Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 02:20
Catolicismul si ortodoxismul a fost bun in perioada cand raspandirea bibliilor era greoaie si cand marea majoritate a populatiei nu stia sa scrie si sa citeasca.Acum bibliile sunt pretutindeni, lumea stie carte...
Dice in ce mai putini se lasa inselati de povestile voastre. pune mana pe cartea de istorie si ai sa intelegi de ce preotimea, popii, sarlatanii ordinari, au interzis citirea bibliei de catre enoriasi.... prostimea credincioasa n-avea voie s-o ceteasca, bre ! ca e interzisa e doar in mintea voastra si a sectantilor,,nimeni nu interzice nimanui de aia se si vand insa biblia nu oo poti deslusi dupa mintea ta daca nu esti invatat de cineva care face vooia lui dumnezeu,,nici moise nu sa dus pe munte sa ia legile innainte sa posteasca 40 de zile si 40 de nopti --------- Abia dupa revolutie au inceput sa vanda Biblii.Spuneau la slujba ca este pacat sa citeasca in ea credinciosi. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 02:23
Eu am cautat in biblie fenomenele de care se spunea pe linga ea.
Si intr-adevar erau scrise acolo, si nu se pot explica nici acum. daca au fost asa cum sint descrise. Schimbarea la fata, invierea lui Lazar, simtirea bolilor oamenilor, presimtirea mortii, mersul pe apa, inmultirea pestilor. Si mai sint, dar putine pe ansamblu, fata de insistenta cu care se spun fraze stereotipe, care acum ar enerva pe oricine. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 02:33
SI tu esti ateu cand te raportezi la religia musulmana. Corect? Esti ateu cand te raportezi la religia hindusa. Nici tu nu crezi in Allah si Mohamed si nici in Brahman, Indra sau Shiva. Esti la fel de ateu ca si mine ca nici eu nu cred in zeitatile alea in care nu crezi nici tu. Nu credem amandoi nici in Zeus, Odin, Thor, Ra sau Osiris. Vezi ca nu-i greu sa fii ateu? Eu nu cred intr-o zeitate in plus. Nu cred in Dzeu sau Yehova, sau Duhul Sfant, sau Fiul. Vezi ca e simplu sa fii ateu? --------------- In parte ai mare dreptate.Dar daca ti se descopera Dumnezeu si experimentezi ca tot ce scrie in Biblie ca este adevarat......atunci ce vei face? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 02:45
Eu am cautat in biblie fenomenele de care se spunea pe linga ea. Si intr-adevar erau scrise acolo, si nu se pot explica nici acum. daca au fost asa cum sint descrise. Schimbarea la fata, invierea lui Lazar, simtirea bolilor oamenilor, presimtirea mortii, mersul pe apa, inmultirea pestilor. Si mai sint, dar putine pe ansamblu, fata de insistenta cu care se spun fraze stereotipe, care acum ar enerva pe oricine. ---------- Si totusi este adevarat, avem martori pe cei ce au scris Evangheliile si se complecteaza unii pe altii.Ex. schimbarea la fata a avut-o si Moise. Dumnezeu poate orice, ganditi-va numai cum ne-a creat Dumnezeu din tarana, cate organe avem in noi si ce rezistente sant. Vindecarile facute de Domnul Isus le-a vazut tot poporul Israiel, iar cei vindecati le-au simtit. Poate ca deaceia Dumnezeu a lasat niste oameni credinciosi sa scrie Biblia ca sa avem si martori. Sant prea multe minuni triite de multi oameni ca sa nu fie adevarat.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 04:16
Eu spuneam de fenomene din alea si voi o dati pe....organe.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 09:59
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 02:33:49 Un musulman nu este ateu! De unde a reiesit aceasta afirmatie falsa? Musulmanii CRED in Allah. Dumnezeu exista in fiecare dintre noi, indiferent cat ar nega unii existenta sa! Constiinta este Dumnezeu! Cum nu pot intelege toti asta?
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 10:09
A propos de musulmani , daca tot a venit vorba, sa ne gandim putin la icoane. Icoane si statuete. In biserica ortodoxa sunt acceptate icoanele carora ne inchinam, ne inchinam si sarutam crucea si cartea sfanta. Ce facem defapt? Ne inchinam OBIECTELOR, sarutam OBIECTE. Ba chiar uneori ne batem sa ajungem sa atingem resturi ale unui fost corp uman. In catolicism, sunt prezente atat iconitele cat si statuetele, carora ne inchinam, nu le sarutam, e drept. DAR NE INCHINAM OBIECTELOR! Cum este posibil? Cine ne-a adus in aceasta faza de inactivitate mentala. PEntru ca efectiv nu gandim, am devenit roboti, ascultam, repetam, imitam. Chiar asta vrea Dumnezeu pentru omenire? Hmmm.....
Daca nu sarut crucea, sunt posedata?! De diavol?! Hmm.... Musulmanii nu au iconite, nu au statui. Ei nu se inchina obiectelor, dragilor! Ei se inchina rasaritului, luminii, lui Dumnezeu unicul, pe care ei il numesc Allah si ii cunosc toate cele 100 de nume. Daca este sa aleg intre cele trei religii: ortodoxie, catolicism si musulmanism, as tinde sa cred ca cea din urma imi satisface mai mult insatietatea de cunoastere. Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 15:34
Go ahead,ia-ti un barbat musulman si mai vorbim dupa...daca s-o mai putea
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 15:57
Eu spuneam de fenomene din alea si voi o dati pe....organe.
------ Domnule Nastase eu ti-am vorbit si de fenomene care toate au avut loc in prezenta unor martori dar ti-am vorbit si de organe care fiecare in parte devine mai mult ca un fenomen cand te gandesti adanc cum au fost create si cum functioneaza......nu am voie sa va complectez? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 16:13
SI tu esti ateu cand te raportezi la religia musulmana. Corect? Esti ateu cand te raportezi la religia hindusa. Nici tu nu crezi in Allah si Mohamed si nici in Brahman, Indra sau Shiva. Esti la fel de ateu ca si mine ca nici eu nu cred in zeitatile alea in care nu crezi nici tu. Nu credem amandoi nici in Zeus, Odin, Thor, Ra sau Osiris. Vezi ca nu-i greu sa fii ateu? Eu nu cred intr-o zeitate in plus. Nu cred in Dzeu sau Yehova, sau Duhul Sfant, sau Fiul. Vezi ca e simplu sa fii ateu? --------------- In parte ai mare dreptate.Dar daca ti se descopera Dumnezeu si experimentezi ca tot ce scrie in Biblie ca este adevarat......atunci ce vei face? ------------ Un musulman nu este ateu! De unde a reiesit aceasta afirmatie falsa? ---------- Musulmanii CRED in Allah. ----------- Dumnezeu exista in fiecare dintre noi, indiferent cat ar nega unii existenta sa! Constiinta este Dumnezeu! Cum nu pot intelege toti asta? ------------ Nu a scris nimeni ca musulmani sant atei ai inteles gresit, ci noi santem atei fata de religia lor care este ratacita.Ei au pe Alah caruia i se inchina in ziua de vineri ca zi de sarbatoare, dar Dumnezeul cel adevarat a dat porunca sa fie pazita Sambata care este un semn intre Dumnezeu si poporul Sau, deci au alt dumnezeu. Ei au schimbat pe Domnul Isus care este Cuvantul lui Dumnezeu prin care s-au creat toate lucrurile cu Mahomed care este creat de Domnul Isus. Ce diferenta ca de la cer la pamant. Este adevarat ca ortodoxia si catolicismul gresesc ca se inchina la icoane si statui, dar sant destule culte care au iesit afara din aceste biserici idolatre, iar in bisericile la care au mers nu exzista idolatrie......ei ce zici? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 16:38
A propos de musulmani , daca tot a venit vorba, sa ne gandim putin la icoane. Icoane si statuete. In biserica ortodoxa sunt acceptate icoanele carora ne inchinam, ne inchinam si sarutam crucea si cartea sfanta. Ce facem defapt? Ne inchinam OBIECTELOR, sarutam OBIECTE. Ba chiar uneori ne batem sa ajungem sa atingem resturi ale unui fost corp uman. In catolicism, sunt prezente atat iconitele cat si statuetele, carora ne inchinam, nu le sarutam, e drept. DAR NE INCHINAM OBIECTELOR! Cum este posibil? Cine ne-a adus in aceasta faza de inactivitate mentala. PEntru ca efectiv nu gandim, am devenit roboti, ascultam, repetam, imitam. Chiar asta vrea Dumnezeu pentru omenire? Hmmm.....
Daca nu sarut crucea, sunt posedata?! De diavol?! Hmm.... Musulmanii nu au iconite, nu au statui. Ei nu se inchina obiectelor, dragilor! Ei se inchina rasaritului, luminii, lui Dumnezeu unicul, pe care ei il numesc Allah si ii cunosc toate cele 100 de nume. Daca este sa aleg intre cele trei religii: ortodoxie, catolicism si musulmanism, as tinde sa cred ca cea din urma imi satisface mai mult insatietatea de cunoastere. ----------- Daphne, unele lucruri pe care le spui sant adevarate.Am fost in Turcia si am intrat intr-o moschie, intradevar ei nu au idoli, se descalta toata lumea la intrare si li se da papuci sa intre.Dar de ce au altare separate pentru alte tari, nu am inteles daca este acelasi interior. Stiu ca nu mananca carnea de porc si acesta este un lucru bun. Stiu ca oriunde ar fi in timpul zilei se pleaca in genunchi pe strada sau la magazin atunci cand sant orele lor de inchinare. Dar am auzit ca au niste comportamente criminale fata de sotiile lor si aceasta nu vine de la Dumnezeul cel adevarat.Si de aici se intelege clar ca nici nu sant la Dumnezeul cel adevarat ca nu pazesc Sambata care este un semn intre Dumnezeul cel adevarat si poporul Sau, ci pazesc vinerea deci sant la alt dumnezeu cu "d" mic.Am in casa si Coranul lor, in care il fac pe Domnul Isus care este creatorul lui Mahomed , un profet si atat. Este o mare diferenta intre Domnul Isus care este Dumnezeu din vesnicii, Neprihanit, nevinovat, fara pacat, ascultator de Tatal, a pazit toate poruncile invingand diavolul si moartea si Mahomed care a fost un razboinic plin de pacate. El a scris Coranul ca i-a vorbit Ingerul Gavril, atunci eu ar trebui sa scriu o noua carte religioasa ca mie mi-a vorbit si mi s'a aratat Dumnezeu Tatal??? Nu draga mea dupa Evanghelie nu mai este nici-o carte religioasa, ci Evanghelia trebuie marturisita pe tot pamantul si atunci va veni sfarsitul iar Dumnezeu se va intoarce la Israel cu toti dintre neamuri care au ascultat de mesajul Evangheliei. Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 16:48
Vraji si minuni biblice
"Dacã Faraon vã va zice: Dã-ne vreun semn sau vreo minune, atunci tu sã zici fratelui tãu Aaron: Ia toiagul ºi-l aruncã jos înaintea lui Faraon ºi înaintea slujitorilor lui, ºi se va face ºarpe". 10. S-au dus deci Moise ºi Aaron la Faraon ºi la slujitorii lui ºi au fãcut cum le poruncise Domnul: a aruncat Aaron toiagul sãu înaintea lui Faraon ºi înaintea slujitorilor lui ºi s-a fãcut ºarpe. 11. Atunci a chemat ºi Faraon pe înþelepþii Egiptului ºi pe vrãjitori ºi au fãcut ºi vrãjitorii Egiptenilor asemenea lucru cu vrãjile lor: 12. Fiecare din ei ºi-a aruncat toiagul ºi s-a fãcut ºarpe. Dar toiagul lui Aaron a înghiþit toiegele lor. ----------- Ai inteles tu KARPOV, despre ce este vorba aici? Dumnezeu este facator de minuni, dar si diavolul este facator de minuni dar pana la un punct, deaceia toiagul lui Aron a inghitit toate toiagele celelalte, caci Aron este omul lui Dumnezeu si Dumnezeu este mai puternic.Aceasta este o lectie pentru cei ce cred ca lumina de la Irusalim de exemplu este aprinsa de ortodocsi si ei nu-si dau seama ca aici este mana diavolului.Deasemenea si vrajitoria este o practica diavoleasca adevarata, dat Dumnezeu este mei mare si poate sa o distruga daca ne inchinam numai Lui. Deaceia trebuie sa cercetam ce vine de la Dumnezeu si ce vine de la diavol ca sa nu fim pacaliti pe calea pe care mergem. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:04
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 00:48:03Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca?frumos,,ai avut vise si vedenii de ãrooroci desi ei au incetat sa existe odata cu legea noua,,,,visele si vedeniile fata mea sunt inselatoare
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:08
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 01:12:00Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca?nu exista nici o icoana decat in mintea ta ,iar icoanele cand plang nu sunt inselatoare caci omul nu crede in materie in pictura propriu zisa ci in hristos sa u maica domnului care e suparata pe cei ce nu i cer nimic,deci diavolul nu are nici o treaba aici ca omul se intoarce la dumnezeu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:11
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 01:17:56noapte buna valentina,,te rog sa ma ierti daca te am jignittu nu ai cercetat nimic,,ca sa cercetezi si sa gasesti pe altii mai buni trebuia in prealabil sa ti cunosti religia ,lucru care nu sa intamplat,,tu ai spuso,,deci ai fost prada usoara
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:14
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 01:24:24sigur ca da,,te am batjoocoorit rau,,asa e cand te vezi fara argumente valentina eu dooar ti am zis ca nu cunosti cu adevarat rugaciunea in duh si adevar asta e doar ooo sintagma a sectelor vooastre,,cand te roogi in duh si adevar simti oo caldura in inima si tot corpul ti se infierbanta si transpira iar ochi tai lacrimeaza neincetat valentina 8ncearca tu sa gandesti,eu nu ti am zis de durerea ta sau nu,eu ti am zis ce inseamna rugaciunea in duh si adevar,,iar daca ai durere in suflet valentina nu stiu cat de bn e sa te rogi cu sa arda si sa se faca scrum
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:21
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 01:57:32Sectarul: Pãrinte, mi-am dat seama cã eu nu sunt înþeles aici. Eu nu pot sã mã lepãd de credinþa pe care am aflat-o, chiar dacã mi-aþi rãspuns la întrebãrile mele.eronat toate au suport biblic si mai mult ,ca biblia nu releva totul insasi ia iti spune asta si daca mergi doar cu biblia vei merge doar cu o aripa,,,iar aceia nu sunt,,popi,,precum ii numesti tu sunt preoti care au suferit si indurat pentru hristos si au tinut credinta cea dreapta si au scris nenumarate carti sunt duhovnici neamului romanesc sunt poporul lui hristos Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:25
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 02:10:57 iar lumina vine in diferite fooorme ca un fulger sau glob de foc nu se aprinde pur si simplu oo lumanarepacalita se lasa mintea ta ,unde vroiai tu sa vezi lumina in octombrie valentina draga vorbesti prostii,,,,,unde ai vazut tu fosfor in vise pe internet,,,deschideti ochi aia lumina asta este dinnainte sa apara vreun fosfor,,ai marturi mai sus
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:28
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 02:15:20 Catolicismul si ortodoxismul a fost bun in perioada cand raspandirea bibliilor era greoaie si cand marea majoritate a populatiei nu stia sa scrie si sa citeasca.Acum bibliile sunt pretutindeni, lumea stie carte...iar vorbesti prostii,,tu draguta ai citit biblia cand deja ai fost corupta,nu ti ai cunoscut religia valentina,,ai fost usor de corupt
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:31
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 02:20:32 Catolicismul si ortodoxismul a fost bun in perioada cand raspandirea bibliilor era greoaie si cand marea majoritate a populatiei nu stia sa scrie si sa citeasca.Acum bibliile sunt pretutindeni, lumea stie carte...asta e diar doar in mintea ta ,,multe sunt valentina doar in mintea ta,,nu se vindeau ca nu vroia comunisti,, daaaaaaa ce sa vorbesti cu tn despre adevar cand tu esti corupta,,,,,, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:34
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 16:13:51ai inteles tu gresit,era vorba ca sunt atei fata de credinta ta,,insa cuvantul ateu daca l analizezi este nonsens
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:40
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 16:48:57Vraji si minuni bibliceeste mana diavolului oare valentina cand au venit apostoli noaptea si mormantul era luminat ca in 130 si cva avem din nou marturie despre aceasta lumina?ca in anii 400 avem din nou?//si ele or mai fi fost insa nu sunt consemnate,,unde era fosforul tau atunci valentina care e diavolul despre care vorbesti,,tu nu ai auzit ca si diavolul va face semne sa i rataceasca pe oameni,,iata ti semnele valentina ,fosforul si alte inventii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:43
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 16:48:57Vraji si minuni bibliceaha inseamna atunci ca invierea e de la diavol in mintea ta,,valentina inceteaza sa bati campii pleaca din secta matrix
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 18:47
ce am facut noi in 84 valentina ne am aprin in acelasi an de 8 ori lumina ca ne era frig sau cum,,dumnezeu decide asta valentina
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 19:00
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 19:38
De la: 9am121159, la data 2013-12-14 01:29:3513. ªi a zis Cain cãtre Domnul Dumnezeu: "Pedeapsa mea este mai mare decât aº putea-o purta. Se cam nasteau insa erau rudele lui, de ce l-ar fi ucis? Erau criminali ca si el? E ceva putred in....Danemarka
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 19:40
De la: 9am_750, la data 2013-12-14 18:43:20De la: 9am121159, la data 2013-12-14 16:48:57Vraji si minuni bibliceaha inseamna atunci ca invierea e de la diavol in mintea ta,,valentina inceteaza sa bati campii Si crestinismul e o secta, aveti un dumnezeu comun cu evreii, ei sunt mai vechi deci voi sunteti sectantii lor...
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 19:41
De la: 9am_750, la data 2013-12-14 18:31:33De la: 9am121159, la data 2013-12-14 02:20:32 Catolicismul si ortodoxismul a fost bun in perioada cand raspandirea bibliilor era greoaie si cand marea majoritate a populatiei nu stia sa scrie si sa citeasca.Acum bibliile sunt pretutindeni, lumea stie carte...asta e diar doar in mintea ta ,,multe sunt valentina doar in mintea ta,,nu se vindeau ca nu vroia comunisti,, daaaaaaa ce sa vorbesti cu tn despre adevar cand tu esti corupta,,,,,, Prostia si crestinismul functioneaza si fara biblie. E nevoie doar de paine si circ(biserica)
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 19:45
De la: 9am_750, la data 2013-12-14 18:28:55De la: 9am121159, la data 2013-12-14 02:15:20 Catolicismul si ortodoxismul a fost bun in perioada cand raspandirea bibliilor era greoaie si cand marea majoritate a populatiei nu stia sa scrie si sa citeasca.Acum bibliile sunt pretutindeni, lumea stie carte...iar vorbesti prostii,,tu draguta ai citit biblia cand deja ai fost corupta,nu ti ai cunoscut religia valentina,,ai fost usor de corupt Nici tu nu ti-ai cunoscut religia. Te-ai lepadat de traditia veche. Fa o plimbare la Sarmisegetusa sa-l simti pe Zalmoxe. O sa simti copacii care apara cetatea. Sunt niste pomi drepti si foarte inalti nu ca pomii cocarjati de prin curtile bisericilor si manastirilor. Aia arata ca
|
Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 20:05
De la: 9am_750, la data 2013-12-14 18:21:30De la: 9am121159, la data 2013-12-14 01:57:32Sectarul: Pãrinte, mi-am dat seama cã eu nu sunt înþeles aici. Eu nu pot sã mã lepãd de credinþa pe care am aflat-o, chiar dacã mi-aþi rãspuns la întrebãrile mele.eronat toate au suport biblic si mai mult ,ca biblia nu releva totul insasi ia iti spune asta si daca mergi doar cu biblia vei merge doar cu o aripa,,,iar aceia nu sunt,,popi,,precum ii numesti tu sunt preoti care au suferit si indurat pentru hristos si au tinut credinta cea dreapta si au scris nenumarate carti sunt duhovnici neamului romanesc sunt poporul lui hristos Ce o tot dai cu biblia. De ce nu citesti din Socrate, Platon sau Aristotel ca sa simti diferenta. Inteligenta respectivilor....se simte pe cand vocabularul celor care au scris biblia cam lasa de dorit. Iar a apostolilor care au scris evangheliile e de tot rasul desi au trait la 5-6 secole dupa cei mentionati de mine. Sunt niste analfabeti care au dat un copy-paste dupa niste lucrari mai vechi. Si mai ai si pretentia ca unii au fost martori oculari. De ce as crede cand si cei care au scris vechiul testament se credeau contemporani cu dumnezeul Genezei, cu Noe, cu Avraam, cu Lot, cu Moise...Sunt niste basme preluate din alte religii povestite la mult timp dupa....despre care voi aveti pretentia ca sunt realitati povestite de contemporani. De ce povesti cu dumnezeu, cu prooroci, cu apostoli, botezatori, fii de dumnezeu, fecioare si babe care nasc....nu mai apar? Unde au disparut cu totii? Nu cumva au murit si va rugati la niste umbre? N A I V I L O R
|
|
|