back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:54

santeti culmea m-ati inebunit

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:27

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-03 16:26:39
De la: romanita, la data 2009-09-03 16:22:37Sta-ti-ar chilotii in picioare de scortosi, de la umori si scursori, imputito, viermanoaso, gaunoaso!
Ca te iau acum la un recital de injuraturi, blesteme si besteleli de o sa vomiti pe tine...

Poti sa faci mii de recitaluri si de blesteme..ca nu-mi provoci decat zambete cand vad atata idiotenie
Iti toci degetele aiurea cu recitaluri pe tastatura ta

Poti incepe recitalul d-le tenor

Start

Esti mai tare decat Vanghelie in conjugarea verbelor:
Eu toc,
tu TOCI...
el, ea, toace...

Esti tufa, tu fa, fufa!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:30

Ca să înțelegi:

Ești tufă,tu fă, fufă!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:42

Cum p...mea (si pila ta) ocupi un post de functionara, de fleașcă, la primaria din Mangalia?
Ți-ai cumpărat diploma de absolventă a claselor I-IV?

Vezi falanga să nu- ți toci
scărpinându-te la floci
pe pielea cariciului
în timpul serviciului!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:01

Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la președinția României, scriu jurnaliștii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Primarul Sorin Oprescuîși va anunța candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut joi o vizită la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeași sursă scrie că suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:18

De la: romanita, la data 2009-09-04 13:01:52Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la președinția României, scriu jurnaliștii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Primarul Sorin Oprescuîși va anunța candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut joi o vizită la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeași sursă scrie că suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

Am avut dreptate, cum ai ceva la îndemână de copiat, lași înjurăturile. Este lăudabil efortul pe care îl faci...

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:22

De la: 111dinu, la data 2009-09-04 13:18:51
De la: romanita, la data 2009-09-04 13:01:52Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la președinția României, scriu jurnaliștii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol

Am avut dreptate, cum ai ceva la îndemână de copiat, lași înjurăturile. Este lăudabil efortul pe care îl faci...

Mergi de-ti defecheaza rahatul din creier si vei gandi mai usor, mai liber, fara constipatii!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:23

Vezi Galerie Articol

Jurnalistii de la Catavencu sunt cei mai mari mancatori de rahat ai lui Base...

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 16:39

PENTRU ROMANITA mai fata draga pe cat de mult imi displace atitudinea ta pe atat de condimentate imi par postarile tale ,desigur florin dinu si restul care nici voi nu mai va stiti nu fac decat sa iuteasca parerile unora de pe forum sincer nici nu imi pasa ce spuneti voi dar voi santeti ,, latura porcului din troaca '' si altii cu bun simt si educatie sant incurajati sa va combata, postarea mea desi ironica a fost sincer, foarte prietenoasa Desi ma catalogati si pe mine tembel eu apreciez calitatea cel putin cantitativa a muncii voastre depuse pe forum PS nu sant fost securist dar nici oprimat politic am fugit din tara cand multi dintre voi doar visau la libertate

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:28

PENTRU IONESCUCOSTICA

Nea ...CUCOSTICA, iti multumesc din tot snurul chiloteilor mei numai snur pentru sincerele aprecieri despre aceste ...deprecieri ale laturilor lexicale din troaca porcului in care, desi aflat la distanta in timp si spatiu de Romania, tare te-ai balaci si balacari si mata amical si de la egal la egal, cu dor si drag, altminteri nu te-ai fi deranjat sa iti postezi savantele pareri despre asemenea porcarii. Ai avea nevoie, desigur, de vocabular, de un registru larg, picanteresc, mai mult sau mai putin literar,...
Pentru a te lamuri intrucatva in privinta amestecului meu in aceasta troaca iti dau unele indicii proverbiale:

Ati auzit, desigur, de expresia "Mai bine mor cu el/ea de gat!
Daca vrei sa starpesti sobolanii trebuie sa patrunzi in galeria lor!
"Lasa-l ma! L-as lasa eu dar nu ma lasa el!" (Anton Pan, "Povestea Vorbei).
"Cainii sa te llatre, lumea sa te laude! Pe mine cati caini m-au latrat toti au turbat"(acelasi Anton, nu cel cu...cimentul!).
Sau mai in tema spus, ca sa ajungi la porci trebuie sa intri in mocirla sa grohai ca ei.
Chiar daca, amestecandu-te cu ei in traoaca, risti sa te manance...

Am fost destul de generos cu indiciile. Ma opresc aici, altfel te prinzi...Si nu mai are farmec poanta.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:33

@ ionescucostica
@romanita

Ce să spun, v-ați găsit, îndrăgostiților ! Iubiți-vă și lăsați-ne în liniștea noastră.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:36

De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 13:23:51
Vezi Galerie Articol

"Catavencu" si "Realitatea"apartin, cum bine stii, trustului anti-Basescu (al clanului Voiculescu).

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:37

De la: 111dinu, la data 2009-09-04 18:33:50@ ionescucostica
@romanita

Ce să spun, v-ați găsit, îndrăgostiților ! Iubiți-vă și lăsați-ne în liniștea noastră.

Nu fii gelos pe cat de porc te stim!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:40

De la: romanita, la data 2009-09-04 18:36:19
De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 13:23:51

Vezi Galerie Articol

"Catavencu" si "Realitatea"apartin, cum bine stii, trustului anti-Basescu (al clanului Voiculescu).

Ți-am spus să treci la învățat abecedarul ! Ai intrat ca musca în lapte... M-ai făcut de râs ! Erai, este adevărat, la litera "V" dar nu la construcția substantivelor proprii cu "Vo" ci la "Vâ", adică la Vântu.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:54

Ca agent electoral si postac angajat al Antonescului, mascariciule nu prea iti meriti retributia, mai securici DINU-FLORIN! Daca vei face la fel si in televiziunea lui Patriciu...Faci un mare deserviciu echipei. Faptul ca nu reusesti sa convingi pe nimeni sa iti imbratiseze ineptiile e una, dar ca si pe cei cativa indecisi cu usoare simpatii pentru castratul de Crin reusesti sa ii scarbesti, este o performanta din lunga ta lista de succesuri(!). Motiv pentru care te felicisictir!

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:25

Cred ca acest topic nu-si mai are rostul, odata ce Radu Duda nu mai candideaza la Presedentia Romaniei. Doar este plecat acum la ... "mosia" lui socru-sau din Elvetia si nu-l mai intereseaza astfel de lucruri. Asteapta sa vada cine o sa iasa Presedinte ca sa se dea pe langa el sa-i lase "pensia de Colonel al Armatei Romane". Doar cele 60 -80 de milioane (pe stil vechi) sunt foarte bune unui fost ... "actoras", care ar fi murit de foame acuma.

Deci, se poate inchide acest topic fara nici o temere ca deranjeaza pe cineva. Poate, pe cei care nu mai "incaseaza" ceva bani de pe urma ... "lobby" -ul facut (pana acuma) pentru RD ii supara acest fapt.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:29

Si bine a facut! Ce sa se mai streseze cu niste capete de granit?
I-a lasat pe romani in suc propriu.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:43

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-05 16:29:14Si bine a facut! Ce sa se mai streseze cu niste capete de granit?
adica ce sa inteleg emile,tu deja ti-ai uitat originile si te consideri orice altceva in afara de roman???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:48

De la: eugenb, la data 2009-09-05 16:25:56Cred ca acest topic nu-si mai are rostul, odata ce Radu Duda nu mai candideaza la Presedentia Romaniei. Doar este plecat acum la ... "mosia" lui socru-sau din Elvetia si nu-l mai intereseaza astfel de lucruri. Asteapta sa vada cine o sa iasa Presedinte ca sa se dea pe langa el sa-i lase "pensia de Colonel al Armatei Romane". Doar cele 60 -80 de milioane (pe stil vechi) sunt foarte bune unui fost ... "actoras", care ar fi murit de foame acuma.

Deci, se poate inchide acest topic fara nici o temere ca deranjeaza pe cineva. Poate, pe cei care nu mai "incaseaza" ceva bani de pe urma ... "lobby" -ul facut (pana acuma) pentru RD ii supara acest fapt.

mare suparare v-a mai pricinuit cetateanul Radu Duda,draga domnule....si bineinteles ca din grija fata de 9am sa nu tina 'paginile ocupate",propuneti inchiderea lui,nu-i asa ?...daca o sa va uitati pe o parte si alta a spatiului pe care scriem,o sa vedeti "discutii pe forum" cu topicuri pe care nu s-a mai scris...ahahat ! cind ,intr-adevar,n-o sa mai intereseze pe nimeni subiectul,se va inchide de la sine ,stati linistit !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:51

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-05 16:29:14Si bine a facut! Ce sa se mai streseze cu niste capete de granit?

si sa vezi Radita ce-o sa mai fermenteze sucul asta pina-n toamna ! am avut o sansa si,ca de obicei,am ratat-o rizind si ironizind....o sa ne doara rau risul asta !

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:54

De la: gabigabi, la data 2009-09-05 16:48:17
De la: eugenb, la data 2009-09-05 16:25:56Cred ca acest topic nu-si mai are rostul, odata ce Radu Duda nu mai candideaza la Presedentia Romaniei. Doar este plecat acum la ... "mosia" lui socru-sau din Elvetia si nu-l mai intereseaza astfel de lucruri. Asteapta sa vada cine o sa iasa Presedinte ca sa se dea pe langa el sa-i lase "pensia de Colonel al Armatei Romane". Doar cele 60 -80 de milioane (pe stil vechi) sunt foarte bune unui fost ... "actoras", care ar fi murit de foame acuma.

mare suparare v-a mai pricinuit cetateanul Radu Duda,draga domnule....si bineinteles ca din grija fata de 9am sa nu tina 'paginile ocupate",propuneti inchiderea lui,nu-i asa ?...daca o sa va uitati pe o parte si alta a spatiului pe care scriem,o sa vedeti "discutii pe forum" cu topicuri pe care nu s-a mai scris...ahahat ! cind ,intr-adevar,n-o sa mai intereseze pe nimeni subiectul,se va inchide de la sine ,stati linistit !

Libidinosul a inteles ca nu avea sansa

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:57

De la: gabigabi, la data 2009-09-05 16:51:51

si sa vezi Radita ce-o sa mai fermenteze sucul asta pina-n toamna ! am avut o sansa si,ca de obicei,am ratat-o rizind si ironizind....o sa ne doara rau risul asta !

Hai Gabita, tu chiar credeai ca a avut vreun argument, sa candideze macar?!
Sa ma iertati, da' acest Duda, e un papagal

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:05

ei,Doamne ! daca un om cu bun-simt; ponderat si echidistant fata de politica si politicieni; cu un discurs clar si precis ,fara populisme si vulgaritati si hahaieli si apropouri sexiste e un papagal, atunci @ana - Dumnezeu cu mila, ca eu nu va mai inteleg ce vreti ptr.voi si copiii vostri !?

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:10

De la: gabigabi, la data 2009-09-05 17:05:12ei,Doamne ! daca un om cu bun-simt; ponderat si echidistant fata de politica si politicieni; cu un discurs clar si precis ,fara populisme si vulgaritati si hahaieli si apropouri sexiste e un papagal, atunci @ana - Dumnezeu cu mila, ca eu nu va mai inteleg ce vreti ptr.voi si copiii vostri !?

ideea e ca nu de filfizoni avem noi nevoie in fruntea statului.
E nevoie de un tip foarte abil, inteligent, cu sange rece. Acolo sus nu prea se lucreaza cu sentimente..

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:19

Radu Duda filfizon ....oare despre ce vorbim ?! atunci lui Basel cum ii zici @ana....sau pe el il iubesti cu acea iubire neconditionata de ciine credincios in care poti da cu piciorul,tine nemincat,tinut in lant si uitat sa-i dai apa ,dar el se uita-n ochii tai cu adoratie,indiferent ce-i faci ?

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:51

De la: gabigabi, la data 2009-09-05 18:19:46 Radu Duda filfizon ....oare despre ce vorbim ?! atunci lui Basel cum ii zici @ana....sau pe el il iubesti cu acea iubire neconditionata de ciine credincios in care poti da cu piciorul,tine nemincat,tinut in lant si uitat sa-i dai apa ,dar el se uita-n ochii tai cu adoratie,indiferent ce-i faci ?

aoleuuu...zii tu altu' mai bun
Eu am invatat sa ma iubesc mai intai pe mine si apoi pe altii, fiecare dintre noi a avut posibilitatea sa se realizeze mai mult sau mai putin. S-au dus demult timpurile cand trebuia sa astepti sa iti spuna cineva ce sa faci.. cred ca exagerei

Monarom

122 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 09:23

VA ROG DIN TOT SUFLETUL S AMA IERTATI PENTRU TOATE JIGNIRILE SI INJURIILE PE CARE VI LE-AM ADUS.
STIU CA AM FOST UN IDIOT DE MI-AM CREEAT ATATEA CONTURI

MA RETRAG POLITICOS.tOATE CELE BUNE !

Mona
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 09:29

Principele Radu Duda a renunțat la cursa prezidențială. Nu înțeleg, de ce continuați să-l bălăcăriți?
Ce se întâmplă ? V-au uitat în priză?
Canalizați-vă energiile spre cei rămași în cursa prezidențială, fiindcă cinci ani, de acum înainte, ne vom pricopsi, probabil, cu un președinte care ne va face să-i ducem dorul unui om ca principele Duda.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:01

De la: Monarom, la data 2009-09-06 09:23:49 VA ROG DIN TOT SUFLETUL S AMA IERTATI PENTRU TOATE JIGNIRILE SI INJURIILE PE CARE VI LE-AM ADUS.
STIU CA AM FOST UN IDIOT DE MI-AM CREEAT ATATEA CONTURI

MA RETRAG POLITICOS.tOATE CELE BUNE !

Inca o dovada clara ca mi se falsifica avatarul, numele de user si ca se posteaza aberatii in numele meu!
De astazi voi posta sub identitatea mea reala: Ramona Nita!
Celor meschini, mincinosi, clevetitori,mediocri, dusmanosi...le declar razboi pe fata!
"romanita" nu mai exista, nici "monarom", dar exist eu si voi posta de acum doar ca "RAMONANITA"!
"...Care vine, vin e, vine/ Calca totulin picioare"

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:07

Asa fa-te rea!

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: