back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2014, ora 17:56

Cei mai saraci oameni muncesc de le sar capacele, si nu se aleg cu mai nimic.

Muncesc si altii pe mai nimic.
Asta nu inseamna sa promovam la infinit munca pe degeaba.
de aceea s-a ajuns la o saracire excesiva a majoritatii populatiei, din cauza acestui dicton, cu strinsul de bogatii in ceruri.

Strinsul de bogatii in ceruri se refera la informatii acumulate in tartacuta.
Si ce sa faci cu ele" Le pui in practica ptr a realiza bunuri de toate felurile,
Ce faci cu ele? Pai nu le stringi tu, ii lasi pe altii sa ti le stringa. Si tu te gindesti la imparatia cerurilor.

Societatea moderna a rezolvat si asta. Le stringi in magazii, depozite, bunurile, le gestionezi la nivel de societate, si le pui in folosire cind trebuie.
Asta e rezolvarea cea mai pragmatica. atit doar ca acea societate ce face asta nu prea e capitalista, si in aceasta societate nu muncesti de nebun, ci mai putintel si cu cap.
Nu pune nimeni numai pe cite unul sa munceasca, e munca mai colectiva.
Cum se numeste societatea. O stim cu totii. Tocmai am aruncat-o la gunoi, cu ce era bun in ea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 August 2014, ora 18:00

De la: IonOOO, la data 2014-08-03 17:39:06
De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 15:48:08Nu va stringeti comori pe pamint, ci traiti de pe azi pe miine....minca-v-as....
eventual sutind munca altora.

Domnule,sa stiti ca imi castig existenta fara sa primesc ajutor sau altceva de nicaieri. Traiesc modest numai din munca ce o prestez cu mainile mele. Cand am mai mult de lucru peste program,lucrez mai multe ore. Am lucrat de cateva ori peste 50 de ore continu chiar,fara sa dorm o clipa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sanatate,mi-a dat de lucru,putere,pricepere...
Inselaciunea,furatul sau orice forma de castig marsav este o practica straina de un crestin,deci ma confundati domnule!

"In toate privintele v-am dat o pilda si v-am aratat ca, lucrand astfel, trebuie sa ajutati pe cei slabi si sa va aduceti aminte de cuvintele Domnului Isus, care insusi a zis: "Este mai ferice sa dai decat sa primesti." (Extras din Biblie)

"Caci, cand eram la voi, va spuneam lamurit: "Cine nu vrea sa lucreze nici sa nu manance." (Extras din Biblie)

De dictonul asta s-au folosit oameni ce chiar au strins bogatii pe pamint.
Altora le-au dat minimul necesar si ei si-au insusit grosul.

Majoritatii le-au dat numai....in ceruri.

Oamenii mai au incredere in acest dicton, mai putin decit in orice dicton. Sint patiti.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 3 August 2014, ora 19:03

Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca să se regăsească, în pildele de mai sus? Să fie toți buni, să muncească cinstit fiecare, să nu fure, să nu mintă... să nu omoare, să fie bun cu fiecare, fără a îi mai număra așchiile din ochii altora, să nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetă de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face să nu le respecte? Că văd că dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunătățire. Cine e de vină?

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 August 2014, ora 19:35

De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 18:00:38
De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 15:48:08Nu va stringeti comori pe pamint, ci traiti de pe azi pe miine....minca-v-as....

Domnule,sa stiti ca imi castig existenta fara sa primesc ajutor sau altceva de nicaieri. Traiesc modest numai din munca ce o prestez cu mainile mele. Cand am mai mult de lucru peste program,lucrez mai multe ore. Am lucrat de cateva ori peste 50 de ore continu chiar,fara sa dorm o clipa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sanatate,mi-a dat de lucru,putere,pricepere...
Inselaciunea,furatul sau orice forma de castig marsav este o practica straina de un crestin,deci ma confundati domnule!

"In toate privintele v-am dat o pilda si v-am aratat ca, lucrand astfel, trebuie sa ajutati pe cei slabi si sa va aduceti aminte de cuvintele Domnului Isus, care insusi a zis: "Este mai ferice sa dai decat sa primesti." (Extras din Biblie)

"Caci, cand eram la voi, va spuneam lamurit: "Cine nu vrea sa lucreze nici sa nu manance." (Extras din Biblie)

De dictonul asta s-au folosit oameni ce chiar au strins bogatii pe pamint.
Altora le-au dat minimul necesar si ei si-au insusit grosul.

Majoritatii le-au dat numai....in ceruri.

Oamenii mai au incredere in acest dicton, mai putin decit in orice dicton. Sint patiti.

Domnule,sa stiti ca am spus adevarul. Cel mai important lucru este ca personal cred in Dumnezeu ce-mi este si Tatal pentru-ca am fost infiat de EL,cand am crezut in Unicul Sau Fiu. EL stie totul (si intocmirea gandurilor oamenilor),deci stie totul si despre mine,si n-am mintit.
In schimb,tatal minciunii este Diavolul.
"Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui," (Extras din Biblie)

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 3 August 2014, ora 19:55

De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca să se regăsească, în pildele de mai sus? Să fie toți buni, să muncească cinstit fiecare, să nu fure, să nu mintă... să nu omoare, să fie bun cu fiecare, fără a îi mai număra așchiile din ochii altora, să nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetă de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face să nu le respecte? Că văd că dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunătățire. Cine e de vină?

Le lipseste credinta in Dumnezeu!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 00:56

De la: IonOOO, la data 2014-08-03 13:07:16
De la: Marin56, la data 2014-08-01 20:33:02...Și ar trebui să intristeze mai multă lume! Să facem opinie! Să nu stăm si să ne uităm nepăsători, să luăm atitudine! Ce face Papa ?El ce misiune are? Chiar credeți că rugăciunile lui au vreun efect. Nu se vede! Chiar nu este ac de cojocul celor care isi fac dreptate singuri, că așa vor mușchii lor? Inclin să cred că totuși cineva din umbră are niste interese. Că se vrea să fie așa. In Liban altii... si tot așa!... Oare chiar nu putem fi cu toți ”miei”, cum spuneați? Dacă intradevăr se va ajunge la această situație, este numai o singură cauză: Distrugerea vietii a florei a faunei, a oamenilor, când după ce totul va fi ras si ars pe Pamânt, atunci vom mânca laolaltă ce vom mai găsi: iarba, rădăcini, frunze, dacă și ălea se vor mai gasi, că se vor bate și omorâ pentru o frunză...ca pe vremuri...! După ritmul si felul cum se pune problema azi si evoluează problemele, ne îndreptăm incet, incet, dar sigur la dezastru! Ne vom întoarce inevitabil iar de unde am plecat! Și nuștiu dacă ne mai vor salva cineva!... Poate acel ”zero” nu e departe, la felul cum se pune problema ptr. viitor. Suntem mințiți la scară mare, în toate domeniile. Ni se promite marea cu sarea, ni se promite noi ținuturi și alte planete, pentru a ne ține speranța trează. Ba mai mult, chiar biserica ne promite viața după moarte. Visuri! Nu sa întors încă nimeni de acolo ca să o confirme. Și binențeles că ar fi o explicație: E așa de bine acolo, unde o să ajungem, că nu o să ne mai îndurăm să mai plecăm de acolo! adică echivalentul ”raiului”. Visuri!

De mult a fost o vreme cand faceam uneori,intr-o masura oarecare o politica anticomunista,antisovietica. La aceasta a contribuit pierderea a doi mosi si a unei matuse,toti decedati in Al Doilea Razboi Mondial,influenta apropiatilor... Mai tarziu,prin intoarcerea mea la Dumnezeu prin Isus Hristos am capatat o intelegere noua si o dragoste de sus ce a facut sa pot iubi pe toti oamenii,inclusiv pe cetatenii rusi,si sa vad cum este si corect de fapt faptul ca TOTI oamenii sunt egali)) . Prin citirea si studierea Bibliei am inteles apoi cu adevarat care este conditia umana,destinul omului ca si multe altele si am lasat-o mai incetul cu mica mea "rebeliune" din perioada de dinainte de '90 cat si dupa.
Cred ca mai marii nostri cauta solutii pentru o viata mai buna,atat pentru ei cat si pentru ceilalti oameni.. Partea trista aici este ca Dumnezeu este exclus din ecuatie din cauza faptului ca oamenii nu cred in EL. Cu totii,lideri sau nu,ar trebui sa stim si sa aplicam dreptatea biblica si atunci problemele de orice natura aproape,ar disparea de la sine..

1)ATI INTREBAT: "Ce face Papa ?El ce misiune are? Chiar credeți că rugăciunile lui au vreun efect. Nu se vede! Chiar nu este ac de cojocul celor care isi fac dreptate singuri, că așa vor mușchii lor? Inclin să cred că totuși cineva din umbră are niste interese.
N-ar fi exclus ca pe viitor,mult rivnitele scaune din sferele cele mai inalte sa nu mai aiba asa o cautare de mare de catre laici(va fi din ce in ce mai greu ca sa se rezolve cerintele oamenilor) ,dar in schimb aceste scaune sa fie ocupate de un Dalai Lama,Francisc,sau orice alt mare om religios ce ar avea o mare influenta inaintea oamenilor.. Un asa om ce prin religie ar ocupa o foarte mare functie de conducere in aceasta lume si ar putea promite in schimbul alegerii sale Pardisul pe Pamant nu altceva; locuri de munca pentru toata lumea,incetarea conflictelor intre paturile sociale antagoniste,incetarea conflictelor armate,solutii antipoluare,locuinte pentru toti,acces la sanatate tuturor,protectie sociala la scara mondiala.......ect,insa la urma urmei se va vedea(noi,copii nepotii nostri) ca acest om va fi un mare impotrivitor al lui Hristos ce va pretinde ca sa i se aduca inchinare religioasa ca si cum ar fi Insusi Dumnezeu.

www.dailymotion.com/video/xympfu_ecumenismul-necrestin-al-vatica...

Sper ca aceste randuri sa fie doar o increionare a mea,sper sa ma insel, sa nu fie nimic adevarat. La fel sa nu permitem (prin metode pasnice,legale,prin dragoste de oameni)prin cai crestine nici un fel de scenariu asemanator celui de mai sus (daca va fi sa fie asa) prin credinta noastra in Dumnezeu si nu credinta intr-un om religios. Doresc din inima ca orice om sa se intoarca la Dumnezeu prin credinta lui in Isus Hristos si astfel cu totii sa facem voia lui Dumnezeu ce este scrisa in Biblie!

2)ATI SCRIS:'inclin să cred că totuși cineva din umbră are niste interese. Că se vrea să fie așa. In Liban altii... si tot așa!... "Oare chiar nu putem fi cu toți ”miei”,
Daca cineva umbla dupa interese ce exclud voia lui Dumnezeu, nu are credinta in Dumnezeu. Nu se merita ca cineva pentru 80-90 de ani traiti pe acest pamant fara Dumnezeu sa piarda eternitatea in Imparatia viitoare a lui Dumnezeu din cer.

"Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii;
ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura. Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra. Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina;" (Extras din Biblie)

3)ATI SCRIS:Oare chiar nu putem fi cu toți ”miei”, cum spuneați?
Este utopie curata sa se ajunga la un asa grad de civilizatie ca astfel omul sa nu fie fie lup pentru semenul lui.
Ma voi folosi de o pelicula mai veche,localizata de mine prin minute',secunde",pentru a-mi argumenta spusele de mai sus:

Planeta maimutelor 1 -1968 cu Charlton Heston....

serialetraduse.ro/planeta-maimutelor-1968/

1' 10" capitanul: Vorbeste de o rasa mai buna de oameni. (caci actuala rasa este rea)
1'43" Intr-un plin avant tehnologic,intr-o lume avansata,omul modern se simte singur (Astazi in 2014, este asa!)
2'00" Omul acea minune a universului,acel paradox glorios'-- "Omul se razboieste cu fratele sau si lasa copii vecinului sau sa moara de foame"
30'56" "In 6 luni vom conduce planeta'
35'09" Victimile vinatorilor legate cu capul in jos de o bara orizontala. (Si vanatorii de azi procedeaza la fel)
36'13" Experientele pe 'animale' (tratamentul in sine)
42'57" Custile pentru animale (tratamentul in sine)
ect...ect...
Educatia,progresul,cultura... apun,inceteaza atunci cand trebuie intors celalalt obraz cind esti lovit peste fata. Pentru credinta in Isus in schimb,si-au dat viata un numar enorm de mare de credinciosi a lui Dumnezeu. Credeti chiar ca atat de multi oameni nu au stiut ce fac? Domnule,va asigur ca au stiut foarte bine ce fac! Adevarul adevarat este ca lipseste credinta! Un om nu ne va naste din nouprintr-o evanghelie de natura protestanta,ortodoxa,catolica...Un om se va naste din nou dintr-o evanghelia crezuta ce vine de sus de la Dumnezeu prin Biblie,prin Isus Hristos ce ne invata pe toti: " In Proroci este scris: "Toti vor fi invatati de Dumnezeu." Asa ca oricine a ascultat pe Tatal si a primit invatatura Lui vine la Mine. (Extras din Biblie)----- De exemplu un om poate crede si in lucrurile care nu se vad:vant,undele radio,undele tv...ect "Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad." (Extras din Biblie)

Ce este de facut? Pentru o normalitate sigura pe acest pamant,ca si pentru o viata eterna celestica in cer,sa credem in Isus Hristos!

Un crestin crede (printre altele): ""Tatal nostru care esti in ceruri! Sfinteasca-se Numele Tau;
vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer si pe pamant.
Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi;
si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri;
si nu ne duce in ispita, ci izbaveste-ne de cel rau. Caci a Ta este Imparatia si puterea si slava in veci. Amin!"
Daca iertati oamenilor greselile lor, si Tatal vostru cel ceresc va va ierta greselile voastre.
Dar daca nu iertati oamenilor greselile lor, nici Tatal vostru nu va va ierta greselile voastre. (Extras din Biblie)

ma ioane tu nu pricepi ca nyu ai radacina,,vorbesti pur si simplu degeaba chiar daca zici bn sau nu ,,,,dc???pentru ca nub ai fundament ioane vorbesti de biblie dar nu sti dfe unde o ai

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 00:59

De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 15:16:13Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca habotnicia asta religioasa e un factor major de conflicte, datorita dorintei de dominare a oamenilor.

Parca nu a spus nimeni mai nimic despre toleranta ortodoxiei. Sa fie ceva in legatura cu ....alte religii.

care toleranta prietene despre ce toleranta vorbesti,,cu neadevarul si minciuna nyu exista toleranta ca altfel nu faci decatv sa ei minciuna dfe buna

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 01:03

De la: IonOOO, la data 2014-08-03 15:40:48
De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 14:57:41
De la: IonOOO, la data 2014-07-30 16:30:47Noul Ierusalim!

www.youtube.com/watch?v=SuougEYQ8vE[/quote]
A TRECUT DATA AIA, NU A FOST NIMIC, DAR VOI O TINETI LANGA CU CHESTIILE ASTEA.

DE CE NU VA FACETI VOI NOUL IERUSALIM ACOLO UNDE VRETI VOI, NU PESTE ALTII CARE NU VOR.

VEDETI SI VOI CE PATESC AIA CU....VECHIUL IERUSALIM.

Chiar este asa de greu de inteles ca un crestin crede intr-un Ierusalim ceresc si nu in unul pamantesc? Acele cateva texte luate de mine din Biblie nu arata clar faptul ca crestinul nu are si nu cauta sa ocupe pamanturi sau sa-si insuseasca alte bunuri de pe acest pamant? Ba da!
Patria viitoare a crestinului va fi sus in cer!

"Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii;
ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura. Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra. Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina;" (Extras din Biblie)

"Dar doreau o patrie mai buna, adica o patrie cereasca. De aceea lui Dumnezeu nu-I este rusine sa Se numeasca Dumnezeul lor, caci le-a pregatit o cetate." (Extras din Biblie)
...ect...ect...

o patrie cereasca preietene insa patria cereasca nu coboara de la sine ci coboara pe credinta si pastrarea adevarului din care din pacate sectarismul nu face parte ioane,,,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 01:08

care biblie ioane care biblie tu nu vezi ca sectarismul nu are nici un fundament nimic,,,efectiv tu nu sti despre ce vorbesti cica extras din biblie,,care ma biblie daca tu esti sectar,,asa mare incredere ai in catolici si ortodoxi biserica primara in cat crezi in tot ce primesti de la ei,,,,pricep???????sectarismul tau nu are nici un fundament

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 01:14

De la: 9am_750, la data 2014-08-04 00:59:13
De la: nastasemihail, la data 2014-08-03 15:16:13Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca habotnicia asta religioasa e un factor major de conflicte, datorita dorintei de dominare a oamenilor.

Parca nu a spus nimeni mai nimic despre toleranta ortodoxiei. Sa fie ceva in legatura cu ....alte religii.

care toleranta prietene despre ce toleranta vorbesti,,cu neadevarul si minciuna nyu exista toleranta ca altfel nu faci decatv sa ei minciuna dfe buna

Deci esti de alta religie decit ortodoxa, 750.

Cu mine nu te pui baiete.

Esti aici sa ne injuri religia noastra.
Chiar daca eu sint mai ateu, religia asta ortodoxa ma linisteste, nu ca nu as fi eu destul de linistit.

Hai ca te-ai dat de gol.
Scuteste-ne sa ne dai sfaturi in conditiile in care critici cea mai toleranta religie, cea ortodoxa.

Nu ca ar fi ceva gresit ca esti de alta religie, dar nu ne da sfaturi despre nu stiu ce religie, pe un forum rominesc, unde religia este ortodoxa in proportie de 87%, Sau crestina.

Sau nici tu nu mai stii de ce religie esti, si ce sustii pe aici.

Daca ai avea un minim de obiectivitate ai stii c religia ortodoxa este cea mai toleranta din religii. Ii lasa pe toti tacanitii sa spuna si sa face ce vor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 01:15

Va las sa va contraziceti intre voi.
E un deliciu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 August 2014, ora 05:36

De la: Marin56, la data 2014-08-03 19:03:54Ce le lipsesc, sau ce le trebuie oamenilor, ca să se regăsească, în pildele de mai sus? Să fie toți buni, să muncească cinstit fiecare, să nu fure, să nu mintă... să nu omoare, să fie bun cu fiecare, fără a îi mai număra așchiile din ochii altora, să nu mai fie critici, etc. Toate aceste îndemnuri și sfaturi care se tot repetă de peste 2000 de ani, nu sunt și ele niște utopii? Niște legi nerespectate? Cine îi face să nu le respecte? Că văd că dea-lungul istoriei nu s-a vazut și nici nu se vede vreo îmbunătățire. Cine e de vină?

natura umana e de vina si tocmai d'aia i s-au dat omului cele 10 porunci - nu mai multe- ca macar pe alea 10 sa le respecte !
si tot d'aia , ca sa putem trai impreuna fara a ne lua gitul unul altuia , societatea a conceput LEGI civile, dar inspirate tot din cele 10 de baza .... ca atare: nu sunt UTOPII , don Marin ....sunt o NECESITATE si fac apel , dincolo de teama de pedeapsa, la Constiinta !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 17:34

De la: gabigabi2, la data 2014-08-04 05:36:59

natura umana e de vina si tocmai d'aia i s-au dat omului cele 10 porunci - nu mai multe- ca macar pe alea 10 sa le respecte !
si tot d'aia , ca sa putem trai impreuna fara a ne lua gitul unul altuia , societatea a conceput LEGI civile, dar inspirate tot din cele 10 de baza .... ca atare: nu sunt UTOPII , don Marin ....sunt o NECESITATE si fac apel , dincolo de teama de pedeapsa, la Constiinta !

Poi tocmai asta e! Că nici societatea civilă, nu le aplică, că nu se implică prea mult. Calcă și ei în picioare cele zece porunci împreună cu infractorii!

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 19:47

De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46

Cine crede in Dumnezeu,va face voia SA! Cine va face voia lui Dumnezeu va crede in Isus Hristos! Cine va crede in Isus Hristos va deveni crestin.

Am postat cu ceva timp in urma,pe subiectul de forum: Ce este ziua judecatii? la pagina 19,o brosura scrisa de un crestin de origine latina pe nume Luis Palau. Numele brosurii este Ce este un crestin adevarat? V-o recomand!
Daca dispuneti de timp,si aveti rabdare--Credinta adevarata Iosif Ton
tomisthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 21:13

Ce părere aveți, despre noua lege, privind îngroparea morților, slujba religioasă, susținută de popă, nemaifiind obligatorie?
Am vizualizat și pe facebook, diverse comentarii. Unele erau mai mult pro, decât contra. Adică să nu se mai implice popii. Asta fiind ca o măsură binevenită și pentru atei. Acum mie mi se pare și articolul și legea în sine, cam ironică! Adică la un stat unde religia ortodoxă are ponderea de aproape 75 la sută, nu poți veni cu asemenea măsuri peste noapte. Spun asta nu pentru că mi-aș fi schimbat părerea despre popi, dar mie mi se pare acum cam nelalocul ei, această lege. E bine pentru atei sau alte culte religioase, care presupun invățați de alții, că asta nu ar conta. Mortul e mort și așa. dar eu înclin să cred că această soluție, ar fi bună, si ar fi bine primită de cei din rândul săracilor. care nu au bani pentru taxele exorbitante impuse de popi sau biserică. De aceea cred că asta e cauza, nu credința. Un pensionar sau un om oarecare cu un venit sub cel mediu, nu ar fi o plăcere pea mare pentru familia sa , pentru a fi îngropat creștinește. Că așa cum sau mai ”sărit” peste unele tradiții și alte obiceiuri privind taxele, mesele festive, de ”n” zile luni sau ani, in cinstea mortului, se poate trece si cu vederea si de acst obicei. E bine pentru cei care au murit de bună voie, sau care au cerut să fie încinerați. Deci eu cred că, cauza sărăciei își pune amprenta asupra continuității tradițiilor. Eu dacă aș fi din rândurile patriarhiei, aș veni cu ideea, ca cei cu venit sub mediu, să fie scutiți de taxe de slujbe, sau alte taxe. Să se facă în mod gradat plafonat în funcție de bugetul mortului. Dovada fiind, ultimul cupon de pensie. Asta la cei vârstnici. Poi sigur dacă unul care moare și are 100 de milioane venit, îi convine să pună și zece popi să-i cânte la capul lui. Familia nu el! Poate nu toți sunt și asigurați la CAR pensionari, sau alte sisteme de ajutor. Că oricum, dacă nu ai vechime, nu îți ajung banii cotizați, tot familia suferă financiar. Revin și spun că nu e la locul ei, această măsură. Cum s-ar pune problema, să fii dus pe ultimul drum, fără popă, fără muzică, fără o vorbă, și să fi tratat si înmormântat precum un câine?!? Bine că invențiile românilor nu au margini, ca și a popilor de altfel. Familia poate pune o înregistrare cu așa zisa slujbă de înmormântare, o melodie preferată a familiei sau a mortului, că se obișnuiește văd. Totul e ca familia să fie cu sufletul împăcat. Se practică și de mărețiile sale, prin tot felul de piețe. Când auzi tot felul de slujbe ce străbat din boxe, pliante sau portabile. Iar oamenii mai batrâni mai contribuie și ei cu ce pot. Și toate astea vin de pe fondul lăcomiei popilor, care nu mai dovedesc de cele taxe. Și-au făcut-o cu mâna lor. dacă erau și ei mai îngăduitori...După ce că statul îți mai ia o serie de taxe, la cimitir, degeaba!, mai au pretenții și ei. Poi o înmormântare acu, atinge pragul unei nunți! De unde atâția bani? Poate unii o să spună:” Gata a murit , am scăpat de el, sau ea, fie cum o vrea țărâna, merită un efort finaciar, sau nu! Fiecare cu părerea lui.
Mie să-mi pune-ți Sandra - Iadul poate sa mai aștepte...

9am244168

10 mesaje
Postat pe: 4 August 2014, ora 22:01

...dumnezeu este si a fost si va fi cel caruia noi acestea care sunte ,am fost si care vom fi niste furnici care daca EL VREA, NE POATE STIRVI CA PE ...DAR AM VRUT SA SCRIU DESPRE FAPTUL CA , AS VREA SA STIU CUM DE IA VENIT IDEIEA OMULUI ACESTA CA-SA NE INGROPAM PRECUM PINA LA URMA ,CINE STIE CE MAI SCOATETI?DE UNDE VENITI FRATILOR, A-TI CAZUT DIN CER. SAU POATE...DAR NU POPII SUNT DE VINA CI NOI ASTEA CARE LE SCOATEM VORBE ,PRECUM CA, SUNT PLINI DE BANI...SI TOATE ASTEA AJUNG LA URECHILE CELOR DE SUS CARE, DAU DIN UNA IN ALTA ...EU AM O PENSIE DE 300400 DE LEI CE AS PUTEA SA FAC CU EI DACA NA-S AVEA COPII ,DECIT SA MANINC DIN GUNOAIE ...SI ALTII AU PENSII DE SUTE DE MILIOANE...SI PREOTII AU COPII SI TREBUIE SA-I INTRETINA SI EI LA FEL CA SI NOI ASTILALTI , DAR AM VRUT SA ZIC CA GUVERNUL . ZIC EU , CA LE-A PUS TAXE FOARTE MARI CA STIE EI CA OMUL , NU-S LASA MORTUL FARA CA SA I-SE FACA SI LUI O SLUJBA ...DE ACOLO DE UNDE ARE SAU NU ARE, CAUTA SA-SI INGROAPE FIECARE ,MORTUL CRESTINESTE ...SA-I FACA SI LUI O SLUJBA SI TOATE CELE CARE TREBUIE FACUTE UNUI MORT CUM AR FI CA-EU SA MOR SI SA -NU-MI FACA SI MIE O POMANA SI SA MA DUCA LA CIMITIR FARA PREOT?...DE ACEEA NU PREOTII TREBUIESC INTREBATI ,CI CEI CARE NE CONDUC ,TREBUIE SA DEA SOCOTEALA SI SA RASPUNDA , IN FATA POPORULUI DECE ATITEA OBLIGATII PE CARE LE PUNE IN SPATELE NOSTRU?SI MAI SPUNE ,SI CA, TARA NOASTRA E FOARTE SARACA...SI PRIN SPATELE CASEI MELE ,TRECE LINIEA FERATA SI DIN ZECE IN ZECE MINUTE TREC ATITEA MARFARE ,CU CITE 10, 20 DE VAGOANE ,DE ZICI CA SE DARIMA CASA PESTE MINE...SE FAC SINGURI DE RIS MAI RAU CA TIGANII SE VAITA DE NE ZIC TOTI CA SUNTEM CEA MAI SARACA TARA DIN EUROPA DAR UNDE SE DUC ATITEA TRENURI INCARCATE CU DE TOATE?...CINE DA SOCOTEALA CINE RASPUNDE DE ACEASTA AVERE CARE PLEACA DIN TARA SI UNDE SUNT BANII PE CARE TREBUIE SA FIE IN BUGETUL TARII ACESTEIA?...

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 23:41

De la: nastasemihail, la data 2014-08-04 01:14:09

Chiar daca eu sint mai ateu, religia asta ortodoxa ma linisteste, nu ca nu as fi eu destul de linistit.

Hai ca te-ai dat de gol.
Scuteste-ne sa ne dai sfaturi in conditiile in care critici cea mai toleranta religie, cea ortodoxa.

Nu ca ar fi ceva gresit ca esti de alta religie, dar nu ne da sfaturi despre nu stiu ce religie, pe un forum rominesc, unde religia este ortodoxa in proportie de 87%, Sau crestina.

Daca ai avea un minim de obiectivitate ai stii c religia ortodoxa este cea mai toleranta din religii. Ii lasa pe toti tacanitii sa spuna si sa face ce vor.

ma mihaile eu sunt ortodox dar din pacate decat cu numele ca nu fac nici un bn

insa ortodoxia nu tolereaza ma nimic ca a tolera inseamna cu timpul a accepta a intra in obisnuinta,,,ea iti zice adevarul insa nu ti impune ca nu e inchizitie,,alegerea e a ta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 23:44

De la: IonOOO, la data 2014-08-04 19:47:36
De la: IonOOO, la data 2014-08-03 19:55:46

Cine crede in Dumnezeu,va face voia SA! Cine va face voia lui Dumnezeu va crede in Isus Hristos! Cine va crede in Isus Hristos va deveni crestin.

Am postat cu ceva timp in urma,pe subiectul de forum: Ce este ziua judecatii? la pagina 19,o brosura scrisa de un crestin de origine latina pe nume Luis Palau. Numele brosurii este Ce este un crestin adevarat? V-o recomand!
Daca dispuneti de timp,si aveti rabdare--Credinta adevarata Iosif Ton
tomisthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

credinta adevarata din pacate in secte nu exista ioane ca nu exista adevar acolo

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2014, ora 23:47

De la: Marin56, la data 2014-08-04 21:13:44Ce părere aveți, despre noua lege, privind îngroparea morților, slujba religioasă, susținută de popă, nemaifiind obligatorie?
Am vizualizat și pe facebook, diverse comentarii. Unele erau mai mult pro, decât contra. Adică să nu se mai implice popii. Asta fiind ca o măsură binevenită și pentru atei. Acum mie mi se pare și articolul și legea în sine, cam ironică! Adică la un stat unde religia ortodoxă are ponderea de aproape 75 la sută, nu poți veni cu asemenea măsuri peste noapte. Spun asta nu pentru că mi-aș fi schimbat părerea despre popi, dar mie mi se pare acum cam nelalocul ei, această lege. E bine pentru atei sau alte culte religioase, care presupun invățați de alții, că asta nu ar conta. Mortul e mort și așa. dar eu înclin să cred că această soluție, ar fi bună, si ar fi bine primită de cei din rândul săracilor. care nu au bani pentru taxele exorbitante impuse de popi sau biserică. De aceea cred că asta e cauza, nu credința. Un pensionar sau un om oarecare cu un venit sub cel mediu, nu ar fi o plăcere pea mare pentru familia sa , pentru a fi îngropat creștinește. Că așa cum sau mai ”sărit” peste unele tradiții și alte obiceiuri privind taxele, mesele festive, de ”n” zile luni sau ani, in cinstea mortului, se poate trece si cu vederea si de acst obicei. E bine pentru cei care au murit de bună voie, sau care au cerut să fie încinerați. Deci eu cred că, cauza sărăciei își pune amprenta asupra continuității tradițiilor. Eu dacă aș fi din rândurile patriarhiei, aș veni cu ideea, ca cei cu venit sub mediu, să fie scutiți de taxe de slujbe, sau alte taxe. Să se facă în mod gradat plafonat în funcție de bugetul mortului. Dovada fiind, ultimul cupon de pensie. Asta la cei vârstnici. Poi sigur dacă unul care moare și are 100 de milioane venit, îi convine să pună și zece popi să-i cânte la capul lui. Familia nu el! Poate nu toți sunt și asigurați la CAR pensionari, sau alte sisteme de ajutor. Că oricum, dacă nu ai vechime, nu îți ajung banii cotizați, tot familia suferă financiar. Revin și spun că nu e la locul ei, această măsură. Cum s-ar pune problema, să fii dus pe ultimul drum, fără popă, fără muzică, fără o vorbă, și să fi tratat si înmormântat precum un câine?!? Bine că invențiile românilor nu au margini, ca și a popilor de altfel. Familia poate pune o înregistrare cu așa zisa slujbă de înmormântare, o melodie preferată a familiei sau a mortului, că se obișnuiește văd. Totul e ca familia să fie cu sufletul împăcat. Se practică și de mărețiile sale, prin tot felul de piețe. Când auzi tot felul de slujbe ce străbat din boxe, pliante sau portabile. Iar oamenii mai batrâni mai contribuie și ei cu ce pot. Și toate astea vin de pe fondul lăcomiei popilor, care nu mai dovedesc de cele taxe. Și-au făcut-o cu mâna lor. dacă erau și ei mai îngăduitori...După ce că statul îți mai ia o serie de taxe, la cimitir, degeaba!, mai au pretenții și ei. Poi o înmormântare acu, atinge pragul unei nunți! De unde atâția bani? Poate unii o să spună:” Gata a murit , am scăpat de el, sau ea, fie cum o vrea țărâna, merită un efort finaciar, sau nu! Fiecare cu părerea lui.
Mie să-mi pune-ți Sandra - Iadul poate sa mai aștepte...

pai marine lucrurile nu cred ca se vor opri aici din pacate,,,ca de ai intrat in comunitate europeana si trebui sa fi tolerant cu imaginatia unora din cap,

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 10:14

De la: 9am_750, la data 2014-08-04 23:41:38
De la: nastasemihail, la data 2014-08-04 01:14:09

Hai ca te-ai dat de gol.

ma mihaile eu sunt ortodox dar din pacate decat cu numele ca nu fac nici un bn

insa ortodoxia nu tolereaza ma nimic ca a tolera inseamna cu timpul a accepta a intra in obisnuinta,,,ea iti zice adevarul insa nu ti impune ca nu e inchizitie,,alegerea e a ta

Exact, alegerile mereu ne apartin!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 10:39

Evanghelia dupa Matei, Capitolul 5

1. Văzând mulțimile, Iisus S-a suit în munte, și așezându-se, ucenicii Lui au venit la El.
2. Și deschizându-și gura, îi învăța zicând:
3. Fericiți cei săraci cu duhul, că a lor este împărăția cerurilor.
4. Fericiți cei ce plâng, că aceia se vor mângâia.
5. Fericiți cei blânzi, că aceia vor moșteni pământul.
6. Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.
7. Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui.
8. Fericiți cei curați cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu.
9. Fericiți făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.
10. Fericiți cei prigoniți pentru dreptate, că a lor este împărăția cerurilor.
11. Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea.
12. Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri, că așa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi.
13. Voi sunteți sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni.
14. Voi sunteți lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă.
15. Nici nu aprind făclie și o pun sub obroc, ci în sfeșnic, și luminează tuturor celor din casă.
16. Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, așa încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.
17. Să nu socotiți că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc.
18. Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul și pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate.
19. Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, și va învăța așa pe oameni, foarte mic se va chema în împărăția cerurilor; iar cel ce va face și va învăța, acesta mare se va chema în împărăția cerurilor.
20. Căci zic vouă: Că de nu va prisosi dreptatea voastră mai mult decât a cărturarilor și a fariseilor, nu veți intra în împărăția cerurilor.
21. Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu ucizi"; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă.
22. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
23. Deci, dacă îți vei aduce darul tău la altar și acolo îți vei aduce aminte că fratele tău are ceva împotriva ta,
24. Lasă darul tău acolo, înaintea altarului, și mergi întâi și împacă-te cu fratele tău și apoi, venind, adu darul tău.
25. Împacă-te cu pârâșul tău degrabă, până ești cu el pe cale, ca nu cumva pârâșul să te dea judecătorului, și judecătorul slujitorului și să fii aruncat în temniță.
26. Adevărat grăiesc ție: Nu vei ieși de acolo, până ce nu vei fi dat cel din urmă ban.
27. Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârșești adulter".
28. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a și săvârșit adulter cu ea în inima lui.
29. Iar dacă ochiul tău cel drept te smintește pe tine, scoate-l și aruncă-l de la tine, căci mai de folos îți este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă.
30. Și dacă mâna ta cea dreaptă te smintește pe tine, taie-o și o aruncă de la tine, căci mai de folos îți este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă.
31. S-a zis iarăși: "Cine va lăsa pe femeia sa, să-i dea carte de despărțire".
32. Eu însă vă spun vouă: Că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, o face să săvârșească adulter, și cine va lua pe cea lăsată săvârșește adulter.
33. Ați auzit ce s-a zis celor de demult: "Să nu juri strâmb, ci să ții înaintea Domnului jurămintele tale".
34. Eu însă vă spun vouă: Să nu vă jurați nicidecum nici pe cer, fiindcă este tronul lui Dumnezeu,
35. Nici pe pământ, fiindcă este așternut al picioarelor Lui, nici pe Ierusalim, fiindcă este cetate a marelui Împărat,
36. Nici pe capul tău să nu te juri, fiindcă nu poți să faci un fir de păr alb sau negru,
37. Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; și ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este.
38. Ați auzit că s-a zis: "Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte".
39. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviți celui rău; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.
40. Celui ce voiește să se judece cu tine și să-ți ia haina, lasă-i și cămașa.
41. Iar de te va sili cineva să mergi o milă, mergi cu el două.
42. Celui care cere de la tine, dă-i; și de la cel ce voiește să se împrumute de la tine, nu întoarce fața ta.
43. Ați auzit că s-a zis: "Să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău".
44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,
45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.
46. Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?
47. Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?
48. Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 11:05

''6. Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura. ''(cap. 5 din Sfanta Evanghelie dupa Matei)

Exista momente cand suntem tintele nedreptatilor. Odata incasata o nedreptate, in primul rand suferim. Apoi constiinta noastra ne spune ca NU ESTE DREPT ceea ce ni s-a provocat si ceea ce traim, suportam. Ulterior aceasta idee lucreaza in noi. Astfel apar efectele si actele drept consecinte ale trairii nedreptatii indurate. O parte dintre victimele unei nedreptati, in urma analizei gravitatii nedreptatii pe care au suportat-o , decid sa reactioneze. Este firesc.

Conform gandirii si zicerii stimatului Confucius, cel ce vede ca s-a intocmit o nedreptate si nu face nimic sa o indrepte, este un las! ''Dacă văd o nedreptate și nu fac nimic să o îndrept, sunt laș.'' , Confucius. Reactionand la o nedreptate nu gresim. Insa pot fi gresite caile pe care le abordam reactionand.

Omul devine un las atunci cand nu reactioneaza suportand o nedreptate si/sau atunci cand vede o nedreptate si ramane inert.

Caile abordate in timp ce reactionam sunt diverse. Unii se lasa prada furiei, devin violenti verbal, fizic, devin victimele pierderii autocontrolului. Nu isi mai stapanesc propriul EU. Insusi duhul acelui om devine prizionier al tenebrelor, pierzand lumina divina, ratacind calea lui Dumnezeu. Omul acesta, care reactioneaza necontrolat, risca sa faca pagube in jurul sau dar si in interiorul sau.

Mai departe, domnul George imi va spune, la fel ca si multi dintre voi poate, ca demonul actioneaza prin omul nostru care reactioneaza necontrolat. Hm.... Oare?

Ispitele sunt prezente peste tot si oriunde. Insa, nu uitati, NOI- OAMENII ALEGEM! Sa nu uitati asta niciodata! Atata timp cat alegem sa ramanem copiii lui Dumnezeu, luminati de catre Spiritul Pur si Unic, niciun rau nu se va prezenta prin noi!

Cu respect, domniilor voastre, o zi frumoasa precum sufletele voastre curate !

PS Iertam si continuam sa iubim. Inclusiv pe agresorii nostri! Dumnezeu ii valumina si pe ei!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 11:07

Panarama, miorlaieli!

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 5 August 2014, ora 14:43

Lasa-i, Paula, sa cugete la fraza cu numarul 8, 9, in timp ce tu te poti bucura linistita de fraza numarul 10! Vor mai scormoni mult si vor sapa ca sa valorifice fraza numarul 11! Tu te bucura de fraza numarul 12! Profita de ea din plin, fato! Sau de 16! Nu exclude nici 22, fetito! Apoi vezi tu cele ce vor urma! God bless you, child!
www.coolfreeimages.net/images/God_bless_you/God_bless_you_01.jpg
Ti-am urmat exemplul,PaulaA!
Descuie usa, fetito, pacat sa o tii incuiata!

''Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 5 August 2014, ora 14:45

De la: PaulaZ, la data 2014-08-05 11:05:22''6. Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura. ''(cap. 5 din Sfanta Evanghelie dupa Matei)

Exista momente cand suntem tintele nedreptatilor. Odata incasata o nedreptate, in primul rand suferim. Apoi constiinta noastra ne spune ca NU ESTE DREPT ceea ce ni s-a provocat si ceea ce traim, suportam. Ulterior aceasta idee lucreaza in noi. Astfel apar efectele si actele drept consecinte ale trairii nedreptatii indurate. O parte dintre victimele unei nedreptati, in urma analizei gravitatii nedreptatii pe care au suportat-o , decid sa reactioneze. Este firesc.

Conform gandirii si zicerii stimatului Confucius, cel ce vede ca s-a intocmit o nedreptate si nu face nimic sa o indrepte, este un las! ''Dacă văd o nedreptate și nu fac nimic să o îndrept, sunt laș.'' , Confucius. Reactionand la o nedreptate nu gresim. Insa pot fi gresite caile pe care le abordam reactionand.

Omul devine un las atunci cand nu reactioneaza suportand o nedreptate si/sau atunci cand vede o nedreptate si ramane inert.

Caile abordate in timp ce reactionam sunt diverse. Unii se lasa prada furiei, devin violenti verbal, fizic, devin victimele pierderii autocontrolului. Nu isi mai stapanesc propriul EU. Insusi duhul acelui om devine prizionier al tenebrelor, pierzand lumina divina, ratacind calea lui Dumnezeu. Omul acesta, care reactioneaza necontrolat, risca sa faca pagube in jurul sau dar si in interiorul sau.

Mai departe, domnul George imi va spune, la fel ca si multi dintre voi poate, ca demonul actioneaza prin omul nostru care reactioneaza necontrolat. Hm.... Oare?

Ispitele sunt prezente peste tot si oriunde. Insa, nu uitati, NOI- OAMENII ALEGEM! Sa nu uitati asta niciodata! Atata timp cat alegem sa ramanem copiii lui Dumnezeu, luminati de catre Spiritul Pur si Unic, niciun rau nu se va prezenta prin noi!

Cu respect, domniilor voastre, o zi frumoasa precum sufletele voastre curate !

PS Iertam si continuam sa iubim. Inclusiv pe agresorii nostri! Dumnezeu ii valumina si pe ei!

''Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 5 August 2014, ora 14:49

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-05 11:07:29Panarama, miorlaieli!

Goguta, mancasi stricat? Statia de epurare ti-a scos locul la licitatie? Plimba ursul toamna, goguta!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 17:59

De la: 9am_4242, la data 2014-08-05 14:49:37
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-05 11:07:29Panarama, miorlaieli!

Goguta, mancasi stricat? Statia de epurare ti-a scos locul la licitatie? Plimba ursul toamna, goguta!

Zat!!!! S-a umflat tarata in tine?

Doamne, cat de bambaloasa poti sa fii? Incepi iar sa te clonezi si sa discuti cu tine insati? Du-te bai nene la un medic de specialitate, la psihopupu si cauta-te!
Muste nu ai inceput sa prinzi?

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 20:01

"La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.
El era la inceput cu Dumnezeu.
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.
. In El era viata, si viata era lumina oamenilor.
Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o.
A venit un om trimis de Dumnezeu: numele lui era Ioan.
El a venit ca martor, ca sa marturiseasca despre Lumina, pentru ca toti sa creada prin el.
Nu era el Lumina, ci el a venit ca sa marturiseasca despre Lumina.
Lumina aceasta era adevarata Lumina, care lumineaza pe orice om, venind in lume.
El era in lume, si lumea a fost facuta prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit.
Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu;" ...............................................................................................................................................
"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica". (Extras din Biblie)

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 20:43

De la: IonOOO, la data 2014-08-05 20:01:19 "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.
El era la inceput cu Dumnezeu.
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.
. In El era viata, si viata era lumina oamenilor.
Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o.
A venit un om trimis de Dumnezeu: numele lui era Ioan.
El a venit ca martor, ca sa marturiseasca despre Lumina, pentru ca toti sa creada prin el.
Nu era el Lumina, ci el a venit ca sa marturiseasca despre Lumina.
Lumina aceasta era adevarata Lumina, care lumineaza pe orice om, venind in lume.
El era in lume, si lumea a fost facuta prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit.
Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu;" ...............................................................................................................................................
"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica". (Extras din Biblie)

Domnul Ion.....

Lumina unicului Dumnezeu cel adevarat si pur si vesnic sa ne calauzeasca pe toti!

Cred in unitate si in pace! Si stiu ca o vom cunoaste toti intr-o zi! Sa ai grija de tine! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 5 August 2014, ora 20:47

De la: 9am_4242, la data 2014-08-05 14:43:44Lasa-i, Paula, sa cugete la fraza cu numarul 8, 9, in timp ce tu te poti bucura linistita de fraza numarul 10! Vor mai scormoni mult si vor sapa ca sa valorifice fraza numarul 11! Tu te bucura de fraza numarul 12! Profita de ea din plin, fato! Sau de 16! Nu exclude nici 22, fetito! Apoi vezi tu cele ce vor urma! God bless you, child!
www.coolfreeimages.net/images/God_bless_you/God_bless_you_01.jpg
Ti-am urmat exemplul,PaulaA!
Descuie usa, fetito, pacat sa o tii incuiata!

4242....66....12....3
Hm.... Zici sa o descui.....usa ceea? Ei, de-ai stii tu de ce am pus eu lacatul! OK! Pentru tine o descui! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Pagini: << 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: