back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 20:58

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:50:06
De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:32:19
De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:58:23
Dumnezeu s-a creat pe sine insusi facand sex cu un atom agramat care ratacea prin universul care inca nu fusese creat. Si astfel a aparut initial dumnezeu-tatal, cuantic.....
Dumnezeul crestinilor a aparut mai tarziu dupa ce Duhul cuantic a facut sex cu o gaura neagra.
Asta s-a intamplat acum 248800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de ani

daca ar fi sa luam in considerare varianta lui Karpov , ca Dumnezeu ar fi om , cum reiese din biblie, atunci e indreptatit sa fie asa. Problema e ca oamenii de atunci nu stiau multe. Iar ei au tradus dupa cum i-a taiat capul. la multe fenomene nu au gasit explicatii, si atunci au zis si de la ei ei: Nu am gasit alta rima...! Numai la facerea lumii in 6 zile se vede de la o posta, ca de fapt alta era unitatea de masura, a ceea ce se crede ca ar fi facut Dumenzeu. O zi poate insemna mult mai mult. O era sau mai mult... Aparitia Universului nu a fost intr-o zi! Cineva a aprins fitilul, si a aparut marea explozie. Intrebarea e cine a facut asta? De ce ?

din biblie nu reiese niciunde ca dumnezeu ar fi om,,nu mai vb prostii,,,el sa intrupat ca sa ne arate calea adevarul si viata asta e cu totul altceva

Domnu' George..... Deci poate sa fie SI om. Duhul/spiritul Sfant al lui Dumnezeu Tatal s-a materializat in Fiul Sau, Domnul Isus Cristos, purtat in pantecele unei pamantene, Maria, sotia lui Iosif. Maria nu era tocmai tanara in momentul procrearii. Insa , chiar adca era casatorita cu Iosif, putea sa fie virgina. Este? Si atunci, ramane Fecioara Maria. Da sau nu?

sfanta si pururea fecioara maria era tanara,iosif era batran iar dumnezeu tatal nu este dumnezeu fiul si invers desi este acelasi dumnezeu precum si tu ai mai multe eu ri,,suflet trup ratiune constiinta
iar dumnezeu p9ate lua orice forma doreste ca doar toate sunt create de el din iubire ,iar el a fost om adevarat si dumnezeu adevarat in acelasi timp

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:00

De la: Marin56, la data 2014-06-18 20:51:09
din biblie nu reiese niciunde ca dumnezeu ar fi om,,nu mai vb prostii,,,el sa intrupat ca sa ne arate calea adevarul si viata asta e cu totul altceva

Cum nu reiese? ”Omul a fost facut dupa chipul si asemanarea luii” sau nu e asa. Ne contrazixem iar?
Ca a fost facut din lut sau nu asta este alta poveste. Omul de atunci putea crede ca e lut orice. dar putea fi o materie organica ce il invelea la final.

nu pricepi,,nu lua biblia literar precum sectari,,,,este vorba despre chip duhovnicesc si asemanare adica iubirea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:02

De la: Marin56, la data 2014-06-18 20:51:09

Cum nu reiese? ”Omul a fost facut dupa chipul si asemanarea luii” sau nu e asa. Ne contrazixem iar?
Ca a fost facut din lut sau nu asta este alta poveste. Omul de atunci putea crede ca e lut orice. dar putea fi o materie organica ce il invelea la final.

Nu va contraziceti, nu va mai certati, va rog. Pace. Stam la discutii libere si deschise, va rog. Respiram adanc si scriem, inspirati de Dumnezeu .

Ok, ia sa vedem, ce avem noi in comun cu lutul? Apa....pamant....nisip....argila.....compozitia chimica a lutului .... ei, ia stati, in lut nu exista bacterii!!! Asta e! Asta e PURITATEA primului om!!!!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:02

De la: Marin56, la data 2014-06-18 20:56:01Paula , asta cu fecioara Maria si IIsus , este alta poveste paralelã cu creatia. Nu are nici o legatura. E o alta poveste inventata de altii. Daca ar fi sa credem si asta cu virginitatea , atunci se poate verifica si varianta mea , ca Iisus a fost insamantat de El , extraterestrul sef, careia oamenii de atunci l-a numit zeu extrem, ca a facut astfel de minune. Deci metoda insamntarii era cunoscuta din vechime. Este si asta o alta varianta a aparitiei omului. Insamnatarea fortata. Asta de pinde decat de devreme sau tarziu am fost vizitati de acei extraterestrii pe care noi le zicem ingeri, sfinti, si alte cadre, tot cei din preajma lui -sefului. E la fel ca intr-o clinica unde medicul sef opereaza la capul bolnavului asistat de alti medici. Nu credeti?

inceteaza cu prostile,,ba fratilor nu va masi uitati atati la emisiuni pentru copii

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:04

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:57:18Nea Marin.... Viata o da Dumnezeu. Atat noua, pamantenilor, cat si celor de pe alte stele. Viata nu se termina aici pe Terra. Aici doar indeplinim misiuni, care ne pregatesc pentru mai departe. Venim de la Dumnezeu si ne intoarcem la El.

Acum se impune intrebarea: Daca nu reusim sa ne finalizam misiunile, revenim? Aici o astept si pe doamna Gabriela. Io sunt sceptica in ceea ce priveste reincarnarea. Nush.... Dar tind sa cred ca nu revenim totusi. Ci, poate, avem pe undeva posibilitatea de a ne finaliza totusi misiunea?

Voi ce parere aveti?

nu stim daca exista altii sau nu,,ca creatia lui dumnezeu nu stim daca are limite nu inseamna ca exista si altii asemenea sau nu noua

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:08

De la: 9am_750, la data 2014-06-18 20:58:52
Dumnezeu s-a creat pe sine insusi facand sex cu un atom agramat care ratacea prin universul care inca nu fusese creat. Si astfel a aparut initial dumnezeu-tatal, cuantic.....
Dumnezeul crestinilor a aparut mai tarziu dupa ce Duhul cuantic a facut sex cu o gaura neagra.
Asta s-a intamplat acum 248800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de ani

daca ar fi sa luam in considerare varianta lui Karpov , ca Dumnezeu ar fi om , cum reiese din biblie, atunci e indreptatit sa fie asa. Problema e ca oamenii de atunci nu stiau multe. Iar ei au tradus dupa cum i-a taiat capul. la multe fenomene nu au gasit explicatii, si atunci au zis si de la ei ei: Nu am gasit alta rima...! Numai la facerea lumii in 6 zile se vede de la o posta, ca de fapt alta era unitatea de masura, a ceea ce se crede ca ar fi facut Dumenzeu. O zi poate insemna mult mai mult. O era sau mai mult... Aparitia Universului nu a fost intr-o zi! Cineva a aprins fitilul, si a aparut marea explozie. Intrebarea e cine a facut asta? De ce ?

Domnu' George..... Deci poate sa fie SI om. Duhul/spiritul Sfant al lui Dumnezeu Tatal s-a materializat in Fiul Sau, Domnul Isus Cristos, purtat in pantecele unei pamantene, Maria, sotia lui Iosif. Maria nu era tocmai tanara in momentul procrearii. Insa , chiar adca era casatorita cu Iosif, putea sa fie virgina. Este? Si atunci, ramane Fecioara Maria. Da sau nu?

sfanta si pururea fecioara maria era tanara,iosif era batran iar dumnezeu tatal nu este dumnezeu fiul si invers desi este acelasi dumnezeu precum si tu ai mai multe eu ri,,suflet trup ratiune constiinta
iar dumnezeu p9ate lua orice forma doreste ca doar toate sunt create de el din iubire ,iar el a fost om adevarat si dumnezeu adevarat in acelasi timp

Fecioara Maria a ramas insarcinata si l-a nascut pe Domnul nostru Isus Cristos fara a-si pierde virginitatea. Iosif era batran, intelept si experimentat.

In numele Tatalui, si-al Fiului si-al Sfantului Duh/Spirit...... Trinitatea, domnu' George..... dumnezeu este Trinitatea. Cum nu?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:14

Fecioara Maria a ramas insarcinata si l-a nascut pe Domnul nostru Isus Cristos fara a-si pierde virginitatea. Iosif era batran, intelept si experimentat.

In numele Tatalui, si-al Fiului si-al Sfantului Duh/Spirit...... Trinitatea, domnu' George..... dumnezeu este Trinitatea. Cum nu?

Si cum a reusit sa ramana virgina dupa nasterea lui Iisus? Un fat care iese din burta masii nu poate iesi printr-o gaura mica.
Ce aia trinitate? Alt cuvant inventat de biserica? Cum i-a spus si la trafalete -miruitor?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:17

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:08:40

tu ce esti??tu nu esti trup suflet constiinta,,,,,??le poti cumva desparti una de alta??

probabil te a influentat prietena ta islamista din nou,,asa se intampla paula daca nu ti cunosti religia,,casca ochii

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:18

Nea Marin.... Io pot doar sa iti confirm ca in spitalul in care am fost in copilarie si in sala de nasteri a clinicii unde am nascut, CEVA si/sau CINEVA a fost! In afara de personalul medical! Altfel , acum, nu mai scriam catre voi! Nici puium meu nu se juca in fata mea, rugandu-ma sa il ajut sa confectioneze un obiect zburator din materiale reciclabile .

Diferenta este ca in copilarie, eu eram prea mica sau nu? sa invoc divinitatea, parintii si bunica au invocat-o pt mine. Iar in urma cu 5 ani, am invocat-o eu si sotul meu care asista la nasterea fiului nostru. Astfel se afla ca nu pot sa va spun cum din starea de tremurat de pe patul de monitorizare, cand inimioara copilului se oprise si cateva zeci de perechi de ochi erau atintiti si alte zeci de maini se miscau continuu,am ajuns totusi, pe propriile-mi picioare, pe masa de expulzie, unde la un moment dat m-am trezit ca doctorul imi tinea capul la piept si io strangeam sa rup mana unei asistente. Ceea ce imi amintesc este ca invocasem unul din ingerii mei pazitori. atât....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:19

De la: Marin56, la data 2014-06-18 21:14:56

Si cum a reusit sa ramana virgina dupa nasterea lui Iisus? Un fat care iese din burta masii nu poate iesi printr-o gaura mica.
Ce aia trinitate? Alt cuvant inventat de biserica? Cum i-a spus si la trafalete -miruitor?

nu este un cuvant inventat de nimeni este adevarul iar virgina esti pentru ca nu te a atins barbat nici innainte nici dupa

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:24

Io as pomeni de cezariana! O femeie poate fi fertilizata in vitro si poate naste prin cezariana.
Cum se poate verifica?

Nea Marin..... Tu nu iti faci cruce niciodata?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:24

De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:19:28

nu este un cuvant inventat de nimeni este adevarul iar virgina esti pentru ca nu te a atins barbat nici innainte nici dupa

Bun! Si Iisus cum a aparut? Daca nu s-a atins nimeni de fecioara Maria? Trebuie sa fie o explicatie, plauzibila , stintificã, nu simbolica. ca pe mine nu ma multumeste simbolismul ca nu titn de foame. Deci insamnatare! Ei si de aici pleaca povestea mea adevarata.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:25

Ei, te-o putut atinge, dar ramai virgina daca nu ai avut niciun contact sexual!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:27

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:24:08

Io as pomeni de cezariana! O femeie poate fi fertilizata in vitro si poate naste prin cezariana.
Cum se poate verifica?

Eu nu iubesc crucea , desi de multe ori o fac de nevoie , ca sa nu se supere rudele, ca am asistat din pacate la multe ceremonii de inmormantare , botez sau nunta. Este instrumentul de tortura a lui iisus! Si nu pot admite asta. Chestia cu numele tatalui... nu e decat o poezie neverificata stiintific.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:29

De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:17:03

tu ce esti??tu nu esti trup suflet constiinta,,,,,??le poti cumva desparti una de alta??

probabil te a influentat prietena ta islamista din nou,,asa se intampla paula daca nu ti cunosti religia,,casca ochii

George iar sari calu'. Acu' sa zic si io ca nu ai argumente si sari sa te legi de ceea ce poate nu exista? Cu ce drept te iei tu de presupusii prieteni ai mei? Dar cu ce drept te iei de convingerile lor ca nu ii cunosti? Cum poti afirma ca ma influenteaza cineva , cand tu nu ne cunosti nici pe mine, nici pe cei ce m-ar influenta?

Respira adanc si scrie limpede, te rog! Fara a te mai lua de mine si/sau de cercul meu de cunostinte.

Acum ma intorc la EU. Eu-l impersonal! Care este constituit din trup si suflet. Constiinta eu-lui este divinitatea. Comenteaza de vrei, dar ramai in limitele bunului simt! Respectuos si rabdator si pe limba tuturor, asa!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:33

De la: Marin56, la data 2014-06-18 21:24:24

Bun! Si Iisus cum a aparut? Daca nu s-a atins nimeni de fecioara Maria? Trebuie sa fie o explicatie, plauzibila , stintificã, nu simbolica. ca pe mine nu ma multumeste simbolismul ca nu titn de foame. Deci insamnatare! Ei si de aici pleaca povestea mea adevarata.

pai stiinta este a lui dumnezeu ma nu este ceva pararel,,num ii poti tu spune lui dumnezeu cum de a intrerupt procesul pe care el la instaurat pentru pacatul omului,,,,tu cum ai aparut ciata cum a aparut tot ce exista cum a aparut,,tu ii pui legii legii?cand legea este dumnezeu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:38

De la: Marin56, la data 2014-06-18 21:27:28
De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:24:08

Cum se poate verifica?

Eu nu iubesc crucea , desi de multe ori o fac de nevoie , ca sa nu se supere rudele, ca am asistat din pacate la multe ceremonii de inmormantare , botez sau nunta. Este instrumentul de tortura a lui iisus! Si nu pot admite asta. Chestia cu numele tatalui... nu e decat o poezie neverificata stiintific.

ba lasati ma sectarismele cu instrumentul de tortura,,crucea este viata este simbolul vietii este pomul vietii din rai,este hristos ,,ia ti crucea n spate si urmeaza mi,adica viata iar hristos este viata,eu sunt calea adevarul si viata,,,apostolul pavel pentru uni crucea este nebunie insa pentru noi este puterea lui dumnezeu caci el este viataaaa

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:40

pai stiinta este a lui dumnezeu ma nu este ceva pararel,,num ii poti tu spune lui dumnezeu cum de a intrerupt procesul pe care el la instaurat pentru pacatul omului,,,,tu cum ai aparut ciata cum a aparut tot ce exista cum a aparut,,tu ii pui legii legii?cand legea este dumnezeu

Tot asa cum a aparut toata lumea, pana astazi. prin multiplicare. ca e legea lui Dumnezeu sau cineva a intervenit si el, asta e o lata poveste , care nu are nimic comun cu nasterea lui iisus. A fost om normal ca si ceilalti dar cu o credinta diferita de a altora, pe care oamenii u au inteleso la vremea aceia. Si poate nici azi. IIisus a fost la vremea lui un neinteles. Daca prin absurd ar aparea iar el , istoria se v-a repeta din nou in mod sigur, ca mai mare e orgoliul oamenilor, decat credinta. La pariu!

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:44

panseuri islamo-crestine

exsita un calmant si pentru ei
de n-o fi cu shaorma sau banat
chiulind din ceruri dintre zei
profetul lor a succombat.

insa, reinviatul de isus,
sta cocotat acolo sus
si din cereasca lui chilie
invita prosti la mantuire.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:45

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 21:29:54
De la: 9am_750, la data 2014-06-18 21:17:03

George iar sari calu'. Acu' sa zic si io ca nu ai argumente si sari sa te legi de ceea ce poate nu exista? Cu ce drept te iei tu de presupusii prieteni ai mei? Dar cu ce drept te iei de convingerile lor ca nu ii cunosti? Cum poti afirma ca ma influenteaza cineva , cand tu nu ne cunosti nici pe mine, nici pe cei ce m-ar influenta?

Respira adanc si scrie limpede, te rog! Fara a te mai lua de mine si/sau de cercul meu de cunostinte.

Acum ma intorc la EU. Eu-l impersonal! Care este constituit din trup si suflet. Constiinta eu-lui este divinitatea. Comenteaza de vrei, dar ramai in limitele bunului simt! Respectuos si rabdator si pe limba tuturor, asa!

ma iau de convingerile loc cu argumente pentru ca nu poate exista decat un singur adevar iar tu ar fi mai bn sa ti partea religiei tale ca ei nu tin partea altor religii,,,

iar suviectul este ca ma intrebi cum de exista un singur dumnezeu in 3 parti,,raspuns simplu precum si tu esti una singura compusa dun mai multe parti spirituale sau nu,,nu i poti tu spune lui dumnezeu dc este cum este,,asa ni sa relevat noua nu este nici o inventie a nimanui,asa sa relevat omului ca si sfanta treime

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:49

De la: Marin56, la data 2014-06-18 21:40:37

Tot asa cum a aparut toata lumea, pana astazi. prin multiplicare. ca e legea lui Dumnezeu sau cineva a intervenit si el, asta e o lata poveste , care nu are nimic comun cu nasterea lui iisus. A fost om normal ca si ceilalti dar cu o credinta diferita de a altora, pe care oamenii u au inteleso la vremea aceia. Si poate nici azi. IIisus a fost la vremea lui un neinteles. Daca prin absurd ar aparea iar el , istoria se v-a repeta din nou in mod sigur, ca mai mare e orgoliul oamenilor, decat credinta. La pariu!

lasa ti ma fratilor cancanurile,,a fost prevestit in vechiul testament a venit ca om sa ne arate calea adevarul si viata si a fost omorat pentru ca se credea dumnezeu nu profet ca altfel nu era omorat lucru prezis,,,incetati cu sectarismele si can canurile ieftine

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 21:55

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-18 11:22:24
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-17 16:23:43

Con chi vuole parlare?con tu

iara parlesti pe limba cainilor...??? ti-am mai spus o data ca esti analfabet..de ce-ncerci sa-ti depasesti conditia de vierme....???

'Postat pe: 1 August 2010, ora 12:22 CITEAZA RASPUNDE

se pare ca esti aproape de "coma alcolica asa cum ai fost si acum 8 ani cind te-a parasit prima femeie adevarata din viata ta"....am citat di spusele domniei dumneavoastra....eu am o familie frumoasa cu care pot sa ma laud oriunde si oricind....un sot iubitor si muncitor si doi copii frumosi , destepti si cuminti!!!....noi sintem o familie realizata care am muncit pentru ce avem..........voi stati in casa lui "sor'mea si avem fiecare mutatia la parinti...eu unde sta sor'mea si ea la masa"......ai stat la masa mea si tot spui minciuni incontinuare.......sa-ti fie rusine ,ca veneai cu foamea in git si v-am hranit doua luni ca pe niste maidanezi....acum imi pare rau ....mai bine hraneam cainii de linga bloc si eram mai respectati!!!......din respect pentru prietenii care m-au rugat in mesaje sa nu va mai bag in seama ........eu va spun ca fiecare pasare pe limba ei piere,asa o sa pieriti si voi pentru ipocrizia de care da-ti dovada........inculta ta, sa zica mersi ca i-am facut topicul sa mearga.......as prefera sa se intoarca bad ca avea mai mult caracter si bun simt decit voi doi la un loc.........toti cei ce sint deranjati de cuvintele murdare care le adresati forumistilor sa raporteze ,ca sa invatati ce inseamna respectul fata de ceilalti semeni!!"

S I C T I R, cersetorule hot ordinar !

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 22:46

De la: Marin56, la data 2014-06-18 18:22:14 Viitorul se transformã.....noi însã nu facem parte din el, suntem deja trecut, încã de când ne naștem. Nu avem speranțe pentru o viațã mai lungã. Avem doar o viațã efemerã într-un univers al nimãnui. Ne facem doar speranțe deșarte. O viațã întreagã trãim cu speranța unei zi mai bune - Mâine!
Suntem ceea ce vrea el sã fim și totuși nu suntem ceea ce credem cã suntem.

Nu suntem de fapt nimic.......suntem doar o încercare, un fel de cobai pentru cineva, care nu gândește, care existã și totuși nu este. E ceva ce încearcã sã pãtrundã în universul creat din nimic , încearcã sã înțeleagã ceva, ce de fapt nu se poate înțelege, deoarece nu este nimic de înțeles.

Noi suntem poate primii care încearcã. Dar poate nu suntem singuri, poate sunt și alții, care știu deja cã noi existãm. Însã faptul cã ei știu asta, nu îi ajutã cu nimic. Nici pe ei, dar nici pe noi.
Universul trãiește prin el însuși și poate și prin noi, însã viitorul îi apartine.

Noi nu îl vom prinde niciodatã la final. Într-o bunã zi ... iar nu va mai exista nimic. Iar noi nu vom știi asta. Cum nici alții nu știu și nici cei care au fost înaintea noastrã, nu au știut, de cei care nu mai sunt de mult

Poate o sã vinã, iar și iar alții, din urma noastrã, care și ei vor spune același lucru despre noi, cã și ei sunt singurii din univers. Și tot așa mereu, alții și alții , pânã la infinit !

Bei.......ai grija cu plagiaturili.......

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 23:09

La ce plagiat faci aluzie?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 09:00

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 17:45:47
De la: gabigabi2, la data 2014-06-18 17:43:47
De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:32:27
De la: gabigabi2, la data 2014-06-18 17:18:39@ Marin - Dumnezeu NU sta cu parul dupa noi ca sa ne altoiasca ! o facem foarte bine si singuri , folosind acel liber arbitru fara judecata, caci tot ce se-ntimpla cu noi si imprejurul nostru este consecinta a cum gindim si traim !

De acord!Noi ne-am facut mereu rau si inca ne mai facem si la propriu si la figurat.Inseamna ca cineva a gresit cand ne-a creeat.

de unde o asemenea Concluzie, domnule ?
NU, don Marin, devreme ce ai LIBER ARBITRU poti sa Alegi ....Toata Viata noastra este o OPTIUNE ....in permanenta ni se deschid in fata drumuri si noi Alegem cum sa fie : BINE sau RAU ? si aici intervine si Inteligenta unui om , caci
daca fiecare om in parte face alegeri proaste, atunci si omenirea, in totalitatea ei, greseste ....

Gand la gand, Gabi!

si, in Aceeasi Clipa ! asta da, Telepatie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 09:09

De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:52:37Poi si de ce am gresit mereu , si inca mai gresim? De ce nu suntem in stare sa alegem partea buna a lucrurilor? De ce ne pune ãla, sa facem numai rau? Cine ne sopteste la ueche cum sa facem aia, aia? De ce u ne invatam inca minte? E asa de greu a face bine?

domnule , tocmai ce-am spus ca depinde si de Inteligenta fiecarui om de a analiza si a opta ptr. solutia cea Buna , s'apoi , pardon : avem 2 urechi de ascultat si sfaturile bune si pe cele rele ... de ce aleg unii Numai pe cele rele ? ptr. ca ori sunt prosti, pur si simplu, ori sunt Rai din nascarea lor ! ....deci, NU e cazul sa dam vina pe altcineva ptr. prostiile pe care le facem noi insine , ca Nu ne pune nimeni sa le facem....e alegerea noastra !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 09:40

De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 20:57:18Nea Marin.... Viata o da Dumnezeu. Atat noua, pamantenilor, cat si celor de pe alte stele. Viata nu se termina aici pe Terra. Aici doar indeplinim misiuni, care ne pregatesc pentru mai departe. Venim de la Dumnezeu si ne intoarcem la El.

Acum se impune intrebarea: Daca nu reusim sa ne finalizam misiunile, revenim? Aici o astept si pe doamna Gabriela. Io sunt sceptica in ceea ce priveste reincarnarea. Nush.... Dar tind sa cred ca nu revenim totusi. Ci, poate, avem pe undeva posibilitatea de a ne finaliza totusi misiunea?

Voi ce parere aveti?

dupa parerea mea nascuta din toate cite le-am citit, basca o revelatie personala, e si logic sa fie asa si e absolut necesara , tocmai ptr. ne definitiva Cunoasterea ptr. care am Plecat din RAI si e obligatoriu sa trecem prin toate fazele - deschid o paranteza punind o intrebare : prin cite transformari/ metamorfoze trece o omida ptr. a ajunge fluture si a putea Zbura ? a deveni OM nu poate fi la fel
,caci abia atunci putem trece la o etapa superioara ?
Sufletul - saminta divina - e unul singur....doar vestmintul / corpul uman se schimba , in functie de lectiile ce trebuiesc invatate ! exista si o poveste chinezeasca despre acest plecat in noua misiune unde, sufletul bea dintr-o cupa a uitarii , tocmai ptr. ca sa -si uite vietile trecute si sa fie atent doar la cea prezenta ! ....oooo, dar asta nu inseamna ca experienta capatata in celelalte vieti s-ar anula ....dimpotriva : ea se Insumeaza si asa se face ca suntem atit de deosebiti in felul in care ne intelegem si ne traim viata actuala , mai intelept sau mai bezmetic !
P.S
si cred ....mai spun o data : Cred ca schizofrenia , de ex., este o rupere a personalitatii actuale , cu rabufniri de amintiri din alte intrupari ....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 10:15

De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 09:09:55
De la: Marin56, la data 2014-06-18 17:52:37Poi si de ce am gresit mereu , si inca mai gresim? De ce nu suntem in stare sa alegem partea buna a lucrurilor? De ce ne pune ãla, sa facem numai rau? Cine ne sopteste la ueche cum sa facem aia, aia? De ce u ne invatam inca minte? E asa de greu a face bine?

domnule , tocmai ce-am spus ca depinde si de Inteligenta fiecarui om de a analiza si a opta ptr. solutia cea Buna , s'apoi , pardon : avem 2 urechi de ascultat si sfaturile bune si pe cele rele ... de ce aleg unii Numai pe cele rele ? ptr. ca ori sunt prosti, pur si simplu, ori sunt Rai din nascarea lor ! ....deci, NU e cazul sa dam vina pe altcineva ptr. prostiile pe care le facem noi insine , ca Nu ne pune nimeni sa le facem....e alegerea noastra !

Fiecare om are dreptul sa aleaga in viata binele sau raul. De ce trebuie sa stea cineva langa tine ca sa te indrume? Prin Biblie si celelalte invataturi crestine i s-au aratat omului Calea, Adevarul si Viata, dar de ales, alege singur.

A tine cont de aceste invataturi, este alegerea fiecaruia si nu cred ca tine de nivelul lui de inteligenta, ci mai mult de educatia primita de la parinti, de la societate, de felul in care a fost plamadit caracterul omului. Cand solul este bun, o samanta va rodi si fara sa fie ingrijita, dar daca solul este sterp, pietros, poti sa-i pui si mama ingrasamintelor si tot degeaba.

Cu ocazia asta ii raspund si cognitivului cu capul mare care a insirat tot felul de statistici si studii din care reiesea cat de prosti si inapoiati sunt romanii. Tutea spunea: "O babã murdarã pe picioare, care stã în fata icoanei Maicii Domnului în bisericã, fatã de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ãsta moare asa, dihor."

La ce ii foloseste lui badea Gheorghe din varful muntelui sa stie cu exactitate ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui si nu invers? La ce i-ar folosi sa aiba cunostinte de fizica cuantica? El oricum are cunostintele lui mostenite din batrani privind data cand sa insamanteze, sa iasa cu oile la pascut, sa coseasca fanul...
Eu cred ca este de preferat ca badea Gheorghe sa fie un om cu frica lui Dumnezeu, pentru ca religia crestina nu il invata nimic rau, dimpotriva, ii confera un cod moral, sa nu ucida, sa nu fure, sa isi ajute aproapele...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 10:45

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 10:15:06
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 09:09:55

Fiecare om are dreptul sa aleaga in viata binele sau raul. De ce trebuie sa stea cineva langa tine ca sa te indrume? Prin Biblie si celelalte invataturi crestine i s-au aratat omului Calea, Adevarul si Viata, dar de ales, alege singur.

A tine cont de aceste invataturi, este alegerea fiecaruia si nu cred ca tine de nivelul lui de inteligenta, ci mai mult de educatia primita de la parinti, de la societate, de felul in care a fost plamadit caracterul omului. Cand solul este bun, o samanta va rodi si fara sa fie ingrijita, dar daca solul este sterp, pietros, poti sa-i pui si mama ingrasamintelor si tot degeaba.

Cu ocazia asta ii raspund si cognitivului cu capul mare care a insirat tot felul de statistici si studii din care reiesea cat de prosti si inapoiati sunt romanii. Tutea spunea: "O babã murdarã pe picioare, care stã în fata icoanei Maicii Domnului în bisericã, fatã de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ãsta moare asa, dihor."

La ce ii foloseste lui badea Gheorghe din varful muntelui sa stie cu exactitate ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui si nu invers? La ce i-ar folosi sa aiba cunostinte de fizica cuantica? El oricum are cunostintele lui mostenite din batrani privind data cand sa insamanteze, sa iasa cu oile la pascut, sa coseasca fanul...
Eu cred ca este de preferat ca badea Gheorghe sa fie un om cu frica lui Dumnezeu, pentru ca religia crestina nu il invata nimic rau, dimpotriva, ii confera un cod moral, sa nu ucida, sa nu fure, sa isi ajute aproapele...

buna dimineata ce faci, ca nu te-am mai vazut demult ?! ai treaba multa sau atmosfera e de vina ?
voiam sa spun ceva in legatura cu ce- ai spus : m-am nascut si crescut intr-o familie in care tata era un ceea ce se cheama acum un liber cugetator, iar mama - am mai spus cu alta ocazie - era "certata " cu Dumnezeu , exact cu sensul unei prietenii in care cei doi s-au certat un pic si momentan, nu-si vorbesc ! deci : educatia religioasa nu a existat, iar in 54 cind am intrat eu in clasa-ntii...ce , cine si cum sa mai faca o asemenea educatie burghezo- mosiereasca ? dar , asa cum erau ei, nedusi la biserica, tot am fost invatate sa nu mintim, sa nu furam, sa ne respectam parintii, profesorii, prietenii si vecinii si sa ne purtam cu bun-simt peste tot in lume !
ce-am vrut sa spun cu asta ? ca dupa parerea mea , educatia religioasa conteaza acolo unde e, dar nu-i si obligatoriu ca omul sa si tina cont de ea si am vazut nenumarati oameni ce-si nesocotesc educatia primita in acest sens ! pina la urma , conteaza cel mai mult bunul simt si inteligenta cu care treci prin filtrul mintii toate intimplarile zilei, analizindu-le si triindu-le: asta a fost bine ....asta nu si sa indreptam / corijam greselile !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 10:59

Schizofrenie? Poi da ! Când e vorba sã aflãm adevãrul despre viata noastra si despre toate, suntem schizofrenici. Ni se pune mereu pumnul in gura. Sa nu stim mai multe decat trebuie, ca ei sistemul sa se joace cu noi cum vor. Tocmai de aceasta ”boala” profita toti din toate domeniile. Statul pe o parte, biserica pe alta parte. Tocmai ea vrea sa ne abata atentia, sa gandim ca ei, sa facem ca ei. Nu stiu ce va mai bateti capul cu cele politice, dând vina pe Basescu sau Ponta, când si lor li se dicteaza de prea maretia sa, cum sa joace. Sau nu stiati? Cam prea seaman politica de acu peste 2000 de ani, cu cea prezenta. Nu e nici o schimbare! Si asta nu numai la noi. Ci in intreaga lume. Ei sunt alfa si omega. Numai ca la noi au gasit si terenul slab. Ei se joaca cu mintea noastra spunandu-ne povesti si ce sa facem. Sa muncim cat mai putin , sa stam in ”libere” sfinte cat mai mult acasa, sa nu invatam nimic la scoala, ca sa profite in continuare de incultura noastra, cum au facut-o mereu de mii de ani. Ni se fabrica mereu minuni, ne face sa credem in orice minune, sa visãm chipuri sfinte, cai verzi pe pereti, aparute chipurile peste noapte , pe nu stiu ce copaci sau alti bolovani, ce nu are cu nimic a face cu credinta. Si asta e manipulare! Ba mai mult profita de datinile noastre pentru as rotunji ei veniturile. Cum o face prea fericitul Daniel, care cu de la sine putere, isi permite sã ne oblige, a ne cere taxe, pentru bisericile si catedralele lor. Ca sa nu mai spun de noile inventii tehnice descoperite de ei. Si asta sub paravanul lui Dumnezeu si nepasarea guvernului si a sefului statului. Tocmai ei ne cer credinta orbeste, dar lor nu le este frica de Dumnezeu. Stiu ca o sa spuneti , ca nu noi judecam , asa cum ni s-a sugerat, ca acoperire ptr ei, dar mai este o vorba: ” ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii!”

Poi da ce-i trebuie lui badea Gheorghe din varful dealului, sa stie ca pamantul e rotund sau se invarte. Tocmai aici e cã ar trebui sa stim mai multe. Ca de aici pleaca toate conflictele, din necunoastere.
Omul alege, da ! Dar sa i se explice pe intelesul lui, nu cu vorbe cu vocabular bisericesc sfant. Cata religie ar stii, omul niciodata nu o sa aplice cele 10 porunci, ca e imposibil de aplicat , cand nu toti le respecta. Ba as zice ca nimeni! Nici macar cei indreptatiti. Ca toti fura si mint. Macar de aste doua daca am scapa, tot ar fi ceva!

Pagini: << 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: