gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:07
 CE LEGATURA are schizofrenia ca boala psihiatrica , cu Furia dumitale, domnule ?
CE LEGATURA ARE ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1228 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:20
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 11:07:46 CE LEGATURA are schizofrenia ca boala psihiatrica , cu Furia dumitale, domnule ?
CE LEGATURA ARE ?
Ca nu vreti sa ma intelegeti , ca tineti cu ursul! ca va place sa fiti inselati.
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:27
De la: Marin56, la data 2014-06-18 21:27:28De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:24:08De la: Marin56, la data 2014-06-18 21:14:56
Fecioara Maria a ramas insarcinata si l-a nascut pe Domnul nostru Isus Cristos fara a-si pierde virginitatea. Iosif era batran, intelept si experimentat.
In numele Tatalui, si-al Fiului si-al Sfantului Duh/Spirit...... Trinitatea, domnu' George..... dumnezeu este Trinitatea. Cum nu?
Si cum a reusit sa ramana virgina dupa nasterea lui Iisus? Un fat care iese din burta masii nu poate iesi printr-o gaura mica.
Ce aia trinitate? Alt cuvant inventat de biserica? Cum i-a spus si la trafalete -miruitor?
Io as pomeni de cezariana! O femeie poate fi fertilizata in vitro si poate naste prin cezariana.
Cum se poate verifica?
Nea Marin..... Tu nu iti faci cruce niciodata?
Eu nu iubesc crucea , desi de multe ori o fac de nevoie , ca sa nu se supere rudele, ca am asistat din pacate la multe ceremonii de inmormantare , botez sau nunta. Este instrumentul de tortura a lui iisus! Si nu pot admite asta. Chestia cu numele tatalui... nu e decat o poezie neverificata stiintific.
Buna Ziua dragi forumisti! Nine v-am regasit!
Nea Marin, cine opreste stiinta sa cerceteze? Nimeni! De as avea puterea fianciara, io as investi in cercetarea in acest domeniu! Nu se stie.... intr-o zi.....
Cand facem semnul crucii, unim trei degete: degetul mare, aratatorul si mijlociul. Le unim si le ducem la mijlocul fruntii, la mijlocul distantei dintre umeri, dar si intre plex si baza gatului, apoi la cei doi umeri. Eu, una, asa imi fac cruce. Ca intai fac stanga si apoi dreapta, in ceea ce priveste umerii, sunt catolica. Deci, facand cruce, dupa capul meu, inseamna mult mai mult decat credinta in Dumnezeu explicata doar din pdv religios! Cine stie?
Pana va ganditi, va zic parerea mea personala:
Prin semnul crucii, unim trei degete: cel mare, simbol al CONTROLULUI, cel aratator : DIRECTIA, iar cel mijlociu :FORTA/PUTEREA.
Unim, in semnul crucii, cu cele 3 degete unite deja, trei parti ale corpului: mijlocul fruntii: MINTEA/SPIRITUL, mijlocul partii superioare a toracelui : INIMA/CORPUL si umerii: PUTEREA DE A DUCE/TINE/REZISTENTA.
Acum, nea Marin, vezi ce inseamna sa iti faci cruce?
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
9am_750
3755 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:30
De la: Marin56, la data 2014-06-19 11:20:00De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 11:07:46 CE LEGATURA are schizofrenia ca boala psihiatrica , cu Furia dumitale, domnule ?
CE LEGATURA ARE ?
Ca nu vreti sa ma intelegeti , ca tineti cu ursul! ca va place sa fiti inselati.
prietene din pacate tu esti cel inselat si care nu vrea sa inteleaga,,,lasa can canurile si ideile sectare
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:33
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-18 21:44:04panseuri islamo-crestine
exsita un calmant si pentru ei
de n-o fi cu shaorma sau banat
chiulind din ceruri dintre zei
profetul lor a succombat.
insa, reinviatul de isus,
sta cocotat acolo sus
si din cereasca lui chilie
invita prosti la mantuire.
Se pare ca de tine nu se prinde.....  Nici macar calmantele alea pe baza de cam o miiiiiile!
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:39
De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:45:21De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:29:54De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:17:03De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:08:40De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:58:52De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:50:06De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:32:19De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:58:23
Dumnezeu s-a creat pe sine insusi facand sex cu un atom agramat care ratacea prin universul care inca nu fusese creat. Si astfel a aparut initial dumnezeu-tatal, cuantic.....
Dumnezeul crestinilor a aparut mai tarziu dupa ce Duhul cuantic a facut sex cu o gaura neagra.
Asta s-a intamplat acum 248800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de ani
daca ar fi sa luam in considerare varianta lui Karpov , ca Dumnezeu ar fi om , cum reiese din biblie, atunci e indreptatit sa fie asa. Problema e ca oamenii de atunci nu stiau multe. Iar ei au tradus dupa cum i-a taiat capul. la multe fenomene nu au gasit explicatii, si atunci au zis si de la ei ei: Nu am gasit alta rima...! Numai la facerea lumii in 6 zile se vede de la o posta, ca de fapt alta era unitatea de masura, a ceea ce se crede ca ar fi facut Dumenzeu. O zi poate insemna mult mai mult. O era sau mai mult... Aparitia Universului nu a fost intr-o zi! Cineva a aprins fitilul, si a aparut marea explozie. Intrebarea e cine a facut asta? De ce ?
din biblie nu reiese niciunde ca dumnezeu ar fi om,,nu mai vb prostii,,,el sa intrupat ca sa ne arate calea adevarul si viata asta e cu totul altceva
Domnu' George..... Deci poate sa fie SI om. Duhul/spiritul Sfant al lui Dumnezeu Tatal s-a materializat in Fiul Sau, Domnul Isus Cristos, purtat in pantecele unei pamantene, Maria, sotia lui Iosif. Maria nu era tocmai tanara in momentul procrearii. Insa , chiar adca era casatorita cu Iosif, putea sa fie virgina. Este? Si atunci, ramane Fecioara Maria. Da sau nu?
sfanta si pururea fecioara maria era tanara,iosif era batran iar dumnezeu tatal nu este dumnezeu fiul si invers desi este acelasi dumnezeu precum si tu ai mai multe eu ri,,suflet trup ratiune constiinta
iar dumnezeu p9ate lua orice forma doreste ca doar toate sunt create de el din iubire ,iar el a fost om adevarat si dumnezeu adevarat in acelasi timp
Fecioara Maria a ramas insarcinata si l-a nascut pe Domnul nostru Isus Cristos fara a-si pierde virginitatea. Iosif era batran, intelept si experimentat.
In numele Tatalui, si-al Fiului si-al Sfantului Duh/Spirit...... Trinitatea, domnu' George..... dumnezeu este Trinitatea. Cum nu?
tu ce esti??tu nu esti trup suflet constiinta,,,,,??le poti cumva desparti una de alta??
probabil te a influentat prietena ta islamista din nou,,asa se intampla paula daca nu ti cunosti religia,,casca ochii
George iar sari calu'. Acu' sa zic si io ca nu ai argumente si sari sa te legi de ceea ce poate nu exista? Cu ce drept te iei tu de presupusii prieteni ai mei? Dar cu ce drept te iei de convingerile lor ca nu ii cunosti? Cum poti afirma ca ma influenteaza cineva , cand tu nu ne cunosti nici pe mine, nici pe cei ce m-ar influenta?
Respira adanc si scrie limpede, te rog! Fara a te mai lua de mine si/sau de cercul meu de cunostinte.
Acum ma intorc la EU. Eu-l impersonal! Care este constituit din trup si suflet. Constiinta eu-lui este divinitatea. Comenteaza de vrei, dar ramai in limitele bunului simt! Respectuos si rabdator si pe limba tuturor, asa!
ma iau de convingerile loc cu argumente pentru ca nu poate exista decat un singur adevar iar tu ar fi mai bn sa ti partea religiei tale ca ei nu tin partea altor religii,,,
iar suviectul este ca ma intrebi cum de exista un singur dumnezeu in 3 parti,,raspuns simplu precum si tu esti una singura compusa dun mai multe parti spirituale sau nu,,nu i poti tu spune lui dumnezeu dc este cum este,,asa ni sa relevat noua nu este nici o inventie a nimanui,asa sa relevat omului ca si sfanta treime
Nenea George.... Io nu te intreb cum de exista Dumnezeu in 3 parti!!!! Tz tz tz!!! TU zici ca Dumnezeu nu este Tatal, Fiul si Sfandul Duh/Spirit si eu te contrazic!
Io sunt IMPARTIALA, nenea George. Io nu sunt FANATICA. Intelegi dumneata ori ploua de le rupe?  Io vad ceva bun in orice, poti intelege tu asta? Ma indoiesc, altfel nu ai continua sa bati apa in piua judecand combinatii de n luat de cate k!
Io am o singura parte spirituala. La felsi tu. Spiritul e unul singur intrupat intr-un singur trup! Mie se pare ca mi se releveaza diferit decat matale, asta e! Hai sa o lasam balta de discutie, ca cu 'mneata nu e oabla treaba !!!! Sanatate si numa' bine!
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 11:51
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 09:00:18De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 17:45:47De la: gabigabi2, la data 2014-06-18 17:43:47De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:32:27De la: gabigabi2, la data 2014-06-18 17:18:39@ Marin - Dumnezeu NU sta cu parul dupa noi ca sa ne altoiasca ! o facem foarte bine si singuri , folosind acel liber arbitru fara judecata, caci tot ce se-ntimpla cu noi si imprejurul nostru este consecinta a cum gindim si traim !
De acord!Noi ne-am facut mereu rau si inca ne mai facem si la propriu si la figurat.Inseamna ca cineva a gresit cand ne-a creeat.
de unde o asemenea Concluzie, domnule ?
NU, don Marin, devreme ce ai LIBER ARBITRU poti sa Alegi ....Toata Viata noastra este o OPTIUNE ....in permanenta ni se deschid in fata drumuri si noi Alegem cum sa fie : BINE sau RAU ? si aici intervine si Inteligenta unui om , caci
daca fiecare om in parte face alegeri proaste, atunci si omenirea, in totalitatea ei, greseste ....
Gand la gand, Gabi!
si, in Aceeasi Clipa ! asta da, Telepatie !
 Te salut si te imbratisez cu drag. MA bucur ca nu sunt singura de aici care vede altfel . Merci ca esti! Sanatate si numa' bine.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 12:15
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 09:40:21De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:57:18Nea Marin.... Viata o da Dumnezeu. Atat noua, pamantenilor, cat si celor de pe alte stele. Viata nu se termina aici pe Terra. Aici doar indeplinim misiuni, care ne pregatesc pentru mai departe. Venim de la Dumnezeu si ne intoarcem la El.
Acum se impune intrebarea: Daca nu reusim sa ne finalizam misiunile, revenim? Aici o astept si pe doamna Gabriela. Io sunt sceptica in ceea ce priveste reincarnarea. Nush.... Dar tind sa cred ca nu revenim totusi. Ci, poate, avem pe undeva posibilitatea de a ne finaliza totusi misiunea?
Voi ce parere aveti?
dupa parerea mea nascuta din toate cite le-am citit, basca o revelatie personala, e si logic sa fie asa si e absolut necesara , tocmai ptr. ne definitiva Cunoasterea ptr. care am Plecat din RAI si e obligatoriu sa trecem prin toate fazele - deschid o paranteza punind o intrebare : prin cite transformari/ metamorfoze trece o omida ptr. a ajunge fluture si a putea Zbura ? a deveni OM nu poate fi la fel
,caci abia atunci putem trece la o etapa superioara ?
Sufletul - saminta divina - e unul singur....doar vestmintul / corpul uman se schimba , in functie de lectiile ce trebuiesc invatate ! exista si o poveste chinezeasca despre acest plecat in noua misiune unde, sufletul bea dintr-o cupa a uitarii , tocmai ptr. ca sa -si uite vietile trecute si sa fie atent doar la cea prezenta ! ....oooo, dar asta nu inseamna ca experienta capatata in celelalte vieti s-ar anula ....dimpotriva : ea se Insumeaza si asa se face ca suntem atit de deosebiti in felul in care ne intelegem si ne traim viata actuala , mai intelept sau mai bezmetic !
P.S
si cred ....mai spun o data : Cred ca schizofrenia , de ex., este o rupere a personalitatii actuale , cu rabufniri de amintiri din alte intrupari ....
Gabitza.... Io iar ma gandesc la ce avem noi in comun cu lutul/argila. Si cuprind si explicatiile tale de mai sus. Si ma regasesc reflectand/gandind asupra sceptitudinii mele in ceea ce priveste reïncarnarea.
Sa presupunem ca venim toti dintr-un mediu pur si etern. Acel alb al meu din starile din copilarie. Capatam fiecare o misiune pentru o a duce la bun capat pe pamant. Avem puritatea si curatirea de la inceput. Reusim sa le conservam, chiar daca uneori ne infruntam cu contrariul lor. Tocmai asta ne intareste, ne caleste. Astfel invatam sa conservam binele / puritatea/ curatul de la inceput. Nu ne amintim vietile anterioare tocmai pt a nu fi influentati, pt a nu repeta poate aceleasi erori din trecut, ne este data sansa de a duce misiunea primordiala ce o capatasem , pana la bunul sfarsit. OK. Lutul....argila..... Este pura. De aceea viata data de Dumnezeu este pamantul. Revenim. De cate ori este necesar. Da. Dar doar cu experientele anterioare inglobate in noi insine, este? De ce? Ca sa stim si sa fim capabili a ne feri de eventualele greseli care ne-au dus deja sau ne vor putea duc iar la ratarea misiunii.
Referitor la schizofrenie.... Poate ca omul diagnosticat de schizofrenie are reveniri ale trecutului sufletului/spiritului sau. Medicina il diagnosticheaza si il trateaza dupa standardele actuale. Deci medicina stie cum sa il faca sa fie ....normal. Ma refer sa fie constient de viata sa actuala. Medicina are multe raspunsuri si detine solutii!
A propos, o mai zic pe asta si fug, ca timpul tace si trece, tic-tac, tic-tac....
Michael Schumacher.... a revenit , o parte , printre noi. Mi-e un om drag. Si m-am rugat pt el. MA rog in continuare sa revina el . Dumnezeu sa il binecuvanteze si sa il ajute si sa lumineze medicii care il ajuta!
Sa aveti cu totii o zi frumoasa, precum sufletele voastre curate! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.
|
|
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 12:17
De la: PaulaZ, la data 2014-06-19 11:39:55De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:45:21De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:29:54De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:17:03De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:08:40De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:58:52De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:50:06De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:32:19De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:58:23
Dumnezeu s-a creat pe sine insusi facand sex cu un atom agramat care ratacea prin universul care inca nu fusese creat. Si astfel a aparut initial dumnezeu-tatal, cuantic.....
Dumnezeul crestinilor a aparut mai tarziu dupa ce Duhul cuantic a facut sex cu o gaura neagra.
Asta s-a intamplat acum 248800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de ani
daca ar fi sa luam in considerare varianta lui Karpov , ca Dumnezeu ar fi om , cum reiese din biblie, atunci e indreptatit sa fie asa. Problema e ca oamenii de atunci nu stiau multe. Iar ei au tradus dupa cum i-a taiat capul. la multe fenomene nu au gasit explicatii, si atunci au zis si de la ei ei: Nu am gasit alta rima...! Numai la facerea lumii in 6 zile se vede de la o posta, ca de fapt alta era unitatea de masura, a ceea ce se crede ca ar fi facut Dumenzeu. O zi poate insemna mult mai mult. O era sau mai mult... Aparitia Universului nu a fost intr-o zi! Cineva a aprins fitilul, si a aparut marea explozie. Intrebarea e cine a facut asta? De ce ?
din biblie nu reiese niciunde ca dumnezeu ar fi om,,nu mai vb prostii,,,el sa intrupat ca sa ne arate calea adevarul si viata asta e cu totul altceva
Domnu' George..... Deci poate sa fie SI om. Duhul/spiritul Sfant al lui Dumnezeu Tatal s-a materializat in Fiul Sau, Domnul Isus Cristos, purtat in pantecele unei pamantene, Maria, sotia lui Iosif. Maria nu era tocmai tanara in momentul procrearii. Insa , chiar adca era casatorita cu Iosif, putea sa fie virgina. Este? Si atunci, ramane Fecioara Maria. Da sau nu?
sfanta si pururea fecioara maria era tanara,iosif era batran iar dumnezeu tatal nu este dumnezeu fiul si invers desi este acelasi dumnezeu precum si tu ai mai multe eu ri,,suflet trup ratiune constiinta
iar dumnezeu p9ate lua orice forma doreste ca doar toate sunt create de el din iubire ,iar el a fost om adevarat si dumnezeu adevarat in acelasi timp
tu ce esti??tu nu esti trup suflet constiinta,,,,,??le poti cumva desparti una de alta??
probabil te a influentat prietena ta islamista din nou,,asa se intampla paula daca nu ti cunosti religia,,casca ochii
George iar sari calu'. Acu' sa zic si io ca nu ai argumente si sari sa te legi de ceea ce poate nu exista? Cu ce drept te iei tu de presupusii prieteni ai mei? Dar cu ce drept te iei de convingerile lor ca nu ii cunosti? Cum poti afirma ca ma influenteaza cineva , cand tu nu ne cunosti nici pe mine, nici pe cei ce m-ar influenta?
Respira adanc si scrie limpede, te rog! Fara a te mai lua de mine si/sau de cercul meu de cunostinte.
Acum ma intorc la EU. Eu-l impersonal! Care este constituit din trup si suflet. Constiinta eu-lui este divinitatea. Comenteaza de vrei, dar ramai in limitele bunului simt! Respectuos si rabdator si pe limba tuturor, asa!
ma iau de convingerile loc cu argumente pentru ca nu poate exista decat un singur adevar iar tu ar fi mai bn sa ti partea religiei tale ca ei nu tin partea altor religii,,,
iar suviectul este ca ma intrebi cum de exista un singur dumnezeu in 3 parti,,raspuns simplu precum si tu esti una singura compusa dun mai multe parti spirituale sau nu,,nu i poti tu spune lui dumnezeu dc este cum este,,asa ni sa relevat noua nu este nici o inventie a nimanui,asa sa relevat omului ca si sfanta treime
Nenea George.... Io nu te intreb cum de exista Dumnezeu in 3 parti!!!! Tz tz tz!!! TU zici ca Dumnezeu nu este Tatal, Fiul si Sfandul Duh/Spirit si eu te contrazic!
Io sunt IMPARTIALA, nenea George. Io nu sunt FANATICA. Intelegi dumneata ori ploua de le rupe? Io vad ceva bun in orice, poti intelege tu asta? Ma indoiesc, altfel nu ai continua sa bati apa in piua judecand combinatii de n luat de cate k!
Io am o singura parte spirituala. La felsi tu. Spiritul e unul singur intrupat intr-un singur trup! Mie se pare ca mi se releveaza diferit decat matale, asta e! Hai sa o lasam balta de discutie, ca cu 'mneata nu e oabla treaba !!!! Sanatate si numa' bine!
tusa paulo cam intelegi gresit multe,,,cine a zis ca dumnezeu nu este tatal fiul si duhul sfant?mintea ta?
|
Fosta membra 9am.ro
1228 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 12:46
Unim, in semnul crucii, cu cele 3 degete unite deja, trei parti ale corpului: mijlocul fruntii: MINTEA/SPIRITUL, mijlocul partii superioare a toracelui : INIMA/CORPUL si umerii: PUTEREA DE A DUCE/TINE/REZISTENTA.
Ei vezi, omul cat traieste , tot mai are de invatat cate ceva. Nu stiam semnificatia celor trei degete. Oricum tata s-a straduit mult sa ma invete sa fac semnul crucii, sau sa ma integreze in cele bisericesti si a religiei. dar asta pana am inceput scoala. Dupa aia m-a lasat de capul meu. Nici el nu a mai insistat. Insa mi-a zis indiferent ce convingerea religioasa sa am credinta si sa nu mi-o schimb.
S-a straduit sa ma invete si crezul de la 3-4 ani si nu a reusit nimeni nici pana astazi. Mi se pare ceva teatral. Este ceva impotriva vointei mele, faptul ca sa-mi fac cruce in vazul lumii. O rusine. Tata a inteles de unde provine retinerea mea, si m-a sfatuit sa fac cruce cu varful limbii, daca imi este rusine, sau sa spun in gand ceva referitor la asta. Asa ca prefer asta pe muteste decat in vazul lumii. Eu nu fac ceva impotriva vointei mele. De aia cand vad pe cineva ca se ploconeste atata, mi se pare ceva iesit din comun. De parca ar conta la ceva.
De ce spuneti ca ceea ce spun eu este Can-can? Iar eu nu am treaba cu sectele. Nici pe ele nu le iubesc. dar asta nu inseamna ca nu am credinta. Cred si eu in ceva si v-am mai spus in ce. In puterea mea de al invoca pe Dumnezeu, care la mine se prezinta altfel decat la voi. Eu comunic cu el, dar nu pot fi de acord cu toate practicile facute de altii in numele lui. Mi se pare o jignirela adresa lui Un afront!. Chiar daca eu il vad diferit . Iisus a spus : Iartă-i Doamne ca nu stiu ce fac si ce vorbesc. Ei, si aici avea dreptate.
Iar povestile din biblie zise, au facut sa ma frustreze mai mult, mai ales patimile lui Iisus. De aceea nu mi se pare necesar sa mai iubesc crucea.
|
Fosta membra 9am.ro
227 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 12:52
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:05
De la: Marin56, la data 2014-06-19 12:46:29
Ei vezi, omul cat traieste , tot mai are de invatat cate ceva. Nu stiam semnificatia celor trei degete. Oricum tata s-a straduit mult sa ma invete sa fac semnul crucii, sau sa ma integreze in cele bisericesti si a religiei. dar asta pana am inceput scoala. Dupa aia m-a lasat de capul meu. Nici el nu a mai insistat. Insa mi-a zis indiferent ce convingerea religioasa sa am credinta si sa nu mi-o schimb.
S-a straduit sa ma invete si crezul de la 3-4 ani si nu a reusit nimeni nici pana astazi. Mi se pare ceva teatral. Este ceva impotriva vointei mele, faptul ca sa-mi fac cruce in vazul lumii. O rusine. Tata a inteles de unde provine retinerea mea, si m-a sfatuit sa fac cruce cu varful limbii, daca imi este rusine, sau sa spun in gand ceva referitor la asta. Asa ca prefer asta pe muteste decat in vazul lumii. Eu nu fac ceva impotriva vointei mele. De aia cand vad pe cineva ca se ploconeste atata, mi se pare ceva iesit din comun. De parca ar conta la ceva.
De ce spuneti ca ceea ce spun eu este Can-can? Iar eu nu am treaba cu sectele. Nici pe ele nu le iubesc. dar asta nu inseamna ca nu am credinta. Cred si eu in ceva si v-am mai spus in ce. In puterea mea de al invoca pe Dumnezeu, care la mine se prezinta altfel decat la voi. Eu comunic cu el, dar nu pot fi de acord cu toate practicile facute de altii in numele lui. Mi se pare o jignirela adresa lui Un afront!. Chiar daca eu il vad diferit . Iisus a spus : Iartă-i Doamne ca nu stiu ce fac si ce vorbesc. Ei, si aici avea dreptate.
Iar povestile din biblie zise, au facut sa ma frustreze mai mult, mai ales patimile lui Iisus. De aceea nu mi se pare necesar sa mai iubesc crucea.
nu sunt practici instaurate de nimeni ci de apostoli si ucenicii lor,,inceteti cu sectarismele si prostiile
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:08
iar crucea este hristos,,deci pe cine nu iubesti tu??va spalat sectarismele creierul,,,,,
Căci cuvântul crucii nebunie este pentru cei ce pier; dar pentru noi cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu (1 CORINTENI 1,18).
ai vazut cu cn este asociata crucea??cu hristos,,crucea este puterea lui dumnezeu cuvantul viata hristos
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:28
De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:58:52De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:50:06De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:32:19De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:58:23
GEORGE! Aici Pamantul!  Ai zis sau nu ? Nici matale nu mai tii minte! Te rog sa nu mi te mai adresezi! Poti tine minte asta? Oare......
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:36
De la: Marin56, la data 2014-06-19 12:46:29
Nea Marin... Esti un om mare, ai un suflet mare, ai minte frumoasa, scrii asa de frumos, ai inima mare. Nu am un mutzulache care imbratiseaza, dar iti strang oricand mana cu respect!
Adevarul nu il stim niciunul. Dar credinta in Dumnezeu o avem toti, indiferent ca apartinem vreunei religii ori ba! Ramai TU, asa frumos sufleteste. Continua sa faci ceea ce faci si nu te lasa perturbat de posibilele ''betze in roate''.
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:37
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 12:52:30De la: PaulaZ, la data 2014-06-19 11:33:00De la: ___Haakon___, la data 2014-06-18 21:44:04panseuri islamo-crestine
sta cocotat acolo sus
Se pare ca de tine nu se prinde..... Nici macar calmantele alea pe baza de cam o miiiiiile!
phai, ce faci transparento, iti fileaza NPN-ul?
De la: PaulaZ, la data 2014-06-17 16:18:42
As aprecia daca ai inceta sa mi te mai adresezi.
hai, sik-sik si zing-zing-zing !
Intr-o zi tot vei fi banat pe IP, am incredere!
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:39
O zi frumoasa oamenilor frumosi !
|
Fosta membra 9am.ro
227 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:44
De la: PaulaZ, la data 2014-06-19 13:37:40De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 12:52:30De la: PaulaZ, la data 2014-06-19 11:33:00De la: ___Haakon___, la data 2014-06-18 21:44:04panseuri islamo-crestine
sta cocotat acolo sus
Se pare ca de tine nu se prinde..... Nici macar calmantele alea pe baza de cam o miiiiiile!
phai, ce faci transparento, iti fileaza NPN-ul?
De la: PaulaZ, la data 2014-06-17 16:18:42
As aprecia daca ai inceta sa mi te mai adresezi.
hai, sik-sik si zing-zing-zing !
Intr-o zi tot vei fi banat pe IP, am incredere!
roaga-te de dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta, transparento !
sa n-ai nici in tine !
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 16:05
De la: PaulaZ, la data 2014-06-19 13:28:08De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:58:52De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:50:06De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:32:19De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:58:23
GEORGE! Aici Pamantul! Ai zis sau nu ? Nici matale nu mai tii minte! Te rog sa nu mi te mai adresezi! Poti tine minte asta? Oare......
daca nu vrei sa mai ma adresez tie nu mai intreba,,
pricepi greu probabil din cauza ideilor islamiste care iti sunt bagate in cap si pentru ca nu ti cunosti propria religie,,
am zis ca a fost dumnezeu si om in acelasi timp,,daca tu crezi ca i poti dicta lui dumnezeu ca nu trebui sa fie ce doreste el nu este decat problema ta
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 16:29
De la: PaulaZ, la data 2014-06-19 12:15:02De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 09:40:21De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:57:18Nea Marin.... Viata o da Dumnezeu. Atat noua, pamantenilor, cat si celor de pe alte stele. Viata nu se termina aici pe Terra. Aici doar indeplinim misiuni, care ne pregatesc pentru mai departe. Venim de la Dumnezeu si ne intoarcem la El.
Acum se impune intrebarea: Daca nu reusim sa ne finalizam misiunile, revenim? Aici o astept si pe doamna Gabriela. Io sunt sceptica in ceea ce priveste reincarnarea. Nush.... Dar tind sa cred ca nu revenim totusi. Ci, poate, avem pe undeva posibilitatea de a ne finaliza totusi misiunea?
Voi ce parere aveti?
dupa parerea mea nascuta din toate cite le-am citit, basca o revelatie personala, e si logic sa fie asa si e absolut necesara , tocmai ptr. ne definitiva Cunoasterea ptr. care am Plecat din RAI si e obligatoriu sa trecem prin toate fazele - deschid o paranteza punind o intrebare : prin cite transformari/ metamorfoze trece o omida ptr. a ajunge fluture si a putea Zbura ? a deveni OM nu poate fi la fel
,caci abia atunci putem trece la o etapa superioara ?
Sufletul - saminta divina - e unul singur....doar vestmintul / corpul uman se schimba , in functie de lectiile ce trebuiesc invatate ! exista si o poveste chinezeasca despre acest plecat in noua misiune unde, sufletul bea dintr-o cupa a uitarii , tocmai ptr. ca sa -si uite vietile trecute si sa fie atent doar la cea prezenta ! ....oooo, dar asta nu inseamna ca experienta capatata in celelalte vieti s-ar anula ....dimpotriva : ea se Insumeaza si asa se face ca suntem atit de deosebiti in felul in care ne intelegem si ne traim viata actuala , mai intelept sau mai bezmetic !
P.S
si cred ....mai spun o data : Cred ca schizofrenia , de ex., este o rupere a personalitatii actuale , cu rabufniri de amintiri din alte intrupari ....
Gabitza.... Io iar ma gandesc la ce avem noi in comun cu lutul/argila. Si cuprind si explicatiile tale de mai sus. Si ma regasesc reflectand/gandind asupra sceptitudinii mele in ceea ce priveste reïncarnarea.
Sa presupunem ca venim toti dintr-un mediu pur si etern. Acel alb al meu din starile din copilarie. Capatam fiecare o misiune pentru o a duce la bun capat pe pamant. Avem puritatea si curatirea de la inceput. Reusim sa le conservam, chiar daca uneori ne infruntam cu contrariul lor. Tocmai asta ne intareste, ne caleste. Astfel invatam sa conservam binele / puritatea/ curatul de la inceput. Nu ne amintim vietile anterioare tocmai pt a nu fi influentati, pt a nu repeta poate aceleasi erori din trecut, ne este data sansa de a duce misiunea primordiala ce o capatasem , pana la bunul sfarsit. OK. Lutul....argila..... Este pura. De aceea viata data de Dumnezeu este pamantul. Revenim. De cate ori este necesar. Da. Dar doar cu experientele anterioare inglobate in noi insine, este? De ce? Ca sa stim si sa fim capabili a ne feri de eventualele greseli care ne-au dus deja sau ne vor putea duc iar la ratarea misiunii.
Referitor la schizofrenie.... Poate ca omul diagnosticat de schizofrenie are reveniri ale trecutului sufletului/spiritului sau. Medicina il diagnosticheaza si il trateaza dupa standardele actuale. Deci medicina stie cum sa il faca sa fie ....normal. Ma refer sa fie constient de viata sa actuala. Medicina are multe raspunsuri si detine solutii!
A propos, o mai zic pe asta si fug, ca timpul tace si trece, tic-tac, tic-tac....
Michael Schumacher.... a revenit , o parte , printre noi. Mi-e un om drag. Si m-am rugat pt el. MA rog in continuare sa revina el . Dumnezeu sa il binecuvanteze si sa il ajute si sa lumineze medicii care il ajuta!
Sa aveti cu totii o zi frumoasa, precum sufletele voastre curate! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.
multumesc , la fel !
Lutul inseamna Materia ! Sufletul, usor, eteric , are nevoie de un "Costum de Scafandru " ptr. a se Materializa/ intra si a putea trai/ invata in atmosfera densa a pamintului si a-l tine cu picioarele pe pamint !
dat fiindca , se spune, ca metamorfoza nu e direct la nivelul de uman , ci parcurge si etapa piatra, de ex. - si de aici avem afinitati cu anumite pietre - apoi etapa de planta sau pomi ...tu, musetel  eu, alun  adunam din toate aceste etape de pregatire experienta si informatii si fiecare INTRUPARE "urca" inca o treapta a Cunoasterii astfel incit , la sfirsitul Devenirii noastre de OM ,sa putem trece la nivelul urmator de care nu stiu cum e : tot Material , dar e pe alte coordonate? nu stiu asta !
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 16:47
De la: 9am_750, la data 2014-06-19 13:08:55iar crucea este hristos,,deci pe cine nu iubesti tu??va spalat sectarismele creierul,,,,,
Căci cuvântul crucii nebunie este pentru cei ce pier; dar pentru noi cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu (1 CORINTENI 1,18).
ai vazut cu cn este asociata crucea??cu hristos,,crucea este puterea lui dumnezeu cuvantul viata hristos
3 Lemnarul întinde sfoara, face o trăsătură cu creionul, fățuiește lemnul cu o rindea și-i însemnează mărimea cu compasul; face un chip de om, un frumos chip omenesc, ca să locuiască într-o casă.
14 Își taie cedri, goruni și stejari, pe care și-i alege dintre copacii din pădure. Sădește brazi, și ploaia îi face să crească.
15 Copacii aceștia slujesc omului pentru ars, el îi ia și se încălzește cu ei. Îi pune pe foc, ca să coacă pâine, și tot din ei face și un dumnezeu căruia i se închină, își face din ei un idol și îngenunchează înaintea lui!
16 O parte din lemnul acesta o arde în foc, cu o parte fierbe carne, pregătește o friptură și se satură; se și încălzește și zice: Ha! Ha! m-am încălzit, simt focul!
17 Cu ce mai rămâne însă face un dumnezeu, idolul lui. Îngenunchează înaintea lui, i se închină, îl cheamă și strigă: Mântuiește-mă, căci tu ești dumnezeul meu!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
Fosta membra 9am.ro
227 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 16:51
iar ai crampe cerebrale.
nu gasesti un calmant, un adjuvant, chiar nu-i dai seama ca ineptiile ezoerico-religioase pe care le vehiculezi te auto-discrediteza?
chiar nu intelgi ca numai in retardat sau un oligofren de grad III poate vehicula asemenea afirmatii lipsite de logica si suport explicativ, argumentativ si/sau demonstrabil ?
care af fi persoana cu o ratiune , constiinta si constienta, instruita, educata, responsabila, realista, care sa-ti accepte asemenea ineptii emise inconstient dintr-un creier incult/neinstruit, caruia ii lipsesc , cel putin, elementarele cunostinte stiintifice pe care orce elev le-a dobandit in gimnasium?
aberezi, si-ti place sa vehiculezi toate ineptiile care iti trec prin cap, deversezi nonsalant blablauri impanate cu presupuneri ipotetice de-o crasa utopie , aberante si tampe, dintr-o evidenata inconstienta si incapacitate de intelegere a realitatii.
|
Fosta membra 9am.ro
227 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 17:33
pai, eu imi sustin explicit convingerile prin afirmatiile pe care le vehiculez si argumentez , explic sau demonstrez ceea ce am de spus, numai in cazul in care interlocutorul este o persoana rezonabila, nu plagiez ineptii si texte subversive din vocea rusiei, asa cum procedezi tu !
|
Fosta membra 9am.ro
1228 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 17:45
De la: 9am_750, la data 2014-06-19 13:08:55iar crucea este hristos,,deci pe cine nu iubesti tu??va spalat sectarismele creierul,,,,,
La ce sectarisme faci aluzie nea @750, ca sa stiu si eu. ca sa ma feresc de ele. Poate ai dreptate. Ma intreb , daca Iisus nu ar fi fost rastignit pe cruce , ci pe o usa , tip pacala, sau pe orice, placa de lemn mai mare, cum s-ar fi scris biblia? De ce nu ati accepta si varianta asta:
Iisus, dupa baterea piroanelor in maini si in picioare, o mare durere ii strabatu trupul si o mare suferinta ii urma. Strangand din dinti, incercand sa- si controleze durerile, cu lacrimi in ochi, el isi ridicase ochii la cer, pentru a se ruga, si totodata sperand, ca cel care ii dase viata , nu-l v-a parasi , si se va indura incercand sa-l izbaveasca. Si in tot acest timp, el nu inceta sa se roage. Epuizat dupa atata timp de suferinta, cu sangele inca mai curgand, si pe alocuri inchegat, el lesina. Adunandu-si ultimile puteri, se concentra pentru as incetini functiile corpului, si implicit inima. In asa fel ca atunci cand dupa ce il dadu jos de pe cruce soldatii, aceea sa constate decesul. Dar el nu murise. Era ca intr-o coma profunda. Asta gratie invataturilor ce le stapanea asupra corpului sau. Iar dupa ce l-au bagat in acea pestera, punandu-i un urias bolovan in fata pesterii, ca sa fie siguri cei de atunci , ca nimeni nu v-a reusi sa-l mai scoata de acolo. Acel loc sa-i fie de mormnant. Ba mai mult au pus in fata usii o multime de soldati drept paza. Dar iata ca rugile lui Iisus fura ascultate, si o nava se ivi pe cer. Asta datorita puterilor telepatice . Dupa care coborand lin aceea nava, imprastie o ceata deasa, care adormi strajile. Cand tatal lui cobori din nava , ii fu usor cu tehnologiile lor, sa dea la o parte ditamai bolovanul. Astfel , luindu-i trupul pe care l-a despuiat de vesminte, a lasat drept marturie camasa lui, plina de sange. Apoi ajutat de ucenicii lui si sub supravegherea tatalui, Iisus fu urcat in nava, inaltandu-se la cer.
|
Fosta membra 9am.ro
227 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:31
Marin, nu a fost rastignit pe cruce, in imperiul roman nu se practica executarea condamnatilor prin crucificare.
un singur , asa ziz sfant, a fost crucificat, insa nu a fost crucificat de romani si nici nu a fost crucificat pe o cruce de tipul celei la care se inchina toti acesti enoriasi naivi si ignoranti.
|
Fosta membra 9am.ro
1228 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:53
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 18:31:22Marin, nu a fost rastignit pe cruce, in imperiul roman nu se practica executarea condamnatilor prin crucificare.
un singur , asa ziz sfant, a fost crucificat, insa nu a fost crucificat de romani si nici nu a fost crucificat pe o cruce de tipul celei la care se inchina toti acesti enoriasi naivi si ignoranti.
Poi daca asa stau lucrurile , rezulta ca tot ce este scris in biblie este o minciuna. Ca de fapt altfel stau lucrurile. Tocmai citisem , mai bine zis recitisem, Facerea si Exodul. Poi si atunci toate filmele cu Iisus, sunt manevre? Cu cele crucificari? De fapt ce sa invatam din Bibnlie...Niste insuruiri de evenimente, ale oamenilor de atunci in desmat, crime, furturi, incesturi, violenta...asa exemplu bun ne ofera ea? O istorie a unui popor evreu izgonit sau prigonit de egipteni, cu miste legi absurde...Si toate cele de acolo se regasesc si azi. O fi o manevra ca sa castige popii mai mult dupa moartea noastra. oricum sunt sigur ca biblia a fost rastalmacita si la care i s-a adaugar fel de fel de versete ca umplutura. Deci a fost modificata. Dar numai in bine nu. Deci totul e manipulare!
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:17
De la: Marin56, la data 2014-06-19 17:45:41De la: 9am_750, la data 2014-06-19 13:08:55iar crucea este hristos,,deci pe cine nu iubesti tu??va spalat sectarismele creierul,,,,,
La ce sectarisme faci aluzie nea @750, ca sa stiu si eu. ca sa ma feresc de ele. Poate ai dreptate. Ma intreb , daca Iisus nu ar fi fost rastignit pe cruce , ci pe o usa , tip pacala, sau pe orice, placa de lemn mai mare, cum s-ar fi scris biblia? De ce nu ati accepta si varianta asta:
Iisus, dupa baterea piroanelor in maini si in picioare, o mare durere ii strabatu trupul si o mare suferinta ii urma. Strangand din dinti, incercand sa- si controleze durerile, cu lacrimi in ochi, el isi ridicase ochii la cer, pentru a se ruga, si totodata sperand, ca cel care ii dase viata , nu-l v-a parasi , si se va indura incercand sa-l izbaveasca. Si in tot acest timp, el nu inceta sa se roage. Epuizat dupa atata timp de suferinta, cu sangele inca mai curgand, si pe alocuri inchegat, el lesina. Adunandu-si ultimile puteri, se concentra pentru as incetini functiile corpului, si implicit inima. In asa fel ca atunci cand dupa ce il dadu jos de pe cruce soldatii, aceea sa constate decesul. Dar el nu murise. Era ca intr-o coma profunda. Asta gratie invataturilor ce le stapanea asupra corpului sau. Iar dupa ce l-au bagat in acea pestera, punandu-i un urias bolovan in fata pesterii, ca sa fie siguri cei de atunci , ca nimeni nu v-a reusi sa-l mai scoata de acolo. Acel loc sa-i fie de mormnant. Ba mai mult au pus in fata usii o multime de soldati drept paza. Dar iata ca rugile lui Iisus fura ascultate, si o nava se ivi pe cer. Asta datorita puterilor telepatice . Dupa care coborand lin aceea nava, imprastie o ceata deasa, care adormi strajile. Cand tatal lui cobori din nava , ii fu usor cu tehnologiile lor, sa dea la o parte ditamai bolovanul. Astfel , luindu-i trupul pe care l-a despuiat de vesminte, a lasat drept marturie camasa lui, plina de sange. Apoi ajutat de ucenicii lui si sub supravegherea tatalui, Iisus fu urcat in nava, inaltandu-se la cer.
Nea Marine, ai baut ceva? Bati campii la greu si reusesti din nou sa te umpli de ...respect.
Pe ce te bazezi cand faci afirmatiile astea? Ramai mai nene la povestirile cu Nina si alti roboti, la amintirile lacrimogene din copilarie, mai trage liniute pe pereti si urmareste traiectoria soarelui pe cer...Aici calci numai in strachini. Povestesti de parca ai fost martor ocular la tot ce s-a intamplat.
|
Fosta membra 9am.ro
1228 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:10
Nea Marine, ai baut ceva? Bati campii la greu si reusesti din nou sa te umpli de ...respect.
Pe ce te bazezi cand faci afirmatiile astea? Ramai mai nene la povestirile cu Nina si alti roboti, la amintirile lacrimogene din copilarie, mai trage liniute pe pereti si urmareste traiectoria soarelui pe cer...Aici calci numai in strachini. Povestesti de parca ai fost martor ocular la tot ce s-a intamplat.
Poi poate oi fi fost... Ca imi vin aceste evenimente din eter... De parca as fi trait toate astea odata...Doar zic din biblia voastra pe care o slaviti dar nu sunteti nici voi de acord cu ea. La voi omul orice v-ar zice nu e bine. daca nu tii cu popa esti rau . daca tii cu stiinta esti rau. Numai daca tii cu cei multi... e bine...Voi niciodata nu o sa fiti vreodata multumiti. Poate si inspiratia referitoare la povestea Vizitatorul, nu este o simpla intamplare. Telepatia mea lucreaza ca o masina a timpului. Imi apar mereu crampeie din trecut...
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:34
De la: symy1, la data 2014-06-19 16:47:45De la: 9am_750, la data 2014-06-19 13:08:55iar crucea este hristos,,deci pe cine nu iubesti tu??va spalat sectarismele creierul,,,,,
3 Lemnarul întinde sfoara, face o trăsătură cu creionul, fățuiește lemnul cu o rindea și-i însemnează mărimea cu compasul; face un chip de om, un frumos chip omenesc, ca să locuiască într-o casă.
14 Își taie cedri, goruni și stejari, pe care și-i alege dintre copacii din pădure. Sădește brazi, și ploaia îi face să crească.
15 Copacii aceștia slujesc omului pentru ars, el îi ia și se încălzește cu ei. Îi pune pe foc, ca să coacă pâine, și tot din ei face și un dumnezeu căruia i se închină, își face din ei un idol și îngenunchează înaintea lui!
16 O parte din lemnul acesta o arde în foc, cu o parte fierbe carne, pregătește o friptură și se satură; se și încălzește și zice: Ha! Ha! m-am încălzit, simt focul!
17 Cu ce mai rămâne însă face un dumnezeu, idolul lui. Îngenunchează înaintea lui, i se închină, îl cheamă și strigă: Mântuiește-mă, căci tu ești dumnezeul meu!
va merge mintea aia brici voua sectarilor de va racoleaza sectele astea ca pe copii,,e de inteles,,
ia vezi tu chivotul legii din ce a fost facut desteptule,,nu este vorba de lemn este vorba de simbol crucea este simbolul vietii cine e viata?hristos
|
Fosta membra 9am.ro
227 mesaje
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:38
De la: Marin56, la data 2014-06-19 18:53:26De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 18:31:22Marin, nu a fost rastignit pe cruce, in imperiul roman nu se practica executarea condamnatilor prin crucificare.
Poi daca asa stau lucrurile , rezulta ca tot ce este scris in biblie este o minciuna. !
exact, o mare si frumos ambalata MINCIUNAAAAAA !
|
|
|