Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 20:38
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-11-11 13:21:21Spuneam mai sus ca regele Mihai l chiar daca ar vrea sa recunoasca faptul ca a gresit cand l-a arestat pe maresal ,nu este lasat sa o faca de puteri straine de afara... Poate ati vrut sa spuneti aceasta sau poate ati spus-o pe alt Forum sau Topic. Aicea nu ati spus-. Fiti mai atent cand faceti afirmatii ... "fara acoperire". Si hotarati-va cu cine ... tineti, cu MONARHIA sau cu ... REPUBLICA, ca ati inceput sa o "scaldati" ! |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 20:43
..........Nu sunt vinovat ca nu cunosti adevarul istoric.Iti permiti expresii de mahala .Nu ....
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 18:23
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-11-13 20:43:15..........Nu sunt vinovat ca nu cunosti adevarul istoric.Iti permiti expresii de mahala .Nu .... Se pare ca habar n-aveti cand luati cuvantul pe un topic. Nu faceti referiri concrete care sa va sustina parerea cand sunteti contrazis. Cat priveste "expresiile de mahala" nici aceastea nu ati sustiniut cu date concrete. Asa ca ... faceti "scandal" degeaba ! Sunteti un "pusti" care s-a trezit vorbind, ca altfel va sustineati parerea ca un om ... "matur". P.S. Este de mirare (pentru mine), cum cineva, care se da ca are 69 de ani poate sa faca afirmatii "jignitoare" fara sa sustina ideea. |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:19
"Vom astepta in zadar sa se schimbe ceva pe scena politica ei vor juca acelasi teatru ieftin, de cea mai proasta calitate iar noi vom ramane un public prostit, umilit, dezgustat. In acest public insa exista atata diversitate. daca cei in jur de 60 de ani privesc cu amaraciune , daca cei in jur de 40 privesc cu resemnare, daca noi cei de 20 privim neincrezatori , ma intreb cum vor privi cei ce se nasc acum? Ce le ofera lor acesta viata? Vor mai stii oare ca au existat oameni cu suflete mari si inimi curajoase care au luptat, au sperat, au suferit? Vor mai stii ei oare ca adevarul nu se ascunde in manualele de istorie scrise la comanda? Nu nu vor mai stii se vor naste si vor primi stampila unei Romanii distruse cultural, spiritual. Aud din ce in ce mai des in jurul meu : Unde te crezi? Uiti ca traiesti in Romania? . Ma doare sa aud asta, pentru ca nu este vina mea ca m-am nascut pe un pamant unde se cultiva non-valoare Ce ramane oare de facut? Sa ridicam cu totii din umeri si sa spunem Nu vom schimba noi lumea? , asteptand neputinciosi si nemultumiti sa ne mai nastem o data in speranta ca poate a doua oara vom avea mai mult noroc? Sper sa nu fie exces de zel, speranta, tinerete insa cred cu tarie ca NU VA APAREA NICIODATA O LUME MAI BUNA, TREBUIE SA O CONSTRUIM NOI. Insa (si aici doare al naibilui de tare).. orice vis pe care incerci sa-l transpui in realitate aduce cu sine impactul usilor inchise , neputintei sociale, indiferentei civice, suspiciunii colective Inchei aici, cu speranta ca va veni o zi cand vom intelege ca nu scena politica poate schimba ceva ci noi!" MISCAREA ROMANIA ALTFEL, prescurtat Mi.R.A., este unica organizatie militanta avand scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul Romnia. O viziune pe 30 de ani prin care Familia Regala, prezenta activ si constant in viata publica, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea la principiile si valorile autentice si morale, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei, ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea Romnia Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective: - Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a Romniei moderne, europene. - Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii romne si polarizarea valorilor traditionale si contemporane n jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, n vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii Romaniei. tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 13:32
DACA NU S-AR FI RETRAS - inspirat - DIN CAMPANIA ASTA MIZERABILA, PRINCIPELE RADU DUDA AR FI OBTINUT UN SCOR, LA PRIMUL TUR, SUPERIOR LUI ANTONNESCU SI CHIAR SI LUI GEOANA.
Jos tagma iliestilor, constantinestilor, basestilor, antonestilor, geoanelor, oprestilor, vadimilor, becalilor... din tarisoara asta de catavenci, farfurizi, trahanachi, tipatesti, branzovenesti, pristandaci, coane zoitice, agamemnoni dandanachi carefamelia lor de la opstnoua incoace da-i si lupta, da-i si lupta! |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 17:17
Domnule horiaradu,ceea ce spuneti este laudabil.Imi permit sa va spun ca pentru a rezolva bine prezentul trebuie sa cunosti bine trecutul...Tocmai aici este necazul...Fiecare ne dam cu parerea dupa felul cum am fost influentati de mediul in care am trait si in care traim.Este stiut ;adevarul este unul si numai unul...Cum sa-l aleg pe cel adevarat?Fiecare dintre noi are raspunsul lui:"Acesta este adevarul..."Si de-aici...
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:42
cristal
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:43
De la: 21goot, la data 2009-12-04 17:42:44
cristal
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:45
de ce cu ce am deranjat ? sant emigrant psd a distrus si a furat tot ce era mai frumos in tara mea , a adus tara in saracie din 89 are maniere de minciuna mereu in campani se lauda ca sant tot ei mai buni da pt ca cumpara voturile fraudale si etc
felicitari basescu bafta pe 6 dec
cristal
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:52
.... KAPITALISM RETETA NOASTRA n curnd
Alexandru Solomon invoc stafia lui Ceauescu, la 20 de ani dup ce acesta a fost executat. Dictatorul bntuie prin lumea capitalist a zilelor noastre, construit dupa regulile Estului slbatic i adnc nrdcinat n trecutul ei comunist. Filmul i va nsoi pe cei mai importani magnai romni acas, n reuniunile lor de afaceri i n timp ce povestesc ce i-a mnat pre ei n lupt. La noi, Capitalismul ncepe cu litera K un cocteil est-european n care se amestec banii i puterea. Acum, este parte din Marea Europ. De neevitat ! O coproductie Hi Film (Romania) Seppia (Franta) Neon Rouge (Belgia) care va fi lansata n primavara lui 2010 |
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 3/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:16
istoria se repeta..nu va speriati..este un urcus pt toti si un cobarasi pt toti......depinde si cum cobori
monarhie in tara nu va mai fi |