, la data 2011-08-04 00:49:57

Malleus Maleficarum (Ciocanul vrajitoarelor), scrisa de catre 2 calugarii dominicani Jakob Sprenger si Heinrich Kramer.
Doi slujitori ID.IOTI , ai lui dumnezeu...care au tinut cont de cea mai idi.oata carte scrisa de omenire - BIBLIA - unde un idi.ot a facut urmatoarea afirmatie :

„Pe vrajitoare sa n-o lasi sa traiasca” (Exodul 22:18).

Ca urmare a celor scrise de cei 2 idi-oti au avut de suferit 9 milioane de femei. Daca nu cunosti ce s-a intamplat nu e de mirare ca nu intelegi nimic. Nu e de mirare ca inca se da gir unei carti stupide.Imi este sila de acei oameni care nu isi dau seama prin ce chinuri au trecut acele femei si cata frica exista cu sute de ani in urma cand oricine putea sa cada victima inchizitiei. Nu mai amintesc de faptul ca aceste femei erau violate de catre preoti ,erau torturate cu bestialitate si ca uneori copiii lor chiar si in varsta de 3 ani erau chemati ca martori.
O gasca de preoti si calugari au instaurat teroarea deoarece erau frustrati sexual,urau femeile si nu le intelegeau . Printre victime au fost mii de fiinte deosebite,nu le-a aparat nimeni,pentru aceste victime s-ar merita sa o dam de biblie si sa incepem in sfarsit sa gandim.
Pe vremea fascistilor si a comunistilor unii au trait o teroare asemanatoare insa cei care nu au trait asa ceva,nu reusesc sa inteleaga.Prostimea nu a inteles nimic nici in urma atacului din Norvegia.Cred ca merita si acestia o soarta asemanatoare avand in vedere ca nu le pasa de semenii lor si nici de ce li s-ar putea intampla urmasilor lor. Crestinii nu remarca faptul ca biserica este o institutie bolnava care nu are alt scop decat manipularea . Ei ,preotii stiu ca oamenii sunt naivi si lipsiti de discernamant . De aceea si fac multe biserici,e un fel de atac psihologic,sunt precum comunistii ,vor sa impresioneze prin numar. Uita ca cei 4 milioane de comunisti s-au dat la fund in momentul in care a picat Ceausescu. As fi curios sa stiu cati dintre prostavanii aia erau crestini ,ca mare id.iot mai trebuia sa fii sa nu intelegi ca era o societate bolnava si o organizatie criminala.

Copy-paste...in caz ca ii vine cuiva ideea sa ma cenzureze

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 August 2011, ora 06:00

Abramburici?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 4 August 2011, ora 11:48

CERSETORII NEAMULUI......PROST

De la naștere până la înmormântare, omul este „dator" să cotizeze la biserică. Fie că vorbim de botez, cununie și chiar înmormântare, slujbele aferente se fac contracost, iar sumele sunt diferențiate în funcție de amplasamentul și renumele bisericii, dar și de personalul clerical. Bisericile cele mai scumpe din Prahova în privința tarifelor percepute pentru oficierea botezurilor și cununiilor sunt cele din zona centrală.

În top se află Catedrala „Sfântul Ioan", unde nașii lasă peste 2.000 de lei la o cununie. Tariful poate fi și mai mare, dacă nuntașii au pretenții în privința numărului de preoți sau a corului.Primarul Andrei Volosevici le-a promis, azi, mai multor preoți din Ploiești că suma pe care o va aloca, în 2010, din bugetul local, pentru reparațiile lăcașelor de cult se va ridica la aproximativ 20 miliarde lei vechi.

In urma unei alte hotarari, din 21 aprilie, publicata vineri in MO, Executivul da Patriarhiei un teren de 5.325 de metri patrati si o cladire cu doua etaje si mansarda langa Paris, gratuit, pentru 20 de ani, ca nou sediu al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale.

Sediul din buricul Parisului masoara 2.090 de metri patrati (subsol, parter, doua etaje si mansarda), apartinea Ministerului Afacerilor Externe si urma sa fie scoasa la vanzare.

Bugetul Secretariatului de Stat pentru Culte a fost suplimentat cu 25 de milioane, bani care provind de la Secretariatul General al Guvernului pentru continuarea contruirii, repararea si reabilitarea unor biserici si pentru unele asezaminte sociale ale cultelor.

"Prin aceasta decizie, Executivul raspunde numeroaselor solicitari venite din partea cultelor religioase privind alocarea de sprijin financiar pentru realizarea unor lucrari de constructii, reparatii si restaurari ale unor lacase de cult", se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii dupa sedinta de miercuri a Guvernului

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 4 August 2011, ora 11:51

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa aloce suma de 10 milioane de lei pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, a anuntat Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 4 August 2011, ora 11:54

PNL

Pentru ca Biserica a fost si va ramane una dintre cele mai puternice arme folosite de-a lungul istoriei pentru a manipula masele, mai ales in mediul rural, Executivul a scos din fondul de rezerva pe care il are la dispozitie mai bine de un milion de euro pentru reabilitarea urgenta sau chiar construirea de lacase de cult.

Printr-o decizie din 26 martie, dar tinuta secreta pana pe 24 aprilie, cand a ajuns in Monitorul Oficial, Guvernul a pompat primariilor PNL, UDMR si PSD mai bine de un milion de euro din fondul de urgenta pentru 121 de biserici. Sumele variaza de la 1.500 de euro, in comune, la 150.000 de euro pentru o noua biserica la Iasi, ajungand insa la mai toate cultele religioase.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 4 August 2011, ora 12:03

PREOTI EVAZIONISTI , INFRACTORI , CARE NU PLATESC DARILE LA STAT !

Oare evaziunea fiscala nu e un pacat?

Bisericile si manastirile din Romania se afla pe lista de rau-platnici in fata statului. Aproximativ 1.000 de lacasuri de cult nu si-au achitat CAS, singura obligatie de plata pe care o au catre buget.

Mai exact, aproximativ 25 de biserici din fiecare judet al tarii nu au achitat indemnizatia de somaj, contributia la pensii sau asigurarea de sanatate a angajatilor.

Datoria totala se ridica la 14 milioane de lei, aproximativ 3,34 milioane de euro, potrivit datelor furnizate de ANAF pentru Financiarul.com.

Lacasurile de cult sunt insa scutite de impozitul pe profit sau cel pe venit, dar se pare ca nu achita la timp nici macar putinele obligatii pe care le au catre bugetul de stat.

Restantele institutiilor bisericesti reprezinta 0,3% din arieratele pe care statul le are de recuperat din contributii sociale. Din total, aproximativ 80% din datorii, respectiv 11 milioane de lei (2,63 de milioane de euro), sunt mai vechi de un an. Aceasta suma o datoreaza, in total, 300 de biserici.

In timp ce bisericile sunt datoare la stat, Guvernul contribuie anual cu sume semnificative la salariile preotilor. In 2011 au fost alocate 248,63 de milioane de lei, adica echivalentul a 59,2 milioane de euro.

Deci anul asta cersetorii de la BOR care se plimba doar cu masini scumpe , au primit 60 de milioane de euro de la stat pana in prezent ,nu conteaza ca invatamantul e la pamant si sanatatea la fel si nici faptul ca avem someri care mor de foame. Investim bani in cea mai veche excrocherie,biserica !

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 4 August 2011, ora 12:11

O fi oare pentru preotul urmarit pentru relatii homosexuale , de la biserica Cotroceni ?

Adiministratia Prezidentiala a decis sa cumpere, pentru biserica din incinta, o serie de 10 obiecte de cult. Astfel, prin portalul e-licitatie.ro, au fost declansate procedurile de achizitie a noii catapetesme precum si a mai multor obiecte de cult.

Aceste proceduri de licitatie sunt declansate cu mai putin de o luna inainte de preconizata tarnosire a sfantului lacas, pe 15 august de Sfanta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului), informeaza Cotidianul.

Anterior licitatiei, si alte obiecte de cult au ajuns in inventarul Administratiei Prezidentiale pentru noua biserica. In luna februarie, Guvernul Emil Boc a transferat catre Administratia Prezidentiala mai multe obiecte de cult aflate in patrimoniul Muzeului National de Arta.

Aceste obiecte s-au aflat in vechea biserica, numai ca dupa demolare au fost trimise spre pastrare la Muzeul National de Arta. Printre obiectele trecute "in proprietatea Administratiei Prezidentiale" s-au aflat: piese din argint (candele, sfesnice, potir, chivot, paftale, cadelnite, anafornita, miruitor, cruci), icoane (apostolice, imparatesti, praznicare), amvon din lemn sculptat aurit, policandru cu 72 de brate, sfesnice din alama si strane pentru carti.

Potrivit portalului e-licitatie.ro, valoarea estimata a contractului de achizitie pentru cele zece noi obiecte de cult din argint si aur se ridica la 112.605 lei (27.000 de euro), intre acestea numarandu-se patru candele, un set de "sfinte vase", o ferecatura pentru Sfanta Evanghelie,... mai mult

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 4 August 2011, ora 12:13

In acest an, peste 1.100 de biserici si manastiri din toata tara, in marea lor majoritate ortodoxe, vor primi aproximativ 165,8 milioane de lei. Banii provin de la bugetul pentru culte si din Programul National de Restaurare al Ministerului Culturii si vor fi folositi pentru lucrari de constructie, reparatie si intretinere.

Bugetul Secretariatului de Stat pentru Culte de la Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) pentru construirea si repararea lacasurilor de cult pe anul 2008, conform Legii Bugetului, este de 123,012 milioane de lei.

Din aceasta suma, comisiile de buget-finante ale parlamentului au repartizat 116,685 milioane lei pentru 957 unitati de cult. Dintre acestea, majoritatea sunt ortodoxe, 63 sunt romano-catolice si greco-catolice, 22 sunt crestine de rit vechi, 11 sunt biserici penticostale, 4 reformate, 2 baptiste, 2 lutherane si 1 apartine cultului adventist de ziua a saptea.

S-ar parea ca toate clanurile primesc bani

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 4 August 2011, ora 12:15

Prostia .....ne costa

Guvernul a alocat 25 milioane lei pentru construcția și reabilitarea unor lăcașe de cult, precum și pentru activitățile așezămintelor sociale administrate de biserici.

Secretariatul de Stat pentru Culte va beneficia de o suplimentare a bugetului cu 25 milioane de lei, sumă alocată Secretariatului General al Guvernului, care asigură finanțarea activității instituției, potrivit informațiilor oferite de Executiv.

Fondurile vor fi utilizate pentru continuarea lucrărilor de construcții la unele biserici

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 August 2011, ora 17:23

Oare fondurile astea care se duc pe apa sambetei, sunt controlate de cineva? Chiar ne cere uniunea europeana sa ne prostim? Cate blocuri sau alte edificii culturale s-ar putea face cu acesti bani. Ca sa nu mai spun de spitale unde, multe s-au inchis si din lipsa de aparataj, si cadre.

Pagini: << 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: