eugenb
1794 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 13:16
In loc sa veniti cu "contra-argumente" sau cu "justificari" asupra temei acestui topic, vad ca veniti (in contrar cu Regulamentul acestui Portal) cu ... o reclama "mascata". Depinde ce vreti sa faceti ... Sa va faceti "reclama" dumneavoastra sau sa faceti "reclama noului sit" ?
Fiind "alaturi de acest subiect" pe care il discutam acum, pe mine nu ma intereseaza sa fiu
Iar in ce priveste problema cealalta, eu cred ca administratorii ar trebui sa se sezizeze cand cel care a deschis un topic hotareste sa-l inchida. Daca ati citit ce s-a spus pe acest topic de la inceput si pana acum nu are ... continuare si ... nici sfarsit. Fiecare isi sustine parerea si au inceput sa discute cu totul si cu totul altceva. Concluzie logics pe care o trag eu (puteti avea o alta parere, binenteles) este ca se poate inchide acest topic, iar cine-i doritor de discute despre Monarhie sau Republica, poate sa se munte pe celalalt topic cu aceasta tema. De-abia nu or sa tot "sara" de pe un topic pe altul, uitand ca au schimbat tema topicului. Ce ziceti ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 14:08
Sursa sondajului de mai jos este Bogul lui Tashy.
Cred, de aceea, stimate cobloger, sau coforumist, sunteti in grava eroare.
Eu sunt un promonarhist declarat si neinregimentat politic, nu ma feresc adesea sa fiu foarte critic fata de monarhie, fata de Duda si tot ceea ce tine de Casa Regala. La fel de bine cum priomovez de cele mai multe ori si alte valori ideologice ale partidelor actuale, ale politicienilor care au merite si verticalitate.
Cine doriti sa fie Presedintele Romaniei?
Traian Basescu 20% (96 voturi)
Crin Antonescu 52% (254 voturi)
Mircea Geoana 12% (57 voturi)
Alt candidat 17% (85 voturi)
Total voturi 492
|
Fosta membra 9am.ro
303 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 14:22
De la: horiaradu, la data 2009-09-15 14:08:05Sursa sondajului de mai jos este Bogul lui Tashy.
Cred, de aceea, stimate cobloger, sau coforumist, sunteti in grava eroare.
Eu sunt un promonarhist declarat si neinregimentat politic, nu ma feresc adesea sa fiu foarte critic fata de monarhie, fata de Duda si tot ceea ce tine de Casa Regala. La fel de bine cum priomovez de cele mai multe ori si alte valori ideologice ale partidelor actuale, ale politicienilor care au merite si verticalitate.
Cine doriti sa fie Presedintele Romaniei?
Traian Basescu 20% (96 voturi)
Crin Antonescu 52% (254 voturi)
Mircea Geoana 12% (57 voturi)
Alt candidat 17% (85 voturi)
Total voturi 492
dar acesta nu este un sondaj certificat de autoritatile componente desigur ca are o relevanta doar pe acest segment (adica un blog ) in rest .......si eu propun un sondaj aici pe acest topic in 30 de zile fiecare sa asi exprime optiunea doar scriind numele unui candidat !!!!!!! si uite cum peste 3 de zile vom afla in ghilimele optiunea cetatenilor de pe acest topic ca SIGUR DACA VOM FACE ACELASI SONDAJ PE ALT TOPIC V-A IESI UN ALT CANDIDAT CU MAI MULTE SANSE LA VOT SI TOT ASA PE MAI MULTE FORUMURI SI TOPICURI DIFERITE
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 14:27
Aveti perfecta dreptate, domnule, dar am vazut pe topicuri fel si fel de sondaje care nu isi declara sursa, tocmai de aceea am postat si eu, care nu sunt nicidecum liberal, un sondaj oarecare de pe un blog-ziar electronic, tocmai sa arat ca dau sursa si sa fiu netendentios ca altii care baga sondaje la greu cu niste procente aiurea. Nu zic ca acest sondaj postat de mine ar fi cumva obiectiv si validat sociologic, bazat pe vreun esalon reprezentativ. A fost o replica, o provocare a mea ca cei care posteaza sondaje sa isi asume sursa.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 17:32
desigur toata lumea mai credula mai neinspirata poate posta, sincer eu nu cred in aceste sondaje fie ca sant avizate sau nu ,desigur exceptand pe cele realizate profesionist , adica fara aranjamente ( nu prea cred ca nu sant lucrate) pot sa reliefeze o realitate aproape exacta a opiniei publice .
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 21:10
"Un ascultător întreabă la Radio Erevan:
Ce e mai greu? Ca Radu Duda să convingă electoratul monarhist că Margareta poate fi soție de președinte, sau ca Antonescu să convingă electoratul liberal că el e adevăratul monarhist?
Răspuns: Nu mai insistați, dle Patriciu! "
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 22:24
|
|
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:17
|
|
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:38
Deci se confirma ce susatin eu : Acest topic nu mai este necesar !
Au inceput sa fie majoritatea  cu o singura exceptie : "Ana_carmen_baciu" (care a postat un mesaj care aduce cu tema acestui topic "Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale").
Exista un topic cu o tema foarte generoasa : "despre orice". De ce oare, cand nu aveti ce face (si ma refer la cei care de obicei discuta "despre orice" ... ), nu apelati la el ? Daca tot nu aveti ceva de spus pe marginea problemei acestui topic, nu ar fi mai politicos din partea lor, sa ii lase pe cei care au ceva de spus sa o faca, fara ca sa fie amestecati in alte discutii care nu-si au rostul pe acest topic ? Ce ziceti ?!
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:50
De la: eugenb, la data 2009-09-16 10:38:09Deci se confirma ce susatin eu : Acest topic nu mai este necesar !
Au inceput sa fie majoritatea cu o singura exceptie : "Ana_carmen_baciu" (care a postat un mesaj care aduce cu tema acestui topic "Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale").
Exista un topic cu o tema foarte generoasa : "despre orice". De ce oare, cand nu aveti ce face (si ma refer la cei care de obicei discuta "despre orice" ... ), nu apelati la el ? Daca tot nu aveti ceva de spus pe marginea problemei acestui topic, nu ar fi mai politicos din partea lor, sa ii lase pe cei care au ceva de spus sa o faca, fara ca sa fie amestecati in alte discutii care nu-si au rostul pe acest topic ? Ce ziceti ?!
Hai nu mai fiti rau  e tot un fel de politica..
Horia zice ca e pro, iar eu contra..dvs?
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 17:06
Se pare ca toata lumea este  si ca nu mai au ce face cu acest topic.
Deci ':
"Monarhistii"  "Republcanii",
in loc sa fie
"Monarhistii"  "Republicanii",
asa cum se credea pana acum
Sa fie adevarat ... sau este "linistea" inaintea "furtunii" ?
P.S.
Asta ca sa nu ma acuze cineva ca sunt  Eu sunt un mic  Credeti !
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 19:57
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-16 10:17:18De la: horiaradu, la data 2009-09-15 22:24:26
Te-ai suparat
Bine, nu mai zic
Cum sa ma supar, frumoaso si nepretuito? Doar nu sunt ipocrit! Ce treaba am eu cu princiara lor conjugare?
Fii fata isteata si nu ma subaprecia! Ma poti cel mult sub-ordona, sub-situa si sub-utila.
Dar in niciu un caz sa nu am un ascutit simt al umorului, tocmai eu care sunt creator de umor, generator de umor...Eram doar mahnit ca am gasit mesajul mult dupa ce l-ai postat si plecasei de pe forum pana sa te gasesc. Asa imi trebuie daca nu iti dau intalniri ca tot omul. Ca ma vei refuza, asta e, dar nici sa te caut
pe topicuri si cand cred ca te-am gasit, hop, ai si disparut in decor, undeva in spatele scenei.
Astept la cototura.
|
f_56
7 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 23:39
 DA,CUM SA NU ! CE , NU ARE CETATENIE ROMANA ? SE IMPUN VARIATIUNI ... SE MAI MODIFICA CROMATICA- POLITICA  !!!
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:00
De la: horiaradu, la data 2009-09-16 19:57:08De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-16 10:17:18De la: horiaradu, la data 2009-09-15 22:24:26
Te-ai suparat
Bine, nu mai zic
Cum sa ma supar, frumoaso si nepretuito? Doar nu sunt ipocrit! Ce treaba am eu cu princiara lor conjugare?
Fii fata isteata si nu ma subaprecia! Ma poti cel mult sub-ordona, sub-situa si sub-utila.
Dar in niciu un caz sa nu am un ascutit simt al umorului, tocmai eu care sunt creator de umor, generator de umor...Eram doar mahnit ca am gasit mesajul mult dupa ce l-ai postat si plecasei de pe forum pana sa te gasesc. Asa imi trebuie daca nu iti dau intalniri ca tot omul. Ca ma vei refuza, asta e, dar nici sa te caut
pe topicuri si cand cred ca te-am gasit, hop, ai si disparut in decor, undeva in spatele scenei.
Astept la cototura.  />
Am zile cand nu pot intra pe site, muncesc mult  sa pun si io umarul la impins criza asta afara din tarisoara noastra, scumpa si draga 
Seara buna! 
Vai, preabunule si preadeosebitule, ce vorbe mestesugite posezi  Tine-ma sa nu pic!
Cred tu pacatuiesti zapacind femeile de cap si apoi le lasi asa zapacite
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:12
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:14
De la: horiaradu, la data 2009-09-16 19:57:08De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-16 10:17:18De la: horiaradu, la data 2009-09-15 22:24:26
Te-ai suparat
Bine, nu mai zic
Astept la cototura.
 ne vedem la finute
|
aligator_roz
30 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:53
 din pacate s-a retras,e prea multa bataie pe functia prezidentiala.
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 21:34
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-17 21:14:52De la: horiaradu, la data 2009-09-16 19:57:08De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-16 10:17:18De la: horiaradu, la data 2009-09-15 22:24:26
Te-ai suparat
Bine, nu mai zic
"Ne vedem l finute...?"
Ce vrea sa fie "finute'? Vine de la o fina, doua fine/
? O finuta, doua finute?
Sau este o greseala de tastare si a vrut a insemne la fanete? Adica la faneata?
Astept la cototura.
ne vedem la finute
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 21:37
Am zile cand nu pot intra pe site, muncesc mult sa pun si io umarul la impins criza asta afara din tarisoara noastra, scumpa si draga
Seara buna!
Vai, preabunule si preadeosebitule, ce vorbe mestesugite posezi Tine-ma sa nu pic!
Cred tu pacatuiesti zapacind femeile de cap si apoi le lasi asa zapacite
Pacatuiesc poate pentru ca doar le zapacesc de cap si atat!
Sie las zapacite altora sa le... dezzapaceasca!
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 11:50
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:11
TRECEREA ÎN REZERVĂ A MAREȘALUL
Unele voci mediatice din apropierea Cotroceanului au lăsat de înțeles faptul că însuși luminatul nostru fiu din popor a fost magistralul autor al textului prezentat la tribuna Parlamentului sub forma unui discurs de aproape două ore, a unui fel de raport de activitate pentru un cincinal, a unei lungi dări-de-seamă, a unui bilanț exclusiv pozitiv în fața aleșilor și alegătorilor, despre mărețele realizări din timpul domniei domniei(!) sale, iar despre eșecuri și promisiuni neonorate ne-a cam dus cu preșul sub care a ascuns gunoiul
. Aceleași voci au confirmat încă o dată rolul decorativ al consilierilor prezidențiali și au încercat să pună mina obosită, molcomă și monotonă a primului orator al țării pe seama efortului de peste noapte, de a-și scrie singur discursul. Din păcate, stors de enregie, a apărut în fața națiunii alt Băsescu, fără valgă și vervă, fără glumele cu poante originale, lipsite de subtilitate, la care însuși râde triumfal primul și de multe ori singurul, fără aerul dezinvolt, fără complexe
Spre deosebire de discursurile geniale ale mult iubitului și stimatului fost prim președinte și ultim împușcat, să-mi fie iertată nepotrivita comparație și gluma proastă, acesta a fost o dare-de-seamă fără dare de mănă, mai corect spus fără a da din mănă, ci doar din gură țăcănit și sacadat, foc cu foc, să nu rateze ținta cu rafale,grăind uneori cu poticneli și ezitări de articulare, uzitând - nu i-aș zice chiar limbă o limbuță cam de lemn din esențe mai moi, dar nu exotice, să-i zicem xilem din trunchi de trandafir(!) ca trimitere răutăcioasă la originile feseniste, pre-pedeseriste. Acum ni s-a înfățișat precum un mareșal înfrânt, nu ca unul victorios, ca un comandant spășit care a câștigat mai multe lupte dar a pierdut războiul și vine în fața marelui stat major împovărat și incomodat că trebuie să ascundă eșecul manevrând abil, treacând în revistă doar victoriile, importante ce-i drept, dar marcat de teama că va fi tras la răspundere pentru înfrângerea finală și fatală, pentru prea multele și inutilele sacrificii, pentru capitulare și închinărea steagului
Dar nici nu i se pot trece cu vederea Băsescului multele merite. Chiar și redutabilii săi inamici de pe frontul axei Cotroceni-Londra-Casa Albă îi recunosc, neavând încotro, să nu pară (și mai) ipocriți și îngâmfați, multe mișcări de trupe și poziții câștigate cu dibăcie napoleonică, uneori kamikazice, la risc. Iar de un an, să recunoaștem, cu criza pe cap, după ce Tăriceanu, risipitorul general liberal al trupelor aliate cu pesedeaua, a împuținat cazarmamentul și a epuizat resursele și rezervele înainte să-și piardă gradele, onoarea și drapelul, mareșalului Băsescu i s-a cam înmuiat bastonul, deși și-a adus la cârma cârmelor(!) oștirii propriul aghiotant pe care l-a avansat direct de la locotenet la general, îi este foarte greu, și mai greu decât în urma cu doi ani și ceva când, bazându-se pe soldățime, pe răcari, pe căprari, pe veterani, pe prostime
a făcut față cu bine dușmanilor uzurpatori care și-au unit trupele de elită alcătuie din mercenari politici și mediatici, în tentativa de a-l destitui. Ori, acum, în marea bătălie pentru ocuparea dealului și palatului Cotroceni, trebuie să lupte în plus și cu un adversar invizibil, ca o molimă criza , să găsească explicații în fața ostașilor pentru solda împuținată, pentru hrana proastă, pentru uniformele învechite, pentru bocancii găuriți, pentru vântul care le suflă în raniță de le vine să-și pună masca de gaze când îi asaltează frigurile și facturile de toamnă-iarnă, dar mai ales băncile
Căci comandantul suprem se teme nu de colonelul Geoană, nu de
lent-colonelul Antonescu, nu de maiorul Oprescu, nu de căpitanul(!) Vadim , nu de plotonerii și soldații fără baston în ranița goală, care aspiră la gradul de mareșal, nici de mercenarii mogulilor și mici inamici securici,
Mie, darea-de-seamă a unui alt Băsescu, de astă dată apăsat, mâhnit, osloit și marcat, mi s-a părut, contrar părerilor celor mai mulți analiști și ziariști, un discurs de adio, de trecere în rezervă
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:12
De la: horiaradu, la data 2009-09-20 14:11:54 TRECEREA ÎN REZERVĂ A MAREȘALULUI BASESCU
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 17:19
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 11:50:35 De la: mihai5_2, la data 2009-09-09 19:05:21De la: 999florin, la data 2009-09-08 20:35:50ZARURILE AU FOST ARUNCATE-alea jacta est-STOP JOC[cine e fazanu'???] PRINTU' POMICOL-n'asa???
Avînd în vedere conjuctura în care se află acum sărmana Românie, jefuită și vlăguită în ultimul hal (din păcate cu acceptul tacit al majorități populației), situație din care în următorii doi-trei ani nici un președinte și nici un prim ministru nu o mai pate scoate, eu cred că "va rămîne de fazan" președintele care va cîștiga alegerile. Dacă totuși Băsescu se hotărăște definitiv să candideze eu cred că va încerca (și va reuși) să instaureze o dictatură personală de tip peronist. (Juan Peron - Argentina - 1946-1955 și 1973-1974. )
Cu Elena Udrea pe post de Evita?
In orice caz, stiu ca dumneata erai mare sustinator al Dudei. Ce crezi acum despre retragerea idolului?
Principele nu a fost și nu este idolul meu. Nu am nici un fel de idol în general. Principele era singurul (posibil) candidat care după părărea mea avea un comportament firesc, normal și în acord cu postura pe care și-a asumat-o. Cît despre retragere, e simplu: candidatura din acest an viza pregătirea pentru alegerile de peste 5 ani. În cazul în care Băsescu nu va candida, risca să cîștige alegerile și "să rămînă de fazan".
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 17:33
Hei, acum s-a trezit romanasul.
Ce v-am spus in iarna?
Radu putea s-o scoata pe doamna Romania la brat prin lume.
Acum trebuiesc alesi altii hoti cu buzunare goale.
Eu nu sint monarhist, dar asta era sansa Romaniei sa fie pusa pe harta economica a lumii.
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:52
Adevar grait-ati si Mihai si (ni)telus).
Sa se fi intrat in curs buna voie si nesilit de nimeni, ca la punerea pirostriilor la casatorie, sa se fi retras de buna voie si nesilit de nimeni ca la scoaterea ochilor, la divort...? Duzisor intr-unpicor, ghici Patriciu ce e...? Eu raman fidel teoriei conspiratiei: o aratare mica, verde, cu ochii bulbucati undeva in zavoiul cu iarba inalta a patriei, vazand un cosas cu coasa de al nostru s-a facut si mai mic. Romanasul harst in stanga, harsti in dreapta...Cosea iarba...
In presa locala si nunumai se anuntase chiar in acea zi o invazie de omuleti verzi si mare afinitate pentru iarba grasa si inalta.
Tot cosind omul nostru iaca da cu ochii de aratare si:
- Tuilai Doamne! Ptii, batu-m-ar, ptii. Ete extraterestrul
Aratarea si mai pe vine, si mai mica si cu ochii si mai bulbucati.
Cosasul ce-si zice, no, ia sa vorovesc amu cu extraterestrul si:
- Ma, tu asta! Io...aratand spe propriul lui piept, io Gheorghe...Cioban, cosesc...Harst! Harst...!
Aratarea numi ochi si verde la fata..
- Ma extraterestrule, n-auzi? Io Gheorghe, cioban, cosesc..
Aratarea, in sfarsit:
- Io Ion, taran, ma cac.
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:26
De la: mihai5_2, la data 2009-09-20 17:19:57De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 11:50:35 De la: mihai5_2, la data 2009-09-09 19:05:21De la: 999florin, la data 2009-09-08 20:35:50ZARURILE AU FOST ARUNCATE-alea jacta est-STOP JOC[cine e fazanu'???] PRINTU' POMICOL-n'asa???
Avînd în vedere conjuctura în care se află acum sărmana Românie, jefuită și vlăguită în ultimul hal (din păcate cu acceptul tacit al majorități populației), situație din care în următorii doi-trei ani nici un președinte și nici un prim ministru nu o mai pate scoate, eu cred că "va rămîne de fazan" președintele care va cîștiga alegerile. Dacă totuși Băsescu se hotărăște definitiv să candideze eu cred că va încerca (și va reuși) să instaureze o dictatură personală de tip peronist. (Juan Peron - Argentina - 1946-1955 și 1973-1974. )
In orice caz, stiu ca dumneata erai mare sustinator al Dudei. Ce crezi acum despre retragerea idolului?
Principele nu a fost și nu este idolul meu. Nu am nici un fel de idol în general. Principele era singurul (posibil) candidat care după părărea mea avea un comportament firesc, normal și în acord cu postura pe care și-a asumat-o. Cît despre retragere, e simplu: candidatura din acest an viza pregătirea pentru alegerile de peste 5 ani. În cazul în care Băsescu nu va candida, risca să cîștige alegerile și "să rămînă de fazan".
Si peste 5 ani ar fi mai pregatit sa devina presedinte decat acum?... N-as crede. La varsta lui, 5 ani nu mai conteaza, nu e ca si cum are 20 de ani si asteapta sa se mai maturizeze.
Oricum, daca chiar facea un exercitiu, ar fi trebuit sa mearga pana la capat: vedea si cum e cu dezbaterile, cu campania, cu electoratul... Uite, daca il compari pe Constantinescu in 1992 cu Constantinescu in 1996, progresul venit din experienta unor prime alegeri pierdute este cat se poate de clar.
Acum, sa nu fiu gresit inteles, nu vreau sa para ca dupa ce am dezaprobat aceasta candidatura, acum as dezaproba retragerea ei! Dimpotriva. Atat doar ca vreau sa reafirm parerea mea ca aceasta candidatura a fost o manevra oculta de la un capat la altul, si ca Duda a facut jocurile altcuiva, ca un fel de mercenar electoral.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 15:38
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-21 23:26:25 ..............
Si peste 5 ani ar fi mai pregatit sa devina presedinte decat acum?...
.....................................
Principele este pregătit și acum să devină președinte. Românii nu sînt pregătiți pentru a avea un Președinte Altfel.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 15:54
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-21 23:26:25De la: mihai5_2, la data 2009-09-20 17:19:57De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 11:50:35 De la: mihai5_2, la data 2009-09-09 19:05:21De la: 999florin, la data 2009-09-08 20:35:50ZARURILE AU FOST ARUNCATE-alea jacta est-STOP JOC[cine e fazanu'???] PRINTU' POMICOL-n'asa???
Si peste 5 ani ar fi mai pregatit sa devina presedinte decat acum?... N-as crede. La varsta lui, 5 ani nu mai conteaza, nu e ca si cum are 20 de ani si asteapta sa se mai maturizeze.
Oricum, daca chiar facea un exercitiu, ar fi trebuit sa mearga pana la capat: vedea si cum e cu dezbaterile, cu campania, cu electoratul... Uite, daca il compari pe Constantinescu in 1992 cu Constantinescu in 1996, progresul venit din experienta unor prime alegeri pierdute este cat se poate de clar.
Acum, sa nu fiu gresit inteles, nu vreau sa para ca dupa ce am dezaprobat aceasta candidatura, acum as dezaproba retragerea ei! Dimpotriva. Atat doar ca vreau sa reafirm parerea mea ca aceasta candidatura a fost o manevra oculta de la un capat la altul, si ca Duda a facut jocurile altcuiva, ca un fel de mercenar electoral.
in mod logic, de'ar fi fost asa, ducea jocul pina la capat,furind din voturile lui x sau y care,in turul 2 se duceau la cel ce-a facut aranjamentul ....ori,el s-a retras !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 16:02
De la: mihai5_2, la data 2009-09-22 15:38:09De la: DanubianKnight, la data 2009-09-21 23:26:25 ..............
Si peste 5 ani ar fi mai pregatit sa devina presedinte decat acum?...
.....................................
Principele este pregătit și acum să devină președinte. Românii nu sînt pregătiți pentru a avea un Președinte Altfel.
romanii nici nu stiu ce vor de la presedintele lor : ar vrea democratie,dar sa aibe mina de fier !
sa se stirpeasca smecheria din tara, dar pe ei sa nu-i intrebe nimeni nici de-si platesc cinstit darile,nici cum si-au facut averile !
sa fie bani in buget ptr.alea-alea, dar sa nu mai fie impozite !
sa avem agricultura moderna, dar sa nu se atinga nimeni de pamintul ala restituit ,dar care-i lasat in paragina de 20 de ani....si ziceti si voi d'astea d'ale noastre !
|
Fosta membra 9am.ro
303 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 16:54
mai bine sa nu fie pregatiti
|
|
|