Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:44
Zauuuuu ? @leo,trezeste-te !lupul isi schimba doar blana....
|
|
ariadna_personal 9 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:02
La noi, tot ce ar fi bun devine rau si tot ce este rau, ramane asa.
Parca nu place celor care scriu decat ceea ce au cunoscut in epoca de aur, cand au devenit oameni noi, acum sunt vechii oameni noi. Fara ei am fi fost readusi la demnitate si prestanta, adica, inainte de comunism; cu ei suntem readusi- dupa o mica inselaciune, la trecutul recent. |
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:59
buna
normal fiecare om este liber sa decida ce vrea daca are noroc va fi ales si cu asta basta de ce atata vaicareala romanilor ati suferit mai mult decat va inchipuiti etc . apoi cum multi de pe forum se lauda ca si-au pus in traista asigurarea etc - ei uite ca nu asa stau lucrurile cu oameni ca,si voi care sau gandit doar la traista lui atunci nu santem un popor imi pare rau de aceia azi santem plini de coruptie , peste tot - lipsuri familiare fara uzine etc . de aceia si la alegeri se merge doar sa se afle in treaba in aceia zi etc . pentru asta noi in romania cu multi alti care gandesc negativ propriu zis nu se va schimba nimic poate veni si regele spaniei ca nimic nu va schimba imi pare rau sa spun dar credeam ca ce-i care sant mici functionari au mai mult talent politic dar -----------------------etc - asa ca eu nu cred in nimic in romania daca nu vom fi deacord poporul sa facem o schimbare radicala nimic nu se schimba - revolutia 89 a fost deschisa de atentat de catre vechi -si actuali guvernanti in frunte cu iliescu -si pestisorul iubut de femeile sudului petre roman eu ca , si femeie nimic nu vad frumos etc - acum de ce nu ar face poporul o taiere a salupei in liniste tot poporul sa stea acasa in ziua votului se vor vota intre ei etc . nu asta sigur asta va demostra ca noi poporul nu dorim eroi ci dorim o schimbare o republica democrata europeana . eu mi-am scris parerea mea si cum vad tara din umbra sant multe de spus dar cum nu am , sau mai bine zis pentru ce sa scriu ceva bun cand alti o critica in mod de functionar cu traistuta asigurata . ca , si cum rade de bieti muncitori .pensionari someri . etc - imi pare rau dar am scris in acest forum normal ce trebuia sa rSP IN FORUMUL CU MONARHIE DAR ETC : VA DORESC BINE CU SANATATE SI PACE IN ROMANIA CIAO ROM CU REGE SAU FARA REGE TOT SOARE NU E ETC ------------
cristal
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 03:18
Lui "Mihaita5_2" :
La pct. 3 era vorba de afirmatia dumitale. Ai aruncat acuma pe "coleg si prieten". Dar uitati sa va sustineti afirmatiile. Daca va este "coleg" acum este militar sau nu. Daca a fost activat, cand s-a ptrecut acest moment si cu ce ocazie. Si daca mai este, sau daca nu mai este si acuma, inseamna ca puteti date mai exacte deoarece se presupune ca si dumneavostra ati lucrat sau lucrati intr-o unitate militara. Vedeti ca atunci cand emiteti o afirmatie legata de HAINA MILITARA inaintea altui militar este necesar sa veniti cu date EXACTE ca sa va creada. La pct. 1,2,4 si 5 nu m-ati contrazis asa ca nu le mai discut. Oricum ele sunt in sprijinul afirmatiilor mele deoarece nu le-ati contrazis. Faptul ca nu aveti o opinie inseamna ca o pot cataloga AFIRMATIV. La pct. 6 incercati sa aruncati "ideea" pe mine, dar nu v-ati "straduiti" destul. Afirmati ca ati facut ARMATA dupa absolvirea facultatii "nu la Interne ci la Armata". Aici am o remarca si o intrebare. Remarca : Stiati ca Securitatea facea parte din TRUPELE DE INTERNE, desi eu nu am afirmat lucrul asta la acest punct. Eu am afirmat doar ca indicativele militare semanau cu Militia (era Ministerul Afacerilor Interne - au devenit doar pentru o perioada scuta de timp "de Interne", dupa care li s-a tot schimbat titulatura - imediat dupa Revolutie a fost pentru cateva luni si sub conducerea MApN). Intrebare : Daca ati facut cele 4 luni in cadrul TRUPELOR MILITARE apartinand de MApN v-am demonsrat ca nu puteati sa ajungeti atunci SUBLOCOTENENT. Cum justificati afirmatia ca ati fost avansat dupa cele 4 luni de Militar cu Termen Redus la gradul SUBLOCOTENENT (in ce perioada ati facut acele doar 4 luni de Armata si la ce Arma ati facut aceasta armata) ? La pct. 7 sustineti ca nu v-am adus afirmatiile pe care dumneavoastra sa le credeti. Nu este nimic surprinzator. Este o discutie pe baza de afirmatii CREDIBILE sau NECREDIBILE. Concluzie : La 4 din cele 7 puncte (1,2,4 si 5) nu m-ati contrazis (o "scaldati"), asa ca le pot socoti ca afirmatii care au fost recunoscute de dumneavostra (lipsa probelor ca sa le negati ma avantajeaza ?!). La pct. 3 nu veniti cu ceva cert, ci cu o presupunere si aceeaia data "pe socoteala" altuia. Deci nici aceasta nu ma poate contrazice. La pct. 6 nu ati venit din nou cu ceva PRECIS si CREDIBIL , asa ca nu ma puteti CONTRAZICE pana nu veniti cu ceva nou, verificabil cat de cat. La pct. 7 este prima data cand ... imi dati dreptate. Adica nu era un "obicei" al OFITERILOR activi sa-si "bata joc de militarii TR-isti". Deci pot sa-l trec in partea mea. Si atunci, CE ATI DOVEDIT in folosul lui DUDA ? NIMIC CREDIBIL ! P.S. 1.- Iar in ceea ce priveste ultima afirmatie o trec in randul celor tot "NECREDIBILE", pentru ca este nesustinuta de afirmatii CREDIBILE. Asa ca imi pot sustine afirmatiile ca CETATEANUL DUDA este un PARVENIT SI UN MINCINOS in legatura cu modul cum a ajuns COLONEL (in rezerva) a ARMATEI ROMANE. Daca a facut-o fiind Militar al Trupelor celor din celalalt Minister atunci inseamna ca se afirma cealalta presupunere a mea. Deci nu eu am gresit, ci cei care i-au "confectionat" DATELE BIOGRAFICE si ar trebui sa-i CONCEDIEZE chiar daca se gasea printre acestia (cei care au fost PLATITI) si o doamna "anumita" din SUA. 2.- Cand o sa se respecte TOPICUL pe care avem de purtat o DISCUTIE si nu o sa fiu nevoit sa raspund la intrebari care nu sunt in legatura cu cazul respectiv ? |
|
eurobgb 11 mesaje Membru din: 16/12/2008 |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:29
de ce sa nu poata???eu il votez si familia mea!!!!
de ce il votez??pentru ca nu am pe cine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
diana_vladutu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:43
din cate se vede corb la corb nu-si scoate ochii !!! de fapt in cine loveste noua lege a pensiilor speciale ? magistrati se pare ca nu , ca declara ca nu le poate scadea nici salariu si nici pensia , despre deputatii parlamentari , senatori si alti "d-astia" in nici un caz nu se poate . raman doar sarmani militari , de la care s-au luat ca referinta niste pensii de colonei , generali , care pe ultima suta si-au autoacordat salarii de merit , sporuri si etc , si care normal ca au avut o baza de calcul mai mult decat umflata .
sa ne gandim la gradele de subofiteri spre ex. astia n-au salarii ( de fapt solde) asa mari precum se zvoneste , au catreva sporiri dupa ce le-au taiat si 25% din ele . sa ne gandim ca nici magistratul , nici deputatul/parlamentarul/senatorul nu au viata militarilor nostri . ei au alarme , care de regula se dau in puterea noptii , fac mii de ore suplimentare care bineinteles nici nu s-a pus problema vreodata sa fie recuperate sau platite asa ca la alti functionarii publici , ei sunt pe teatrele de razboi din apropare toatele punctele fierbinti ale Pamantului , ei de fapt sunt la dispozitia statului 24/24 , neglijand viata de familie . vi se pare onest sa intre in aceasi oala cu hotii astia ? mie sincer nu . ar trebui sa se tina cont si de gradul riscului la care au fost supusi pe perioada activitatii . ar trebui sa se mai gandeasca acesti "mari consilier" in probleme de finate si sa nu mai generalizeze - EL , ACEST CONSILIE , VA FI SUPUS LA ACESTA LEGE CAND SE VA PENSIONA , CA SA MA IERTE dUMNEZEU , SE PARE CA AR FI TREBUIT SA O FACA MAI DE MULT DAR E OSU PREA MARE SI GRAS SI NU VREA SA-L LASE - SA LE FIE RUSINE !!! |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 17:36
ALTFEL DE PREEDINTE... LA CRIZA MORAL
(Romeo Tarhon, NATIUNEA) n vreme ce Bsescul nostru cel de toate crizele... i surprizele a i ntreine focul vrajbelor, tciunii glcevilor i jarul patimilor electorale, izbutind (n mod voit), ca nimeni altul s i coaguleze i s i coalizeze adversarii de toate culorile i furorile n aceeai tabr lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda presteaz, evolueaz i se detaeaz, apare din ce n ce mai frecvent la televiziuni i n public, i face cunoscut programul, i editeaz i i (n)tiprete n mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitiv, de posibil (i plauzibil...) viitor ef de stat crete, puncteaz evident n sondaje i d bine ca model de un altfel de preedinte pentru Romnia. Politicienii i cetenii au nceput s l ia pe Principele Radu (mai) n serios dup lansarea cu suspans n cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezideniale. Instinctiv, precum un Stan Pitul colectiv n jocul de-a fripta(!), electoratul (puin, ct a mai rmas nescrbit...) i cntrete programul i i msoar personalitatea i moralitatea acestui altfel de candidat, cu mare bgare de seam i prin comparaie cu cei patru ...ESCU, ultimiii evangheliti ai unei jumti de veac pctos, laic, amoral..., l compar n special cu Bse..., cel din teren, juctorul care, la rndul lui, cu un cincinal de mandat n urm se dorea pentru turm(!) un altfel de pstor fa de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi pn peste poate, intrnd n joc, prelund, pasnd, driblnd, fentnd, stopnd, utnd, marcnd (!), lasnd multe goluri (!) dup acest sezon prezidenialistic(!) incendiar, ncins de mama focului... Radu Duda dincontr, se dorete un arbitru echidistant, echilibrat i calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituional), al partidelor dintre partide (!), un garant al sportivitii i moralitii democratice, al schimbrii la fa(!) a Romniei. Prin gestul ndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susinerea i de a-i da binecuvntarea ca duhovnic al statului romnesc, aa cum (inspirat si plastic), Principele a rspuns (provocrii) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru efia republicii, ca o recunoatere indirect ( s-au grbit istoricii s postuleze ) a renunrii Casei Regale la aspiraiile dinastice nostalgice. A fost mai degrab un gest pragamatic, patriotic i practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene n lucrarea glorioas de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare i reaezare a Romniei ntre marile naiuni care de la Rm se trag (!), un gest cu o semnificaie etic major n acest rstimp confuz n care omenirea trece prin cea mai grav criz moral de dup Christos. La noi, ce s mai vorbim...Iat, n arena (cu clovni i mscrici) a circului electoral romnesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranii (de partid) la cotrocezideniale se vrea i se declar altfel, dei sunt toi o ap i-un pmnt(!), fiecare se d drept curat, neprihnit i diferit de diavolulde cotrocean, dei fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje i notorietatea (ndoielnic) a afurisitului de Bsesculos, se dedau n draci practicilor lumeti i mijloacelor imorale ( vezi i s nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a fcut frate cu...cel Becalos, doi cretini i patrioi care..., m rog, m abin). Cel puin din punctul de vedere al moralitii, susinut de Rege, avnd o biografie curat i decent, cu toat tentativa de terfelire i mizerizare(!) iniiat de pro-bsescienii panicai, Principele Radu d i st (din ce n ce mai) bine n sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stpnete bine limbajul diplomatic neutru i, lansndu-se n cursa electoral timpuriu, cu 7 luni nainte, are vreme s compenseze dezavantajul (nu tim ct de decisiv) de independent nesusinut de un partid. nc de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariie inedit, prin parfumul proaspt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politic fr stil i maniere. Un om (mai) tnr, cu aer cazon i de blazon, romantic dar modern, care, chiar i fr uniforma impecabil de nalt (!) ofier, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Bsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al |
|
negru_mircea 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 10:35
De la: eugenb, la data 2009-04-09 21:16:48Radu Duda = tigan (sau "rrom" daca vi se pare mai interesant). Si chiar asta este originea lui. subscriu! nu stiu daca ne trebuie neaparat un print pe post de presedinte - contradictie in termeni. mai bine l-am avea pe florin persic ma ciokoflenderilor ca presedinte |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 10:36
De la: eugenb, la data 2009-04-27 23:06:47Se uita un fapt foarte simplu : asa frate!!!imi creste ficatul! |
|
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 10:43
De la: gabigabi, la data 2009-04-28 08:10:17buna dimineata @eugenb !de ce spui ca-i tigan ?.... am mai auzit spunindu-se asta,dar nu stiu de ce ! acum,daca ne gindim la cit de democrati pretindem c-am fi, de ce-ar conta acest fapt ? Obama nu-i negru ? dar, orice cetatean de aici si de oriunde poate candida,daca asta doreste,considerindu-se in masura de a aduce ceva bun tarii sale,nu ? si ce daca Radu Duda, cetateanul R.Duda candideaza ? nu vad motivul ptr. supararea asta atit de mare ! populatia votanta va hotari daca-i da credit sau nu !....iti doresc o zi buna ! conteaza mai fato daca e tigan! iti doresc sa te casatoresti cu un tigan, sa ai numai vecini tigani si mai vorbim apoi. nu fi asa toleranta decat daca esti intradevar pregatita sa le supravietuiesti hotilor, ghicitoarelor, cersetorilor, nespalatilor, incultilor, manelistilor, masinilor de facut plozi si bulibasilor de 200 de kile in viu!!! un negru educat ca obama e una, un tigan cu intelect si mentalitate de evul mediu e cu totul alta! |
|
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 10:51
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-02 13:37:14dedicatie speciala si din toata inima pt.mult iubitul print radu duda yhaaaaaaaaaaaaa! iar imi creste ficatul de bucurie! |
|
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 10:56
De la: kali13, la data 2009-05-13 18:51:50ha-ha ce-mi place!!!De la: ariams_2007, la data 2009-05-13 16:14:05BA SA CANDIDEZE CA SUNT MULTI CARE VOR SA-L VOTEZE SI SA CASTIGE ALEGERILE,SA DEVINA TARA REGAT CA NE-AM SATURAT DE ACESTI GUVERNANTI CARE-SI FAC PENSII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI,RUSINE SA LE FIE!! |
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 21:21
De la: diana_vladutu, la data 2009-05-27 09:43:55 ...de fapt in cine loveste noua lege a pensiilor speciale ? .... Incopetena actualilor guvernani a atins cote alarmante. Dup gafa cu impozitou forfetar insist n prostia lor cu schimbarea legii privind pensiile militarilor. ntradevr, miltarii nu au salarii ci solde. Ce nseamn asta? nseamn c poporul nu-i pltete dup "cantitatea i calitatea muncii" ci se afl n solda rii. Adic noi pltim impozite i taxe din care o parte ajung la miltari. Iar noi vrem s nu trebuiasc s-i fac meseria adic vrem s fie pace n ara noastr. Cu ei avem un contract social: s sar n aprarea rii atunci cnd este nevoie! Noi sperm s nu fie nevoie. Pentru asta le pltim o sold i le promitem c atunci cnd vrsta nu le va mai permite s sar n secunda urmtoare a ameninrii, (c de fapt asta snt exerciiile de "alarm") le vom asigura o pensie. ntrebarea fireasc pentru guvernani: de ce s pltesc (tot din banii notrii) asigurarea de pensie? Adic de ce se le dm ca s le lum? |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:04
{ 2 } Principele Radu, n Comitetul Consultativ al Global Panel America 16:35 Principele Radu, n Comitetul Consultativ al Global Panel America
Bucureti, 28 mai /Agerpres/ - Principele Radu a fost ales membru al Comitetului Consultativ (Board of Advisors) al organizaiei Global Panel America, fiind singura personalitate din Romnia membru al acestui for, a informat, joi, Biroul de pres al Casei Regale. Principele reprezint, astfel, Romnia ntr-un grup de prestigiu internaional din care mai fac parte, printre alii, lordul Robertson, fost secretar general NATO, baroneasa Cox of Queensbury, vicepreedintele Camerei Lorzilor a Marii Britanii, precum i oamenii politici americani Thomas Pickering si James Woolsey. Organism independent i interdisciplinar, Global Panel reunete personaliti de prim rang mondial din rndul oamenilor de stat, al oamenilor de tiin i al antreprenorilor, asumndu-i misiunea de a gsi soluii diplomatice destinate zonelor de conflict din ntreaga lume. Personalitile invitate s se alture aciunilor Global Panel sunt alese conform unor criterii extrem de selective, numai 50 de invitai putnd participa la fiecare dintre ntlnirile i dezbaterile organizaiei. George Bush, Mihail Gorbaciov, Helmut Kohl, Madeleine Albright, Colin Powell, Yasser Arafat, Henry Kissinger, Benjamin Netanyahu sunt unii dintre oaspeii de seam care au onorat cu prezena ntrunirile organizaiei n decursul anilor. Romnia a fost reprezentat n acest context, n ultima decad, de regele Mihai i de principele Radu, de preedinii Ion Iliescu i Emil Constantinescu, de primul-ministru Clin Popescu -Triceanu, de minitri Gheorghe Tinca, Teodor Melecanu, Adrian Cioroianu i de generalul Constantin Degeratu. AGERPRES/(Daniel Popescu) |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:15
-------------------------------------------------------------------------------- BLOG PRINCIPELE RADU 10 Mai | 10 - 05 - 2009 In anul 2009, al treilea de la conectarea in chip institutionalizat a Romniei la familia natiunilor demne si libere ale Europei, este semnificativ buchetul de aniversari al Casei Regale a Romniei de astazi, 10 mai. Pentru cine a uitat sau nu a stiut niciodata, ziua de 10 Mai are trei semnificatii istorice de rezonanta statala: 10 mai 1866, depunerea juramantului lui Carol I ca domnitor, in fata Parlamentului. Domnitorul a jurat ca va fi credincios legilor tarii, ca va pazi religia romanilor, integritatea teritoriului lor si ca va domni ca domn constitutional. 10 mai 1877, Independenta Romniei (in acea zi, Parlamentul a votat legea pentru desfiintarea tributului catre Inalta Poarta; motiunea votata de Camera se numea Independenta absoluta a Romniei). 10 mai 1881, proclamarea Regatului Romniei, ca stat suveran si independent pe continentul European. De altfel, att ziua de 1 Decembrie, ziua Marii Uniri, ca si 23 August, ziua in care Regele Mihai a intors tara catre Aliati, in al Doilea Razboi Mondial, sunt zile legate de Casa Regala si de momente-cheie din istoria noastra moderna si contemporana. Dar, orice tara care se respecta sarbatoreste Independenta in mod solemn, national. Nimic nu este mai important, mai semnificativ si mai datator de viitor pentru o natiune dect actul ei de Independenta. Acest adevar a functionat, cel putin pna in secolul al XXI-lea, oriunde pe intinsul globului. Cu exceptia Romniei. Dintr-un anume complex de inferioritate, dintr-o confuzie perpetuata peste ani, din frica si din egoism al elitelor, ziua de 10 mai continua sa fie ignorata, urta, dispretuita sau pur si simplu minimalizata. Sunt plin de incredere ca viitorul va corecta aceasta slabiciune a societatii romnesti. Mndria si increderea in propriul destin sunt parte din viata noastra de zi cu zi. In acest an, care gaseste Casa Regala plina de proiecte de dezvoltare consistenta, durabila a Romniei, Principesa Margareta si cu mine ne-am gndit sa onoram personalitatea Regelui Carol I, fondatorul Familiei Regale romne si al Statului romn modern, intr-un fel special, simbolic, cuprinzator. De aceea, in dimineata aceasta, dupa participarea la slujba de la Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, locul de veci al Regilor Carol I si Ferdinand, al Reginelor Elisabeta si Maria, am asezat piatra de temelie a noii Catedrale Episcopale si Regale, in parcul Mnastirii Curtea de Arges, alaturi de istorica biserica medievala, devenita in timp Catedrala Episcopala si de Palatul Regal si Episcopal, ridicat in timpul domniei lui Carol I. A fost o zi plina de soare, de caldura primavaratica si de speranta. Au fost prezenti o multime de oameni simpli, veniti acolo cu bucurie si cu iubire. Au luat parte alaturi de noi, la acest eveniment istoric, primarul municipiului Curtea de Arges, profesorul Augustin Ioan, arhitectul catedralei si colaboratorii nostri de la Palatul Elisabeta. Am fost insa inconjurati in special de oamenii locului. Increderea pe care oamenii incep sa o arate in noi si speranta pe care o avem cu totii, impreuna, stau marturie ca gestul nostru de astazi are rost si are viitor. Dupa douazeci de ani postdecembristi, dupa ce Regele Mihai I a fost oprit cu taburi in drumul spre Curtea de Arges, urmasa lui pune piatra de temelie a unei noi Catedrale, semn al continuitatii si al revenirii in fire a societatii romnesti. Sa fie intr-un ceas bun! PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI |
|
9am044364 26 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:53
Principele Radu, in calitatea sa de cetatean roman, poate, fara indoiala, sa isi depuna candidatura.
Totusi.... Romania nu este Cambodgia, nici Printul nu are nimic in comun cu Printul Norodom Sianuk. Acela avea, totusi, legitimitate caci era print veritabil. Deci, print nascut, nu facut! |
|
9am048576 3 mesaje Membru din: 10/05/2009 |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 09:24
cred ca arfi mai corect mai cinstit si mai bun ca fosti comunisti ceau adus tara in starea actuala
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 12:56
De la: 9am048576, la data 2009-05-29 09:24:27cred ca arfi mai corect mai cinstit si mai bun ca fosti comunisti ceau adus tara in starea actuala SI CARE NICI EI NU S-AU NASCUT CONDUCATORI DE PARTID< DE STAT< DE SECURITATE< NOMENCLATURISTI |
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:22
De la: 9am048576, la data 2009-05-29 09:24:27cred ca arfi mai corect mai cinstit si mai bun ca fosti comunisti ceau adus tara in starea actuala aia erau anarhisti nu comunisti. |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:05
Tot ce a subliniat d-l Prinipe Radu al Romaniei este corect,afara de o singura data:23 august-intoarcerea armelor....A fost o mare gresala din punct de vedere strategic militar si al onoarei maresalului I.Antonesu....Desigur la aceasta data tarile europene nu recunosc gresala pe care au facut-o lasand tari in mana rusilor comunisti...Daca privesti si mai adanc o anumita semintie a beneficiat si inca...Probabil ca inconstient regele nostru f. tanar s-a lasat pacalit...
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:16
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-05-29 17:05:18 Sa ne imgainam un Presedinte, un Premier, un Rege la 21 de ani, inconjurat de hiene, sacali, vulpi..., desi jignesc sarmanele animalute, inconjurat de fauna asta de pradatori politici, cea din trecut, cea din prezent, cea de maine...Cate greseli sugerate, fortate, regizate... nu ar face, sa nu mai vorbim de contextul geopolitic al vremii, in Europa, in lume..., de monstruoasa colatie... |
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 03:03
De la: monarom2000, la data 2009-05-29 17:16:52De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-05-29 17:05:18 Papusa,esti Simina Mezincescu ?,si daca nu,atunci e gabygaby,in cazul asta, ca tot ii saruta-i manuta,schimba avatarul si pune o catea ca tine...cu limbuta scoasa.Am impresia ca voi doua in "conculimbaj" cu vaneamarin ati invatat istoria cu profesorul de tehnologie sau de sport.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 08:08
Sa fii tu al dracu daca se invata la istorie despre Dinastie, Rege, Antonescu!...Ca doar te-ai fatat inainte de `89 cand erai indobitocit, din fasa, cu partidul-ceausescu si, intradevar, cu orele de atelier...
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 10:03
kali13 - de ce simti tu nevoia de a insulta ? ce frustrari aveti voi,mai dragilor ? numele meu se scrie cu un I simplu,fara mofturile lui Y ; nu-mi schimb avatarul,intrucit imi asum tot ce scriu si,devreme ce nu m-am "jenat " sa-mi spun parerea pe numele meu,ce altceva in plus sau altfel as scrie sub o alta identitate ? ...dar vreau sa te-ntreb un lucru : daca te urci in masina si cel ce-o conduce te baga din gard in gard si apoi in santz, de cite ori mai ai curaj sa-l lasi sa conduca el ?pina-ti rupi gitul ? nu crezi ca-i cazul sa schimbi "soferul " ,draguto ?!
|
|
artafengshui 183 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 11:03
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale. SPECTACULOS A EVOLUAT PRINCIPELE ,DACA VA FI UN >>DEMOCRAT ...NU un "rege"," eu il VOTEZ !!! ==CITIND COMENTARIILE LA ACEST subiect ,ATI CAM SPERIAT >>"VALETII"...
AMI.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 11:50
INTERVIU CU ALTEA SA REGAL RADU, PRINCIPE AL ROMNIEI
Mai 28th, 2009 Angela BACIU Ducem o via privat la fel de simpl ca orice alt familie din Romnia Angela Baciu: Altea Voastr, v mulumesc foarte mult c ai acceptat acest interviu (n.a.de fapt el a fost iniiat cu mai muli ani n urm, cu ocazia lansrii volumului Dumneavoastr apte la Galai n data de 21 ianuarie 2004), pentru cei ce nu au citit aceast carte, ce oferea ea pe atunci publicului cititor? A.R. Principele Radu: apte este o carte publicat n anul 2003. A fost, la vremea aceea, o ncercare de a vorbi despre apte ani din viaa mea public, ntr-un moment de trecere de la cariera de actor, adic de om de art, la cea de membru al Familiei Regale, aezat n prima linie a vieii publice romneti. ntre timp, am publicat o form extins a crii, tot la editura Nemira, numit Persona, n care am adugat celor apte ani, 1996-2003, perioada din 1982 pn n 1996. A rezultat un volum mai amplu, care analiza, din perspectiv personal, o perioad de douazeci de ani foarte diferii ai Romniei i ai mei, ca persoan. A.B. - Dar celelalte cri: Dincolo de masc- Unitext 1997, LAme du masque - Les Presses de lavenir Bruxelles 1998, Ana a Romniei- Un razboi, un exil, o via-Humanitas 2000, Michael of Romania- A Tribute -San Francisco-Stockholm 2001, Mihai al Romniei-Humanitas 2001, Anne of Romania-A War, An Exile, A life-The Romanian Cultural Foundation 2002, Kildine traducere dup Maria, Regina Romniei - adevrate documente pentru istoria noastr. Dezvoltai ce au ele n comun i ce dezvluie concret (nume, locuri, personaje, ntmplri) Principele Radu: Toate volumele mele au un numitor comun: familia din care fac parte i demersurile noastre publice n serviciul Romniei. Eu nu sunt un scriitor propriu-zis i nici nu voi fi vreodat. mi fac doar datoria fa de societatea romneasc, informnd-o, din cnd n cnd, despre ceea ce am fcut sau facem pentru ar. A.B: n toata implicarea Dumneavoastr social, cultural, istoric, trind n Casa Regal, cum credei c suntei perceput de omul de pe strad i ce dorii s lsai motenire acestei lumi? A.R.Principele Radu: Oamenii au nceput s perceap mai bine i mai mult serviciul nostru n interesul naiunii. Ultimii opt ani au adus o cretere a ncrederii, a simpatiei, a nelegerii importanei efortului nostru pentru Romnia. A.B.: Vei candida pentru funcia de preedinte a Romniei, de ce? A.R.Principele Radu: Cu aproape 150 de ani n urm, Carol I a construit Statul Romn pe principiul profesionalismului. Instituțiile moderne s-au furit, atunci, pe temeiul calitții profesionale și al meritului. A fost timpul unei aspirații ctre Binele Naional. Travaliul Casei Regale, din 1866 pn astzi, a fost unul de punere mpreun a energiilor bune, a talentelor și a oamenilor pricepuți ai țrii. n ultimii douzeci de ani, sistemul a depins mereu, prea mult, de comportamentul și de acțiunile indivizilor, de multe ori incompetenți. Mercantilismul și superficialitatea au menținut mediocritatea n spațiul public, au instalat modele false, cu grave consecințe sociale. Nu sunt astzi n fața alegtorilor s promit miracole. Nu am ieșit naintea țrii s aduc paradisul promis de alții la ieșirea din comunism. Candidatura mea cheam s fim mpreun la deșteptarea acestei țri. S punem ordine și demnitate n treburile Romniei, s respectm instituțiile, Constituția și legile, s ne respectm pe noi nșine, n fiecare zi, de dimineaț pn seara, chiar și atunci cnd nu ne privește nimeni. A.B.: Sunteti susinut de Casa Regal? Ce anse credei c vei avea? Cum se vor mpca cele dou titulaturi: de Alte Regal i Preedinte? A.R.Principele Radu: Majestatea Sa, Regele, a fcut o declaraie public n care a anunat c ncurajeaz i susine candidatura mea la preedinie, n ziua de Sfntul Gheorghe, pe 23 aprilie 2009. Gestul pe care l fac, dorește s deblocheze impasul politic i instituional la care s-a ajuns n Romnia. Menținerea i escaladarea controverselor dintre principalii responsabili politici ai rii, risc s mping Romnia spre haos politic, economic i social, precum i spre izolare internaional. Ca Preedinte, voi garanta constituional independena Justiiei, domnia legii și nu voi tolera nedreptile i abuzurile. Valoarea dreptii n justiie trebuie aprat permanent i cu toate mijloacele. Romnii trebuie s se simt bine reprezentați și protejați n țara lor, n Europa lor și n lumea larg. Romnia european, folosind fr complexe de inferioritate valorile care au fondat statul modern, va fi o țar mai puternic, pragmatic și capabil s nfrunte timpuri care nu se anun nici linitite i nici panice. Toate acestea sunt valori si idei care vin n sprijinul respectabiltii statului romn, o instituie n slujba creia Casa Regal a fost constant, n ultimii o sut cincizeci de ani. Regele, ca i Principesa Margareta i cu mine, credem c ara este, n acest moment, mai important de servit dect familia. A.B.: Dac vei ctiga alegerile, avei anumite planuri, strategii, proiecte? Ce schimbri vei aduce? A.R.Principele Radu: Voi aduce respectabilitatea i efectivitatea exerciiului de reprezentare statal a Romniei. Confuzia dintre exerciiul politico-administrativ i cel de reprezentare prezidenial a Statului este maxim. Voi aduce coeren i competen n Instituia Preedintelui Romniei, ceea ce se va rspndi binefctor, prin puterea exemplului personal, pentru celelalte instituii, care sunt democratice i responsabile. Raportul dintre instituiile Statului este de asemenea un domeniu care are nevoie urgent de clarificare i de coeren, n exerciiul practic, cel de zi cu zi. Voi porni imediat la ncurajarea, ntrirea i eliberarea de complexe a comunitilor locale, precum i a profesiilor i a elitelor lor. A.B.: Descriei, v rog, o zi din viaa Dumneavoastr de familie. A.R.Principele Radu: Ducem o via privat la fel de simpl ca orice alt familie din Romnia. Desigur, ns, n plan public avem alt fel de a aciona. Timpul pentru viaa noastr de familie este mai redus dect al celorlali romni. Suntem fericii s putem contribui la dezvoltarea durabil a Romniei, din interiorul societii noastre. A.B.: n ncheierea dialogului nostru, transmitei, v rog, un cuvnt cititorilor notri. A.R.Principele Radu: Le doresc, ncepnd cu decembrie 2009, s nu trebuiasc s și mai ascund pașaportul, de rușine. Respect și lege n țar, demnitate și mndrie n afar. Capul sus n lume. Aceasta va fi Romnia! A.B.: Altea Voastr, v mulumesc foarte mult pentru acest interviu. Tags: Romni celebri 0 rspunsuri pna acum↓ Nu exist nc nici un comentariu, scrie-l tu pe primul! Las un comentariu Name Website CAPTCHA Code (required) |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 12:03
Oare nu se vorbeste prea mult de un dobitoc care si-a tras un fals lustru princiar? Perfect, omul e cetatean roman si ca cetatean roman are tot dreptul sa candideze la ce vrea el in Romania. Dincolo de asta, oare ce spune despre caracterul lui faptul ca dupa ce s-a insurat cu o printesa- si apropo, in nicio casa nobiliara europeana barbatul nu a dobandit vreodata titlul prin casatorie- a facut tot posibilul sa se dezbare de numele mostenit de la stramosii sai, Duda, si sa-si creeze un fals titlu princiar? Dupa ce a incercat sa devina un print de Hohenzollern profitand de un moment de betie crunta al sefului Casei de Hohenzollern- care nu e Regele Mihai ci mostenitorul principal al Kaiserului german-, asa cum spun surse din preajma Casei regale, si a esuat in momentul in care ceilalti membri ai familiei s-au opus si i-au anulat recent dobanditul titlu printr-o procedura judiciara consumata in strainatate, Radu Duda si-a luat numele sotiei, Margareta de Romania. Atata doar ca potrivit legii civile romane chiar daca ii iei numele sotiei, nu ii iei si titlul nobiliar (oricum Romania nu recunoaste din punct de vedere legal titlurile nobiliarel; Regele Mihai are statutul unui fost sef de stat al Romaniei, ca si fostii presedinti in viata Ion Iliescu si Emil Constantinescu). Asadar, in ultima instanta autoprezentarea domnului Radu de Romania, fost Duda, drept Principe, este doar o fanfaronada de prost gust si un afront adus generatiilor de Duda care l-au procreat pe acest domn.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 12:53
Am o parere foarte buna despre aceasta veste. Decat "alesii" de pana acum MAI BINE DE 100 DE ORI PRINCIPELE
|
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:01
De la: escutatiana, la data 2009-05-30 12:53:59Am o parere foarte buna despre aceasta veste. Decat "al scuza ma dar tu sti cine e ''principele'' |
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:22
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale. Acest personaj demagogic , isi permite sa profaneze si sa ofenseze institutia fundamentala a statului roman , care este armata tarii. Afirm acest lucru deoarece cu o nerusinare sora cu machiavelismul isi permite sa poarte haina militara data de tradatorii de tara in grad de colonel , cind el habar nu are cu ce se maninca cunostintele si stiinta militara de locotenent, capitan, maior si locotenent-colonel , asa cum sunt prevazute de Statutul cadrelor militare , in speta Legea 80 /1995.Mai bine ar cinta la alta masa si nu ar mai consuma fonduri inutile de la buget deoarece cinta pe note false. |
|
|
|

Zauuuuu ?
@leo,trezeste-te !lupul isi schimba doar blana....
Tot ce a subliniat d-l Prinipe Radu al Romaniei este corect,afara de o singura data:23 august-intoarcerea armelor....A fost o mare gresala din punct de vedere strategic militar si al onoarei maresalului I.Antonesu....Desigur la aceasta data tarile europene nu recunosc gresala pe care au facut-o lasand tari in mana rusilor comunisti...Daca privesti si mai adanc o anumita semintie a beneficiat si inca...Probabil ca inconstient regele nostru f. tanar s-a lasat pacalit...
Ce parere aveti???