Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2014, ora 20:50
De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:43:59De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. Si iart-o pe ea Doamne pentru ca e falsa si Iti ia numele in pustiu si dupa doua - trei pasaje din Biblie mai pune o manea si se repede sa mai muste din "dujmani'.... Amiiiiiiin!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 August 2014, ora 20:55
De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:47:46De la: 9am_4242, la data 2014-08-05 14:43:44Lasa-i, Paula, sa cugete la fraza cu numarul 8, 9, in timp ce tu te poti bucura linistita de fraza numarul 10! Vor mai scormoni mult si vor sapa ca sa valorifice fraza numarul 11! Tu te bucura de fraza numarul 12! Profita de ea din plin, fato! Sau de 16! Nu exclude nici 22, fetito! Apoi vezi tu cele ce vor urma! God bless you, child! 4242...... Merci! Ti-am trimis oarece! PS Ignora omul negru, te rog... O faci pentru mine? Bine ai re!
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 20:56
De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:43:59De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2014, ora 02:18
De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:35:25De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 18:00:38De la: IonOOO, la data 2014-08-03 17:39:06De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 15:48:08Nu va stringeti comori pe pamint, ci traiti de pe azi pe miine....minca-v-as.... Tatal meu este in viata. Cit mai poate cugeta, il mai ascult. Nu am de gind sa il dau pe niste himere, ca asa imi spun mie nu stiu ce scrieri. Cel din ceruri, nu-l vad sau il aud doar, dar nu stiu ce entitate e. Nu spun ca nu ar fi, dar fiti atenti in ce credeti. Mai bine tineti aproape de oameni, ca va instrainati de oameni cu aceste precepte. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 02:20
De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? S-o crezi tu. Te inseli crezindu-te mai superior altor oameni cu nu stiu ce credinta. TOTI oamenii sint credinciosi, fiecare in felul lui. Cind spui ca un om este necredincios, de fapt ai vrea sa fie asa, ca sa faci ce vrei cu el. Sau cine spune asta. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 02:25
De la: gabigabi2, la data 2014-08-04 05:36:59De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? Cele 10 porunci sint in vechiul testament. In noul, se spune sa faci ce vrei, dar sa faci macar atit. E legat de singuratatea in care au trait oamenii de 2000 de ani. Voi cind spuneti de astea 10 de fapt va raportati la vechiul. Si chiar noul e depasit, fiindca acum se vor face ....impreuna mai multi. deci se reia vechiul dar altfel. Nu mai e nimic obligatoriu, ci doar cind esti intr-un grup tii cont de regulile de acolo. Credeam ca stii toate astea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 02:25
De la: gabigabi2, la data 2014-08-04 05:36:59De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? Cele 10 porunci sint in vechiul testament. In noul, se spune sa faci ce vrei, dar sa faci macar atit. E legat de singuratatea in care au trait oamenii de 2000 de ani. Voi cind spuneti de astea 10 de fapt va raportati la vechiul. Si chiar noul e depasit, fiindca acum se vor face ....impreuna mai multi. deci se reia vechiul dar altfel. Nu mai e nimic obligatoriu, ci doar cind esti intr-un grup tii cont de regulile de acolo. Credeam ca stii toate astea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 02:32
De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:47:46De la: 9am_4242, la data 2014-08-05 14:43:44Lasa-i, Paula, sa cugete la fraza cu numarul 8, 9, in timp ce tu te poti bucura linistita de fraza numarul 10! Vor mai scormoni mult si vor sapa ca sa valorifice fraza numarul 11! Tu te bucura de fraza numarul 12! Profita de ea din plin, fato! Sau de 16! Nu exclude nici 22, fetito! Apoi vezi tu cele ce vor urma! God bless you, child! Tu chiar discuti cu tine, cum spune Black? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 02:37
De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:43:59De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. Inca nu ai cunoscut unitatea si pacea? Dupa ce ai trecut o apa mare, si esti linistita ca ai ajuns la mal. Dupa ce ai sarit cu parasuta, si esti bine la sol.
|
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 August 2014, ora 07:58
De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:43:59De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. Sarut mainile doamna! Va multumesc pentru gandurile si cuvintele frumoase si curate ce mi le-ati adresat! (Ne sfatuim) Cat priveste calauzirea Unicului Dumnezeu adevarat cat si celelalte lucruri:Lunina,vesnicie,pacea...,va sfatuiesc sa recititi si sa credeti ce am postat mai sus ca si ultimile fraze: "Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu;" ............................. ""Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica" Unicul Dumneeu adevarat ce este Tatal Domnului Isus Hristos,doreste ca toti oamenii sa fie mantuiti. Inima rea si necredincioasa,pacatele omului pun insa un zid de despartire intre om si Dumnezeu. Isus Hristos,prin toata lucrarea ce a facut-o pentru tot neamul omenesc,a rezolvat problema pacatului,a separarii omului de Dumnezeu....,ramane la latitudinea omului daca primeste acest mare dar. Omul nostru modern de azi,va crede sau nu,in Isus Hristos? Daca da,vom vedea oameni schimbati. www.youtube.com/watch?v=TuWC_fUXNYY Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 09:43
De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:18:03De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:35:25De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 18:00:38De la: IonOOO, la data 2014-08-03 17:39:06De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 15:48:08Nu va stringeti comori pe pamint, ci traiti de pe azi pe miine....minca-v-as.... Mihai, de ai sti cata dretate ai! Stii, esential este ca Îi simtim prezenta bunului Dumnezeu! De vazut, Îl vom vedea cand va fi momentul. El este mereu si pretutindeni cu noi, in noi. De-ai sti ca mi-as da ani din viata sa il mai aud pe tati cugetand.... Ai grija de tine, Mihai! O zi faina! Cu bine!
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 09:46
De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:20:25De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? Toti oamenii sunt credinciosi si egali!
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 09:49
De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:32:09De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:47:46De la: 9am_4242, la data 2014-08-05 14:43:44Lasa-i, Paula, sa cugete la fraza cu numarul 8, 9, in timp ce tu te poti bucura linistita de fraza numarul 10! Vor mai scormoni mult si vor sapa ca sa valorifice fraza numarul 11! Tu te bucura de fraza numarul 12! Profita de ea din plin, fato! Sau de 16! Nu exclude nici 22, fetito! Apoi vezi tu cele ce vor urma! God bless you, child! Si tu Brutus? Oare de ce ma mai mira, Mihai, ca gandesti ca el..... Nici macar nu ar fi prima data. Repet: De ce ma mai mira, oare? Data viitoare nu mai port centura, sa nu mai ai unde lovi! Ramai cu bine, cu cine iti seamana!
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 09:53
De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:37:47De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:43:59De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. Percepem diferit , Mihai..... ata e!
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:07
De la: IonOOO, la data 2014-08-06 07:58:10De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 20:43:59De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. Domnul Ion.....am o completare la spusele domniei voastre. Pacatul ramane la vedere, in sensul ca omul alege sa ramana curat sau sa isi pateze si sa isi condamne duhul la intuneric si sa piarda divinitatea. Isus Cristos s-a sacrificat pentru omenire, da! Dar acest act al Sau nu se traduce cu : Gata, indiferent de ce pacate savarseste omul / toti oamenii pamantului, va/vor fi mantuit/mantuiti! Nu! Pacatul nu a fost eradicat, el ramane ca alternativa si este accesibil omului pur. Intervine liberul arbitru, desigur. In orice circumstanta avem dreptul si obligatia de a alege. Ca alegem sa ramanem curati si Îl acceptam pe Domnul Isus Cristos si acceptam ca sacrificiul Sau a fost spre binele nostru al tuturor..... SAU alegem sa pacatuim deliberat, cu buna stiinta si consimtind, astfel sfidand efectiv nu numai sacrificiul Domnului Isus Cristos, unicul Fiu al lui Dumnezeu, ci si pe Dumnezeu si legile drepte. Sa ne citim cu bine! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 6 August 2014, ora 11:08
AZI E SCHIMBAREA LA FAȚÃ ! SÃ NE SCHIMBÃM ȘI NOI ÎN MAI BINE!...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 11:21
De la: Marin56, la data 2014-08-06 11:08:38AZI E SCHIMBAREA LA FAȚÃ ! SÃ NE SCHIMBÃM ȘI NOI ÎN MAI BINE!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 12:12
De la: IonOOO, la data 2014-08-06 11:21:33De la: Marin56, la data 2014-08-06 11:08:38AZI E SCHIMBAREA LA FAȚÃ ! SÃ NE SCHIMBÃM ȘI NOI ÎN MAI BINE!... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 12:31
De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:20:25De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? Ati spus printre altele "TOTI oamenii sint credinciosi, fiecare in felul lui." Credinciosi in ce,sau in cine? Stiti ca si dracii cred dar se infioara? Stiti ca doar credinta in Isus Hristos credinta in in Dumnezeu este cea valabila daca este una autentica ce se impleteste cu faptele noastre cu viata noastra...cu tot ce apartine noua...,cum se arata de fapt in Biblie? Ma vad cea ce sunt,adica un om egal cu toti oamenii,caci asta si sunt . Daca m-as vedea mai presus de ei asa cum spuneti,as fi un om mandru,si aceasta ar fi un pacat. Credeti-ma ca fug de pacat. Va asigur ca nu vreau decat sa vestesc Evanghelia. Cand am raspuns domnului Marin 56 care intreba : "Ce le lipseste?" am raspuns cu cuvintele; "Le lipseste credinta in Dumnezeu',am raspuns corect si cinstit fara sa judec pe nimeni;singurul Judecator fiind Dumnezeu. Ce anume amintea domnul Marin 56 in lista sa? Printre altele dumnealui spunea: "sã nu fure", "sã nu mintã"... "sã nu omoare,". Stiti ca aceste practici (ca si altele de acest fel) vin de la Satana? Stiti ca aceste practici ca si altele,sunt condamnate de Dumnezeu,iar cei ce le fac au de tata pe diavolul si NU vor avea acces la pomul vietii din cetatea sfanta viitoare? Stiti ca pe ultima pagina a Bibliei,printre altele scrie: " Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna!" Nu este important ce spune omul (oricine ar fi el),important este ce spune Dumnezeu ce are primul ca si ultimul cuvant de spus! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 13:52
Nea Ion, am pus acest articol de pe 9AM, pentru a mã lãmuri si pe mine despre aceastã sãrbãtoare. Sau semnificatia aceste sarbãtori. Nu cã aș fi devenit peste noapte foarte religios, dar așa ca pentru cultura mea. Cineva mi-a spus pe facebook, si cred cã și pe aici: ”Citește domn Marin Biblia!” La început nu am încercat , mai ales cã mã și plictisea mulțimea paragrafelor, pe care eu le credeam fãrã rost. Dar nu și în cazul minunilor. Tocmai ele m-au fãcut sã-mi pun tot felul de întrebãri, pentru a le afla rostul și esența realã. Adicã sã le înțeleg explicația științificã. Chiar dupã ce am postat eu despre aceasta zi, am primit - și sãmai spuneți cã nu credeti in telepatie - acest articol. Eu drept sã spun sunt paralel cu toate aceste sãrbãtori din calendar. Nu conteaza din care calendar!. Si asta cã nu mi-i s-a spus de nimeni despre semnificația lor. Și mai ales cã nu mi-i s-a spus despre motivația și cauza lor realã. Vãd cã aici scrie: ” Sarbatoarea se refera la momentul schimbarii minunate la fata a lui Iisus, in Muntele Taborului, in fata ucenicilor sai Petru, Ioan si Iacov, cu care a urcat pe munte ca sa se roage. Aceasta a fost prima minune a Mantuitorului asupra Sa, prin care Si-a aratat slava dumnezeiasca inaintea apostolilor: "Si dupa sase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru si pe Iacov si pe Ioan, fratele lui, si i-a dus intr-un munte inalt, de o parte. Si S-a schimbat la fata, inaintea lor, si a stralucit fata Lui ca soarele, iar vesmintele Lui s-au facut albe ca lumina" (Matei 17, 1-2).” Acum întrebarea mea este, și poate tot telepatic provocat de voi : care a fost motivația a tot acestor detalii și întâmplãri, de prin biblie? De ce ia dus Iisusu pe acel munte ca sa se roage. Nu cine a fãcut , ci de ce? i s-a luminat fața lui Iisus, ce motiv ar fi fost? De ce trebuia sã se întâmple așa? Sau totul nu a fost decât o nãlucire pentru cei trei, cã oboseala urcușului ți-a spus cuvântul, cã din cauza soarelui, sau a efectului lui, ei sã fi vãzut acea ”schimbarela fațã” a lui iisus? Cã eu știu din propria experiențã, cã dacã stai prea mult în lumina soaelui, sau privești spre el, sau altã luminã mai puternicã, și schimbi apoi privirea pe alceva, locul devine luminos! Alb! Așa si fața lui cât și hainele sã fii fost victima halucinațiilor date de razele de soare în privirea lor. Și chiar așa sã fii fost, care a fost motivația ? De ce trebuia sã se întâmple toate acestea? Numai ca sã schimbi credința în cineva? Pe mine dacã m-ar vedea oamenii luminat , aș fi mai luminat? Deci care e cauza în general la tot ce se vehiculeazã prin biblie, a acelor zise minuni? Fãrã existența lor nu ar mai fi fost mai credibilã Biblia? Eu cred cã dacã oamenilor li s-ar fi explicat corect si la obiect, fãrã ocolișuri, de atunci de când a apãrut ea, rostul a tututror acestor minuni, însoțite de o explicație logicã, poate altfel s-ar fi pus problema, și toate cele zece porunci de acolo s-ar fi respectat de toatã lumea. Și eu poate aș fi vãzut adevãrata fațã a bibliei, dacã cineva ar fi avut rãbdarea sã-mi explice pe înțelesul meu, rostul a tot ce se vehiculeazã acolo. Fãrã a folosi lozinca: ” Cã așa trebuie sã fie!” Sã știu și eu de ce trebuie sã fie așa? Care e cauza? fectul - ca la fizicã! Știu cã vreau cam multe... dar eu numai așa pot înțelege rostul unui lucru, dacã mi-i se spune și rolul lui, motivația lui. Sper sã mã fi înțeles real la ce mã refer. Fãrã înterpretãri și aluzii. Fãrã sã mã înțelegeți greșit! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:20
// Cand am raspuns domnului Marin 56 care intreba : "Ce le lipseste?" am raspuns cu cuvintele; "Le lipseste credinta in Dumnezeu',am raspuns corect si cinstit fara sa judec pe nimeni;singurul Judecator fiind Dumnezeu.
Ce anume amintea domnul Marin 56 in lista sa? Printre altele dumnealui spunea: "sã nu fure", "sã nu mintã"... "sã nu omoare,". Stiti ca aceste practici (ca si altele de acest fel) vin de la Satana? Stiti ca aceste practici ca si altele,sunt condamnate de Dumnezeu, iar cei ce le fac au de tata pe diavolul si NU vor avea acces la pomul vietii din cetatea sfanta viitoare? Stiti ca pe ultima pagina a Bibliei, printre altele scrie: " Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna!" // Spuneti cã de vinã pentru toate aceste rele este ”Satana”! Acum întrebarea mea este: De ce am inventat oare un personaj negativ, în rolul lui Satan , pentru a pune în evidențã toate aceste rele, pentru a da vina pe cineva, pentru a gãsi un țap ispãșitor? Dacã Dumnezeu nu era nici el de acord cu faptele lui Satan, de ce l-ar mai fi creat? Pe el de ce l-a mai lãsat pe Pãmânt? De ce a fost necesarã și existența lui? Numai așa ca sã fim încercați ?- cã presupun cã ãsta o sã fie și rãspunsul vostru! Numai ca sã dãm vina pe cineva? Un creator perfect ca Dumnezeu, în cazul cã el ar fi fãcut totul, de ce trebuia sã mai lase în urmã și aceste gunoaie? Eu aș fi avut grijã sã fac curat la locul de muncã. Cã rostul a acestor deseuri, rebuturi, nu era necesarã. Chestie de înterpretare! Cât privește ” primele” ce ne-ar aștepta dupã moarte, eu nu cred în ele. Tot aici pe pãmânt e și raiul , dar este și iadul! E dupã cum și-l face fiecare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:32
De la: IonOOO, la data 2014-08-06 12:31:24De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:20:25De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? AI PROBLEME MARI. TI-AS LUA CE AI SPUS, SI CE ATI INTELES FALS IN DECURSUL VREMURILOR. DAR NU AM TIMP DE PIERDUT SI ORICUM AM MAI SPUS. UN SINGUR AMENDAMENT. STIAI CA DRACII SINT DE FAPT COPIII CE URMEAZA SA PRIMEASCA EDUCATIE? SA NU-MI SPUI CA SINT SFINTI. DRACII SINT OAMENI CE NU SE POT STAPINII DIN DIVERSE MOTIVE. TREBUIESC AJUTATI, SAU VOI PLEDATI PTR ....EXTINCTIE? ESTI INDOCTRINAT RAU DE TOT. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:36
SA NU FURE....REFUZA TU IN CAZ DE RaZBOI SA IEI IN FORTA ALIMENTE DE LA OAMENI SI VEI VEDEA CE SE INTIMPLA.
REFUZA IN CAZ DE RAZBOI SA NU TRAGI IN OAMENI SI VEI FI IN LOCUL LOR. Faceti razboiul ilegal si ma inchin la tot ce biiguiti aici. Religiile si reprezentantii lor nu au facut nimic ptr neomorirea oamenilor, din contra, au cautat motivatii razboaielor. Se spune....fiecare la vremea lui. Si e liber la orice cind ii vine vremea. Sa nu ma intorci din vorbe si din texte religioase ca nu faci decit sa ma enefveze in conditiile in care stiu si eu interpretarile acelor texte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:37
Un exemplu de natie muncitoare si razboinica in acelasi timp...germanii.
Munca nu e solutie la toate problemele. Te incarca de ....draci. Vin la rind chinezii...f muncitori si ....urmeaza. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:40
De la: Marin56, la data 2014-08-06 11:08:38AZI E SCHIMBAREA LA FAȚÃ ! SÃ NE SCHIMBÃM ȘI NOI ÎN MAI BINE!... A fost un fenomen paranormal acela. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:43
De la: IonOOO, la data 2014-08-06 12:31:24De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:20:25De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? CHIAR ASA NE MICSOREZI CA OAMENI? MA SIMT MAI MIC DECIT UN ANIMAL CU CE SPUI PE AICI. UITE CARE E TREABA. EU SINT SIGUR CA TU TE CREZI DUMNEZEU, SI VREI CA NOI SA FIM MAI MICI CA TINE. AFARA E INTREG UNIVERSUL. INAUNTRU E INCHISOAREA. IAR TU AI VREA SA II INCHIZI PE TOTI IN VORBE MINCINOASE SI SA FII NUMAI TU LIBER. PTR TINE VA FI EXACT INVERS. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 14:49
.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 19:06
De la: Marin56, la data 2014-08-06 13:52:59 (Incerc sa va raspund si la pstarea dvs si de la ora 14,20 in cateva cuvinte.9Ma scuzati va rog nu pot scrie acum mai mult) Domnule Marin! Din pacate,nu am posibilitatile altor forumisti de a sta prea mult in fata computerului (din motive personale). Va pot spune ca acel domn de pa Facebook ce va spus: ”Citește domn Marin Biblia!”,v-a sfatuit bine. Litera exprimata prin cuvant,propozitie,fraza...se citeste si nu numeralul. (Impartirea Bibliei,cand s-a inceput folosirea cifrelor a aparut tarziu) Cand citim Biblia este Bine ca sa-i acordam tot respectul cuvanit,deoarece este Cuvantul lui Dumnezeu. Inteleg bine eu ca va intereseaza minunile,legatura intre telepatie si evenimentele istorice ale Bibliei? Daca am dreptate,sa-mi fie cu iertare ca imi permit sa va dau un sfat: in felul acesta aveti mici sanse sa fiti cunoscut de Dumnezeu( Adevarul este Isus Hristos este Dumnezeu). Sunt de acord ca trebuie sa cunoastem cat mai multa informatie,dar trebuie sa tinem cont de prioritati. Multe raspunsuri,la multele noastre intrebari,le putem gasi aici in acest linck! Isus destinul nostru Wilhelm Busch www.scribd.com/doc/228873252/Isus-Destinul-Nostru Dumnezeu a fost,este,va ramane Dumnezeu. Ca si Facator a tuturor lucrurilor vazute si nevazute,doreste ca noi oamenii (toti) sa ne incredem sa credem in EL "Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad." (Extras din Biblie) "Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu. " (Extras din Biblie) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 20:45
Da ! Nu prea ați rãspuns la întrebãrile mele, dar faptul cã aveți timpul limitat, nu mai insist. Ceea ce am întrebat eu acu , nu avea treabã cu telepatia , sau cu rugãciunea, cum vrei sã o iei matale. Eu intrebasem de motivația schimbãrii la fațã, cã dacã totul nu ar fi fost o posibilã iluzie opticã. dar gata cu întrebãrile , cã la acest capitol obsev cã nu am sã obțin niciodatã un rãspuns care sã mã satisfacã, sub semnul logicii și a științei. Cã toate minunile pe care se vehiculeazã , sunt rodul imaginației și a neînțelegerii în sine de cître oameni. Numai dacã ar veni acel Dumnezeu de care vorbiți , de care Iisus nu ar fi strãin , atunci s-ar dezlega multe enigme. Poate aceea navã care este in spatele soarelui la câțiva ani luminã de noi, și se îndreaptã spre noi, ar putea constitui o vizitã de gradul 1. Dupã cum cred eu ar fi în anul 2020!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2014, ora 22:34
De la: IonOOO, la data 2014-08-06 12:31:24De la: nastasemihail, la data 2014-08-06 02:20:25De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca sã se regãseascã, în pildele de mai sus? Sã fie toți buni, sã munceascã cinstit fiecare, sã nu fure, sã nu mintã... sã nu omoare, sã fie bun cu fiecare, fãrã a îi mai numãra așchiile din ochii altora, sã nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetã de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face sã nu le respecte? Cã vãd cã dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunãtãțire. Cine e de vinã? ioane zici credinciosi in cn sau in ce,,,,mie deja nu mi mai dai replica ca esti constient ca nu ai de unde si vrei sa te feresti ca ti e mai bn asa insa sti ca nu faci decat sa te feresti de adevar defapt pai daca tu zici credinciosi in cn sau in ce poate ar trebui sa te referi la tn,,,ca tu ma ioane ai biblia de care vorbesti de la noi ma nu din așlta parte deci tu ca sectant chiar daca nu ti place cuvantul,,,primordial te increzi in ce ti am dat noi pricepi????deci sub nici o forma tu nu ai cum sa le zici celor ce ti a dat biblia ca gresesc atata timp cat te increzi in ce ti au dat ei ma pricepi????ca de la ei ai tu biblia ,,, voi sectele ioane nu aveti temelie ierahie adevar,,,,,,ar trebui sa sti crezul care ti zice ,,,cred Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica;,,,, una ioane una,,soborniceasca si apostoleasca,,.de care voi sectele din pacate sunteti straini,,, ioane fa ti un bn si lasa invatatura sectara si eretica,,,,,totutul iti este prezentat in staniol frumos in secte ioane insa ele nu fac parte din adevar ,,nu te lasa pacalit ioane
|
|
|

Oare de ce ma mai mira, Mihai, ca gandesti ca el..... Nici macar nu ar fi prima data. Repet: De ce ma mai mira, oare?