Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 21:59
Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
... si peste ceva vreme deschidem un topic numit: Presedintele Radu I al Romaniei pleaca in "prima" sa vizita la resedinta regala. De tot rasul.
Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:34
De la: gabigabi, la data 2009-05-17 16:26:47dar ca oricare alt CETATEAN al acestei tari,are voie sa candideze @lordule ? DA ! Ce zici ma ajuti sa adun cele 500000 de semnaturi pentru aputea candida? Pui umarul la adunarea de fonduri pentru campania electorala? Crezi ca sa avea sanse mai mici decat Radu Duda (cetatenul) ? Ei, ce spui ? |
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:36
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-17 16:58:12De la: gabigabi, la data 2009-05-17 16:26:47dar ca oricare alt CETATEAN al acestei tari,are voie sa candideze @lordule ?Asa,de mila...ca in mod normal n-ar avea voie decat base,geoana si vadim...trioul de aur! Shlomo ! Tu care esto olten ca si mine, iar oltenii sunt in toata tara in aproape toate functiile de conducere , poate aderi la ce ai spus lui gabi. mai sunt cateva persoane dintre noi care mi-au promis ajutorul asa ca mai avem timp. Ce zici ? Te bagi? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 08:25
ma faci sa ridu-plinsu ! mi-am facut o socoteala ,asa-mentala,cam cite persoane ma cunosc bine sau mai putin bine si cu toate ca m-am fitiit un timp in diverse medii ,n-am reusit sa adun 10.ooo de oameni ! nici tu nu cred ca ai putea ,in schimb R.Duda ,DA -ar putea aduna nu 10.000 ci 500000 ! putem fi cit vrem de ironici @lordule , el e un Posibil presedinte ! fa si tu exercitiul cu lista ta de cerinte si candidatii inscrisi in cursa !
p.s. dar de Crin Antonescu,ce zici ? |
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 23:25
De la: gabigabi, la data 2009-05-20 08:25:10ma faci sa ridu-plinsu ! mi-am facut o socoteala ,asa-mentala,cam cite persoane ma cunosc bine sau mai putin bine si cu toate ca m-am fitiit un timp in diverse medii ,n-am reusit sa adun 10.ooo de oameni ! nici tu nu cred ca ai putea ,in schimb R.Duda ,DA -ar putea aduna nu 10.000 ci 500000 ! putem fi cit vrem de ironici @lordule , el e un Posibil presedinte ! fa si tu exercitiul cu lista ta de cerinte si candidatii inscrisi in cursa ! Cred ca ar fi cea mai buna obtiune din tot ce vedem pana acum , cu exceptia mea, bineinteles! |
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 07:57
bineinteles !
|
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 08:20
De la: gabigabi, la data 2009-05-21 07:57:52bineinteles ! CURAT MURDAR (!) OBAMA AL ROMANIEI (FR PROMPTER) Asa cum ne-a(m) obisnuit de cand a devenit decorativ si inactiv, presedintele onorific al pesedeilor nu scapa nici-un prilej mediatic sa se dea pe sticla activ (sub obiectiv chiar si supus vreunui tir invectiv, sa se miste, sa filozofeze, sa comenteze, sa aprecieze, sa zic, sa prezica, s aib opinii despre orice i oricine de teama sa nu se speculeze ca, dincontr, a devenit subiectiv, lasciv, amnezic, labil, fragil, senescentsi ca nu (mai) este abordabil, comentabil si responsabil(!), important si marcant. Bref, nu se putea sa nu si dea i `mnealui, iliescul, cu parerea-i de stanga despre tanarul cuplu de dreapta pe care peneleaua lui Patriciu l-a legitimat la congresul cel mai cuminte, ordonat, bine jucat si democratic regizat. Crin Antonescu i Ludovic Orban vor face un cuplu reusit. Ii felicit si le urez succes a binecuvantat venerabilul, onorabilul si onorificul politician fericitul eveniment. A uitat (pai vedei... a inceput sa uite) sa le ureze si casa de piatra cum (incaa) se obisnuieste pe la noi, apoliticii Dar nici cu o ( buna) parte a presei (rele) nu mi-e rusine. Ce (mai) titlu de articol: Regimul Antonescu a fost instaurat democratic la PNL. Penibil de neinspirat. Dovada (nu ca drept dovada cum a grait recent, gafand iar, fiica presedintelui) ca, asa cum se multiplica diplomele universitare si titlurile de doctor(anz)i pentru atatea nulitati in-telectuale, tot la fel si in presa de trusturi se cloneaza jurnalisti la comanda, pe banda Mai degraba, as zice: Regimul Patriciu a instaurat acrobatic (de democratic) noul cuplu de balerini n acest partid coregrafic n care regizorul miliardar pune n scena baletul politic Spargatorul de nuci prin lovirea basesculosului sub centura de castitate a lui Geoana(!)Oricum, maestrul cu spaga(tul) se declarase nemultumit de guvernarea tariceanului corigent la reforme i afirmase ca isi doreste promovarea lui Antonescu la sefia partiduletului SA. In preziua congresului, invitat la REALITATEA CATAVANTU(!), magnatul liberal a anticipat portretul robot al viitorului presedinte PNL dat in urmrire generala, contracandidatul la cotrocezidentiale care il va lovi pe basesculosul unde il doare mai tare pe oricare marinar: in p..a (pupa). Adic nu mai pupa (nc un mandat) Piaa Constitutii(!). Eu cred caviceversa: i s-a ales special cotroceanului cel mai insipid, inodor, incolor adversar din (al)chimia politica. Il si vad cum isi sufleca manecile(!) tricoului marinaresc in dungi electorale i il ia la palme pe acest politician (aproape) virgin - ceea ce mutra dumnealui chiar cere, nedormit si constipat cum pare, altminteri tare in discurs: Am ajuns presedinte PNL fara conspiratii, fara aranjamente. Mda, dar cu constipatii si deranjamenteDe restul s-a ocupat papusarul miliardar, neintrecut la trasul sforilor pentru marionete, tndrici si agarici. Antonescu dincontra: cu Patriciu are doar o relatie exclusiv amicala de colegi de partid de parca ar fi insinuat cineva altceva Noul lider respinge cu artag si tifna ideea ca Patriciu face si desface in partid. Patriciosul doar impunge si altul coase, vorba lui Anton Pan, iar la crosetat (intrigi) nici ca se pricepe Co-liberalii (din anturaj) il descriu (mai nou) pe Crin Antonescu drept un Barack Obama al Romaniei, un Obama fara prompter asa cum a debitat o comparatie de inflatie (retorica si istorica) insui marele om de stat(!), doctorand cu diploma clonata, Relu Fenechiu. Intr-un fel omul are dreptate: exista suficiente asemanari intre mesajele celor doi presedinti, Obama si Antonescu... Cele mai uzitate cuvinte, la ambii, sunt: tradare, coruptie, ordine, schimbare, reconstructie, performanta. Si, desigur, formula consacrata la americani si pe cale de asimilare si la (neoliberalii) romani : Dumnezeu sa va binecuvanteze! Da bine, mai ales daca discursurile sunt recitate, bine invatate pe dinafara, nu cititeDe aceea si Stolo(care inca se misc si chiar e viu si el) isi permite sa afirme ca Antonescu e bun la discursuri, dar nu este bun in relatia cu oamenii si ca nu are priza la oameni, poate doar in grupurile de fite.Daca nici stolojanul nu isi (mai) (re)cunoaste stolonul, vlastarul, butasul, poamaIn sfarsit, a mai apreciat fostul liberal(!) de moda veche, a fost un congres antibase (reusit, zic eu), iar Orban, ca organizator (nu ca organist - acordeonist) pare mai sexicios-antibasescios, mai viril politic dar are o problema( numai una? Si nu de George Cosbuc) in ceea ce priveste caracterul. |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 15:19
Si uite asa am dat-o iar prin ... "balarii". Degeaba avem noi un topic cu numele : "Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale ". Ala este doar asa, sa avem de cine sa ne luam cand numai avem ce spune, in rest ... noi tot ce ni se nazare pe "tartacuta" comentam.
Daca tot aveti de gand sa comentati "politica romaneasca actuala", de ce nu deschideti un topic cu aceasta tema. Ati fi mai ... "productivi". Nu credeti ? Unii au cap, minte le mai trebuie ! |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 16:55
pai, eugenb@ daca procedezi la excluderea lui Geoana,Basescu, Stolojan si Crin Antonescu ....adica pe cei despre care a facut scriere @monarom ,ramine Radu Duda ! adica taman subiectul topicului ! e simplu de inteles !
|
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 18:25
De la: gabigabi, la data 2009-05-21 16:55:58pai, eugenb@ daca procedezi la excluderea lui Geoana,Basescu, Stolojan si Crin Antonescu ....adica pe cei despre care a facut scriere @monarom ,ramine Radu Duda ! adica taman subiectul topicului ! e simplu de inteles ! PUNCTATI, PUNCTATI, PUNCTATI... Felicitari pentru a...nu stiu cata oara, Dna Gabi! Imi face o deosebita placere sa va arunc mingea si dumneavoastra sa marcati. |
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 19:36
De la: lorduljohn, la data 2009-05-20 00:36:59De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-17 16:58:12De la: gabigabi, la data 2009-05-17 16:26:47dar ca oricare alt CETATEAN al acestei tari,are voie sa candideze @lordule ?Asa,de mila...ca in mod normal n-ar avea voie decat base,geoana si vadim...trioul de aur! Esti dat in pashte. ..vorba lui Mateiu Caragiale ,am crezut ca e la mishto"la Caracal s-a rasturnat carul cu prosti"...noroc cu tine,mi-ai dovedit veridicitatea spuselor,esti atat de bine intentionat,atat profund, incat...ma uimesti, lordule, cu prazul pe emblema
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 08:39
buna dimineata @monarom ! iti spun foarte sincer ca ,pina a nu aparea R.Duda, il doream pe C.Antonescu presedinte !....si nici acum nu sunt in clar cu cine voi vota in toamna ! dar mai e un pic de timp pina atunci dar,voiam sa comentez interviul sau discutia,de fapt, de aseara de pe Realitatea cu Radu ! ca si la intilnirea cu Crin,mediata de C.T.Popescu ( care doar ca nu i-a controlat acestuia urechile,gitul si unghiile sa vada de's curate ), moderatorii astia spun ca sunt prea regali ; e prea elevat discursul lor si ca un asemenea discurs nu tine la "bobor "....fraate ! nu ne-am saturat de discursurile mitocanesti ? nu ne-am saturat de amestecul in toate institutiile statului ? nu dorim o reintoarcere la demnitatea institutiei prezidentiale ? la o reprezentare a tarii cu demnitate si prestanta ? pai,daca acesti oameni vor aborda acelasi "stil"de mahala dimboviteana, de ce doamne sa mai cheltuim atitia bani pe alegeri ? il rugam frumos pe actualul sa ne fie pastor in continuare si,se face !
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 08:58
Ma uit cu cata usurinta aruncati vorbe in vant despre monarhie si republica fara sa intrati in esenta ideologiilor lor. Principele Radu!!!
Ca sa fi principe trebuie sa existe o manarhie si cum aceasta nu exista in Romania, mai corect era cetateanul Radu (si cum s-o mai numi) candideaza la presedentia Romaniei, si nimic mai mult. Cat despre atributele politice ale acestui Radu stiti cumva vreunul dintre voi ceva? De exemplu, ce experienta politica are? Ce mesaj politic are? Ce intentioneaza sa aduca Romaniei prin candidatura sa? Eu va inteleg ca v-ati saturat de actuali pungasi ai clasei politice dar haideti sa vedem impreuna ce ne propune acest Radu prin candidatura sa.
Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 09:08
pai,tocmai am spus mai sus ca aseara a fost invitat la realitateatv. Tu de ce nu te uiti la asemenea emisiuni -de informare a noastra- ca sa auzi cu urechile tale ce spune si sa te uiti la figura omului cind spune ce spune ! pot spune eu multe, dar asculta-i tu pe fiecare si judeca-i ! intrebarea ramine insa : ne place cum traim si cum suntem reprezentati in lume ? e momentul sau nu sa facem ceva ptr.asta ? ce ?
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:35
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-22 08:58:14Ma uit cu cata usurinta aruncati vorbe in vant despre monarhie si republica fara sa intrati in esenta ideologiilor lor. Principele Radu!!! STIMABILE, Campania electrortala pentru prezindentiale va incepe l;a toamna. Nici un viitor candidat nu isi prezinta PROGRAMUL cu atata vreme inainte, acest program electoral, tinut secret pana la campanie, este cheia succesului electoral, ori, dumneata, vrei acum informatii anticipate, strategice? Ar fi mai util pentru electoratul "activ", in aceasta perioada, sa se informeze asupra biografiei, carierei, ideologiei, caracterului, viciilor si cal;itatilor...personajelor publice aspirante la presedintie, spre a se debarasa de prejudecati si idei preformate, spre a deveni ceva mai imun la intoxicari si manipulare. |
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:42
De la: gabigabi, la data 2009-05-22 08:39:17buna dimineata @monarom ! iti spun foarte sincer ca ,pina a nu aparea R.Duda, il doream pe C.Antonescu presedinte !....si nici acum nu sunt in clar cu cine voi vota in toamna ! dar mai e un pic de timp pina atunci dar,voiam sa comentez interviul sau discutia,de fapt, de aseara de pe Realitatea cu Radu ! ca si la intilnirea cu Crin,mediata de C.T.Popescu ( care doar ca nu i-a controlat acestuia urechile,gitul si unghiile sa vada de's curate ), moderatorii astia spun ca sunt prea regali ; e prea elevat discursul lor si ca un asemenea discurs nu tine la "bobor "....fraate ! nu ne-am saturat de discursurile mitocanesti ? nu ne-am saturat de amestecul in toate institutiile statului ? nu dorim o reintoarcere la demnitatea institutiei prezidentiale ? la o reprezentare a tarii cu demnitate si prestanta ? pai,daca acesti oameni vor aborda acelasi "stil"de mahala dimboviteana, de ce doamne sa mai cheltuim atitia bani pe alegeri ? il rugam frumos pe actualul sa ne fie pastor in continuare si,se face ! Sarut-mana domna GABIGABI, IMI VOI REZERVA UN INTERVAL DE TIMP SPECIAL PENTRU A COMENTA CU DUMNEAVOASTRA ORICE EVENIMENT LEGAT DE PERSONALITATEA CANDIDATULUIM INDEPENDENT, CETATEANULUI RADU DE ROMANIA, DAR SI DESPRE POERSONALITATEA ALTETEI SALE PRINCIPELE RADU, INCLUSIV DESPRE "PRESTATIA" ELEVATA, RAFINATA, CULTIVATA...DE ASEARA, LA REALITATEA. Va multumesc pentru invitatie. |
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:51
Vineri, 22 MaiBookmark | Recomanda
-------------------------------------------------------------------------------- Declaratie de presa | 21 - 05 - 2009 DECLARATIA DE PRESA A PRINCIPELUI RADU AL ROMANIEI Palatul Elisabeta, 21 mai 2009, ora 11 V-am invitat astazi pentru a ma adresa, prin intermediul dumneavoastra, cetatenilor Romniei. De la declansarea crizei economice, doua tendinte puternic daunatoare pentru societate se accentueaza pe zi ce trece: functionarea tot mai putin performanta a autoritatilor publice si decuplarea periculoasa dintre stat si societate. Iar raspunsul politicienilor este unul inacceptabil, cu consecinte grave pentru starea natiunii: acoperirea situatiei economice precare cu dispute electorale jenante. Dupa ce Romnia a intrat in recesiune economica, politicianismul s-a amplificat, in loc sa fie inlocuit de profesionalism si competenta. Ceea ce va duce Romnia mai departe este cresterea productiei, amplificarea investitiilor si dinamizarea afacerilor, nu parazitarea politica a institutiilor publice. Cresterea economica relativa, dar constanta din ultimii ani a facut ca oamenii sa ignore promisiunile neonorate ale politicienilor, astfel lund nastere doua lumi: una in care cei care au friele tarii promit si nu fac, si alta in care oamenii sunt obisnuiti sa isi rezolve problemele singuri, adesea la limita sau dincolo de legi, pentru ca din partea liderilor si a institutiilor au pierdut orice speranta. Existenta acestor doua lumi creaza n anul 2009 una dintre cele mai dificile situatii pentru Statul Romn si cetatenii sai. Criza economica i-a adus pe oameni in situatia in care trebuie sa se uite catre cineva, in care sa aiba o speranta. Oamenii au iesit in strada exasperati de consecintele recesiunii economice si ingrijorati pentru ziua de maine agricultori, profesori, lucratori ai Cailor Ferate. Pentru a supravietui, nainte de 2009, romnii se refugiasera intr-o lume rupta de cea politica. ntorcndu-se astazi, n plina criza, catre oamenii lor politici, romnii gasesc doar o alta usa inchisa. Patru greseli au agravat criza economica in perimetrul romnesc. Toate strict determinate de iresponsabilitate, obtuzitate si de egoism: Incapacitatea liderilor politici de a lua n calcul prognozele si de a proiecta durabil, in domeniul economic si financiar. Votarea unor legi pentru scopuri pur electorale sau servind interesele ctorva, n detrimentul tuturor celorlalti. Victimele cele mai recente, pensionarii si profesorii, carora li s-a promis cresterea sau macar mentinerea veniturilor, pentru a descoperi, doar cteva luni mai trziu, ca toate promisiunile erau fara acoperire. Introducerea, intr-un moment nepotrivit, a unor reglementari fiscale restrictive, de tipul impozitului forfetar, care ingreuneaza, daca nu distruge, in conditii de criza economica, viata multor intreprinderi mici. Managementul politic clientelar al banilor publici. In timp ce s-ar putea crea locuri de munca prin investitii in infrastructura, agricultura sau celelalte domenii stipulate de acordurile cu FMI, UE, BERD sau BEI, tara este tinuta n asteptare, intr-o asteptare nejustificata, pentru ca cei alesi, clientela lor politica, sa introduca acesti bani n activitati fara impact social pozitiv, cu unicul scop de-a trage foloase personale. In momente de dificultate economica si politica, responsabilitatea Guvernului si a partidelor este si mai mare. Performanta la nivelul administrativ, competenta trebuie sa creasca, nu sa fie inlocuite de retorica politica si de ambitii personale. Nu este momentul serbarilor cmpenesti, al interminabilelor lansari electorale, nu este nici un motiv de petrecere. Nu asa se cucereste Europa. Europa se cucereste construind. Indemn la corectitudine administrativa si responsabilitate. Daca nu se termina circul politicianist, o sa se termine pinea, pentru preamulti dintre oamenii acestei tari. Cei cu raspunderi politico-administrative nu pot pretinde ca nu inteleg momentul greu prin care trecem. Tara nu mai poate fi amagita in anul 2009. Profesorii nu pot fi amagiti, agricultorii nu pot fi amagiti, functionarii publici nu pot fi amagiti. Tinerii nascuti dupa 1989, cu att mai putin! La 20 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989: Este timpul ca valorile, competenta si profesionismul sa se adune si sa fie lasate sa munceasca in folosul tuturor romnilor! Este timpul ca administrarea fondurilor europene sa fie echilibrata ntre nivelul local, regional si national! Este timpul sa se opreasca alocarea banilor publici, din resurse bugetare sau din fondurile europene, pe alte criterii dect cele de eficienta sociala! Tara nu va fi scoasa din criza economica de un singur om. Este timpul sa nvatam ncrederea in democratie, in rostul institutiilor publice si in regulile lor! Este timpul ca institutiile statului romn sa functioneze profesionist si n interesul societatii! |
|
apolitic 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 12:21
Istoricii se schimba, istoria nu! Domnule Leo imi pare rau ca aveti o informatie gresita in ceea ce-l priveste pe Majestatea Sa Regele Mihai. Ca sa nu postez foarte mult am sa va dau un link sugestiv.www.vestul.ro/stiri/210/majestatea-sa-regele-mihai-i-al-romaniei...
Cat despre candidatura Principelui Radu Duda, numai de bine! Nu stiu de ce priviti in trecut si nu analizati prezentul. Cred ca acesta este mult mai important, pentru ca-l traim si avem dreptul sa privim la un viitor mai bun. |
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 12:48
De la: monarom2000, la data 2009-05-22 11:35:42STIMABILE, Tare imi este teama ca va compromite "casa regala" candidatura lui. Ce face 'principele' Duda acum , este 'centura ' politica ! Ca un om simplu, il vad ca pe o cartita comunista in familia regala. Fost actor, colonel n rezerv al Armatei Romne i doctor n tiine Militare, "principele" Radu i-a nceput cariera n politic n anul 2002, cnd a fost numit reprezentant special al Guvernului Romniei. Nscut la 7 iunie 1960, la Iai, a absolvit Universitatea Naional de Art Teatral i Cinematografie din Bucureti n 1984. i-a ncheiat cariera artistic n 1999, cnd a fost numit "Principe de Hohenzollern-Veringen", dup ce anterior, n 1996, s-a cstorit cu "Altea Sa" regal "Principesa" Margareta a Romniei. Cetateanul Radu i-a nceput cariera militar n 2002, dup ce a absolvit Colegiul Naional de Aprare din Bucureti i a devenit cpitan n rezerv. Apropiat de "regele" Mihai I, Radu Duda este consilier al "Majestii Sale". Dar candidatura sa se va termina printr-un fiasco. Nu suntem pregatiti pentru un asemenea salt. Casa regala va fi tirita in noroi. Este o diversiune ordinara a PSD-ului. Mai vorbim.
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 14:01
De la: apolitic, la data 2009-05-22 12:21:57Istoricii se schimba, istoria nu! Domnule Leo imi pare rau ca aveti o informatie gresita in ceea ce-l priveste pe Majestatea Sa Regele Mihai. Ca sa nu postez foarte mult am sa va dau un link sugestiv.www.vestul.ro/stiri/210/majestatea-sa-regele-mihai-i-al-romaniei... care rege? mihai nu a fost niciodata rege. chiar stiti istorie? cate despre duda exact asta facem. analizam prezentul. trecutul a fost al monarhiei, iar in prezent suntem republica. e asa simplu... |
|
georgetamay 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 14:38
eugenb, dv. nu stiti ce semnifica "sa moara capra vecinului"? Daca e rau pentru ceilalti ne e noua un pic mai bine, pai nu? Aratand incapacitatea celoralati, se capaciteaza Micul Print, daca pot sa zic asa, si iata ca pot! Sa-l alegem deci pe Principe pe principiul de a alege raul cel mai mic dintre doua sau mai multe rele. Vedeti acum intelesul unui mesaj despre ceilalti candidati la topicul "Principele Radu...."?
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 14:52
@monarom,as vrea sa te rog sa-mi spui simplu :Gabi ! multumesc! am citit discursul domniei sale si mi se pare absolut corect ! si cred cu tarie ca exemplul personal e "contagios" ; impune o anumita conduita ! si asta-mi aduce aminte de taica-meu care, doar se uita la mine si sor-mea cind ne-apuca joaca la masa,de ex., doar se uita ! maica-mea ma mai altoia,ca eram nazbitioasa,dar tata doar se uita ...cam asta-i si rolul unui presedinte,bineinteles redus la maxim ptr.exemplificare, sa dea exemplul personal si acela sa fie impecabil ! si da,@leo : cetateanul Radu Duda,asa cum se prezinta pina-n acest moment ,e ok ! ne jenam ca suntem facuti de rusine in strainatate ; ne e rusine sa spunem ca suntem romani ;nu suntem mindri nici de noi,nici de tara noastra ! de undeva trebuie sa-ncepem cu schimbarea acestui lucru ! de unde ? nu de la "cap "?
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 15:49
De la: gabigabi, la data 2009-05-22 14:52:36@monarom,as vrea sa te rog sa-mi spui simplu :Gabi ! multumesc! am citit discursul domniei sale si mi se pare absolut corect ! si cred cu tarie ca exemplul personal e "contagios" ; impune o anumita conduita ! si asta-mi aduce aminte de taica-meu care, doar se uita la mine si sor-mea cind ne-apuca joaca la masa,de ex., doar se uita ! maica-mea ma mai altoia,ca eram nazbitioasa,dar tata doar se uita ...cam asta-i si rolul unui presedinte,bineinteles redus la maxim ptr.exemplificare, sa dea exemplul personal si acela sa fie impecabil ! si da,@leo : cetateanul Radu Duda,asa cum se prezinta pina-n acest moment ,e ok ! ne jenam ca suntem facuti de rusine in strainatate ; ne e rusine sa spunem ca suntem romani ;nu suntem mindri nici de noi,nici de tara noastra ! de undeva trebuie sa-ncepem cu schimbarea acestui lucru ! de unde ? nu de la "cap "? Stimata domana Gabi, As dori sa le punem imprenuna o singura intrebare scepticilor si antipatizantilor Principelui Radu: DORIM UN SINGUR EXEMPLU, UN SINGUR CITAT DIN DECLARATIILE OAMENILOR POLITICI PRIN CARE RADU DUDA SA FIE ATACAT, JUGNIT, IRONIZAT, BATJOCORIT...Un singur reporezentant serios si autentic (exclus C.V.Tudor &co) dispus sa arunce primulk cu piatra... |
|
moshunasty 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 19:58
mda...o adevarata declaratie, cea a principelui...sincer sa spun m-a miscat si mie mi se intampla greu asa ceva, doar prin simplul fapt ca a relatat adevarul fara sa promita ci sa incerce sa "mobilizeze" opinia publica, daca mi se permite a spune asa.e un om foarte abil, si capabil sper.si chiar daca nu are sange albastru e un model pt noi toti eu as fi mandru sa fiu atat de cult si sa am puterea de a fi atat de diplomat ca si dansul in orice situatie. oricum...sa revin...cred ca daca va castiga alegerile anul acesta chiar daca tara noastra fiind republica si presedintele nu are atata putere e mai mult ca sa fie...sunt sigur ca se va implica mai mult si cel putin va influenta in bine ideile si actiunile "dragilor" nostri palamentari.nu am mai votat ultimele dati dar pt el chiar as merge din nou la vot si cand zic pt el zic pt noi toti, pt tara. paradoxal cu viata grea care am avut-o in tara asta tot aici m-am intors pt ca nu pot trai in alta parte, pamantul asta il iubesc si vreau sa-l vad inflorind. inca cateva cuvinte...de fapt o indemnare... treziti-va si mirositi rahatul in care suntem avem nevoie de-o schimbare mai mult decat orice, nu neaparat pt prezent cat pt viitor
|
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 20:40
De la: moshunasty, la data 2009-05-22 19:58:37mda...o adevarata declaratie, cea a principelui...sincer sa spun m-a miscat si mie mi se intampla greu asa ceva, doar prin simplul fapt ca a relatat adevarul fara sa promita ci sa incerce sa "mobilizeze" opinia publica, daca mi se permite a spune asa.e un om foarte abil, si capabil sper.si chiar daca nu are sange albastru e un model pt noi toti eu as fi mandru sa fiu atat de cult si sa am puterea de a fi atat de diplomat ca si dansul in orice situatie. oricum...sa revin...cred ca daca va castiga alegerile anul acesta chiar daca tara noastra fiind republica si presedintele nu are atata putere e mai mult ca sa fie...sunt sigur ca se va implica mai mult si cel putin va influenta in bine ideile si actiunile "dragilor" nostri palamentari.nu am mai votat ultimele dati dar pt el chiar as merge din nou la vot si cand zic pt el zic pt noi toti, pt tara. paradoxal cu viata grea care am avut-o in tara asta tot aici m-am intors pt ca nu pot trai in alta parte, pamantul asta il iubesc si vreau sa-l vad inflorind. inca cateva cuvinte...de fapt o indemnare... treziti-va si mirositi rahatul in care suntem avem nevoie de-o schimbare mai mult decat orice, nu neaparat pt prezent cat pt viitor PE MINE, SINCER, M-A MISCAT SI MAI MULT COMENTARIUL DUMITALE, PRIN SIMPLITATEA DISPERATA A MESAJULUI, A OPINIEI DE ROMAN "CONDAMNAT" SA ISI IUBEASCA PATRIA SI "TOT CE MISCA-N TARA ASTA(!)" . IATA, PRIN CARISMA LUI RADU DUDA, PRIN CUVINTELE PLINE DE ADEVAR SI SUBSTANTA ALE ACESTUI MINUNAT OM SE RETREZESTE IN MULTI DINTRE NOI CEEA CE AM PIERDUT IN ULTIMII 20 DE ANI, CEEA CE NI S-A LUAT FARA A MAI REUSI CINEVA SA PUNA LA LOC: SPERANTA! |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 22:15
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-22 12:48:58De la: monarom2000, la data 2009-05-22 11:35:42STIMABILE, Datele biografice le citisem anterior pe situl dumnealui. Dar nu ati observat ceva si nimeni nu si-a dat seama pana acum (sau n-a vrut sa-si dea seama), ca : 1.- A facut ARMATA (ca militar TR-ist" - Termen Redus 6 sau 9 luni) sau NU pe vremea lui Ceusescu ? 2.- Cand a absolvit UNATC din Bucuresti a fost si AbSOLVENT al unei Scolii Militate de Ofiteri in REZERVA (deci a fost SUBLOCOTENENT) sau NU ? 3.- Presupunand ca era in august 1984 SUBLOCOTENENT, nu avea cum sa devina in anul 2002 CAPITAN al Armatei Romane, din simplu motiv ca trebuia sa parcurga o anumita IERARHIE MILITARA (gradul de LOCOTENENT nu era abrogat, ci a fost abrogat cel de LOCOTENENT-MAJOR). El nu a putut fi inaintat la gradul de LOCOTENENT, pe timpul comunistilor, pentru ca acest grad presupunea ca este OFITER ACTIV (numai daca era SECURIST putea fi inaltat in grad chiar daca oficial era CIVIL). Deci ar trebui verificat daca nu este un FOST SECURIST. Dar sa presupunem ca in anul 2002 a fost avansat CAPITAN IN RREZERVA la absolvirea Colegiului National de Aparare din Bucuresti, dar asta inseamna ca fusese avansat in grad anterior (adica fusese facut LOCOTENENT). De ce nu se spune nimica de momentul si caror merite, si mai ales de cine si cand a fost un CIVIL, sa fie AVANSAT in GRAD, cand sunt atatia militari care nu au fost avansati din lipsa de BANI. Nu cumva un SEF de PARTID anume a avut interes ca sa fie avansat in grad fara sa mai indeplineasca conditiile, ca doar atunci a suferit aceasta TRANSFORMARE. 4.- Sa presupunem ca a fost avansat "pe merit" (nu pe PILE) si ca era in anul 2002 CAPITAN. Semnul de intrebare este cum de a ajuns din CAPITAN IN REZEVA in COLONEL IN REZERVA. Iar un grad , cel de MAIOR nu este mentionat nicaieri. De gradul de LOCOTENENT-COLONEL nu este mentionat nici el, dar sa zicem ca nu mai este bagat in seama, deoarece cel de COLONEL il acorda PRESEDINTELE Tarii a doua zi dupa era avansat de MAp . Dar tot nu se bat CAP IN CAP avansarile. A fost avansat CAPITAN (cum de a ajuns CAPITAN IN REZERVA este sub semnul intrebarii si acest grad) in 2002, dar sa ajunga COLONEL IN REZERVA in anul 2006 (cand si-a sustinut DOCTORATUL IN STUDII MILITARE cu tema Securitatea europeana in evolutie, in noul context al democratiei si libertatii pe continent') nu pot sa cred ca a obtinut GRADELE MILITARE pe MERIT (desi tema aleasa este PUR POLITICA si nu MILITARA). Cu toate STUDIILE pe care sustine ca le-a obtinut in Germania - obligat de Casa Regala si apoi din SUA - doar banii nu au culoare, dar de fapt erau suportati de Romania. Nu avea cum sa ia gradele CINSTIT, deoarece se dau si EXAMENE DE GRAD pe care nu le-a obtinut (nu face dovada). Trebuia sa activeze alaturi de TRUPA, chiar daca le facea cu HARTA in fata. De la CAPITAN IN REZERVA la MAIOR termenul se prelungeste cu un an (cel putin) si trebuia sa sustina EXAMENE atat GENERALE corespunzatoare pregatiri sale, cat si cele de SPECIALITATE, care nu se faceau la Colegiul National pentru Aparare (acela doar familiarizeaza POLITICIENII cu SECRETELE MILITARE). Avansarea lui la gradul de MAIOR se putea face (cu indeplinirea condintiilor) deabia in anul acesta, deci avansarea la gradul de COLONEL IN REZERVA era mult indepartata. Dar cand O DORESTE PRESEDINTELE ce nu se poate in TARA TUTUROR CORUPTILOR ? Daca doriti sa-i cititi CV -ul (foarte subtire) aveti aicea un sit care reda dupa Blogul R.Duda datele de care m-am folosit in prezentare : www.princeradublog.ro/?page_id=2 . 5.- CONCLUZIE Cetateanul Radu DUDA a fost "ajutat" sa treaca "fraudulos" peste GRADELE militare de PRESEDINTELE Romaniei si de SEFUL GUVERNULUI Romaniei (prin MINISTRUL APARARII). Aceasta analiza este facuta si sustinuta de un OFITER IN REZERVA care a SERVIT PATRIA si ARMATA vreme de peste 30 de ani. Asa ca am pretentia SA STIU cum a ajuns COLONEL IN REZERVA cineva care nu a SERVIT PATRIA nici o clipa cu ADEVARAT. |
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 23:18
De la: eugenb, la data 2009-05-22 22:15:15Datele biografice ... Bun! Sa vad si sustinatorii astia ai lui cine este cand am afirmat ca este o cartita comunista.
|
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 06:59
si dl.presedinte nici usturoi n-a mincat,nici gura nu-i miroase,nu-i asa ?
|
|
moshunasty 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:20
@ monarom...stiti...asta simteam si inainte pt tara asta, doar ca datorita cestei tranzitii, sa-i spunem, din '90 si pana acum,in care dupa mine nu s-a intamplat mare lucru, m-a facut sa-mi reprim aceste sentimente si sa ma intorc impotriva acestei tari sa am un dispret ... sentiment de condamnat si chiar gresit nu trebuia sa dispretuiesc tara ci clasa noastra politica, putreda si "democrata".eu am doar 24 de ani am prins doar 4 ani din comunismul propriu zis din timpul lui nea Nicu.dar azi sunt de parere ca...toti acesti ani am trait tot sub comunism, datorita politicienilor nostri formati sub comunism care degeaba se cred dansii democrati cand de fapt in ei zace doctrina "proletariatului".pt a fi cu adevarat democrati ne trebuie la conducere un om educat si care a trait in democratie. de asta il consider potrivit pe d-ul Duda, consider ca a primit o educatie aparte avand in vedere uniunea sa cu familia regala si mai zic asta si pt ca a trait foarte mult timp in alta tara care e chiar democrata, in adevaratul sens al cuvantului. se poate sa ma insel...si probabil sunt subiectiv, dar cum spuneati si dumneavoastra speranta moare ultima.
|
|
9am036121 11 mesaje Membru din: 23/04/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:33
Hahalera de-si zice Principe, in plus, si al Romaniei, este un psihopat periculos, daca indrazneste sa-si publice un CV impanat cu minciuni gogonate. Individul trebuie sa raspunda public, pentru care merite a fost uns general, dr. in Stiinte ..?!, cum a prapadit sute mii Euro, incasate de la Guvernele Romaniei, ca sa faca lobby ?!...unde, cand, cui. Universitatile din SUA, unde pretinde hahalera ca a absolvit, au infirmat aberatia, si au precizat ca plavanul DUDA a audiat un curs de 2 sapt. Nici o fraza din CV publicat cu atata nesimtire si sfidare, de ALTETA REGALA DUDA LU' MARGARETA, nu este reala, o verificare simpla, si DUDA este trimis la colt. In fapt, individul enerveaza atat de intens pe oricine, incat produce numai scarba.
|
|
|
|

... si peste ceva vreme deschidem un topic numit: Presedintele Radu I al Romaniei pleaca in "prima" sa vizita la resedinta regala.
Ca sa fi principe trebuie sa existe o manarhie si cum aceasta nu exista in Romania, mai corect era cetateanul Radu (si cum s-o mai numi) candideaza la presedentia Romaniei, si nimic mai mult. Cat despre atributele politice ale acestui Radu stiti cumva vreunul dintre voi ceva? De exemplu, ce experienta politica are? Ce mesaj politic are? Ce intentioneaza sa aduca Romaniei prin candidatura sa? Eu va inteleg ca v-ati saturat de actuali pungasi ai clasei politice dar haideti sa vedem impreuna ce ne propune acest Radu prin candidatura sa.
Bun! Sa vad si sustinatorii astia ai lui cine este cand am afirmat ca este o cartita comunista.