back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 >> Sari la pagina:

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:27

Asasin in serie:

Sodoma si Gomora

Potopul lui Noe......GENOCID

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:27

De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 17:21:40
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 16:02:52
De la: hammerady1, la data 2013-12-13 15:51:19
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 15:45:04
De la: hammerady1, la data 2013-12-13 15:33:51
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 15:28:57
De la: hammerady1, la data 2013-12-13 15:22:16
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 14:58:36
De la: hammerady1, la data 2013-12-13 14:51:29
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 14:33:26a comunicat direct si comunica,,insa unde ar mai fi credinta ta daca ti sar da tooootul pe tava,,tu te ai mtrebat vreoodata unde ar mai fi eroismul tau?|

sigur ca comunica direct si in acelasi timp indirect. Doar un credincios dedicat poate sa accepte contradictiile ca fiind o stare naturala. App de contradictii. Am niste curiozitati ca tot sustineti ca istoric noul testament este real. Care este tatal lui Iosif? A fugit in Egipt familia lui Iisus cand, un rege mort inainte ca Iisus sa se nasca (Irod a murit cu 4 ani inainte sa se nasca Iisus), a dat ordin sa fie ucisi toti copiii de pana la 2 ani ( de parca soldatii nu stiau cum arata un prunc si trebuia sa fie si cei mai mari ucisi) sau au ramas in Betleem 7 zile? Cand a fost rastignit Iisus? Inainte de Paste sau in ziua de Paste? A fost batjocorit de ambii talhari de pe cruce? Cine s-a prezentat la mormantul lui?
prietene biblia nu ti releva toot,,iti si zice ca nu toate sau scris acolo,,vrei raspunsuri cauta in istorie cauta la sfintii parinti care sunt urmasi apoostoliloor

Pai istoria ne arata ca Iisus nu prea a fost cine se crede acu ca este. Iisus a fost un personaj mic pe care Pavel l-a umflat foarte tare iar evanghelistii, niste necunoscutii, l-au interpretat dupa propria lor viziune pe parcursul a multor decenii dupa ce Iisus s-ar fi prapadit. Practic artizanul crestinismului nu este Iisus ci Pavel. Apoi credinta crestina s-a imprastiat si a fost interpretata dupa cum au vrut muschii unora si altora. Istoria, cum s-au petrecut lucrurile, contrazic in mare parte ce zice credinta. Credinta este o minciuna, o manipulare.
eronat,,el a fost doar exemplul de ooom ,,cum trebui sa ne urmam viata,,ca ti zice,,eu sunt calea adevarul si viata,,nu a venit sa fie rege pe pamant ci in cer,,insa a poogoorat duhul sau sfant asupra apoostoliloor ca sa predice la toate popoarele cuvantul si invataturile lui,,caci de la el sunt nu de la apostoli

Citeste istorie a noului testament si nu mai bate campii cu chestii aiurea. Evanghelia lui Ioan este singura evanghelie care afirma ca Iisus este cuvantul lui Dzeu care a existat de la inceputul creatiei. Asta este ultima evanghelie scrisa, aproape la 100 de ani de la rastignire. In celelalte evanghelii Iisus a aparut doar la nasterea din fecioara si nu sustin ca el ar fi cuvantul lui dzeu sau dzeu intrupat. Deci este o contradictie teologica intre Ioan si celelalte evanghelii.
eroonat,,ti am zis ca aceste scrieri nu le poti lua dupa mintea ta daca nu esti luminat de dumnezeu,,,hristos iti este relevat inca de la inceputul biblie din cartea facerii,,la inceput a fost cuvantul,si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,cuvantul este hristos care este dumnezeu,,si ti l arata ca mantuitorul lumii si dumnezeu in multe alte parti

Dar dupa mintea cui? Involuntar ma faci si tampit Unde decat in dogma orotodxa este mentionat asta? In geneza nu zice nica de hristos. Ce va mai place sa manipulati si sa mintiti cu nonsalanta. Pavel n-a zis nimic. Ulterior, multe secole dupa a fost scornita asta dupa ce a fost preluata din evanghelia lui Ioan.
dumnezeirea lui hristos a fooost dezbatuta si la sinooodul de la niceea ti am zis ca aceste scrieri nu le poti lua dupa capul tau hristos este relevat mult innainte de ioan este relevat prin prooroci prin pomul vietii din rai si multe alte parti

Da cine erau sinozii aia de la Niceea? Niste Nimeni care credeau ca inteleg ceva. Despre prooroci si despre pomul vietii scrie un oarecare prin biblie un analfabet despre care nu se stie nimic. De ce ar trebui sa cred o afirmatie transmisa sub o forma ce nu poate fi probata? Poate respectivul era un schizofrenic sau un aurolac care se droga cu etnobotanice de prin Nazaret. Dumnezeul biblic este un criminal in serie pe care un nimeni incearca sa-l transforme in creator de universuri. Un creator de care m-as simti jenat. Universul este atat de complex incat a-l limita la Geneza biblica ar insemna sa ne batem joc de inteligenta umana. Biblia nu este pentru oameni inteligenti, este o modalitate de a amorti mintea bolnava a celor multi.
sinozi aceia erau uni precum sfantul nicolae,,,vezi viata lui,,,iar dumnezeu nu este criminal ,,noi suntem faptele noaste sunt ca el ne a creat sa ne indumnezeim nu sa ne indobitocim,,a fi inteligent insumeaza multe aspecte

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:28

De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 17:27:27Asasin in serie:

Sodoma si Gomora

asa e pacatele oamenilor ia omarat fizic in cele din urma nici decum dumnezeu

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:34

Vraji si minuni biblice

"Dacã Faraon vã va zice: Dã-ne vreun semn sau vreo minune, atunci tu sã zici fratelui tãu Aaron: Ia toiagul ºi-l aruncã jos înaintea lui Faraon ºi înaintea slujitorilor lui, ºi se va face ºarpe".
10. S-au dus deci Moise ºi Aaron la Faraon ºi la slujitorii lui ºi au fãcut cum le poruncise Domnul: a aruncat Aaron toiagul sãu înaintea lui Faraon ºi înaintea slujitorilor lui ºi s-a fãcut ºarpe.
11. Atunci a chemat ºi Faraon pe înþelepþii Egiptului ºi pe vrãjitori ºi au fãcut ºi vrãjitorii Egiptenilor asemenea lucru cu vrãjile lor:
12. Fiecare din ei ºi-a aruncat toiagul ºi s-a fãcut ºarpe. Dar toiagul lui Aaron a înghiþit toiegele lor.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:35

De la: 9am_750, la data 2013-12-13 17:28:56

Sodoma si Gomora

Tu cam uiti cine a creat omul defect.....Marele creator de rebuturi

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:38

Razboiul lui dumnezeu cu vrajitorii egipteni

Prima parte

17. Aºa zice Domnul: Din aceasta vei cunoaºte cã Eu sunt Domnul: iatã, cu acest toiag, care e în mâna mea, voi lovi apa din râu ºi se va preface în sânge;
18. Peºtele din râu va muri, râul se va împuþi ºi Egiptenii nu vor putea bea apã din râu".
19. ªi a mai zis Domnul cãtre Moise: "Sã zici lui Aaron, fratele tãu: Ia toiagul în mânã ºi întinde-þi mâna asupra apelor Egiptului: asupra râurilor lui, asupra lacurilor lui ºi asupra oricãrei adunãri de apã; ºi se vor preface în sânge ºi va fi sânge în toatã þara Egiptului, în vasele de lemn ºi în cele de piatrã!"
20. ªi au fãcut Moise ºi Aaron cum le-a poruncit Domnul: a ridicat Aaron toiagul sãu ºi a lovit apa râului, înaintea ochilor lui Faraon ºi înaintea ochilor slujitorilor lui, ºi toatã apa din râu s-a prefãcut în sânge.
21. Atunci peºtele din râu a murit, râul s-a împuþit ºi Egiptenii nu puteau sã bea apã din râu; ºi era sânge în toatã þara Egiptului.
22. ªi au fãcut aºa ºi magii Egipteni cu vrãjile lor. De aceea s-a învârtoºat inima lui Faraon ºi nu i-a ascultat, precum le spusese Domnul.
23. Întorcându-se, Faraon a intrat în casa sa ºi nu a pus la inimã aceasta.
24. Atunci au sãpat toþi Egiptenii în preajma râului, ca sã gãseascã sã bea apã, cãci din râu nu puteau sã bea apã.
25. Se împliniserã ºapte zile de când lovise Domnul apa.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:43

Capitolul 2..............lupta creatorilor de broaste

2. Iar de nu vei vrea sã-l laºi, iatã Eu voi lovi toate þinuturile tale cu broaºte.
3. Râul va miºuna de broaºte ºi, ieºind, acestea se vor sui în casele tale, în dormitoarele tale, pe paturile tale, în casele slujitorilor tãi ºi ale poporului tãu, în cuptoarele tale ºi în aluaturile tale;
4. Pe tine, pe poporul tãu ºi pe toate slugile tale se vor sui broaºte".
5. ªi a mai zis Domnul cãtre Moise: "Spune lui Aaron, fratele tãu: întinde toiagul cu mâna ta spre râuri, spre lacuri ºi spre bãlþi ºi fã sã iasã broaºte în pãmântul Egiptului!"
6. ªi ºi-a întins Aaron mâna sa asupra apelor Egiptului ºi ele au scos broaºte; ºi au ieºit broaºte ºi au acoperit pãmântul Egiptului.
7. Dar au fãcut asemenea ºi vrãjitorii Egiptenilor cu vrãjile lor ºi au scos broaºte în pãmântul Egiptului.

Hmmmmmmmmmmmmmm!

Broastele lui Moise inseamna ''minuni'' iar broastele egiptenilor inseamna ''vraji''....E forma de inceput a Inchizitiei

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:46

22. ªi ºi-a întins Moise mâna sa spre cer ºi s-a fãcut întuneric beznã trei zile în tot pãmântul Egiptului,

De ce oare egiptenii nu pomenesc de intunericul respectiv?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:51

Criminal in serie:

4. ªi a zis Moise: "Aºa grãieºte Domnul: La miezul nopþii voi trece prin Egipt
5. ªi va muri tot întâiul nãscut în pãmântul Egiptului, de la întâiul nãscut al lui Faraon, care urmeazã sã ºadã pe tronul sãu, pânã la întâiul nãscut al roabei de la râºniþã ºi pânã la întâiul nãscut al dobitoacelor.

E un creator de duzina care pleaca la vanatoare de oameni si dobitoace. Dobi toc este cel ce crede ca este posibil asa ceva. Ca o super......inteligenta creatoare ar avea asemenea preocupari.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:53

21. Iar Domnul mergea înaintea lor: ziua în stâlp de nor, arãtându-le calea, iar noaptea în stâlp de foc, luminându-le, ca sã poatã merge ºi ziua ºi noaptea.
22. ªi n-a lipsit stâlpul de nor ziua, nici stâlpul de foc noaptea dinaintea poporului.

Nu era mai simplu daca il dota pe Moise cu un GPS?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:56

27. ªi ºi-a întins Moise mâna asupra mãrii ºi spre ziuã s-a întors apa la locul ei, iar Egiptenii fugeau împotriva apei. ªi aºa a înecat Dumnezeu pe Egipteni în mijlocul mãrii.

Mare criminal mai era dumne-zeul evreilor

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 17:59

De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 17:35:50

Sodoma si Gomora

eronat,,te a creat perfect si ti a lasat libertatea de a te indumnezei pentru ca altfel erai marioneta,,insa omul a ales ce nu trebuia

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:03

18. Pe vrãjitori sã nu-i lãsaþi sã trãiascã!
19. Tot cel ce se împreunã cu dobitoc sã fie omorât.
20. Cel ce jertfeºte la alþi dumnezei, afarã de Domnul, sã se piardã.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:08

De la: 9am_750, la data 2013-12-13 17:59:40

Sodoma si Gomora

eronat,,te a creat perfect si ti a lasat libertatea de a te indumnezei pentru ca altfel erai marioneta,,insa omul a ales ce nu trebuia

Pai a ales ce a considerat el, omul, ca trebuie. Daca cel ce nu este a lasat mai multe optiuni atunci e vina lui daca noi alegem gresit. E gresit deoarece asa crede el, asta nu inseamna ca ceea ce el crede este corect. Daca eu nu aleg bine atunci vina ii apartine deoarece softul creat de elll da rateuri.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:14

Si asa au aparut preotii! Doar Moise primea informatiile si tot el le spunea evreilor ca nu au voie sa se apropie de munte cand vine dumnezeu pe munte prin mintea-i schizofrenica sub forma de tufa

1. Atunci a grãit Dumnezeu cu Moise ºi a zis:
2. "Spune fiilor lui Israel sã-Mi aducã prinoase: de la tot omul, pe care-l lasã inima sã dea, sã primeºti prinoase pentru Mine.
3. Iar prinoasele ce vei primi de la ei sunt acestea: aur, argint ºi aramã;
4. Mãtase violetã, purpurie ºi stacojie, în ºi pãr de caprã.
5. Piei de berbec vopsite roºu, piei de viþel de mare ºi lemn de salcâm;
6. Untdelemn pentru candele, aromate pentru mirul de uns ºi pentru miresmele de tãmâiere;
7. Piatrã de sardiu ºi pietre de pus la efod ºi la hoºen.
8. Din acestea sã-Mi faci locaº sfânt ºi voi locui în mijlocul lor.
9. Cortul ºi toate vasele ºi obiectele lui sã le faci dupã modelul ce-þi voi arãta Eu; aºa sã le faci!
10. Chivotul legii sã-l faci din lemn de salcâm: lung de doi coþi ºi jumãtate, larg de un cot ºi jumãtate ºi înalt de un cot ºi jumãtate.
11. Sã-l fereci cu aur curat, ºi pe dinãuntru ºi pe din afarã. Sus, împrejurul lui, sã-i faci cununã împletitã de aur.
12. Apoi sã torni pentru el patru inele de aur ºi sã le prinzi în cele patru colþuri de jos ale lui: douã inele pe o laturã ºi douã inele pe cealaltã laturã.
13. Sã faci pârghii din lemn de salcâm ºi sã le îmbraci cu aur.
14. ªi sã vâri pârghiile prin inelele de pe laturile chivotului, încât cu ajutorul lor sã se poarte chivotul.
15. Pârghiile sã fie necontenit în inelele chivotului.
16. Iar în chivot sã pui legea, pe care ji-o voi da.
17. Sã faci ºi capac la chivot, de aur curat, lung de doi coþi ºi jumãtate, ºi lat de un cot ºi jumãtate.
18. Apoi sã faci doi heruvimi de aur; ºi sã-i faci ca dintr-o bucatã, ca ºi cum ar rãsãri din cele douã capete ale capacului;
19. Sã pui un heruvim la un capãt ºi un heruvim la celãlalt capãt al capacului.
20. ºi heruvimii sã-i faci ca ºi cum ar ieºi din capac. Heruvimii aceºtia sã fie cu aripile întinse pe deasupra capacului, acoperind cu aripile lor capacul, iar feþele sã ºi le aibã unul spre altul; spre capac sã fie feþele heruvimilor.
21. Apoi sã pui acest capac deasupra la chivot, iar în chivot sã pui legea ce îþi voi da.
22. Acolo, între cei doi heruvimi de deasupra chivotului legii, Mã voi descoperi þie ºi îþi voi grãi de toate, câte am a porunci prin tine fiilor lui Israel.
23. Sã faci apoi masã din lemn de salcâm: lungã de doi coþi, latã de un cot, înaltã de un cot ºi jumãtate.
24. S-o îmbraci cu aur curat ºi sã-i faci împrejur cununã de aur, împletitã.
25. Sã mai faci împrejurul ei pervaz înalt de o palmã ºi împrejurul pervazului sã faci cununã de aur.
26. Sã mai faci patru inele de aur ºi sã prinzi cele patru inele sub cununã, în cele patru colþuri de la picioarele mesei.
27. Inelele sã fie în pervaz ca niºte torþi pentru pârghii, ca sã se poarte cu ele masa.
28. Iar pârghiile sã le faci din lemn de salcâm, sã le fereci cu aur curat ºi cu ele se va purta masa.
29. Apoi sã faci pentru ea talere, cãdelniþe, pahare ºi cupe, ca sã torni cu ele; acestea sã le faci din aur curat.
30. Iar pe masã sã pui pâinile punerii înainte, care se vor afla pururea înaintea Mea.
31. Sã faci sfeºnic din aur curat. Sfeºnicul sã-l faci bãtut din ciocan: fusul, braþele, cupele, nodurile ºi florile lui sã fie dintr-o bucatã.
32. ªase braþe sã iasã pe cele douã laturi ale lui: trei braþe ale sfeºnicului sã fie pe o laturã a lui ºi trei braþe ale sfeºnicului sã fie pe cealaltã laturã.
33. El va avea la un braþ trei cupe în forma florii de migdal, cu nodurile ºi florile lor, ºi la alt braþ va avea trei cupe în forma florii de migdal, cu nodurile ºi florile lor. Aºa vor avea toate cele ºase braþe, ce ies din fusul sfeºnicului.
34. Iar pe fusul sfeºnicului sã fie patru cupe în forma florii de migdal, cu nodurile ºi florile lor:
35. Un nod sub douã braþe, un alt nod sub alte douã braþe ºi un al treilea nod sub cele din urmã douã braþe, iar în vârful fusului sfeºnicului sã fie încã o cupã în forma florii de migdal cu nodul ºi floarea ei.
36. Nodurile ºi ramurile acestea sã fie dintr-o bucatã cu sfeºnicul. El trebuie sã fie lucrat tot cu ciocanul, dintr-o singurã bucatã de aur curat.
37. Sã-i faci ºapte candele ºi sã pui în el candelele acestea, ca sã lumineze latura din faþa lui.
38. Sã-i faci mucãri ºi tãviþe de aur curat.
39. Dintr-un talant de aur curat sã se facã toate obiectele acestea.
40. Vezi sã faci acestea toate dupã modelul ce þi s-a arãtat în munte".

Cine oare-i pomanagiul, dumnezeu sau Moise?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:15

De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 18:08:00

Sodoma si Gomora

Pai a ales ce a considerat el, omul, ca trebuie. Daca cel ce nu este a lasat mai multe optiuni atunci e vina lui daca noi alegem gresit. E gresit deoarece asa crede el, asta nu inseamna ca ceea ce el crede este corect. Daca eu nu aleg bine atunci vina ii apartine deoarece softul creat de elll da rateuri.
eronat,,vina iti apartine tie ca tu trebui sa te indumnezeiesti nu indobitocesti,nu te putea dummezeu marioneta ca atunci nu ai fi fost perfect ti a dat libertate din libertate pentru a ne indumnezei trebuia sa alegem ce e bun daca alegi raul de rau vom pierii karpoave,,alegerea e a noastra

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:21

De la: 9am_750, la data 2013-12-13 18:15:50

Sodoma si Gomora

eronat,,vina iti apartine tie ca tu trebui sa te indumnezeiesti nu indobitocesti,nu te putea dummezeu marioneta ca atunci nu ai fi fost perfect ti a dat libertate din libertate pentru a ne indumnezei trebuia sa alegem ce e bun daca alegi raul de rau vom pierii karpoave,,alegerea e a noastra

27. Iar Moise le-a zis: "Aºa zice Domnul Dumnezeul lui Israel: Sã-ºi încingã fiecare din voi sabia sa la ºold ºi strãbãtând tabãra de la o intrare pânã la cealaltã, înainte ºi înapoi, sã ucidã fiecare pe fratele sãu, pe prietenul sãu ºi pe aproapele sãu".
28. ªi au fãcut fiii lui Levi dupã cuvântul lui Moise. În ziua aceea au cãzut din popor ca la trei mii de oameni.

Vai de bunatatea lu' mnezeul tau

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:21

Sodoma si Gomora

27. Iar Moise le-a zis: "Aºa zice Domnul Dumnezeul lui Israel: Sã-ºi încingã fiecare din voi sabia sa la ºold ºi strãbãtând tabãra de la o intrare pânã la cealaltã, înainte ºi înapoi, sã ucidã fiecare pe fratele sãu, pe prietenul sãu ºi pe aproapele sãu".
28. ªi au fãcut fiii lui Levi dupã cuvântul lui Moise. În ziua aceea au cãzut din popor ca la trei mii de oameni.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:24

Dumnezeu cel lacom se comporta precum Patriarhul nostru.....de ce oare?

4. Apoi a grãit Moise la toatã obºtea fiilor lui Israel ºi a zis: "Iatã ce a mai poruncit Domnul sã vã spun:
5. Aduceþi din ale voastre, daruri Domnului; fiecare sã aducã Domnului daruri cât îl lasã inima: aur, argint ºi aramã;
6. Mãtase violetã, stacojie ºi viºinie, vison rãsucit ºi pãr de caprã;
7. Piei de berbec vopsite roºu, piei de viþel de mare ºi lemn de salcâm;
8. Untdelemn pentru sfeºnic ºi aromate pentru mirul de uns ºi pentru fãcut miresme de tãmâie,
9. Piatrã de sardiu, pietre pentru prins la efod ºi la hoºen.
10. Tot cel cu minte înþeleaptã dintre voi sã vinã ºi sã facã toate câte a poruncit Domnul:
11. Cortul ºi acoperãmintele lui, acoperiºul lui cel de deasupra, verigile ºi scândurile lui, pârghiile, stâlpii ºi postamentele lor;
12. Chivotul legii ºi pârghiile lui, capacul lui ºi perdeaua despãrþitoare, pietre de smarald, tãmâie ºi mir de ungere;
13. Masa cu pârghiile ºi toate uneltele ei ºi pâinile pentru punerea înainte,
14. Sfeºnicul pentru luminat cu toate obiectele lui, candelele lui ºi untdelemnul de ars;
15. Jertfelnicul tãmâierii ºi pârghiile lui ºi miresme pentru tãmâiere,
16. Jertfelnicul pentru arderile de tot, împletitura de sârmã pentru el, pârghiile lui ºi toate cele de trebuinþã pentru el; baia ºi postamentul ei,
17. Perdelele curþii, stâlpul ei cu postamentele lor ºi perdeaua de la intrarea în curte,
18. Þãruºii cortului; þãruºii curþii ºi frânghiile lor,
19. Veºmintele sfinte pentru fãcut slujba în locaºul sfânt; veºminte sfinte pentru Aaron preotul ºi veºminte pentru fiii lui, pentru slujba preoþiei".
20. Dupã aceea, plecând toatã obºtea fiilor lui Israel de la Moise,
21. A adus fiecare cât l-a lãsat inima sa ºi cât l-a îndemnat cugetul sã aducã dar Domnului, pentru facerea cortului adunãrii ºi a tuturor lucrurilor lui ºi pentru toate veºmintele sfinte.
22. ªi veneau bãrbaþii cu femeile ºi fiecare, dupã cum îl lãsa inima, aducea verigi, cercei, inele, brãþãri ºi tot felul de lucruri de aur; cum voia fiecare sã aducã Domnului daruri de aur.
23. Fiecare din cei ce aveau mãtase violetã, stacojie ºi viºinie, în ºi pãr de caprã, piei de berbec vopsite roºu ºi vânãt, le aducea.
24. Fiecare din cei ce puteau sã aducã în dar argint sau aramã, aducea din acestea Domnului; ºi fiecare din cei ce aveau lemn de salcâm, aducea pentru toate cele de trebuinþã;
25. Toate femeile cu minte iscusitã torceau cu mâinile lor ºi aduceau tort, mãtase violetã, stacojie ºi viºinie ºi în.
26. Toate femeile, pe care le trãgea inima ºi ºtiau sã toarcã, torceau pãr de caprã;
27. Iar cãpeteniile aduceau pietre de smarald ºi pietre scumpe de pus la efod ºi la hoºen,
28. Precum ºi miresme, untdelemn pentru candelabru, mir de ungere ºi miresme de tãmâiere.
29. Deci tot bãrbatul ºi femeia din fiii lui Israel, pe care i-a tras inima sã aducã pentru toate lucrurile ce poruncise Domnul prin Moise sã se facã, au adus dar de bunã voie Domnului.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 18:27

De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 18:21:05

Sodoma si Gomora

in cazul VT este vb de dreptatea divina care era executata prin intermediul omului.
oameni nu se pot si nu au dreptul sa se sustraga planurilor lui Dumnezeu mai mult decit le e ngaduit, daca Dumenzeu a stabilit ca acolo trebuie sa fie doar o anumita religie atunci aceea trebuie sa fie indiferent de consecinte.

Dumnezeu nu se infurie de la niste lucruri "simple , fara rost" caci inchinarea idolatra lipsita de moralitate este pieire prin sine insasi , mai bine sa mori si la invierea mortilor poate mai ai o noua sansa.
Stie Dumnezeu ce face mai bine ca noi.
noi nu le stim pe toate -nici pe departe.

Nici la Judecata cind la urgie o sa piara o treiime din populatia pamintului si din animale si apoi dupa venirea lui Iisus cind cei ramasi se vor injumatati si ei nu va fi vorba nicidecum de lucruri simple, fara rost.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 19:07

De la: 9am_750, la data 2013-12-13 18:27:29
De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 18:21:05

Sodoma si Gomora

in cazul VT este vb de dreptatea divina care era executata prin intermediul omului.
oameni nu se pot si nu au dreptul sa se sustraga planurilor lui Dumnezeu mai mult decit le e ngaduit, daca Dumenzeu a stabilit ca acolo trebuie sa fie doar o anumita religie atunci aceea trebuie sa fie indiferent de consecinte.

Dumnezeu nu se infurie de la niste lucruri "simple , fara rost" caci inchinarea idolatra lipsita de moralitate este pieire prin sine insasi , mai bine sa mori si la invierea mortilor poate mai ai o noua sansa.
Stie Dumnezeu ce face mai bine ca noi.
noi nu le stim pe toate -nici pe departe.

Nici la Judecata cind la urgie o sa piara o treiime din populatia pamintului si din animale si apoi dupa venirea lui Iisus cind cei ramasi se vor injumatati si ei nu va fi vorba nicidecum de lucruri simple, fara rost.

Parca aveam dreptul la liberul arbitru

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 00:48

Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca?

draguta toocmai ti am dat un link in care se vooorbea de asta insa l ai trecut cu vederea ca de ooobicei pentru ca tie iti plac can canurile,,inca de cand a inviat hristos este aceasta lumina ca desi era noapte in moormant era lumina,,avem marturii din anul 100 despre aceasta lumina si cu precadere din anii 400 cand nu exista nici un fosfor sau alte insinuari proostesyi,,iar aceasta lumina nu arde draguta in primele minute

cat despre ultima parte cred ca vorbesti despre icoanele din mintea ta pentru ca ,,cand sa scris biblia nu exista nici o icoana in foorma de acum,,insa ei pot face altceva acesti draci,,si anume cu visele draguta
_______
Asta dupa mintea ta , cati prooroci din Biblie au avut descoperiri in vise si vedenii?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 01:12

Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca?

draguta toocmai ti am dat un link in care se vooorbea de asta insa l ai trecut cu vederea ca de ooobicei pentru ca tie iti plac can canurile,,inca de cand a inviat hristos este aceasta lumina ca desi era noapte in moormant era lumina,,avem marturii din anul 100 despre aceasta lumina si cu precadere din anii 400 cand nu exista nici un fosfor sau alte insinuari proostesyi,,iar aceasta lumina nu arde draguta in primele minute

cat despre ultima parte cred ca vorbesti despre icoanele din mintea ta pentru ca ,,cand sa scris biblia nu exista nici o icoana in foorma de acum,,insa ei pot face altceva acesti draci,,si anume cu visele draguta
_______
Asta este scris in Apocalipsa deci aparusera icoanele, si recunoaste ca toti ortodocsi spun ca le plang icoanele.De ce nu ar fi vorba de icoanele voastre, despre care Dumnezeu mi-a raspuns la rugaciune si au ars de s-au facut scrum.Iar apoi am citit in Biblie ca" santem stapani pe lucrurile care le-am cerut" Si este adevarat, toata Biblia este adevarata, dar mintea omului nu poate sa o cuprinda daca nu-i descopera Dumnezeu. Deaceia fiecare cunoaste in functie de cat i-a descoperit Dumnezeu, pentru ca descoperirea se face prin credinta.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 01:17

noapte buna valentina,,te rog sa ma ierti daca te am jignit
----------
acesta este un gest crestinesc pe care putini pot sa-l faca, asa ca te iert dar sa nu mai faci, si trebuie sa te obisnuiesti sa crezi ca si alte culte au dreptate mai mare ca voi.. Cerceteaza si tu cum am cercetat si noi si am gasit pe alti mai buni ca voi.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 01:24

sigur ca da,,te am batjoocoorit rau,,asa e cand te vezi fara argumente valentina eu dooar ti am zis ca nu cunosti cu adevarat rugaciunea in duh si adevar asta e doar ooo sintagma a sectelor vooastre,,cand te roogi in duh si adevar simti oo caldura in inima si tot corpul ti se infierbanta si transpira iar ochi tai lacrimeaza neincetat valentina
----------
Fara argumente esti tu, ca nu sti cum m-am rugat eu si nici durerea din sufletul meu in acea perioada, asa ca incearca sa gandesti mai mult inainte de a scrie.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 01:29

13. ªi a zis Cain cãtre Domnul Dumnezeu: "Pedeapsa mea este mai mare decât aº putea-o purta.
14. De mã izgoneºti acum din pãmântul acesta, mã voi ascunde de la faþa Ta ºi voi fi zbuciumat ºi fugar pe pãmânt, ºi oricine mã va întâlni, mã va ucide".

Cine l-ar fi ucis? Era doar el pe pamant cu Adam si Eva. El nu era dumnezeu ca sa stie ca din legaturile lui incestuoase omul se va inmulti.
-----------
Dar ei traiau in jur de 900 de ani si se tot nasteau.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 01:43

28. ªi, cãutând spre Sodoma ºi Gomora ºi spre toate împrejurimile lor, a vãzut ridicându-se de la pãmânt fumegare, ca fumul dintr-un cuptor.
29. Dar, când a stricat Dumnezeu toate cetãþile din pãrþile acelea, ºi-a adus aminte Dumnezeu de Avraam ºi a scos pe Lot afarã din prãpãdul cu care a stricat Dumnezeu cetãþile, unde trãia Lot.
30. Apoi a ieºit Lot din Þoar ºi sa aºezat în munte, împreunã cu cele douã fete ale sale, cãci se temea sã locuiascã în Þoar, ºi a locuit într-o peºterã, împreunã cu cele douã fete ale sale.
31. Atunci a zis fata cea mai mare cãtre cea mai micã: "Tatãl nostru e bãtrân ºi nu-i nimeni în þinutul acesta, care sã intre la noi, cum e obiceiul pãmântului.
32. Haidem dar sã îmbãtãm pe tatãl nostru cu vin ºi sã ne culcãm cu el ºi sã ne ridicãm urmaºi dintr-însul!"
33. ªi au îmbãtat pe tatãl lor cu vin în noaptea aceea; ºi în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstã, a dormit cu tatãl ei ºi acesta n-a simþit când s-a culcat ºi când s-a sculat ea.
34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstã cãtre cea mai tânãrã: "Iatã, eu am dormit astã-noapte cu tatãl meu; sã-l îmbãtãm cu vin ºi în noaptea aceasta ºi sã intri ºi tu sã dormi cu el ca sã ne ridicãm urmaºi din tatãl nostru!"
35. ªi l-au îmbãtat cu vin ºi în noaptea aceasta ºi a intrat ºi cea mai micã ºi a dormit cu el; ºi el n-a ºtiut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea.
36. ªi au rãmas amândouã fetele lui Lot grele de la tatãl lor.
37. ªi a nãscut cea mai mare un fiu, ºi i-a pus numele Moab, zicând: "Este din tatãl meu". Acesta e tatãl Moabiþilor, care sunt ºi astãzi.
38. ªi a nãscut ºi cea mai micã un fiu ºi i-a pus numele Ben-Ammi, zicând: "Acesta-i fiul neamului meu". Acesta e tatãl Amoniþilor, care sunt ºi astãzi.

Bei .....da bine a ales dumnezeu....A salvat ce? Un betiv si 2 parashute din Sodoma si Gomora! Ei erau cei mai credinciosi ceilalti erau homosexuali..
-----------
Sti ce ma uimeste KARPOV? ca si atei citesc Biblia si o inteleg in felul lor.Tocmai aceasta este Evanghelia - vestea buna - Domnul Isis, care ne aduce biruinta prin credinta ca nu este om fara pacat.Gandeste-te la cutremurul din 97 cati oameni s-au imbatat dupa cutremur de spima.Lot vazuse ceva mai groaznic decat cutremurul si s-a imbatat, dar el credea cu adevarat in Dumnezeu.Deci oamenii lui Dumnezeu nu se mantuiesc nici prin fapte bune , nici prin fapte rele ci prin credinta.Ce discutie a avut Dumnezeu cu Avraam inainte de a arde Sodoma si Gomora?
---------Doamne daca vor fi 10 credinciosi? Daca vor fi 10 credinciosi nu o voi arde a rspuns Dumnezeu.In final credincios a fost numai Lot si Dumnezeu stie sa-si apere credinciosi.Asa ca nu judeca inainte de a intelege totul din Biblie.Totusi ma bucur ca citesti.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 01:57

Sectarul: Pãrinte, mi-am dat seama cã eu nu sunt înþeles aici. Eu nu pot sã mã lepãd de credinþa pe care am aflat-o, chiar dacã mi-aþi rãspuns la întrebãrile mele.
Preotul: Într-adevãr, toþi aceia care nu se supun Bisericii Ortodoxe, celei adevãrate, rãmân fracþiune ereticã ºi nu se vor îndrepta, cã zic Sfinþii Pãrinþi aºa: „De la tot pãcatul se întoarce omul uºor, dar de la eres, foarte greu!” ªi aceasta pentru cã se întunecã partea raþionalã a sufletului ºi degeaba îi spun eu cã aici este alb, cã el vede negru. ªi atunci foarte greu se întoarce. Aºa rãmân toþi sectanþii, care s-au rupt de la dreapta credinþã!
-----------
Toate discutiile dintre sectari si popi scrise de tine nu au suport Biblic.Suprt Biblic are Legea prin care vor trai cei ce cred si faradelegea prin care vor pieri toti oamenii care o practica. Restu sant discutii ca sa maresti preotimea pe care sfinti Apotoli au adus-o la pocainta, bine inteles cei ce au crezut.Mai bine ai incerca sa intelegi pocainta ca este porunca de la Dumnezeu si tu nu esti in slujba Lui.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 02:10

iar lumina vine in diferite fooorme ca un fulger sau glob de foc nu se aprinde pur si simplu oo lumanare

Sigur ca vine din alte forme. Oricum, din 850 se stie de chestia asta. Oricum, explicatiile sunt simple. Nu exista nimic credibil la o afirmatie a unor oameni care cred ca omul a fost creat si contrazic stiinta. Poti sa crezi ce doresti. Daca te incanta minciuna, tot minciuna ramane oricum.

eroonat sunt inca de cand a inviat hristooos ca desi era noapte in mormant era lumina cand au venit sa l vada si din 135 precum am scris mai sus ,si din 400 ,,si ca vine din alte foorme o spui doar tu fiind influentat de cei care incearca de 2000 de ani sa conteste asta insa nu reusesc ca nu au cum,,eu am zis sub diferite fooorme,,ca in fiecare an e diferit,,in 1984 parca a aparut in luna iulie sau august de vreoo 8 ori prevestind ceva probabil,,odata aceasta lumina a fisurat stalpul de la intrare care se vede si acum ca e fisurat nu mai stiu in ce an pentru ca ortoodoooxi erau tinuti afara acest lucru e certificat de oameni de stiinta si de cei care au traito deci nu are nici o treaba cu foosforul descoperit de oameni ulterior sau alte lucruri
---------
In Octombrie 2013 am fost la mormantul Domnului si nu era nici-o lumina divina. Intrati mai multi cu patriarhul si veti vedea ca fosforul aprinde sau alt gaz chimic.....de ce va lasati pacaliti.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 02:15

Catolicismul si ortodoxismul a fost bun in perioada cand raspandirea bibliilor era greoaie si cand marea majoritate a populatiei nu stia sa scrie si sa citeasca.Acum bibliile sunt pretutindeni, lumea stie carte...
Dice in ce mai putini se lasa inselati de povestile voastre.

pune mana pe cartea de istorie si ai sa intelegi de ce preotimea, popii, sarlatanii ordinari, au interzis citirea bibliei de catre enoriasi....

prostimea credincioasa n-avea voie s-o ceteasca, bre !
-----------
ca sa manance mai multi colaci ca de credinta nu le pasa.Cei ce citesc Biblia pleaca de la ei, si totusi lupta sa-i prosteasca si asa prin 750.

Pagini: << 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: