back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 09:58

De la: gabigabi, la data 2009-10-03 17:07:03
De la: Tycu, la data 2009-10-03 14:45:59 Azi s-a inscris la prezidentiale, comedia Romaniei ,saltimbancul circului romanesc , jIji Becali ! Sa vezi Romania o adevarata stana, !

pai si ? nu mergem ca oile la vot ? ....dar e simpatic ,m-a distrat ! i-am ascultat un pic discursul de lansare in cursa de soareci,ca el e un biet soricutz care va fi mincat cu oite cu tot de Lupul cel mare si rau ....nu,nu de Vadim am zis ca-i lup ! el e alt soricutz !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 11:15

De la: gabigabi, la data 2009-04-11 16:28:35dar daca Radu Duda n-ar fi avut nicio legatura cu Casa Regala si ar vota ca oricare alt cetatean al RO.,ar avea vreo sansa la presedentie ? da sau nu ? si de ce ?

CE ANUME FACE domnul Radu Duda, in prezent, PENTRU ROMANIA?

Concret?

CE FACE?

ARE vre o asociatie non-profit? CE ANUME a facut si/sau FACE pentru Romania???

Va multumesc!

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 11:33

De la: i_eirene, la data 2009-10-12 11:15:27
De la: gabigabi, la data 2009-04-11 16:28:35dar daca Radu Duda n-ar fi avut nicio legatura cu Casa Regala si ar vota ca oricare alt cetatean al RO.,ar avea vreo sansa la presedentie ? da sau nu ? si de ce ?

CE ANUME FACE domnul Radu Duda, in prezent, PENTRU ROMANIA?

Concret?

CE FACE?

ARE vre o asociatie non-profit? CE ANUME a facut si/sau FACE pentru Romania???

Va multumesc!

Toti, absolut cu totii se comporta ca niste maimute!

Voi (vom) face ...!!!
Alegeti-ma pe MINE!

DE CE? CE FACE fiecare dintre pretendentii la un post politic - CE FACE pentru Romania?

Cu ceea ce face fiecare, fara nici un profit personal (!), cu aceea sa se prezinte ca si carte de vizita inaintea alegatorului!
Iar CEEA CE VA FACE in continuare, indiferent ca a fost sau NU a fost ales, va fi noua carte de vizita a acstuia/acestora inaintea MEA.

Ii (le) multumesc!

Altfel, NU am pe cine sa votez!

Un NUME se creeaza prin FAPTE de o viata. Un cersetor de pe strazi daca vine, sau il aduce careva sa-mi arate ce anume lucruri bune a facut el pentru cei ce-l inconjoara, pentru noi toti, EU il sustin in alegerea lui pentru o anumita functie in care el va face cu siguranta cu mult mai mult - intr-un domeniu relevant! Daca acea persoana are si studiile necesare, sau a dovedit si capacitati organizatorice si/sau diplomatice in acelasi timp, EU o sa votez acea persoana in functia care o solicita!

Doar dupa niste titulaturi ... scuzati-ma!
FAPTE domnilor, fapte ...!
Aratati INTERESUL personal catre aceasta TARA.
Interesul catre propriul buzunar exista oricum, dar pentru Romania ?

Pana la urmatoarele alegeri aveti cu totii destul timp sa alergati si pentru Romania, si fara a fi Presedinti, parlamentari, etc.! Faceti-o, si DOVEDITI astfel ca VETI REALIZA o SCHIMBARE, ca MERITATI increderea si speranta DE A FACE DIFERENTA prin NUMELE dumneavoastra, al oricaruia ... indiferent de titulaturi.

NIMENI si NIMIC nu va poate sta in cale, DACA vreti sa ajutati, si sa schimbati ceva.

Un FOTOLIU va creeaza mai multe ''sarcini'' si va lasa mai putin timp pentru a inainta PROPUNERI si a bate LA TOATE USILE, ca un CETATEAN ROMAN, cu drepturile de rigoare.

Vreau sa mi se solicite acordul pentru anumite CERERI DE MODIFICARE DE LEGI, de SITUATII, de REALIZARE DE PROIECTE, etc.
Dar NU imi este solicitat acordul decat pentru ''inscaunari'' - aceasta o sa o fac La Vot - daca voi avea motive sa votez pe careva ...!?

FAPTE !!!?

atenaboranda

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 14:14

Sa candideze. Sunt sustinatoare a monarhiei., dar in lipsa de altceva voi vota si Radu Duda desi prefeam pe Regele Mihai.

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 14:23

De la: atenaboranda, la data 2009-10-12 14:14:01Sa candideze. Sunt sustinatoare a monarhiei., dar in lipsa de altceva voi vota si Radu Duda desi prefeam pe Regele Mihai.

cine este aist duda?????????
un actor care n-a fost in stare sa joace nik..........................

adryanagavry

4 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:36

pentru cei tineri care va dati cu parerea... chiar daca ati citit si sunteti culti... hartia suporta multe (ma refer la manualele de istorie)... ar trebui sa va intrebati bunicii ce parere au despre acea perioada, care era traiul... avea omul valoare sau nu? vedeti sunt multe de facut, nu este bine sa ne aruncam cu "capu-n gard" ci trebuie sa studiem situatia pe toate fatetele... destul am luat totul ca pe o joaca, pentru ca avem dreptul la vot... si cine a vrut sau nu a vrut a condus aceasta tara... este bine sa avem o opinie..., sa ne dorim ceva numai ca parerea mea este ca nu noi, romanii decidem... noi suntem niste papusi..., asta este parerea mea, voi ce parere aveti?

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 16:49

De la: adryanagavry, la data 2009-10-12 15:36:42pentru cei tineri care va dati cu parerea... chiar daca ati citit si sunteti culti... hartia suporta multe (ma refer la manualele de istorie)... ar trebui sa va intrebati bunicii ce parere au despre acea perioada, care era traiul... avea omul valoare sau nu? vedeti sunt multe de facut, nu este bine sa ne aruncam cu "capu-n gard" ci trebuie sa studiem situatia pe toate fatetele... destul am luat totul ca pe o joaca, pentru ca avem dreptul la vot... si cine a vrut sau nu a vrut a condus aceasta tara... este bine sa avem o opinie..., sa ne dorim ceva numai ca parerea mea este ca nu noi, romanii decidem... noi suntem niste papusi..., asta este parerea mea, voi ce parere aveti?

daca hartia a suportat multe , ce te face sa crezi ca nu ar putea incepe greata cu duda????????
amaratu............... il mai cheama si duda

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 16:52

De la: gabico, la data 2009-10-12 16:49:19
De la: adryanagavry, la data 2009-10-12 15:36:42pentru cei tineri care va dati cu parerea... chiar daca ati citit si sunteti culti... hartia suporta multe (ma refer la manualele de istorie)... ar trebui sa va intrebati bunicii ce parere au despre acea perioada, care era traiul... avea omul valoare sau nu? vedeti sunt multe de facut, nu este bine sa ne aruncam cu "capu-n gard" ci trebuie sa studiem situatia pe toate fatetele... destul am luat totul ca pe o joaca, pentru ca avem dreptul la vot... si cine a vrut sau nu a vrut a condus aceasta tara... este bine sa avem o opinie..., sa ne dorim ceva numai ca parerea mea este ca nu noi, romanii decidem... noi suntem niste papusi..., asta este parerea mea, voi ce parere aveti?

daca hartia a suportat multe , ce te face sa crezi ca nu ar putea incepe greata cu duda????????
amaratu............... il mai cheama si duda

de altfel am un mare respect pt monarhie, pt ideea de regalitate, pt.....???, dar pt un oarecare duda, credeti-ma ma ia cu ameteala!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 09:36

MONARHISTI SI REPUBLICANI DIN TOATE FORMATIUNILE, UNITI-VA!

MISCAREA ROMANIA ALTFEL VA ASTEAPTA

tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 10:41

De la: horiaradu, la data 2009-10-15 09:36:47

MONARHISTI SI REPUBLICANI DIN TOATE FORMATIUNILE, UNITI-VA!

MISCAREA ROMANIA ALTFEL VA ASTEAPTA

tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

Conform "Termenilor si conditiile" impuse de administratorii acestui sit ( www.9am.ro/terms.html ) la art. 7 se precizeaza :

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu.[/quote]

Asa ca va rog sa incetrati cu postarea acestui "benner". Acesta este un topic pe care se discuta o tema anume, deci nu se face "campanie electorala" unui anume candidat. Putina decenta, va rog. Puteti sa folositi topicul "despre orice" si acolo sa va puneti ce vreti si nu ati mai fi
Rog admiinistratorii sitului sa ia masurile ce se impun pentru a intra in legalitate acest user. Va multumesc !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 18:31

De la: horiaradu, la data 2009-09-11 15:05:53Ca monarhist cum sunt, am unele vesti imbucuratoare pentru simpatizantii Casei Regale, a Principelui:
Va face o miscare geniala prin care va intra oficial in cursa electorala cu peste 18% dintre preferintele alegatorilor in sondaje inca din startul campaniei.
Daca nu va fi asa sa nu-mi ziceti mie "133602"!
Cu alde voi, blogistilor, imi e si frica sa imi dau datele de identitate. V s-a dus vestea pe alte comunitati ca sunteti rai rau si ca adapostiti fel si fel de agarici postaci, trambitasi zvonisti.

eu chiar nu te inteleg ce joc faci : ne dai vestea asta,desi e indoielnica,deoarece omul s-a retras demult din cursa .....si mai jos,vezi ca te striga Ana Maria baciu ,ca tocmai o invitasesi la o hirjoneala....o dudila,o duda ,o ceva ! ....care-i poanta? zi-o ca sa ne ridem si noi de ea !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 18:35

De la: horiaradu, la data 2009-09-12 14:43:07Dar tu, Baciulita fara caciulita, tu surdo-mutulico, ce orientare politica ai?
Eu sunt dudist.
Dudulia salveaza Roamania.
Dudistii de azi, duduistii de maine...
Duda noastra si mandria...
Dudisti au fost, dudisti sunt inca...
Haiu la lupta cea mare/
Dud cu dud sa ne unim...

dupa cum ziceam : ce joci faci ? sau ai baut ceva si nu-ti mai trece ?

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 18:40

In halul in care am adus noi Romania si romanii,nimeni nu mai are sansa sa-mi ia locul,de la presedentie ies la pensie ca nu sint fraier sa ma intorc pe vapor cum am glumit la Divertis

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 01:00

daca se intoarce pe vapor sigur va avea un salariu de vreo 25 mii de euro la vreo companie renumita cu nave de croaziera ar fii o eticheta greu de etalat pentru orice armator sa aiba un comandant fost presedinte , pe bune santeti copii miza este alta :::::: se apara de lachei si le da acum in bot cum i-au dat ei cand l-au demis . De fapt urmand aceiasi croiala precum la primaria capitalei basescu vrea sa ceara anticipate astfel asigurandusi un mandat linistit iar daca nu va fii reales iar va fii multumit ca in configuratia actuala a parlamentului se vor bate ca orbii pe ciolan si nimeni cu exceptia partidului democrat ( care este unit fata de ce a demonstrat psd-ul cu iesirea de la guvernare ) nu va avea de castigat CU STIMA UN FOST MEMBRU PSD

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 10:25

De la: ionescucostica, la data 2009-10-17 01:00:17daca se intoarce pe vapor sigur va avea un salariu de vreo 25 mii de euro la vreo companie renumita cu nave de croaziera ar fii o eticheta greu de etalat pentru orice armator sa aiba un comandant fost presedinte , pe bune santeti copii miza este alta :::::: se apara de lachei si le da acum in bot cum i-au dat ei cand l-au demis . De fapt urmand aceiasi croiala precum la primaria capitalei basescu vrea sa ceara anticipate astfel asigurandusi un mandat linistit iar daca nu va fii reales iar va fii multumit ca in configuratia actuala a parlamentului se vor bate ca orbii pe ciolan si nimeni cu exceptia partidului democrat ( care este unit fata de ce a demonstrat psd-ul cu iesirea de la guvernare ) nu va avea de castigat CU STIMA UN FOST MEMBRU PSD

eu una nu m-as urca pe vaporul lui ... nava Romania a esuat deja si se pare ca si flota a scufundat-o ; prin Anvers a declansat un incendiu ; pe nu stiu unde a dat el examenul de navigat a mai facut o boacana,asa ca, prieteneneste iti spun : Nu te urca pe nava lui ca el fuge primul si te lasa cu poponetu-n mare ! P.S am banuit eu ca o parte din oamenii de bine ai lui Iliescu, au devenit baile de multime ale lui Base' ....da-i dati si sapun ,ca parima are el !?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 10:34

De la: ionescucostica, la data 2009-10-17 01:00:17daca se intoarce pe vapor sigur va avea un salariu de vreo 25 mii de euro la vreo companie renumita cu nave de croaziera ar fii o eticheta greu de etalat pentru orice armator sa aiba un comandant fost presedinte , pe bune santeti copii miza este alta :::::: se apara de lachei si le da acum in bot cum i-au dat ei cand l-au demis . De fapt urmand aceiasi croiala precum la primaria capitalei basescu vrea sa ceara anticipate astfel asigurandusi un mandat linistit iar daca nu va fii reales iar va fii multumit ca in configuratia actuala a parlamentului se vor bate ca orbii pe ciolan si nimeni cu exceptia partidului democrat ( care este unit fata de ce a demonstrat psd-ul cu iesirea de la guvernare ) nu va avea de castigat CU STIMA UN FOST MEMBRU PSD

Ce sã facã pe mare, sã ia locul piraþilor somalezi? Ar fi imposibil. Îl cam dor ºalele ºi, atâta timp cât încã mai este ºeful clanului mafiot din România, nu bate el oceanele. CU STIMÃ UN FOST MEMBRU PD-L. (Deja mi-am muºcat limba)

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 14:29

De la: 111dinu, la data 2009-10-17 10:34:42

Ce sã facã pe mare, sã ia locul piraþilor somalezi? Ar fi imposibil. Îl cam dor ºalele ºi, atâta timp cât încã mai este ºeful clanului mafiot din România, nu bate el oceanele. CU STIMÃ UN FOST MEMBRU PD-L. (Deja mi-am muºcat limba)

chiar ai fost pdl.ist sau ai zis-o asa ca sa rimeze cu spusa lui Costica ? si eu l-am votat pe mester de 3 ori,ca asa a cazut la zar ,dar nu m-am inregimentat pe nicaieri !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 14:56

Eu cred ca se va angaja la debarcader in Cismigiu ca salvamar

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 15:24

De la: gabigabi, la data 2009-10-17 14:29:12
De la: 111dinu, la data 2009-10-17 10:34:42

chiar ai fost pdl.ist sau ai zis-o asa ca sa rimeze cu spusa lui Costica ? si eu l-am votat pe mester de 3 ori,ca asa a cazut la zar ,dar nu m-am inregimentat pe nicaieri !

Am specificat cã "deja mi-am muºcat limba".
Nu am fost înregimentat politic. În "branºa mea" , repet, în branºa mea, ºi tu o cunoºti care este, am rãmas singurul care insistã, timp de 20 de ani, pentru aflarea adevãrului despre decembrie 1989. O înregimentare politicã m-ar fi adus în situaþia ingratã de a muºamaliza adevãrul, aºa cum interesele politice ºi interesele unora dintre xuleºti autointitulaþi revoluþionari au tergiversat, în schimbul unor foloase, aflarea adevãrului despre morþii, rãniþii ºi arestaþii din decembrie 1989.
Se paote pune întrebarea de ce îl "spurc" pe Traian Bãsescu, când, acesta, chipurile, s-a pronunþat în legãturã cu dosarele revoluþiei ?
În ianuarie, mai, octombrie, noiembrie 2005, februarie, iunie, septembrie, decembrie 2006, martie , august, 2007, iulie 2008, am solicitat, în scris, preºedintelui Traian Bãsescu sã solicite Procurorului General al României urgentarea trimiterii în instanþã a dosarelor revoluþiei, fiindcã, începe prescrierea.
Aºa zisa solicitare a preºedintelui Bãsescu, în vara anului 2009, înseamnã doar capital electoral. În rest, este la fel ca ºi Iliescu, un comunist ºi un profitor ridicat pe cadavrele din 1989.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 15:56

da @dinule,asa am inteles si eu si de aceea te-am intrebat daca-i doar ca "rima" la zisa lui ionescucostica ,dar am vrut sa fiu sigura ca am inteles bine ! cit despre dosarele revolutiei ; despre pct.8 de la Timisiara; despre mineriade sau nebunia aia de la Tg.Mures ,din martie 90 sau despre legea lustratiei , sa auzim numai de bine ! nu-s pe lista de prioritati ale momentului si nici nu vor fi vreodata....sunt prea multi scheleti ascunsi in dosarele alea !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 16:14

De la: gabigabi, la data 2009-10-17 15:56:53da @dinule,asa am inteles si eu si de aceea te-am intrebat daca-i doar ca "rima" la zisa lui ionescucostica ,dar am vrut sa fiu sigura ca am inteles bine ! cit despre dosarele revolutiei ; despre pct.8 de la Timisiara; despre mineriade sau nebunia aia de la Tg.Mures ,din martie 90 sau despre legea lustratiei , sa auzim numai de bine ! nu-s pe lista de prioritati ale momentului si nici nu vor fi vreodata....sunt prea multi scheleti ascunsi in dosarele alea !

Gabi, trebuie sã te fereºti de oamnii care îºi acceptã umilinþa parvenirii. Mulþi mã "spurcã" pentru intenþia mea de a vota cu liberalul Crin Antonescu. Este o variantã pentru altceva. Pentru normalitate. Sunt sãtul de certuri, sunt sãtul de fii de foºti securiºti, de foºti pupincuriºti de-ai lui Ceuºescu, de ciobani... De securiºti care îi apãrã pe forumuri... 20 de ani mi-au ajuns ! Vreau ceva total diferit de sceleratul Bãsescu, aºa cum "gingaº" îl gratuleazã Patapievici.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 16:47

MISCAREA ROMANIA ALTFEL
Comunicat

Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic - pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.
Adresa electronica Mi.R.A. este:tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

APEL catre membrii si simpatizantii MISCARII ROMANIA ALTFEL
Stimati prieteni,
A trecut o luna de cand existam in spatiul virtual. Dar a venit timpul sa ne intalnim in fapt, sa notificam formarea Colegiului Director provizoriu al miscarii., sa adoptam STATUTUL si ACTUL DE CONSTITUIRE si sa incepem demersurile pentru inregistrarea juridica. Este primul pas pe care trebuie sa il parcurgem. Va invitam sa participati la acest eveniment.
Pentru mai multe detalii accesati: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
Va multumim.
INTALNIREA VA AVEA LOC LUNI, 19 OCT.2009, ORA 16.00 IN PIATA UNIVERSITATII, LA FANTANA ARTEZIANA.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 19:37

Si-au sa fie atatia oameni ... ca au sa inchida circulatia Politia de frica sa nu vina ... "minerii".

Reintoarceti-ca la tema topicului pe care sunteti si nu mai fiti ca postati de geaba.

Daca tot vreti sa discutati "despre orice", numai despre tema anuntata, topicul cu aceasta denumire (despre orice) va asteapta, mai ales ca s-au imputinat amatorii.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 10:01

R?spuns: Raspuns: Sunteti de acord ca un membru al Familiei Regale sa candideze la Presedentie?
Urmarind diferitele discursuri ale principelui Radu Duda, mi-am dat seama, ca dansul a pierdut legatura cu tara sau nu cunoaste de loc mentalitatea acestui popor. Dansul are un limbaj elevat, demn de un membru al Casei Regale. Puncteaza subiectele si le trateaza foarte natural si eficient, dar din pacate, mesajele dansului sunt foarte alambicate pentru oamenii lui Brucan, pentru ca acestora daca le pui creierul sa functioneze, te parasesc imediat. Excelenta Sa, a avut mesaje pe intelesul a doar 2-3% din populatia acestei tari. Este foarte bine ca s-a retras, pentru ca intina prin aceasta candidatura, ceea ce reprezinta regalitatea, adica corectitudine, bun simt, educatie si respect pentru supusi. Intrand in cloaca politicii romanesti, Casa Regala, pierdea din maiestuozitatea sa. Sunt convins, ca implicat fiind in viata romanilor, in perioada care va trece pana in 2014, sunt sanse ca romanii sa inteleaga mesajele si dorintele excelentei sale, pentru Romania si romani in special.

R?spuns: Raspuns: Sunteti de acord ca un membru al Familiei Regale sa candideze la Presedentie?
Remarcile dumneavoastra sunt obiective si indreptatite. Principele Radu pare sa apartina altor vremuri: ori celor trecute, ori celor viitoare, in niciun caz celor de acum in care politicinismul, oportunismul, caragialismul, imoralitatea, demagogia, coruptia,jaful, balacarismul,etc. reprezinta apendixurile postcomunismului, tarele totalitarismului, reminiscentele despotismului poststalinist...Se prea poate ca, tentativa de candidatura a Principelui Radu si retragerea inainte de campania electorala, sa fi fost un gest premeditat, strategic pentru a atrage atentia lumii asupra indepartarii - cu riscul ruperii legaturii definitiv - de valorile reale, istorice, morale ale Regatului Romaniei adevarate, de dinaintea impunerii si importului cu tancurile sovietice a "republicii populare" si abdicarii prtin santaj si forta a Monarhiie . Mesajele Principelui, intradevar, sunt parca adresate numai partii elevate, constiente, instruite si cultivate din societatea contemporana, componenta minoritara morala, nevalorificata a rezervorului uman romanesc din de in ce mai secatuit. Aceasta componenta inca sanatoasa este singura care poate furniza oamenii, tinerii mai ales, de care natiunea romana are mare nevoie spre a se salva. Principele Radu, ca model, ori a aparut prea tarziu, ori prea devreme...In aceasta a doua varianta incercam sa credem noi, cei care am format comunitatea Mi.R.A., spre a pregati drumul spre viitorul falnic trecand (cu mintea si inima) prin bucla trecutului mare, ceea ce-I dorim noi, Ei, dulcei Romanii(!).

ametist8

93 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 10:14

De ce nu ?!

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 13:49

eu am sa inchei aici de aici puteti sa comentati mult si bine eu vad doar ca toate se leaga precum cele relatate in aceast link:::::: www.armaghedon-oligarhie.8m.net/

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 19:10

Faceti bine ca plecati ! Va asteapta Blogul preferat ! Dar ati ramas in urma cu cu datele pe acel forum si nu stiu daca va mai este de folos.

P.S.
De mult trebuia inchis acest topic, pentru ca nu-si mai are rostul de cand s-a "retras" R.D. , dar cine sa ma auda ?

21goot

103 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 17:59

eu prefer monarhie decat capitalism pentru guvernanti la care normal deja capitalismul exista si restul santeti trecuti la clasa muncitoare care mai lucrati iar restul la sclavie asa ca sa fim toti egali ori republica , sau monarhie nu cred in nici un guvernant si mare pacat daca se retrage regele radu de la alegerile din toamna cred ca va candida votul meu pt ca dupa cate am auzit vadim nu candideaza asa ca imi dau votul lui regele radu

cristal
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 19:27

PSD + PNL = LOVE
11 Feb 2008 Sever Voinescu | 46 comentarii | 893 vizualizari
Rating: 2 voturi

Exista politicieni carora, daca le dai puterea pe mina, e ca si cum ai da unui pusti de 15 ani o sticla de whisky si cheile unui Ferrari. In toata lumea exista astfel de politicieni. La noi, insa, mi se pare ca exista numai din acestia.

E tot mai clar ca lumea politica romaneasca se autonomizeaza fata de restul societatii. Sint tot mai multi oameni care isi duc viata fara nici un fel de legatura cu politica; ei constituie, astazi, o imensa majoritate a "poporului" pe care politicienii il evoca aproape mistic tot timpul, dar cu care, de fapt, nu mai au nici o legatura.

Publicitate

O sila nesfirsita se interpune, ca un zid invincibil, intre romani si politicienii de aceeasi cetatenie. Cei mai multi iau distanta fata de politica nu pentru ca s-au plictisit, ci din ratiuni pur sanitare. Nici un om normal nu sta linga un focar de infectie. Toate partidele au simtit nevoia sa reactioneze cind dl Basescu a vorbit despre "zoaie". Oricine se indeletniceste cu politica s-a simtit dator sa transmita parerea lui despre zoaie. Desi multe, toate replicile au cintat aceeasi muzica: "Cine zice ala e!". Evident, e cea mai stupida replica ce se putea da.

Ei bine, pe asta au dat-o toti antibasescienii, in frunte cu genialul lor conducator, dl Mircea Geoana. Adevarul este ca presedintele a exprimat clar o perceptie generalizata a romanilor asupra politicienilor lor. Inutili si maculanti. Produsi ai unei intemperii istorice cazute intr-un oras cu drenajul public colmatat. Ca zoaiele.

Daca se intreaba cineva cum de politicienii romani pot fi atit de dispretuiti de propriul popor, poate gasi raspunsul foarte usor. Imbogatirea lor suspecta, goana ahtiata dupa privilegii si imunitati de orice fel, smecheria de mic borfas data drept abilitate politica, prostia flagranta a unora, nerusinarea celor mai multi sint, dupa parerea mea, doar factori agravanti si nu cauze. Motivul principal al caderii politicii in cea mai de jos dezonoare publica este imensa imoralitate a gestului politic cotidian. Una dintre manevrele cele mai oribile din punct de vedere moral este apropierea dintre PNL si PSD. Legatura dintre cele doua partide este pe cit de inavuabila, pe atit de evidenta. Bieti scripcari pe-o coarda falsa, precum starul pesedist de televiziune Serban Nicolae, dau ochii peste cap a exasperare cind li se spune ca nu e in regula ca PSD sa se combine cu PNL. Vrea sa spuna ca nu e asa. Dar senatorul, ca si altii, nu poate pricepe deloc cum gindesc oamenii al caror creier nu e posedat de antibasescianism - adica cum gindesc 95% dintre concetatenii sai.

La noi, se spune ca un partid matur trebuie sa fie deschis spre orice alianta pentru a guverna. Cu alte cuvinte, politica e un bordel, in care oricine se poate imperechea cu oricine, si asta, spun "inteleptii" de pe ecrane, e foarte bine. Numai ca, din cite imi dau seama, alegatorii nu prea sint de acord.

Eu inteleg ca PNL si PSD s-au apropiat sub presiunea crescinda a dlui Basescu. Dar antibasescianismul, desi ocupa fara rest mintea celor mai multi politicieni de la PNL si PSD, nu este, in realitate, suficient pentru a justifica in ochii electoratului aceasta "relatie". Au putut avea succes CDR, ca forta anti-Iliescu, si Alianta D.A., ca forta anti-Nastase, pentru ca oamenii ("poporul") ii percepeau, pe Ion Iliescu in 1996 si pe Adrian Nastase in 2004, ca pe niste politicieni al caror acces la putere trebuia oprit. Deocamdata, nimic nu indica o crestere a alertei populatiei in privinta "dictatorului" Basescu, asa ca amorul politic dintre PSD si PNL e perceput direct ca un act de imoralitate. Ceea ce si este...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 08:45

@black - vad ca ai dat si tu in damblaua unora de a posta pe toate topicurile acelasi lucru.....vrei sa te asiguri ca citeste toata lumea,nu ? ei bine,am citit si ti-am raspuns deja pe undeva,dar imi vine sa-ti mai spun una : si uniunea dintre PDL + PSD cum a fost ? unii spun ca a fost Contra-firii ! eu spun ca ,dincontra : a fost normala ! cele doua s-au reunit in forma initiala PDSR ! de ce nu s-au inteles ? simplu : ptr. ca seamana bine intrei ele si hienele au obiceiul sa se manince una pe alta in lupta ptr. halca de carne = Putere,adica !

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: