Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 22:43
Dragii si stimatii mei cavaleri si doamne respectate,
Haideti totusi sa aprofundam ceea ce am adus pe masa discutiei: DE CE ESTE MOARTEA O NECESITATE? ---------- Despre care MOARTE doresti sa discutam? Prima moarte prin care trecem toti este doar un somn, pentru ca toti vom invia, unii pentru viata vesnica si altii pentru moarte vesnica.Deci a doua moarte este necesara ca omul pacatos sa dispara de pe pamant Pe noul pamant nu vor mai fii oameni pacatosi, iar daca se intampla sa mai pacatuiasca cineva imediat va fi aruncat in iezerul de foc si se va face cenusa.Deaceia este scris unii vor fi lumina si altii cenusa. Prima moarte care nu este decat un somn este necesara ca Dumnezeu sa-si aleaga din toate generatiile un popor credincios care sa fie al Sau vesnic.A fi credincios inseamna sa ajungi la desavarsirea ceruta de Dumnezeu prin ascultare, adica sa umblam in faptele pregatite de El din vesnicii pentru noi in care intra cele 10 porunci, Legile , sfaturile si indrumarile date de Dumnezeu.Sper sa intelegi, iar daca nu ai inteles mai intreaba-ma. --------- Deci incinerarea nu este vazuta pozitiv. Eu, daca aleg sa fiu incinerata dupa moartea mea, voi deveni cenusa. Corpul meu va deveni cenusa. Nu si spiritul, nu si sufletul meu, care sunt lumina. --------- Genesa 3/ 19 În sudoarea feþei tale sã-þi mãnânci pâinea, pânã te vei întoarce în pãmânt, cãci din el ai fost luat; cãci þãrânã eºti ºi în þãrânã te vei întoarce.” Gen 2.7; Iov 21.26; Iov 34.15; Ps 104.29; Ecl 3.20; Ecl 12.7; Rom 5.12; Evr 9.27; Gen 3.5; Isa 19.12; Isa 47.12-13; Ier 22.23; Dupa cum vezi Dumnezeu ne spune in Cuvantul Sau ca "In tarana ne vom intoarce".Cei ce se incinereaza se intelege ca nu au crezut.Invierea va fi in trup si el in ce trup inviaza......trup de cenusa? Duhul este doar o umbra si poate si el sa fie aruncat in ghena din pricina necredintei.Asa ca te sfatuiesc sa nu te incinerezi.Multa pace. nu e vorba ca daca te incinerezi nu ai cum sa invi in trup ,cas oameni care mor arsi insa asta nu e un impediment pentru dumnezeu sa te readuca in trup la invierea mortilor,,este vorba ca nu se incinera nimeni in vechime si nu ti zice nicaieri sa te incinerezi, -------- Facusem rost de Biblie cand a inceput Dumnezeu sa mi se arate, sa-mi vorbeasca si sa-mi raspunda la rugaciuni. pai vz,,exact ce ti am zis,,habar nu aveai cu ce sa mananca,,ai fost prada usoara,,si tot nu mi ai spus cate batiste si haine ai stors si ai schimbat ,ca vorbiti voi sectele de aceasta rugaciune dar nu stiti ce e,,ca daca stiai imi ziceai cate randuri de haine ai schimbat,,de multe ori raspunsul la rugaciuni e inselator valentina daca zici mereu dami cutare sau cutare ----------- Nu am ce sa invat de la tine 750,imi pare rau ca nu reusesti sa-ti dai seama ca tot ce marturisesti tu nu este adevarat.Asa ca nu-ti mai spun in ce fel m-am rugat eu , pentru ca esti un mare batjocoritor, si nu am vazut un comentariu adevarat din partea ta. |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 22:54
Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca?
draguta toocmai ti am dat un link in care se vooorbea de asta insa l ai trecut cu vederea ca de ooobicei pentru ca tie iti plac can canurile,,inca de cand a inviat hristos este aceasta lumina ca desi era noapte in moormant era lumina,,avem marturii din anul 100 despre aceasta lumina si cu precadere din anii 400 cand nu exista nici un fosfor sau alte insinuari proostesyi,,iar aceasta lumina nu arde draguta in primele minute cat despre ultima parte cred ca vorbesti despre icoanele din mintea ta pentru ca ,,cand sa scris biblia nu exista nici o icoana in foorma de acum,,insa ei pot face altceva acesti draci,,si anume cu visele draguta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 22:58
De la: 9am121159, la data 2013-12-12 22:43:38 Dragii si stimatii mei cavaleri si doamne respectate,sigur ca da,,te am batjoocoorit rau,,asa e cand te vezi fara argumente valentina eu dooar ti am zis ca nu cunosti cu adevarat rugaciunea in duh si adevar asta e doar ooo sintagma a sectelor vooastre,,cand te roogi in duh si adevar simti oo caldura in inima si tot corpul ti se infierbanta si transpira iar ochi tai lacrimeaza neincetat valentina
|
Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 23:14
noapte buna valentina,,te rog sa ma ierti daca te am jignit
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 06:16
De la: 9am_750, la data 2013-12-12 22:54:12Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca? Puteti sa ne dati si noua un nume de istoric,un nume de document,carte,ceva care sa ateste cea ce spuneti privitor la aceasta lumina din anul 100,400 ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 06:32
Ma inspaimanta primitivismul gandirii unor oameni din secolul asta. E groaznic pt ca evul mediu a trecut insa conceptiile lui au ramas. Cum fac unii din ignoranta o virtute. Daca dati ignorantei un motiv temeinic sa prospere inseamna ca nu ati evoluat prea mult, nici chiar spiritual.
Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 07:40
ªi a zis Dumnezeu: "Sã fie luminãtori pe tãria cerului, ca sã lumineze pe pãmânt, sã despartã ziua de noapte ºi sã fie semne ca sã deosebeascã anotimpurile, zilele ºi anii,
15. ªi sã slujeascã drept luminãtori pe tãria cerului, ca sã lumineze pãmântul. ªi a fost aºa. 16. A fãcut Dumnezeu cei doi luminãtori mari: luminãtorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei ºi luminãtorul cel mai mic pentru cârmuirea nopþii, ºi stelele. 17. ªi le-a pus Dumnezeu pe tãria cerului, ca sã lumineze pãmântul, 18. Sã cârmuiascã ziua ºi noaptea ºi sã despartã lumina de întuneric. ªi a vãzut Dumnezeu cã este bine." Hmmmm! Luminatori? A aprins felinarele! Dupa mintea lui sau a celui care a mazgalit biblia stelele sunt niste luminatori care nu au nimic de a face cu soarele. Soarele e un 'bec'' cu putere mai mare. Si a vazut ca e bine sa fie lumina caci nu primise sarmanul informatia de la parintii lui ca lumina este buna si nici nu era in stare sa prevada viitorul.
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 07:44
21. A fãcut Dumnezeu animalele cele mari din ape ºi toate fiinþele vii, care miºunã în ape, unde ele se prãsesc dupã felul lor, ºi toate pãsãrile înaripate dupã felul lor. ªi a vãzut Dumnezeu cã este bine.
22. ªi le-a binecuvântat Dumnezeu ºi a zis: "Prãsiþi-vã ºi vã înmulþiþi ºi umpleþi apele mãrilor ºi pãsãrile sã se înmulþeascã pe pãmânt! 23. ªi a fost searã ºi a fost dimineaþã: ziua a cincea. 24. Apoi a zis Dumnezeu: "Sã scoatã pãmântul fiinþe vii, dupã felul lor: animale, târâtoare ºi fiare sãlbatice dupã felul lor". ªi a fost aºa. 25. A fãcut Dumnezeu fiarele sãlbatice dupã felul lor, ºi animalele domestice dupã felul lor, ºi toate târâtoarele pãmântului dupã felul lor. ªi a vãzut Dumnezeu cã este bine. Si iar vede dumnezeu ca ''este bine'', dupa ce face ceva, asta cam seamana a Experiment nu a minune!
|
|
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 07:49
2. "ªi a sfârºit Dumnezeu în ziua a ºasea lucrarea Sa, pe care a fãcut-o; iar în ziua a ºaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a fãcut."
Dumnezeu oboseste? Si acum e obosit de nu mai apare prin desert sa-i ajute pe evrei?
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 07:56
9. ªi a strigat Domnul Dumnezeu pe Adam ºi i-a zis: "Adame, unde eºti?"
Se orienta greu ''cel de sus'', omul nu inventase GPS-ul asa ca nu avea sarmanul de unde sa stie pe unde golanea Adam. Oare cine a povestit Geneza asa in amanunt de a stiut neica Nimeni, cel care a scris-o, sa ne-o transmita noua, pacatosilor? O fi stat la o sueta cu dumnezeu sau a avut acces la vreo arhiva.......cereasca?
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:01
22. ªi a zis Domnul Dumnezeu: "Iatã Adam s-a fãcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele ºi rãul. ªi acum nu cumva sã-ºi întindã mâna ºi sã ia roade din pomul vieþii, sã mãnânce ºi sã trãiascã în veci!..."
In rai s-ar intelege ca exista pomi care au anumite puteri miraculoase. Un fel de momeala pentru prosti ca Adam. Oare cine a fabricat Adam-ul? O fi etalonul de prostie.
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:10
24. ªi izgonind pe Adam, l-a aºezat în preajma grãdinii celei din Eden ºi a pus heruvimi ºi sabie de flacãrã vâlvâitoare, sã pãzeascã drumul cãtre pomul vieþii.
Mai bine chema Jandarmeria! S-ar intelege de aici ca dumnezeu nu a prevazut furtul si nu inteleg de cine mai apara pomul vietii din moment ce omul disparuse din rai? Statea cam prost cu logica cel care a scris povestea sau se baza strict pe prostia celor care citeau?
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:15
13. ªi a zis Cain cãtre Domnul Dumnezeu: "Pedeapsa mea este mai mare decât aº putea-o purta.
14. De mã izgoneºti acum din pãmântul acesta, mã voi ascunde de la faþa Ta ºi voi fi zbuciumat ºi fugar pe pãmânt, ºi oricine mã va întâlni, mã va ucide". Cine l-ar fi ucis? Era doar el pe pamant cu Adam si Eva. El nu era dumnezeu ca sa stie ca din legaturile lui incestuoase omul se va inmulti.
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:34
17. Potopul a þinut pe pãmânt patruzeci de zile ºi patruzeci de nopþi ºi s-a înmulþit apa ºi a ridicat corabia ºi aceasta s-a înãlþat deasupra pãmântului.
18. ªi a crescut apa mereu ºi s-a înmulþit foarte tare pe pãmânt ºi corabia se purta pe deasupra apei. 19. ªi a sporit apa pe pãmânt atât de mult, încât a acoperit toþi munþii cei înalþi, care erau sub cer. 20. ªi a acoperit apa toþi munþii cei înalþi, ridicându-se cu cincisprezece coþi mai sus de ei. Hmmmmm! Un glob acoperit de apa ce se inalta cu 15 coti mai sus decat Everestul? Asta inseamna o triplare a greutatii Pamantului si o afectare a miscarilor de revolutie si de rotatie si poate de ''franare'' a vitezei de miscare prin galaxie(700.000 km/ora). La asemenea viteze greutatea conteaza! Dar prostii care scriu o biblie nu au de unde sa stie acest lucru, dumnezeu nu le spunea chiar totul.
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:37
De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 08:34:5617. Potopul a þinut pe pãmânt patruzeci de zile ºi patruzeci de nopþi ºi s-a înmulþit apa ºi a ridicat corabia ºi aceasta s-a înãlþat deasupra pãmântului. mare noroc ai ca esti tu ....am sarit imediat cand am vazut asemenea aberatii....acum m-am linistit...zi-i inainte ca-i zici bine....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:43
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-13 08:37:29De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 08:34:5617. Potopul a þinut pe pãmânt patruzeci de zile ºi patruzeci de nopþi ºi s-a înmulþit apa ºi a ridicat corabia ºi aceasta s-a înãlþat deasupra pãmântului. 11. Când însã s-a apropiat Avram sã intre în Egipt, a zis cãtre Sarai, femeia sa: "ªtiu cã eºti femeie frumoasã la chip. 12. De aceea, când te vor vedea Egiptenii, vor zice: "Aceasta-i femeia lui! ªi mã vor ucide pe mine, iar pe tine te vor lãsa cu viaþã. 13. Zi deci cã-mi eºti sorã, ca sã-mi fie ºi mie bine pentru trecerea ta ºi pentru trecerea ta sã trãiesc ºi eu!" 14. Iar dupã ce a sosit Avram în Egipt, au vãzut Egiptenii cã femeia lui e foarte frumoasã. 15. ªi au vãzut-o ºi dregãtorii lui Faraon ºi au lãudat-o înaintea lui Faraon ºi au dus-o în casa lui Faraon; 16. ªi pentru ea i-au fãcut bine lui Avram ºi avea el oi, vite mari ºi asini, slugi ºi slujnice, catâri ºi cãmile. 17. Domnul însã a lovit cu bãtãi mari ºi grele pe Faraon ºi casa lui, pentru Sarai, femeia lui Avram. 18. ªi chemând Faraon pe Avram, i-a zis: "Ce mi-ai fãcut? De ce nu mi-ai spus cã aceasta e soþia ta? 19. Pentru ce ai zis: Mi-e sorã? ªi eu am luat-o de femeie: Acum dar iatã-þi femeia! Ia-þi-o ºi te du!" 20. ªi a dat Faraon poruncã oamenilor sãi pentru Avram, ca sã-l petreacã pe el ºi pe femeia lui ºi toate câte avea ºi pe Lot, care îl însoþea. Parashutism?
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:52
20. Zis-a deci Domnul: "Strigarea Sodomei ºi a Gomorei e mare ºi pãcatul lor cumplit de greu.
21. Pogorî-Mã-voi deci sã vãd dacã faptele lor sunt cu adevãrat aºa cum s-a suit pânã la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, sã ºtiu". S-ar parea ca Mos Craciun se baza pe zvonuri si ca urma sa se ''informeze'' la fata locului precum Cuza Voda.
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:56
28. ªi, cãutând spre Sodoma ºi Gomora ºi spre toate împrejurimile lor, a vãzut ridicându-se de la pãmânt fumegare, ca fumul dintr-un cuptor.
29. Dar, când a stricat Dumnezeu toate cetãþile din pãrþile acelea, ºi-a adus aminte Dumnezeu de Avraam ºi a scos pe Lot afarã din prãpãdul cu care a stricat Dumnezeu cetãþile, unde trãia Lot. 30. Apoi a ieºit Lot din Þoar ºi sa aºezat în munte, împreunã cu cele douã fete ale sale, cãci se temea sã locuiascã în Þoar, ºi a locuit într-o peºterã, împreunã cu cele douã fete ale sale. 31. Atunci a zis fata cea mai mare cãtre cea mai micã: "Tatãl nostru e bãtrân ºi nu-i nimeni în þinutul acesta, care sã intre la noi, cum e obiceiul pãmântului. 32. Haidem dar sã îmbãtãm pe tatãl nostru cu vin ºi sã ne culcãm cu el ºi sã ne ridicãm urmaºi dintr-însul!" 33. ªi au îmbãtat pe tatãl lor cu vin în noaptea aceea; ºi în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstã, a dormit cu tatãl ei ºi acesta n-a simþit când s-a culcat ºi când s-a sculat ea. 34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstã cãtre cea mai tânãrã: "Iatã, eu am dormit astã-noapte cu tatãl meu; sã-l îmbãtãm cu vin ºi în noaptea aceasta ºi sã intri ºi tu sã dormi cu el ca sã ne ridicãm urmaºi din tatãl nostru!" 35. ªi l-au îmbãtat cu vin ºi în noaptea aceasta ºi a intrat ºi cea mai micã ºi a dormit cu el; ºi el n-a ºtiut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea. 36. ªi au rãmas amândouã fetele lui Lot grele de la tatãl lor. 37. ªi a nãscut cea mai mare un fiu, ºi i-a pus numele Moab, zicând: "Este din tatãl meu". Acesta e tatãl Moabiþilor, care sunt ºi astãzi. 38. ªi a nãscut ºi cea mai micã un fiu ºi i-a pus numele Ben-Ammi, zicând: "Acesta-i fiul neamului meu". Acesta e tatãl Amoniþilor, care sunt ºi astãzi. Bei .....da bine a ales dumnezeu....A salvat ce? Un betiv si 2 parashute din Sodoma si Gomora! Ei erau cei mai credinciosi ceilalti erau homosexuali...
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 08:59
1. Apoi a plecat Avraam de acolo spre miazãzi ºi s-a aºezat între Cadeº ºi Sur ºi a trãit o vreme în Gherara.
2. ªi a zis Avraam despre Sarra, femeia sa: "Mi-e sorã", cãci se temea sã spunã: "E femeia mea", ca nu cumva sã-l ucidã locuitorii cetãþii aceleia din pricina ei. Iar Abimelec, regele Gherarei, a trimis ºi a luat pe Sarra. 3. Dar noaptea în vis a venit Dumnezeu la Abimelec ºi i-a zis: "Iatã, tu ai sã mori pentru femeia, pe care ai luat-o, cãci ea are bãrbat". 4. Abimelec însã nu se atinsese de ea ºi a zis: "Doamne, ucide-vei oare chiar ºi un om drept? 5. Oare n-a zis el singur: "Mi-e sorã?" Ba ºi ea mia zis: "Mi-e frate!" Eu cu inimã nevinovatã ºi cu mâini curate am fãcut aceasta". 6. Iar Dumnezeu i-a zis în vis: "ªi Eu ºtiu cã cu inimã nevinovatã ai fãcut aceasta ºi te-am ferit de a pãcãtui împotriva Mea; de aceea nu þi-am îngãduit sã te atingi de ea. 7. Acum însã dã înapoi femeia omului aceluia, cã e prooroc, ºi se va ruga pentru tine ºi vei fi viu; iar de nu o vei da înapoi, sã ºtii bine cã ai sã mori ºi tu ºi toþi ai tãi!" 8. ªi, sculându-se Abimelec, a doua zi de dimineaþã, a chemat pe toþi slujitorii sãi ºi le-a povestit toate acestea în auz, ºi s-au spãimântat toþi oamenii aceia foarte tare. 9. Apoi a chemat Abimelec pe Avraam ºi i-a zis: "Ce mi-ai fãcut tu? Cu ce þi-am greºit eu, de ai adus asupra mea ºi asupra þãrii mele aºa pãcat mare? Tu mi-ai fãcut un lucru, care nu se cuvine a-l face!" 10. ªi a mai zis Abimelec cãtre Avraam: "Ce ai socotit tu, de ai fãcut una ca asta?" 11. Rãspuns-a Avraam: "Am socotit cã prin þinutul acesta lipseºte frica de Dumnezeu ºi voi fi omorât din pricina femeii mele. 12. Cu adevãrat ea mi-e sorã dupã tatã, dar nu ºtiu dupã mamã, iar acum mi-e soþie. 13. Iar când m-a scos Dumnezeu din casa tatãlui meu, ca sã pribegesc, am zis cãtre ea: "Sã-mi faci acest bine, ºi, în orice loc vom merge, sã zici de mine: "Mi-e frate!" 14. Atunci a luat Abimelec o mie de sicli de argint, vite mari ºi mici, robi ºi roabe ºi a dat lui Avraam; ºi i-a dat înapoi ºi pe Sarra, femeia sa. 15. ªi a zis Abimelec cãtre Avraam: "Iatã, þinutul meu îþi este la îndemânã: locuieºte unde îþi place!" 16. Iar cãtre Sarra a zis: "Iatã, dau fratelui tãu o mie de sicli de argint, care vor fi ca un vãl pe ochi pentru cei ce sunt împrejurul tãu ºi pentru lumea toatã. ªi iatã cã acum eºti socotitã dreaptã!" Mda! S-ar parea ca Sara stia sa ......produca bani!
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 09:16
Guvernul il ajuta pe dumnezeu cu 20 de milioane de lei din fondul de rezerva al guvernului, oare pentru ce? Se cumpara ceva minuni sau moasthe?
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 09:40
De la: IonOOO, la data 2013-12-13 06:16:48binenteles ca ti putem da ioane insa tu cum ai aparut dupa 1800 de ani de unde sa sti,,nici biblia nu sti de unde o ai,,este un laic grec care nu are nici o treaba cu ortodoxia sunt musulmanii sunt o gramada de marturii in sensul asta,,daca te uitai la lincul care ti l am dat vedeai o carte ,lumina de la ierusalim,,care contine aceste marturiiDe la: 9am_750, la data 2013-12-12 22:54:12Nu e de la secta, am citit pe internet,despre gazul chimic care ia foc in noaptea de Pasti la Ierusalim. De ce nu intrati mai multi cu popa ca sa va convingeti.Nu ai citit in Biblie ca diavolul poate sa oboare foc din cer si poate face icoana sa planga si chiar sa vorbeasca? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 09:45
karpoave biblia nu se ia literar ca altfel ajungi si la aberatiile sectelor de aia iti zice ca cei cu dinti de lapte in ale credintei nu pot interpreta biblia
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 11:54
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 09:45:01karpoave biblia nu se ia literar ca altfel ajungi si la aberatiile sectelor de aia iti zice ca cei cu dinti de lapte in ale credintei nu pot interpreta biblia Atunci tu ce intelegi din frazele urmatoare? 31. Atunci a zis fata cea mai mare cãtre cea mai micã: "Tatãl nostru e bãtrân ºi nu-i nimeni în þinutul acesta, care sã intre la noi, cum e obiceiul pãmântului. 32. Haidem dar sã îmbãtãm pe tatãl nostru cu vin ºi sã ne culcãm cu el ºi sã ne ridicãm urmaºi dintr-însul!" 33. ªi au îmbãtat pe tatãl lor cu vin în noaptea aceea; ºi în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstã, a dormit cu tatãl ei ºi acesta n-a simþit când s-a culcat ºi când s-a sculat ea. 34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstã cãtre cea mai tânãrã: "Iatã, eu am dormit astã-noapte cu tatãl meu; sã-l îmbãtãm cu vin ºi în noaptea aceasta ºi sã intri ºi tu sã dormi cu el ca sã ne ridicãm urmaºi din tatãl nostru!" 35. ªi l-au îmbãtat cu vin ºi în noaptea aceasta ºi a intrat ºi cea mai micã ºi a dormit cu el; ºi el n-a ºtiut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea. 36. ªi au rãmas amândouã fetele lui Lot grele de la tatãl lor. Eu inteleg ca 2 nimfomane isi linistesc poftele si instinctele facand sex cu tatal lor. Tu ce intelegi? Ca se rugau la cel de sus folosindu-se de cultul falusului patern? Nebanuite sunt caile domnului in ceea ce priveste sexul. Si totusi respectivele erau cele mai credincioase enoriase din Sodoma si Gomora, de aceea au fost salvate. Dumnezeu cu mila ca priceperea lui cam lasa de dorit. Nu a stiut dumnezeu sa aleaga sau de fapt nu avea de unde alege avand in vedere rebuturile create: Adam si Eva(prosti ca noaptea) Cain si Abel(fratricid) Avraam si sotia/sora(incest) Isac fiul lui Avraam si sotia/sora lui Isaac(incest) Lot si parashutele sale(fetele lui)....incest Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 11:55
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 09:45:01karpoave biblia nu se ia literar ca altfel ajungi si la aberatiile sectelor de aia iti zice ca cei cu dinti de lapte in ale credintei nu pot interpreta biblia Pustnic, singur în munti de 2 ani: Îi asteptam pe ceilalti 400 care dadusera “Going” pe Facebook Desi pare de necrezut, cel mai tânar sihastru din padurile României are 26 de ani, dintre care doi petrecuti deja în saracie si nevointe, printre fiare salbatice si brazi seculari. Programator de meserie, tânarul declara ca prelunga lui sihastrie nu are nicio legatura cu credinta în dumnezeu, el asteptându-i doar pe cei 400 de prieteni care dadusera “join” pe pagina de Facebook a evenimentului organizat de el, “un gratar foarte distractiv în mijlocul naturii”. “Nu ma grabesc nicaieri, sunt convins ca la un moment dat au sa apara si prietenii mei. Doar au zis pe Facebook ca vin”, marturiseste pustnicul. “Au trecut doua ierni. Carnea pentru gratar si gustarile s-au stricat, ce-i drept, dar am învatat sa vânez caprioare si ursi în perioada petrecuta aici. Mi-am construit chiar si un adapost din busteni si muschi, iar uneori gasesc iasca si reusesc sa fac focul. N-am unde sa-mi încarc telefonul, dar sigur mi-au scris prietenii mei ca întârzie putin.” Din când în când, drumeti rataciti prin padure trec pe lânga bârlogul tânarului pustnic, astazi barbos si îmbracat în zdrente. “Atunci ma entuziasmez si strig dupa ei ‘Sunteti de pe Facebook? Aici e evenimentul!’ Cei mai multi se sperie si o iau la fuga, dar foarte curând trebuie sa apara si cunostintele mele.” www.timesnewroman.ro/images/stories/pustnic_attending_facebook.jpg Minciunel, tu esti asta? Bata-te sa te bata, phew !
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 11:58
De la: 9am_750, la data 2013-12-13 09:45:01karpoave biblia nu se ia literar ca altfel ajungi si la aberatiile sectelor de aia iti zice ca cei cu dinti de lapte in ale credintei nu pot interpreta biblia Si in alta ordine de idei cati crestini crezi tu ca au citit biblia? Eu cred ca putin le pasa, interesul lor este sa ajunga in rai folosindu-se de naivitatea dumnezeului lor.
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 12:25
De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 11:54:30De la: 9am_750, la data 2013-12-13 09:45:01karpoave biblia nu se ia literar ca altfel ajungi si la aberatiile sectelor de aia iti zice ca cei cu dinti de lapte in ale credintei nu pot interpreta biblia karpoave incestul nu a fost oprit pana la avraam,acum ti se pare in afara firi insa el nu a foost oprit,,asa sa inmultit lumea prin incest datoorita pacatului lui adam iar cand iti zice ca dumnezeu a vazut ca e bn ,nu se refera ca nu stia ca s bune si trebuia sa vada e vorba de implinirea lucrurilor de infaptuirea lor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 12:27
De la: KARP0V_, la data 2013-12-13 11:58:13dumnezeu nu e naiv ,dovada ca existi tu,,bunatatea lipsa pacatului nu inseamna naivitateDe la: 9am_750, la data 2013-12-13 09:45:01karpoave biblia nu se ia literar ca altfel ajungi si la aberatiile sectelor de aia iti zice ca cei cu dinti de lapte in ale credintei nu pot interpreta biblia Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 12:52
Preotul: Eva a trãit 950 de ani, mai mult decât Adam cu 20 de ani, ºi a nãscut 50 de perechi de gemeni, bãieþi ºi fete, adicã 100 de copii. Scrie în Hronograful lui Chedrinos. ªi se luau fratele cu sora. Auzi ce spune Biblia: Cain a luat în cãsãtorie pe sora sa Milada; ºi a luat Set pe sora sa Teax. Se luau fratele cu sora. Aºa s-au înmulþit la început.
Sectarul: Dar se puteau lua neamuri în cãsãtorie? Preotul: Da, cãci pânã la Avraam n-a fost interzisã spiþa de rudenie. Se luau neamuri! N-a þinut Avraam pe nepoata sa? N-a luat Isaac pe nepoata lui Avraam, pe Rebeca? Nu vedeþi? Cã nu era pusã legea de neamuri. ele l au imbatat pe tatal lor,,iar dumnezeu o sa le judece daca au facut rau precum ne va judeca pe toti,,biblia nu ti zice ca e bn sau nu ce a facut ele ci doar iti releva un fapt Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 13:02
Dar sã-mi spui tu mie câþi ani avea Set, când s-a rãpit la cer ºi a învãþat astronomia ºi scrisul de la îngeri?
Sectarul: Nu scrie nicãieri. Preotul: A fost Set de 40 ani, când s-a rãpit la ceruri, ºi a stat în cer 40 de zile ºi a învãþat astronomia ºi scrisul. Set a trãit 912 ani! Primul om care a scris din lume ºi care a învãþat astronomia ºi miºcarea astrelor, a fost Set, fiul lui Adam. Zice ºi Sfântul Vasile: „Astronomia este de origine îngereascã”; îngerii l-au învãþat pe Set. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2013, ora 13:04
Dar sã-mi spui mie când s-a nãscut poporul uriaº ºi cât a þinut împãrãþia uriaºilor, înainte de potop?
Tãcea predicatorul. Preotul: Vezi cã nu ºtii? Biblia spune: Când s-au amestecat fiii lui Set cu fiii lui Cain s-a nãscut poporul uriaº; neam vestit din veac. Atât! Dar nu spune câte sute de ani au stat împãraþii uriaºilor ºi câte urgii au fãcut ei pe pãmânt. Sectarul: Cine erau fiii lui Dumnezeu ºi fiii oamenilor? Noi zicem cã fiii lui Dumnezeu erau îngerii, care s-au pogorât din cer ºi au pãcãtuit cu fetele oamenilor. Preotul: Nebunie! Dacã cugeþi dupã capul tãu, te duci în fundul iadului. Ai vãzut ce spune? Cât a trãit Set, 912 ani, nu s-au amestecat fiii lui Set cu fiicele lui Cain. Cã fiii lui Set se numeau fiii lui Dumnezeu, iar fiii lui Cain, fiii diavolilor. Iar dupã moartea lui Set, au uitat fiii lui ce le-a spus tatãl lor; cãci spune Scriptura: ªi s-au rãnit fiii lui Set de frumuseþea fiicelor lui Cain ºi le-au luat loruºi de soþii. Deci atunci când s-au amestecat „fiii lui Dumnezeu” cu fiicele oamenilor, s-a nãscut poporul uriaº. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

A aprins felinarele!
l-ar fi ucis? Era doar el pe pamant cu Adam si Eva. El nu era dumnezeu ca sa stie ca din legaturile lui incestuoase omul se va inmulti.
....am sarit imediat cand am vazut asemenea aberatii....acum m-am linistit...zi-i inainte ca-i zici bine....