back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 08:50

Daca nu mai aveti ce scrie in legatura cu tema acestui topic, puteti cere sa fie inchis sau cel mai bine ar fi sa nu mai intrati pe acest topic.

Decat sa citesti "prostiile" postate de "romanita", fosta .... (nu mai insir numele de user pe care si le-a luat cand era ... stearsa de administratorul de sit), ati putea sa va aduceti aminte ca sunteti pe topicul "Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale" si ca ati putea sa scrieti ceva in folosul topicului. Daca nu aveti ... puteti sa-i trimiteti un "mesaj privat" daca vreti sa o bagati in seama pe ... "romanita". Noi, nu o sa ne suparam !

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 09:18

De la: eugenb, la data 2009-09-02 08:50:40Daca nu mai aveti ce scrie in legatura cu tema acestui topic, puteti cere sa fie inchis sau cel mai bine ar fi sa nu mai intrati pe acest topic.

Decat sa citesti "prostiile" postate de "romanita", fosta .... (nu mai insir numele de user pe care si le-a luat cand era ... stearsa de administratorul de sit), ati putea sa va aduceti aminte ca sunteti pe topicul "Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale" si ca ati putea sa scrieti ceva in folosul topicului. Daca nu aveti ... puteti sa-i trimiteti un "mesaj privat" daca vreti sa o bagati in seama pe ... "romanita". Noi, nu o sa ne suparam !

Ce ar fi sa ii belesti matale frumos, cu doua degete sau cu toata mana penisul Romanitei ca tot te iei de curul ei? Si fa acelasi lucru si cu princiara scula de care tot impiedici, intra-ti-ar in constiinta ta de comunist zevzec!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:13

RETINETI acest citat din Scrisoarea deschisa a lui Emil Constantinescui:

...agenți acoperiți din presă ai serviciilor de informații a căror existență a fost recunoscută oficial de către aceștia și „postaci“ de pe Internet din așa-zisele gherile digitale plătite la bucată a fost pilonul de rezistență...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acesteiu scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, 9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 15:07

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:13:27 ..ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti. ..

Ce te oprește să speculezi faptul că de fapt "9AM" este un "organ" al acestor servicii ???!!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:10

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:13:27

...agenți acoperiți din presă ai serviciilor de informații a căror existență a fost recunoscută oficial de către aceștia și „postaci“ de pe Internet din așa-zisele gherile digitale plătite la bucată a fost pilonul de rezistență...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acesteiu scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, 9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

Uite ca n-am plecat! Sunt aici si te monitorizez atent! Notez de fiecare data cind da prostia din tine pe dinafara!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:13

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:13:27

HOTII striga HOTII!

Chiar nu mai înțeleg ce vrea userul "romanița". Îmi aduce reproșuri fiindcă am afirmat că sunt sătul de moralitatea generației mele, generație din care face parte și dumnealui. Este adevărat ! Chiar sunt cu adevărat sătul de moralitatea generației mele.
În decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat în altceva decât este acum. Mă simt chiar vinovat. Am avut ocazia, împreună cu mulți alți colegi, de a schimba ceva. Și spun cu asumarea responsabilității că am fi putut schimba direcția de mers a României.
Am fost niște naivi! Am crezut că noua putere politică trebuie lăsată să-și pună în aplicare programul reorientării țării spre o societate democratică. Așa credeam noi. O societate se construiește prin voința puterii politice. Nu doresc să spun mai multe. Nu merită un user, de „teapa” tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, să-mi cunoască adevărata identitate și atitudinile avute atunci pentru ca România să se îndrepte spre o adevărată societate democratică. Sincer, nu merită! Oameni ca el s-au infiltrat în rândul nostru și au trădat.
Mulți useri îmi cunosc numele și mi-au citit cărțile despre decembrie 1989. Mulți foști studenți îmi cunosc ideile și principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului în cauză, printr-un mesaj privat, că sunt unul dintre cei arestați pe timpul evenimentelor din Timișoara și că sunt bucuros dacă un securist este demascat. Nu a înțeles nimic. Mă atacă atât pe mine cât și pe alți useri, cunoscuți mie, useri care, în perioada anilor `90 au încercat să dea un alt curs istoriei. Că nu s-a întâmplat, este o alt㠄poveste”. Procentul FSN-ului (actual despărțit formal în PSD și PD-L), a fost atât de zdrobitor încât ideile noastre nu numai că au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care apărau puterea. Ca și acuma!
Atitudinea acestui user, nemulțumit de faptul că schimbarea de sistem i-a îngrădit ascensiunea în ierarhia comunistă, ierarhie deja prefigurată a fi reală prin patalamaua oferită de facultatea muncitorească, dovedește încrâncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a încerca să se strecoare în grupul parveniților politici. A ajuns chiar și în prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o arată din plin.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:13

@ romanita
Chiar nu mai înțeleg ce vrea userul "romanița". Îmi aduce reproșuri fiindcă am afirmat că sunt sătul de moralitatea generației mele, generație din care face parte și dumnealui. Este adevărat ! Chiar sunt cu adevărat sătul de moralitatea generației mele.
În decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat în altceva decât este acum. Mă simt chiar vinovat. Am avut ocazia, împreună cu mulți alți colegi, de a schimba ceva. Și spun cu asumarea responsabilității că am fi putut schimba direcția de mers a României.
Am fost niște naivi! Am crezut că noua putere politică trebuie lăsată să-și pună în aplicare programul reorientării țării spre o societate democratică. Așa credeam noi. O societate se construiește prin voința puterii politice. Nu doresc să spun mai multe. Nu merită un user, de „teapa” tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, să-mi cunoască adevărata identitate și atitudinile avute atunci pentru ca România să se îndrepte spre o adevărată societate democratică. Sincer, nu merită! Oameni ca el s-au infiltrat în rândul nostru și au trădat.
Mulți useri îmi cunosc numele și mi-au citit cărțile despre decembrie 1989. Mulți foști studenți îmi cunosc ideile și principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului în cauză, printr-un mesaj privat, că sunt unul dintre cei arestați pe timpul evenimentelor din Timișoara și că sunt bucuros dacă un securist este demascat. Nu a înțeles nimic. Mă atacă atât pe mine cât și pe alți useri, cunoscuți mie, useri care, în perioada anilor `90 au încercat să dea un alt curs istoriei. Că nu s-a întâmplat, este o alt㠄poveste”. Procentul FSN-ului (actual despărțit formal în PSD și PD-L), a fost atât de zdrobitor încât ideile noastre nu numai că au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care apărau puterea. Ca și acuma!
Atitudinea acestui user, nemulțumit de faptul că schimbarea de sistem i-a îngrădit ascensiunea în ierarhia comunistă, ierarhie deja prefigurată a fi reală prin patalamaua oferită de facultatea muncitorească, dovedește încrâncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a încerca să se strecoare în grupul parveniților politici. A ajuns chiar și în prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o arată din plin.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:56

Nu doar 9Am, ci marea majoritate a blogurilor, a forumurilor sunt initiate, finantate si monitorizate de aceasta forta oculta! Nu este nevoie sa speculam...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:57

De la: mihai5_2, la data 2009-09-02 15:07:21
De la: romanita, la data 2009-09-02 10:13:27 ..ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti. ..

Ce te oprește să speculezi faptul că de fapt "9AM" este un "organ" al acestor servicii ???!!!

Nu doar 9Am, ci marea majoritate a blogurilor, a forumurilor sunt initiate, finantate si monitorizate de aceasta forta oculta! Nu este nevoie sa speculam...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:59

De la: ionescucostica, la data 2009-09-01 17:13:39
De la: romanita, la data 2009-08-31 21:48:14

Atentiune!
Salut, prieteni si dusmani forumisti!
Azi aveti... liber la cleveteala.
Program de voie, mars!

hai te rog eu revino ca altfel nimeni nu mai posteaza nimic

Ironica sau nu, "invitatia" ta se adreseaza unui caine surd plcat la vanatoare, fii securist cuminte!
Daca nu, mai bine casca ochii!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:00

Si inca ceva Costica:
Fa lampa mai mica!...

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:07

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:22

De la: Copil_Pribeag, la data 2009-09-02 17:07:53restulstirilor.blogspot.com/2009/07/criticile-manipulatoare-prac...
Cititi si invatati sa-i recunoasteti!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:55

Cum stau lucrurile astazi
Publicat in: Jurnal, data: 02.09.2009

Din gradina Palatului Elisabeta, la 9 aprilie 2009, am anuntat intentia mea de a candida la Presedintia României. Mesajul de astazi este mai insemnat decât cel din aprilie, fiindca este rezultatul unei experiente inegalabile.

De când am hotarât sa ma prezint la alegerile prezidentiale pâna astazi au trecut cinci luni. Acum stiu ca “România Altfel” este posibila, ca ea are adepti. Cei 12% dintre români care ar dori sa voteze cu mine sunt un izvor de bine nepretuit. Ei s-au asezat in jurul ideii de respect al Statului si de profesionalism in viata publica fara sa-i oblige nimeni. 12% dintre români convinsi sunt mai puternici decât 35% dintre români pacaliti, constrânsi sau interesati.

Cum stau lucrurile astazi: Stânga politica este in buzunarul prezidential. Dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale, crezând ca astfel va avea un câstig politic pe termen scurt. Va fi o repetare a greselii din 1997. In mod normal, demersul de insanatosire a institutiilor Statului ar fi trebuit sa faca mediul de afaceri, corifeii societatii civile si mass-media solidari cu proiectul meu. Nu s-a intâmplat asa. 12% dintre români cred, insa, astazi, altfel.

Intelectualii români, cei multi si anonimi, vor suferi o noua portie de umilinta. Cei care au avut urechi sa auda stiu, insa, astazi, ca se poate conta pe o “Românie Altfel”.

Dupa un efort entuziast si neobosit, anunt retragerea mea din cursa pentru Presedintie, cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor.

Odata cu iesirea mea din cursa, de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri.

Presedintele politician, oricare va fi el, va actiona in detrimentul institutiei Statului român, in avantajul partidului sau si pe criteriul intereselor economice de grup. Majoritatea oamenilor puterii din România trateaza institutiile publice si Statul ca pe bunuri personale. Presedintele actual a inceput privatizarea Statului român. Presedintele viitor va continua privatizarea.

Majestatea Voastra, ati asteptat mai bine de saizeci de ani ca Europa, apoi România, sa-si vina in fire. Binecuvântarea pe care mi-ati dat-o sa candidez este cel mai frumos semn de incredere pe care l-am primit in viata mea. Prin ea, mi-ati dat o sansa sa fiu cu adevarat util tarii. Va trebui, cred, sa mai asteptati. Chiriasii istoriei sunt la locul lor, neclintiti.

Cu toate acestea, România anului 2010 va fi o tara conectata, cu 12 milioane de oameni care intra pe internet. Cu sute de mii de tineri care nu inteleg ce inseamna ingenuncherea identitara sau ideologica, actiunea securista ori cumpararea inteligentei. Cu milioane de români care domiciliaza temporar in Europa occidentala si care au scapat de cercul vicios al puterii personale de la Bucuresti.

România profunda de astazi cunoaste proiectul meu prezidential si are, in buna parte, sentimentul ca avem nevoie de o altfel de tara, de un altfel de Stat, de altfel de institutii. De etica si profesionalism.

Principesa si cu mine va asteptam pe toti cei care credeti ca România merita sa aiba un Stat respectabil, institutii profesioniste, mândrie si etica, sa ne construim, in anii care vor urma, “România Altfel”.

Principele Radu al României

Palatul Elisabeta, 2 septembrie 2009

Comentarii: 0

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 09:03

Bine ca am scapat de Duda.....
Poate in curand vom scapa si de analfabetul de Nati Meir !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:16

@ romanita

Principele Radu Duda s-a retras din cursa prezidențială probabil atunci când a aflat identitatea userului romanita.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:49

Ia uitati-i cum se aliniaza, cum ies viermii securisti din gaurile lor de viermi!

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 23:47 Citeaza Raspunde

ce faceti bai, dudistilor si monarhistilor? s-a retras duda din cursa. vai de capul vostru.
sigur ca acum o sa sariti toti sa mancati kkt ca "vai, mafia, clanurile, partidele"... va zic un sec MARS, sunteti PROSTI. Duda s-a retras pentru ca toate semnele EVIDENTE erau ca o sa se faca de tot rahatul! Daca obtinea 5% dadea o lovitura fatala familiei hohenzollern, s-ar fi dovedit ca romanii NU II VOR si basta, asa el spera sa ramana cumva intr-o pozitie "ambigua" si sa se mai discute ceva de genul "dar daca ar fi candidat duda". Se inseala, asta a fost ultima zvacnire a familei hohenzollern si a dobitocilor care ar mai vrea print, principe, rege, regina, imparat, pastor sau alte baliverne medievale.
V-am pupat pe portofel, PROSTILOR care ati crezut in duda, sunteti niste DUDE cu tontzii. MARS in pesteri ca acolo va e locul!

Raporteaza abuz de limbaj

-AMR 57 de zile-
CAMELYA_

414 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 09:03 Citeaza Raspunde

Bine ca am scapat de Duda.....
Poate in curand vom scapa si de analfabetul de Nati Meir !

111dinu

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:16 Citeaza Raspunde

@ romanita

Principele Radu Duda s-a retras din cursa prezidențială probabil atunci când a aflat identitatea userului romanita.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:50

VEDETI CA V-AM DEDICAT UN TOPIC SPECIAL PENTRU VIERMII SECURISTI!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 11:56

Pe topicul Elena Udrea, userul romanița deja sare la gâtul celor care o atacă pe ministresă, fapt ce înseamnă că a fost trimis temporar de PD-L pentru compromiterea principelui Duda. Așa se întâmplă cu cei care au absolvit o facultate muncitorească : "lucrează" acolo unde le spune partidul.

adelutzu

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:08

Radu Duda "nu principele" din cate am reusit sa vad pare un tip OK a calatorit , a intrat pe la curtile europene, ar avea habar de politica externa. Problema e ca noi de la Ceausescu si acum Basescu ne-am obisnuit cu un presedinte care intra peste executiv el comanda si controleaza tot. Teoretic el-presedintele- reprezinta Romania in lume si nu ar trebui sa mai fie implicat politic in nici un partid. Dar la noi confuzia e mare si din pacate nu o sa aiba sustinatori.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:21

De la: romanita, la data 2009-09-03 10:50:53VEDETI CA V-AM DEDICAT UN TOPIC SPECIAL PENTRU VIERMII SECURISTI!

Mi-ai bine ti-ai dedica tie 2 pumni in cap

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:05

Băsescu a scăzut drastic în sondaje, ajungând la 30,5%. Monica Macovei, luptătoarea anticorupție cu care defila Băsescu, „ este acuzata, intr-un e-mail primit de membrii Comisiei pentru Libertati Civile a Parlamentului European, de favorizarea unor acte de coruptie. Ea este acuzata si de potentiale abuzuri privind fondurile unor organizatii non-profit pentru activitatile sale comerciale private in Europa de Sud-Est, in special in timpul angajarii sale la ambasada britanica din Skopje, informeaza Agerpres. E-mail-ul a fost trimis de polonezul Stanislaw Pigon, care sustine ca Macovei incearca sa se plaseze deasupra legii UE, folosind fonduri ale companiilor britanice, pentru care a facut un lobby intens in Macedonia, in timpul campaniei pentru PE. (L.P.)” – sursa ziarul Ziua.
Prezumția de corupție a Monicăi Macovei îl va aduce sub pragul de 28%, iar cererea de urmărire penală a Elenei Udrea îl vor aduce la 25%

Mircea Geoană are 19,5% în sondaje și, în cazul în care Sorin Oprescu se încăpățânează să candideze, va ajunge sub pragul electoral de 15%.

Principele Radu Duda, deși s-a retras din cursa prezidențială, a reușit să dezmorțească 5-6% din electorat. Aceștia sigur se vor prezenta la urne, însă votul lor nu îl vor acorda lui Băsescu sau Geoană, ci candidatului PNL Crin Antonescu.

Crin Antonescu este cotat cu 20,5%, la care se vor adăuga, deocamdată, procentele principelui Duda. La o aritmetică simplă, Antonescu deja îl depășește în sondaje pe Traian Băsescu.
Adio, tovarăși feseniști !

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:29

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-03 14:21:05
De la: romanita, la data 2009-09-03 10:50:53VEDETI CA V-AM DEDICAT UN TOPIC SPECIAL PENTRU VIERMII SECURISTI!

Mi-ai bine ti-ai dedica tie 2 pumni in cap

Esti si tu un viermisor cre se simte cu musca pe caciulita lui de viermisor...
De pat esti o ...OXIURA(!) pe traseul de la rect la gura!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:32

De la: romanita, la data 2009-09-03 15:29:02[quote name='CAMELYA_' date='2009-09-03 14:21:05'

Erata, fai fata:
un viermisor "care" nu, "cre"...
"De fapt" in loc de "pat", dar mergea si asa...
.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:35

De la: 111dinu, la data 2009-09-03 15:05:08Băsescu a scăzut drastic în sondaje, ajungând la 30,5%. Monica Macovei, luptătoarea anticorupție cu care defila Băsescu, „ este acuzata, intr-un e-mail primit de membrii Comisiei pentru Libertati Civile a Parlamentului European, de favorizarea unor acte de coruptie. Ea este acuzata si de potentiale abuzuri privind fondurile unor organizatii non-profit pentru activitatile sale comerciale private in Europa de Sud-Est, in special in timpul angajarii sale la ambasada britanica din Skopje, informeaza Agerpres. E-mail-ul a fost trimis de polonezul Stanislaw Pigon, care sustine ca Macovei incearca sa se plaseze deasupra legii UE, folosind fonduri ale companiilor britanice, pentru care a facut un lobby intens in Macedonia, in timpul campaniei pentru PE. (L.P.)” – sursa ziarul Ziua.
Prezumția de corupție a Monicăi Macovei îl va aduce sub pragul de 28%, iar cererea de urmărire penală a Elenei Udrea îl vor aduce la 25%

Mircea Geoană are 19,5% în sondaje și, în cazul în care Sorin Oprescu se încăpățânează să candideze, va ajunge sub pragul electoral de 15%.

Principele Radu Duda, deși s-a retras din cursa prezidențială, a reușit să dezmorțească 5-6% din electorat. Aceștia sigur se vor prezenta la urne, însă votul lor nu îl vor acorda lui Băsescu sau Geoană, ci candidatului PNL Crin Antonescu.

Crin Antonescu este cotat cu 20,5%, la care se vor adăuga, deocamdată, procentele principelui Duda. La o aritmetică simplă, Antonescu deja îl depășește în sondaje pe Traian Băsescu.
Adio, tovarăși feseniști !

MUNCESTI, MUNCESTI DINULE FLORINULE?

POSTEZI, POSTEZI, FLORINU` AL LUI DINU?

DAI BATAIE, MAI POSTACE,
TOTI IN GURA-TI SA SE C..E.!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 16:07

De la: romanita, la data 2009-09-03 15:32:36
De la: romanita, la data 2009-09-03 15:29:02[quote name='CAMELYA_' date='2009-09-03 14:21:05'

Erata, fai fata:
.

AM IMPRESIA CA TE CAM MANANCA VIERMISORII SI OXIURII DIN FUNDULOIUL TAU DE POPONAR CE ESTI VAD CA TE CAM GANDESTI LA EI
ITI RECOMAND SA-TI TRAGI 2 PUMNI IN CAP, POATE-TI REVII LA REALITATE

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 16:18

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-03 16:07:39
De la: romanita, la data 2009-09-03 15:32:36

Erata, fai fata:
.

AM IMPRESIA CA TE CAM MANANCA VIERMISORII SI OXIURII DIN FUNDULOIUL TAU DE POPONAR CE ESTI VAD CA TE CAM GANDESTI LA EI
ITI RECOMAND SA-TI TRAGI 2 PUMNI IN CAP, POATE-TI REVII LA REALITATE :sml-

Sta-ti-ar chilotii in picioare de scortosi, de la umori si scursori, imputito, viermanoaso, gaunoaso!
Ca te iau acum la un recital de injuraturi, blesteme si besteleli de o sa vomiti pe tine...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 16:22

Sta-ti-ar chilotii in picioare de scortosi, de la umori si scursori, imputito, viermanoaso, gaunoaso!
Ca te iau acum la un recital de injuraturi, blesteme si besteleli de o sa vomiti pe tine...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 16:26

De la: romanita, la data 2009-09-03 16:22:37Sta-ti-ar chilotii in picioare de scortosi, de la umori si scursori, imputito, viermanoaso, gaunoaso!

Poti sa faci mii de recitaluri si de blesteme..ca nu-mi provoci decat zambete cand vad atata idiotenie
Iti toci degetele aiurea cu recitaluri pe tastatura ta

Poti incepe recitalul d-le tenor

Start

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 16:32

Domnule te-n ce?... Te-nor?..
Vezi ca ati ramas doar vreo 4 prosti la balacareala:
tu esti, desigur, cireasa de pe tort...sau branza e pe madularul mort!
Oricum, fa doamna/domnisoara, ai belit-o!
( Der piele).

Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: