back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:43

De la: Daphne, la data 2013-12-10 12:00:43Dragii si stimatii mei cavaleri si doamne respectate,

Haideti totusi sa aprofundam ceea ce am adus pe masa discutiei: DE CE ESTE MOARTEA O NECESITATE?

Eu am argumentele mele, deci stiu ce va urma sa va spun. Dar, deoarece timpul nu ma scuteste nici pe mine, iar am de fugit in lumea reala si palpabila, deci, va astept sa gandim impreuna pana la urmatoarea reuniune! Cu drag si respect, IO.

Deci?

Arderea pe rug, spanzurarea cu funie, infigerea cutitului in punctele vitale, taierea beregatei, scaunul electric, ghilotina, eliminarea oricaror surse de hrana si etc..... nu sunt considerate necesare corpului sau din contra? ESTE SAU NU NECESARA MOARTEA CORPULUI FIZIC? Ce parere aveti, stimati colegi, stimate colege de forum?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:45

De la: _hakon_, la data 2013-12-10 13:37:48
De la: Daphne, la data 2013-12-10 11:57:18
De la: _hakon_, la data 2013-12-09 13:00:18Minciunel si Valentina,
Tigaia si cu Daphina,
Dar si pentru. nul Ion, batu-l-ar vina,
Dedic versul cu pricina :

"Cu prostul neºcolarizat
Te lupti puþin ºi ai scãpat;
Dar lupta este colosalã
Cu prostul care are ºcoalã."
Anonim

Rebranduind un anonim,
Putem sa sunem fara sa, glumim:

Cu prostul nescolit, si nesimtit,
Te lupti cu el din zori, si pana-n asfintit,
Insa eterna lupta colosala, infernala,
O duci cu nesimtitii prosti, si cu putina scoala.

Iti anticipasem undele indreptate SI catre mine, datorita INTUITIEI de care EU beneficiez, in defavoarea ta, Plug usor!

Deci, ca sa nu consum orzul pe gaste, vezi replica mea anterioara la aceleasi versuri dedicate din sufletul tau cald, pe topicul PERLE!

Hasta pronto, Plug usor!

Fugi bre d'acia si ia o gura de apa plata ca faci praf !
Asa-i ca nici tu nu stii cine a fost primul individ uman care a ornat Pomul de Craciun cu lumanari aprinse ?
Nici habotnicii enoriasi de toate cultele CREsTINE n-au stiut !
I-am lasat pe toti, REPETENTI !

Ce primesc daca iti dau un raspuns acestei intrebari?

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:45

De la: symy1, la data 2013-12-10 12:44:57
De la: 9am_750, la data 2013-12-10 12:35:39
De la: symy1, la data 2013-12-10 12:18:39
De la: 9am_750, la data 2013-12-10 12:11:40
De la: symy1, la data 2013-12-10 12:06:31
De la: 9am_750, la data 2013-12-10 11:46:27ia vezi tu pomul vieti din rai siminica nu cumva era tot lemn,si simboliza viata,pe hristos,,ia vezi tu ioane nu cumva crucea este acelasi pom altarul cel mai de pret simbolizand viata jertfa care ne aduce la viata,,,

idol e cu totul altcva,iduli sunt pacatele si zei pagani chipurile cioplite
Da crucea Lui Hristos nu trebuie purtata in suflet???...trebuie purtata la gat...in spate sau la oglinda masinii???...asta face diferenta intre un crestin ADEVARAT...DIMA750..

ia este in suflet precum si hristos reprezentarile lor sunt oglinda sufletului,,iprecum icoanele te ajuta vizual precum te ajuta o poza cu copilul tau si ti inmoaie sufletul la vederea ei,,caci nu se inchina nimeni materiei ci ce semnificatiei

faceti diferenta nu va lasati indoctrinati de secte
Ai dreptate...tu te inchini CREATIEI....NU CREATORULUI.... Dumnezeu sa aiba mila de tine...AMIN

ee asta e doar in mintea ta siminica vazandute lipsit de argumente,,si vezi ca creatia este si pomul vieti si nu ma inchin pomului ci ma inchin la ce reprezinta el ,viata hristos crucea simbolul viate,al lui hristos
Mai bine ne oprim aici...nu din cauza argumentelor mele,ci din pricina Bisericii tale,ca nu cumva sa ma arda pe rug... cum era obiceiul,...

Aloooooooooooooo, popo !
Integralist derivat, pe Giordano Bruno cine l-o fi ars pe rug, estul sau vestul religios dn care a derivat protestantismul?
Si, ai strans zeciuiala de la enoriasii parohiei si ti-ai tras-o pe Visinica de la SH ?
Plesni-ti-ar roata de rezerva si-ndoiti-s-ar volanu-n mana de popa derivat, mistocar, mincinos, si ordinar !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:47

PLUGUSOR! La raport, sa traiti!!!!!!
''INDIVID UMAN'' PLUGUSOR! 1.....2.......LA cinci dau cu paru'!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:49

De la: Daphne, la data 2013-12-10 13:45:36
De la: _hakon_, la data 2013-12-10 13:37:48
De la: Daphne, la data 2013-12-10 11:57:18
De la: _hakon_, la data 2013-12-09 13:00:18Minciunel si Valentina,
Tigaia si cu Daphina,
Dar si pentru. nul Ion, batu-l-ar vina,
Dedic versul cu pricina :

"Cu prostul neºcolarizat
Te lupti puþin ºi ai scãpat;
Dar lupta este colosalã
Cu prostul care are ºcoalã."
Anonim

Rebranduind un anonim,
Putem sa sunem fara sa, glumim:

Cu prostul nescolit, si nesimtit,
Te lupti cu el din zori, si pana-n asfintit,
Insa eterna lupta colosala, infernala,
O duci cu nesimtitii prosti, si cu putina scoala.

Iti anticipasem undele indreptate SI catre mine, datorita INTUITIEI de care EU beneficiez, in defavoarea ta, Plug usor!

Deci, ca sa nu consum orzul pe gaste, vezi replica mea anterioara la aceleasi versuri dedicate din sufletul tau cald, pe topicul PERLE!

Hasta pronto, Plug usor!

Fugi bre d'acia si ia o gura de apa plata ca faci praf !
Asa-i ca nici tu nu stii cine a fost primul individ uman care a ornat Pomul de Craciun cu lumanari aprinse ?
Nici habotnicii enoriasi de toate cultele CREsTINE n-au stiut !
I-am lasat pe toti, REPETENTI !

Ce primesc daca iti dau un raspuns acestei intrebari?

echivalenta raspunsului.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:50

De la: Daphne, la data 2013-12-10 13:47:06PLUGUSOR! La raport, sa traiti!!!!!!
''INDIVID UMAN'' PLUGUSOR! 1.....2.......LA cinci dau cu paru'!

3......

RECOMPENSA? Plugusor??????

....inainte sa tastez Thomas .....4.........

Thomas Edison

ACU' scoate tot ce ai ca te debarasez de ele, sa nu iti fie traista ase de gre'!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:52

Lasa Plugusor, mai bine sa ma subestimezi decat sa ma atzatzi!

Mica da' egala?!

O zi faina lume buna!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 13:55

INDIVID UMAN...... Plugusor! Lucreaza pleonasme si sinonime pana ne recirtim, nu vfeau sa ramai taman tu corijentu' forumului!

Respectele mele, egalule!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 14:03

De la: Daphne, la data 2013-12-10 13:55:22INDIVID UMAN...... Plugusor! Lucreaza pleonasme si sinonime pana ne recirtim, nu vfeau sa ramai taman tu corijentu' forumului!

idivido, esti umana sau cybernetico-animal-ico-insectivoro-batraciano-ameobico-euglenica ?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 17:25

De la: _hakon_, la data 2013-12-10 14:03:18
De la: Daphne, la data 2013-12-10 13:55:22INDIVID UMAN...... Plugusor! Lucreaza pleonasme si sinonime pana ne recirtim, nu vfeau sa ramai taman tu corijentu' forumului!

idivido, esti umana sau cybernetico-animal-ico-insectivoro-batraciano-ameobico-euglenica ?

INDIVID UMAN Plugusor! Incerci capsula de urgente?

INDIVID sinonim al lui OM NECUNOSCUT....Nu cred ca se refera la THOMAS EDISON, el este CUNOSCUT.....

PS Atentie la ce scrii! In numele inteligentei careia ii subscrii.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 17:27

Plugusor.... pedeapsa zece flotari! Iti permit sa te sustii pe 4 membre! Avand in vedere ca ai strecurat DOAR trei prostiioare in enuntul tau!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 17:31

Te intreb, Plugusor: De ce se citeste invidia pana si in ''relatia'' ta cu Thomas Edison? Altfel nu vad de ce l-ai numi INDIVID?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 17:40

De la: Daphne, la data 2013-12-10 17:25:21

INDIVID sinonim al lui OM NECUNOSCUT....Nu cred ca se refera la THOMAS EDISON, el este CUNOSCUT.....

Dafinuto , gresesti !
Un individ poate fi orice fiinta vie animala sau vegetala , in raport cu specia din care face parte !
Pe langa asta , expresia "INDIVID INUMAN " este gresita ?

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 17:56

Iar acum oamenii cer foc ºi fum. Ai o þigarã? Ai un foc? În tren, în tramvaie, în troleibuze, în cãruþe ºi pe drum, se tot întreabã: Ai foc? Dã-mi un foc! Auzi? Foc cautã. De aceea cu foc ne va pârjoli Dumnezeu. Sã luãm aminte! Oamenii nu ºtiu ce cautã, nu ºtiu ce cer cu focul ºi cu fumul acesta. Cu focul se culcã ºi cu fumul se scoalã dimineaþa. Nu zic rugãciunea, ci zic: Adu o þigarã, mãi femeie, dã þigara încoace! Mãi bãiete, adu încoace þigara! Foc ºi fum cer, foc ºi fum o sã vie. Dar noi sã fim cu luare aminte ºi cu mare grijã ºi sã ne pocãim de pãcatele noastre ºi sã ne lãsãm de rãutãþile noastre. Sã luãm aminte cã de ziua aceea ºi de ceasul acela 238 nimeni nu ºtie. Aºa a spus Mântuitorul în Evanghelie, cã de ziua aceea nimeni nu ºtie, nici îngerii. Iar când apostolii l-au întrebat, zicând: „Doamne, au oare întru acest an ai sã aºezi împãrãþia lui Israil?”, El le-a zis: „Nu-i treaba voastrã sã ºtiþi anii ºi vremile, pe care Tatãl le-a pus sub a Sa stãpânire!”; „Duhul Sfânt va veni peste voi” ºi „vã veþi îmbrãca cu putere de sus” ºi „veþi fi martori în Ierusalim ºi pânã la marginile lumii”.
------------
Si cum te vei pocai tu 750 intr-o biserica nelegiuita si care cere fum si foc.La noi nu se fumeaza,nu se bea alcool, cafea, nu se mananca animale necurate interzise de Dumnezeu.Iesi din intuneric si vino la lumina omule de ce vrei sa fi mort vesnic.Tu nu vezi ca ai facut teologia degeaba ca nu practici preotia.Poate ca Dumnezeu doreste sa te pocaiesti sa nu fi legat de aceasta slujba si sa nu-ti scoti painea din ea, sa fi liber ca sa vi la biserica unde locuieste Dumnezeul cel adevarat, nu cel desenat de voi in icoane.Pe de o parte spuneti ca nu poate fi vazut si pe de alta parte faceti o mazgaleala pe o aschie si o pupati si o plimbati si-i aduceti cate un banut langa ea. Trezeste-te, trezeste-te, trezeste-te 750 si roaga-te lui Dumnezeu care poate sa-ti descopere adevarul.Multa pace.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 18:04

Eu te-am avertizat, ca ti-ai imbracat strilicosii colanti neuronali pe dos, dar se vede treaba ca nu obsrvi sau nu poti sa realizezi ca ti-ai scurtcircuitat pana si nanoprocesorul central,Transparento.

Totusi, daca ai sa-mi devoalezi cum dracu, Transparento, ai reusit sa realizezi o conexiune manomatica intre : o traditie religioasa- ornarea cu lumanari a pomului de craciun- individ uman, (compozitie sem.considerata a fi un pleonasm)- si Thomas A. Edison, o sa-ti ofer un raspuns promotional insotit de un bonus vizual electrosocant, Transparento!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 18:07

Sigur ca da , tanti 1211159 ! La voi sunt numa' ingerasi , nefumatori , nebautori , necurvari si ne in general . nici usturoi n-au mancat , nici pasta de dinti nu folosesc , ca Dumnezeu nu stie ce-i aia .
A tunat si v-a adunat !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 19:11

Urmaresc comentariile de pe acest forum de multa vreme.Am si intervenit de cateva ori,dar m-am retras,culmea,nu din cauza ateilor ,ci din cauza lui 750.Tipul e alunecos .cand nu are argumente(si nu prea are),baga in fata"Decameronul".Daca ar fi sa cred in reincarne are,as zice ca tipul a fost intr-o viata anterioara,musulman extremist,asa cum acum este"crestin"extremist.Dac ar avea puterea inchizitiei,ar ucide sau schingiui toti neortodocsii.Ce sa zic....morminte varuite....Ii dai un citat din Biblie iar el ilrastalmaceste cum vrea muschii lui.Ceva de genul:eu o tin de coarne iar el zice ca-i ciuta.....

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 19:15

De la: 9am121159, la data 2013-12-10 17:56:04Iar acum oamenii cer foc ºi fum. Ai o þigarã? Ai un foc? În tren, în tramvaie, în troleibuze, în cãruþe ºi pe drum, se tot întreabã: Ai foc? Dã-mi un foc! Auzi? Foc cautã. De aceea cu foc ne va pârjoli Dumnezeu. Sã luãm aminte! Oamenii nu ºtiu ce cautã, nu ºtiu ce cer cu focul ºi cu fumul acesta. Cu focul se culcã ºi cu fumul se scoalã dimineaþa. Nu zic rugãciunea, ci zic: Adu o þigarã, mãi femeie, dã þigara încoace! Mãi bãiete, adu încoace þigara! Foc ºi fum cer, foc ºi fum o sã vie. Dar noi sã fim cu luare aminte ºi cu mare grijã ºi sã ne pocãim de pãcatele noastre ºi sã ne lãsãm de rãutãþile noastre. Sã luãm aminte cã de ziua aceea ºi de ceasul acela 238 nimeni nu ºtie. Aºa a spus Mântuitorul în Evanghelie, cã de ziua aceea nimeni nu ºtie, nici îngerii. Iar când apostolii l-au întrebat, zicând: „Doamne, au oare întru acest an ai sã aºezi împãrãþia lui Israil?”, El le-a zis: „Nu-i treaba voastrã sã ºtiþi anii ºi vremile, pe care Tatãl le-a pus sub a Sa stãpânire!”; „Duhul Sfânt va veni peste voi” ºi „vã veþi îmbrãca cu putere de sus” ºi „veþi fi martori în Ierusalim ºi pânã la marginile lumii”.
------------
Si cum te vei pocai tu 750 intr-o biserica nelegiuita si care cere fum si foc.La noi nu se fumeaza,nu se bea alcool, cafea, nu se mananca animale necurate interzise de Dumnezeu.Iesi din intuneric si vino la lumina omule de ce vrei sa fi mort vesnic.Tu nu vezi ca ai facut teologia degeaba ca nu practici preotia.Poate ca Dumnezeu doreste sa te pocaiesti sa nu fi legat de aceasta slujba si sa nu-ti scoti painea din ea, sa fi liber ca sa vi la biserica unde locuieste Dumnezeul cel adevarat, nu cel desenat de voi in icoane.Pe de o parte spuneti ca nu poate fi vazut si pe de alta parte faceti o mazgaleala pe o aschie si o pupati si o plimbati si-i aduceti cate un banut langa ea. Trezeste-te, trezeste-te, trezeste-te 750 si roaga-te lui Dumnezeu care poate sa-ti descopere adevarul.Multa pace.

valentina ar fi mai bn sa ti vezi de mantuirea ta,ca singurul dintre noi care doarme fi sigura ca esti tu

din nou fiind indoctrinata de secta ta rastalmacesti lucrurile necunoscand biblia ci doar inducandutise impresia ca o cunosti,,bn tu nici nu sti de unde o ai deci nu ai identitate dar nu mai conteaza,,,iata ca aceste lucruri tot eu ti le arat din biserica ce ai pparasito pentru ca nu ai cunoscuto si binenteles ca ai fost victima sigura pentru americani,,,atentie acela este focul ghenei valentina,,focul dracilor sau dreptatea lui dumnezeu si este foc negru si aceste il simbolizeaza viciile de azi tigarile si altele,,caci focul e de la dumnezeu si este de natura divina lui moise ia apparut dumnezeu prin fooc ilie a fost rapit intrun car de foc lumina de la ierusalim si multe altele,,ideci acesta si tamaia sunt bune placute lui dumnezeu ,,iar la noi nu se mananca nici un animal si nu se bea,, se bea sangele lui hristos vinul doar ca simbolistica precum a facut si el,,ca va zis voua doamna white sa nu mancati animale insa ea manca e altceva,,sunt manastiri la noi in tara in care nu sa mancat carne de sute de ani,,innainte ca sa apare secta ta pe fata pamantului,,nu mai dormi valentina

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 19:23

iauzi zi valentino care te faci ca nu mai auzi

biblia care zici ca ai studiato dar dovedesti ca nu sti ce zice si ca esti indoctrinata,,auzi ce zice valentino

Iar Pavel a strigat cu glas mare, zicând: Sã nu-þi faci nici un rãu, cã toþi suntem aici.
29. Iar el, cerând luminã, s-a repezit înãuntru ºi, tremurând de spaimã, a cãzut înaintea lui Pavel ºi a lui Sila;
30. ªi scoþându-i afarã (dupã ce pe ceilalþi i-a zãvorât la loc), le-a zis: Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã mã mântuiesc?
31. Iar ei au zis: Crede în Domnul Iisus ºi te vei mântui tu ºi casa ta.
32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.
33. ªi el, luându-i la sine, în acel ceas al nopþii, a spãlat rãnile lor ºi s-a botezat el ºi toþi ai lui îndatã.
34. ªi ducându-i în casã, a pus masa ºi s-a veselit cu toatã casa, crezând în Dumnezeu.
---------
750, trezeste-te caci Biblia nu se contrazice,dar nu toti oamenii sant duhovnicesti ca sa o inteleaga.Tu chiar nu vezi ca inaine de botez "32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.",ce inseamna i-au grait, adica inainte de botez le-a marturisit Cuvantul lui Dumnezeu.Cine din casa putea sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu, mama tata, si copii mari care puteau sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu.Poate un copil la 2 luni cum boteaza ortodoxia sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu si sa creada? Ce le-a cerut Pavel inainte de botez?,,,sa creada, puteau sa creada copii mici?.Ca sa intelegi Biblia trebuie sa-ti atintesti bine ochi si mintea in ea.Nu mai fi superficial.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 19:38

De la: 9am121159, la data 2013-12-10 19:23:38iauzi zi valentino care te faci ca nu mai auzi

biblia care zici ca ai studiato dar dovedesti ca nu sti ce zice si ca esti indoctrinata,,auzi ce zice valentino

Iar Pavel a strigat cu glas mare, zicând: Sã nu-þi faci nici un rãu, cã toþi suntem aici.
29. Iar el, cerând luminã, s-a repezit înãuntru ºi, tremurând de spaimã, a cãzut înaintea lui Pavel ºi a lui Sila;
30. ªi scoþându-i afarã (dupã ce pe ceilalþi i-a zãvorât la loc), le-a zis: Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã mã mântuiesc?
31. Iar ei au zis: Crede în Domnul Iisus ºi te vei mântui tu ºi casa ta.
32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.
33. ªi el, luându-i la sine, în acel ceas al nopþii, a spãlat rãnile lor ºi s-a botezat el ºi toþi ai lui îndatã.
34. ªi ducându-i în casã, a pus masa ºi s-a veselit cu toatã casa, crezând în Dumnezeu.
---------
750, trezeste-te caci Biblia nu se contrazice,dar nu toti oamenii sant duhovnicesti ca sa o inteleaga.Tu chiar nu vezi ca inaine de botez "32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.",ce inseamna i-au grait, adica inainte de botez le-a marturisit Cuvantul lui Dumnezeu.Cine din casa putea sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu, mama tata, si copii mari care puteau sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu.Poate un copil la 2 luni cum boteaza ortodoxia sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu si sa creada? Ce le-a cerut Pavel inainte de botez?,,,sa creada, puteau sa creada copii mici?.Ca sa intelegi Biblia trebuie sa-ti atintesti bine ochi si mintea in ea.Nu mai fi superficial.
eronat ,,minti ,,iti zice ca lea grait nu ca la inteles ca la inteles e doar in mintea ta ca innainte ii zice,,crete si te vei mantui tu si casa ta,,iar cea care nu intelegi din nou esti tu,,pentru ca cuvantul lui dumnezeu era necunoscut,,cum sa botezi prima data copii daca nici parinti tai nu a auzit,,insa parinti auzind caci oameni erau pacani binenteles ca au stiut ce e bun pentru copii lor si a botezat toata casa ca copii au urechi de auzi insa nu aveau cum sa creada in ce nu cunostea insa parinti lor au stiut si au crezut si apostoli a botezat toata casa precum acum ca te ai facut tu mare sti ce e bun pentru copilul tau si l vaccinezi,,sau il lasi sa mooara ca nu crede penibil,,,iar prima i9coana esti tu dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu dar daca consideri ca dumnezeu te a facut o,,,,mazgalitura,,nu e decat prooblema ta,,,nu mai dormi pe oo ureche valenyina

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 19:50

De la: 9am_750, la data 2013-12-10 19:38:16

Minciunel, nu te mai zbate ca pestele pe uscat, protestantii, neoprotestantii, reformatii, etc. si-au insusit mithologa crestin-biblica cu mult mai bine si oarecum logic decat enoriasii ortodocsi!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:00

De la: giovausaro, la data 2013-12-10 19:11:22Urmaresc comentariile de pe acest forum de multa vreme.Am si intervenit de cateva ori,dar m-am retras,culmea,nu din cauza ateilor ,ci din cauza lui 750.Tipul e alunecos .cand nu are argumente(si nu prea are),baga in fata"Decameronul".Daca ar fi sa cred in reincarne are,as zice ca tipul a fost intr-o viata anterioara,musulman extremist,asa cum acum este"crestin"extremist.Dac ar avea puterea inchizitiei,ar ucide sau schingiui toti neortodocsii.Ce sa zic....morminte varuite....Ii dai un citat din Biblie iar el ilrastalmaceste cum vrea muschii lui.Ceva de genul:eu o tin de coarne iar el zice ca-i ciuta.....
asta e doar in mintea ta,,citatul din biblie e cine va crede,a vestit cuvantul in casa si a botezat toata casa,,,caci cuvantul era nevestit,,si ti zice mai sus,,crede si te vei mantui tu si toata casa ta,,deci pentru credinta unuia se mantuia toata familia caci nu puteai fi mantuit daca nu erai botezat,,,deci eu nu interpretez nimic decat in mintea ta ,eu doar iti zicc ce scrie,,insa nu toate sau scris de aia secctari nu le stiu pe toate,,iar tu nu ai intrat ca n ai argumente

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:03

De la: _hakon_, la data 2013-12-10 19:50:40

Minciunel, nu te mai zbate ca pestele pe uscat, protestantii, neoprotestantii, reformatii, etc. si-au insusit mithologa crestin-biblica cu mult mai bine si oarecum logic decat enoriasii ortodocsi!

nu au ce sa si insuseasca ca n au idenntitate,,iar eu nu ma zbat deloc

îar bine si logic e doar in mintea lor si a ta

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:33

De la: 9am_750, la data 2013-12-10 20:03:28
De la: _hakon_, la data 2013-12-10 19:50:40

nu au ce sa si insuseasca ca n au idenntitate,,iar eu nu ma zbat deloc

îar bine si logic e doar in mintea lor si a ta

Serios , Minciunel?
Poti sa-mi probezi, sau demonstrezi. ceea ce ai afirmat,?
Si-n mod deosebit, poti sa-mi precizezi la ce fel de identitate te-ai referit?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:51

tot ce au au de la noi,,in primul rand se bazeaza pe noi la urma pe scriptura,,noi ne bazam direct pe scriptura,,tu vezi de tabloul tau

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:51

De la: _hakon_, la data 2013-12-10 20:01:13Dacã nu avem mâncare ieftinã, avem, în schimb, parte de hranã spiritualã din belºug, românii ridicând în ultimele douã decenii nu mai puþin de 14.000 de biserici ortodoxe.

Nu avem unde ne trata, deoarece spitalele se închid, iar la cele rãmase în funcþiune ºpaga e prea mare. Drept compensaþie, la aceleaºi biserici ne vom trata sufletul avid de cele lumeºti. Nu mai aveam nevoie nici de prea multe ºcoli, adevãrate fabrici de atei culþi, aºa cã am închis ºi mare parte din instituþiile de învãþãmânt. Nu obiºnuiesc sã preiau des articole de la alþii, dar chestia de jos mi s-a pãrut foarte drãguþã.

Pizza prosciutto et funghi, 15 lei, tricou “De Puta Madre”, 30 de lei, casã de piatrã aprobatã de Biserica Ortodoxã Românã, 1.000 de lei. Cam asta e surpriza pe 2013 pe care Prefericitul Daniel ºi bãieþii din dealul Mitropoliei le-au pregãtit-o enoriaºilor cãrora le arde de cãsãtorie ºi, mai mult decît atît, vor sã o facã legal, ca sã nu fie arãtaþi cu degetul pe stradã ºi daþi prin pene ºi clei de mulþimea furioasã.
Suma e una modicã dacã ne gîndim cã la Registrul Stãrii Civile, se percep doar 72 de lei, maxim 100, sîmbãtã, duminicã ºi în zilele de sãrbãtoare, se vor tãia chitanþe sfinþite ºi sacrificiul e pentru o cauzã nobilã: Catedrala Mîntuirii Neamului.

Iatã cum bãnuiesc cã vor arãta ºi restul taxelor din nomenclatorul fiscal bisericesc:

Cãsãtorie de probã – 1.100 lei
Cãsãtorie de interes – 1.500 lei
Taxã de vreme urîtã afarã – 250 lei
Taxã de vreme frumoasã – 300 lei
Taxã de vreme frumoasã cu raze de soare, vînticel plãcut ºi curcubeu – 350 lei
Mireasã tinericã – 150 lei
Mireasã bãtrîioarã- 200 lei
Doar partea cu coroanele ºi învîrtit în jurul altarului – 450 lei
Naºã mare furnizatã prin abilitatea BOR – 60 lei
Pupat icoane cu sfinþi importanþi – 100 lei buc.
Pupat icoane cu sfinþi secundari ºi asociaþi – 45 lei buc.
Peste 5 invitaþi – 200 lei
Intre 5 ºi 8 invitaþi – 250 lei
Peste 8 invitaþi – 330 lei
Lasere, fum, jocuri de lumini – 400 lei
Extra tãmîie – 20 lei bulgãrele
Dat din cãdelniþã 1-10 ori – 220 lei
Dat din cãdelniþã 10-20 ori – 250 lei
Extra cãdelniþã – 40 lei pe pendulare
Sobor live – 450 lei
Sobor playback – 300 lei

Botez copil nou nãscut – 500 lei
Botez copil bãtrîior – 700 lei
Suprataxã copil supraponderal – 50 lei
Acoperit cãi respiratorii copil – 40 lei
Fãrã acoperire cãi respiratorii – 20 lei
Apã cãlduþã ºi curatã în cristelniþã -30 lei
Apã refolositã de la robinet – 10 lei
Scãldat copil cu totul – 150 lei
Bãgat copil doar cu vîrful în apã – 5 lei
Stropit copil cu pistolul cu apã – 2 lei
Topping mir – 4 lei
Ulei parfumat – 5 lei
Ulei de gãtit – 2 lei
Taxã gemeni – 200 lei

Slujbã înmormîntare cu decedat – 800 lei
Slujbã înmormîntare fãrã decedat – 500 lei
Slujbã prin corespondenþã/telefon/Skype – 300/350/500 lei
menþiune “la loc cu verdeaþã” – 40 lei
menþiune “þãrînã din þãrînã” – 30 lei
“la dreapta Tatãlui”- 80 lei
Slujbã cu sfîrºit optimist ºi fericit – 100 lei
Slujbã cu sfîrºit – 80 lei

Exorcism clasic – 2.000 lei
Exorcism cu finalizare – 2500 lei
Exorcism de tip “Tanacu” – 200 lei
Efecte speciale în plus – 100 lei
Exorcism demon major atestat bisericesc – 2500 lei
Exorcism demon cu experienþã/ legiune demoni – 3000 lei
Exorcism demon minor neatestat bisericesc – 1900 lei
Atestare demon – 600 lei

Sfinþire imobil nou – 20 lei/m pãtrat
Sfinþire imobile vechi, blocuri vechi – 30 lei/m pãtrat
Sfinþire vilã – 5.000 lei, PROMOÞIE!!!
Sfinþire anexã/ garaj/ boxã bloc – 10 lei/m pãtrat
Sfinþire coteþ – 5 lei
Sfinþire autoturism mai vechi de 5 ani – 500 lei
Sfinþire autoturism mai nou de 5 ani – 300 lei
Sfinþire autoturism peste 2.000 cm cubi – 800 lei

Spovedanie long/medium/short – 50/40/30 lei
Împãrtãºanie – 80 lei
Ultima împãrtãºanie – 100 lei
Împãrtãºanie vin doagã/ Prince Mircea/ Bordeaux, ºampanie – 10/30/100 lei

Iertare pãcate – 150 lei
Iertare pãcate medii – 200 lei
Iertare pãcate grave (crimã, viol, pornografie, sex premarital, lumbago, skandenberg) – 500 lei
Rezervare loc Rai – 15.000 lei
Rezervare loc Rai fãrã scaun – 14.000 lei
Rezervare loc Purgatoriu – 8.000 lei
Rezervare ghena iadului, veºnicie – 500 lei/veºnicie

Cuviosul Nicotin Corditul

Ctrl C +Ctrl V!!! Inteligenta tip Goagle.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:58

De la: _2148_, la data 2013-12-10 17:40:05
De la: Daphne, la data 2013-12-10 17:25:21

Dafinuto , gresesti !
Un individ poate fi orice fiinta vie animala sau vegetala , in raport cu specia din care face parte !
Pe langa asta , expresia "INDIVID INUMAN " este gresita ?

INDIVID inseamna OM;

dex.dictoo.eu/index.php?cheie=individ,&#.UqdjPfTuJVI.

INDIVID UMAN e pleonasm.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 21:00

Black.... am nevoie de o parere impartiala. Spune-mi , te rog, ce crezi despre zicala: INDIVID UMAN. Iti multumesc anticipat.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 21:04

De la: 9am_750, la data 2013-12-10 20:51:18tot ce au au de la noi,,in primul rand se bazeaza pe noi la urma pe scriptura,,noi ne bazam direct pe scriptura,,tu vezi de tabloul tau

Baietel, tabloul religios este acelasi, dar voi il priviti din unghiuri si perspective diferite, siau printr-o aceeasi prisma ale carei muchii sunt intr-o faza baiesyan-variationala, ceea ce va determina sa percepeti si sa intelegeti diferit, incoerent, si aleatoriu nuantele mitologiei crestine.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 21:12

De la: _hakon_, la data 2013-12-10 21:04:50
De la: 9am_750, la data 2013-12-10 20:51:18tot ce au au de la noi,,in primul rand se bazeaza pe noi la urma pe scriptura,,noi ne bazam direct pe scriptura,,tu vezi de tabloul tau

Baietel, tabloul religios este acelasi, dar voi il priviti din unghiuri si perspective diferite, siau printr-o aceeasi prisma ale carei muchii sunt intr-o faza baiesyan-variationala, ceea ce va determina sa percepeti si sa intelegeti diferit, incoerent, si aleatoriu nuantele mitologiei crestine.
tabloul religios nu este acelasi pentru ca ei ne avand identitate au decat o aripa,ca scriptura este un fruct ce a crescut in pomul sfintei traditii,,ei au doar fructul,,tot de la noi,insa radacina nu o au caci n au identitate

Pagini: << 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: