back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 41 42 43 44 45 46 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 07:45

Prieteni,
Astazi, cu prilejul Aniversarii a 88 de ani de viata si istorie i-am transmis Regelui Mihai urmatoarele urari:

Din inimile celor 86 de membri inregistrati pana in prezent si din pieptul tot mai multor sustinatori si simpatizanti, asociatia civica MISCAREA ROMANIA ALTFEL ii ureaza Majestatii Sale Regele Mihai sanatate deplina, dragoste neconditionata si un vibrant LA MULTI ANI!

Traiasca Regele
În pace si onor
De tara iubitor
Si-aparator de tara!
Fie Domn glorios
Fie peste noi,
Fie-n veci norocos
În razboi, razboi.
O! Doamne Sfinte,
Ceresc parinte,
Sustine cu a Ta mâna
Coroana Româna!
Traiasca Patria
Cât soarele ceresc,
Rai vesel pamântesc
Cu mare, falnic nume.
Fie-n veci el ferit
De nevoi,
Fie-n veci locuit
De eroi, eroi.
O! Doamne Sfinte,
Ceresc Parinte,
Întinde a Ta mâna
Pe Tara Româna!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:43

Dupa aproape o saptamana cand nu s-a gandit numeni la ei te-ai trezit si dumneata sa faci iara RECLAMA unora de care nu era vorba pe acest topic. Daca nu aI CE SPUNE PRO SAU CONTRA despre cel care se da mare Alteta Regala (el este un biet parvenit aici) poti sa te duci langa 86 de care zici (or fi intr-adevar atatia sau ea numarat ca a Pristanda" a lui Caragiale ... si sa ramai acolo, aicea discutam alte lucruri.

Se pare ca unora "cap au, minte le mai trebuie". Dumneavoastra ce parere aveti : Ce va mai trebuie acuma ? Suporteri ? ... Mergeti la "sposorul Stelei" ca el este baiat de treaba si ... poate va ajuta. Aici va pierdeti timpul de pomana. Sunteti de fiecare data. Ma intreb cat o sa va suporte "administratorul" acestui Forum sa fiti (total) in afara topicului.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 08:07

Ti-ai facut o fixatie, bade EugeneB, din acest subiect de care, ca republican educat la ciocan, nu esti demn cu acest limbaj de lemn.
Hai sa iti dau raspunsuri cu acest prilej si la intrebarile care techinuiesc:
1. Sunt platit regeste(!)
2. Habar nu am despre povestea cu militarul de la Palatul Elisabeta. Intreaba Parchetul!

Si mai du-te-n...pana mea!
Iaca-ta mai jos ultima statistica a Forumului Mi.R.A., ca sa vezi ca est cum esti:

Forumul Miscarii Romania Altfel - Informaþii forum
Statistici forum
705 Mesaje în 97 Subiecte de cãtre 88 Utilizatori. Ultimul cont creat: Nightwolf
Ultimul mesaj: "R?spuns: Regulament de o..." ( Octombrie 26, 2009, 17:59:59:55 )
Vezi cele mai recente mesaje
[Statistici detaliate]
Utilizatori prezenþi
0 Vizitatori, 1 Utilizator (0 Amici)
Utilizatori activi în ultimele 15 minute:

Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Copyrights © 2009 www.tashy.ro. Toate drepturile sunt rezervate.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 21:51

Si dumneata ai o "fixatie". Sa repeti acelasi text.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 12:33

De la: eugenb, la data 2009-10-27 21:51:44Si dumneata ai o "fixatie". Sa repeti acelasi text.

Ma ma ..macar eu... sunt bal...bal...balbait si...si...de a..de aia tot...tot repe...repe...repet.
Dar ma...ma...mata , ce t...ce to...tot... tot repe...repeti pro...prost prosteste pro...prostia aia cu ..cu..cu re...cu re...cu reclama pe pe gra...gratis pe...pen...pe..pentru mi...mi...miscarea Mi...Mi...MiRA si...si...si pe...pentru Du...Du...Duda, ia ma...m,ai du...du...du...du-te-n pa...pa...pa...pana mea?!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 13:10

MISCAREA ROMANIA ALTFEL

Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a
constientiza si unifica ideatic asociatiile, aliantele, formatiunile si membrii societatii civile, indiferent de orientarile lor politice, pentru reformarea, purificarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene, pentru mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali militanti, pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României. Adresa electronica Mi.R.A. este:tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:13

Pai daca esti balbait, fa repetitii in fata oglinzii cu doua pietricele in gura (ca in vechime). Iar daca ai pene, atunci invata sa zbori de pe Forum, ca nu esti bagat in seama deloc de cine speri.

Vad ca nu ai ce discuta la tema data a Topicului (care este "Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale ".

Deocamdata iar ai fost

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 18:02

Forumul Miscarii Romania Altfel - Informaþii forum Statistici forum
729 Mesaje în 98 Subiecte de cãtre 99 Utilizatori.
Ultimul cont creat: mircea h.
Ultimul mesaj: "R?spuns: Ce fel de Parla..."
( Astãzi la 03:44:02 )acum aproximativ un minut ºterge

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 18:12

De la: eugenb, la data 2009-10-30 14:13:07Pai daca esti balbait, fa repetitii in fata oglinzii cu doua pietricele in gura (ca in vechime). Iar daca ai pene, atunci invata sa zbori de pe Forum, ca nu esti bagat in seama deloc de cine speri.

Vad ca nu ai ce discuta la tema data a Topicului (care este "Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale ".

Deocamdata iar ai fost

Nenea EugeneB,
De cand tocmai Intelepciunea si Inaltimea Voastra ma baga in seama, chiar ma simt important.
Aveti un efect benefic incontestabil: mi-a trecut subit balbaiala.
Da` matale ce cauti pe acest topic sa te risti cu vreo gripa porcina, cu vreo gripa aviara, cu vreo boala a vacii nebune, amestecandu-te cu noi, astia contaminati de cine stie ce agenti patogeni regalisti? Ti-ai facut, badie, vaccinul? Ai supt vitamina C? Ai dat cu aghiasma tovaraseasca, d`aia comunista, sa fuga dracii de noi ca de tamaie? Adica unii ca matale, lua-te-ar gaia la misto!
Secatura de securist!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:15

Denumirea topicului :

"Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale"

Fixatia lui "horiaradu" :

"MISCAREA ROMANIA ALTFEL"

Rezultat (situatia in care se afla) :

Concluzie :

si-a gasit.

Parerea lui, binenteles !

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 14:34

De la: eugenb, la data 2009-10-30 19:15:26Denumirea topicului :

"Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale"

Fixatia lui "horiaradu" :

"MISCAREA ROMANIA ALTFEL"

Rezultat (situatia in care se afla) :

Concluzie :

si-a gasit.

Parerea lui, binenteles !

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 14:35

Coane EugeB,
Daca Moromete ar mai fi trait si daca ar fi fost real, tr-ar fi umilit rau, bre, din doua vorbe si un talc, dar nici asa nu este tarziu sa constatam, cei mai multi dintre (tot mai) putinii useri reali depe Forumul 9AM ca nu esti decat un Branzovenescu al vremurilor postcaragialesti, o poama acra de sorginte comunisto-postcomunista. Un basinos obscur cu rahat ciucuri la... rima. Un exemplar din gradina lui Nicolaer Ceausescu ( in proprietatea statului, a gospodariei de partid) care a trecut dupa 89 in gradina lui Ion (Iliescu) si acolo ai ramas, in colivia unei ideologii bolsevice intarziate. Moare Iliescu si mata tot in transeele lui ramai in contra timpurilor, de-a-n-curulea coane!

9am156489

4 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 18:37

e o idee destul de nastrusnica, pentru a fi presedinte iti trebuie multa diplomatie.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 18:59

Chiar daca stia ca nu are sanse Radu Duda s-a retras doar cand a mirosit cum se numara voturile la varf la alegerile din Romania, dar mai ales acum cand se fac toate pregatirile, aproape pe fata, pentru frauda. Treaba si pacatul lor sa fie, noi si familiile noastre vom merge la vot ca orice roman, cati mai suntem in Romania si vom vota cum ne indeamna constiinta iar ce se va intampla in viitor cu rezultatul nu mai este pacatul nostru. Toate au o limita si aceea se apropie mai repede decat ne asteptam. Gigi.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 07:59

MISCAREA ROMANIA ALTFEL tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a
constientiza si unifica ideatic asociatiile, aliantele, formatiunile si membrii societatii civile, indiferent de orientarile lor politice, pentru reformarea, purificarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene, pentru mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali militanti, pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.

Aceasta comunitate militanta a ajuns la un numar apreciabil de 100 membri inregistrati in cele 45 zile de la aparitie, conform datelor statisticie ale Forumului. al carui link de accesare este:
tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:37

De la: gigilipianu, la data 2009-10-31 18:59:54Chiar daca stia ca nu are sanse Radu Duda s-a retras doar cand a mirosit cum se numara voturile la varf la alegerile din Romania, dar mai ales acum cand se fac toate pregatirile, aproape pe fata, pentru frauda. Treaba si pacatul lor sa fie, noi si familiile noastre vom merge la vot ca orice roman, cati mai suntem in Romania si vom vota cum ne indeamna constiinta iar ce se va intampla in viitor cu rezultatul nu mai este pacatul nostru. Toate au o limita si aceea se apropie mai repede decat ne asteptam. Gigi.

MISCAREA ROMANIA ALTFEL
Comunicat de presa

Membrii fondatori anunta constituirea organizatiei militante Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Familia Regala, prezenta constant in viata publica interna si internationala, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea patriei la principiile si valorile autentice, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru primenirea si purificarea morala, pentru reformarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene.

Mobilizarea tuturor energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor reale, traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti, pentru educarea si pregatirea societatii noi, a tineretului mai ales, în spiritul reafirmarii fiintei nationale a României.
Adresa electronica a Forumului organizatiei Mi.R.A. este:

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:14

Cand nu stie ce sa mai zica userul "horiaradu", repeta ca o "flasneta stricata" RECLAMA unui sit care nu ne priveste pe noi care am venit pe acest topic cu alt scop.

Domnilor administratori ... "impozitati-l" si spuneti-ne si noua daca are aprobarea dumneavoastra, ca sa stim daca mai ramanem pe aici sau plecam pe alte situri care sunt mai serioase cu cititorii.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:07

DEDICATIE SPECIALA PENTRU USERUL EUGENB:

Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A. are scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Familia Regala propune un parteneriat istoric tuturor mediilor – politic,economic,administrativ, social,mediatic - pentru reintoarcerea la principiile si valorile autentice si morale, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei, ca stat si natiune. Adresa electronica Mi.R.A. este : tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

9am7321

25 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 14:28

de ce nu si-a depus candidatura? mare pacat! poate ca mai are timp si o v-a face! succes!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 08:14

MISCAREA ROMANIA ALTFEL
Comunicat de presa

Membrii fondatori anunta constituirea organizatiei militante Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Familia Regala, prezenta constant in viata publica interna si internationala, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea patriei la principiile si valorile autentice, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru primenirea si purificarea morala, pentru reformarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene.

Mobilizarea tuturor energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor reale, traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti, pentru educarea si pregatirea noii societati, a tineretului mai ales, în spiritul reafirmarii fiintei nationale a României.
Adresa electronica a Forumului organizatiei Mi.R.A. este:

9am044364

26 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 22:32

A.S.R. Principele Radu de Hohemzollern-Veringen este sotul Principesei Margareta, prima fiica a M.S. Regele Mihai I.
Precum bine se cunoaste transformarea Regatului Romaniei intr-o sinistra Republica-satelit a URSS a fost o samavolnicie. Indepartarea Regelui legitim prin forta a fost un atentat la fiinta Statului Roman independent care a fost atunci transformat intr-o veritabila colonie europeana a Sovietelor lui Stalin. Pe cale de consecinta depunerea unei eventuale candidaturi la functia prezidentiala de catre un membru al Familiei regale ar fi o ultima si definitiva legitimare a unei nelegiuiri istorice.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:26

De la: 9am044364, la data 2009-11-07 22:32:49 A.S.R. Principele Radu de Hohemzollern-Veringen este sotul Principesei Margareta, prima fiica a M.S. Regele Mihai I.
Precum bine se cunoaste transformarea Regatului Romaniei intr-o sinistra Republica-satelit a URSS a fost o samavolnicie. Indepartarea Regelui legitim prin forta a fost un atentat la fiinta Statului Roman independent care a fost atunci transformat intr-o veritabila colonie europeana a Sovietelor lui Stalin. Pe cale de consecinta depunerea unei eventuale candidaturi la functia prezidentiala de catre un membru al Familiei regale ar fi o ultima si definitiva legitimare a unei nelegiuiri istorice.

Cea mai mare samavalnicii a fost ... obligarea Domnitorului Alexandru I Ioan Cuza sa abdice in 1866 si sa fie pus un ... "strain" pe Tronul Romanesc. Daca se considera ca a fost obligat sa abdice acest urmas prusac, atunci trebuie sa se accepte si ca Domnul Cuza a fost obligat sa abdice de la Tronul pe care ROMANII il dadusera ... pe veci lui si familiei sale. Deci, acest "venetic" nu ar mai avea ce cauta pe aici. Politica este o "boala" veche la romani, dar nu numai ...la ei, ci si la altii. Asa ca mai bine v-ati gandi ce spuneti ca sa nu va faceti de ras prin afirmatii care nu au "acoperire" istorica. El a plecat din Romania pentru ca asa a vrut, nu pentru ca a fost silit de cineva. Trebuia sa moara ... decat sa cedeze Tronul care i-a fost incredintat de popor. Problema este daca intr-adevar il incredintase poporul acest Tron, sau cei care erau la conducerea efectiva a Tarii au gasit pretextul de a scapa de el ...

Cat priveste "parvenitul" RD am mai vorbit de el asa ca nu mai merita sa ne "batem capul" cu el. El a obtinut ce a vrut asa ca acum "sta in banca lui" ca sa nu-l supere pe cel care l-a pus sa "candideze" la Presidentie.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 18:40

........Am citit ultima pagina si m-am lamurit...Fiecare are o ideie legata de un anumit eveniment istoric...Nu vreti sa priviti de la inaltime....Meritele lui Cuza au fost intr-adevar....,dar din fire mai domol a lasat-o mai moale .Era clar ca atat a avut putere si...a plecat.Dece nu vreti sa recunoasteti ca cele trei principate nu aveau linia comuna care sa-i uneasca ...Erau doar principate...Nu insemna o natiune...Regatul Romania a fost dat de regele neamt...Este meritul LUI...Abia acum se poate vorbi de natiunea romana....Ca ...Carol al II-lea si-a batut joc de noi orbit de fuste cu iz evreiesc,ca Mihai I l-a arestat pe maresal...

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 05:16

......SUZATI!!!! !La pagina 1 ,d-l 999florin abordeaza f. bine momentul 23 aug. cu regelei Mihai I din care se poate trage concluzia ca si regii o dau in bara....Se stie:...,nu exista sistem perfect de con ducere...Ca p[rincipele Radu ar putea fi un presedinte bun se poate afla numai dupa mandat...Dar daca il reprezinta pe regele Mihai I....Mai este ceva:Regele Mihai I nu are voie sa recunoasca gresala...Interesele la nivel ....,stapanesc mapamondul.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 10:57

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-11-08 18:40:02........Am citit ultima pagina si m-am lamurit...Fiecare are o ideie legata de un anumit eveniment istoric...Nu vreti sa priviti de la inaltime....Meritele lui Cuza au fost intr-adevar....,dar din fire mai domol a lasat-o mai moale .Era clar ca atat a avut putere si...a plecat.Dece nu vreti sa recunoasteti ca cele trei principate nu aveau linia comuna care sa-i uneasca ...Erau doar principate...Nu insemna o natiune...Regatul Romania a fost dat de regele neamt...Este meritul LUI...Abia acum se poate vorbi de natiunea romana....Ca ...Carol al II-lea si-a batut joc de noi orbit de fuste cu iz evreiesc,ca Mihai I l-a arestat pe maresal...

Va contrazic ! Se vede ca trebuie sa mai aprofundati istoria din acele vremuri.
Principele prusac a venit la "de-a gata". Cuza ii "netezise" drumul catre unirea de la 1918. Uitati se vede (intentionat sau nu) ca ... primele formatiuni militare ale "principatelor (reunite)" au fost intemeiate (organizate - era militar la baza) de Cuza. Uitati (intentionat sau nu) ca ... "spiritul de unire" a Tarii lui Mihai Viteazul (din 1600) al romanilor (de pretutindeni - indiferent sub ce "ocupatie" traiau atunci) nu fusese uitat. Uitati (intentionat sau nu) ca ... Puterile Garante nu doreau "lipirea" celor doua Principate intr-unul singur, dar ... poporul roman o realizase si nu au avut ce mai face. Etc. , etc. , etc. ....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 16:57

De la: eugenb, la data 2009-11-08 14:26:08
De la: 9am044364, la data 2009-11-07 22:32:49 A.S.R. Principele Radu de Hohemzollern-Veringen este sotul Principesei Margareta, prima fiica a M.S. Regele Mihai I.

Cea mai mare samavalnicii a fost ... obligarea Domnitorului Alexandru I Ioan Cuza sa abdice in 1866 si sa fie pus un ... "strain" pe Tronul Romanesc. Daca se considera ca a fost obligat sa abdice acest urmas prusac, atunci trebuie sa se accepte si ca Domnul Cuza a fost obligat sa abdice de la Tronul pe care ROMANII il dadusera ... pe veci lui si familiei sale. Deci, acest "venetic" nu ar mai avea ce cauta pe aici. Politica este o "boala" veche la romani, dar nu numai ...la ei, ci si la altii. Asa ca mai bine v-ati gandi ce spuneti ca sa nu va faceti de ras prin afirmatii care nu au "acoperire" istorica. El a plecat din Romania pentru ca asa a vrut, nu pentru ca a fost silit de cineva. Trebuia sa moara ... decat sa cedeze Tronul care i-a fost incredintat de popor. Problema este daca intr-adevar il incredintase poporul acest Tron, sau cei care erau la conducerea efectiva a Tarii au gasit pretextul de a scapa de el ...

Cat priveste "parvenitul" RD am mai vorbit de el asa ca nu mai merita sa ne "batem capul" cu el. El a obtinut ce a vrut asa ca acum "sta in banca lui" ca sa nu-l supere pe cel care l-a pus sa "candideze" la Presidentie.

si Alexandru I Cuza a preferat sa moara ptr.tronul dat de popor sau a plecat,bine merci ,cu contesa lui ?

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 09:46

Pai, in acelasi mod a preferat sa faca si Regele Mihai. Deci, daca spuneti ca abdicarea lui Cuza este legitima atunci inseamna ca si abdicarea lui Mihai este ... la fel de legitima si aceasta nu mai are drept la Tron (nici el si nici ... urmasii sai).

Sau pentru unii ... "muma" (Regele Mihai) si pentru altii ... "ciuma" (Cuza) ?

Hotarati-va daca va place ADEVARUL ISTORIC sau ... interesele personale au prioritate ?

Sa mai spun ca, nici Regele Mihai nu mai avea ... intaietate la Tron pentru ca ruda lui care se afla pe Tron a renuntat la el si a plecat cu "iubita" lui in "tarile calde" ?

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:07

De la: eugenb, la data 2009-11-09 10:57:53
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-11-08 18:40:02........Am citit ultima pagina si m-am lamurit...Fiecare are o ideie legata de un anumit eveniment istoric...Nu vreti sa priviti de la inaltime....Meritele lui Cuza au fost intr-adevar....,dar din fire mai domol a lasat-o mai moale .Era clar ca atat a avut putere si...a plecat.Dece nu vreti sa recunoasteti ca cele trei principate nu aveau linia comuna care sa-i uneasca ...Erau doar principate...Nu insemna o natiune...Regatul Romania a fost dat de regele neamt...Este meritul LUI...Abia acum se poate vorbi de natiunea romana....Ca ...Carol al II-lea si-a batut joc de noi orbit de fuste cu iz evreiesc,ca Mihai I l-a arestat pe maresal...

Va contrazic ! Se vede ca trebuie sa mai aprofundati istoria din acele vremuri.
Principele prusac a venit la "de-a gata". Cuza ii "netezise" drumul catre unirea de la 1918. Uitati se vede (intentionat sau nu) ca ... primele formatiuni militare ale "principatelor (reunite)" au fost intemeiate (organizate - era militar la baza) de Cuza. Uitati (intentionat sau nu) ca ... "spiritul de unire" a Tarii lui Mihai Viteazul (din 1600) al romanilor (de pretutindeni - indiferent sub ce "ocupatie" traiau atunci) nu fusese uitat. Uitati (intentionat sau nu) ca ... Puterile Garante nu doreau "lipirea" celor doua Principate intr-unul singur, dar ... poporul roman o realizase si nu au avut ce mai face. Etc. , etc. , etc. ....
........................Ca vreti sa ma contraziceti este dreptul d-stra,dar marele merit al lui Carol l nu poate fi diminuat de cineva care considera ca drumul Unirii...a fost netezit de ...Mihai Viteazu...Ca a unit Principatele este adevarat,dar nu a facut-o din considerente nationale ci din merite militare ...Din istoria celor trei Principate nu reiese ca locuitorii erau constienti de sangele comun...Tin mult la tara in care m-am n ascut si in care am invatat si muncit.Este clar ca unite cele trei principate sunt ,mult mai puternice ...Meritul mare al Unirii este al lui Carol l...Atunci, ca si astazi , ce de pe pamantul "stramosesc" nu pot,nu vor,nu stiu ,n-au putere sa faca Romania Mare...

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 09:49

A respinge visul de veacuri a romanilor si a "aclama" o "dinastie" impusa poporului roman de niste "vanduti" politic ... prusacilor (ca "englezul" n-a vrut - se vede ca si-a amintit ca noi eram mai apropiati de francezi decat de englazi) este cea mai mare greseala pe care o puteati face. Dar ... voia dumneavoastra ! Poate veti invata si ISTORIA ROMANIEI adevarata, nu cea care se invata ... facultativ (scrisa pe bani ... dinafara, de asa-zisi "istorici" care si-au luat "nume ... romanesti" ca sa arate ce bine stiu sa "citeasca" in romaneste). Pentru bani, ce nu face cel ce .... "moare de foame" ?! Isi vinde si .... ISTORIA !

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 13:21

.....Am invatat in timp ca daca nu recunosc adevarul istoric ,oricat as tine cu natunea din care fac parte,gresala se va aplica in mersul prezentului si al viitorului social politic.Este marea gresala ce se face si s-a facut.Este principala explicatie a situatiei mai mult decat critice in care ne aflam.Spuneam mai sus ca regele Mihai l chiar daca ar vrea sa recunoasca faptul ca a gresit cand l-a arestat pe maresal ,nu este lasat sa o faca de puteri straine de afara...Este motivul pentru care ma indoiesc ca principele Radu ar avea putere sa contrapuna celor ce conduc lumea...Las'ca nici ...Sa acuzi persoane pe care nu le cunosti ca au invatat istorie proasta numai pentru ca nu sunt de aceeasi parare cu tine ;sa invoci parerile -ti proprii pe temei nationalist...

Pagini: << 41 42 43 44 45 46 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: