Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 09:40
De la: 9am_750, la data 2014-07-25 00:39:01De la: gabigabi2, la data 2014-07-24 17:40:08De la: PaulaZ, la data 2014-07-24 17:20:24De la: gabigabi2, la data 2014-07-24 16:48:32De la: nastasemihail, la data 2014-07-24 14:57:10DACA SE SPUNE CA OAMENI MERG SPRE DUMNEZEIRE, CUM DE SE SPUNE CA EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU? Da,suntem mintiti. Tu ne minti! Cauta-L pe Dumnezeu, George, te rog! Regaseste-L......
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 09:45
De la: nastasemihail, la data 2014-07-25 03:37:37De la: 9am_750, la data 2014-07-25 00:41:04De la: gabigabi2, la data 2014-07-24 18:41:49De la: PaulaZ, la data 2014-07-24 17:32:25Daca exista profetii, daca totul este predestinat, de ce omul nu ar alege CUM sa vina pe pamant? Duhul Sfant este doar Dumnezeu, Mihai. Noi, oamenii, avem trup si suflet, cazuseram de acord cu o pagina in urma. Daca venim de la Dumnezeu, avem Duhul Sau Sfant. Dar daca se intampla ca un om sa nu vina de la Dumnezeu...... atunci acel om are alt duh, din pacate. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 11:08
Bine te-am regasit, nea Marin, cu drag! Dumneata ne spui aici despre déjà-vu. No hai sa aprofundam impreuna si cu cine o mai vrea sa ni se alature CONTRIBUIND EFECTIV la discutie. De chibitzi suntem satui pana peste cap, ei doar spun mult fara sa se concentreze defapt pe esenta:SUBIECTUL DISCUTIEI! Nea Marin, ma bucur ca ai abordat acest subiect. Déjà-vu, ceea ce a fost deja vazut. Deci este un fenomen cu care avem impresia ca ne intalniseram in precedent. Unde? Cand? In ce circumstante? Ramane incert. Care este parerea mea referitor la déjà-vu? Poi..... Noi, oamenii, suntem EUL de azi, contemporanii. Inaintea noastra au existat alti EU care au avut o viata si care au lasat impregnat in eter totul. Daca noi, EU-rile de azi, pur si simplu avem acces la informatia si la tot trecutul tuturor EU-rilor ce ne-au precedat si ce ne vor succede? Meditam impreuna! Poi tocmai asta e problema. Ca asa zisul Deja-vu, nu stim daca a fost sau va fi. daca e o reflecatare a trecutului sau a viitorului. Inclin sa cred , ca din cele care mi se intampla mie, ca apartine viitorului. Ca deja inainte de a ma duce in armata, aveam acele strafulgerari, pe care eu atunci nu le intelegeam. iar pe masura ce faceam armata, toate acestea se regaseau pe parcurs , de parca vedeam un film in reluare. Ideea e ca si acu cand ma gandesc , cand patrund in adancul fiintei mele si i-au ca reper acel timp din armata, imi apare pentyru o fractiune de secunda aceeasi viziune. Poate o fi capatul de drum al vietii, mai stii?... In general nu stiu la altii, dar la mine am observat ca sunt deja niste legi: De ce tie frica nu scapi, si niciodata nu mori de ceva ce ai stii. Or mai fi si altele. Deci eu vad viitorul meu care e inca incert. Nu am toata informatia. dar pot accesa ptr putin timp acel moment. Si mi se pare ca nu e chiar asa de placut.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 12:22
De la: Marin56, la data 2014-07-25 11:08:28 Nea Marin, nu suntem singurii. Vezi de ce va vorbeam eu despre visele nocturne? Si in timpul noptii avem acces la informatie. Atat de multe ne pot fi relevate in timpul somnului, chiar si in timpul somnului de peste zi! Uite, nea Marin, intr-o zi a saptamanii, dar nu era Vineri, locuiam inca la vechea locuinta, o casa ce data din 1772, care fusese rascumparata si renovata si impartita in mai multe apartamente. Era canicula, puiul meu dormea, sotul venise de la munca si urmarea un meci. Era in 2010, campionatul mondial de fotbal. Eu m-am intins si am adormit. Un gand rostit puternic m-a trezit. Zicea: A MURIT INTR-O ZI DE VINERI. M-am trezit. Nu eram speriata, Dumnezeu e mereu cu mine, de ce m-as teme? Insa eram contrariata! Ce era acel mesaj, nea Marin? Ei bine, CINEVA ma trezise. De ce? Pt ca riscam sa murim asfixiati toti trei! Puiul dormea, sotul atipise jos , eu dormeam sus. In timp ce televizorul luase foc! Cand am coborat, era un fum de nu te vedeai clar cu cealalta persoana. Sotul a sarit ca ars! Am deschis tot si am aruncat tv-ul la container! Si am ramas in viata! Acum te intreb eu pe tine, va intreb pe toti: Stie cineva ce a fost acel mesaj pe care il avusesem? Cine a murit intr-o zi de Vineri, mai exact: Vinerea Mare? Domnul nostru Isus Cristos. Divinitatea m-a trezit. Contesta cineva? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 12:42
Sa ne concentram atentia pe visul tau, nea Marin. Dumneata zici ca daca te intorci in fiinta ta, te regasesti in perioada armatei. Bun. Nu am citit toate povestirile dumneavoastra, sau poate 'oi fi citit dar nu am retinut tot....Mea culpa, sunt un om, nea Marine.
Insa, imi permit sa te intreb : Ai fost aproape de moarte in perioada armatei? Daca da, este firesc sa iti revina acea perioada. La fel imi revin mie primii 3 ani din viata, cand am cunoscut acel alb imens si incomensurabil. Ultima data cand l-am resimtit fusese inainte ca sotul meu sa aiba un accident de masina. Desi stiam ca se apropia de casa, tot vara era, l-am sunat sa il previn ca trebuie sa fie atent pe drum. In nici 10 minute dupa ce am inchis, apostrofata: Sunt la volan, lasa prostiile..... ma suna: Am avut accident, am reusit sa evit masina din fata cand camionul din spate m-a tamponat, era sa fiu facut acordeon! Doamne, daca stau si ma gandesc, contabilizand, am avut ceva emotii de cand sunt cu sotul meu: vreo doua comotii cerebrale , doar la una eram cu el alaturi, prima era in deplasare, si atunci nu am dormit noaptea ce a precedat accidentul sau, doua accidente de masina....Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 12:51
Gabriela, Black... ma tachinara-ti voi cu propriile-mi cuvinte, dar pana la urma, posibil ca ''a da foc cuiva'' poate insemna si ''te iubesc si iti transmit lumina inapoi''. Asa-i ca da?
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 15:18
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 09:23:46De la: 9am_750, la data 2014-07-25 00:24:56De la: PaulaZ, la data 2014-07-24 12:47:16George....am ajuns unde purcesem? e...e....e ceva adevarat in ce spune ! v-am spus ca Lumea asta este condusa de "ala " si noi am venit in acest spatiu ca urmare a plecarii urechii la promisiunile lui ! de ce ? cum de ce ? nu asta ne-am dorit si atunci Dumnezeu - tatal ne-a trimis la Scoala Terra tocmai ca sa experimentam cunoasterea binelui si raului pe propria piele ? dar, am tot vorbit despre asta si nu mai reiau ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 15:35
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 12:51:59Gabriela, Black... ma tachinara-ti voi cu propriile-mi cuvinte, dar pana la urma, posibil ca ''a da foc cuiva'' poate insemna si ''te iubesc si iti transmit lumina inapoi''. Asa-i ca da? eu nu te "tachinez", desi ti-am spus ca tin la tine, totusi ! cind te intorc la unele vorbe d'ale tale din trecutul apropiat ,o fac tocmai ptr. a medita impreuna si te a ajuta sa te intelegi- tu pe tine- de ce in astia 2 -3 ani de cind esti pe forumul asta ai avut atitea intoarceri si rasuciri de convingeri , trecind de la o stare la alta, in mod brusc....acum , de ex., vorbesti de parca te-ai fi calugarit , ca sa nu zic de pocait si traversind o criza mistica ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 15:52
De la: gabigabi2, la data 2014-07-25 15:35:48De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 12:51:59Gabriela, Black... ma tachinara-ti voi cu propriile-mi cuvinte, dar pana la urma, posibil ca ''a da foc cuiva'' poate insemna si ''te iubesc si iti transmit lumina inapoi''. Asa-i ca da? Exagerezi si nu vad destinatia! Voi nu ma puteti convinge de nimic, doar eu pot sa vad ceea ce voi -poate- incercati sa ma faceti sa vad! Este? Singura tre' sa vad ceea ce este de vazut! Iar cand eventual o intorc pe toate fetele, este ca vreau sa ii patrund esenta! Spre linistea ta, a voastra, nu sunt calugarita, nici pocaita-daca te referi la sectanta- si impotriva alcoolului am fost de cand exist! Faptul ca apreciez vinul francez este una, neimplicand ca l-as prefera apei, limonadei samd!
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 15:55
De la: gabigabi2, la data 2014-07-25 15:18:05De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 09:23:46De la: 9am_750, la data 2014-07-25 00:24:56De la: PaulaZ, la data 2014-07-24 12:47:16George....am ajuns unde purcesem? Inteleg ca dumneata si 750 nu veniti de unde vin eu. Deci.... ati ales! Eiiiiiii, poemul Eva si Lucifer, o fi sau nu ....trecut.....? Adaggio: Ati ales si ati cerut?! Stiti ce imi vine ca subiect de meditatie acum? Calugarii care cereau sa fie ispititi si sa fie pusi in situatia de a lupta cu ispita..... de unde veneau ei? De la Dumnezeu? Sau.....nu? Pentru ca un om al lui Dumnezeu cere sa fie aparat de cel rau, nu il provoaca ca sa aibe cu ce lupta!
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 16:34
nu intelegi mare lucru, dar esti foarte categorica de fiecare data, chiar daca sustii cu totul altceva si e problema ta de continuitate in gindire !
te las sa te mai uiti prin postarile tale si sa meditezi asupra afirmatiilor facute - la un moment dat..... apoi, incearca sa intelegi de ce te-ai rasucit , spunind altceva .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 16:53
TU nu intelegi un lucru: Nu vedem lumea identic! Nu te-ai intrebat de ce? Te-ai intrebat? De ce, Gabi?
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 16:55
Allo, Gabi! Azi nu ai compagnionii de cearta prezenti? Ti se cashuna pe mine?
Tu numa' te certi, mereu sa te contrezi! Altceva nu stii, ha? Ma duc sa numar florile din parc decat sa ma mai cert cu tine!
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 16:59
”And very time a here... the tengo o my youth...” A here, a here a my calling...De care eu nu stiu..."
Nea Marine, ai fost coleg de banca cu Kaakon la lectiile de engleza? Cred ca voi erati corigentii clasei... Lasa bre engleza, ca nu esti mai cool si nu dai pe nimeni pe spate cu chestiile astea. Dimpotriva. Parca esti Gulita Furculision din coana Chirita. Exprima-te in romana, ca nu este nicio rusine sa o vorbesti in Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:05
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 16:55:50Allo, Gabi! Azi nu ai compagnionii de cearta prezenti? Ti se cashuna pe mine? Look who's talking! Nu iti este rusine sa vii cu tupeul asta gretos? Cu cate persoane te-ai certat u pe forumul asta. Sau mai bine spus, pe cate le-ai atacat, pentru ca persoanele respective au preferat sa plece decat sa se coboare la nivelul tau de mahala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:07
Topicul ''Cine este Dumnezeu '' va fi evacuat in ...10
9 8 7 6 5 4 3 2 1.....secunde. Buldozerele Alfa si Omega isi vor prezenta numarul de cascadorie in demolare, alternativa lor de fiecare data cand nu sunt la inaltimea subiectului discutat! Succesuri tractoristilor buldozeristi!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:10
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 16:59:15”And very time a here... the tengo o my youth...” A here, a here a my calling...De care eu nu stiu..." Cu exceptia lui primul ”here” , unde era ”heare”, este traducerea in engleza a acelui tango, facut de cineva pe aceea vreme in anul 1972. Asa l-am copiat eu pe atunci. Daca era bine sau nu ... nu stiu. Trebuia sa rimeze pe engleza. Oricum daca il dati lui Google sã-l traduca, nici el nu stie bine englezã. Ca traduce altfel. El nu știe de picior metric, rimã, nuanțã și dorința fiecãruia. O s-o dau atunci pe românește.
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:14
'Opa , nea Marin, m-ai intors din drum, Dumnezeu sa te binecuvanteze!
In sfarsit am cu cine discuta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:25
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:14:55'Opa , nea Marin, m-ai intors din drum, Dumnezeu sa te binecuvanteze! Mai bine lasa...Poate ai treaba si noi te retinem. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:29
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 16:55:50Allo, Gabi! Azi nu ai compagnionii de cearta prezenti? Ti se cashuna pe mine? apai daca si eu numai atita stiu sa fac : sa ma cert si contrez, desi NUMAI cu Mine ai avut discutii Serioase pe tema si a religiei si a visului , atunci e asa cum spui tu ! pe mine ma contrariaza si am mai avut discutia asta mai demult , trecerea brusca de la o gindire la alta; de la o traire la alta ! dupa cum ti-am spus si atunci : cind ziceam ca am ajuns , amindoua, cu discutia la un numitor comun, paaaac, te rasuceai si spuneai altceva, incit de multe ori aveam impresia ca esti Altcineva ! asadar, iti mai spun inca o data ,ba chiar te rog s-o faci si nu trebuie decit sa-ti reiei la citit postarile si sa ti le analizezi ! e o buna trecere-n revista a unor pareri/ convingeri si de facut o evaluare a intelegerii in timp si functioneaza exact ca si un jurnal personal pe care, recitindu-l , iti poti da seama in care punct te afli , reevaluindu-te ! P.S dar, as vrea sa-ti mai atrag inca o data atentia ca a te trage de mineca ptr. a te pastra intro consecventa a gindirii , nu inseamna nici cearta si nici ura ....numai cineva care tine la tine o face, celorlalti nu le pasa.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:35
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 09:10:55De la: Marin56, la data 2014-07-24 22:56:38 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:35
De la: Marin56, la data 2014-07-25 17:10:25De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 16:59:15”And very time a here... the tengo o my youth...” A here, a here a my calling...De care eu nu stiu..." In imaginatia matale (cam sf!), poate era vreo traducere...Oricum, pentru un vorbitor de engleza nu are nicio noima. Dar o fi vreun nou dialect, de Galati. Word-ul iti ofera posibilitatea corectarii textelor, selectand limba in care redactezi documentul. Am vazut ca exista English UK, English USA...dar English Galati, nu am vazut. Si oricum, nu ii vad rostul. Nu stateai de vorba pe aici cu niste straini, ca sa le traduci cantecul. Cunosc indieni din India care vorbesc intre ei in engleza, pentru ca altfel nu se inteleg. Dar in India sunt vreo 20 de limbi oficiale, pe cand la noi este o singura limba romaneasca. Nu e deajuns ca ungurii ne dispretuiesc limba? Mai trebuie sa procedam si noi la fel? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 17:25:59De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:14:55'Opa , nea Marin, m-ai intors din drum, Dumnezeu sa te binecuvanteze! Ce faci,Omega? Esti iar pe langa subiect? Nu te tine sa discuti si bagi strambe? Nu ai decat sa te cultivi!Perseverenta...... Hai fa pasi!
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:39
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:35:21De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 09:10:55De la: Marin56, la data 2014-07-24 22:56:38 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:42
De la: gabigabi2, la data 2014-07-25 17:29:38De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 16:55:50Allo, Gabi! Azi nu ai compagnionii de cearta prezenti? Ti se cashuna pe mine? Nu contest ca nu tii la mine, Gabi. Ca dumneata crezi in reincarnare, eu nu. Ai incercat sa ma convingi, tot nu cred! Inainte de a ma sfatui sa recitesc pagini de eter scrise din trecut, ce ar fi sa reiei tu pasajele dumnitale in care injuri ca birjaru' la usa cortului? Atat tu cat si tovarasu' de drum al tau, nicidecum al meu, Black Friday! Gabriela, draga mea, tu nu ma tragi de maneca! Tu inventezi cai sa ma destabilizezi, atat! Si, daca chiar ai tine la mine, nu m-ai judeca, am dreptate? Cine esti tu? Un om, ca si mine! Ei bine, doar Dumnezeu ma va judeca! Sper ca am fost destul de clara!
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:43
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:36:56De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 17:25:59De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:14:55'Opa , nea Marin, m-ai intors din drum, Dumnezeu sa te binecuvanteze! Cu tine despre ce vrei sa discut? Eu discut, dar cu persoane onorabile, care din pacate nu mi vin pe forum din cauza ta. Cu tine, daca insisti, discutam despre semafoare. Ce zici, te bagi? Chir ma pricep la asta si pot sa te invat cate ceva. Pasi s-ai spui lui barbati-tu!Treaba lui ca te suporta asa cum esti.... Eu te troznesc daca iti mai permiti mitocanii din astea cu mine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:44
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 17:39:15De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:35:21De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 09:10:55De la: Marin56, la data 2014-07-24 22:56:38 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:45
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:42:15De la: gabigabi2, la data 2014-07-25 17:29:38De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 16:55:50Allo, Gabi! Azi nu ai compagnionii de cearta prezenti? Ti se cashuna pe mine? Tu, om? Imi place optimismul tau...
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:46
De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:44:48De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 17:39:15De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:35:21De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 09:10:55De la: Marin56, la data 2014-07-24 22:56:38 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2014, ora 17:46
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-25 17:45:09De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 17:42:15De la: gabigabi2, la data 2014-07-25 17:29:38De la: PaulaZ, la data 2014-07-25 16:55:50Allo, Gabi! Azi nu ai compagnionii de cearta prezenti? Ti se cashuna pe mine? Da: Eu om, tu? Diavol!
|
|
|
|

oare nu exista milioane de piriiase, izvorase, riuri, fluvii si toate converg spre mari si oceane, in final fiind un Singur Ocean Planetar ?
In general nu stiu la altii, dar la mine am observat ca sunt deja niste legi: De ce tie frica nu scapi, si niciodata nu mori de ceva ce ai stii. Or mai fi si altele. Deci eu vad viitorul meu care e inca incert. Nu am toata informatia. dar pot accesa ptr putin timp acel moment. Si mi se pare ca nu e chiar asa de placut.
pai si cn a zis ca sppiritul sau duhul e sufletul,,,,la om este sujf
Hai fa pasi!