back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 11:23

De la: KARP0V_, la data 2014-06-28 00:20:35
De la: 9am_750, la data 2014-06-27 23:31:23
De la: KARP0V_, la data 2014-06-27 23:08:44un creator nu ar lasa totul in seama hazardului........

nu exsta nici un hazard niciunde absolut toate au un scop,,asta o copiatii de la ateii care va aburesc ca tine de stiinta lucrul asta cand defappt tine de ateismul lor

Daca exista un scop e atat de complex incat nimeni nu l-ar putea intelege ....poate doar schizofrenicii.....

pai tu nu intelegi mai nimic,,nu sti cat de mare e spatiul daca are vreun capat nu sti daca universul e singular,,nu sti multe si totusi dai verdicte cu hazard invatat de atei tai care nu si mai practica meseria la un moment dat ci practica ateismul din mintea lor

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 11:26

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 08:14:41
De la: 9am_750, la data 2014-06-27 18:14:13pai tocmai asta e ca nu vb despre acelasi lucru,,un om care crede ca practica yoga vine de la dumnezeu cand aia se cordesc in grup ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,aia e erezie gabriela,,debaraseaza te de aceste erezii,ti am zis,satana e viclean,,prin asta sminteste lumea

tu te referi la tantra yoga care este doar una din ramurile acestei filosofii- sa-i zic asa ! dar aceasta filosofie este un mod de de viata care-i imbinata si de practica curatirii si a exercitiului fizic ,dar si a meditatiei, ca forma cea mai inalta a yogai !
dar sa stii ca nici in tantra yoga nu se practica ce spui tu , ASA CUM SPUI TU , preluind niste informatii de can- can, ceea ce e incorect !
si reiau : yoghinii sunt mai Constienti de Prezenta Divinului in ei, decit toata liota aia de "credinciosi " de duminica sau de parangheliile unde se haleste gratis !

draguta ti am dat linkuri la care nu te uiti,,si incepi sa cauti circumstante atenuante,,cum ar venii si cordeala asta in grup e o terapie,,pai sigur ca este,,de la satana ,,

ti am zis dracu e viclean,lasa prostiile cu tantra netantra ca te duce pe teren minat

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 11:38

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 09:20:36
De la: nastasemihail, la data 2014-06-28 00:15:16
De la: KARP0V_, la data 2014-06-27 23:08:44un creator nu ar lasa totul in seama hazardului........

nu exsta nici un hazard niciunde absolut toate au un scop,,asta o copiatii de la ateii care va aburesc ca tine de stiinta lucrul asta cand defappt tine de ateismul lor

Si care e scopul crearii omului?
Poate iei premiul ...nu stiu care in domeniul teologiei.
Si care e scopul vietii?, ca tot sustii f sigur anumite elemente.

CUNOASTEREA !

de mai bine de 2000 ani stim despre asta, dar nu vrem deloc sa intelegem ce ni se spune :
" Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste lumea " !

si povestea biblica, tot despre Cunoastere vorbeste si iar nu intelegem....

vezi ce se intampla cand crezi in rataciri cu ioga si alte budisme

cum ar venii satana cand a cazut isi dorea si el cunoasterea si a facut un lucru bun,,,,omul si a dorit si el cunoasterea si deci a facut un lucru bun ca nu a ascultat de dumnezeu ,,spui prostii gabriela,,,,,,,,in primul rand ca pomul cunoasterii binelui si al raului nu insemna ce crezi tu,,,iar ei nu stiau ce inseamna doar ca era frumos la vedere iar satana ia pacalit fiind gelos pe om ca o sa devina precum dumnezeu,,,binele insemna cat de bn ii era omului daca nu manca ca nu se mai chinuia pe pamant si nu mai trebuia sa moara ,,,si raul cat de rau ii este ca a mancat ca iti zice ca a plans 40 de zile la portile raiului ca a pierdut acele bunatati si frumuseti si trebuia sa se chinuie pe pamant si sa moara,,,,omul cunostea tot ca o revelatie pentru faptele lui precum ingerii

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 11:58

Yoga propriuzisă, are de-a face cu ramura gimnasticii moderne. E o știință a cunoașterii corpului, a știi cum să-l controlezi, de a știi să-ți încrucișezi mâînile, picioarele în anumite poziții imposibile pentru alții. Este o artă. Un fel de a pune capul la contribuție, în a știi să-ți controlezi corpul. Nu este la îndemâna tuturor și se face după ani de studiu și antrenament. Un Yoghin adevărat după ani de antrenamente, își poate micșora activitățile unor organe, culminând cu oprirea lor, ceea ce duce în final la moarte. E o activitate controlată. Are și aici două părți: partea negativă și cea pozitivă. După ce ai asimilat partea pozitivă, urmează restul. dar și acolo îți trebuie ani de muncă și concentrare. E un fel de ați controla creierul. De a lua tu decizii în locul lui. Dar nu are cu nimic de -a face, cu ce fac așa zișii Yoghini, conduși de Bivolaru. Acolo sub paravanul că se face Yoga, se ascunde alte activități mai puțin ortodoxe. Aia-i mascaradă!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 12:36

De la: Marin56, la data 2014-06-28 11:58:57Yoga propriuzisă, are de-a face cu ramura gimnasticii moderne. E o știință a cunoașterii corpului, a știi cum să-l controlezi, de a știi să-ți încrucișezi mâînile, picioarele în anumite poziții imposibile pentru alții. Este o artă. Un fel de a pune capul la contribuție, în a știi să-ți controlezi corpul. Nu este la îndemâna tuturor și se face după ani de studiu și antrenament. Un Yoghin adevărat după ani de antrenamente, își poate micșora activitățile unor organe, culminând cu oprirea lor, ceea ce duce în final la moarte. E o activitate controlată. Are și aici două părți: partea negativă și cea pozitivă. După ce ai asimilat partea pozitivă, urmează restul. dar și acolo îți trebuie ani de muncă și concentrare. E un fel de ați controla creierul. De a lua tu decizii în locul lui. Dar nu are cu nimic de -a face, cu ce fac așa zișii Yoghini, conduși de Bivolaru. Acolo sub paravanul că se face Yoga, se ascunde alte activități mai puțin ortodoxe. Aia-i mascaradă!

are de a face cu meditatia prietene,,,meditatia in ce scop ?si pentru a dobandii ce??ti ai raspuns singur

urmariti asta sa va dati seama ce inseamna cu adevarat yoga si alte practici de genu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 12:37

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 12:40

sa faci asa pentru a levita sau pentru ati pregatii corpul pentru alte prostii nu te duce nicaieri,,dumnezeu nu crere nimic altceva decat inima ta si smerenie,,restul iti cere dracii

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 15:37

De la: 9am_750, la data 2014-06-28 11:26:52
De la: 9am_750, la data 2014-06-27 18:14:13pai tocmai asta e ca nu vb despre acelasi lucru,,un om care crede ca practica yoga vine de la dumnezeu cand aia se cordesc in grup ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,aia e erezie gabriela,,debaraseaza te de aceste erezii,ti am zis,satana e viclean,,prin asta sminteste lumea

tu te referi la tantra yoga care este doar una din ramurile acestei filosofii- sa-i zic asa ! dar aceasta filosofie este un mod de de viata care-i imbinata si de practica curatirii si a exercitiului fizic ,dar si a meditatiei, ca forma cea mai inalta a yogai !
dar sa stii ca nici in tantra yoga nu se practica ce spui tu , ASA CUM SPUI TU , preluind niste informatii de can- can, ceea ce e incorect !
si reiau : yoghinii sunt mai Constienti de Prezenta Divinului in ei, decit toata liota aia de "credinciosi " de duminica sau de parangheliile unde se haleste gratis !

draguta ti am dat linkuri la care nu te uiti,,si incepi sa cauti circumstante atenuante,,cum ar venii si cordeala asta in grup e o terapie,,pai sigur ca este,,de la satana ,,

ti am zis dracu e viclean,lasa prostiile cu tantra netantra ca te duce pe teren minat

FALSA, draga George, chestia cu "cordeala " in grup sau nu ca, vezi Doamne, e de la diavol....nu e, bre, ca Dumnezeu- Tatal asa le-a spus lui Adam si Eva : mergeti si va-nmultiti si umpleti pamintul !
dar, iti mai spun o data : NU AM nicio legatura cu yoghinii oridecare ar fi ei , asa ca stai linistit !
dar asta nu inseamna ca nu am inteles mesajul pe care si ei, la fel ca si alte filosofii sau religii, il transmit lumii , spre Slava Unicului Dumnezeu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 15:49

De la: 9am_750, la data 2014-06-28 11:38:20

CUNOASTEREA !

de mai bine de 2000 ani stim despre asta, dar nu vrem deloc sa intelegem ce ni se spune :

cum ar venii satana cand a cazut isi dorea si el cunoasterea si a facut un lucru bun,,,,omul si a dorit si el cunoasterea si deci a facut un lucru bun ca nu a ascultat de dumnezeu ,,spui prostii gabriela,,,,,,,,in primul rand ca pomul cunoasterii binelui si al raului nu insemna ce crezi tu,,,iar ei nu stiau ce inseamna doar ca era frumos la vedere iar satana ia pacalit fiind gelos pe om ca o sa devina precum dumnezeu,,,binele insemna cat de bn ii era omului daca nu manca ca nu se mai chinuia pe pamant si nu mai trebuia sa moara ,,,si raul cat de rau ii este ca a mancat ca iti zice ca a plans 40 de zile la portile raiului ca a pierdut acele bunatati si frumuseti si trebuia sa se chinuie pe pamant si sa moara,,,,omul cunostea tot ca o revelatie pentru faptele lui precum ingerii

mai George, mai , vezi cit esti de intepenit in dogma ?
care a fost intrebarea lui Mihail : care-i rostul vietii noastre, da ? si eu ce-am spus ? CUNOASTEREA , da ? pai daca perechea primordiala nu a ascultat porunca si a fost alungata din Rai ptr. ca si-a dorit-o, nu-i normal sa o si caute toata viata, asta-i fiind rostul adevarat ca, tot prin Cunoastere sa se Intoarca inapoi acasa, intocmai ca fiul ratacitor, mai George ?
nu se poate spune , conf. proverbului : ca tot raul spre bine , caci omul poate afla acum pe Propria piele - si am mai vorbit despre asta - ce-nseamna Binele si Raul ? n-am spus oare si sustin in continuare ca, numai prin Trairea experientelor si invatatul din ele si facutul alegerii celei bune , se poate vorbi despre o Cunoastere Reala , Asumata si Asimilata in toata fiinta ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 15:53

CUNOASTEREA !

vezi ca tot o dai cu satana....inteleg ca e nevasta lu al de sus.
Il faci gelos

pomul cunoasterii este exact ce tu refuzi....sa ai ochi sa vezi tot ce e in jur, si sa-ti explici tu sau altii mai priceputi.
Si da e o cadere, dar ce ridicare formidabila e apoi.
Daca tu refuzi cunoasterea nici nu ai caderea sa spui altora cum e cu ....cunoasterea.
Ptr a te ridica e musai sa fii undeva jos.
Tu vrei sa te ridici cind esti....ridicat, cum ai tu pretentia ca esti.
Ia treci tu prin vreo 30-50 materii sistematizate de cei ce le pot sistematiza, din orice domeniu vrei tu si apoi declara-te impotriva ...cunoasterii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 15:54

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-28 15:45:22 mananci cu exavatorul, polonicul si causul ambrelor membre, Partoneto, pana si bigotul anafabet functional a ajuns sa te ia peste picior si bine face !

ma floarto , io ma bucur ca ma citesti , moi ca, cine stie se aplica chestia cu repetitia si se lipeste ceva si de tencuiala ta cea groasa si incepe sa sape drum spre constienta ta !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:02

Yoga are f multe discipline.

Tantra yoga e cea sexuala.
Iar numai un necunoscator spune ca se face sex la acea disciplina. Se face....ABSTINENTA...chiar si zile.
Cine poate sta cu o femeie goala linga el fara...final.

Tantra yoga duce la o marire f mare a potentei.

Din citite.

Raja yoga e yoga mentala.
Yoga regala.
Cea mai importanta.

Hatha yoga e cea cu exercitiile fizice.
De la ea au derivat exercitiile fizice.

Curatena corpului si mai mult cea mentala, din yoga sint.

Dar ce e interesant ca aici in Carpati, nu a spus nimeni populatiei cu regulile de igiena si de curatenie morala.
Hainele albe, ale curateniei sint specifice populatiei din Carpati, dar si celor ce fac yoga.

Hainele negre sint specifice cui?

Englezii au constatat ca acum 300 de ani, indienii erau cei mai civilizati cu toata yoga lor,
Dupa 300 de ani, ei englezii sint sau....erau cei mai civilizati, cu transferarea la ei a regulilor de igiena si sportul practicat pe aici.
Iar indienii sint sau erau pina acum n ani, cea mai inapoiata tara din lume.

Transformari sau....furt de civilizatie.

Pe aici prin Carpati, macar a fost ceva constant, adica spalatul la riu e ceva ce tine de necesitate.

Si acum e asa, se duc la riu si se spala cu....bere.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:15

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 15:37:50
De la: 9am_750, la data 2014-06-28 11:26:52

FALSA, draga George, chestia cu "cordeala " in grup sau nu ca, vezi Doamne, e de la diavol....nu e, bre, ca Dumnezeu- Tatal asa le-a spus lui Adam si Eva : mergeti si va-nmultiti si umpleti pamintul !
dar, iti mai spun o data : NU AM nicio legatura cu yoghinii oridecare ar fi ei , asa ca stai linistit !
dar asta nu inseamna ca nu am inteles mesajul pe care si ei, la fel ca si alte filosofii sau religii, il transmit lumii , spre Slava Unicului Dumnezeu !

ai de capul nostruu

iata ce intelegem prin mergeti si va inmultiti daca credem in practici yoghine si alte prostii,ca dumnezeu ne a zis sa facem orgii,,ia si asculta linkul ce ti l am dat ca sppre slava lui satana se fac multe din cauza smintirii unora care cred ca o fac spre slava lui dumnezeu,,,fa ti un bn si inceteaza cu astfel de prostii eretice

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:29

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 15:49:33

CUNOASTEREA !

mai George, mai , vezi cit esti de intepenit in dogma ?
care a fost intrebarea lui Mihail : care-i rostul vietii noastre, da ? si eu ce-am spus ? CUNOASTEREA , da ? pai daca perechea primordiala nu a ascultat porunca si a fost alungata din Rai ptr. ca si-a dorit-o, nu-i normal sa o si caute toata viata, asta-i fiind rostul adevarat ca, tot prin Cunoastere sa se Intoarca inapoi acasa, intocmai ca fiul ratacitor, mai George ?
nu se poate spune , conf. proverbului : ca tot raul spre bine , caci omul poate afla acum pe Propria piele - si am mai vorbit despre asta - ce-nseamna Binele si Raul ? n-am spus oare si sustin in continuare ca, numai prin Trairea experientelor si invatatul din ele si facutul alegerii celei bune , se poate vorbi despre o Cunoastere Reala , Asumata si Asimilata in toata fiinta ?

aha ,si cunosti atat de multe incat crezi ca cresteti si va inmultiti inseamna cordeala in masa orgii,,iti dai seama cata cunoastere ai strans datorita invataturilor eretice,,,ce zici mai ai multe de cunoscut de genul????

cunoasterea omului era in el gabriela adam era om duhovnicit el tocmai ca a pierdut aceasca cunoastere datorita neascultarii,,iar omul nu a fost alungat pentru ca si a dorit vreo cunoastere ca el nici nu stia ce si doreste el doar a fost ademenit si mintit ca nu va patii nimic,,el a si ripostat spunand ca dumnezeu lea spus sa nu manance,omul trecuse de multe ori pe langa acel pom fara sa manance probabil ,tocmai ca satana la ispitit de aceia si pedeapsa omului a fost mai usoara fata de a ingerilor cazuti,,,cunoaterea lumii venea de la sine gabriela ca o recompensa,,cunoasterea nu inseamna cunoasterea lumii asteia ca ea e trecatoare,,,pomul cunoasterii insemna cat de bine ii era omului daca nu manca si cat de rau ii este ca a mancat despre cunoasterea asta era vorba,de aia a plans adam la portile raiului 4o de zile,,iar eu nu sunt scufundat in nici o dogma,,daca adevarul pentru tn e dogma nu i problema mea

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:34

De la: nastasemihail, la data 2014-06-28 15:53:31

CUNOASTEREA !

Il faci gelos

pomul cunoasterii este exact ce tu refuzi....sa ai ochi sa vezi tot ce e in jur, si sa-ti explici tu sau altii mai priceputi.
Daca tu refuzi cunoasterea nici nu ai caderea sa spui altora cum e cu ....cunoasterea.
Ia treci tu prin vreo 30-50 materii sistematizate de cei ce le pot sistematiza, din orice domeniu vrei tu si apoi declara-te impotriva ...cunoasterii.

ma tu nu intelegi ca nu are nici o treaba cu,,cunoasterea de care vorbiti voi,,,asta e consecinta pacatului de care vb voi si anume in sudoarea muncii tale iti vei castiga painea ta adica omul va muncii fiecare cu meseria lui,,,omul nu avea nevoie de asta pentru a cunoaste ceva munca lui trebuia sa fie spirituala atat iar celelelte i se atasau de la sine

si tocmai asta e daca satana la ispitit pe om sa cada din rai iata ca dumnezeu ia oferit ceva mai mult omului,,imparatia cerului

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:37

reiau : devreme ce eu il Marturisesc pe Dumnezeu prin fiecare postarea a mea, regret George, dar tu ai o problema de intelegere a ESENTIALULUI , caci NU recunosti in cuvintele mele - chiar daca-s altfel folosite decit cele ale dogmei, intr-adevar - ADEVARUL pe care-l Afirm in deplina cunostinta de cauza !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:41

si eu zic despre hagii gabriela ca a fost mare fotbalist,,insa in mintea ma mai cred si ca a fost extraterestru,,asta inseamna ca vorbesc despre realul hagii??nicidecum

debaraseaza te de invataturile eretice cu reincarnari si alte erezii

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:43

asculta linkul care ti l am dat gabriela crede ma ai ce invata,,daca te plictisesti opreste si reia cand ai timp

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 16:44

De la: 9am_750, la data 2014-06-28 16:34:59

CUNOASTEREA !

Il faci gelos

ma tu nu intelegi ca nu are nici o treaba cu,,cunoasterea de care vorbiti voi,,,asta e consecinta pacatului de care vb voi si anume in sudoarea muncii tale iti vei castiga painea ta adica omul va muncii fiecare cu meseria lui,,,omul nu avea nevoie de asta pentru a cunoaste ceva munca lui trebuia sa fie spirituala atat iar celelelte i se atasau de la sine

si tocmai asta e daca satana la ispitit pe om sa cada din rai iata ca dumnezeu ia oferit ceva mai mult omului,,imparatia cerului

da' chiar nu intelegi ca asta nu-i pica para malaiata-n gura lui natafleata si ca prin Cunoastere isi Intelege Greseala Orgoliului care l-a facut sa cada-n pacat ? si intelegindu-si- o si regretind din inima, regaseste drumul pierdut ptr. a se putea intoarce ACASA , in Starea de RAI - cea perfect echilibrata si de'o fericire senina ?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:00

Din ce spune nea Vasile cela, rezultă că era cam confuz, că nu știa cu cine să voteze. Nu știa să aleagă. Să se lepede de Hristos, sau să venereze zeul sau zeii Indieni. Cred că și asta poate fi o metodă de abatere a atenței către alte practici sau alte religii, mai mult sau mai putin crestine...Sau cum le spui matale - secte. Că la urma urmei si asta poate fi considerată după acea aplicatie, ca fiind sectă. Eu mă refeream la altă Yoga, acea ”gimnastică”. Cu acele încâlciri a corpului. E un fel de meditatie dacă vreti dar cu corpul tău, nu ca sa vezi ingeri .. si alte personaje paranormale. Nu mă refeream la cursuri de abtinere sexua sau propaganda Kamasutrei. Is două idei total diferite. Cred ca asta e partea negativa, de care vorbeam. Referitor le meditație este si asta de mai multe feluri. Depinde la ce vrei să meditezi. Și cînd vrei să faci telepatie , tot o meditație se cheamă, pentru a intra in contact cu un anumit subiect. Depinde de cum priveste fiecare problema.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:02

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 16:44:26
De la: 9am_750, la data 2014-06-28 16:34:59

CUNOASTEREA !

Il faci gelos

da' chiar nu intelegi ca asta nu-i pica para malaiata-n gura lui natafleata si ca prin Cunoastere isi Intelege Greseala Orgoliului care l-a facut sa cada-n pacat ? si intelegindu-si- o si regretind din inima, regaseste drumul pierdut ptr. a se putea intoarce ACASA , in Starea de RAI - cea perfect echilibrata si de'o fericire senina ?

da,,poate facem putina yoga sa intram in starea de rai gresala a constientizato cand a fost izgonit din rai de aia a plans 4o de zile ca ia parut rau insa omul nu mai putea intra murdar adica pacatos in rai de aia suntem aici ca sa dovedim ca meritam raiul nu prin cunoasterea de vorbesti tu ca aia nu i nici o cunoastere e doar erezie,,ci prin adevar si faptele noastre bune,,si nu confunda raiul inimi cand inima ta e curata prin faptele tale si in adevar adica in credinta adevarata,,cu raiul real,,ca raiul real a existat si exixista inca,,este sanul lui avraam unde stau cei drepti pana la judecate de apoi

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:06

De la: Marin56, la data 2014-06-28 17:00:13Din ce spune nea Vasile cela, rezultă că era cam confuz, că nu știa cu cine să voteze. Nu știa să aleagă. Să se lepede de Hristos, sau să venereze zeul sau zeii Indieni. Cred că și asta poate fi o metodă de abatere a atenței către alte practici sau alte religii, mai mult sau mai putin crestine...Sau cum le spui matale - secte. Că la urma urmei si asta poate fi considerată după acea aplicatie, ca fiind sectă. Eu mă refeream la altă Yoga, acea ”gimnastică”. Cu acele încâlciri a corpului. E un fel de meditatie dacă vreti dar cu corpul tău, nu ca sa vezi ingeri .. si alte personaje paranormale. Nu mă refeream la cursuri de abtinere sexua sau propaganda Kamasutrei. Is două idei total diferite. Cred ca asta e partea negativa, de care vorbeam. Referitor le meditație este si asta de mai multe feluri. Depinde la ce vrei să meditezi. Și cînd vrei să faci telepatie , tot o meditație se cheamă, pentru a intra in contact cu un anumit subiect. Depinde de cum priveste fiecare problema.

rezulta unde te duc ereziile prietene,pe ce taramuri si cum fac ce vor cu mintea ta

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:15

Kamasutra după părerea mea, este un grup de tehnici sexuale, sau un pachet de practici, mai mult sau mai putin ortodoxe, care au ca scop final, satisfacerea personală. E o abatere de la normal. E o practica cam fantezista și un pic cam egoista. Pentru că nu întotdeauna are ca rezultat final satisfacerea partenerilor. A ambilor parteneri. Dar oricum faptul că Dumnezeu ar fi spus: ” mergeti si vă inmultiti” oricum acum nu se mai respecta de toată lumea. Asta având in vedere condițiile aspre de viată și trai. Cui ii mai convine sa mai facă 2-3 copii? Dacă are unul e bine. Nu la fel se pune problema și la rromi, care procentul natalitătii e ingrijorător in crestere. Peste 2000 de ani in ritmul asta... și la scăderea natalitătii noastre...poate o sa mai vorbim.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:17

De la: Marin56, la data 2014-06-28 17:00:13Din ce spune nea Vasile cela, rezultă că era cam confuz, că nu știa cu cine să voteze. Nu știa să aleagă. Să se lepede de Hristos, sau să venereze zeul sau zeii Indieni. Cred că și asta poate fi o metodă de abatere a atenței către alte practici sau alte religii, mai mult sau mai putin crestine...Sau cum le spui matale - secte. Că la urma urmei si asta poate fi considerată după acea aplicatie, ca fiind sectă. Eu mă refeream la altă Yoga, acea ”gimnastică”. Cu acele încâlciri a corpului. E un fel de meditatie dacă vreti dar cu corpul tău, nu ca sa vezi ingeri .. si alte personaje paranormale. Nu mă refeream la cursuri de abtinere sexua sau propaganda Kamasutrei. Is două idei total diferite. Cred ca asta e partea negativa, de care vorbeam. Referitor le meditație este si asta de mai multe feluri. Depinde la ce vrei să meditezi. Și cînd vrei să faci telepatie , tot o meditație se cheamă, pentru a intra in contact cu un anumit subiect. Depinde de cum priveste fiecare problema.

hehehe, don Marin ! cind i-a vazut Alex Macedon pe yoghinii din piata orasului "imbirligati " in diverse posturi , cum spui dta, le-a spus fachiri si asa le-a ramas numele , dar rostul lor - spre deosebire de cei ce mediteaza-n liniste, retrasi de ochii lumii- este Tocmai sa Atraga Atentia asupra lor si asta ptr. ca Primul Pas pe drumul Cunoasterii de Sine este Curiozitatea, ea facind ca si altii sa fie tentati sa incerce sa faca asa ceva ! dar, ca oriunde si orice meserie, aptitudine artistica sau sport : multi chemati, putini alesi si numai cei dotati cu adevarat merg pina la capatul drumului !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:19

De la: Marin56, la data 2014-06-28 17:15:00Kamasutra după părerea mea, este un grup de tehnici sexuale, sau un pachet de practici, mai mult sau mai putin ortodoxe, care au ca scop final, satisfacerea personală. E o abatere de la normal. E o practica cam fantezista și un pic cam egoista. Pentru că nu întotdeauna are ca rezultat final satisfacerea partenerilor. A ambilor parteneri. Dar oricum faptul că Dumnezeu ar fi spus: ” mergeti si vă inmultiti” oricum acum nu se mai respecta de toată lumea. Asta având in vedere condițiile aspre de viată și trai. Cui ii mai convine sa mai facă 2-3 copii? Dacă are unul e bine. Nu la fel se pune problema și la rromi, care procentul natalitătii e ingrijorător in crestere. Peste 2000 de ani in ritmul asta... și la scăderea natalitătii noastre...poate o sa mai vorbim.

FALSA parere ai despre kamasutra , total falsa ,caci NU satisfacerea nevoilor personale stau la baza ei ci, comuniunea cu INFINITUL DIVIN....
sau cum ai spune dta, provocarea Telepatiei cu Dumnezeu ...
caci, nu- L prind iubitii pe Dumnezeu de un picior in beatitudinea lor ? !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:39

Yoga (Devanagari: योग) este una din cele 6 școli traditionale (astika) ale hinduismului, bazată pe meditație ca o cale spre auto-cunoaștere si eliberare. Textele Hindu care stabilesc bazele yoga conțin: Upanishadele, Bhagavad Gita, Yoga Sutra lui Patanjali, Hatha Yoga Pradipika și multe altele. În India, Yoga este privită ca fiind un mijloc de desăvârșire atât fizică, precum și spirituală. În afara Indiei,

Yoga a început să fie asociată în primul rând cu practicarea așa-numitelor asana (poziții) incluse in Hatha Yoga (vezi deasemenea Yoga ca exercițiu), cu toate că a influențat intreaga familie de Religii dharmice și alte practici spirituale din toată lumea. Un practicant convins de Yoga este numit yogi, yogin (masculin), sau yogină (feminin).
Yoga, ca o combinare între exerciții si meditație este practicată de mai bine de 5 000 de ani.
De când a fost scrisă Bhagavad Gita, ramurile principale ale Yoga au
fost clasificate astfel: Karma Yoga, Jnana Yoga, Bhakti Yoga și Raja Yoga.

Istoria Yoga

Informații suplimentare: Istoria Yoga
O sculptură păstrata până azi de acum 5.000 de ani de la Civilizația de pe Valea Indusului infățișează o figură despre care arheologii cred ca este un yogin stând in poziție de meditație. Figura este reprezentată stând intr-o pozitie tradițională yoga, cu picioarele incrucișsate si mâinile odihnindu-se pe genunchi. Descoperitorul sculpturii, arheologul Sir John Marshall, a denumit figura Shiva Pashupati.[7]

Prima referire la yoga, ramasă în scris, o găsim în Rig Veda, vechimea acesteia fiind estimată a fi în jurul a 3.500 de ani.[8] Upanishad-ele, (800-100 î.Hr.), Bhagavad Gita (400-100 î.Hr.), șiYoga Sutras aparținând lui Patanjali (200 î.Hr.) deasemenea abordează conceptele și învățăturile yoga.

Etimologie

În limba sanscrită yoga este o derivare a termenului pre-indo-europpean yugam, dintr-o rădăcină yeug- (sanscrită yuj-) însemnînd "a se alătura" sau "a se uni"; înrudit cu latinescul iugum și termenul modern englezesc yoke.

Termenul este atestat în Rig Veda în sensul unui „act de alăturare, atașament, dedicare”, dar și în sensul de „ocupație, încercare, performanță”. Un sens spiritual de „exercitare, zel, silinț㔠este atestat încă din Mahabharata, și sensul spiritual sau mistic al „contemplării abstracte, al meditației” apare în egală masură în Mahabharata, ca și în Upanishade.

Bhagavad Gita

Format:Articol sursă The Bhagavad Gita ("Cîntecul Domnului"), deși a fost scris undeva între anii 400 și 100 î.Hr., vorbește despre patru ramuri ale yoga:
Karma yoga: Yoga acțiunii în lume.
Jnana yoga: Yoga înțelepciunii și a silinței intelectuale
Bhakti yoga: Yoga dăruirii către Dumnezeu
Dhyana yoga (numita ulterior Raja yoga): Yoga meditației
Yoga Sutras lui Patanjali
Format:Articol sursă

Yoga Sutra lui Patanjali este o carte care cuprinde 196 de aforisme compilate de înțeleptul Patanjali undeva între 200 î.Hr. și 300 d.Hr.
Referindu-se la clasificările Bhagavad Gita, Yoga lui Patanjali este o formă de Raja yoga, căci caută prin meditație calea către scopul ultim. Patanjali însuși face referire la ea ca "Ashtanga Yoga" ("Yoga cu 8 brațe/ramuri"), de la cei opt pași pe care el i-a stabilit ca fiind calea practică de a atinge desăvârșirea, iluminarea. Acest concept de "opt brațe" a devenit din acel moment caracteristica principală a Raja Yoga, și este practic o însușire de bază a oricărei variante de Raja Yoga cunoscute de atunci și până în zilele noastre. Cele opt ramuri de yoga ale lui Patanjali sunt:

(1) Yama (Cele cinci "abțineri"): nonviolenta, adevar, a nu fura, puritate sexuala, detasarea de posesiuni.
(2) Niyama (Cele cinci "respectări"): puritate, mulțumire, asceza, cunoastere de sine și devotiune fata de Dumnezeu.
(3) Asana: Literal înseamnă "ședere", și Patanjali folosește acest termen pentru a denumi poziția șezută a corpului în timpul meditației. Mai târziu, odată cu afirmarea Hatha yoga, "Asana" a început să denumească toate pozițiile folosite.
(4) Pranayama ("Controlul Forței Vieții"): Controlul prān-ei (prăna), forța vieții sau energia vitală, cu referire mai ales la controlul respiratiei.
(5) Pratyahara ("Abstracția"): Înfrânarea organelor de simț.
(6) Dharana ("Concentrarea"): Fixarea atenției asupra unui singur obiect.
(7) Dhyana ("Meditația"): Contemplarea intensă si neintrerupta asupra obiectului meditatiei.
(8) Samadhi ("Extazul" sau "Enstaza"): Starea de absorbire completa in obiectul meditatiei, ceea ce conduce la Iluminare (in stadiul ultim de Samadhi).

Hatha Yoga PradipikaHatha Yoga este un sistem aparte de yoga introdus de Yogi Swatmarama, un yogin al secolului al XV-lea în India, autorul compilației Hatha Yoga Pradipika. Hatha Yoga este o dezvoltare— dar diferind substanțial de ea— a Raja Yoga a lui Patanjali, în care accentul se pune pe shatkarma, purificarea fizicului, ducând astfel la purificarea minții (ha) și prana, sau energia vieții (tha). În contrast, Raja Yoga, structurată de Patanjali, începe cu o purificare a minții (yamas) și a spiritului (niyamas), apoi merge spre corp prin asana (poziții ale corpului) și pranayama (suflare). Hatha Yoga conține substanțiale influențe tantra,[11][12] și marchează primul moment de introducere a chakra și kundalini în canonul yogin. Comparativ cu asanele lui Patanjali din Raja Yoga în poziția șezând, văzute în general ca mijloace de pregătire pentru meditație, se marchează acum dezvoltarea asanelor ca "poziții" ale întregului corp, precum este și sensul modern al cuvântului "asana".[13]Hatha Yoga, în multele sale variante moderne, este stilul asociat astăzi termenului de "yoga".[14] Deoarece pune accent pe trup prin practicarea asanelor și a pranayamei, mulți practicanți occidentali sunt satisfăcuți cu sănătatea fizică și vitalitatea pe care o dezvoltă și nu sunt interesați de celelalte șase ramuri ale Hatha Yoga, sau de mai vechea tradiție Raja Yoga, pe care aceasta se bazează.

Filosofia YogaÎn toate ramurile yoga, țelul final este atingerea unei stări eterne de conștiință perfectă. În școlile moniste ale advaita vedantei și șaivismului, această perfecțiune ia forma mokșei, care este o eliberare de toată suferința lumească și de cercul nașterilor și al morților (Samsara), o stare în care gândurile încetează și apare experiența unirii beatifice cu Supremul Brahman. Pentru școlile dualiste bhakti ale vaișnavismului, bhakti însăși este țelul suprem al procesului yoga, iar perfecțiunea culminează într-o relație eternă cu Vișnu sau cu unul dintre avatarele lui, precum Krișna sau Rama.

Practicarea concentrarii (dharana) și a meditației (dhyana) este comună majorității formelor de yoga. Dharana, potrivit definiției lui Patañjali, este "aducerea conștiinței într-un singur punct" (sanscrită: ekāgrata, concentrare într-un singur punct). Conștiența este concentrată pe un punct subtil al senzației (cum ar fi pe suflul care intră și iese din nări). Concentrația susținută pe un singur punct conduce, treptat, la meditație (dhyana), în care facultățile interioare sunt capabile să se extindă și să se identifice cu ceva vast.

Practicanții meditației anunță sentimente de pace, bucurie și uniune.Obiectul meditației poate să difere de la școală la școală, e.g. meditația pe una dintre chakre, cum ar fi centrul inimii (anahata chakra) sau 'al treilea ochi' (ajna chakra); sau meditația asupra unei zeități, precum Krișna; sau asupra unei calități, precum pacea. Școlile non-dualiste, precum Advaita Vedanta, pot medita la Absolut, fără nici o formă a calităților (Nirguna Brahman). Această meditație este, din multe puncte de vedere, asemănătoare cu meditația buddhistă a vidului (shunyata).
Yoga în alte tradiții

Scopurile yoga sunt exprimate în mod diferit de către diferite tradiții. Pentru o persoană normală, încă departe de iluminare, yoga poate fi o cale de autocontrol si creștere spirituala sau de cultivare a compasiunii și a introspecției.Yoga inseamna insa eliberarea de lume, de simturi, de corp, de emotii, de minte si de ego si astfel ajungerea la Dumnezeu, ceea ce implica eliberarea din suferinta ciclului renasterilor si atingerea starii de sfintenie. Pentru aceasta yoga cere disciplina, cunoaștere spirituala si mai ales devotiune.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:45

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 17:17:03

hehehe, don Marin ! cind i-a vazut Alex Macedon pe yoghinii din piata orasului "imbirligati " in diverse posturi , cum spui dta, le-a spus fachiri si asa le-a ramas numele , dar rostul lor - spre deosebire de cei ce mediteaza-n liniste, retrasi de ochii lumii- este Tocmai sa Atraga Atentia asupra lor si asta ptr. ca Primul Pas pe drumul Cunoasterii de Sine este Curiozitatea, ea facind ca si altii sa fie tentati sa incerce sa faca asa ceva ! dar, ca oriunde si orice meserie, aptitudine artistica sau sport : multi chemati, putini alesi si numai cei dotati cu adevarat merg pina la capatul drumului !

capatul drumului ereziei,,poate si levitam la cat de initiati suntem in erezie,,mai are multe minuni pentru noi satana

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:47

FALSA parere ai despre kamasutra , total falsa ,caci NU satisfacerea nevoilor personale stau la baza ei ci, comuniunea cu INFINITUL DIVIN....

Eu mă refeream la acele practici care nu are nimic a face cu meditatia către Dumnezeu. De ex fig 69 ce fel de meditatie poate fi? ca să nu-i spun pe nume ...”.linguici curulum” Si nici nu e igienic!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:47

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 17:19:51
De la: Marin56, la data 2014-06-28 17:15:00Kamasutra după părerea mea, este un grup de tehnici sexuale, sau un pachet de practici, mai mult sau mai putin ortodoxe, care au ca scop final, satisfacerea personală. E o abatere de la normal. E o practica cam fantezista și un pic cam egoista. Pentru că nu întotdeauna are ca rezultat final satisfacerea partenerilor. A ambilor parteneri. Dar oricum faptul că Dumnezeu ar fi spus: ” mergeti si vă inmultiti” oricum acum nu se mai respecta de toată lumea. Asta având in vedere condițiile aspre de viată și trai. Cui ii mai convine sa mai facă 2-3 copii? Dacă are unul e bine. Nu la fel se pune problema și la rromi, care procentul natalitătii e ingrijorător in crestere. Peste 2000 de ani in ritmul asta... și la scăderea natalitătii noastre...poate o sa mai vorbim.

il implici pe dumnezeu in niste practici sexuale,,,gabriele fati un bn si inceteaza cu astfel de idei eretice

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 17:51

asa zic si aia de participa la orgii ca incearca o comunicare cu dumnezeu,,dar na ereziile la ce alrceva poate duce,,te face satana sa crezi ca dumnezeu e prin orgii si altele

fati un bn gabriela si inceteaza cu astfel de idei eretice

Pagini: << 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: