back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:40

De la: petry4jc, la data 2011-07-25 01:17:09intr-un fel !!!zice plata pacatului este moartea dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica
da EL nu poate suporta pacatul de ex adam si eva nu au ascultat si au fost izgoniti..........

Adam si Eva sunt creatia lui (asa spune legenda ), el i-a fabricat asa ,el stia inca inainte sa-i fabrice ,ca se va intampla asa,el este omnipotent,cunoaste viitorul....deci logic este ca el a dorit sa se intample asta....a premeditat totul. El a permis incestul, Eva s-a culcat cu fii ei,Cain si Abel s-au casatorit cu surorile lor sau cu fetele lor. S-au luptat intre ei si unul a fost ucis. Dumnezeu stia ca se va intampla asta,asta de fapt cred ca si-a dorit.A procedat ca un paranoic insetat de sange.El a creat lumea si el a nimicit-o lasandu-l in viata doar pe Noe si pe urmasii acestuia.A ales din nou prost sau nu si-a dat seama ce se va intampla.Urmasii lui Noe au procedat ca si cei dinainte de potop.Daca stia acest lucru ,de ce dumnezeu i-a mai salvat ?Cam des greseste acest dumnezeu ,iar din cate stiu eu a gresi e doar....omeneste. Daca el a apreciat gresit ,de ce a mai fost nevoie de Sodoma si Gomora....Trebuia sa se pedepseasca pe el....el era creatorul ....El a gresit , el a creat un rebut.......El nu ne-a inzestrat cu minte ,ca sa intelegem ce vrea,el nu apare ca sa ne lamureasca.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:43

De la: petry4jc, la data 2011-07-25 01:30:00si vrei sa sti de ce poporul ales nu l-au recunoscut pe Isus ca fiind Mesia pt ca religia lor a devenit o formalitate cu niste legi sau obiceiuri care le respectau mai mult sau mai putin doar ca asa au vazut sau auzit la parinti lor
si ca si iti spun despre Dumnezeu ca nu este asa cum ai zis chiar in biblie si anume in pscalmi spune ca Domnul e milostiv indelung rabdator si bogat in bunatate

Da ! Dar tot in biblie isi trimite slugile sa-i omoare pe toti cei din neamul lui Amalec.....barbati,femei,copii si prunci ...chiar si animalele acestuia....Al pericol mai reprezentau pruncii si animalele...E cam cusuta cu ata alba biblia asta.....

Raporteaza abuz de limbaj
petry4jc

9 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:46

pai nu prea cred ca apostoli au spus asta despre Isus dovada e totusi cretinismul daca il reducel la esente si apoi sa sicem ca ar fi o minciuna cea cu invierea lui isus cine ar fi instare sa moara pt o mincina si asta nu mai e de contrstat pt ca o spun istorici ca crestini au purit pt ca credeau in invierea lui Isus care ei romani l-au omorat........
e adrevarat ca oamenii sunt usor de manipulat prin religie si atunci la judecata lui isus preotii au platit oameni ca sa strige impotriva lui si azi e la fel nu e o modalitate mai buna sa te folosesti de oameni decat religia cea formala fara pic de esenta si dintre enoriasi si dintre conducatori

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:52

Acum plec,am o intalnire de afaceri cu zeul Hypnos

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:59

De la: petry4jc, la data 2011-07-25 01:46:40pai nu prea cred ca apostoli au spus asta despre Isus dovada e totusi cretinismul daca il reducel la esente si apoi sa sicem ca ar fi o minciuna cea cu invierea lui isus cine ar fi instare sa moara pt o mincina si asta nu mai e de contrstat pt ca o spun istorici ca crestini au purit pt ca credeau in invierea lui Isus care ei romani l-au omorat........
e adrevarat ca oamenii sunt usor de manipulat prin religie si atunci la judecata lui isus preotii au platit oameni ca sa strige impotriva lui si azi e la fel nu e o modalitate mai buna sa te folosesti de oameni decat religia cea formala fara pic de esenta si dintre enoriasi si dintre conducatori

Isus poate chiar credea ca este INRI ,nu am fisa lui psihiatrica.....el poate spera ca oamenii sa-l salveze si sa puna mana ,astfel pe putere. A intins poate prea mult coarda sau poate ca altii ,ca sa scape de el ,l-au manipulat si l-au atras intr-o capcana. Poate ca nu a murit sau poate ca nici nu a existat ....dar sigur este ca nu a inviat.....

petry4jc

9 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 01:59

aici e vorba de incredere pt ca Dumnezeu le-a spus ca le va da el totul adica ii va binecuvanta cu belsug si daca citesti putin la incolo ai sa vezi ca a fost cineva carea ascuns din piaile amalecitilor si a fost omorat tocmai pt ca nua a avut incredere tu daca ai fi la conducerea unei firme sau ori ce alceva nu ai vrea sa lucrezi cu oameni de incredere? ........si daca privin putin mai departe in istoria lor ii vedem pe amaleciti ca un ghimpe in coasta lor deci nu degeaba a spus Dumnezeu lucrul asta si daca acel popor ar fi recunoscut ca Dumnezeul evreilor este singurul Dumnezeu adevarat ar fi scapat cu viata

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 02:06

De la: petry4jc, la data 2011-07-25 01:59:42aici e vorba de incredere pt ca Dumnezeu le-a spus ca le va da el totul adica ii va binecuvanta cu belsug si daca citesti putin la incolo ai sa vezi ca a fost cineva carea ascuns din piaile amalecitilor si a fost omorat tocmai pt ca nua a avut incredere tu daca ai fi la conducerea unei firme sau ori ce alceva nu ai vrea sa lucrezi cu oameni de incredere? ........si daca privin putin mai departe in istoria lor ii vedem pe amaleciti ca un ghimpe in coasta lor deci nu degeaba a spus Dumnezeu lucrul asta si daca acel popor ar fi recunoscut ca Dumnezeul evreilor este singurul Dumnezeu adevarat ar fi scapat cu viata

Pai pruncii lui Amalec au vrut sa-l recunoasca pe dumnezeu dar nu stiau sa vorbeasca....asa ca au fost ucisi....asta am inteles. Ce nu inteleg este ce au avut cu animalele ? Si alea erau impotriva domnului ? Daca erau , atunci e ceva grav....nici macar in credinta animalelor ,in dumnezeu ,nu mai poti avea incredere

petry4jc

9 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 02:11

dar cine ar muri pt ceva ireal atunci daca isus nu a inviat
oricum de existat a existat pt ca si musulmanii cred asta doar ca la inviere preotii au mituit soldatii saspuna ca isus a fost furat de catre ucenici si azi ei tot asa cred

petry4jc

9 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 02:14

somn usor si poate daca va mai fi o data viitoare sper sa mai stam de vorba pe tema asta sau altele
cu bine

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 14:39

si vrei sa sti de ce poporul ales nu l-au recunoscut pe Isus ca fiind Mesia pt ca religia lor a devenit o formalitate cu niste legi sau obiceiuri care le respectau mai mult sau mai putin doar ca asa au vazut sau auzit la parinti lor
si ca si iti spun despre Dumnezeu ca nu este asa cum ai zis chiar in biblie si anume in pscalmi spune ca Domnul e milostiv indelung rabdator si bogat in bunatate
---------------
Petry,imi place cum scri despre Dumnezeu,El asa este milostiv,rabdator si bogat in bunatate si eu am simtit bunatate Lui in mod real.El mai este,bun sfatuitor,Doctorul Cel mare,sfant,iubire,mangaietor,salvator,hraneste toata creatia Lui,este lumina,dragoste,descoperitor,este Duh si viata,pace,liniste.......este totul.Te mai astept cu pace

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 14:41

De la: _KARPOV, la data 2011-07-23 02:22:52

O datã ce Dumnezeu este îndepãrtat, posibilitatea omului de a creºte ºi a se dezvolta devine absolut liberã. Un zeu este un despot, un fascist. Fãrã Dumnezeu, lumea devine liberã. Existenþa dã fiecãrui individ o demnitate uriaºã. De la cel mai mic fir de iarba pânã la cea mai grozavã stea din Univers, ea dã iubire ºi semnificaþie enormã, ºi nu face nici o diferenþã. Existenþa acordã egalitãþi ºi oportunitãþi egale. Nu e nevoie sã pierzi timp în rugãciune, sã citeºti scripturile, care sunt cele mai puþin sfinte cãrþi din lume. Nu e nevoie sã fii exploatat de preoþi. Eºti dintr-odatã eliberat de toate lanþurile astea. Acum poþi sã fii tu însuþi.

exact teoria lui Lucifer o descrii aici....il cunosti?el la indemnat pe om sa manance din pomul interzis ca sa fie liber si iata unde a ajuns-
cum poti fi tu insusi cand esti condus din umbra de Lucifer ..ajungi tu insusi in patimi ...drogat si zici sunt eu insumi ce ai cu mine?sau betiv,sau etc...tu insusi si lucifer

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 14:54

The Mummy,nu mai da clic decat o data pe adaugamesaj si ai rabdare ca se posteaza.De cate ori dai clic,atatea comentarii apar
P.S. Cu Dumnezeu poti comunica prin rugaciune,nu ai nevoie de telefon,compiuter.....

De ce sa ma rog la dumnezeu si nu la Horus ? Care e diferenta ? Cand a aparut Horus nimeni nu stia nimic despre dumnezeu. De ce sa cred in ce scrie intr-o carte scrisa de niste nulitati despre care nici macar nu stim cine sunt ? De ce sa cred in preoti avand in vedere ca nici ei nu au o comunicare directa cu dumnezeu. Doar vorbe si o carte ambiguua. A crede doar din acest motiv ,in ceva ,e gresit.
Pe "vremuri" dumnezeu aparea frecvent,cel putin asa sustin anonimii din vechiul testament .Acum nu mai apare , ceea ce ma indreptateste sa cred ca nu exista sau ca a decedat. Ai vreo dovada ca el e vesnic ? Poate a fost programat sa moara dupa 14 miliarde de ani sau sa dispara din universul nostru.
Daca exista nu trebuia sa permita crimele din Norvegia. Iar acel enorias evanghelist ce educatie religioasa a primit avand in vedere ca biserica este de stat. Totul e un hazard iar daca nimeni nu se implica ,inseamna ca nu exista sau ca nu ii pasa de noi. Si intr-un caz si in altul a te ruga inseamna pierdere de timp.Nu se castiga un loc in rai , dumnezeului gandit de voi ,nu ii pasa. sau nu exista
--------------
Horus este un om creat de Dumneseu si tu vrei sa te rogi celui creat in loc sa te rogi creatorului?Ce vezi ca se intampla pe pamant sant semnele veniri Lui.El a promis si va veni.De ce pui problema invers,sau nu ai auzit ca si unicul Sau Fiu a fost omorat pe cruce?Toti cei ce fac raul isi vor lua plata la venirea Lui,nu scapa niciunul,daca pana mor nu se intorc la Dumnezeu prin credinta,nu de frica pedepsei.Dumnezeu exzista cu adevarat.El are ordinea Lui,nu trebuie sa-i dam noi indicatii,noi trebuie sa credem si sa-L ascultam..Roaga-te cu toata inima si Dumnezeu iti va raspunde,cum mi-a raspuns si mie de mai multe ori.Atunci te vei alatura Lui,il vei iubi si asculta prin credinta.De mine ii pasa,eu am simtit aceasta si sant de partea Lui.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 15:11

"gripã creatã în laboratoare"?
Hai cã' m-am amuzat copios.....P'asta de unde ai mai scos-o? Din puþul gândirii sau din vreo teorie conspirativã, auzitã pe marginea ºanþului, la "clubul bârfa srl"?
------------------
Santem amandoua in acelasi sant,dar una dintre noi este mai receptiva.Stirea a fost data pe calculator chiar la aparitia gripei porcine.Un medic Roman din Cluj a participat si el.Gripa a luat fiinta intr-un laborator din Canada si antivirusul,la fel.Antivitusul scade imunitatea si pe masura ce te injectezi scade mai mult imunitatea si duce la deces.Am o prietena in Canada care m'a atentionat sa nu ma injectez,apoi am vazut la TV ca nici medici nu au vrut sa se injecteze.Crezi macar cele pamantesti....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 15:42

Sint virusi creati in laboratoare. Nu va mai faceti ca nu stiti.
Au 2 scopuri:
-militar.
-de studiu ptr tulpini posibile, si realizare de vaccinuri in avans.

Daca nu ati fi, am fi atit de agresivi, unii cu altii, si acele scopuri militare ar dispare. Eu nu sint chiar sigur ca o societate pasnica e garantul ca dispare violenta. Poate un mod de comportare de autostapinire individuala, si colectiva, ar fi mai degraba un garant al disparitiei violentelor, deci si al oricarei forme de dominare prin violenta, forta si teroare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:10

Iata 10 fructe de care probabil nu ai auzit pana acum create de Dumnezeu. “Sugar Apples” sau “Sweetsop”, este un fruct gasit in mod normal in America, insa este cultivat si in Pakistan, India si Filipine. Fructul semana cu un con de pin si are aproximativ 10 cm in diamentru. Sub coaja dura se afla fructul si semintele, iar gustul seamana cu cel al cremei de lapte cu oua. Platonia sau Bacuri este un copac inalt (ajungand pana la 40 de metri), care se gaseste in Padurile Tropicale din Brazilia si Paraguay. Fructul ajunge la dimensiunea unei portocale si este inconjurat de o coaja galbicioasa. In interior se gaseste o pulpa alba lipicioasa, iar gustul este dulce-acrisor. Fructul Cocona este un alt fruct tropical, care se gaseste in regiunea muntoasa din America de Sud. Creste direct pe crengi si se poate transforma, in mod miraculos, din samanta in fruct in mai putin de 9 luni, iar apoi mai are nevoie de inca doua luni pentru a se coace. Fructul este micut si are culoare rosie, portocalie sau galbena. Seamana la aspect si gust cu o rosie, la care adaugi o tenta de lamaie. Arborele de Paine este mai cunoscut decat celelalte - mai ales ca a fost folosit si in diverse productii de la Hollywood. - Mutiny on the Bounty. Arborele de Paine este un copac destul de inalt, gasit in Filipine si alte insule din sudul Asiei. Fructul este asemanator cu bananele si poate fi mancat ori crud cand este copt, ori gatit cand este inca necopt. Fructul copt este moale si dulce, pe cand cel necopt este mai tare si are gust de amidon, de aici capatandu-si si numele. Safou este un fruct, mereu verde, din padurile tropicale din Africa. Fructul este cunoscut si sub denumirea de "para africana" si poate sa ajunga pana la 14 cm lungime. Despre aceste fructe se spune ca au abilitatea sa opreasca foametea din Africa, deoarece 48% din fruct contine acizi grasi, aminoacizi, Vitamine si glucide. Un hectar de astfel de fructe poate produce 8 tone de ulei - si toate partile fructului pot fi folosite. Jabuticaba este un fel de strugure de copac, ce creste in Brazilia. Ceea ce face aceasta planta sa fie ciudata este faptul ca fructele cresc direct din trunchi. Fructul, de culoare visinie, este dulce si si poate fi mancat pur si simplu sau folosit pentru fabicarea vinului. Rambutan este un fruct destul de ciudat, care arata ca o capsuna paroasa. Fructul se gaseste in Asia de Sud, dar s-a raspandit si in Costa Rica, unde poarta denumirea de Bomboana chinezeasca. Fructul este oval si are 3-6 cm

Fructul Salak, sau fructul sarpelui, vine din Indonezia. Aceste fructe cresc la baza palmierilor si si-au capatat numele de "fructul sarpelui" din cauza cojii in care sunt invelite. Fructele au un gust usor acid si seamana cu merele. Fructul Stea sau Carambola se gaseste in Filipine, dar si in Sudul Asiei, America de Sud, Florida si Hawaii. Fructul are cinci creste, care atunci cand sunt taiante de-a latul formeaza acea forma de stea de la care isi trage numele. Carambola este bogat in Vitamina C si Antioxidanti. Pepenele tepos, cunoscut si sub numele de Castravete African, este originar din Africa, dar se gaseste acum si in California, Australia, Noua Zeelanda si Chile. Fructul este comparat cu banana, insa plin de semnite, ca si un castravete.

Asta ca sa ne mai descretim fruntile si sufletele.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:12

De la: petry4jc, la data 2011-07-25 01:46:40pai nu prea cred ca apostoli au spus asta despre Isus dovada e totusi cretinismul daca il reducel la esente si apoi sa sicem ca ar fi o minciuna cea cu invierea lui isus cine ar fi instare sa moara pt o mincina si asta nu mai e de contrstat pt ca o spun istorici ca crestini au purit pt ca credeau in invierea lui Isus care ei romani l-au omorat........

Mi-a trebuit ceva timp sã descifrez hieroglifele tale...dar încã nu ºtiu exact, dacã vorbeºti aici despre "cretinism" sau "creºtinism"....whatever
1. Habar n-ai câþi oameni au murit ºi mor zilnic tocmai din cauza unor minciuni!
2. Pe Isus nu l-au omorât romanii ci evreii....asta în cazul în care nu ºtiai.
3. Religia nu face altceva decât sã îndobitoceascã...tu eºti un exemplu concludent!
Have a nice day!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:16

De la: petry4jc, la data 2011-07-25 02:11:22dar cine ar muri pt ceva ireal atunci daca isus nu a inviat
oricum de existat a existat pt ca si musulmanii cred asta doar ca la inviere preotii au mituit soldatii saspuna ca isus a fost furat de catre ucenici si azi ei tot asa cred

..Iar tu erai prezent ºi ai vãzut cu ochii tãi cã nu au fost mituiþi...mã leºi?!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:23

De la: 9am121159, la data 2011-07-25 15:11:07"gripã creatã în laboratoare"?
Hai cã' m-am amuzat copios.....P'asta de unde ai mai scos-o? Din puþul gândirii sau din vreo teorie conspirativã, auzitã pe marginea ºanþului, la "clubul bârfa srl"?
------------------
Santem amandoua in acelasi sant,dar una dintre noi este mai receptiva.Stirea a fost data pe calculator chiar la aparitia gripei porcine.Un medic Roman din Cluj a participat si el.Gripa a luat fiinta intr-un laborator din Canada si antivirusul,la fel.Antivitusul scade imunitatea si pe masura ce te injectezi scade mai mult imunitatea si duce la deces.Am o prietena in Canada care m'a atentionat sa nu ma injectez,apoi am vazut la TV ca nici medici nu au vrut sa se injecteze.Crezi macar cele pamantesti....

LOL.....crezi tot ce se scrie pe internet?????
Eºti credulã rãu "tanti"!!!!Nu suntem destul de "tari" în ºtiinþã, în momentul actual încât sã putem crea un virus. Aflã asta de la mine ºi nu te mai lua dupã ce zice "X", pe nu-º ce site.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:31

De la: nastasemihail, la data 2011-07-25 15:42:52Sint virusi creati in laboratoare. Nu va mai faceti ca nu stiti.
Au 2 scopuri:
-militar.

Daca nu ati fi, am fi atit de agresivi, unii cu altii, si acele scopuri militare ar dispare. Eu nu sint chiar sigur ca o societate pasnica e garantul ca dispare violenta. Poate un mod de comportare de autostapinire individuala, si colectiva, ar fi mai degraba un garant al disparitiei violentelor, deci si al oricarei forme de dominare prin violenta, forta si teroare.

Mihai...cred cã ai vãzut prea multe filme SF.
Cele mai avansate laboratoare bio... sunt în Rusia, la ora actualã.
La fel cum i-am spus lui tanti aia mai sus, nu putem crea virusuri....nici mãcar o bacterie nu suntem în stare sã o creãm.
Oricum ºi în orice scop ar fi ele folosite, le luãm de-a gata ºi facem experimente pe ele...nu le putem noi face...încã!
Sper cã este clar...nu?!
Chestia cu realizarea vaccinurilor în avans....e tare, ce sã zic?! Este pur ºi simplu ILOGICÃ.
Cum sã faci un vaccin pentru ceva care de fapt încã nu existã?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:33

Nu e vorba de creat efectiv virusi. Ci modificari ale celor existenti.
Fiindca nici natura nu lucreaza de la zeo, in acest moment. Ci cu materialul existent.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:36

De la: Dorulet, la data 2011-07-25 16:31:26
De la: nastasemihail, la data 2011-07-25 15:42:52Sint virusi creati in laboratoare. Nu va mai faceti ca nu stiti.
Au 2 scopuri:
-militar.

La fel cum i-am spus lui tanti aia mai sus, nu putem crea virusuri....nici mãcar o bacterie nu suntem în stare sã o creãm.
Oricum ºi în orice scop ar fi ele folosite, le luãm de-a gata ºi facem experimente pe ele...nu le putem noi face...încã!
Sper cã este clar...nu?!
Chestia cu realizarea vaccinurilor în avans....e tare, ce sã zic?! Este pur ºi simplu ILOGICÃ.

Se fac antivirusi ptr cei creati in laboratoare. La asta ma refer.
Stii f bine ca sint virusi sintetici, tinuti in laboratoare. ce nu exista in natura. Si cu antidoturi, pereche.
daca tu nu vrei, e treaba ta.
Filmele se bazeaza pe niste cazuri reale.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:41

De la: nastasemihail, la data 2011-07-25 16:33:02Nu e vorba de creat efectiv virusi. Ci modificari ale celor existenti.
Fiindca nici natura nu lucreaza de la zeo, in acest moment. Ci cu materialul existent.

....Nu cred cã putem asta....natura lucrezã mult mai rapid decât noi. Ne este destul de greu sã recunoaºtem cã, în multe cazuri suntem neputincioºi de-a dreptul....
Virusurile se modificã ºi formeazã alte tulpini de la o infecþie la alta ºi chiar nu avem cum sã þinem pasul cu ele...
Regretabil, dar adevãrat.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:44

De la: nastasemihail, la data 2011-07-25 16:36:21
De la: Dorulet, la data 2011-07-25 16:31:26
Au 2 scopuri:
-militar.

Sper cã este clar...nu?!

Se fac antivirusi ptr cei creati in laboratoare. La asta ma refer.
Stii f bine ca sint virusi sintetici, tinuti in laboratoare. ce nu exista in natura. Si cu antidoturi, pereche.
daca tu nu vrei, e treaba ta.
Filmele se bazeaza pe niste cazuri reale.

Dã-mi exemplu de film, bazat pe fapte reale!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:48

nastasemihail a scris:

Sint virusi creati in laboratoare. Nu va mai faceti ca nu stiti.
-------------
Ce este mai rau ca laboratoarele creaza substante cauzatoare de boala si moarte pentru orice diagnostic.Fenomenul ia amploare si majoritatea oamenilor sant terorizati cu ele.Unii le simt altii nu,dar au acelasi final.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 16:48

De la: Dorulet, la data 2011-07-25 16:41:26
De la: nastasemihail, la data 2011-07-25 16:33:02Nu e vorba de creat efectiv virusi. Ci modificari ale celor existenti.

....Nu cred cã putem asta....natura lucrezã mult mai rapid decât noi. Ne este destul de greu sã recunoaºtem cã, în multe cazuri suntem neputincioºi de-a dreptul....
Virusurile se modificã ºi formeazã alte tulpini de la o infecþie la alta ºi chiar nu avem cum sã þinem pasul cu ele...
Da.
Insa cele create de oameni sint dezechilibrate. adica nu formeaza anticorpi, la oameni, in primele faze. Sint f periculosi. mai ales ca nu se poate stii de ei, la nivel de oameni normali.
SIDA, se banuie ca e artificial. Secretul e inca pastrat cu originea lui.
Si se marjeaza cu acele maimutici, din Africa. La fel ca si in cazul ecoli, ca sint de la legume. Cind se stie ca E DE LA FECALELE ARUNCATE DE NEMTI PE CIMP, SI TRANSFORMATE DIN CAUZA RADIATIEI SOLARE PUTERNICE. AM CONFIRMARE LA ASTA, DE ACOLO.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 17:09

De la: 9am121159, la data 2011-07-25 15:11:07"gripã creatã în laboratoare"?
------------------

Eºti credulã rãu "tanti"!!!!Nu suntem destul de "tari" în ºtiinþã, în momentul actual încât sã putem crea un virus. Aflã asta de la mine ºi nu te mai lua dupã ce zice "X", pe nu-º ce site.
------------------
Stirea a fost data pe calculator,intr-un ziar,nu am primit-o de la "X",daca o mai gasesc am s-o postez.Mai era acolo si o fata de liceu care a facut injectia,i-a scazut imunitatea si a murit.Iar substantele cauzatoare de boala si moarte le simtim pe pielea noastra peste tot.Ma faci sa cred ce spune nastasemihail ca........te faci ca nu sti.Sau esti prea mica si nu ai experienta vieti.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 17:10

De la: nastasemihail, la data 2011-07-25 16:48:38
De la: Dorulet, la data 2011-07-25 16:41:26

Da.
Insa cele create de oameni sint dezechilibrate. adica nu formeaza anticorpi, la oameni, in primele faze. Sint f periculosi. mai ales ca nu se poate stii de ei, la nivel de oameni normali.
SIDA, se banuie ca e artificial. Secretul e inca pastrat cu originea lui.
Si se marjeaza cu acele maimutici, din Africa. La fel ca si in cazul ecoli, ca sint de la legume. Cind se stie ca E DE LA FECALELE ARUNCATE DE NEMTI PE CIMP, SI TRANSFORMATE DIN CAUZA RADIATIEI SOLARE PUTERNICE. AM CONFIRMARE LA ASTA, DE ACOLO.

1. Nu existã virusul SIDA! Existã doar retrovirusul HIV1 sau HIV2...care nu a fost creat de nimeni...el exista pe "maimuþicele" alea africane, dracu ºtie de când...oricum, a intrat în atenþia oamenilor de ºtiinþã în momentul în care a "sãrit" pe om. Nu-i nici un secret cum ºi unde a apãrut, "secretul" este doar în mintea celor care cred în teoriii conspirative sau scenarii apocaliptice.
2. Pentru o boalã care nu creazã anticorpi, nu se poate face un vaccin...este practic imposibil.
3. Bacilul E-coli locuieºte în pãmânt....peste tot...este o bacterie foarte rãspânditã. Pe unii îi atacã, pe alþii nu. Conteazã foarte mult igiena.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 17:24

De la: 9am121159, la data 2011-07-25 17:09:11 De la: 9am121159, la data 2011-07-25 15:11:07"gripã creatã în laboratoare"?
------------------

------------------
Stirea a fost data pe calculator,intr-un ziar,nu am primit-o de la "X",daca o mai gasesc am s-o postez.Mai era acolo si o fata de liceu care a facut injectia,i-a scazut imunitatea si a murit.Iar substantele cauzatoare de boala si moarte le simtim pe pielea noastra peste tot.Ma faci sa cred ce spune nastasemihail ca........te faci ca nu sti.Sau esti prea mica si nu ai experienta vieti.

Cautã ºtirea s-o citesc ºi eu! Cã de poveºti cu "lei" ºi cu "urºi" sunt sãtulã peste cap....mai ales cã sunt destui care citesc ºi nu pricep nimic de-acolo.....
Poate fi vorba despre un vaccin dat greºit cuiva...sunt cazuri.... De-aia când mergi la medic pentru un vaccin, el îþi pune niºte întrebãri...dacã minþi, nu faci altceva decât sã-þi riºti viaþa a twa sau a celui ce urmeazã sã facã vaccinul.
Atât timp cât nu ºtiu despre ce era vorba în articolul respectziv, nu mã pot pronunþa.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 21:30

Deocamdata iata un e-mail pe care l-am primit in acea perioada.Intra pe adresa de mai jos si poti afla mai multe.

www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

A IESIT LA IVEALA ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULAREA PLANETEI!!!

In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea in forta a populatiei care are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda, cum se intampla in SUA!

In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!

Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)!

Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.

Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul, dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi, iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa ,fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister, o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

in capitolul REFERENCES veti gasi si alte linkuri pentru a va putea documenta mai bine!

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 23:19

De la: 9am121159, la data 2011-07-25 21:30:17Deocamdata iata un e-mail pe care l-am primit in acea perioada.Intra pe adresa de mai jos si poti afla mai multe.

www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

A IESIT LA IVEALA ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULAREA PLANETEI!!!

In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea in forta a populatiei care are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda, cum se intampla in SUA!

In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!

Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)!

Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.

Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul, dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi, iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa ,fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister, o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

in capitolul REFERENCES veti gasi si alte linkuri pentru a va putea documenta mai bine!

Banuiesc ca respectiva era o adepta a crestinismului , careia ii era frica sa ajunga in rai.

Pagini: << 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: