Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 14 August 2014, ora 20:43
Majoritatea celor ce raportează răpiri de OZN, spun că au fost supuși la controversate experimente genetice sau au fost martori la acestea. Nu cred ca aceștia le-ar mai fi dat drumul, să spună asta. Îi putea controla ușor, îi adormea, în așa fel ca atunci când s-ar fi trezit, abandonați, să le fi părut doar un vis! Sau poate unii chiar au folosit drept model și au rămas la ei. oricum o duceau cred mai bine decât la noi. Eu aș vrea să fie un astfel de martor!
Nici aceste aspecte nu lipsesc din vechile documente sacre. Oamenii de știință, de la Darwin încoace, sunt încredințați că omul este rezultatul evoluției de patru miliarde de ani a biosferei. Numai că în această evoluție exista și unele semne de întrebare. Faptul că noi aducem cu maimuța, nu înseamnă că apartținem într-u totul ei. Dacă întradevăr acest procedeu a avut loc, presupun că aveau și o tehnologie, de micțorarea timpuli de creștere și dezvoltare. Ei aveau nevoie de forțe proaspete, cât mai repede. E un fel ca în basmele românești: Și Făt-Frumos, creștea într-o lună, cât alții în zece ani... Nu cumva se întreabă unii evoluția speciei umane a fost influențată și de o inteligență nepământeană? În felul acesta s-ar putea stinge contradicția dintre creaționism și evoluționism, înțelegând că omul ar fi fost într-adevăr creat, de o instanță cosmică aflată mult deasupra noastră, dar nu din nimic, ci îmbunătățind prin tehnici de tipul ingineriei genetice creaturi inferioare existente deja. Deci au perfecționat omul primitiv. Cu alte cuvinte țărâna din care a fost plămădit omul, conform tradiției biblice, ar trebui interpretată ca materie pământeană, incluzând aici și viețuitoarele de pe Pământ. Într-un text sumerian, cu cel puțin o mie de ani mai vechi decât cele mai vechi scrieri biblice, text citat de Zecharia Sitchin în Genesis Revisited (1990), se vorbește de Anunnaki, ceea ce în sumeriană însemna cei care au venit din Cer pe Pământ. Aceștia ar fi sosit, conform documentului, dintr-un loc numit Nibiru, creând omul, prin amestecarea unor componente cerești cu altele pământene. Sitchin afirma în concluzie că Adam și Eva n-ar fi fost altceva decât primii copii-eprubetă. În cartea citată, el reproduce și un desen de pe un sigiliu sumerian, în care el presupune că ar fi înfățișată această operație. Conform celor scrise în Vechiul Testament, Dumnezeu a făcut lumea, vietățile, omul. Pe Eva a creat-o dintr-o coastă a lui Adam (ceea ce azi ar fi posibil chiar și pentru noi, prin inginerie genetică, incluzând clonarea și renunțarea la cromozomul Y). În originalul ebraic al Bibliei, numele Domnului este Elohim, substantiv plural. De altfel, Biblia folosește pluralul și în alte ocazii. Dumnezeu spune: Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră (Geneza, 1; 26). E oare doar pluralul majestății sau la această acțiune au participat mai mulți care semănau între ei? Întrebarea e cu atât mai pertinentă cu cât peste câteva pagini îi vedem implicați în experimente genetice pe unii dintre îngeri, despre care nu se spune nicăieri de unde au apărut. Astfel, dacă martorii răpirilor OZN vorbesc azi de misterioase experimente genetice, menite să dea naștere unor hibrizi, care să fie mai reușiți decât oamenii actuali, ori despre relații sexuale între cei răpiți și anumite exemplare dintre vizitatori, în Biblie, scrie: Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au luat dintre ele sotii, care pe cine și-a ales [...] În zilele acelea erau pe Pământ uriași, și chiar după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor și acestea le dăruiau fii: aceștia sunt uriașii din vechime, oamenii cei vestiți. (Facerea, 6; 2, 4). Cartea lui Enoh (Cap. VII-XI) este mult mai explicită. Ea spune că fiicele pământenilor erau grațioase și frumoase, iar două sute de copii ai cerurilor, deci ființe fără îndoială de natură nepământeană, s-au îndrăgostit de ele și s-au gândit să-și ia dintre ele neveste și să facă cu ele copii. Șeful grupului era Samyaza, care de la bun început își avertizează subalternii că nu este bine ce fac și că vor fi pedepsiți pentru aceasta, și cu atât mai mult va fi pedepsit el însuși, ca șef. Totuși, Samyaza sau nu vrea, sau nu are autoritatea să se opună. Drept rezultat se nasc uriașii Nephilim pomeniți și în Biblie. Natura îngerilor este în vechile scrieri când spirituală când fizică. Filosoful iezuit francez Pierre Teilhard de Chardin (1881-1955) considera că îngerii sunt ființe legate intim de Universul material, dar mai evoluate întru Dumnezeu decât oamenii. Îngerii sunt uneori asexuați alteori de sex masculin. Astfel, în Biblie, vestitorii dezastrului de la Sodoma, cei ce îl eliberează din criptă pe Iisus, dar și alții sunt numiți cei doi bărbați. Tot de sex masculin par să fi fost și îngerii care au avut copii cu pământenele. Dar în acest caz, rămâne și problema compatibilității genetice. Doar indivizii din aceeași specie pot avea urmași capabili să se reproducă în continuare. Acceptăm ca îngerii aparțineau aceleiași specii ca și oamenii? Dacă nu, înseamnă că ei au efectuat asupra pământenilor experimente genetice de hibridare, interesați în a crea viteji și oameni cu nume, adică exemplare mai reușite ale speciei umane decât cele care s-ar fi născut fără intervenția lor. |
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 21:09
Întrebare: Există astfel de lucruri ca extratereștri sau O.Z.N.-uri? Răspuns: Să presupunem că prin termenul extratereștri înțelegem ființe capabile să facă alegeri morale, inteligente, care au emoții și voință. În primul rând, să luăm în considerare câteva date științifice: 1. Oamenii au trimis navete spațiale pe fiecare planetă cu excepția planetei Pluto. Dar au trimis si un alt satelit , care a ieșit din sistemul nostru solar, acesta fiind înghițit de spațiu. După ce aceste planete au fost observate, s-a constatat că doar Marte și probabil un satelit al planetei Jupiter ar putea fi capabile să susțină viață. 2. În 1976, Statele Unite au trimis două sonde pe Marte. Fiecare au avut instrumente capabile să sape în nisipul de pe Marte și să-l analizeze pentru a descoperi orice semn de viață. Nu au găsit nimic. Dacă sapi de la cel mai steril deșert de pe Pământ sau dacă sapi prin cea mai înghețată rocă din Antarctica și analizezi solul, constați că este plin de microorganisme vii! În 1997, Statele Unite a trimis naveta "Pathfinder" la suprafața planetei Marte. Această sondă a luat mai multe probe și a realizat mai multe experimente. Încă o dată, nu au descoperit nici un semn de viață. De atunci, s-au mai lansat câteva misiuni pe Marte. Cu același rezultat. 3. Astronomii găsesc în mod constant planete în sistemul solar îndepărtat. Unii presupun că existența atâtor planete dovedește că trebuie să existe forme de viață și în alte părți ale universului. Adevărul este că nici una din aceste planete nu s-au dovedit a fi capabile să susțină viața. Este imposibilă emiterea de judecăți cu privire la posibilitatea lor de a susține viața din cauza distanței uriașe dintre pământ și aceste planete. Știindu-se că din sistemul nostru solar doar planeta Pământ poate susține viața, evoluționiștii doresc foarte tare să găsească o altă planetă, în alt sistem solar, pentru a argumenta că viata a evoluat undeva în afara planetei noastre. Este posibil să existe alte "planete, undeva în afară, dar cu siguranță că nu cunoaștem nimic despre ele pentru a verifica dacă ar putea să susțină viața. Așadar, ce spune Biblia? Pământul și omenirea sunt unice în creația lui Dumnezeu. Geneza 1 ne învață că Dumnezeu a creat pământul înainte de a crea soarele, luna și stelele. Fapte 17:24, 26 spune că "Dumnezeu, care a făcut lumea și tot ce este în ea, este Domnul cerului și al pământului El a făcut ca toți oamenii, ieșiți dintr-unul singur, să locuiască pe toată fața pământului; le-a așezat anumite vremi și a pus anumite hotare locuinței lor." Întrebarea e : Cum a facut toate astea pe întuneric? Normal trebuia să facă întâi Soarele, așa cum de altfel a și fost! După creație, omenirea era fără păcat și toate în lume erau foarte bune (Geneza 1:31). Când primul om a păcătuit (Geneza 3) aceasta a cauzat căderea omenirii, care a avut ca rezultat probleme de tot felul, boală și în final moarte. Chiar dacă animalele nu au păcat personal înaintea lui Dumnezeu (ele nu sunt ființe morale) cu toate acestea ele suferă și chiar mor (Romani 8:19-22). Iisus Hristos a murit pentru a îndepărta pedeapsa pe care noi o meritam pentru păcatele noastre. Atunci când El se va întoarce, va desființa multe aspecte ale blestemului care au existat de la Adam și în final va îndepărta toate aspectele blestemului (Apocalipsa 21-22). De notat că Romani 8:19-22 spune că toată creația așteaptă cu nerăbdare acest moment! De asemenea, este important de notat că Hristos a venit pe pământ să moară pentru omenire și că El a murit doar o dată (Evrei 7:27; 9:26-28; 10:10). Pe scurt, punând la un loc aceste adevăruri: Dumnezeu a creat pământul și omenirea în mod unic. Toată creația a suferit ca urmare a căderii omului în păcat. Hristos a venit pe pământ pentru a se oferi pe El Însuși o dată, doar o dată ca plată pentru păcat. Și nu doar credincioșii vor fi eliberați de sub blestem, ci odată cu ei și întreaga natură. Aici despre Iisus sunt mai multe variante. Unii susțin că Iisus, a fost clonat de fecioara Maria, alții că de extratereștrii fiind insămânșat tot de ei, alții că Iisus ar fi fost adus cu o navă ți și-a continuat viața ca orice copil de pământean, până la varsta de 5-6 ani, după care Biblia nu mai face nici o referire la el. Înschimb apare brusc la 30 de ani, iar după incă trei ani moare răstignit de romani la cererea preoților si a gloatei dezinformate. Eu am altă variantă mai sigură și mai reală. O să o dezvălui mai târziu! Implicații: Dacă toată creația suferă, aceasta înseamnă că orice formă de viață departe de pământ va suferi de asemenea. Dacă, de dragul de a argumenta, există alte ființe morale pe alte planete, atunci și ele au de suferit; și dacă nu acum, atunci într-o zi cu siguranță vor suferi când totul va trece cu mare zgomot și elementele se vor amesteca cu o mare căldură (2 Petru 3:10). Dacă nu au păcătuit niciodată, atunci Dumnezeu ar fi nedrept ca să le pedepsească; dar dacă au păcătuit, și Hristos a murit o singură dată (ceea ce s-a întâmplat pe Pământ) atunci ele sunt lăsate în păcatele lor, ceea ce ar fi împotriva caracterului lui Dumnezeu (2 Petru 3:9). Aceasta ne lasă cu un paradox nerezolvat . . . doar dacă, bineînțeles, nu exista ființe morale în afara Pământului. Poi tocmai că existau! Erau extratereștrii, pe care oamenii de atunci i-au considerat un El , inpropriu. Și asta că li s-a cerut oficial oligatoriu de către El. Ca să nu-și ia oamenii noi, lumea în cap. Ei nu trebuia să știe mai multe decât conducătorii lor. Erau folosiți la corvoadă. Cum s-ar zice , cineva s-a jucat cu noi și la propriu și la figurat. Dar despre formele de viață de pe alte planete care nu sunt morale și nu au conștiință? Ar putea algele sau chiar câinii și pisicile să fie prezente pe o planetă necunoscută? Nu! dacă condițiile diferă de ale noastre. Dacă am presupune că ar fi așa, asta nu ar afecta cu nimic ceea ce spune Biblia. Dar cu siguranță că va fi o problemă când se va încerca să se răspundă la întrebarea, "De vreme ce toată creația suferă, ce scop ar avea Dumnezeu în crearea unor ființe care nu sunt morale și nu au conștiință pe o altă planetă? Dar cum scopul scuză mijloacele... În concluzie, Biblia nu ne dă nici un motiv să credem că există viață în altă parte în univers. Și cred că nici nu ar fi avut interesul! Că acest fapt a fost bine ascuns, după alte fraze...De fapt, Biblia ne dă câteva indicii cu privire la motivele pentru care nu poate fi așa. Într-adevăr, se întâmplă multe lucruri ciudate și inexplicabile. Când omul ar reușii să fabrice celule de om, care să se dezvolte singure, să se reproducă singure, și în final să ajungă om,- să aibă VIAȚĂ, altfel or sta atunci lucrurile. Vom avea mai multe răspunsuri la întrebările noastre! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2014, ora 21:10
MARINE, AI CITIT CE SE SPUNE PE NET, SI NISTE IPOTEZE ALE MELE, CIT LE MAI TIN MINTE?
Sint mai multe tipuri de rapiri. Se pare ca grii se ocupau cu....imperecherile, poate si altii. Arcturienii e posibil sa ne folosesca ptr ca ei sa aiba un suport de iesire din materie. Pe arcturieni e posibil sa nu-i mai vedem, dar vom fi dupa ei ca evolutie. Sint cei mai evoluati din univers. Norocul nostru. De aceea se spune ca omenirea in ansamblul ei are un destin fericit, fiindca arcturienii ne-au ....facut, sau interenit genetic, si nici o alta specie nu are capacitatea sa ne distruga sau sa ne puna sa ne distrugem total. Cu toate ca se spune ca grii au facut sa fie posibile cele 2 ww. Ei s-au retras ptr nu se stie cit, iar oamenii au gasit solutii surprinzatoare la problemele ce pareau insolubile, gen inceputul ww3, din anii 90. Fiintele astea nu sint chiar asa unitare ca scopuri, cum avem noi impresia. Nici nu ar avea cum, universul e mare. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 21:12
Eu spun de niste ipoteze ce tin de existenta sigura a lor, si el isi pune pronlema daca exista..
nici nu am cu cine discuta. Discut singur. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 21:17
.M-am razgindit.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 21:27
Se stie ca sint 2 rase de extraterestrii, principali. ceilalti nu se implica prea mult in viata noastra.
Au un rol f mare in mentinerea vietii pe Pamint, dar e posibil sa aiba si limite. Nu e ocupa numai cu imperecherile intre ei si noi. De prin anii 90, cam sintem lasati de capul nostru, si oamenii s-au descurcat mai bine decit se asteptau ei. E vorba de o evolutie spirituala ce i-a luat prin surprindere pe indivizi. De unde se stie asta? Asta e discriminare a informatiei, in era netului. Sau din contra cei ce stiu spun la toti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 August 2014, ora 21:34
Și eu știam de asta de mult! Că am fost si suntem supravegheati intr-una. Numai ca nu prea le-a ieșit pasenta asa cum au vrut ei. POate intr-o zi ne dau si reteta vietii...desi mă indoiesc. Ne lasa sa ne chinuim tot noi.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2014, ora 23:10
De la: Marin56, la data 2014-08-13 22:36:04Poi cu matale nu e loc de intors carul. Mereu le talmacesti cum vei matale. Eu nu am stiinta de astefel de lucrari a sfiintilor. Eu vad ca oamenii au facut spitalele si acu dupa revolutie la cererea bisericii le-a dat numele sființilor. Cine e Vasile asta Mare de care pomenesti? Si chiar daca a facut asta a facut-o tot pentru oameni. Nu ? A facut si el o fapta buna. Dar asta nu inseamna ca nu poate si inlocui bisericile sau alte asezaminte bisericesti, cu spitale si alte edificii de cele enumerate de mine mai sus. Eu zic ca azi adica in sec 21, ar fi mai valabile, mai bine venite decat acele constructii hidoase mari, si costisitoare. Se poate schimba fata. Pot arata ca orice constructie normală. Nu este neaparat sa aiba turnuri si cupole aurite. Pacat de bani ca ruginesc... pai tu nu vezi ma ca nu sti despre ce vorbesti,,ma voi nu vedeti ca nu suntteti in stare sa va da ti raspunsuri pentru ca credeti in himere cica cine e sfantul vasile cel mare dar vorbesti de spitale,,,pai oamenii astia ma le a infiintat de au ppus temeliile bisericii de care tu dupa mintea ta zici ca nu mai e la moda de parca cuvantul lui dumnezeu de vorbeste si ion de el ca cica iti cam da dreptate dar nu stie de unde are el acest cuvant,,,, ar avea timp,,,incetati ma cu pristiile,,pauli nu ce vrem noi inseamna adevar ci ce trebui,,noi vrem multe nu inseamna ca e si bine,,,, ioane ar fi bn zic eu ,ca innainte sa mai dai vreun citat din biblie sa sti si de unde o ai,,,nu cred ca ar fi rau
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2014, ora 10:42
De la: Marin56, la data 2014-08-14 21:34:32Și eu știam de asta de mult! Că am fost si suntem supravegheati intr-una. Numai ca nu prea le-a ieșit pasenta asa cum au vrut ei. POate intr-o zi ne dau si reteta vietii...desi mă indoiesc. Ne lasa sa ne chinuim tot noi. Nea Marin, detinem secretul vietii eterne! Daca as asemui lumea aceasta, cu toti oamenii pamantului, unui un copac. Nu ma bazez doar pe procedeul/ideologia arborelui genealogic, facand aceasta comparatie. Ma bazez pe tot ce cunoastem cu totii. Arborele reprezinta viata. Arborele, ajuns la maturitate, este impozant, a acumulat viata, a stocat-o. Arborele a fost afectat de factorii externi . Astfel, arborele si-a dezvoltat samanta primordiala, a evoluat de la samanta vietii la arborele vietii, suportand efectele mediului care si-au impregnat prezenta asupra arborele nostru. Au fost necesare adaptari de situatie in permanenta, rezultand un arbore inca sanatos. INCA SANATOS! Arborele inca este viu si continua sa reprezinte viata. Noi toti alcatuim arborele. Stie cineva ce este samanta acestui arbore? Ce ne tine laolalta si vii......inca?
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 15 August 2014, ora 11:08
sunteti in chinuri groaznice, ba' loazelor !ba' mosholetilor, lasati-o dreaq de treaba si apucati-va de altceva, voi chiar nu sesizati ca, ati reusit sa-i bolunziti creierasii pana si pe transparentei giumbuslatice cu imbarligatele voastre deliruri filfizonice? transparento, pshol d'acile' ca mosuletele are sa te defecteaze mintal ireversibil si ai sa ajungi in situatia de a privi in oglinda si n-ai sa reusesti sa-ti recunosti fizionomia materialitatii personale.
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 11:54
Bine ai revenit, draga Haakon! Si tu mi-ai lipsit si ma bucur sa aflu ca esti bine si sanatos. Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Ce poti sa imi spui referitor la constiinta? Te las sa il descoperi pe Dumnezeu singur, nu e datoria mea asta. Nici macar sa te mai corectez vreodata din niciun punct de vedere nu am dreptul. In fata lui Dumnezeu , tu singur vei corecta tot ce esti, ai fost si vei fi vreodata. Si tu vei ajunge batran, Hakon. Cine iti va fi alaturi daca nu Dumnezeu? De cine te vei teme tu, daca ai credinta si urmezi calea cea dreapta in lumina si curat a lui Dumnezeu? Ramai cu bine, Haakon! Sa ai o zi frumoasa precum sufletul tau curat ale carui culori sunt perceptibile. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 12:10
transparento, ce draqu s-a intamplat cu tine ?
ai baut o doza de petrol lampant, care ti-a fost recomandata de moshuletele triliu !? ai gresit medicamentatia sau esti turmentata dupa un chef strasnic in care te-ai cherchelit ca o purcea? esti de nerecunoscut, imi pari a fi o evalvioasa pana la disperare sau o habotnica semimetamorfozata mintal, oioioi !
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 16:54
Si despre CONSTIINTA, Hak'?
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 17:00
Cat de draga ii sunt eu lui colegu' Hakon.
Isi face atatea griji inutile pentru mie.....Of, of, nu te mai ingrijora atat! Dumnezeu este cu mine, cine poate fi impotriva mea si de cine m-as putea teme eu? Nu judecati pe aproapele si fiti indulgenti cu cei care va gresesc. Dati ca sa puteti primi!
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 18:31
Da ce nea Haak? Nu ai încredere în leacurile băbești? Crezi că ălea de la farmacii nu sunt preluate tot din popor? Că fac parte din așa zisa medicina verde, sau leacuri naturiste pe bază de plante. Iar tratamentele unele care sunt dubioase, pot avea efect neașteptat cu mult mai bun decât unul oarecare. Rețeta cu gazul este clasică și veche. Și are mai multe efecte benefice. Și la stomac. O liguriță pe zi nu strică la durerile de gât. Și eu am avut atunci reținere în a lua, dar mi-a făcut bine. Era mai bun decât faringoseptul de azi. Dacă mata nu ai auzit de ea, e că poate ești mai tânăr. Dar asta nu înseamnă că matale nu ai să devii odată mosh! Că vorba cântecului, o să rămânem veșnic tineri- every yang...Am vrea noi!
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 18:58
De la: Marin56, la data 2014-08-15 18:31:13Da ce nea Haak? Nu ai încredere în leacurile băbești? Crezi că ălea de la farmacii nu sunt preluate tot din popor? Că fac parte din așa zisa medicina verde, sau leacuri naturiste pe bază de plante. Iar tratamentele unele care sunt dubioase, pot avea efect neașteptat cu mult mai bun decât unul oarecare. Rețeta cu gazul este clasică și veche. Și are mai multe efecte benefice. Și la stomac. O liguriță pe zi nu strică la durerile de gât. Și eu am avut atunci reținere în a lua, dar mi-a făcut bine. Era mai bun decât faringoseptul de azi. Dacă mata nu ai auzit de ea, e că poate ești mai tânăr. Dar asta nu înseamnă că matale nu ai să devii odată mosh! Că vorba cântecului, o să rămânem veșnic tineri- young forever ...Am vrea noi! Lasa-l nea Marin, numa' io vreu leacuri babesti ! Asa nu trebe sa ma lupt cu nimeni ca sa te aduc aciciuca la mine si sa punem bazele unei colaborari fructuoase! Nu ai vrut Italia, poate ii vrea Franta?! Voulez-vous faire des affaires avec moi, Monsieur Marin? A props: LA MULTI ANI SI SANATATE!
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 20:04
MERSI! EȘTI A DOUA PE ZIUA DE AZI. PRIMUL A FOST CUMĂTRUL MEU EUGEN...
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 20:32
De la: Marin56, la data 2014-08-15 18:31:13Da ce nea Haak? Nu ai încredere în leacurile băbești? Crezi că ălea de la farmacii nu sunt preluate tot din popor? Că fac parte din așa zisa medicina verde, sau leacuri naturiste pe bază de plante. Iar tratamentele unele care sunt dubioase, pot avea efect neașteptat cu mult mai bun decât unul oarecare. Rețeta cu gazul este clasică și veche. Și are mai multe efecte benefice. Și la stomac. O liguriță pe zi nu strică la durerile de gât. Și eu am avut atunci reținere în a lua, dar mi-a făcut bine. Era mai bun decât faringoseptul de azi. Dacă mata nu ai auzit de ea, e că poate ești mai tânăr. Dar asta nu înseamnă că matale nu ai să devii odată mosh! Că vorba cântecului, o să rămânem veșnic tineri- every yang...Am vrea noi! Marin, esti naufragiat in lanul cu balari al empirismului primitiv , moshnegutzule ! Venerabila varsta, naivitatea si ignoranta isi spun cuvantul, Marin! Insa, poate o sa reusesi sa-mi prezinti vreo dovada verificabila si/sau testabila prin care sa-ti argumentezi acele afirmatii in care vehiculezi faptul ca, extraterestii ar fi intervenit prin vreo tehnica sau metoda a ingineriei genetice prin care ar fi modificat sau influentat ADN-ul uman, pe cale de consecinta evoutia umana si/sau cognitia fiintei umane ce spui, ai sa reusesti sa-ti demonstrezi/ argumentezi informatiile/afirmatiile pe care le-ai vehiculat si vehiculezi cu o nonsalanta insolenta?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 20:58
De la: haak0n, la data 2014-08-15 20:32:01De la: Marin56, la data 2014-08-15 18:31:13Da ce nea Haak? Nu ai încredere în leacurile băbești? Crezi că ălea de la farmacii nu sunt preluate tot din popor? Că fac parte din așa zisa medicina verde, sau leacuri naturiste pe bază de plante. Iar tratamentele unele care sunt dubioase, pot avea efect neașteptat cu mult mai bun decât unul oarecare. Rețeta cu gazul este clasică și veche. Și are mai multe efecte benefice. Și la stomac. O liguriță pe zi nu strică la durerile de gât. Și eu am avut atunci reținere în a lua, dar mi-a făcut bine. Era mai bun decât faringoseptul de azi. Dacă mata nu ai auzit de ea, e că poate ești mai tânăr. Dar asta nu înseamnă că matale nu ai să devii odată mosh! Că vorba cântecului, o să rămânem veșnic tineri- every yang...Am vrea noi! Moshnegutz ai ? Ei lasă că îți doresc să ai parte de mulți ani ca moșneguț, ca să nu mai râzi de mine. Și să vezi cum e? Cât privește demonstrațiile sau dovezile, faptul că între noi și maimuță este o verigă lipsă, și din faptul ce scrie în biblie, pe care le-am tradus după știința de azi, Interpretând totul, pe mine mă pune pe gânduri. Și mă rog de ce nu ar fi așa? Ce te supără faptul că ne tragem din extratereștrii. Dacă nu erau ei eram și acu nishte moshuleți cu barbă și cu mult păr...navigând prin jungla ecuatorială, din copac în copac...Știu că la pretențiile matale nu e destul, dar până la alte dovezi... rămâne și asta o variantă. Cum două lucruri sunt la fel, tot așa poate fi și o altă civilizație în alt colț al universului. Ce numai pe Pământ la noi să fi apărut viața? Nu putem avea o mică copie, indiferent cine e de vină...sau cine ne-a făcut? Că noi singuri cu siguranță nu am fi în stare. Și apoi mai ste și faptul cu OZN-urile. Nu cred că totul a fost o farsă. Ele de unde vin sau au venit? Chiar dacă poate sunt pilotate de roboți. sau poate ai să spui că e rodul nostru? Că este al americanilor, sau e vreo bază secretă în interiorul pământului. Cu atât mai mult. Poate matale ai altă sursă....O cercetăm și pe asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 21:05
Ei, nea Marin, nu-i bai! Si de acasa poti face afaceri! Pana se construiesc noile spatii comerciale aci la mine, mesteresti cu cumatru, de ce nu? Da' pune totu' negru pe alb ca sa stiti in ce va angajati amandoi si sa fie astfel o urma a intelegerii.
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 21:12
Daca tot suntem la capitolul maimutze combinate de domni cu talc.....(domnii or fi cu talc, maimutzele or fi cu .....talc.....tâlc, era, 'shea! )
O gorila merge la un bar si comanda o halba de bere. Barmanul raspunde: -Sigur...face 2.000 de lei. Stiti, in barul nostru nu a venit niciodata o gorila pana acum... La care gorila: - Nici nu ma mir...la preturile astea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 21:14
Ce sa faca o maimutza pe topicul acesta, totusi?
Poate ii vindem o bere la halba de un metru si incasam macar minimu' pe economie european?
|
|
Postat pe: 15 August 2014, ora 21:25
Am adus si leul.
Leul cheamă toate animalele și le spune: - Cei frumoși - în stânga, iar cei deștepți - în dreapta. Toate animalele s-au despărțit, numai maimuța a rămas pe loc. - Tu ce faci? - o întreabă leul. - Eu ce să fac, să mă rup în două?
|
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:18
De la: Marin56, la data 2014-08-14 20:43:56 Majoritatea celor ce raportează răpiri de OZN, spun că au fost supuși la controversate experimente genetice sau au fost martori la acestea. Nu cred ca aceștia le-ar mai fi dat drumul, să spună asta. Îi putea controla ușor, îi adormea, în așa fel ca atunci când s-ar fi trezit, abandonați, să le fi părut doar un vis! Sau poate unii chiar au folosit drept model și au rămas la ei. oricum o duceau cred mai bine decât la noi. Eu aș vrea să fie un astfel de martor! Domnule Marin 56,ma iertati va rog ca intervin. Cred ca ideile dvs,sunt straine,si contrazic invataturile bibliei in general. Pe linga acest fapt folositi si materiale de inspiratie indoielnica. Stiti ca Biblia are 66 de carti canonice (inspirate de Dumnezeu)? Stiti ca pentru un crestin doar aceste carti 66 (39 de carti din VT+27 de carti din NT) au autoritate Dumnezeasca? www.bibliaromana.com/ In expunerile dvs folositi materiale din care un cititor poate intelege ca au aceiasi greutate de credibilitate cu cea a Bibliei. Nu este corect. Zecharia Sitchin, Anunnaki..ca si altii enumerati NU au fost inspirati de Dumnezeu! La fel Cartea lui Enoh NU este inspirata de Dumnezeu,caci ea nu se gaseste in cele 66 de carti ale Bibliei. Stiti ca aceasta carte numita si cartea ingerilor faciliteaza legatura,inchinarea religioasa a omului la ingeri? Stiti ca inchinarea religioasa adresata fapturii este pacat? Stiti ca Satana se poate preface intr-un inger de lumina pentru a inseala oamenii?...ect. (Personal am participat ca simplu observator la o sedinta despre ingeri numita Saptamana Ingerilor si am vazut abateri de la invatatura biblica.) " In Biblie la inceput,printre altele scrie: "Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra ; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste).... Din acest mic paragraf intelegem ca in acel dialog erau de fata cel putin doua Persoane din Cele Trei: Dumnezeu Tatal,Dumnezeu Fiul,Dumnezeu Duhul Sfant. Faptul ca Biblia nu dezvolta,nu arata mai mult (de exemplu nu arata tot despre istoria popoarelor stravechi...,nu arata daca Isus a fost Inalt sau de statura medie,nu arata ce culoare au avut ochii lui Isus....... Eu cred ca Dumnezeu a vrut ca noi oamenii,sa cunoastem esenta lucrurilor,importanta intamplarilor...adica planul de mantuire a omului cazut prin jertfa de pe cruce de la Golgota a Singurului Sau Fiu Isus Hristos... Intr-o alta ordine de idei,ma gandesc ca daca Biblia ar fi redat mai multe detalii despre toate intamplarile petrecute...,ar fi ajuns prea voluminoasa,cu un volum de informatii mult prea mare ,si atunci cercetatorul,omul sincer si dornic de mantuire,de ascultare de Dumnezeu s-ar fi ratacit in noianul din multele mii de pagini scrise in Biblie. Sa-I multumim deci lui Dumnezeu ca a procedat astfel,si sa nu fim nepasatori fata de EL,fata de voia Sa. Domnule,va intreb ceva (sa nu i-mi raspundeti mie,ci dvs insiva),ce este pentru dvs mai important,mai prioritar,mantuirea sufletului personal sau aflarea originii omului a extraterestrilor,a OZNurilor ect....? "cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare, care, dupa ce a fost vestita intai de Domnul, ne-a fost adeverita de cei ce au auzit-o"... (extras din Biblie) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:23
Linistiti-va, revine luna belita, pe 9 septembrie.
Nu mai plingeti dupa ea. Sper ca am spus bine, adica luna marita. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:24
De la: PaulaZ, la data 2014-08-15 21:25:23Am adus si leul. Eu sint maimuuta.
|
|
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:27
De la: Marin56, la data 2014-08-14 21:34:32Și eu știam de asta de mult! Că am fost si suntem supravegheati intr-una. Numai ca nu prea le-a ieșit pasenta asa cum au vrut ei. POate intr-o zi ne dau si reteta vietii...desi mă indoiesc. Ne lasa sa ne chinuim tot noi. Si inca ce le-a iesit. Acum citeva sute de ani, oamenii se omorau pe strada, si era normal, acum nu ai voie nici sa gindesti de capul tau.
|
|
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:29
Marine, nu ai retinut ce am spus, de vreo 5 ani
Ne-au nasit pina prin anii 90. Acum sintem de capul nostru, si au fost luati prin surprindere de modul cum s-au rezolvat problemele omenirii. Ei nu au avut un rol in asta. WW3 era planificat, si nu a mai avut loc. Meritul omenirii, nu al acelor fiinte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:30
Polica ne face educatie religioasa, nu noi ei.
Nu mai faceti confuzii, ca eu sint pe punctul de a ceda.....
|
|
Postat pe: 16 August 2014, ora 11:38
De la: IonOOO, la data 2014-08-16 11:18:23De la: Marin56, la data 2014-08-14 20:43:56 Majoritatea celor ce raportează răpiri de OZN, spun că au fost supuși la controversate experimente genetice sau au fost martori la acestea. Nu cred ca aceștia le-ar mai fi dat drumul, să spună asta. Îi putea controla ușor, îi adormea, în așa fel ca atunci când s-ar fi trezit, abandonați, să le fi părut doar un vis! Sau poate unii chiar au folosit drept model și au rămas la ei. oricum o duceau cred mai bine decât la noi. Eu aș vrea să fie un astfel de martor! In bibilica nu se vorbeste despre iesire in spatiul cosmic, ci nu mai de iesirea la iarba verde si in fundul curtii. Asa ca..... Cit despre cele 66, sint de fapt vreo 100. Au fost scosi de la remuneratie aproape toti si va mai mirati ca nu a fost democratie pina acum. Voi excludeti quasitotalitatea omenirii, si va mai mirati ca au fost atitea razboaie. In privinta extraterestrilor si a ozeneurilor, te inteleg, nu ai vazut nici unul, si daca il vedeai spuneai ca e de la satana. Te inteleg. Cit de autoindoctrinat esti mai 3 oua. Ma intreb daca te-a obligat cineva la asemenea ochelari de cal, sau tu personal. Si sa nu mai vii cu citate ca am citit si eu ce ai citit tu, si s-a prins de mine precum matematica de tine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Si ma rog nu mi-ai spus ce e cu clopotul? De ce e necesar? Eu nu stiu de astfel de povesti. Am spus ce am auzit de la altii. Daca tot umbla vorba... Poate si astea sunt can-can-uri!
Poate ii vindem o bere la halba de un metru si incasam macar minimu' pe economie european?