Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 18:09
nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu
si te bucuri de ceva ce a facut cineva precum si altii se bucura de ceva ce ai facut tu nu de ce nu ai facut,,iar ca te consideri tu liber ca vrei sa nu ai responsabilitatea de a da nimanui socoteala e doar caciula pe care ti ai traso tu pe ochi pentru a te simtii ca nu depinzi si nu dai nimanui socoteala pentru faptele tale,,,idee indusa fara fundament
|
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 18:20
De la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu Nu-s responsabil fata de nicio divinitate pe care o neg si fata de nicio invatatura religioasa, dogma, care, chipurile, m-ar invata morala. Dar asta nu ma impiedica sa fiu responsabil. Nu dau socoteala niciunui Dzeu inexistent ci doar oamenilor din jurul meu. Dau socoteala in masura in care suferinta produsa de mine lor se intoarce la mine sau la urmasii mei inevitabil pt ca nici eu nici urmasii mei nu suntem sau o sa fie izolati. Daca otravesc apa pana la urma si eu o sa fiu nevoit sa beau din ea dar si copiii mei. Sunt liber dar nu liber sa fac orice. Toti avem intiparit in genele noastre un comportament moral dar la unii e mai accentuat la unii mai putin accentuat. Unii il pun pe seama divinitatii altii nu. Deci, nu poti face orice fara sa produci efecte in societate. Nu poti sa te asunzi de faptele tale iar simpla iertare nu garanteaza incetarea efectelor produse de tine. Odata facuta greseala majora efectele se produc. Poti omori un om dar crima ta se va reflecta in suferinta a zeci de oameni si poti influenta viata lor intr-un mod ireversibil. Iertarea nu va sterge efectele, nu va face ca oamenii sa nu mai sufere. Depinde de tine daca vrei sa perpetuezi suferinta si sa omori mai departe sau sa-ti accepti greseala si sa nu mai faci, si chiar sa ajuti pe altii sa treaca de suferinta. Socoteala o sa dai mereu fata de greselile tale si nu in viata de apoi ci in viata asta de aceea trebuie sa fii foarte atent la faptele tale si trebuie sa le intelegi foarte bine si sa-i respecti pe ceialalti. Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 18:27
De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 18:43
De la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:27:44De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu Am impresia ca pt tine religia este ca o lesa. Fara sa ai frica de Dzeu ai face prapad. Tu nu poti sa fii responsabil de faptele tale dar ai fost educat cu frica. Botnita spirituala ti-au pus. Probabil ca daca ai deveni ateu ai face prapad pt ca vad ca n-ai puterea de discernamant fara sa te raportezi la viata de apoi. Pacat de tine ca si asa poti face mult rau si ai impresia ca credinta ta il va ierta. Si sfintii vostri Constantin si ma-sa Elena au fost niste criminali. Au ucis cu sange rece si au adus multa suferinta in lume dar faptul ca s-au pocait le-a adus, chipurile, iertarea. De aici ati invatat ca orice rau ati face prin credinta este iertat dar sunteti inconstienti la suferinta produsa. Asa v-a invatat si sf vostru Pavel, tot ce trebuie sa faci ca sa fii mantuit e sa crezi in mantuitor si inviere, da-i incolo de oameni. Tot Pavel va invata sa si pretuiti "viata" :Epistola catre Filipeni a Sfantului Apostol Pavel 1: 21. Cãci pentru mine viaþã este Hristos ºi moartea un câºtig. Daca nu respectati viata atunci ce respect sa ai pentru vietuitoare? Lesa asta este virtuala pentru ca oricand poti ucide si cu ea. Inchizitia a insemnat respect pt viata? Cruciadele? Ortodoxia si crimele ei din timpul comunismului? Sfintii vostri va invata cum sa va traiti viata in sila si teama. Asta este lectia crestinismului... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 18:50
De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:43:40prietene viata asta e efemera si tocmai ca trebui pretuita ca cu ea ti o arvunesti pe cealalta,adam intrebat dupa 9 sute si de ani cum i sa parut viata a zis cum ai intra pe o usa si ai iesii pe cealalta,,asa ca pretuieste acest timp ca el va decide adevarata ta viata,,caci nu pentru viata asta ai fost creatDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:27:44De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 18:58
De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:02:15De la: gabigabi2, la data 2013-12-15 17:36:59De la: hammerady1, la data 2013-12-15 17:03:08De la: 9am_750, la data 2013-12-15 16:55:28De la: hammerady1, la data 2013-12-15 16:45:14prietene n ai inteles ,acelnimic sau vid despre care vorbesti care defapt nu e nic este mecanismul pus in practica de dumnezeu prietene deci este ceva nu nimic,,precum nici tie nu ti se picteaza tabloul fara pictor asa nici universul nu poate exista fara creator,iar acesta este cel ce este ,,cel fara de inceput sau sfarsit care esti facut dupa chipul lui adica sufletul si asemanarea adica iubirea,,stiinta care nu contravine nici cum lui dumnezeu decat in mintea unora,,,,,,,,,,,,,,ea doar iti releva mecanismul atat insa uni fac abstractie de insa si meseria lor si o iau pe araturaDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 16:40:57iar vidul nu este nicidecum nimic el este ceva,,nimicul e inexistent incearca sa intelegi, frumos spus si, simtit ! dar, nu stiu de ce esti nelamurit : Multimea Umanitatii a fost iertata , intr-adevar , prin Isus, dar asta nu inseamna ca tu, ca individ, te poti culca pe o ureche, ca totul e rezolvat ! nu-i asa : fiecare individ din aceasta Multime umana incearca personal , sa se "rascumpere " traind/gindind/ simtind , ceea ce ai scris tu in postarea asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 19:07
De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:43:40De la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:27:44De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu da, asa cum a fost modificata si paramodificata Biblia din clipa in care institutia Bisericii prin oamenii ce-o conduceau si- a abandonat Crezul , din clipa aia , religia a devenit ALTCEVA si slujeste Altcuiva ! dar, ma-ntorc si spun : a NU se Confunda forma cu Miezul continut care, oricite modificari s-au operat in timp, ramine valabil ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 19:13
De la: gabigabi2, la data 2013-12-15 19:07:12biblia nu a fost modificatacu nimic iar biserica este cea care a infiintato hristos,,ca printre oameni mai sunt si uscaturi e altcevaDe la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:43:40De la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:27:44De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 23:49
Asta e viata adevarata.
Si asta poate insemna sa fii posedat, in sesnsul bun, in care nu ii afectezi pe altii. Si iata ce nu sint lasati oamenii...posedati sa faca. Citi au curaj sa traiasca asa, fara sa mai citeasca texte inainte de.....a trai. youtu.be/wCtpAIaOYW0 Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 00:03
Emisfera stinga e cu rationalul, si coordoneaza partea dreapta a corpului.
Emisfera dreapta e cu irationalul, partea poetoca, gindirea abstracta inexplicabila, si coordoneaza partea stinga a corpului. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 00:04
Nu numai ca vidul nu e ce credem noi, dar si spatiul nu e ce credem.
Ar avea un gen de consistenta precum solidul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 02:16
De la: hammerady1, la data 2013-12-15 16:32:16De la: 9am_750, la data 2013-12-15 16:19:50biblia nu ti releva tot prietene si se poate foarte bine ca unul sa l numeasca cumva iar altul altcum pe acelasi om avand 2 nume sau uni numindul cumva iar altii altcumva,,asta te roade pe tn Vrei sa-l initiezi in Marele Plan?
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 09:19
De la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:50:35De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:43:40prietene viata asta e efemera si tocmai ca trebui pretuita ca cu ea ti o arvunesti pe cealalta,adam intrebat dupa 9 sute si de ani cum i sa parut viata a zis cum ai intra pe o usa si ai iesii pe cealalta,,asa ca pretuieste acest timp ca el va decide adevarata ta viata,,caci nu pentru viata asta ai fost creatDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:27:44De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu Pai pentru tine Epistola catre Filipeni a Sfantului Apostol Pavel 1: 21. Cãci pentru mine viaþã este Hristos ºi moartea un câºtig. asta inseamna pretuit de viata? Cand consideri ca fiind moartea un castig asta inseamna ca pretuiesti viata? Se pare ca nu cunosti sensurile cuvintelor. Moartea un castig inseamna ca viata e o ratare. Nu poti sa consideri moartea ca fiind un castig si in acelasi timp sa pretuiesti si viata. Pregatirea vietii celeilalte este o prostie teologica creata de niste frustrati care nasc frustrati. Daca ai cunoste istoric momentul in care a aparut crestinismul si s-a dezvoltat o sa vezi ca crestinii au fost foarte frustrati, ne luati in seama, apoi prigoniti, si au ales sa nu riposteze si sa-si traiasca viata mizera sperand la o viata mai buna in cer ca altfel s-ar fi dezbinat. Crestinii nu si-au mai pretuit viata asta si s-au axat pe viata viitoare. Crestinii nu pretuiesc viata asta si de aceea sunt foarte iresponsabili. Ce rost are sa fii creat pt viata cealalta? Nu este nicio logica, nicio ratiune. Pur si simplu dzeu putea sa va creeze in viata cealalta. Va ghidati dupa niste principii imorale si primitive. Degeaba imi citezi din personaje de basme. As putea sa-ti citez si eu din Superman sa-ti demonstrez ca te inseli. Adam n-a existat niciodata pe pamant si nici Eva. Trebuie sa existe si alte surse nu doar biblia care sa-i ateste. Nu poti folosi o poveste ca sa demonstrezi ca aceeasi povestea e adevarata. E aiurea. Ilogica ta si a sistemului tau teologic ma dezarmeaza. Ceva mai infantil si mai deplasat nu prea exista pe pamant. Nasol e va vreti sa impuneti voi mizeria voastra ca fiind o stare de fapt normala si pt asta va abuzati copiii, ii decerebrati cu superstitiile voastre mizerabiile si pur si simplu criminale. Voi nu vedeti ca de fapt sistemul vostru teologic creeaza demonii pe care voi ii negati. Daca dracu si legiunile lui ar exista sistemul crestin le-ar da viata. Voi sunteti proprii vostri demoni si ai copiilor vostri. Gandindu-va si raportandu-va la viata de apoi voi instaurati, cu gandirea religioasa, iadul. Va scaldati in aceleasi ape maloase si sulfuroase cu musulmanii. Intentionati sa aduceti iadul pe pamant doar ca sa va rascumparati locul intr-un loc iluzoriu. Inconstienta maxima. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 10:10
De la: hammerady1, la data 2013-12-16 09:19:44ce ti am zis eu ca biblia nu se ia dupa slova,,,dc e moartea un castig daca traiesti in hristos,,ce ti zice el,,,eu sunt calea adevarul si viata,,ia ti crucea in spate si urmeaza mi mie,,ce inseamna crucea?viata cu lucrurile ei rele facandule tu bune prin faptele tale,,iar atunci moartea va fi un castig pentyru tn ca ai castigat vesnicia ppentru care ai fost creat,,,caci dumnezeu nu te putea crea mariooneta direct in imparatia cerurilor,trebui sa ne castigam locul asta,,ca nu ti convine tie e altceva,,,iar adam nu e poveste este real precum esti si tu,poveste e ce bagati voi in mintile copiilor inca de mici cum ca au aparut din maimute bazanduva pe nimic pppe o ,,atentie,,,teorie,,a unui om le bagati in cap ca au iesit din maimute,,asta e spalarea creierului nici decum ce face religia care ti releva adevarul,,,sistemul de conducere masonic care acapareaza toata lumea va spala creierele,,suntem in pragul unui guvern mondial caruia i am amanetat tot si tot nu vedeti care e pericolul,,casca ochi prieteneDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:50:35De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:43:40prietene viata asta e efemera si tocmai ca trebui pretuita ca cu ea ti o arvunesti pe cealalta,adam intrebat dupa 9 sute si de ani cum i sa parut viata a zis cum ai intra pe o usa si ai iesii pe cealalta,,asa ca pretuieste acest timp ca el va decide adevarata ta viata,,caci nu pentru viata asta ai fost creatDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:27:44De la: hammerady1, la data 2013-12-15 18:20:30bucurate daca dai socoteala in viata asta ca aia e mana lui dumnezeu,,pentru ca nu cumva sa dai socoteala pe lumea cealalta,,de aia raul facut se rasfrange asupra noastra ca dumnezeu ne iubeste si vrea ca toti sa ne mantuim,,sa ti fie teama cand faci rau si nu se intoarce asupra taDe la: 9am_750, la data 2013-12-15 18:09:29nu te mai numii ateu,ti am demonstrat ca e nonsens cuvantul ateu
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 10:28
De la: hammerady1, la data 2013-12-16 09:19:44 badboy/goodboy a functionat perfect, studiul de caz s-a desfasurat perfect iar ei doi cobai prezenti in cadrul experimentului au reactionat si raspuns stimulilor indusi conf. parametrilor teoretici anticipati, totusi, incearca: Declarativa : Efectuarea unei afirmații Sprijinirea afirmatiei : Furnizarea de probe pentru afirmatia efectuata . Concordante : Un alt autor , sau mai multi autori de acord cu afirmația pe care ai emiso. De calificare : Restricționarea sensului unei/unor afirmatii deja emise. Negatii : Oferirea de raționamente sau dovezi pentru a demonstra falsitatea afirmatiilor emise de interlocutor. Extinderea : Formularea/dezvoltarea cuprinzatoare a unei idei/concept sau afirmatii exprimate deja . Analiza : descompune propriile afirmatii in secventele sale componente , cu scopul de-a le clarifica sau de-a le evalua . Descriere : Nominalizeaza una sau mai multe caracteristici ale unei idei sau concept , pentru a stimula imaginatia interlocutorului in vederea unei intelegeri depline/exacte a ideilor/conceptelor pe care le-ai emis deja. Comparatii si contrastante : Examinarea reciproca a ideilor/conceptelor emise in scopul clarificãrii lor... SUCCES ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 12:59
[/quote]ce ti am zis eu ca biblia nu se ia dupa slova,,,dc e moartea un castig daca traiesti in hristos,,ce ti zice el,,,eu sunt calea adevarul si viata,,ia ti crucea in spate si urmeaza mi mie,,ce inseamna crucea?viata cu lucrurile ei rele facandule tu bune prin faptele tale,,iar atunci moartea va fi un castig pentyru tn ca ai castigat vesnicia ppentru care ai fost creat,,,caci dumnezeu nu te putea crea mariooneta direct in imparatia cerurilor,trebui sa ne castigam locul asta,,ca nu ti convine tie e altceva,,,iar adam nu e poveste este real precum esti si tu,poveste e ce bagati voi in mintile copiilor inca de mici cum ca au aparut din maimute bazanduva pe nimic pppe o ,,atentie,,,teorie,,a unui om le bagati in cap ca au iesit din maimute,,asta e spalarea creierului nici decum ce face religia care ti releva adevarul,,,sistemul de conducere masonic care acapareaza toata lumea va spala creierele,,suntem in pragul unui guvern mondial caruia i am amanetat tot si tot nu vedeti care e pericolul,,casca ochi prietene
[/quote]Arata-mi bre dovada ca Adam a existat si ca omul nu se trage dintr-un stramos comun cu maimuta. Arata-mi argument altul decat biblia sau elucubratiile vreunui calugar analfabet. Arata lumii dovezi nu povesti! Daca esti o fiinta rationala, care are un sistem de gandire capabil sa formuleze propozitii si fraze care se leaga intre ele printr-o insiruire logica arata-mi demonstratie clara. Ceva ce nu trebuie sa se bazeze pe biblie sau orice alte afirmatii mitologice. Ca Adam este real, nu-i o dovada. Afirmatia trebuie sustinuta cu probe. Sa crezi ca Adam este real nu-l face cu adevarat real. Daca tu crezi ca esti musca asta nu te face sa fii musca. Tre sa aduci argumente logice. Eu pot sa-ti aduc o multime de argumente logice ca Adam n-a existat si ca evolutia e un fapt dovedit stiintific asa cum poti dovedi si tu ca soarele produce lumina in cursul zilei. Deci arata-mi ca esti un om rational, ca stii sa gandesti, si arata-mi dovezi ca Adam este real. Citarea din biblie sau alte scrieri sfinte arata ca esti doar papagal care imita pe altii fara sa gandeasca singur. Arata-mi ca esti om cu creier!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:11
De la: hammerady1, la data 2013-12-16 12:59:53ce ti am zis eu ca biblia nu se ia dupa slova,,,dc e moartea un castig daca traiesti in hristos,,ce ti zice el,,,eu sunt calea adevarul si viata,,ia ti crucea in spate si urmeaza mi mie,,ce inseamna crucea?viata cu lucrurile ei rele facandule tu bune prin faptele tale,,iar atunci moartea va fi un castig pentyru tn ca ai castigat vesnicia ppentru care ai fost creat,,,caci dumnezeu nu te putea crea mariooneta direct in imparatia cerurilor,trebui sa ne castigam locul asta,,ca nu ti convine tie e altceva,,,iar adam nu e poveste este real precum esti si tu,poveste e ce bagati voi in mintile copiilor inca de mici cum ca au aparut din maimute bazanduva pe nimic pppe o ,,atentie,,,teorie,,a unui om le bagati in cap ca au iesit din maimute,,asta e spalarea creierului nici decum ce face religia care ti releva adevarul,,,sistemul de conducere masonic care acapareaza toata lumea va spala creierele,,suntem in pragul unui guvern mondial caruia i am amanetat tot si tot nu vedeti care e pericolul,,casca ochi prietene [/quote]Arata-mi bre dovada ca Adam a existat si ca omul nu se trage dintr-un stramos comun cu maimuta. Arata-mi argument altul decat biblia sau elucubratiile vreunui calugar analfabet. Arata lumii dovezi nu povesti! Daca esti o fiinta rationala, care are un sistem de gandire capabil sa formuleze propozitii si fraze care se leaga intre ele printr-o insiruire logica arata-mi demonstratie clara. Ceva ce nu trebuie sa se bazeze pe biblie sau orice alte afirmatii mitologice. Ca Adam este real, nu-i o dovada. Afirmatia trebuie sustinuta cu probe. Sa crezi ca Adam este real nu-l face cu adevarat real. Daca tu crezi ca esti musca asta nu te face sa fii musca. Tre sa aduci argumente logice. Eu pot sa-ti aduc o multime de argumente logice ca Adam n-a existat si ca evolutia e un fapt dovedit stiintific asa cum poti dovedi si tu ca soarele produce lumina in cursul zilei. Deci arata-mi ca esti un om rational, ca stii sa gandesti, si arata-mi dovezi ca Adam este real. Citarea din biblie sau alte scrieri sfinte arata ca esti doar papagal care imita pe altii fara sa gandeasca singur. Arata-mi ca esti om cu creier!!!![/quote] tu nu poti sa aduci nici o singura dovada ca adam nu a existat ca te negi pe tn,,in schimb ar trebui sa aduci dovezi ca ai iesit din maimuta lucru pe care la ti pus in practica in scooli neavand vreo dovada clara insa o predati copiilor dupa teoria unuia de care nici el nu era sigur,,,vezi ti de inrobirea mentalitatii oomului chipurile cica prin educatie,,penibil adu mi filmarea cand ai iesit din maimuta sa dovediti lumii ce ii invatati la scoala prostindui Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:17
se accepta in scoli ca esti din maimuta ,,atentie ,,o teorie,,nicidecum un fapt,,insa religia in scoli nu se accepta si sunt nenumarate certuri pentru a o scoate din scoala PENIBIL rusine
cine credeti voi ca nu accepta asta incotro credeti voi ca se indreapta lumea ,,deschideti ochi prietene suntem condusi de ideile masonilor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:26
De la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:11:22De la: hammerady1, la data 2013-12-16 12:59:53ce ti am zis eu ca biblia nu se ia dupa slova,,,dc e moartea un castig daca traiesti in hristos,,ce ti zice el,,,eu sunt calea adevarul si viata,,ia ti crucea in spate si urmeaza mi mie,,ce inseamna crucea?viata cu lucrurile ei rele facandule tu bune prin faptele tale,,iar atunci moartea va fi un castig pentyru tn ca ai castigat vesnicia ppentru care ai fost creat,,,caci dumnezeu nu te putea crea mariooneta direct in imparatia cerurilor,trebui sa ne castigam locul asta,,ca nu ti convine tie e altceva,,,iar adam nu e poveste este real precum esti si tu,poveste e ce bagati voi in mintile copiilor inca de mici cum ca au aparut din maimute bazanduva pe nimic pppe o ,,atentie,,,teorie,,a unui om le bagati in cap ca au iesit din maimute,,asta e spalarea creierului nici decum ce face religia care ti releva adevarul,,,sistemul de conducere masonic care acapareaza toata lumea va spala creierele,,suntem in pragul unui guvern mondial caruia i am amanetat tot si tot nu vedeti care e pericolul,,casca ochi prietene Arata-mi bre dovada ca Adam a existat si ca omul nu se trage dintr-un stramos comun cu maimuta. Arata-mi argument altul decat biblia sau elucubratiile vreunui calugar analfabet. Arata lumii dovezi nu povesti! Daca esti o fiinta rationala, care are un sistem de gandire capabil sa formuleze propozitii si fraze care se leaga intre ele printr-o insiruire logica arata-mi demonstratie clara. Ceva ce nu trebuie sa se bazeze pe biblie sau orice alte afirmatii mitologice. Ca Adam este real, nu-i o dovada. Afirmatia trebuie sustinuta cu probe. Sa crezi ca Adam este real nu-l face cu adevarat real. Daca tu crezi ca esti musca asta nu te face sa fii musca. Tre sa aduci argumente logice. Eu pot sa-ti aduc o multime de argumente logice ca Adam n-a existat si ca evolutia e un fapt dovedit stiintific asa cum poti dovedi si tu ca soarele produce lumina in cursul zilei. Deci arata-mi ca esti un om rational, ca stii sa gandesti, si arata-mi dovezi ca Adam este real. Citarea din biblie sau alte scrieri sfinte arata ca esti doar papagal care imita pe altii fara sa gandeasca singur. Arata-mi ca esti om cu creier!!!![/quote] tu nu poti sa aduci nici o singura dovada ca adam nu a existat ca te negi pe tn,,in schimb ar trebui sa aduci dovezi ca ai iesit din maimuta lucru pe care la ti pus in practica in scooli neavand vreo dovada clara insa o predati copiilor dupa teoria unuia de care nici el nu era sigur,,,vezi ti de inrobirea mentalitatii oomului chipurile cica prin educatie,,penibiladu mi filmarea cand ai iesit din maimuta sa dovediti lumii ce ii invatati la scoala prostindui[/quote] Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba. Asta este prostia majora pe care o face religia si anume: - Ai viziunea gresita, - Nu accepti ca e posibil sa fie gresita si sa vezi daca se poate corecta ceva, - Te consideri cunoscatorul adevarului absolut, - Te consideri martir daca cineva incearca sa-ti arate ca gresesti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:27
De la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:17:33se accepta in scoli ca esti din maimuta ,,atentie ,,o teorie,,nicidecum un fapt,,insa religia in scoli nu se accepta si sunt nenumarate certuri pentru a o scoate din scoala PENIBIL rusine Teoria evolutiei este un fapt. Nu te mai complacea in ignoranta! Daca tu nu poti sa pricei asta, nu inseamna ca teoria evolutiei este o bazaconie. Intreaba-te daca ai tu capacitatea sa intelegi lucrurile. Oricum omul nu se trage din maimuta ci are stramos comun cu maimuta. Este o diferenta care ar trebui sa-ti intre in minte. www.9am.ro/comunitate/hammerady1/poze/show/1/18772/Evolutia-este...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:51
Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba.
Asta este prostia majora pe care o face religia si anume: - Ai viziunea gresita, - Nu accepti ca e posibil sa fie gresita si sa vezi daca se poate corecta ceva, - Te consideri cunoscatorul adevarului absolut, - Te consideri martir daca cineva incearca sa-ti arate ca gresesti. iar ei biblia dupa slova prietene si vorbesti prosti,,copacul de unde rasare,,gasesti tu cumva pamant in crengile lui,,tu nu vezi ca din dorinta de a mi da replica vorbesti prostii,,,omul si maimuta nu au nici un stramos cooomun decat in mintea ta,,,,,iar ,,,atentie,,TEORIA,evolutionismului nu e fost nici unde dovedita decat tot in mintea ta si a unora ca altfel nu se mai numea teoorie,plus ca sunt oo gramada de oameni de stiinta care o contesta insa iti dai seama ca aia nu sunt mai de stiinta ca tn cu siguranta tu ai mai multa stiinta ca ei iar cei ce care spalati creierile oamenilor inca de mici sunteti voi spunandule si invatandui ca au iesit din maimuta,,rusine,,voi sunteti cei care vreti sa controlati lumea prin teoorii nedoovedite nicaieri decat in mintile unor pseudo oameni de stiinta,,PENIBIL
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:55
iata ti teoria care e fapt in mintea ta
epochtimes-romania.com/news/teoria-evolutionista-a-lui-darwin-co... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:57
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 13:59
De la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:51:54Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba. Rasare pentru ca ADN-ul din genele care sunt continute de samanta se manifesta. Adica genotipul permite ca planta sa se dezvolte. Copacul nu este in samanta dar genele se manifesta treptat si el rasare. E o chestie usoara de botanica si genetica. Ea nu apare din neant. Tu consideri ca ai drepate dar nu poti intelege ce inseamna "ateu." Bucura-te in ignoranta ta. Pacat ca minti involuntar. Minciuna e tot minciuna. Probabil ca daca ti-ar lua foc casa ai arde ca sobolanul pt ca ai considera ca este o minciuna focul pt ca in nicio traditie de-a ta nu se poate asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 14:00
De la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:51:54Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba. minciunel, tu esti redus mintal mai, minciunel ! cepar fi sa-ti prezint un om nascut cu o reminiscenta coada de maimuta, aaaaa? ai accepra evolutionismul sau ai tine-o pe-a ta, de-a langa-danga creationista!? ce zici, iti prezint dovada foto elocventa, sau preferi minciunile Sarlatanilor Ordinari care te-au imbecilizat ? mmmm? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 14:03
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 14:06
De la: __hakon__, la data 2013-12-16 14:00:18De la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:51:54Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba. penibil credinciosule ala e un animal nu te mai uita la can canuri,,insa si oamenii de stiinta contesta asa,,a fost prezentat cu mare fast pentru publicitate si bani,,cuvantul de ordine nu este altul decat PENIBIL
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 14:08
De la: 9am_750, la data 2013-12-16 14:06:10De la: __hakon__, la data 2013-12-16 14:00:18De la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:51:54Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba. penibil? Priveste aciulea, Mincuinel ! 2013hoaxblog.s3.amazonaws.com/1925_igorot.jpg aaaaa? cum ramane cu D-zeu si creatia lui Adam ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 14:10
De la: 9am_750, la data 2013-12-16 14:03:22www.lovendal.ro/wp52/evolutionismul-o-mare-minciuna-partea-1-sel...] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 14:10
De la: hammerady1, la data 2013-12-16 13:59:14iar o dai cotita ca nu sti sa raspunzi,,arata mi pamantul din copac,,toate au fost facut din coonstructia acestei planete prietene,,insa tu ai primit ce nu a primit nici una dintre fapturi,ai primit sufletul chipul lui dumnezeu duhul lui,,ai fost pus stapan peste toata creatia ca intai trebuia sa existe imparatie ca sa vina imparatulDe la: 9am_750, la data 2013-12-16 13:51:54Pai in primul rand nr coastelor barbatilor si al femeilor este identic. Nu poti gasi pamant in tine iar genetic este imposibil ca miliarde de oameni sa porneasca de la o pereche. In mitologie poti face orice. Oare stii cate mituri de aparitie ale omului sunt in diversele traditii umane? Fiecare popor are mitul lui. Genetica, paleontologia, fizica, anatomia, sprijina toate teoria evolutiei. Sunt dovezi palpabile care corespund teoriei si care explica cum de la ceva simplu s-a ajuns la ceva complex. Tu progresul stiintific ca sa ai calculator si net insa stiinta din spatele a cea ce folosesti tu fara sa intelegi explica clar, dincolo de orice indoiala, ca omul este o specie de maimuta si ca avem stramosi comuni cu maimutele. Vrei, nu vrei, asta este adevarul stiintific. Ignoranta ta nu schimba cu nimic situatia. Miturile creatiei sunt contrazise clar de stiinta. Ele nu aduc niciun argument stiintific pt ca ele nu se bazeaza pe stiinta. Tu n-ai deschis in viata ta o carte serioasa. Eu nu-ti cer sa ma crezi pe mine iti cer sa deschizi singur si sa citesti. Dar ai probleme elementare de inteles limba romana asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic chestii simple. Ca si cand as canta surdului. Nu stii limba romana, intelesul cuvintelor ti-e strain. Nu poti lega fraze logice si te mandresti cu asta :(. Tu te crezi aproape de dzeul tau tocmai prin faptul ca nu vrei sa cunosti intelesul cuvintelor si ai impresia ca ai dreptate fara sa stii despre ce e vorba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si te bucuri de ceva ce a facut cineva precum si altii se bucura de ceva ce ai facut tu nu de ce nu ai facut,,iar ca te consideri tu liber ca vrei sa nu ai responsabilitatea de a da nimanui socoteala e doar caciula pe care ti ai traso tu pe ochi pentru a te simtii ca nu depinzi si nu dai nimanui socoteala pentru faptele tale,,,idee indusa fara fundament
mai bn ar fi sa te roada cum ai aparut tu din nimic cand nimicul nu exista
iar cei ce care spalati creierile oamenilor inca de mici sunteti voi spunandule si invatandui ca au iesit din maimuta,,rusine,,voi sunteti cei care vreti sa controlati lumea prin teoorii nedoovedite nicaieri decat in mintile unor pseudo oameni de stiinta,,PENIBIL