Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 10/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 23:06
De la: mytcor, la data 2009-04-09 10:59:02De la: vaneamarin, la data 2009-04-09 10:47:30De la: buldogul, la data 2009-04-05 21:33:26 |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 10/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 23:08
mi se pare interesanta ideea .....si buna de luat in seama.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 05:00
Spunetii cum doriti dar este un cetatean al Romaniei si are dreptul sa aleaga si sa fie ales. Dovedeste mult bun simt cand spune ceva si pare a avea un caracter potrivit. Acum depinde si de ce inteleg si doresc cei care voteaz.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 08:29
daca este "un aranjament liberal ", cum zice careva de pe aici ; un plan B al lor,apare in mod logic intrebarea : de ce candideaza atunci Crin Antonescu ? ca sa ce ? sa se-mparta voturile catre unul sau celalalt si astfel sa n-aibe niciunul vreo sansa ?him !
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 09:14
De la: gabigabi, la data 2009-05-17 08:29:17daca este "un aranjament liberal ", cum zice careva de pe aici ; un plan B al lor,apare in mod logic intrebarea : de ce candideaza atunci Crin Antonescu ? ca sa ce ? sa se-mparta voturile catre unul sau celalalt si astfel sa n-aibe niciunul vreo sansa ?him ! Nici vorba de armjament liberal ! E una dintre tampeniile unia care a fost " rege" de doua ori, dar nu a facut nimic pentru Romania. Crezand ca il impune pe acest Duca , care isi imsgineaza, ca-i intr-adevar Principe, acesata umbra a stramosilor sai care au fost adevarati regi )mai putin Carol al II lea) , spera sa mai puna mana pe ce isi imagineaza ca mai are dreptul sa acapareze din Romania. Ca si cand nu ne-ar ajunge un presedinte comandant de vapor, acum se vrea unul vopsit in albastru si care a primit gradul de colonel ,la apelul bocancilor. Sa-i fie de bine , dar nu ca presedinte al Romaniei. |
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:19
De la: teodor_el, la data 2009-05-16 13:05:45N-o fi Radu Duda cel mai cinstit si destept dintre pamanteni,dar tu de ce sustii unul mult mai hot si mai dobitoc decat el?E basescul tau moral si inteligent?Am oarece dubii....De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:59:29De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:55:56De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...). |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:26
dar ca oricare alt CETATEAN al acestei tari,are voie sa candideze @lordule ?
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:58
De la: gabigabi, la data 2009-05-17 16:26:47dar ca oricare alt CETATEAN al acestei tari,are voie sa candideze @lordule ?Asa,de mila...ca in mod normal n-ar avea voie decat base,geoana si vadim...trioul de aur! |
|
|
|
|
Siena 89 mesaje Membru din: 15/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:11
Mult Stimate ADERP-NIROLF ERTEP 999,
Randurile Dumneavoastra -reunite sub titlul: "Poporul de imparati din tara nimanui", sunt demne de o popularizare ampla si nu de efemeritatea acestui spatiu virtual. Eruditia Dumneavoastra este impresionanta si convingatoare chiar si pentru cei mai neavizati dintre noi. RESPECT ! Situarea alaturi de un candidat sau altul -nu scriptic, ci concret, i-ar da credibilitate si sustinere. Faceti asta Stimate Domn (? risc, din credinta mea arhaica, ca o gandire atat de ampla si persuasiva, apartine de regula unui Barbat... Noi -de regula!-, ne pierdem cel mai adesea in amanuntele dantelate ale unei situatii ... Fara vina, fiindca secole de-a randul, doar asta am facut!. Va marturisesc, ca in familia mea este alerta de gradul Zero!, Fiul meu a printat articolul si V-a descifrat numele, Mult prea-stimate-DOMN, (! iata ca am avut dreptate ...). Descoperindu-Va, semtimentul este unul de deplinatate ... Va dorim tot binele din Lume! P.s. O marturisire: odata cu depunerea candidaturii Altetei sale -Principele Radu, ma aflu in aceasta tabara, nu doar prin votul din Noiembrie, dar mai ales pana atunci si dupa acel moment, cand sper sa avem -insfarsit!-, un Presedinte!
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
|
Siena 89 mesaje Membru din: 15/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:57
Am parcurs acum integral postarile Dumneavoastra, Domnule Petre Florin P. Asa fiind, ma simt obligata sa fac precizarea, ca aprecierile mele exuberante (!) se refera strict la continutul aflat sub titlul citat. Sub aspect informativ, acesta le merita pe deplin.
Cat priveste orientarea Dumneavoastra fata de momentul anuntarii de candidaturi la presedintie, ati aflat deja, ca ma situez in cealalta tabara. Mi-as dori desigur, ca un om atat de documentat ca Dumneavoastra sa-si extinda cautarile si spre alte argumente de importanta majora pentru Tara, cum ar fi, aportul regalitatii, de la mijloc de secol 19, la modernizarea tarii noastre, la integrarea acesteia in Europa, la largirea granitelor in intreg spatiul natural al Romaniei-Mari! ... si atunci, cine stie ?! ... Cu totii mai gresim ...Nu-i asa?! Eu sunt cel mai bun exemplu, prin extrapolarea incantarii mele ... ce, iata, se impune a fi strict delimitata. Iertare imi cer fata de mine insami!
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 19:23
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-17 16:19:10De la: teodor_el, la data 2009-05-16 13:05:45N-o fi Radu Duda cel mai cinstit si destept dintre pamanteni,dar tu de ce sustii unul mult mai hot si mai dobitoc decat el?E basescul tau moral si inteligent?Am oarece dubii....De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:59:29De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:55:56De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...). Nu cumva topicul este despre duda ???? Ce treaba are Basescu aici ??? Si cu ce deranjeaza ca il sustin!???
teo
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 09:42
deci sa inteleg ca daca eu ma luam cu printzy, eram si eu mare principe de romania, pe un tron princiar admirAbil dar inexistent si avea si dreptul ca orice cetatean sa conduc tara cu oistea in gard. si se gaseau si multi inconstienti sa ma voteze fara sa ma cunoasca doar pentru ca voiau schimbare. nu stiu ce sa zic... sa dea d-zeu inca 20 de ani mai rai decat cei de pana acum pentru ca inca nu am invatat nimic din greselile facute de poporul asta in 2000 de ani (pentru ca nu invatam istorie deloc) si nici in ultimii 20 de ani (pt ca suntem ignoranti si nu avem sisteme de valori).
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 12:21
De la: teodor_el, la data 2009-05-17 19:23:20IA AUZITI CINE ESTE ACEST TEODOR SI CU CE SE OCUPA DANSUL,CICA ESTE UN POPONAR CARE UCIDE BARBATI teodor_el la 5 Aprilie 2009, 20:32 Pentru : freddythebestmanDe la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-17 16:19:10De la: teodor_el, la data 2009-05-16 13:05:45N-o fi Radu Duda cel mai cinstit si destept dintre pamanteni,dar tu de ce sustii unul mult mai hot si mai dobitoc decat el?E basescul tau moral si inteligent?Am oarece dubii....De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:59:29De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:55:56De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...). Subiect: Re: Re: Re: [fara subiect] Mesaj: la usa mea suna doar tineri , de virsta ta dobitocule , pantru ca sint femeie si pentru ca am ingropat cinci barbati . urmezi tu !!!!!boule ! |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 14:33
REPLICA ACESTUI 'LORD" PROLETAR si PROLETCULTIST de moda noua, extremista, radicala, agresiva, represiva, depresiva, labila, instabila...caci toate de la bila: (i) se trag. MESAJ cu DEDICATIE SPECIALA pentru LORDUL JOHN:
MANIFESTI UN BEHAVIORISM(?) INCORIJIBIL! Beneficiezi de (prea) multa condescendenta, de persuasivitate si ingaduinta in cadrul acestui "areopag" al opiniilor calificate. Nici vorba de armjament liberal ! E una dintre tampeniile unia care a fost " rege" de doua ori, dar nu a facut nimic pentru Romania. Crezand ca il impune pe acest Duca , care isi imsgineaza, ca-i intr-adevar Principe, acesata umbra a stramosilor sai care au fost adevarati regi )mai putin Carol al II lea) , spera sa mai puna mana pe ce isi imagineaza ca mai are dreptul sa acapareze din Romania. Ca si cand nu ne-ar ajunge un presedinte comandant de vapor, acum se vrea unul vopsit in albastru si care a primit gradul de colonel ,la apelul bocancilor. Sa-i fie de bine , dar nu ca presedinte al Romaniei.[/quote] |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 14:37
Ma rog,. mesajul este valabil pentru personajele din aceeasi tabara si cu aceleasi convinmgeri nici macar mediocre.
|
|
moshunasty 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 15:16
nu mai inteleg nimic...ma rog, cred ca nu vreau sa inteleg. eu m-am cam saturat de atatea discutii si dezbateri pe aceasta tema. as vrea totusi sa spun cate ceva...de ce sa nu candideze, Prinicpele Radu? acuma nu ca as fi vreun sustinator sau fan de-al dansului dar...sunt un sustinator al schimbarii si al progresului si daca el ar aduce asa ceva sau ne-ar indruma catre asta as fi tare multumit. din partea mea poate sa vina la guvernare pana si bugs bunny daca face ceva pt tara si pt noi toti pt a ridica nivelul de trai si nivelul social-cultural sa vina...acuma sper sa nu fiu inteles gresit si nu fiu acuzat de nu stiu ce naiba, cum ar fi ca nu ma intereseaza istoria si bla bla bla...chiar ma intereseaza, dar mai mult ma intereseaza prezentul si viitorul decat trecutul si sunt sigur ca sunt multi cei ce impartasesc aceasta idee.
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 15:37
buna domnule 2000
daca stiti asa de bine despre foecare cum se poate raspunde ca mereu avem la conducere incopetenti poporului si realisti personali lor etc . unde se greseste cand se merge la vot etc . pe multi de pe forum doresc sa-i intreb la care sant multi cum de romania ca asa cultura care o dovediti pe forum este inca anticomunista etc . de la iliescu cu taranismu lui lasa-ti ma etc . nu este o tara democrata avem o natinalizare inca in tara pentru uni etc , avem comunist . nazism etc . cand mentalitatea rom va fi alta ne vom schimba etc . eu as avea multe intrebari dar sigur mereu voi avea rasp diferit de realitate si mereu de trecut nici decum de viitor -prezent etc o zi buna ciao rom
cristal
|
|
yo_andrushk 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 16:12
mie nici prin cap nu-mi trece sa merg la vot....sa votez ce?? sau pe cine?? cred ca n-are nici o relevanta faptul ca e principe....el tot om e....si cred ca e valabil si in cazul celorlalti.....pana acum au avut shansa sa dovedeasca, ca vor sa faca ceva si daca ar fi vrut ar fi facut...deci.............o sa votam din reflex mai ales ca mai apare cate unu nou..hmmmm
|
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 00:49
Violeta, poate ne povestesti cate ceva de violul tau. Suntem foarte curiosi. Nu cred ca Radu Duda e vinovatul!
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:38
pina la alegerile din noiembrie,mai sunt citeva luni bune,timp in care NE VOM UITA bine la candidati ; VOM ASCULTA bine ce zic si cum zic; VOM ANALIZA si VOM HOTARI ! dar de mers @anduska,trebuie sa mergem la vot....pe asta mizeaza si ei : pe scirba,lehamitea sau indiferenta nostra !
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:16
De la: gabigabi, la data 2009-05-19 08:38:54 pina la alegerile din noiembrie,mai sunt citeva luni bune,timp in care NE VOM UITA bine la candidati ; VOM ASCULTA bine ce zic si cum zic; VOM ANALIZA si VOM HOTARI ! dar de mers @anduska,trebuie sa mergem la vot....pe asta mizeaza si ei : pe scirba,lehamitea sau indiferenta nostra ! gabi asa ziceam si eu odata. dar daca nu ai cu cine vota de ce sa te duci? pentru ca sa ai de unde sa te intorci? |
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:30
buna @leo ! adica esti hotarit ,din start,ca nimeni nu are ce sa-ti zica si,ca atare nu are cu ce sa te convinga ? dar,apare o intrebare : Stim cam ce-am vrea de la presedintele nostru ? si inca una : cum trebuie sa fie el ? eu am un "tipar' in minte....nu ca as avea o ide fixa,dar am experimentat deja prea mult in asti 20 de ani ! ajunge ! acum stiu ce vreau !
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:33
eroare : evident ca-i vorba de IDEE ....nu de ide.le lui marte !
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 14:56
buna tuturor -
gaby de ce crezi ca este obligatoriu sa mergi la vot etc . si problema este ca nu infatisarea unei persoane poate schimba ceva in romania . si am mai scris si in alte parti ale forumului dragi romani nu presedintele trebuie schimbat la o adica etc . ce.i care fac legi sau care conduc o tara este format din guver prim ministru etc . de aici se trage buba .ca normal noi poporul nu stim unde este problema esentiala -unde se greseste si am sa va dau un mic exemplu - cum se poate ca in romania domn bomboc analizeaza cresterea salarilor cu excepti de firme cu tratative pe perioada crizei economice , la care alte state doresc sa iasa din aceasta criza incepand de la ministri cu reducere salariala de peste 50% ca sa ajute natiunea etc - la care in romania in prag de alegeri si fac promisiuni si n8u sant nici macar poreocupati de aceasta criza etc . nu stiu eu cred ca noi romania dormim nu analizam ce se intampla sau ce ?????? domnilor sa fim realisti sa lasam istoria sa vb despre prezent si viitor . acesti guvernanti iesirea din criza pt ei este a imprumuta bani cati mai multi din europa ca doar vor plati din cotizatile voastre etc . se inchide tot e pustiu in romania bani vin mereu din europa dar unde sant ce fac ? sant multe intrebari domnilor nu dormiti santeti o seama mari patrioti aici dar cand este vb de a vb ceva serios multi rasp vulgar -razand - in batjocura ma intristeaza avem copii in spatele nostru . ei la randul lor ce vor spune despre istoria noastra cum vb noi de stramosi nostri si ne laudam doar cu istoria etc . eu nu votez de multi ani votul meu unde este la cine merge este trufa in romania chiar si cand este ziua dreptati a voturilor , apoi o seama se mai supara de ce europeni ne fac prosti pai santem o tara de ratati - ca face sa domneasca acesti domni incopetenti de la 89 cu iliescu -taranismu comunistu este azi inca in picioare asta nu realizati romania nu este un stat democrat decat doar pe hartie si semnat de comunisti etc . voi poporul santeti sclavi si va ascundeti ca ,si soarecele de pisica . etc monarhie inseamna tara neutrala de ce sa nu incercam da nu vom avea sansa de ce ? guvernanti nu vor fi deacord ca in tara romaneasca sa domneasca o egalitate etc . nu vor mai fi pisici asta este frica pt ei ok ma scuzati . o zi buna tuturor ciao rom
cristal
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 15:16
@9am013721- tocmai de aceea trebuie sa mergem la vot : ca sa nu se duca "votul" tau cine stie unde ! cum se poate asta,daca tu nu te duci ?pai, ar fi simplu : vede cineva ca tu n-ai venit pina cind se-nchide votarea si baga un buletin de vot, stampilat "cum trebuie", in numele tau ...da,infatisarea unui om nu este criteriul principal,dar Conteaza Enorm cum arata,vorbeste, ce gesturi face ,ce spune ;cum isi conduce ideile,cit de realiste sunt ele; dupa figura vicleana a lui Iliescu ; smerita a lui Constantinescu si viclean-smechereasca a lui Basescu,zau ,am invatat sa privesc mai bine ! intr-adevar,clasa politica ar trebui sa fie de alta factura dar,vezi tu o imbunatatire dupa mult laudatul vot uninominal care cica,ar fi primenit -o ? mie mi se pare ca-s la fel si cam aceeasi ! asadar,cred ca felul in care Presedintele se raporteaza la institutiile statului,inclusiv cea prezidentiala , determina o anumita conduita si asa cum atunci cind esti in fata unui om serios si cu prestanta,nu te apuci sa hahai sau sa te scarpini in nas sau fund,tot asa cred ca si el va impune o conduita de bun-simt ! ....o zi buna
|
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 16:44
Ar fi o soultie si alegerea lui Radu Duda, eu unul as fi mandru sa fiu reprezentat de un asemenea presedinte. M-am saturat sa fiu reprezentat de un presedinte mahalagiu, scandalagiu si betivan ordinar !!!
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:18
De la: gabigabi, la data 2009-05-19 11:30:47buna @leo ! adica esti hotarit ,din start,ca nimeni nu are ce sa-ti zica si,ca atare nu are cu ce sa te convinga ? dar,apare o intrebare : Stim cam ce-am vrea de la presedintele nostru ? si inca una : cum trebuie sa fie el ? eu am un "tipar' in minte....nu ca as avea o ide fixa,dar am experimentat deja prea mult in asti 20 de ani ! ajunge ! acum stiu ce vreau ! stiu ce vreau de la un presedinte. corectitudine, fermitate, pragmatism, onoare, buna pregatire, un plan cu privire la evolutia economiei si pietei fortei de munca in anii in care va conduce. nu cunosc un asemenea candidat. |
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:26
oameni buni, eu nu am nimic impotriva lui duda, iar daca ajuta tara sa dea d-zeu sa castige pe viata presedentia. dar nu uitati ca pana acum am vazut de la el doar cuvinte. nu vi se pare ca e ca la functiile ale in care x care are cv de o pagina face de zece cand ajunge director pe banii statului? as respecta un om care face ceva, oricat de mic, inainte de a fi ales. nu ma refer la mici si bere, desigur
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:30
subiectul acestei discutii este Radu Duda ; nu ti se pare totusi ca s-ar potrivi la lista cerintelor tale ? poti sa enumeri cite "puncte " le atinge si cite nu ? care sunt mai multe ? eu asa am procedat! fa si tu o lista si pune-n dreptul cerintei tale cine ti se pare ca se potriveste,apoi numara de cite ori ai inscris unul dintre candidatii declarati deja, ca fiind un "posibil " si te lamuresti ! ....ai observat ca nu fortez nota ,da ?
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:39
ooo,Doamne @leo - unde ar fi ajuns tara asta daca toti pe care i-am ales pina acum s-ar fi si tinut de cuvint ! suntem datori pina peste capul-capului si NU STIU unde s-au dus toti acei bani luati cu imprumut !....cit despre "presedinte pe viata" ,am cam avut unul si l-am
din greseala, din zapaceala,cine stie exact ce-a fost atunci.... ori Duda, nu da nicio lovitura de stat,n-ai grija !
|
|
|
|

Doamne , dar noi sintem in ROANIA !!!!!De ce sa copiem alte tari , cind si noi , avem destule valori , dar care prefera sa ste in umbra ! Acei tineri valorosi , romani , pot candida cu succes la alegeri !De ce nu o fac ??? Ei , ne-ar putea ajuta sa avem un altfel de presedinte , pentru ca ei au fost in tara in momentele dificile , ei au invatat aici , rebuie sa aiba doar forta necesara , de a se impune in fata marilor rechini , dar nu unul ca duda !!!!Oare de ce nu se inscrie pe aceste liste si ...florin piersic ??Pentru ca , pe plan social , ca actor este o somitate , dar pe plan politic , nu ! dar acest duda ,daca a dat chics ca actor , ce va face ca politician ?????
Si credeti ca familia regala , este un MODEL MORAL ????Sinteti sigur de afirmatiile facute ?Observ din cele scrise pina acum ca sinteti o persoana bine pregatita (ma refer la cultura !) dar nu cumva ati omis anumite paragrafe ce tin de moralitatea casei regale ????
din greseala, din zapaceala,cine stie exact ce-a fost atunci.... ori Duda, nu da nicio lovitura de stat,n-ai grija !