back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 21:19

De la: Daphne, la data 2013-12-10 20:58:40
De la: _2148_, la data 2013-12-10 17:40:05
De la: Daphne, la data 2013-12-10 17:25:21
De la: _hakon_, la data 2013-12-10 14:03:18
De la: Daphne, la data 2013-12-10 13:55:22INDIVID UMAN...... Plugusor! Lucreaza pleonasme si sinonime pana ne recirtim, nu vfeau sa ramai taman tu corijentu' forumului!

Respectele mele, egalule!

idivido, esti umana sau cybernetico-animal-ico-insectivoro-batraciano-ameobico-euglenica ?

INDIVID UMAN Plugusor! Incerci capsula de urgente?

INDIVID sinonim al lui OM NECUNOSCUT....Nu cred ca se refera la THOMAS EDISON, el este CUNOSCUT.....

PS Atentie la ce scrii! In numele inteligentei careia ii subscrii.

Dafinuto , gresesti !
Un individ poate fi orice fiinta vie animala sau vegetala , in raport cu specia din care face parte !
Pe langa asta , expresia "INDIVID INUMAN " este gresita ?

INDIVID inseamna OM;

dex.dictoo.eu/index.php?cheie=individ,&#.UqdjPfTuJVI.

INDIVID UMAN e pleonasm.

Dafinuto , linkul tau e un dictionar de sinonime .
Ia dexu' d'aci !
dexonline.ro/definitie/individ

INDIVÍD, -Ã, indivizi, -de, s. m. și f. 1. Persoanã privitã ca unitate distinctã fațã de alte persoane; ins. ♦ (Peior.) Om necunoscut, suspect sau vrednic de dispreț. 2. Ființã de origine animalã sau vegetalã privitã ca unitate distinctã a speței din care face parte; exemplar dintr-o categorie de ființe. – Din fr. individu, lat. individuum.

Sursa: DEX '98 (1998)

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 21:29

Noah Trailer 2014 Official

www.youtube.com/watch?v=hkS_d6W7EYA

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 21:53

De la: giovausaro, la data 2013-12-10 19:11:22Urmaresc comentariile de pe acest forum de multa vreme.Am si intervenit de cateva ori,dar m-am retras,culmea,nu din cauza ateilor ,ci din cauza lui 750.Tipul e alunecos .cand nu are argumente(si nu prea are),baga in fata"Decameronul".Daca ar fi sa cred in reincarne are,as zice ca tipul a fost intr-o viata anterioara,musulman extremist,asa cum acum este"crestin"extremist.Dac ar avea puterea inchizitiei,ar ucide sau schingiui toti neortodocsii.Ce sa zic....morminte varuite....Ii dai un citat din Biblie iar el ilrastalmaceste cum vrea muschii lui.Ceva de genul:eu o tin de coarne iar el zice ca-i ciuta.....

Imagineaza-ti cum a fost biblia rastalmacita de-a lungul timpului de habotnici din astia , gen 750 !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 22:12

De la: _2148_, la data 2013-12-10 21:53:27
De la: giovausaro, la data 2013-12-10 19:11:22Urmaresc comentariile de pe acest forum de multa vreme.Am si intervenit de cateva ori,dar m-am retras,culmea,nu din cauza ateilor ,ci din cauza lui 750.Tipul e alunecos .cand nu are argumente(si nu prea are),baga in fata"Decameronul".Daca ar fi sa cred in reincarne are,as zice ca tipul a fost intr-o viata anterioara,musulman extremist,asa cum acum este"crestin"extremist.Dac ar avea puterea inchizitiei,ar ucide sau schingiui toti neortodocsii.Ce sa zic....morminte varuite....Ii dai un citat din Biblie iar el ilrastalmaceste cum vrea muschii lui.Ceva de genul:eu o tin de coarne iar el zice ca-i ciuta.....

Imagineaza-ti cum a fost biblia rastalmacita de-a lungul timpului de habotnici din astia , gen 750 !
habotnici nu pot rastalmaci nimic ca asta inseamna habotnic,,sa nu te lepezi de invatatura primita,,iar aceasta invatatura e primita de la apostoli,,,,,,habotnici ,,au tinuto si propavaduita de o au si sectari astazi,,iar acesti ,,habotnici,,pentru a tine aceasta invatatura au suferit chinuri grele,,mergand pana la martirizare decapitare si asa mai departe,,vezi apostoli vezi sfintii cei 40 de mucenici vezi sfinti parinti ,,,,,,,,,,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 22:25

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 09:25

......... pãrintele Calciu Dumitreasa a prevãzut situaþia cu o lunã înainte de a muri. „Diavolul s-ar putea folosi de mitologia popularã spre a împiedica putrezirea trupului meu. Dacã peste ani, trupul meu va fi dezgropat ºi va fi neputrezit, preoþii sã citeascã peste el rugãciuni de desfacere a blestemului, ca trupul sã se risipeascã în cele din care a fost alcãtuit, cã nu de la Dumnezeu se va fi fãcut minunea aceasta, ci din înºelarea celui rãu. Sã fie legaþi preoþii care m-au vãzut sã nu vorbeascã niciodatã despre aceastã minune falsã ºi trupul pus într-o altã groapã spre a fi uitat pentru totdeauna“, se aratã într-o scrisoare transmisã de pe patul de spital pãrintelui Iustin Pârvu........

Dar voi sa nu tineti cont, mergeti in continuare sa lingeti moastele poate va alegeti cu ceva, macar o hepatita C...........................

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 10:15

De la: 9am_750, la data 2013-12-10 10:55:36
De la: gabigabi2, la data 2013-12-10 10:43:39mai citeste o data raspunsul meu ,caci sunt 3 puncte mari si late expuse-n el :
lagea cauzei si efectului
razbunarea pe care eu o refuz
si , Iubirea si Iertarea !

incearca ,te rog ,sa intelegi ca legea Karmica NU contravine nici legii divine, nici lui Dumnezeu si nici lui Isus !
lncearca te rog sa intelegi ca,nu exista nici o lege karmica,,ci legea lui dumnezeu pentru ca el a creat tot universul,,nu are cum sa i contravina vreo lege daca s ale lui,,ca inventeaza orientali tai si asiatici legi de la ei e alta treaba

incearca si tu sa intelegi ca filosofia lor e cu mult-mult mai Veche decit Crestinismul, care a PRELUAT multe elemente de la ea si ca este la fel de Revelata ca si a noastra , Dumnezeu vorbindu-ne tuturor !
asa ca , te mai intreb o data : daca Dumnezeu este UNUL SINGUR , ce importanta are numele unui cult sau este doar ORGOLIUL de vina, incercind fiecare sa-i dovedeasca celuilalt ca Numai EL si Cultul lui e cel Adevarat ?
esti Sigur ca Dumnezeu- Tatal se bucura de sfada , ca sa nu zic de razboaiele religioase ale copiilor lui ?!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 11:52

De la: gabigabi2, la data 2013-12-11 10:15:18
De la: gabigabi2, la data 2013-12-10 10:43:39mai citeste o data raspunsul meu ,caci sunt 3 puncte mari si late expuse-n el :

incearca ,te rog ,sa intelegi ca legea Karmica NU contravine nici legii divine, nici lui Dumnezeu si nici lui Isus !
lncearca te rog sa intelegi ca,nu exista nici o lege karmica,,ci legea lui dumnezeu pentru ca el a creat tot universul,,nu are cum sa i contravina vreo lege daca s ale lui,,ca inventeaza orientali tai si asiatici legi de la ei e alta treaba

incearca si tu sa intelegi ca filosofia lor e cu mult-mult mai Veche decit Crestinismul, care a PRELUAT multe elemente de la ea si ca este la fel de Revelata ca si a noastra , Dumnezeu vorbindu-ne tuturor !
asa ca , te mai intreb o data : daca Dumnezeu este UNUL SINGUR , ce importanta are numele unui cult sau este doar ORGOLIUL de vina, incercind fiecare sa-i dovedeasca celuilalt ca Numai EL si Cultul lui e cel Adevarat ?
esti Sigur ca Dumnezeu- Tatal se bucura de sfada , ca sa nu zic de razboaiele religioase ale copiilor lui ?!
gresit,,filozofia lor nu este nici decum mai veche pentru ca crestinatatea este si oglinda vechiului testament care iti releva aceasta filoozofie preluata din sfanta traditie de la adam si eva,,deci nu are cum sa fie mai veche,,iar dumnezeu este inul singur insumand 3,,persoane,,entitati cum vrei sa le zici,,tatal fiul si duhul sfant,,,atentie,,,sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra,,,sa facem,,si ti zice fiul,,,nimeni nu vine la tatal decat prin mine,,ei nu l au pe fiul,,insa iti zice ca toooate popoarele voor veni la credinta la sfarsit cand se va arata semnul fiului oomului pe cer,,nu semnele precum zic sectarii,,iar acest semn este crucea

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 12:13

De la: KARP0V_, la data 2013-12-11 09:25:54......... pãrintele Calciu Dumitreasa a prevãzut situaþia cu o lunã înainte de a muri. „Diavolul s-ar putea folosi de mitologia popularã spre a împiedica putrezirea trupului meu. Dacã peste ani, trupul meu va fi dezgropat ºi va fi neputrezit, preoþii sã citeascã peste el rugãciuni de desfacere a blestemului, ca trupul sã se risipeascã în cele din care a fost alcãtuit, cã nu de la Dumnezeu se va fi fãcut minunea aceasta, ci din înºelarea celui rãu. Sã fie legaþi preoþii care m-au vãzut sã nu vorbeascã niciodatã despre aceastã minune falsã ºi trupul pus într-o altã groapã spre a fi uitat pentru totdeauna“, se aratã într-o scrisoare transmisã de pe patul de spital pãrintelui Iustin Pârvu........

Dar voi sa nu tineti cont, mergeti in continuare sa lingeti moastele poate va alegeti cu ceva, macar o hepatita C...........................

nu stiu cat de adevarata este aceasta scrisoare,,insa e vorba de smerenie,,nici un om pios nu vrea sa i fie venerat trupul,,si nu i este,,ii este trecerea lui in fata lui dumnezeu

Eusebie al Cezareii, care spune despre ramasitele pamantesti ale Sfintilor Mucenici ca ele, aceste ramasite care reprezentau in sine tarana si cenusa, "sunt mai de pret decat pietrele scumpe si mai nobile decat aurul".

Din cuvintele acestea reiese limpede ca ramasitele Sfintilor Mucenici nu erau nicidecum socotite "nestricate" in intelesul literal al cuvantului. Si Sfantul Ioan Gura de Aur, spunand despre Fericitul Vavila: "a trecut vreme indelungata de la ingroparea Sfantului Vavila, asa incat in groapa au ramas numai oasele", nu socotea, in mod evident, ca trupul unui Sfant trebuie sa fie neaparat neputrezit. O marturie asemanatoare intalnim si in Cuvantul lui despre Macabei: "Nu imi vorbi despre tarana, nu pune inainte cenusa si oasele lor putrezite de vreme, ci deschide ochii credintei si priveste la puterea lui Dumnezeu care este in ele, la harul Duhului care le imbraca la slava luminii ceresti care le inconjoara". Si Sfantul Ambrozie al Mediolanului spune ca este uimitor sa vezi cum trupurile stricacioase ale Sfintilor fac minuni. Se pot aduce de la numerosi Sfinti Parinti marturii care sa arate ca in Biserica Greaca nu s-a inteles niciodata "trup neputrezit" prin cuvantul "moaste".

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 15:30

De la: 9am_750, la data 2013-12-11 11:52:07

gresit,,filozofia lor nu este nici decum mai veche pentru ca crestinatatea este si oglinda vechiului testament care iti releva aceasta filoozofie preluata din sfanta traditie de la adam si eva,,deci nu are cum sa fie mai veche,,iar dumnezeu este inul singur insumand 3,,persoane,,entitati cum vrei sa le zici,,tatal fiul si duhul sfant,,,atentie,,,sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra,,,sa facem,,si ti zice fiul,,,nimeni nu vine la tatal decat prin mine,,ei nu l au pe fiul,,insa iti zice ca toooate popoarele voor veni la credinta la sfarsit cand se va arata semnul fiului oomului pe cer,,nu semnele precum zic sectarii,,iar acest semn este crucea

regret, George , te-nseli ! pe scara timpului istoric , evreii au aparut mult-mult dupa sumerieni, indieni ,chinezi, japonezi !
hinduismul, de ex. este de pe la inceputurile civilizatiei ! Budha si filosofia lui a aparut cam pe la 600 i.e.n....Moise pe la 400 i.e.n ....

oricum , ramine ce-am spus : Dumnezeu este Unul Singur si doar perceptia oamenilor i-a dat atribute si nume diferite....e ca si cum, sa zicem, stau 3 oameni in fata unui pom si se cearta ca nebunii, ptr. ca unu-i zice pom, altul arbore si al treilea-i zice copac !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 16:25

De la: gabigabi2, la data 2013-12-11 15:30:31

regret, George , te-nseli ! pe scara timpului istoric , evreii au aparut mult-mult dupa sumerieni, indieni ,chinezi, japonezi !
hinduismul, de ex. este de pe la inceputurile civilizatiei ! Budha si filosofia lui a aparut cam pe la 600 i.e.n....Moise pe la 400 i.e.n ....

oricum , ramine ce-am spus : Dumnezeu este Unul Singur si doar perceptia oamenilor i-a dat atribute si nume diferite....e ca si cum, sa zicem, stau 3 oameni in fata unui pom si se cearta ca nebunii, ptr. ca unu-i zice pom, altul arbore si al treilea-i zice copac !

cea care se inseala si nu vrea sa vada ce am scris esti tu gabriela

inca o data,vechiul si noul testament au crescut in pomul sfintei traditii,care e de la adam si eva din gura n gura pana la moise si a continuat din gura n gura si dupa aceia concomitent cuu scrierile,,deci nu are cum sa fie vreun sumerian mai vechi ca primi oameni,,adam si eva

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 16:25

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 16:55

Raspuns:

Martin Luther

Mi-e mila de voi, bieti enorasi bigoti ignoranti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 18:49

De la: 9am_750, la data 2013-12-11 16:25:12

inca o data,vechiul si noul testament au crescut in pomul sfintei traditii,care e de la adam si eva din gura n gura pana la moise si a continuat din gura n gura si dupa aceia concomitent cuu scrierile,,deci nu are cum sa fie vreun sumerian mai vechi ca primi oameni,,adam si eva

bine mai, incapatinatule , daca tu spui ca istoria care numara vreo 12 mii de ani ptr. sumerieni, vreo 10-11mii ptr. chinezi si Istoria evreilor ce-si exprima cunoasterea in d'ale Facerii prin Vechiul Testament -cam acum 6000 ani , e Gresita si o anulezi ptr. ca asa vrei tu , eu nu mai am ce sa-ti spun !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 19:24

De la: gabigabi2, la data 2013-12-11 18:49:51

bine mai, incapatinatule , daca tu spui ca istoria care numara vreo 12 mii de ani ptr. sumerieni, vreo 10-11mii ptr. chinezi si Istoria evreilor ce-si exprima cunoasterea in d'ale Facerii prin Vechiul Testament -cam acum 6000 ani , e Gresita si o anulezi ptr. ca asa vrei tu , eu nu mai am ce sa-ti spun !
nu exista nicii o istorie de atatia ani,,omul ca istorie are vreo 7500 si cva de ani,,restul sunt datari eronate

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 19:28

Citez:vechiul si noul testament AU CRESCUT.Adica i-ati pus adaugiri?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 19:49

nu ia pus nimeni nici o adaugire caci ele au aparut si au fost revelate in sanul sfintei traditii

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 19:52

m am referit ca au crescut ca un fruct 7ntrun copac copacul sfintei traditii,,nu ca au dospit,,caci ele oricum au fost revelate in timp nu toate deodata aceste scrieri care releva vechiul si noul testament

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 20:15

"Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare" (Extras din Biblie)

www.youtube.com/watch?v=QzzW-fFEcpc

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 20:36

De la: IonOOO, la data 2013-12-11 20:15:24
"Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare" (Extras din Biblie)

ca sa te pocaiesti trebui sa te intorci la biserica lui hristos de care te ai rupt,,ca hristos n are 2 trupuri

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 23:03

Poi cum nu?....Catolicii si ortodocsii

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 00:48

Poi cum nu?....Catolicii si ortodocsii
---------
S-au mai inmultit trupurile cu :calugarii, oastea Domnului. Crestini dupa calendarul Iulian, alti dupa calendarul Gregorian etc.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 01:02

De la: Daphne, la data 2013-12-10 13:43:36
De la: Daphne, la data 2013-12-10 12:00:43Dragii si stimatii mei cavaleri si doamne respectate,

Haideti totusi sa aprofundam ceea ce am adus pe masa discutiei: DE CE ESTE MOARTEA O NECESITATE?

Eu am argumentele mele, deci stiu ce va urma sa va spun. Dar, deoarece timpul nu ma scuteste nici pe mine, iar am de fugit in lumea reala si palpabila, deci, va astept sa gandim impreuna pana la urmatoarea reuniune! Cu drag si respect, IO.

Deci?

Arderea pe rug, spanzurarea cu funie, infigerea cutitului in punctele vitale, taierea beregatei, scaunul electric, ghilotina, eliminarea oricaror surse de hrana si etc..... nu sunt considerate necesare corpului sau din contra? ESTE SAU NU NECESARA MOARTEA CORPULUI FIZIC? Ce parere aveti, stimati colegi, stimate colege de forum?

Moartea corpului fizic nu e necesara ptr evolutie.
Cit timp oamenii traiau vreo 40 de ani, evolutia a fost f lenta.
Cind s-a ajuns la vreo 70 evolutia e mai accelerata.
Cind creste durata vietii, se accelereaza si marirea inteligentei....experientei.
Ce-ti veni cu atrocitatile alea?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 01:15

iauzi zi valentino care te faci ca nu mai auzi

biblia care zici ca ai studiato dar dovedesti ca nu sti ce zice si ca esti indoctrinata,,auzi ce zice valentino

Iar Pavel a strigat cu glas mare, zicând: Sã nu-þi faci nici un rãu, cã toþi suntem aici.
29. Iar el, cerând luminã, s-a repezit înãuntru ºi, tremurând de spaimã, a cãzut înaintea lui Pavel ºi a lui Sila;
30. ªi scoþându-i afarã (dupã ce pe ceilalþi i-a zãvorât la loc), le-a zis: Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã mã mântuiesc?
31. Iar ei au zis: Crede în Domnul Iisus ºi te vei mântui tu ºi casa ta.
32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.
33. ªi el, luându-i la sine, în acel ceas al nopþii, a spãlat rãnile lor ºi s-a botezat el ºi toþi ai lui îndatã.
34. ªi ducându-i în casã, a pus masa ºi s-a veselit cu toatã casa, crezând în Dumnezeu.
---------
750, trezeste-te caci Biblia nu se contrazice,dar nu toti oamenii sant duhovnicesti ca sa o inteleaga.Tu chiar nu vezi ca inaine de botez "32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.",ce inseamna i-au grait, adica inainte de botez le-a marturisit Cuvantul lui Dumnezeu.Cine din casa putea sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu, mama tata, si copii mari care puteau sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu.Poate un copil la 2 luni cum boteaza ortodoxia sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu si sa creada? Ce le-a cerut Pavel inainte de botez?,,,sa creada, puteau sa creada copii mici?.Ca sa intelegi Biblia trebuie sa-ti atintesti bine ochi si mintea in ea.Nu mai fi superficial.

eronat ,,minti ,,iti zice ca lea grait nu ca la inteles ca la inteles e doar in mintea ta ca innainte ii zice,,crete si te vei mantui tu si casa ta,,iar cea care nu intelegi din nou esti tu,,pentru ca cuvantul lui dumnezeu era necunoscut,,cum sa botezi prima data copii daca nici parinti tai nu a auzit,,insa parinti auzind caci oameni erau pacani binenteles ca au stiut ce e bun pentru copii lor si a botezat toata casa ca copii au urechi de auzi insa nu aveau cum sa creada in ce nu cunostea insa parinti lor au stiut si au crezut si apostoli a botezat toata casa precum acum ca te ai facut tu mare sti ce e bun pentru copilul tau si l vaccinezi,,sau il lasi sa mooara ca nu crede penibil,,,iar prima i9coana esti tu dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu dar daca consideri ca dumnezeu te a facut o,,,,mazgalitura,,nu e decat prooblema ta,,,nu mai dormi pe oo ureche valenyina
-----------
Trezeste-te 750 te rog frumos. Nu a zis Domnul Isus cand s-a inaltat la cer "Cine va crede si se va boteza va fi mantuit, cel ce nu crede va fi osandit" " si invatati-i tot ce v-am poruncit" Ca sa te botezi trebuie sa crezi si sa inveti din Cuvantul lui Dumnezeu si cum vei invata daca nu-ti explica cineva, cum iti explicam noi tie.....dar Cuvantul nu patrunde in tine cum nu a patruns nici in majoritatea Evreilor spre norocul Neamurilor caci acum avem si noi intrare ca si ei si este o Evanghelie pe tot pamantul.Lasa ce ai invatat tu la teologie ca te-au pacalit.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 01:32

Dragii si stimatii mei cavaleri si doamne respectate,

Haideti totusi sa aprofundam ceea ce am adus pe masa discutiei: DE CE ESTE MOARTEA O NECESITATE?
----------
Despre care MOARTE doresti sa discutam? Prima moarte prin care trecem toti este doar un somn, pentru ca toti vom invia, unii pentru viata vesnica si altii pentru moarte vesnica.Deci a doua moarte este necesara ca omul pacatos sa dispara de pe pamant Pe noul pamant nu vor mai fii oameni pacatosi, iar daca se intampla sa mai pacatuiasca cineva imediat va fi aruncat in iezerul de foc si se va face cenusa.Deaceia este scris unii vor fi lumina si altii cenusa. Prima moarte care nu este decat un somn este necesara ca Dumnezeu sa-si aleaga din toate generatiile un popor credincios care sa fie al Sau vesnic.A fi credincios inseamna sa ajungi la desavarsirea ceruta de Dumnezeu prin ascultare, adica sa umblam in faptele pregatite de El din vesnicii pentru noi in care intra cele 10 porunci, Legile , sfaturile si indrumarile date de Dumnezeu.Sper sa intelegi, iar daca nu ai inteles mai intreaba-ma.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 02:41

Prind la tv,speranta,credo,trinitas,au discutii inteligente,comentarii pertinente,oameni inteligenti,dezbat biblia,da fac ce fac ,unii si dau cu oistea in gard....Isi trag spuza sub turta lor, si uita total de dragoste, de daruire,de generozitate, ce sa fac schimb canalu

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 06:24

De la: 9am_750, la data 2013-12-11 20:36:45
De la: IonOOO, la data 2013-12-11 20:15:24

ca sa te pocaiesti trebui sa te intorci la biserica lui hristos de care te ai rupt,,ca hristos n are 2 trupuri

Credeti ca dvs,ca si coreligionarii dumneavoastra sunteti pocaiti,sunteti intorsi la Dumnezeu?
Cititi va rog mai jos,ca sa intelegeti optica mea,a cea ce inseamna: pocainta,nasterea din nou.fara de care nimeni nu-L va vedea pe Dumnezeu,nu va fi salvat (mantuit)

NASTEREA DIN NOU
(Inceputul unei noi vieti in relatia omului cu Dumnezeu)

" Între Farisei era un om cu numele Nicodim, un fruntaº al Iudeilor.
. Acesta a venit la Isus, noaptea, ºi I-a zis: „Învãþãtorule, ºtim cã eºti un Învãþãtor, venit de la Dumnezeu; cãci nimeni nu poate face semnele pe care le faci Tu, dacã nu este Dumnezeu cu el.”
. Drept rãspuns, Isus i-a zis: „Adevãrat, adevãrat îþi spun cã, dacã un om nu se naºte din nou, nu poate vedea Împãrãþia lui Dumnezeu.”
. Nicodim I-a zis: „Cum se poate naºte un om bãtrân? Poate el sã intre a doua oarã în pântecele maicii sale, ºi sã se nascã?”
. Isus i-a rãspuns: „Adevãrat, adevãrat îþi spun, cã, dacã nu se naºte cineva din apã ºi din Duh, nu poate sã intre în Împãrãþia lui Dumnezeu.
Ce este nãscut din carne, este carne, ºi ce este nãscut din Duh, este duh.
. Nu te mira cã þi-am zis: „Trebuie sã vã naºteþi din nou." (Extras din Biblie)

Orce om poate fi nascut din nou de catre Dumnezeu. Omul trebuie sa creada in mod real in Isus Hristos Domnul si atunci omul se va naste din nou cu ajutorul lui Dumnezeu. Mai jos putem vedea un exemplu al unei domnisoare,profesoara de limbi straine din Germania ce la un moment dat a crezut in Hristos si a incepint o viata noua,printr-o nastere din nou. Evident ca acest fapt o va scuti de judecata viitoare.

Cineva (un pastor) povesteste: Am intilnit recent o domnisoara din Berlin,o profesoara de limbi straine. “Iertati-ma” ii spun,”un pastor are poate dreptul sa fie odata nepoliticos. Spuneti-mi,ce virsta aveti?” In general nu se face sa intrebi o domnisoara ce virsta are,dar un pastor in virsta poate sa si-o permita o data. Atunci ea raspunde fara sovaire: “Opt ani! “ ‘O clipa!’ am facut eu surprins. ‘Predati trei limbi straine si nu aveti decit opt ani?” Atunci ride si explica: Acum opt ani L-am gasit pe Isus. De atunci am inceput sa traiesc. Inainte eram moarta”. Ma minunez. “Ati exprimat-o intru-n mod amuzant!” Si atunci ea mi-a spus aceste cuvinte: Cine are pe Fiul lui Dumnezeu,are viata. Cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata”. Si a continuat; “Vedeti,inainte n-aveam Mintuitor,nu traiam cu adevarat. Am cistigat doar bani si m-am distrat,dar aceasta nu era viata!’
Si acest om a lui Dumnezeu continua:
Nu este aceasta o afirmatie curajoasa? Efectiv,cine nu se preda lui Isus,printr-un act voluntary nu poate sa spuna ca traieste. Da, fara Isus nu stim nici chiar ce e viata. Numai cine are pe Fiul lui Dumnezeu are viata!’
Tamara Laroux

www.youtube.com/watch?v=mNIZe4Xfy0s&feature=related

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 08:58

De la: giovausaro, la data 2013-12-12 02:41:05Prind la tv,speranta,credo,trinitas,au discutii inteligente,comentarii pertinente,oameni inteligenti,dezbat biblia,da fac ce fac ,unii si dau cu oistea in gard....Isi trag spuza sub turta lor, si uita total de dragoste, de daruire,de generozitate, ce sa fac schimb canalu

exact si asta-i Pacatul cel dintii : ORGOLIUL de a pretinde ca tu si numai tu deti Adevarul si ailalti sunt in eroare !
am mai spus si mai spun o data : e ca si cum 3 nebuni s-ar certa / contrazice , ajungind pina la ura si dezbinare ca "obiectul " din fata lor se cheama Pom....ba nu, se cheama Arbore....ba nuuuu, sare cel de'al treilea : se cheama Copac ! cam asta-i situatia, uitind pur si simplu ca Dumnezeu este UNUL SINGUR pentru Toti !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 09:12

De la: 9am121159, la data 2013-12-12 01:15:25 iauzi zi valentino care te faci ca nu mai auzi

biblia care zici ca ai studiato dar dovedesti ca nu sti ce zice si ca esti indoctrinata,,auzi ce zice valentino

Iar Pavel a strigat cu glas mare, zicând: Sã nu-þi faci nici un rãu, cã toþi suntem aici.
29. Iar el, cerând luminã, s-a repezit înãuntru ºi, tremurând de spaimã, a cãzut înaintea lui Pavel ºi a lui Sila;
30. ªi scoþându-i afarã (dupã ce pe ceilalþi i-a zãvorât la loc), le-a zis: Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã mã mântuiesc?
31. Iar ei au zis: Crede în Domnul Iisus ºi te vei mântui tu ºi casa ta.
32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.
33. ªi el, luându-i la sine, în acel ceas al nopþii, a spãlat rãnile lor ºi s-a botezat el ºi toþi ai lui îndatã.
34. ªi ducându-i în casã, a pus masa ºi s-a veselit cu toatã casa, crezând în Dumnezeu.
---------
750, trezeste-te caci Biblia nu se contrazice,dar nu toti oamenii sant duhovnicesti ca sa o inteleaga.Tu chiar nu vezi ca inaine de botez "32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.",ce inseamna i-au grait, adica inainte de botez le-a marturisit Cuvantul lui Dumnezeu.Cine din casa putea sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu, mama tata, si copii mari care puteau sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu.Poate un copil la 2 luni cum boteaza ortodoxia sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu si sa creada? Ce le-a cerut Pavel inainte de botez?,,,sa creada, puteau sa creada copii mici?.Ca sa intelegi Biblia trebuie sa-ti atintesti bine ochi si mintea in ea.Nu mai fi superficial.

eronat ,,minti ,,iti zice ca lea grait nu ca la inteles ca la inteles e doar in mintea ta ca innainte ii zice,,crete si te vei mantui tu si casa ta,,iar cea care nu intelegi din nou esti tu,,pentru ca cuvantul lui dumnezeu era necunoscut,,cum sa botezi prima data copii daca nici parinti tai nu a auzit,,insa parinti auzind caci oameni erau pacani binenteles ca au stiut ce e bun pentru copii lor si a botezat toata casa ca copii au urechi de auzi insa nu aveau cum sa creada in ce nu cunostea insa parinti lor au stiut si au crezut si apostoli a botezat toata casa precum acum ca te ai facut tu mare sti ce e bun pentru copilul tau si l vaccinezi,,sau il lasi sa mooara ca nu crede penibil,,,iar prima i9coana esti tu dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu dar daca consideri ca dumnezeu te a facut o,,,,mazgalitura,,nu e decat prooblema ta,,,nu mai dormi pe oo ureche valenyina
-----------
Trezeste-te 750 te rog frumos. Nu a zis Domnul Isus cand s-a inaltat la cer "Cine va crede si se va boteza va fi mantuit, cel ce nu crede va fi osandit" " si invatati-i tot ce v-am poruncit" Ca sa te botezi trebuie sa crezi si sa inveti din Cuvantul lui Dumnezeu si cum vei invata daca nu-ti explica cineva, cum iti explicam noi tie.....dar Cuvantul nu patrunde in tine cum nu a patruns nici in majoritatea Evreilor spre norocul Neamurilor caci acum avem si noi intrare ca si ei si este o Evanghelie pe tot pamantul.Lasa ce ai invatat tu la teologie ca te-au pacalit.

tu nu poti explica nimanui nimic caci nu cunosti biblia si nu ai nici identitate,,adica dorbi,,si nici biserica nu ai ca te ai rupt de ea,,binenteles ca zice cine va crede insa atata inima ai tu incat sa lasi copii sa moara ?pentru ca ti zice in aceiasi carte ca nu toate sau scris acolo si dovada sunt apostoli care botezau familii intregi si ucenici apostolilor care sunt marturi clare ca bootezau copii,,deci nu va mai lasati copii sa moara si nu mai dormi

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2013, ora 09:15

De la: 9am121159, la data 2013-12-12 00:48:44Poi cum nu?....Catolicii si ortodocsii
---------
S-au mai inmultit trupurile cu :calugarii, oastea Domnului. Crestini dupa calendarul Iulian, alti dupa calendarul Gregorian etc.
sau inmultit trupurile in mintea ta,calugarii sunt ai biserici,catolicii din care au aparut toate sectele inclusiv voi,ei sau departat de adevarata credinta,,ortodoxia niciodata nu sa abatut de la adevar

Pagini: << 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: