back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 09:38

De la: DanubianKnight, la data 2009-09-26 17:30:39
De la: gabigabi, la data 2009-09-22 15:54:48
in mod logic, de'ar fi fost asa, ducea jocul pina la capat,furind din voturile lui x sau y care,in turul 2 se duceau la cel ce-a facut aranjamentul ....ori,el s-a retras !

Depinde cine era in spatele manevrei. Daca dupa cateva luni acel cineva a constatat ca manevra nu si-a atins scopul, sau chiar ca produce alte efecte decat cele scontate, de ce s-o mai continue?...

te-ai gindit la Marinar ? in ce fel l-ar fi putut ajuta ? furind de la antonescu ? alte efecte de'ar fi fost,ar fi trebuit ca sa fi crescut in sondaje vertiginos,mobilizindu-i pe cei ~ 70% din absentii la vot ,ori asta nu s-a intimplat ,de unde eu concluzionez ca n-a fost "iepurele " nimanui si ramin la parerea ca am ratat sansa ca urmatorii 5 ani sa nu fie asa cum se-ntrevede !

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 09:54

De la: gabigabi, la data 2009-09-29 09:38:54
in mod logic, de'ar fi fost asa, ducea jocul pina la capat,furind din voturile lui x sau y care,in turul 2 se duceau la cel ce-a facut aranjamentul ....ori,el s-a retras !

Depinde cine era in spatele manevrei. Daca dupa cateva luni acel cineva a constatat ca manevra nu si-a atins scopul, sau chiar ca produce alte efecte decat cele scontate, de ce s-o mai continue?...

te-ai gindit la Marinar ? in ce fel l-ar fi putut ajuta ? furind de la antonescu ? alte efecte de'ar fi fost,ar fi trebuit ca sa fi crescut in sondaje vertiginos,mobilizindu-i pe cei ~ 70% din absentii la vot ,ori asta nu s-a intimplat ,de unde eu concluzionez ca n-a fost "iepurele " nimanui si ramin la parerea ca am ratat sansa ca urmatorii 5 ani sa nu fie asa cum se-ntrevede !

Pai ce credeti voi ca ma las cu vaporul in deriva ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 10:05

in Deriva ? a esuat vaporul deja ,poate nu te-ai prins !

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:06

Destul !Basescu a destabilizat Romania ultimii 5 ani,blocind toate institutiile statului,ocupind aceasta functie doar pentru imunitate in fata dezastrului produs Romaniei.Solutia este; sa se formeze un Comitet de initiativa pe tara care sa preia interimatul pina la alegerea unui presedinte onest cu respect fata de cetatenii Romaniei,arestind PRESEDINTELE ACTUAL SI MEMBRII gUVERNULUI ,CARE VOR FI JUDECATI PENTRU TRADARE.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 16:22

De la: PACIFISTA, la data 2009-09-29 15:06:45
....sa se formeze un Comitet de initiativa pe tara care sa preia interimatul pina la alegerea unui presedinte onest cu respect fata de cetatenii Romaniei,arestind PRESEDINTELE ACTUAL SI MEMBRII gUVERNULUI ,CARE VOR FI JUDECATI PENTRU TRADARE.

ªi aceasta fãrã violenþã, în cea mai PACIFISTA manierã

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:02

De la: PACIFISTA, la data 2009-09-29 15:06:45Destul !Basescu a destabilizat Romania ultimii 5 ani,blocind toate institutiile statului,ocupind aceasta functie doar pentru imunitate in fata dezastrului produs Romaniei.Solutia este; sa se formeze un Comitet de initiativa pe tara care sa preia interimatul pina la alegerea unui presedinte onest cu respect fata de cetatenii Romaniei,arestind PRESEDINTELE ACTUAL SI MEMBRII gUVERNULUI ,CARE VOR FI JUDECATI PENTRU TRADARE.
poti sa dai exemple de destabilizare , solutii reale privind actiunile de care vorbesti??

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:35

De la: gigi_braicovici, la data 2009-09-30 14:02:11
De la: PACIFISTA, la data 2009-09-29 15:06:45Destul !Basescu a destabilizat Romania ultimii 5 ani,blocind toate institutiile statului,ocupind aceasta functie doar pentru imunitate in fata dezastrului produs Romaniei.Solutia este; sa se formeze un Comitet de initiativa pe tara care sa preia interimatul pina la alegerea unui presedinte onest cu respect fata de cetatenii Romaniei,arestind PRESEDINTELE ACTUAL SI MEMBRII gUVERNULUI ,CARE VOR FI JUDECATI PENTRU TRADARE.
poti sa dai exemple de destabilizare , solutii reale privind actiunile de care vorbesti??

Ca ºi Bãsescu, timp de 5 ani aþi fost pe altã planetã ºi v-aþi întors acum, cu douã luni înainte de campania electoralã, ºi vã uitaþi miraþi la ce vi se spune.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 16:24

daca nu ar fii fost campanie electorala nu mai interesa pe nimeni de basescu se stia ca este prea puternic si votul de reinvestire a dovedito dar acum hai sa ridicam liberalii in slavi hai ca psd ul nu este vinovat si tot asa acum nu mai se fura si trebuie sa a-si umple timpul cu altceva ca in campanie nu se fura !!!!!!! se striga :::::: doar ala este hotul nu noi , hoti!!!!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 17:07

De fapt uitati cu totii ca acesta are o alta tema. Daca ati uitat va aduc eu aminte de ea :

Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Aceasta era tema pe baza careia s-a deschis acest topic. Abandonul lui RD face improprie continuarea acestui topic. Concluzie logica, ar fi inchiderea acestui subiect. Dar ce mai este "logic" in societatea romaneasca ?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 17:38

De la: ionescucostica, la data 2009-09-30 16:24:40daca nu ar fii fost campanie electorala nu mai interesa pe nimeni de basescu se stia ca este prea puternic si votul de reinvestire a dovedito dar acum hai sa ridicam liberalii in slavi hai ca psd ul nu este vinovat si tot asa acum nu mai se fura si trebuie sa a-si umple timpul cu altceva ca in campanie nu se fura !!!!!!! se striga :::::: doar ala este hotul nu noi , hoti!!!!

Ceauºescu PCR, înlocuit cu Bãsescu PD-L!
Voi userii pedeliºti de pe acest forum, (susþinãtori ai actualului preºedinte) sunteþi proveniþi din aceeaºi clasã politicã comunistã. Sunteþi securiºtii ºi/sau urmaºii securiºtilor din promoþia Bãsescu-Iulian Vlad, sunteþi profitorii ºi/sau urmaºii profitorilor comuniºti. Singurul vostru scop este acela de a vã recâºtiga, prin orice mijloace, privilegiile avute pe timpul partidului unic.
Nu este de mirare cã încercaþi sã distrugeþi instituþiile democratice ale statului. PD-L-ul trebuie, în mintea voastrã bolnavã, sã devinã partidul unic. Ca urmare, aþi preluat economia naþionalã prin clanuri ºi acþiuni mafiote, cu ajutorul cãrora aþi sãrãcit ºi sãrãciþi populaþia, aþi intimidat ºi intimidaþi populaþia. Ce spuneþi de faptul cã Berceanu, ministrul transporturilor a jecmãnit CFR-ul cu 700 milioane euro, iar trenurile deraiazã, unul dupã altul, fiindcã nu au bani pentru refacerea infrastructurii ? (Un exemplu de locotenent în calnul mafiot, pe lângã alþii precum Videanu, Olteanu, Elena Udrea Cocoº, Sulfina Barbu, Mircea Bãsescu ).
Cãderea lui Traian Bãsescu vã scoate din controlul economiei naþionale, vã scoate din viaþa publicã ºi vã rezervã, în schimb, o adihnã de pânã la 20 de ani dupã gratii. <
Acesta este motivul fanatismului pe care îl dovediþi în susþinerea lui Bãsescu

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 18:35

Aveti dreptate ! Problema ca ei va vor acuza ca sunteti de parea "dusmanilor" Pd-L -istilor, fara sa inteleaga ca de fapt, si "adversarii lor politici" (astazi provin din aceasi "tabara"), si ca dumneata nu tii cu nicio "tabara politica" ... actuala. Ci doar cu ... ADEVARUL ADEVARAT. Deocamdata sunt atat de departe de acest ... ADEVAR, ca se amagesc cu ideea ca ei au drepate, desi nu este adevarat acest lucru..

Ca sa fii DESTEPT este foarte greu (mai ales daca trebuie sa o demostrezi asta unui prost), dar sa fii ... PROST cu adevarat poate ori si cine (mai ales ca el nu trebuie sa o demonstreze celor cu adevarat destepti, se vede ...).

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 02:06

.....ffffffoooarte pacifist!....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 02:13

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 02:06:36

.....ffffffoooarte pacifist!....

A uitat sa mearga cu fata....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 02:33

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-09-29 09:54:39
De la: gabigabi, la data 2009-09-29 09:38:54

Pai ce credeti voi ca ma las cu vaporul in deriva ?

de ce nu cu subMARINUL?! acela este si mai sigur decat barcutza!...

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 15:05

Astazi (1 octombrie) chinezii sarbatoresc de cand au "scapat" de ... MONARHIE.

www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE58T5DU20091001?feedType... (China marks 60 years with spectacle of power)

Articolul se continua cu pagina a doua pe www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE58T5DU20091001?feedType... si este completata cu 22 de fotografii pe www.reuters.com/news/pictures/articleslideshow?articleId=USTRE58...

Deci se pare ca unii au uitat de REGALITATE ei doar avand probleme cu ... comunistii.

Ca si noi de altfel.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 15:14

De "printisorii" regelui (imparatul) lor nu isi aduc aminte decand au fost "educati" de Mao ("taticul" lor). Asa au sa ajunga si cei din zilele noastre. Este bine, este rau ... ? Ramane de vazut. Cert este ca acest RD nu mai isi aduce nimeni acuma si au trecut putina vreme de cand facea ... "valuri" ca vrea sa ajunga Presedinte al Romaniei. I-o fi spus careva ca trebuie sa aleaga ori ... ori ... si a constat ca are mai mult de castigat daca nu se mai "amesteca" in "ciorba" altora. S-a dovedit inca o data ca eu am spus un adevar: RD este un ... PARVENIT. Frumos, nu !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 15:18

De la: eugenb, la data 2009-10-01 15:05:26Astazi (1 octombrie) chinezii sarbatoresc de cand au "scapat" de ... MONARHIE.

www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE58T5DU20091001?feedType... (China marks 60 years with spectacle of power)

Articolul se continua cu pagina a doua pe www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE58T5DU20091001?feedType... si este completata cu 22 de fotografii pe www.reuters.com/news/pictures/articleslideshow?articleId=USTRE58...

Deci se pare ca unii au uitat de REGALITATE ei doar avand probleme cu ... comunistii.

Ca si noi de altfel.

intr-adevar,ca si noi ! de unde se vede ca Nu regalitatea-i problema unei tari ....ca,desi comunismul n-a durat prea mult pe nicaieri,a facut ravagii si tot ce-a construit o tara sub regalitate ,ei au distrus atit de bine ca nu ne mai putem reveni nici dupa 20 ani !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 16:09

pentru eugen si dinu ::::daca as fii avut macar legatura cu sistemul securist as mai fii zis si poate ca as fii fost de acord cu voi va simtiti oprimati???? cine sant reprezentantii PSD ului cine sant reprezentantii partidului liberal care doar liberalism nu provaduieste si multe altele

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:41

De la: horiaradu, la data 2009-09-18 21:37:29

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:53

inca nu i-ati facut de 40 de zile lu'dudila intaiul???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:53

inca nu i-ati facut de 40 de zile lu'dudila intaiul???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:57

De la: 999florin, la data 2009-10-01 20:53:56inca nu i-ati facut de 40 de zile lu'dudila intaiul???

dudila intaiul de dupa margaretuta acuma e la faza aia "ce-ar fi fost daca"

io de Horia am un dor

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 13:52

De la: ionescucostica, la data 2009-10-01 16:09:02pentru eugen si dinu ::::daca as fii avut macar legatura cu sistemul securist as mai fii zis si poate ca as fii fost de acord cu voi va simtiti oprimati???? cine sant reprezentantii PSD ului cine sant reprezentantii partidului liberal care doar liberalism nu provaduieste si multe altele

Daca atunci cand a fost impuscat Ceausescu aveati numai 4-5 anisori si va stergeau parintii la "nasuc" se vede ca nici acum nu ati "evoluat" prea mult. Se vede ca asteptati sa vii stearga "Basescu@Co". Asta daca credeti in ceea ce ziceti (la adresa mea).

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 19:09

prietene imi pare rau ca a scapat si numele tau in comentariul tau batranetea nu mai ma ajuta ! am vrut initial sa sa te laud pentru comentariul tau dar l-am vazut si pe a lui dinu si de aici a inceput dezordine in exprimare si de ce sa nu recunosc cand ochii nu te ajuta nici site ul asta nu prea ajuta astfel ca sant acum la a doua postare care sper sa apara am umblat si la profil sa nu mai crezi ca sant tinerel nu de alta dar nu sant cat priveste cat de basescian sant sa stii ca mai jignit Este adevarat ca eu am trait pe vremea raposatului de asta este acum unde este ca noi cei de varsta mea am stiut pe cine sa impuscam mai rau este acum ca nu prea stii in cine sa tragi si mai rau este ca crezi ce se spune la tv si in ziare Politica este o muiere care daca stii de unde sa sugi sau sa lingi curul sau tata ai mare avantaje iata de ce consider ca voi atot stiutorii politicii romanesti nu stiti ce vorbiti dar comentati de pe interese politice versiunea voastra despre cine este vinovat si cine este al bun prostii mai, santeti doarr manipulati !!!!!!!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:29

Imi pare rau daca v-am jignit si va rog sa primiti scuzele mele. Am inteles ca nu v-ati referit la mine. Este OK ! Dar cred ca l-ati inteles gresit si pe domnul "111_dinu". In sfarsit, va veti intelege cu dansul. A tras destul de pe urma celor care au "tinut" cu acesti comunisti (la Revolutie - dar a fost "revolutie" ?!), ca sa aiba o atitudine "amabila" cu "urmasii" lor. S-ar putea ca sa fi apreciat gresit ceva si din cauza asta sa se fi iscat neintelegerea. Discutand se poate vedea ce trebuie facut ca sa se afle ADEVARUL. Si asta este valabila pentru noi toti.

Un weekend placut tuturor !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:45

Azi s-a inscris la prezidentiale, comedia Romaniei ,saltimbancul circului romanesc , jIji Becali ! Sa vezi Romania o adevarata stana, !

Ticu
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:37

Trebuie sa dea si el voturile in turul al doilea si ... nu putea sa le dea de prima data (asa de ieftin").

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:52

De la: ionescucostica, la data 2009-10-01 16:09:02pentru eugen si dinu ::::daca as fii avut macar legatura cu sistemul securist as mai fii zis si poate ca as fii fost de acord cu voi va simtiti oprimati???? cine sant reprezentantii PSD ului cine sant reprezentantii partidului liberal care doar liberalism nu provaduieste si multe altele

Cine sunt reprezentanþii PD-L-ului ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:07

De la: Tycu, la data 2009-10-03 14:45:59 Azi s-a inscris la prezidentiale, comedia Romaniei ,saltimbancul circului romanesc , jIji Becali ! Sa vezi Romania o adevarata stana, !

pai si ? nu mergem ca oile la vot ? ....dar e simpatic ,m-a distrat ! i-am ascultat un pic discursul de lansare in cursa de soareci,ca el e un biet soricutz care va fi mincat cu oite cu tot de Lupul cel mare si rau ....nu,nu de Vadim am zis ca-i lup ! el e alt soricutz !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 13:44

De la: 111dinu, la data 2009-09-30 17:38:27
De la: ionescucostica, la data 2009-09-30 16:24:40daca nu ar fii fost campanie electorala nu mai interesa pe nimeni de basescu se stia ca este prea puternic si votul de reinvestire a dovedito dar acum hai sa ridicam liberalii in slavi hai ca psd ul nu este vinovat si tot asa acum nu mai se fura si trebuie sa a-si umple timpul cu altceva ca in campanie nu se fura !!!!!!! se striga :::::: doar ala este hotul nu noi , hoti!!!!

Ceauºescu PCR, înlocuit cu Bãsescu PD-L!
Voi userii pedeliºti de pe acest forum, (susþinãtori ai actualului preºedinte) sunteþi proveniþi din aceeaºi clasã politicã comunistã. Sunteþi securiºtii ºi/sau urmaºii securiºtilor din promoþia Bãsescu-Iulian Vlad, sunteþi profitorii ºi/sau urmaºii profitorilor comuniºti. Singurul vostru scop este acela de a vã recâºtiga, prin orice mijloace, privilegiile avute pe timpul partidului unic.
Nu este de mirare cã încercaþi sã distrugeþi instituþiile democratice ale statului. PD-L-ul trebuie, în mintea voastrã bolnavã, sã devinã partidul unic. Ca urmare, aþi preluat economia naþionalã prin clanuri ºi acþiuni mafiote, cu ajutorul cãrora aþi sãrãcit ºi sãrãciþi populaþia, aþi intimidat ºi intimidaþi populaþia. Ce spuneþi de faptul cã Berceanu, ministrul transporturilor a jecmãnit CFR-ul cu 700 milioane euro, iar trenurile deraiazã, unul dupã altul, fiindcã nu au bani pentru refacerea infrastructurii ? (Un exemplu de locotenent în calnul mafiot, pe lângã alþii precum Videanu, Olteanu, Elena Udrea Cocoº, Sulfina Barbu, Mircea Bãsescu ).
Cãderea lui Traian Bãsescu vã scoate din controlul economiei naþionale, vã scoate din viaþa publicã ºi vã rezervã, în schimb, o adihnã de pânã la 20 de ani dupã gratii.

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: