Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 11 August 2014, ora 18:54
inceteaza nea marinica cu povestile tale,,,,,biblia nu e poveste sunt fapte istorice si nu a fost rescrisa de nimeni sunt manuscrise ale timpului identice cu cea de azi,,,inceteaza cu presupuneri si can canuri si povestile tale,,sa traiesti paulo sa fi sanatoasa Ce fapte istorice? Pe mine ma intereseaz istoria noastra , a lui Decebal , Burebista, Stefan Mihai precum si multi altii. Noi punem mai mult pret pe istoria unui popor evreu... De ce e asa de importatnta? ca va face sa credeti ca manuscrisele au fost traduse corect, ca acolo unde nu s-a stiut de un cuvant -s-a pus ce a crezut atunci ca e mai bine traducatorul. Eu nu merg pe garantia acelor traducatori. Ca nu au dreptate. Ei nu au fost atunci ca sa stie cum au stat lucrurile. Se poate interpreta falsifica... orice ca sa iasa. Nu mi-ați raspuns la întrebare. Unde a fost Iisus? Nu lo fi luat si pe el extraterestrii, ca sa-l vindece... |
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2014, ora 19:39
Sarut mana, domnu' George! Si dumneata sa fii sanatos si mai calm si mai rabdator cu noi!
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:00
Ați si inceput sa ma cenzurati ? Sa-mi stergeti postarile? O fi vreo sființie care nu vrea sa vada adevarul?
Te-am intrebat 750, unde a fost Iisus 25 de ani? La pariu ca nici patriarhul nu stie. Doar Papa! Atunci daca nu va convine parerile mele , inchideti topicul, ca nu veti reusi in veci sa-mi schimbati parerile. ca eu stiu cum a fost tot si toate. E suficient sa ma teleportez in coridorul timpului, sa sondez prin intuneric , si sa refac partial filmul evenimentului respectiv. Daca vreti va spun si povestea reala cu Iisus, de cand s-a nascut pană l-au omorât! dar cred ca nu o sava placă, mai ales la cat l-ați iubit atunci, si la cât il proslaviti acu! Atunci nu era bun, si acu este. Ce ciudata e lumea asta. Ca sa vezi ironia. Unor oameni le trebuie peste 2000 de ani ca sa inteleaga adevaratul adevar, care cu incapatinare tine de el. Ca de unde altul mai bun? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:04
Nea Marin..... cu cat cautam mai mult, cu atat ne scufundam in ignoranta. Este? Ce ar fi ca acum, dupa ce ai cautat atat, sa incerci sa asimilezi extragand esentialul: Dumnezeu este. Suntem de acord?
Cine, ce, cum, unde, cât este? Incerc sa raspund..... Cine este Dumnezeu? - Este divinitatea. Ce este Dumnezeu? - Este constiinta suprema care include tot ce a fost, este si va fi vreodata. Cum este Dumnezeu? - Pur si simplu. Unde este Dumnezeu? - Pretutindeni si intotdeauna. Cat este Dumnezeu? - Incomensurabil cu capacitatile noastre actuale. Sunt raspunsuri pe care eu as tenta sa le dau. Daca gresesc, bunul Dumnezeu sa ma ierte, atat pot eu-infimul om de azi sa percep si sa explic, sa ma straduiesc sa iti explic tie, nea Marin. Nu te mai tulbura in atatea cautari de raspunsuri. Cere raspunsurile, crede in Dumnezeu, accepta-l si vei avea raspunsurile. Fii atent sa le receptionezi , ca de interpretat, nu e usor. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:16
De la: Marin56, la data 2014-08-11 20:00:57Ați si inceput sa ma cenzurati ? Sa-mi stergeti postarile? O fi vreo sființie care nu vrea sa vada adevarul? Nea Marine, sigur te simti bine? Ai grija cu caldura asta, mai ales in zilele care urmeaza, pentru ca se anunta canicula. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:16
De la: PaulaZ, la data 2014-08-11 20:04:34Nea Marin..... cu cat cautam mai mult, cu atat ne scufundam in ignoranta. Este? Ce ar fi ca acum, dupa ce ai cautat atat, sa incerci sa asimilezi extragand esentialul: Dumnezeu este. Suntem de acord? Paula tu ai dreptate! Dumnezeu este asa cum l-ai prezentat tu. Recunosc si eu. Numai ca eu incerc sa le spun oamenilor astia ca au comis o mare gafa cu Biblia asta, ca de la ea pleaca toate necazurile noastre, de buna ce e. Ca au mai fost si altii inainte care erau mai dezghetati, iar cand au incercat sa prezinte adevarul , au fost opriti. Poi atunci va intreb , ce fel il iubiti voi pe Dumnezeu, apeland la astfel de metode, de intimidare, de denaturare, de falsificarea informatiilor, de ascunderea adevarului? Asta ca la capitolul telepatie stau prost! ca daca ar inchide ochii si ar incerca sa calatoareasca pe culoarele timpului, si-ar da seama si singuri ca am dreptate. Sa-și intrebe constiinta, sufletul, sa-l intrebe pe Dumnezeu, daca asa au stat lucrurile atunci. Si-si vor gasi raspunsul singuri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:19
Paula ai intrat in laborator? Ti-am prescris o reteta de a scapa de limacsi...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:24
De la: Marin56, la data 2014-08-11 20:16:48De la: PaulaZ, la data 2014-08-11 20:04:34Nea Marin..... cu cat cautam mai mult, cu atat ne scufundam in ignoranta. Este? Ce ar fi ca acum, dupa ce ai cautat atat, sa incerci sa asimilezi extragand esentialul: Dumnezeu este. Suntem de acord? Nea Marin..... Nu este de datoria noastra sa le demonstram ca gresesc. Singur un om isi da seama ca greseste si trebuie sa rectifice eroarea comisa. Nu numai sa rectifice eroarea, ci sa o rectifice in timpul acestei vieti terestre. Pentru ca ulterior, va fi poate inutil . Oricum in fata bunului si dreptului Dumnezeu care este unic si pur , fiecare om va raspunde singur. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:31
Nea Marin..... Nu este de datoria noastra sa le demonstram ca gresesc. Singur un om isi da seama ca greseste si trebuie sa rectifice eroarea comisa. Nu numai sa rectifice eroarea, ci sa o rectifice in timpul acestei vieti terestre. Pentru ca ulterior, va fi poate inutil . Oricum in fata bunului si dreptului Dumnezeu care este unic si pur, fiecare om va raspunde singur. Da asa e! Da este o vorba: Până la Dumnezeu te manâncă sființii. De ce trebuie sa indure si altii pentru pacatele unora? Uita-te in jur! Cati oameni trebuie sa plateasca de timpuriu, pentru greselile altora? Ca la sfarsit se va trage linie... mai putin conteaza. Totul e ce faci in asta viata. Nu in promisiunea alteia viitoare, de care nu suntem siguri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 20:37
De la: Marin56, la data 2014-08-11 20:31:01 Si as putea continua , parafrazandu-l pe Eminescu: Când dupa moarte rasplata nu te asteapta, faceti ca in aceasta lume sa traim ca fratii...pana nu e prea tarziu!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2014, ora 21:53
De la: Marin56, la data 2014-08-11 18:54:40 inceteaza marinica cu povestile,,,,interpretarea din mintea ta ca nu sa stiut si sa pus cuvinte,,sa stiut ft bn,aceste a au fost pastrate de appostoli ucenicii apostolilor mucenii sfintii parinti este un lant neintrerupt iar pentru adevar multi si au dat viata,,,si daca vrei sa zici ca hristos a fost prin japponia china si alte parti sunt doar can canuri prietene nu exita dovezi adevarate despre asa ceva,,,ti am zis sa nu mai citesti can canuri ca nu te ajuta cu nimic
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 21:57
De la: Marin56, la data 2014-08-11 20:31:01 se spune gresit din nou te ei dp vorbele lumii,,,sfintii te ajuta nu te mananca
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 12:23
Analizând unele paragrafe scrise de alții, chiar dacă unii le mai consideră și can-can-uri, pentru mine au totusi o însemnătate si un adevăr oarecare. Că se desprinde totuși un adevăr real:
...oamenii când se plictisesc de copilărie, se grăbesc să crească iar apoi tânjesc iar să fie copii; că îşi pierd sănătatea pentru a face bani iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recăpăta sănătatea. Și este adevărat , nu știu la alții, dar la mine s-a păstrat această tradiție, dacă îi pot spune și așa. Eu i-aș zice un blestem! Că la unii trag banii , de îi întorc cu furca, iar alții nici pe o zi pe alta nu le ajung. Și asta nu că nu muncesc destul, ci ... aș crede că soarta e de vină. Unii ar spune că se descurcă, mai mult sau mai puțin ortodox. Unii fac afaceri, iar alții când ajung la apogeu, îi dă pe medicamente , doctori, sau popă. De exemplu la mine. De când mă țtiu la mine tata nu prea era strângător din fire. mama mai strângea , sau mai mult încerca să strângă și ea un ban deoparte, cum zicea ea, dar la câteva zile se spărgea iar pușculița. Și multe și-ar mai fi dorit mama să-și cumpere...Totuși am observat mai târziu, că totuși tata, mai strângea totuși și câte un ban fără știrea mamei. Mai punea la CEC. Câteodată prindeau bine. Dar și se duceau repede , în urma unui eveniment nedorit. Și în mai toate cazurile se lăsa cu doctori. Prima dată când m-am îmbolnăvit eu, tata a apelat la micile lui economii, ca să mă salveze, să-mi cumpere tratament, pentru că făcusem congestie și apoi bronșită. Mama mai avea prostul obicei, de al mai buzunării pe tata, pe la unele lucruri când ajungeau la spălat, iar mama mai găsea uitată sau ascunsă câte una două hărti de 10, 25 si rar de 50. Uneori tata uita de ei, așa că mama se declara mulțumită. Dar nu mereu. Cîteodată tata mai ținea minte sau cont de ei... Așa că făcea mereu panaramă, când venea acasă și cerea socoteala banilor însusiși în mod fraudulos, de mama. - Mimi unde-s banii din buzunar? De multe ori mama o mai făcea pe niznaiu, ca să câștige timp. Dar de cele mai multe ori se lăsa cu ceartă, așa că mama mai recunoștea că îi făcuse percheziție tatei prin buzunare. - Poi bine măi Mimi! Eu bazat că am acolo niște bani deoparte, mă faci să intru în magazin și să mă fac de rușine... - Ei lasă, ce nu aveai de băutură? De multe ori tata mai răspundea la provocare. Așa că în general de atunci mama se lecuise a mai cotrăbăi prin buzunarele tatei. De multe ori chiar dacă mai găsea bani, se făcea că nu știe nimic. Dar seara, când venea tata, cu gândul la banii lui, îl lua de la ușă: - Auzi Fănică, am văzut azi la un magazin, cutare lucru, și tare mi-i l-aș fi dorit...Dă-mi și mie niște bani... Că știu că ai... De multe ori tata cu nasu în ziar, adâncit în gânduri, se făcea că nu auzise întrebarea mamei. De abia după ce mama mai insista, tata răspundea răspicat și supărat: - N-am! - Da ăia... și mama zâmbea la el. - Ăia sunt pentru altceva, nu se lăsa tata. - Hai Fănică, insista mama. - Da ce vrei să-ți ei? mai dădea tata de la el câteodată. - Poi uite o rochie, uite am mai văzut... - Nu ai mai văzut! încheia scurt tata. - Ăia sunt pentru altceva... - Pentru ce Fănică?... - Pentru ce, pentru ce? Voiam să vă scot pe tine și Bebi la câte o prăjitură sau un film... - Poi gata hai că merg, se grăbi mama să confirme, spre disperarea tatei, care mai mult ar fi vrut să audă un eventul refuz al mamei. Eu nu am mai așteptat , să-mi mai spună mama de două ori, că eram primul îmbrăcat. După mine urmă mama. Dacă vedea tata că noi eram gata de plecare, nu mai avu încotro. Își călcă pe suflet. Așa că după ce ne duse la un film, poposirăm și la o cofetărie, care era mai des frecventată din Țiglina1 , la una din cele două cofetării, sau în centru la terasa de la Dunărea, Dâmbovița sau Romarta, la nespălata cum au botezat-o mai târziu alții, și care azi lipsește cu desâvârșire. Asta era cam o dată pe săptămână sau chiar la 2-3 luni. Depindea de cheful șau/și debitul finaciar al tatei. dar asta nu era mereu. De multe ori mama se mai ruga de tata să-i mai dea pentru mâncare, când rămânea în pană, motiv iar de discuții înterminabile sau certuri. - Abia ți-am dat bani! Ce ai făcut cu ei?... Așa că pe baza mamei, nu prea putea pune doi pai cruci, cum mai zicea și mama. Și apoi cu 800 de lei... Prima dată când a făcut mamei cadou de ziua ei, a fost un aparat d eradio, cu tuburi, sau cum le ziceau atunci impropriu- cu lămpi! De multe ori tata mai apela și la sursele lui de la CEC, pentru mici reparații casnice, Dar mai târziu aproape tot ce a străns cu chiu cu vai, a trebuit să-i dea odată la doctori, pentru a o opera pe mama de fibron, iar la operație să se vadă și alte complicații, că i-ar fi atact și ficatul... ma rog...Deci asta vreau să scot în evidență că unii strâng bani , nu pentru a se bucura de ei, ci pentru ai da pentru sănătate. Și asta în cel mai fericit caz. De multe ori aceștia merg într-o singură direcție ireversibilă. Și asta aveam să o constat și eu mai târziu, după ce m-am însurat, că procedând ca tata, mai încercam și eu să mai pun câte ceva deoparte. Dar așa e când nu e să ai parte de bani. Nici după nuntă nu m-am îmbogățit. Tot ce am strâns ia luat socrumiu, cu motiv de a-mi plătii daunele, făcute de meseni , mâncarea și vinul care nu se consumase, dar el îl plătise. Apoi pste ani, când am început să mă confrunt și eu cu sănătatea precară, a trebuit să apelez iar la economii, pentru prima operație de la ochi. Iar după nici doi ani, o alta la picior, care a fost mai pipărată ca preț. Și tot așa. Apoi a venit rândul mamei, apoi fetei și în final băiatului, care a lăsat urme adânci neșterse, până acu. Iar acu alți bani altă distracție. Și binențeles că sumele au variat logaritmic. Deci asta de ce mai depinde? De vorba din bătrâni: Că așa a fost să fie!...dacă nu aveam bani în nici o altă perioadă a timpului, ce mă făceam, sau ce se făceau ei, că rezultatul a fost unul cu un singur sens: - Moartea! Și asta la amândoi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 August 2014, ora 16:50
adevarul.ro/cultura/spiritualitate/exista-dumnezeuu-mai-bun-raspuns-intr-o-poveste-inconjurul-lumii-8_53ea116a0d133766a83943c2/index.html Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 17:40
Și cedeți că exemplul cu frizerul a fost elocvent? Acum tinerii nu se prea duc la frizer, dar în schimb își lasă creastă de cocoș. Și intratul în biserică și cel într-o frizerie, ține de voința și credința fiecăruia. Dar dacă tot au băgat ei biserica și în case, prin radio si Tv, mai bine ascult în casă, dacî vreau, decât să mă înghesui acolo, și să stau în picioare inhalând fum de tămâie și lumânări. Și cea mai mare pedeapsă pe care au făcut-o popii ăștia , este inființarea bisericilor în curtea spitalelor. Poi omul se duce acolo ca să trăiască sau să moară de durerile de cap provocate de clopot. Așa cum am pățit eu la Iași, la Sf Andrei, când după operație, deja capul îmi frigea, și pe deasupra mai m-a dăngănit și clopotul ăla. Și Sâmbata si Duminica...ca să nu mai zic de stațiile puse afară lângă biserică, de se aude tot cartierul. Ce fac ăia de lângă biserică? Nu văd asta o soluție bună. Ce fără surle ți trâmbițe omul nu țtie dacă vrea să intre în biserică? Trebuie mânat cu forța?Numai la noi în România am văzut asta. Prea multă ...reclamă, strică!
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 19:36
De la: Marin56, la data 2014-08-13 17:40:30Și cedeți că exemplul cu frizerul a fost elocvent? Acum tinerii nu se prea duc la frizer, dar în schimb își lasă creastă de cocoș. Și intratul în biserică și cel într-o frizerie, ține de voința și credința fiecăruia. Dar dacă tot au băgat ei biserica și în case, prin radio si Tv, mai bine ascult în casă, dacî vreau, decât să mă înghesui acolo, și să stau în picioare inhalând fum de tămâie și lumânări. Și cea mai mare pedeapsă pe care au făcut-o popii ăștia , este inființarea bisericilor în curtea spitalelor. Poi omul se duce acolo ca să trăiască sau să moară de durerile de cap provocate de clopot. Așa cum am pățit eu la Iași, la Sf Andrei, când după operație, deja capul îmi frigea, și pe deasupra mai m-a dăngănit și clopotul ăla. Și Sâmbata si Duminica...ca să nu mai zic de stațiile puse afară lângă biserică, de se aude tot cartierul. Ce fac ăia de lângă biserică? Nu văd asta o soluție bună. Ce fără surle ți trâmbițe omul nu țtie dacă vrea să intre în biserică? Trebuie mânat cu forța?Numai la noi în România am văzut asta. Prea multă ...reclamă, strică! iar borbesti mult si degeaba marine,,,isunetul clopotului te deranja pe tn si ca sunt bisericute in spital sa se roage lumea pentru sanatate,,si din nou zicala cu mai bn stau acasa ca nu trebui sa ma duc la biserica,,,lehamitea si lenea e mare la noi marine si ne cautam scapari sti macar ce inseamna sunetul clopotului???tu crezi ca clopotul suna degeaba? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 20:13
De la: 9am_750, la data 2014-08-13 19:36:16De la: Marin56, la data 2014-08-13 17:40:30Și cedeți că exemplul cu frizerul a fost elocvent? Acum tinerii nu se prea duc la frizer, dar în schimb își lasă creastă de cocoș. Și intratul în biserică și cel într-o frizerie, ține de voința și credința fiecăruia. Dar dacă tot au băgat ei biserica și în case, prin radio si Tv, mai bine ascult în casă, dacî vreau, decât să mă înghesui acolo, și să stau în picioare inhalând fum de tămâie și lumânări. Și cea mai mare pedeapsă pe care au făcut-o popii ăștia , este inființarea bisericilor în curtea spitalelor. Poi omul se duce acolo ca să trăiască sau să moară de durerile de cap provocate de clopot. Așa cum am pățit eu la Iași, la Sf Andrei, când după operație, deja capul îmi frigea, și pe deasupra mai m-a dăngănit și clopotul ăla. Și Sâmbata si Duminica...ca să nu mai zic de stațiile puse afară lângă biserică, de se aude tot cartierul. Ce fac ăia de lângă biserică? Nu văd asta o soluție bună. Ce fără surle ți trâmbițe omul nu țtie dacă vrea să intre în biserică? Trebuie mânat cu forța?Numai la noi în România am văzut asta. Prea multă ...reclamă, strică! Dacă treceai și matale prin ce am trecut eu, mi-ai fi dat dreptate. Un o0m sănătos sau surd poate nu l-ar deranja ți mai ales dacă e mai departe. dar unul la zece metri de tine , și operat la cap sau ochi, chiar că ar deranja pe oricine. La iasi era și o sfiinșie tânără care se operase de ochi, si pe el il deranja zgomotul produs de clopot. Nu ste necesar sa fie acele biserici in curtea spitalelor. Se pot ruga de sanatate si altfel. Dacă vrei sa fii in gand cu domnul, nu contează locul. El este pretutindeni. Poate matale dacă esti sanatos , ti-oface bine zgomotul produc de clopot. Dar toate până într-o zi! Când sisitemul cedeaza intr-o zi. Ce inseamnă sunetul clopotului? Că il aud mortii si vin in intampinarea ta când vii la cimitir , sa le mai aprinzi o lumanare? Asa imi zicea mie tata. Lenea si lehamitea mare ? Poi cum sa nu fie! Poi avem si motive. iar la lene suntem fruntași in toate domeniile. De lehamite ce sa mai zic? Li se face lehamite oamenilor, cand vad ca muncesc o viata la stat sau patron , si sunt luati in ras cu te mir ce? Oi fi vorbind eu mult după părerea matale, dar u si degeaba! dacă matale ai altă parere, este altceva. De aia zic ca prea se exagereaza din toate punctele de vedere cu cea credinta impusă obligatoriu. Ca de aia si oamenilor li s-a facut lehamite de prea multe obiceiuri prostesti, si asa zise datini strămosesti. daca odata ele erau cat de cat bine venite, era ca omul era mai bogat...si spiritual. Dar acu?...cu cat o sa insistati mai mult sa vina lumea la biserica, cu atat se vor imputina enoriasii. Singurul aspect care ii mai mana la biserica, este speranta si credinta intr-o zi mai buna de maine, pe care nu o vor mai avea niciodata, cu toate eforturile popilor, si construirea de n catedrale sau biserici, care in locul lor s-ar construi , camine , spitale , crese, fara aspect bisericesc. Voi aici gresiti! Voi aveti mai multa grija de locasurile voastre de cult decat de sanatatea oamenilor. Si e si normal! Nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2014, ora 20:39
De la: symy1, la data 2014-08-13 16:50:08 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 20:43
Nea Marin.... Dumnezeu este pretutindeni si intotdeauna.
Nimeni si nimic nu ni-l poate lua nici din gand si nici de nicaieri. Ai dreptate!Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 21:05
De la: Marin56, la data 2014-08-13 20:13:57De la: 9am_750, la data 2014-08-13 19:36:16De la: Marin56, la data 2014-08-13 17:40:30Și cedeți că exemplul cu frizerul a fost elocvent? Acum tinerii nu se prea duc la frizer, dar în schimb își lasă creastă de cocoș. Și intratul în biserică și cel într-o frizerie, ține de voința și credința fiecăruia. Dar dacă tot au băgat ei biserica și în case, prin radio si Tv, mai bine ascult în casă, dacî vreau, decât să mă înghesui acolo, și să stau în picioare inhalând fum de tămâie și lumânări. Și cea mai mare pedeapsă pe care au făcut-o popii ăștia , este inființarea bisericilor în curtea spitalelor. Poi omul se duce acolo ca să trăiască sau să moară de durerile de cap provocate de clopot. Așa cum am pățit eu la Iași, la Sf Andrei, când după operație, deja capul îmi frigea, și pe deasupra mai m-a dăngănit și clopotul ăla. Și Sâmbata si Duminica...ca să nu mai zic de stațiile puse afară lângă biserică, de se aude tot cartierul. Ce fac ăia de lângă biserică? Nu văd asta o soluție bună. Ce fără surle ți trâmbițe omul nu țtie dacă vrea să intre în biserică? Trebuie mânat cu forța?Numai la noi în România am văzut asta. Prea multă ...reclamă, strică! pai daca crezi ca e doar un sunet logic ca te doare capul,,,,chiama vii plange mortii si imprastie viforele asta inseamna,,,,,,,o dai mereu cu lehamitea cu patroni si altele,,nu baiatule daca ai intradevar credinta cum zici sti ca trebui sa te duci si la sfanta liturghie care se face in biserica care a intemeiato hristos,,,,e la moda sa zici ca credinta e in suflet ca ne e lene sa mergem la biserica si ne dam virtuosi ca cica avem credinta in suflete,,,,,obiceiuri pppprostesti nu sunt nicaieri ca sunt infiintate de apostoli si ucenicii lor si sfintii parintii,,deci nu se exagereaza cu nimic si credinta nu e impusa nicaieri inceteaza cu păprostiile,,,si ar fi trebuit sa sti ca spitalele lea construit sfantul vasile cel mare si maicutele ingrijau bonlavii desteptule, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 22:36
Poi cu matale nu e loc de intors carul. Mereu le talmacesti cum vei matale. Eu nu am stiinta de astefel de lucrari a sfiintilor. Eu vad ca oamenii au facut spitalele si acu dupa revolutie la cererea bisericii le-a dat numele sființilor. Cine e Vasile asta Mare de care pomenesti? Si chiar daca a facut asta a facut-o tot pentru oameni. Nu ? A facut si el o fapta buna. Dar asta nu inseamna ca nu poate si inlocui bisericile sau alte asezaminte bisericesti, cu spitale si alte edificii de cele enumerate de mine mai sus. Eu zic ca azi adica in sec 21, ar fi mai valabile, mai bine venite decat acele constructii hidoase mari, si costisitoare. Se poate schimba fata. Pot arata ca orice constructie normală. Nu este neaparat sa aiba turnuri si cupole aurite. Pacat de bani ca ruginesc...
Si ma rog nu mi-ai spus ce e cu clopotul? De ce e necesar? Eu nu stiu de astfel de povesti. Am spus ce am auzit de la altii. Daca tot umbla vorba... Poate si astea sunt can-can-uri!
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 23:06
Domnu' George, te vad, sa stii. Si te vad ca iar il certi pe nea Marin. Si nu imi place, sa stii.
Ce fel de credincios esti tu, copil al lui Dumnezeu, cand nu faci altceva decat sa ne certi ca nu vedem lumea din prisma dumitale? Nea Marin, te rog nu mai pune la suflet. Fiecare vedem intr-un fel propriu orice pe lumea asta. Nu putem ajunge la compromisuri mereu! Si atunci? Cedeaza cel mai intelept! Te rog io, fa-o pentru linistea ta. Ma gasiti in laboratoru' lui nea Marin, pe care il stimez . De asemenea ma gasiti la lucrarea mea despre constiinta. Mi-ar placea sa aflu ce ganditi referitor la constiinta umana, chiar de nu musai a bebelusilor in primele luni de viata. Pentru ca trebuie sa ganditi ceva referitor la asta! Numa' bine tuturor! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 23:11
Uitându-mă în seara asta la episodul 15 al serialului The lost world - O lume dispărută, am facut anlogia unor fapte posibile petrecute cu miloane de ani în urmă pe Pământ. Unui posibil film! Că cei veniți de pe alte planete, au construit oameni, adică un fel de roboti, genetici, asemanători oamenilor, după modelul nostru, pentru a construi si a face diferite servicii pentru El. Varianta din Biblie. Că după ce i-a facut, a vazut ca de fapt a aparut la ei iubirea, ceea ce nu era inteleasa de acel șef- El.. Că ei toti se ploconeau lor. Si cum spune si in bilie, ca Dumnezeu a vazut ca femeile oamenilor sunt frumoase si a facut si el copii cu ele. Bine ca asta se poate interpreta altel - științific. Că erau clonati. Iar la urma după ce și-au terminat treaba pe unii i-au luat cu el, iar pe altii i-au lasat sa-și urmeze viata pe pământ alături de ceilalti muritori de rand. E un posibil scenariu real. Numai sa vezi partea reala a tot ce se vehiculeaza pe acolo si poti descoperi adevarul. Dar numai alegand partea știintifica de acolo nu Sf-rile indrugate cu alte intelesuri de pe acolo!
|
Postat pe: 13 August 2014, ora 23:24
De la: PaulaZ, la data 2014-08-13 23:06:35Domnu' George, te vad, sa stii. Si te vad ca iar il certi pe nea Marin. Si nu imi place, sa stii. Unde e ? Dă-mi adresa! Adica dansul refuza sa inteleaga un fapt real si demonstrat si de altii ca vremea religiei si a bisericilor, a trecut de mult, ca nu mai au nici o sansa in fata oamenilor revoltati de multe, ca nimeni nu mai crede in povesti vanatoresti, ca pentru doua babe, ei cred ca au apucat pe Dumenzeu de picior...etc...si el continua sa-mi dea lectii de religie?!?...Punandu-mi pumnul in gură ca nu coincid parerile mele cu ale lui! Si asta ca au facut destule greseli de-a lungul veacurilor cu cea religie falsa. Si daca ar veni iisus acum s-ar lua de ei , asa ca sa le treaca dorul de a mai folosi in interese personale religia la adăpostul sau sub paravanul credintei. Sa se joace de-a Dumnezeu pe spinarea noastra!!! sa cotizam pentru as face ei pofetele banesti, masini vile...etc. Lor unde le este credinta? Sa dus vremea voastra popilor!!! Uitativa in jurul vostru, va chinuiti cu toate fortele de a mai castiga cati-va adepti, pe care i-ati pierdut din start. O sa stam de vorba peste 100- 200 de ani...Daca nu ati fost in stare sa faceti oamenii mai buni 2000 de ani, nu o sa o mai faceti acu! Mai ales acu! Si asta ca ici voi nu ati respectat cele 10 porunci care de fapt erau 15. dar ce mI CONTEAZA UNA SAU DOUA IN PLUS, LA CAT SE RESPECTA ELE?... DATI-VA CU OAMENII DE STIINTA PANA LA CAPĂT , DACA MAI VRETI SA AVETI CAT DE CAT ACTIVITATE, CREDIBILA. sCIHMBATI TOTUL DIN RADACINA! tERMINATI CU CELE LITURGHII, BIBLII SI ALTE SCRIPTURI VECHI. NU AMI AU CAUTARE! nU VEDETI CA SI PE FACEBOOK, SI ALTE SURSE, NIMENI NU VA MAI DA ATENTIE. TOTI VA IGNORA? APLICATI REGULA SCHIMBARII! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 09:17
De la: Marin56, la data 2014-08-13 23:24:21De la: PaulaZ, la data 2014-08-13 23:06:35Domnu' George, te vad, sa stii. Si te vad ca iar il certi pe nea Marin. Si nu imi place, sa stii. O regula a schimbarii,dorita de Dumnezeu! www.youtube.com/watch?v=TVJzVnyDZ_M Cred ca aveti dreptate in multe privinte! Cu ce NU sant de acord insa,este faptul ca-L amestecati pe Dumnezeu in acest valatug de oameni necredinciosi,ce in numele lui Dumnezeu fac cea ce se vede ca fac. Sa stim ca Dumnezeu,ramane Dumnezeu! Dumnezeu exista cu adevarat si doreste o intoarcere a oamenilor la El pentru-ca ii iubeste,vrea sa-i ierte de pacate,vrea sa-i infieze,vrea sa le dea pacea launtrica,vrea sa le dea mantuirea in dar si fara plata,doreste sa le dea Imparatia Cerurilor,doreste ca ei sa aiba o viata de normalitate ....ect. Mai sus,Symy1,a postat acel mic vidio-clip ce arata un fapt trist: Omul nu crede in existenta lui Dumnezeu pentru-ca el face fapte rele care dovedesc necredinta sa in Dumnezeu,lucru pentru care semenul sufera. ' (Un psalm al lui David. O cantare.) Ferice de cel cu faradelegea iertata si de cel cu pacatul acoperit! Ferice de omul caruia nu-i tine in seama Domnul nelegiuirea si in duhul caruia nu este viclenie! Cata vreme am tacut, mi se topeau oasele de gemetele mele necurmate. Caci zi si noapte mana Ta apasa asupra mea; mi se usca vlaga cum se usuca pamantul de seceta verii. (Oprire) Atunci Ti-am marturisit pacatul meu si nu mi-am ascuns faradelegea. Am zis: "Imi voi marturisi Domnului faradelegile!" Si Tu ai iertat vina pacatului meu. (Oprire)' (Extras din Biblie) "Cuvantul lui Dumnezeu se raspandea tot mai mult, numarul ucenicilor se inmultea mult in Ierusalim, si o mare multime de preoti veneau la credinta." (Extras din Biblie) "Mana Domnului era cu ei, si un mare numar de oameni au crezut si s-au intors la Domnul." (Extras din Biblie) adevarul.ro/cultura/spiritualitate/exista-dumnezeuu-mai-bun-raspuns-intr-o-poveste-inconjurul-lumii-8_53ea116a0d133766a83943c2/index.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 10:35
Mda ! Dumnezeu nu are nici o vina in toate astea! Noi suntem pacatosi ca ne credem mai presus de Dumnezeu, - Unii! Frigul există, când nu este caldură, și intunericul există când nu este lumină. Da nu este lumină, și nici nu se vrea să se facă, pentru a ne lumina si noi...A ne arata totul pe intelesul nostru.
Vad ca a apărut o alta varianta a bibliei: Biblia si extraterestrii sau Biblia si OZN-urile Chiar daca se merge pe aceeasi linie, credinta, este totusi un nou început de unde ar trebui sa începem. Sa traducem toate câte sau scris prin Biblie, sî le trecem prin viziunea sec 21, sau cum s-ar zice, să dăm vina pe extraterestrii. Chiar dacă mai trebuie lucrat și revizuita si varianta asta. De a se înterpreta în mod corect și real, a tot ce s-a petrecut odată la noi pe pământ. S-a cercetat că Iisus a fost răstignit într-o zi de vineri, pe 3 Aprilie și a înviat pe 6. ca chinul a inceput la ora 7 și a durat pana la 15. Oare asa a fost? Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2014, ora 13:46
Este evident ca au fost fiinte extraterestre.
De fapt au venit din ceruri. Nici nu trebuie sa mai studiezi acele scrieri ca sa te lamuresti. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 14:52
De la: Marin56, la data 2014-08-14 10:35:09Mda ! Dumnezeu nu are nici o vina in toate astea! Noi suntem pacatosi ca ne credem mai presus de Dumnezeu, - Unii! Frigul există, când nu este caldură, și intunericul există când nu este lumină. Da nu este lumină, și nici nu se vrea să se facă, pentru a ne lumina si noi...A ne arata totul pe intelesul nostru. Nu aveti si nu avem datoria de a ne destainui adancurile inimii noastre nimanui de pe acest forum,sau celorlalti oameni. Avem insa totala datorie,si inca in folosul nostru sa ne destainuim Domnului! In sensul acesta,un MDA inseamna un da spus pe jumatate. Va rog sa tineti minte ceva: la Dumnezeu nu se merge cu jumatati de masura. Cand venim inaintea Lui,ne putem destainui ca inaintea unui Tata iubitor cu toate secretele noastre ascunse si intunecate fara rezerve,fara nici o jena,cu inima sincera si deschisa daruita Lui. Despre OZNuri,si extraterestri sunt pareri impartite,astfel: --- sunt oameni care cred ca aceste OZNuri,sunt de fapt opera unor studenti americani sau japonezi mai straluciti ce se disreaza pe baza scrisului din MAS-MEDIA,despre realizarile lor. --- alti oameni cred ca oznurile nu sunt altceva decat aparate de zbor ultra moderne ale Armataei SUA ce sunt testate periodic... ----- - - - - --------------------- - - - - - - - - - - --- ect Este o grupare religioasa "crestina" in Franta ce printre altele fac slujbe in pielea goala,iar membrii gruparii pretind ca au legaturi sau contacte cu extraterestri... Mai nou Dave Hunt (1926-2013) ce a fost in Romania cu ceva ani in urma (l-am vazut personal) ce a fost :teolog,jurist,jurnalist,autor de carti...ect,era de parere ca aceste fiinte nepamantene sunt de fapt mesageri ai celui rau. D Hant isi argumenta parerea folosindu-se de 5 puncte,din care voi arata doar doua: 1) oamenii ce erau rapiti pentru o perioada de timp,dupa eliberare prezentau urme pe corp cea ce demonstra ca suferisera chinuri cumplite de la acesti extraterestri. 2) D Hant a prezentat cateva filmari ale unor OZNuri ce zburau cu o viteza de 9000 de km la ora si care si-au schimbat brusc traiectoria cu 90-100 de grade stanga sau dreapta. D Hant argumenta in sustinerea tezei sale faptul ca nici chiar o fiinta extraterestra ce s-ar afla intr-o nava ce merge cu o asemenra viteza,nu ar rezista socului atat de puternic. Indiferent care ar fi adevarul despre OZNuri si extraterestri, sa nu ne speriem,sa stim ca Dumnezeu este suprem si deasupra tuturor,sa stim apoi ca in Isus Hristos avem totul. Daca credem si ne incredem in Dumnezeu,atunci OZNurile ca oricare alt subiect palesc. Biblia ce o avem nu este depasita ci este cat se poate de actuala. Ca omul o interpreteaza,intelege intr-un fel sau altul,asta nu inseamna ca Biblia este demodata,gresita,incompleta sau are ceva gresit in ea! Sa nu cautam mama painii domnilor! Ceva espre cunoastere,intelepciune...adica ceva despre Isus.: "Nu striga intelepciunea si nu-si inalta priceperea glasul? Ea se asaza sus pe inaltimi, afara pe drum, la raspantii, si striga langa porti, la intrarea cetatii, la intrarea portilor: "Oamenilor, catre voi strig, si spre fiii oamenilor se indreapta glasul meu. Invatati-va minte, prostilor, si inteleptiti-va, nebunilor! Ascultati, caci am lucruri mari de spus, si buzele mi se deschid ca sa invete pe altii ce este drept. Caci gura mea vesteste adevarul, si buzele mele urasc minciuna! Toate cuvintele gurii mele sunt drepte, n-au nimic neadevarat, nici sucit in ele. . Toate sunt lamurite pentru cel priceput si drepte pentru cei ce au gasit stiinta. . Primiti mai degraba invataturile mele decat argintul, si mai degraba stiinta decat aurul scump. . Caci intelepciunea pretuieste mai mult decat margaritarele, si niciun lucru de pret nu se poate asemui cu ea. . Eu, Intelepciunea, am ca locuinta mintea si pot nascoci cele mai chibzuite planuri. . Frica de Domnul este urarea raului; trufia si mandria, purtarea rea si gura mincinoasa, iata ce urasc eu. De la mine vine sfatul si izbanda, eu sunt priceperea, a mea este puterea. Prin mine imparatesc imparatii si dau voievozii porunci drepte. Prin mine carmuiesc dregatorii si mai marii, toti judecatorii pamantului. Eu iubesc pe cei ce ma iubesc, si cei ce ma cauta cu tot dinadinsul ma gasesc. Cu mine este bogatia si slava, avutiile trainice si dreptatea. . Rodul meu este mai bun decat aurul cel mai curat, si venitul meu intrece argintul cel mai ales. Eu umblu pe calea nevinovatiei, pe mijlocul cararilor neprihanirii, . ca sa dau o adevarata mostenire celor ce ma iubesc si sa le umplu vistieriile. . Domnul m-a facut cea dintai dintre lucrarile Lui, inaintea celor mai vechi lucrari ale Lui. . Eu am fost asezata din vesnicie, inainte de orice inceput, inainte de a fi pamantul. . Am fost nascuta cand inca nu erau adancuri, nici izvoare incarcate cu ape; . am fost nascuta inainte de intarirea muntilor, inainte de a fi dealurile, . cand nu era inca nici pamantul, nici campiile, nici cea dintai farama din pulberea lumii. . Cand a intocmit Domnul cerurile, eu eram de fata; cand a tras o zare pe fata adancului, cand a pironit norii sus si cand au tasnit cu putere izvoarele adancului, cand a pus un hotar marii, ca apele sa nu treaca peste porunca Lui, cand a pus temeliile pamantului, . eu eram mesterul Lui, la lucru langa El, si in toate zilele eram desfatarea Lui, jucand neincetat inaintea Lui, . jucand pe rotocolul pamantului Sau si gasindu-mi placerea in fiii oamenilor. Si acum, fiilor, ascultati-ma, caci ferice de cei ce pazesc caile mele! Ascultati invatatura, ca sa va faceti intelepti, si nu lepadati sfatul meu. Ferice de omul care m-asculta, care vegheaza zilnic la portile mele si pazeste pragul usii mele. Caci cel ce ma gaseste, gaseste viata si capata bunavointa Domnului. Dar cel ce pacatuieste impotriva mea isi vatama sufletul sau; toti cei ce ma urasc pe mine, iubesc moartea." (Extras din Biblie) Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 August 2014, ora 14:52
De la: Marin56, la data 2014-08-14 10:35:09Mda ! Dumnezeu nu are nici o vina in toate astea! Noi suntem pacatosi ca ne credem mai presus de Dumnezeu, - Unii! Frigul există, când nu este caldură, și intunericul există când nu este lumină. Da nu este lumină, și nici nu se vrea să se facă, pentru a ne lumina si noi...A ne arata totul pe intelesul nostru. pai, DACA acceptam varianta ca omul a aparut ca urmare a unui EXPERIMENT Genetic a unor fiinte net superioare si ca noi suntem niste " maimute " mutante, NU era normal - ca tot se pricepeau la asta- sa IMPRIME in codul genetic al viitorului Om si un ARHETIP ....c-am mai vorbit despre asta...un TIPAR comportamental, in desfasurarea caruia omul sa-si RECUNOASCA MODELUL dupa care a fost Creeat si ideea ca CINEVA l-a facut sa fie asa cum este ? dar, nu-i chiar normal ca acest " mecanism " in functionare sa-i Oblige pe oameni sa-si Caute Originea si astfel , aceia sa devina ZEI si sa apara "povesti " in legatura cu venirea lor, cu actiunea exercitata asupra noii rase creeate si asa sa apara Religia veche de cind e omul - om ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 16:58
De la: gabigabi2, la data 2014-08-14 14:52:58De la: Marin56, la data 2014-08-14 10:35:09Mda ! Dumnezeu nu are nici o vina in toate astea! Noi suntem pacatosi ca ne credem mai presus de Dumnezeu, - Unii! Frigul există, când nu este caldură, și intunericul există când nu este lumină. Da nu este lumină, și nici nu se vrea să se facă, pentru a ne lumina si noi...A ne arata totul pe intelesul nostru. Poate nu s-a vrut sa se stie! Acel cineva nu a vrut ca noi sa ne stim vreodata obârșia. A avut grija să ștearga din ADN -multe! Si a sters si binele... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Nimeni si nimic nu ni-l poate lua nici din gand si nici de nicaieri. Ai dreptate!
Ce fel de credincios esti tu, copil al lui Dumnezeu, cand nu faci altceva decat sa ne certi ca nu vedem lumea din prisma dumitale?