Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 08:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. Oricum știința a făcut și bine. Ne-a smuls din întuneric. Și încearcă să mai facă și bine, chiar dacă alții nu cred în ea. Iar tot ce ne înconjoară e rodul științei. Chiar dacă a mai călcat strâmb pe ici pe colo. Chiar și în punctele esențiale... Mai cere și sacrificii. Dar nu ca în cazul de față, cu care nu sunt de acord, ca să-și exerseze tirul pe niște avioane civile. Puteau trage și în ciori... Erau mai greu de nimerit. De ce nu credeți că unele masuri pe viitor nu ar fi bine venite, ca aceste tragedii să nu să se mai întâmple, pentru a fi evitate. Eu aș dota avioanele civile și cu rachetă anti-rachetă de orice tip, ca să se învețe minte.Eiii... ce tot atâta război?!?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 12:23
Cind eu spuneam de gasirea altor principii de antigravitatie, ce ar putea actiona fara energie, doar ca interactionare cu gravitatia terestra, unii ma duceau la....razboi.
sau de levitatie bio...ptr unii este sf, dar poate fi cheia supravietuirii la gravitatie, in orice conditii de tehnica. tehnica ptr deplasare si levitatia bio doar in situatii dramatice. Principiile de zbor actuale sint cu consum f mare de energie, nu cu interactionare, mai putin baloanele, dar acelea sint f slabe ca structura. Lacomia dupa bani, tine in loc cercetarea ptr gasirea atit a altor principii viabile, sit si structuri indestructibile. Cei ce au gasit aceste principii nu prea se gindeau la bani, si au gasit ce cautatu, ptr acele timpuri. Structuri indestructibile se pot face, dar trebuie facut in spatiul cosmic asta. Si atunci nu mai e nevoie de ele in spatiul Terrei. Principiul actiunii si reactiunii, nu prea e dus pina la consecintele lui cele mai inalte, Ca dovada ca nici o structura construita de oameni nu rezista la impacturi peste 40 km/h. Dar noi vrem viteze din ce in ce mai mari. In spatiul cosmic e chiar mai dramatic....ptr acest stadiu al tehnicii. Sint structuri pur si simplu din tablite. Si un fir de nisip trece prin ele. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 12:28
In evolutie deci si in tehnica sint 2 tendinte.
-energetica -materiala. Cea materiala se cam epuizeaza din cauza costurilor. Dar mai are un viitor. Cea energetica e doar teoretica. Cimpuri de forte ce resping orice. Ce tip de energie ? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 12:29
De la: 9am_750, la data 2014-07-19 00:06:52De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. Tu stii ce inseamna vesnicie si eternitate. Faci diferenta dintre ele? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 15:25
De la: Marin56, la data 2014-07-19 08:31:38De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. poiii , apropo de sacrificii nu crezi ca sacrificarea lor e SEMNALUL catre intreaga lume ca Nu razboiul e solutia si trebuie gasita calea catre Pace?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 15:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. esti de groaza, blackule !da' stii la ce ma uitam ca hipnotizata, in timp ce vedeam imaginile de la teveu ? la pasapoartele alea Neatinse..... nearse, nemototolite ...se alesese praful si pulberea de toate si alea erau in stare perfecta !
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 17:56
Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii.
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 18:05
De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Doamne, ce tot spui , don Marin ? da' nici nu au stiut ce i-a lovit, saracii ....racheta aia i- a Pulverizat, pur si simplu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 18:42
De la: gabigabi2, la data 2014-07-19 18:05:11De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Totusi pasapoartele...cum unele au ramas intacte. Mai ales ca cica ar fi fost doua explozii ultima fiind la alt de 2000m. Dupa cum era gaurit avionul... si prima cica i-ar fi lovit numai coada... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 19:01
De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Nea Marine, a ta va fi Imparatia Cerurilor!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 19:45
De la: Marin56, la data 2014-07-19 08:31:38De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. ma ce tot aveti ma cu stiinta asta ca o faceti un fel de zeitate,,,ma stiinta inseamna descoperirea de a face un lucru in fiecare domenii in toate meseriile,,asta inseamna stiinta,,e normal sa inveti pe zi ce trece mai multe Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 19:47
De la: nastasemihail, la data 2014-07-19 12:29:37De la: 9am_750, la data 2014-07-19 00:06:52De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. diferenta e ca nu e nici o didiferenta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 20:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 19:01:58De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Vad ca voi nu ati reusit sa intelegeti unde am batut eu, dar unele raspunsuri le-am aflat si de la stiri, si de pe Facebook. Ca cei care au doborat intentionat vionul erau niste oameni fara frica de Dumnezeu, ca s-au dedat la fapte mai putin ortodoxe, care nu le fac prea multa cinste.cinste. Ca oamenii si muribunzii, au fost jefuiti in final, ca puteau sa recurga la orice metoda, ca sa nu mai fie nici martori. Capisii? Parca revad filmul de groaza ce a avut loc atunci...Unii disctau de ale lor, veseli nestiind ce-i asteapta.... O bubuitura puternica urmata de o explozie de lumina, ii invada cu totul...In primul moment nici sa tipe nu au avut timp. la al doile moment era deja tarziu! Prea tarziu, ca cineva sa mai tina cont de tipetele lor. Eu nu am fost niciodata cu avionul si nici nu cred ca o sa ma mai urc vreodata... sau poate cine stie...? Dar am vazut ca un avion este compartimentat, ca are doua clase ca explozia din coada nu a avariat tot avionul, ci numai la dezmenbrat, ca socul a aruncat unele trupuri la intamplare, ca unii au supravietuit in primul moment, ca apoi sa dispara in aer. Si asta ca am umarit si serialul Lost , care e un exemplu de studiu.A doua explozie care a urmat e martora ca nu s-a distrus in totalitate avionul. Ca poate combustibilul a luat foc. Gaura din avion e martora. Desi nu ar fi exclus si un atac cu bomba terorist. Poate cutiile negre o sa aiba un cuvant de spus, desi , cine e interesat ca acele urme sa dispara,... e tabu! La celalalt asa zis accident de ce nu s-a descoperit nimic? Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 22:02
De la: gabigabi2, la data 2014-07-19 15:25:15De la: Marin56, la data 2014-07-19 08:31:38De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. Pacea cui? De cand dumnezeu a devenit iubitor de pace? De cand ortodocsii rusi vor pace? Chiar nu stii nimic despre crimele ortodocsilor? Nu ai auzit de uciderea în iulie 1995 a peste 8.000 de musulmani bosniaci, bărbați și băieți, din orașul Srebrenica din Bosnia și Herțegovina și din împrejurimi? Din cate stiu eu sarbii sunt ortodocsi....iubitori de pace...
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 22:04
Cum va las putin....cum va faceti de cap.....
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 22:08
De la: Marin56, la data 2014-07-19 20:15:02De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 19:01:58De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Bei.....ce nu intelegi? Asta este comportament crestinesc.....Este cu voia celui de .......mai sus.....care nu-si doreste nimic altceva decat sa ''priveasca'' cu drag la ortodocsii sai .....din LUT...
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 22:12
De la: 9am_750, la data 2014-07-19 19:47:31De la: nastasemihail, la data 2014-07-19 12:29:37De la: 9am_750, la data 2014-07-19 00:06:52De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. Diferenta exista daca simti diferenta diferentelor diferite de diferenta diferita de diferenta diferentelor diferite din diferentele diferite.
|
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 23:07
Ati vazut ca romanul se inchina la falsuri. Si nu putine sunt astfel de cazuri. Ca peste tot se merge pe propaganda bisericeasca. Poate asa se va mai destepta poporul asta!
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 23:08
De la: Marin56, la data 2014-07-19 20:15:02De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 19:01:58De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Nea Marine, schimba subiectul ca l-ai rasolit rau de tot cu supozitiile tale stiintifice si acusi vine prietenul taul in ale stiintelor aproximative si te scoate iar la tabla. Pai mai nene, martorii oculari au spus ca din cer cadeau oameni. M-ai facut praf cand mi-ai spus ca poate unii au supravietuit. Cazi de la 10 metri si mori, cum sa supravietuiesti unei cazaturi de la 10 km? Faptul ca pasapoartele nu erau farame si nu erau arse inseamna ca avionul s-a dezmembrat in aer si corpurile au cazut fara sa fie facute bucati sau arse in incendiu.Incendiul la sol s-a declansat de la kerosenul ramas in aripi, care nu apucase sa se scurga in aer. In cazul accidentului de la Balotesti, a fost diferit. Avionul a cazut intreg, la cateva zeci de secunde de la decolare, nu de la altitudine foarte mare, insa s-a facu tandari, cu tot cu oameni la impactul cu solul, cazand in bot si cu burta in sus. Forta impactului l-a facut farame si nu a ramas mare lucru nici din pasageri. E diferita dinamica. Si avioanele in general nu sunt compartimentate in sectorul pasagerilor, demarcatia dintre clasele business si economy facandu-se cu o draperie, Spun in general, pentru ca nu am zburat niciodata cu avioane intercontinentale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 00:47
De la: 9am_750, la data 2014-07-19 19:47:31De la: nastasemihail, la data 2014-07-19 12:29:37De la: 9am_750, la data 2014-07-19 00:06:52De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. De asta si vrei sa ne impui ce ai inteles tu din ce ai citit fiindca ai inteles eronat o parte din ele. Vesnicie este....o VECIE....cam 100 de ani. E vorba de viata unui om ca medie normala. Atit era atunci, atit ar trebuim sa fie si acum. O eternitate poate fi orice unitate de timp, practic incomensurabila. Fiindca fiintele vii de pe Pamint sint muritoare, orice unitate de timp mult peste o vesnicie este o eternitate. Eternitate nu exista, e doar o....parere. Daca imi faci varza ce am spus te spun la doamna profesoara de religie.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 00:53
De la: 9am_750, la data 2014-07-19 19:45:53De la: Marin56, la data 2014-07-19 08:31:38De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. Stiinta inseamna a....STI.... Celelalte ....apucaturi practice se ocupa cu ce lasa stiinta la vedere sa fiinteze in domeniul practic. Spun si eu imbirligat ca sa ma intelegi. Stiinta in general e cu mult inaintea....practicii. Cum sintem noi calare pe calc, dar producem....canci.
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 00:55
De la: KARP0V_, la data 2014-07-19 22:04:25Cum va las putin....cum va faceti de cap..... Ai luat bacul? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 00:58
De la: Marin56, la data 2014-07-19 20:15:02De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 19:01:58De la: Marin56, la data 2014-07-19 17:56:37Sa stiti ca si ei mi-am pus intrebarea asta. Cum de unele acte pasapoarte, erau neatinse? Poate suflul exploziei să le fi spulberat. Dar parca...Unde le aveau în bagaje sau la ei in buzunar? Ca nu le-o fi aruncat singuri pe fereastra. Si ar fi trebuit sa fie imprastiate...Cica cei care ii doboras , cautau prin bagaje. Poate chiar ei sa le fi arncat dupa perchezitionarea lor. Ma gandeam ca dece nu a ramas chiar nimeni in viata? Nici un copil macar? Poate mai erau in viata unii dar frica, caderea de la acea altitudine, si izbirea de sol, ...desi nu ar fi exclusa si moartea ulterioara...Pe cei mai norocosi daca ar fi avut parte de medici ....poate or mai fi supravietuit si altii. Ai fi bun sa faci o ancheta. Te fugaresc aia pe acolo pina te predai si le spui tot.
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 07:39
De la: KARP0V_, la data 2014-07-19 22:02:29De la: gabigabi2, la data 2014-07-19 15:25:15De la: Marin56, la data 2014-07-19 08:31:38De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. ca de obicei, o tii langa cu credinciosii-n sus- credinciosii-n jos .....de cite trebuie sa spun?....dar de ce trebuie sa spun eu si Nu te gindesti chiar tu la asta , ca oamenii aia Nu au nicio legatura cu Dumnezeu ? ca ei doar cred despre sine ca ar fi mari credinciosi si ca l-ar sluji pe Dumnezeu si asta-i tipic ptr. Habotnici si / sau Indoctrinatii de tot felul , caci si Politica , dar si Stiinta produce asemenea specimene ptr. care viata unui om e mai putin importanta ptr. ei ca , deh , conteaza rezultatele si, asa-i la razboi : apar si victime colaterale ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 08:20
De la: KARP0V_, la data 2014-07-19 22:02:29De la: gabigabi2, la data 2014-07-19 15:25:15De la: Marin56, la data 2014-07-19 08:31:38De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 07:16:37De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. iar vorbesti prostii,acolo armata a omorat pentru teritorii plus ca era razboi,,nu are nici o treaba cu dumnezeu si ortodoxia ce au facut ei ,tu daca tai o gaina tot pe dumnezeu o sa dai vina ca el te a pus sa o faci dupa mintea ta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 08:23
De la: nastasemihail, la data 2014-07-20 00:47:16De la: 9am_750, la data 2014-07-19 19:47:31De la: nastasemihail, la data 2014-07-19 12:29:37De la: 9am_750, la data 2014-07-19 00:06:52De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. vesnicie inseamna vesnicie nu veac si este similar cu eternitatea adica nu are inceput si sfarsit simplu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 08:34
vesnicie inseamna vesnicie nu veac si este similar cu eternitatea adica nu are inceput si sfarsit simplu Nana mea spunea cum auzise si ea de la altii: Nu mi-e frica de moarte, ci de vesnicia ei! Stiu ca a spus-o cineva, numai stiu cine - Iorga sau ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 16:18
dupa mine, nu exista moarte ! nimic din ce ne inconjoara nu arata ca se Moare ci, totul e intro vesnica transformare !
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 18:17
De la: gabigabi2, la data 2014-07-20 16:18:21dupa mine, nu exista moarte ! nimic din ce ne inconjoara nu arata ca se Moare ci, totul e intro vesnica transformare ! este moartea din lumea aceasta adica o trecere catre moarte sau viata ,,iadul este moarte Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 05:14
De la: 9am_750, la data 2014-07-20 08:23:52De la: nastasemihail, la data 2014-07-20 00:47:16De la: 9am_750, la data 2014-07-19 19:47:31De la: nastasemihail, la data 2014-07-19 12:29:37De la: 9am_750, la data 2014-07-19 00:06:52De la: Marin56, la data 2014-07-18 22:36:19Unde este , sau unde a fost Cel Dumnezeu de care tot vorbiți, pentru cei aproape 300 de pasageri ai avionului doborât, ca si la multe altele...?Cu ce erau de vina cei 80 de copii? Oare chiarr să nu mai fi rămas nici un supraviețuitor? Poate dacă purtau centura sau aveau o mică parașută, pe ei, poate suflul exploziei iar mai fi scăpat la acea înălțime. Că nu au rămas toți în avion. Deja spui aberatii. Adica oamenilor li se promite o viata....eterna? Dupa cum ai inteles tu? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Nea Marine, esti mortal! Este o chestie foarte urata si trista faptul ca 300 de oameni nevinovati au platit cu vietile lor deoarece unor idioti li s-au pus la dispozitie arme si au fost lasati sa isi dezlantuie pornirile animalice.
Mai cere și sacrificii. Dar nu ca în cazul de față, cu care nu sunt de acord, ca să-și exerseze tirul pe niște avioane civile. Puteau trage și în ciori...
Erau mai greu de nimerit. De ce nu credeți că unele masuri pe viitor nu ar fi bine venite, ca aceste tragedii să nu să se mai întâmple, pentru a fi evitate. Eu aș dota avioanele civile și cu rachetă anti-rachetă de orice tip, ca să se învețe minte.Eiii... ce tot atâta război?!?
nu crezi ca sacrificarea lor e SEMNALUL catre intreaga lume ca Nu razboiul e solutia si trebuie gasita calea catre Pace?
esti de groaza, blackule !