back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 23:31

Blacsu', te-ai tradus pe tine? Bravo, asa da bou!

In ce limbi o plimbi....poezia?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 07:11

De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 23:31:20Blacsu', te-ai tradus pe tine? Bravo, asa da bou!

Clar! Problemele sexuale ies la suprafata din postarile tale, desi incerci sa le inabusi. La 40 de ani ai tai, cred ca s-au adunat multe frustrari si hormonii te-au transformat in ceea ce esti acum. Cum e sa fii o gloaba batrana si sa nu ai niciun barbat prin preajma ta?

Naspa, o sa fii singura la batranete cu toate problemele pe cap...

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 07:21

De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 23:31:20Blacsu', te-ai tradus pe tine? Bravo, asa da bou!

Vrei sa o plimb pe limba ta? Bineinteles, poezia, nu te gandi la prostii. Sa imi spui doar in care dintre cele 4 limbi materne preferi.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 09:25

Mai , mai, mai ! Nu va rabda! Nici pe tine Paula! Ce usor facem dedicatii sau versuri mai putin placute la adresa celor care, nu ne place de fata lor, si ce greu ne vine inspiratia la o oda adusa femeii... Atunci toata inspiratia se reduce la maxim patru versuri. Vai frumoasa mea, ce asti o catifea...un trandafir tandru... iar eu asa de mandru...
N-am gasit alta rima, si nici de poezii nu-mi arde azi...

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 11:48

De la: Marin56, la data 2014-07-26 09:25:11Mai , mai, mai ! Nu va rabda! Nici pe tine Paula! Ce usor facem dedicatii sau versuri mai putin placute la adresa celor care, nu ne place de fata lor, si ce greu ne vine inspiratia la o oda adusa femeii... Atunci toata inspiratia se reduce la maxim patru versuri. Vai frumoasa mea, ce asti o catifea...un trandafir tandru... iar eu asa de mandru...
N-am gasit alta rima, si nici de poezii nu-mi arde azi...

Neatza, nea Marin!
Ei, lasa-l pe Blacsu', e dus cu pluta si ii place sa sara cu cercu'! Atata stie, ca e inapt la vreo discutie elevata! Este incapabil sa dedice o oda unei marmure, ce sa ii mai cerem sa iubeasca oamenii din jurul sau? Nu vezi ca acu' e interesat sa afle despre viata mea sexuala? Bietul de el, vede femeia doar drept o masina sexuala, saracu' ...Hai sa nu ii mai plangem de mila, ca poate ajunge si el la extaz cumva, in biata lui!
Nea Marin, cred ca dumneata ai scrie frumos chiar si poezii. Te imbratisez cu drag, o pup pe doamna Rodi !
Nea Marin, azi avusesem de dimineata un gand spre dumneata, vazand un interviu cu Beligan. Sa fii sanatos , ca iubit stiu ca esti! Dumnezeu sa te binecuvanteze! Numai bine. Povestim!
PS Taciunele are ignor din partea mea, traiasca noile setari si tehnologia ultra moderna!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 13:36

Doamne, cita falsitate si ochi dati peste cap ....cind stii ce punct sensibil este ptr. el chestia cu Beligan, tu ii mai infigi cutitul in minte si inima ? ihhhh mi-e jena sa-ti spun , mai fata , cit de total aiurea esti : ori de tot blonda, ori ticaloasa ....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 13:56

Iata ca buldo(k)zeru' face manevre de demolare a uniunii nea Marin-Paula!
Ete, chibitzeaza Buldo(k)zere! Atata stii tu, atata poti.....
Ignor!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 13:57

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 14:05

aham....deci ,nu e ori de tot blonda sau ticaloasa ci, amindoua odata !
uita-te bine la ce faci tu, gindeste-te cam cum arata s'apoi vorbeste despre altii !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 14:31

Ea vorbeste de buldozere! Ea care a distrus topicele peste tot pe unde si-a lasat larvele de musca verde sub forma de 'jde mii de linkuri youtube (desi i se spusese sa posteze muzica pe topicele anume destinate), versuri idioate, atacuri suburbane la adresa celor care avea ea impresia ca ii submineaza rolul de lider autoimpus....

Sa-ti fie invtatura de minte Gabi, sa ii mai acorzi inca o sansa si sa continui sa o bagi in seama pe crizata asta.

Cand a revenit mieroasa sub numele de Paula Z din Sfantul Gheorghe (cate conturi o mai avea???), si-a pus cenusa in cap, imi facea invitatii sa uit trecutul si sa fac pace cu ea, poza in Maica Tereza....

Ma intelegi acum de ce am respins-o categoric? Asta nu se va schimba niciodata. Este de o parsivitate iesita din comun. O falsa meschina plina de ura si de mizerie sufleteasca.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 14:56

De la: Black_Friday_, la data 2014-07-26 14:31:50Ea vorbeste de buldozere! Ea care a distrus topicele peste tot pe unde si-a lasat larvele de musca verde sub forma de 'jde mii de linkuri youtube (desi i se spusese sa posteze muzica pe topicele anume destinate), versuri idioate, atacuri suburbane la adresa celor care avea ea impresia ca ii submineaza rolul de lider autoimpus....

Sa-ti fie invtatura de minte Gabi, sa ii mai acorzi inca o sansa si sa continui sa o bagi in seama pe crizata asta.

Cand a revenit mieroasa sub numele de Paula Z din Sfantul Gheorghe (cate conturi o mai avea???), si-a pus cenusa in cap, imi facea invitatii sa uit trecutul si sa fac pace cu ea, poza in Maica Tereza....

Ma intelegi acum de ce am respins-o categoric? Asta nu se va schimba niciodata. Este de o parsivitate iesita din comun. O falsa meschina plina de ura si de mizerie sufleteasca.

mda, inclin sa-ti dau dreptate ...de fapt,chiar ai dreptate , dar suntem pe un topic deosebit si , fiecare dintre noi mai avem inca o sansa , daca ne dam seama , intr-adevar, unde/ cum gresim si , ar trebui sa-i multumim celui ce ne trage de mineca si nu ne lauda in mod ipocrit !
de cel laudatoriu ar trebui sa ne temem cel mai mult, caci devine foarte repede stapinul nostru , ptr. ca ne face dependenti de acele lingusiri !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 18:03

Ignorand monologul gabitzo-negrian viceversian in perpetuum mobile, viata merge mai departe!

''Cine este Dumnezeu?''

I. PROLOG

Capitolul 1

1 La început era Cuvântul
și Cuvântul era la Dumnezeu
și Cuvântul era Dumnezeu .
2 Acesta era la început la Dumnezeu.
3 Toate au luat ființă prin el
și fără el nu a luat ființă
nimic din ceea ce există .
4 În el era viața și viața era lumina oamenilor,
5 iar lumina în întuneric luminează,
dar întunericul nu a cuprins-o .
6 A venit un om, trimis de Dumnezeu,
al cărui nume era Ioan.
7 Acesta a venit spre mărturie,
ca să dea mărturie despre lumină,
pentru ca toți să creadă prin el.
8 Nu era el lumina,
ci a venit să dea mărturie despre lumină.
9 [Cuvântul] era lumina adevărată
care, venind în lume, luminează pe orice om.
10 Era în lume
și lumea a luat ființă prin el,
dar lumea nu l-a cunoscut.
11 A venit la ai săi ,
dar ai săi nu l-au primit.
12 Însă celor care l-au primit,
celor care cred în numele lui
le-a dat puterea
de a deveni copii ai lui Dumnezeu,
13 care nu din sânge,
nici din voința trupului,
nici din voința bărbatului ,
ci din Dumnezeu s-au născut.
14 Și Cuvântul s-a făcut trup
și a locuit între noi,
iar noi am văzut gloria lui,
glorie ca a unicului născut din Tatăl,
plin de har și de adevăr.
15 Ioan a dat mărturie despre el și a strigat:
"Acesta era cel despre care v-am spus:
Cel care vine după mine a ajuns înaintea mea
pentru că era mai înainte de mine".
16 Într-adevăr, noi toți am primit
din plinătatea lui
har după har.
17 Pentru că Legea a fost dată prin Moise,
harul și adevărul au venit prin Isus Cristos.
18 Nimeni nu l-a văzut vreodată pe Dumnezeu;
Fiul , care este spre pieptul Tatălui ,
el l-a revelat. ''

Evanghelia dupa Sfantul Ioan, PROLOG

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 18:22

'' 19 Aceasta este judecata: lumina a venit în lume, dar oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.

20 Căci oricine face [fapte] rele urăște lumina și nu vine la lumină ca să nu-i fie descoperite faptele.

21 Însă oricine face adevărul , vine la lumină ca să se vadă că faptele sale sunt făcute în Dumnezeu".

Evanghelia dupa Sfantul Ioan, capitolul 3

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 20:33

De la: 9am_750, la data 2014-07-25 00:26:35
De la: nastasemihail, la data 2014-07-24 13:19:05nu stiu de ce in discutiile despre cunostere in general, se da pe ....moarte....si numai acolo ramine discutia.
cine duce discutia in acea directie?

parca inseamna viata, Dumnezeu.

tocmai aia e ,,viata lui dumnezeu inseamna moartea din lumea asta ca nu pentru lumea asta te ai nascut

Ai impresia ca eu nu stiu asta.
Renunta la viata asta ptr ce spui tu, si mai vorbim, daca mai avem cum.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 20:39

Prin renuntare obtii ceea ce ai renuntat.

Prin disperare de a pastra ceva ...pierzi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 21:05

De la: nastasemihail, la data 2014-07-26 20:33:33
De la: nastasemihail, la data 2014-07-24 13:19:05nu stiu de ce in discutiile despre cunostere in general, se da pe ....moarte....si numai acolo ramine discutia.

tocmai aia e ,,viata lui dumnezeu inseamna moartea din lumea asta ca nu pentru lumea asta te ai nascut

mihaile intelegi cam ce vrei tu se pare,,prietene viata asta e o incercare de ea depinde eternitatea noastra de aceasta incercare deci nu ai cum sa renunti la incercare,ca nu de la noi avem viata ci ni sa oferit

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 21:13

Aici cam aveti dreptate, de abia uitasem. Mai bine zis incercam sa uit, umplându-mi timpul cu altceva. Nu stiu cum voi suporta, când oi auzii ca intr-o zi, ca numai este... Chiar daca nu-mi este tata, pentru mine ca artist valoreaza mult. Cu el mi-am mai atenuat suferintele, când il ascultam. Cu el imi ascundeam lacrimile, cand il auzeam. Cu el mi-am petrecut copilaria, inveselindu-mi ziua, punând zâmbet peste lacrimi. Aceea vorba blajina a lui, imi ridica moralul, dupa cele incasate. Avea ptr mine un efect neasteptat, unde ceva launtric imi soptea ceva. Ceva ce numai de mine stiut. Numai auzul sau simpla vedere a pozei lui, ma tulbura, de parca m-as simti legat de el. Pentru mine el a fost, este si va ramâne vesnic, nr. 1! Mai rar oameni ca el.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 22:41

De la: 9am_750, la data 2014-07-26 21:05:45

mihaile intelegi cam ce vrei tu se pare,,prietene viata asta e o incercare de ea depinde eternitatea noastra de aceasta incercare deci nu ai cum sa renunti la incercare,ca nu de la noi avem viata ci ni sa oferit

Tu intelegi ce vrei tu din toate si rastalmacesti totul cum iti convine.
Citeste si ce mai spun altii ca numai pe tine te auzi.
Tu ai spus ca viata asta ar fi moarte.
Eu ti-am spus sa renunti la ea....si vei avea parte de ea.
Daca o duci pina la capat, vei avea altceva.
Aia e adevarata innoire.

Si vezi ca te contrazici.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 22:44

Hakon a disparut din nou?
Unde e?

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2014, ora 18:51

De la: PaulaZ, la data 2014-07-26 18:03:51Ignorand monologul gabitzo-negrian viceversian in perpetuum mobile, viata merge mai departe!

''Cine este Dumnezeu?''

I. PROLOG

Capitolul 1

1 La început era Cuvântul
și Cuvântul era la Dumnezeu
și Cuvântul era Dumnezeu .
2 Acesta era la început la Dumnezeu.
3 Toate au luat ființă prin el
și fără el nu a luat ființă
nimic din ceea ce există .
4 În el era viața și viața era lumina oamenilor,
5 iar lumina în întuneric luminează,
dar întunericul nu a cuprins-o .
6 A venit un om, trimis de Dumnezeu,
al cărui nume era Ioan.
7 Acesta a venit spre mărturie,
ca să dea mărturie despre lumină,
pentru ca toți să creadă prin el.
8 Nu era el lumina,
ci a venit să dea mărturie despre lumină.
9 [Cuvântul] era lumina adevărată
care, venind în lume, luminează pe orice om.
10 Era în lume
și lumea a luat ființă prin el,
dar lumea nu l-a cunoscut.
11 A venit la ai săi ,
dar ai săi nu l-au primit.
12 Însă celor care l-au primit,
celor care cred în numele lui
le-a dat puterea
de a deveni copii ai lui Dumnezeu,
13 care nu din sânge,
nici din voința trupului,
nici din voința bărbatului ,
ci din Dumnezeu s-au născut.
14 Și Cuvântul s-a făcut trup
și a locuit între noi,
iar noi am văzut gloria lui,
glorie ca a unicului născut din Tatăl,
plin de har și de adevăr.
15 Ioan a dat mărturie despre el și a strigat:
"Acesta era cel despre care v-am spus:
Cel care vine după mine a ajuns înaintea mea
pentru că era mai înainte de mine".
16 Într-adevăr, noi toți am primit
din plinătatea lui
har după har.
17 Pentru că Legea a fost dată prin Moise,
harul și adevărul au venit prin Isus Cristos.
18 Nimeni nu l-a văzut vreodată pe Dumnezeu;
Fiul , care este spre pieptul Tatălui ,
el l-a revelat. ''

Evanghelia dupa Sfantul Ioan, PROLOG

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2014, ora 15:59

De la: nastasemihail, la data 2014-07-26 22:41:23
De la: 9am_750, la data 2014-07-26 21:05:45

Tu intelegi ce vrei tu din toate si rastalmacesti totul cum iti convine.
Citeste si ce mai spun altii ca numai pe tine te auzi.
Tu ai spus ca viata asta ar fi moarte.
Eu ti-am spus sa renunti la ea....si vei avea parte de ea.
Daca o duci pina la capat, vei avea altceva.
Aia e adevarata innoire.

Si vezi ca te contrazici.

eronat,,,tu ai zis citez,,parca dumnezeu insemna viata iar eu ti am zis ca viata lui dumnezeu inseamna moartea din lumea asta si deci trecerea la adevarata viata a lui dumnezeu,cea vesnica

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2014, ora 16:37

vezi ca felul tau de a te exprima produce confuzie ? imi dai voie sa limpezesc un pic fraza ta si spun ca DA< viata data de Dumnezeu pe Pamint se-ncheie cu Moartea corpului fizic , care reintra-n circuitul natural al materiei , ea - viata asta- nefiind decit o ETAPA si nu trebuie sa ne confundam cu corpul nostru pina la identificarea totala si sa-l jelim de mama focului , caci Sufletul se-ntoarce-n lumea lui adevarata , eterica ! si tocmai de aceea, am spus si continui sa spun ca, in mod logic , " Nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga , ci totul se transforma " si , ptr. a-si desavirsi Devenirea, Indumnezeindu-se, Sufletul mai trebuie sa treaca si prin alte Etape , asta insemnind acel termen ce tie iti displace : Intrupare !
si, iar imi pare rau ptr. tine dar trebuie s-o spun , Biserica a avut grija sa scoata din invataturile lui Isus aceste lucruri, ca nu cumva sa inteleaga omul simplu ca NU preotul il absolva de pacate ; ca nu se pot Cumpara iertarile cu bani ci, numai prin stradania personala si Pazind Gindul cel naravas , iubind si iertind ; avind mila si intelegere fata de cei aproape noua , numai asa ne putem Mintui de Obligatia de a mai veni o data si inca o data la Intrupare ....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2014, ora 19:31

gabriela asculta ma,,,nu faci decat sa vorbesti prostii ca esti influentata de ce auzi in jurul tau cu chestii de genul nimic nu se pierde totul se transforma si altele

sa le luam pe rand

intrupare nu exista nicaieri in istoria lumii acest lucru a existat doar la hristos care exista dinnainte,,,,noi toti luam fiinta odata cu trupul si sufletul nostru acest lucru se intampla in acelasi timp

viata ta e vesnica odata inceputa moartea din aceasta lume nu i decat o trecere,depinde unde,,iar trupul tau si el va invia cand mortii se vor scula din morminte deci sub nici o forma tu nu poti fi 2 persoane,,deci inceteaza cu invataturile eretice cu reintrupari si alte prostii ca nu s bazate pe nimic decat imaginatie,,,,iar tu vei avea trup nestricacios

si daca zica ca trebui tu sa o spui de parca ar fi si real sau de parca ai avea cea mai m9ica dovada cum ca a scos biserica din invataturile lui hristos ceva ca asa te o fi invatat pe tn budistii si yoghinii sau altii asiatici,ar trebui sa mi arati sii unde si cand sa intamplat asa ceva,,iti zie eu,niciodata daca tu vrei sa ti creezi filme n cap n ai decat,,asa mai zic si musulmanii ca biblia a fost corupta desi le zice alah al lor ca e cartea lor de capatai,daca le zici sa ti zica cand unde si cum a fost corupta nu stie sa ti zica ca acest lucru nu sa intamplat niciodata sunt copii dinnainte de mahomed identice cu cele de azi,,dar na cum lumea vrea sa si creeze filmeme n cap ca sa creada ce li se nazareste lor ca le e mai simplu si la indemana nu i nici o noutate,,,din pacate

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2014, ora 20:07

si sa nu mai zic ca zici ca preotul iti iarta pacatele,,,dumnezeu iti iarta pacatele prin preot nu ti le iarta preotul de la el

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2014, ora 20:19

ca ne e rusine si lehamite sa ne spovedim ne cream filme n cap ca nu are cum sa ne ierte preotul pacatele,,e mai usor

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2014, ora 13:37

De la: 9am_750, la data 2014-07-28 19:31:43gabriela asculta ma,,,nu faci decat sa vorbesti prostii ca esti influentata de ce auzi in jurul tau cu chestii de genul nimic nu se pierde totul se transforma si altele

sa le luam pe rand

intrupare nu exista nicaieri in istoria lumii acest lucru a existat doar la hristos care exista dinnainte,,,,noi toti luam fiinta odata cu trupul si sufletul nostru acest lucru se intampla in acelasi timp

viata ta e vesnica odata inceputa moartea din aceasta lume nu i decat o trecere,depinde unde,,iar trupul tau si el va invia cand mortii se vor scula din morminte deci sub nici o forma tu nu poti fi 2 persoane,,deci inceteaza cu invataturile eretice cu reintrupari si alte prostii ca nu s bazate pe nimic decat imaginatie,,,,iar tu vei avea trup nestricacios

si daca zica ca trebui tu sa o spui de parca ar fi si real sau de parca ai avea cea mai m9ica dovada cum ca a scos biserica din invataturile lui hristos ceva ca asa te o fi invatat pe tn budistii si yoghinii sau altii asiatici,ar trebui sa mi arati sii unde si cand sa intamplat asa ceva,,iti zie eu,niciodata daca tu vrei sa ti creezi filme n cap n ai decat,,asa mai zic si musulmanii ca biblia a fost corupta desi le zice alah al lor ca e cartea lor de capatai,daca le zici sa ti zica cand unde si cum a fost corupta nu stie sa ti zica ca acest lucru nu sa intamplat niciodata sunt copii dinnainte de mahomed identice cu cele de azi,,dar na cum lumea vrea sa si creeze filmeme n cap ca sa creada ce li se nazareste lor ca le e mai simplu si la indemana nu i nici o noutate,,,din pacate

dovezi sunt, George ...sunt putine , intr-adevar, dar sunt totusi , caci cei ce-au mistificat biblia n-au reusit s-o modifice pe toata ca nu s-ar mai fi inteles nimic !
P.S
dar , de ce te deranjeza pe tine ce spun eu, devreme ce si vorbele tale , ca si ale mele , converg spre Unul Singur Dumnezeu ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2014, ora 14:19

De la: 9am_750, la data 2014-07-28 19:31:43gabriela asculta ma,,,nu faci decat sa vorbesti prostii ca esti influentata de ce auzi in jurul tau cu chestii de genul nimic nu se pierde totul se transforma si altele

sa le luam pe rand

ESTI PENIBIL.
ADICA NUMAI HRISTOS E INTRUPAT.
NOI ASTILALTI, OAMENII, SINTEM UN FEL DE RAHAT PE PAMINTUL ASTA.

DU-TE MA SI SPALA-TI IDEILE ALEA FALSE CA TE FACI DE RIS IN SPATIUL PUBLIC.

NU NUMAI ATIT, FACI DEMONI IN DISCUTII, ADICA SCOTI CE E MAI RAU DIN CEI CU CARE DISCUTI, ADICA ENERVEZI PRIN FALSURILE CE LE SUSTII.

PRIN CE DISCUTI SI SUSTII, REALIZEZI EXACT CONTRARIUL A CE SUSTII. PE UNDEVA E BINE.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2014, ora 15:08

pfii, ai pus punctul pe i....exact asta este : EL e INTRUPAT la "prima mina", ca sa zic asa si constient de Sine Insusi , stiind exact cine e , iar noi toti - astialalti , incarnatii - suntem obligati sa trecem prin niste etape de intrupare- reintrupare , pina ajungem la acea Constienta de Sine ce ne conduce spre INDUMNEZEIRE si, evident : MINTUIRE !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2014, ora 20:15

De la: gabigabi2, la data 2014-07-29 13:37:55

sa le luam pe rand

dovezi sunt, George ...sunt putine , intr-adevar, dar sunt totusi , caci cei ce-au mistificat biblia n-au reusit s-o modifice pe toata ca nu s-ar mai fi inteles nimic !
P.S
dar , de ce te deranjeza pe tine ce spun eu, devreme ce si vorbele tale , ca si ale mele , converg spre Unul Singur Dumnezeu ?

exact ce spun musulmanii mai gabriela,,nu exista mai cici cea mai mica dovada nu exista nimic in acest sens ,,biblia nu a fost mistificata niciodata NICIODATAAAAAAA,,incetati sa mai credeti pprostiile apocrife sau alte inventii ,,au murit oameni cu duiumul pentru acest adevar ca noi sa l avem si azi si iata ca credem in reincarnari si alte tampenii ,,inceteaza gabriela sa mai crezi in can canuri

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2014, ora 20:19

De la: nastasemihail, la data 2014-07-29 14:19:31

sa le luam pe rand

ESTI PENIBIL.
ADICA NUMAI HRISTOS E INTRUPAT.
NOI ASTILALTI, OAMENII, SINTEM UN FEL DE RAHAT PE PAMINTUL ASTA.

DU-TE MA SI SPALA-TI IDEILE ALEA FALSE CA TE FACI DE RIS IN SPATIUL PUBLIC.

NU NUMAI ATIT, FACI DEMONI IN DISCUTII, ADICA SCOTI CE E MAI RAU DIN CEI CU CARE DISCUTI, ADICA ENERVEZI PRIN FALSURILE CE LE SUSTII.

PRIN CE DISCUTI SI SUSTII, REALIZEZI EXACT CONTRARIUL A CE SUSTII. PE UNDEVA E BINE.

da singurul intrupat este hristos pentru ca a exista dinnainte si sa intrupat ca sa devina om sa traiasca omeneste ca sa ne arate calea adevarul si viata,,,tu ei finta in acelasi timp cu sufletul si trupul tau,,,,,,,,adevarul supara din pacate si e greu de digerat

Pagini: << 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: