gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 18:04
Desigur atunci cand dorim sa alegem bine la votarea Presedintelui Romaniei trebuie sa avem in vedere multe cerinte ale candidatilor: experienta politica de reprezentare parlamentara si europarlamentara, garantia morala, cultura, prestanta si demnitate conferite de o anumita notorietate interna si internationala, cunoasterea limbilor de circulatie internationala si nu in ultimul rand putere politica dat de votul popular. Deci nu are rost sa discutam despre persoane care nu corespund chiar daca in Romania de azi este posibil orice in confuzia postdecembrista. Gigi.
eugenb
1794 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 23:06
Se uita un fapt foarte simplu :
1.- Denumirea de "Romania" a fost pusa de catre Principele Alexandru Ioan "Intaiul" Cuza in anul 1861 si nu de Principele Carol "Intaiul". Deci daca era lasat Cuza pe Tron, putea sa se declare Rege chiar mai repede.
2.- Abdicarea lui Cuza a fost data sub presiunea "fortei" si nu a fost consimtita de "buna voie" (cand stau langa tine "dusmanii si tradatorii" si-ti ameninta Familia). Daca sunt "useri" care considera ca a fost un lucru normal acesta si urmasii lui Cuza nu mai au "dreptul" la Tronul Romaniei, atuncea putem sa consideram ca si abdicarea lui Mihai este la fel de normala. Deci el si urmasii lui (legali sau nelegali - vezi Duda) nu mai pot ridica vreo pretentie la Tronul acestei tari si nici la cetatenie, odata ce Mihai a renuntat la ea cand a abdicat si a parasit tara, chiar daca ar sustine acuma ca si-a pastrat-o. Nu mai putem sa-l intrebam pe Ceausescu daca i-a dat-o inapoi, dar este putin probabil. Mai degraba si-a gasit pasaportul de cand a plecat din tara si si-a adus aminte ca "manca trufandale" odata si mai vrea si acum. "Dupa razboi multi viteji se arata !". Asa si Duda (tiganul ajuns "imparat" - intai l-a omorat pe taica-sau si apoi i-a luat locul in fata "oalei cu sarmale").
Q.E.D. !
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 08:10
buna dimineata @eugenb !de ce spui ca-i tigan ?.... am mai auzit spunindu-se asta,dar nu stiu de ce ! acum,daca ne gindim la cit de democrati pretindem c-am fi, de ce-ar conta acest fapt ? Obama nu-i negru ? dar, orice cetatean de aici si de oriunde poate candida,daca asta doreste,considerindu-se in masura de a aduce ceva bun tarii sale,nu ? si ce daca Radu Duda, cetateanul R.Duda candideaza ? nu vad motivul ptr. supararea asta atit de mare ! populatia votanta va hotari daca-i da credit sau nu !....iti doresc o zi buna !
meduza
51 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 12:35
ROMANIA NU ESTE MONARHIE
DE UNDE AU FRAERII AIA TITLURI PRINCIARE?
DECAT SA-L VOTEZ PE DUDA MAI BINE IL ALEG PE BASESCU
leo_
448 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 01:57
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-04-17 05:47:59 D-le Florin -Bad...,Interesanta expunerea d-stra.Desi este mare nu reuseste sa abordeze chiar toate subiectele istoriei acestui taram. In schimb multimea intrebarilor ,pe mine unul ma incurca.La care sa-mi dau cu parerea?Am citit cu multa parere de bine TOT ce ati scris.Va felicit!Ati omis ceva.Perioada politica dintre cele doua razboaie mari....Ar fi un raspuns la ceea ce s-a gresit-pacatuit atunci,pentru ceea ce avem de 70 de ani incoace.Gresala lui Mihai I-nu putem s-o recunostem pentruca nu ni se da voie de "invingatori"...Ideia filozofica din "cei trei ciobanasi",pe mine ma face sa ma simt mandru ca m-am nascut pe aeste meleaguri.Eh,ar fi multe de spus dar cand citesc unele dintre expuneri ma face sa renunt.Felicitari,inca odata,pentru tot ce ati asternut aici!!!Paste fericit!
va spun eu cu ce s-a pacatuit. cu tradarea. regele mihai a tradat propria tara si a aruncat-o in mainile comunistilor. acum, sa nu discutam pe marginea comunismului. la vremea aia era necesar asa cum acum este capitalismul. dar, puteam trece la comunism ca invingatori si nu ca si cuceriti. la fel si in 1989. si atunci am tradat liderul si sistemul si am fost aruncat ca invinsi in lumea capitalista. poate ca am fi putut trece la capitalism in mod fin ca invingatori, insa ne-am pus pe daramat "greaua mostenire" si sa vindem deseurile ei altora in loc sa le folosim la construirea noii ordini instaurate atunci.
in plus, numai noi credem ca nu ne stie nimeni. in marile cancelarii asemenea lucruri sunt arhicunoscute si atunci cand faci o intelegere cu o tara, liderul lor este tras de maneca si atentionat "vedeti ca astia au tradat pe x, y , z etc". cam asta este situatia
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:45
Bai leo,ce frumos le potrivesti....In '47 a tradat conducatorul iar in '89 conducatorul a fost tradat!Si,pana la urma ce vrei sa spui,esti ambiguu.il votezi sau nu pe becali?
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:48
behehecali vreau si eu,niste branza si iaurt sa imi dea cu imprumut,oare mi-o da ca-mi plang de foame copilasii si-s grabit nu stiu de ce sa-l votez pe behehe,haida bre!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 18:13
D-le leo...,Ceea ce mi-ati spus d-stra este doar finalul unei greseli de mare amplitudine istorica.Ma refeream la situatia interna intre cele doua raz. si nu la final...Nu are rost sa va invat eu acum.Ai mei m-au invatat sa nu ma dau mai destept decat cei cu care stau de vorba...Si nici sa jignesc pe cei ce nu sunt de fata.Ca aveti alte pareri sau interese politice...este una ,dar sa spui de cineva ca nu merita...pt. ca este tigan, : ...=incomentabil!
leo_
448 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 19:20
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-04-29 18:13:00 D-le leo...,Ceea ce mi-ati spus d-stra este doar finalul unei greseli de mare amplitudine istorica.Ma refeream la situatia interna intre cele doua raz. si nu la final...Nu are rost sa va invat eu acum.Ai mei m-au invatat sa nu ma dau mai destept decat cei cu care stau de vorba...Si nici sa jignesc pe cei ce nu sunt de fata.Ca aveti alte pareri sau interese politice...este una ,dar sa spui de cineva ca nu merita...pt. ca este tigan, : ...=incomentabil!
nu imi amintesc sa fi spus eu ca e tigan. sincer sa fiu, nu stiu multe despre originea lui Duda. din punctul meu de vedere poate sa candideze ca oricum nu il votez fara sa vina cu un proiect foarte exact. si cum asemenea lucruri sunt inexistente in realitatea zilelor noastre, nu o sa vina.
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:28
corect : dl.eugenb a spus ca-i tigan si chiar l-am intrebat despre asta,dar cred ca n-a avut timp sa-mi raspunda ! cit despre un program coerent : ti se pare ca guvernatii nostri condusi de primul ministru Traian Boc are vreun program ? cu bijbiielile astea,cind nu stie dreapta ce face stinga si se schimba declaratiile de la o zi la alta, zic : exista un program,vreo schema,vreo idee ?!
eugenb
1794 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 12:14
De la: gabigabi, la data 2009-05-01 10:28:00corect : dl.eugenb a spus ca-i tigan si chiar l-am intrebat despre asta,dar cred ca n-a avut timp sa-mi raspunda ! cit despre un program coerent : ti se pare ca guvernatii nostri condusi de primul ministru Traian Boc are vreun program ? cu bijbiielile astea,cind nu stie dreapta ce face stinga si se schimba declaratiile de la o zi la alta, zic : exista un program,vreo schema,vreo idee ?!
Aveti dreptate ! Eu am facut referire la etnia tiganeasca (sau a rromoilor) daca asta are vreo importanta. Schimbarea din "tigan" in "rrom" a fost facuta de catre Politicieni nu de populatia romaneasca. In popor tot tigani sunt denumiti si sunt rrom doar cand scriu "oficialitatile" (ca sa nu-i "jigneasca" vezi-doamne - ar trebui sa se simta "jigniti" si "ceangai" daca populatia din zona unde locuiesc, iar face ... "tigani" sau "unguri", ca tot doresc "maghiarii" sa-i afilieze la etnia lor).
Dar sa revenim la "originea" numelui "Duda". Am avut si eu in tinerete un coleg de scoala care se numea intr-un fel foarte comun (ceva cu "...escu" in coada), dar a fost nevoit sa si-l schimbe atunci cand a dorit sa se casatoreasca, deoarece "autoritatea comunista" nu accepta sa aiba acelasi nume inainte de casatorie (li se parea ca sunt ... rude directe si ar fi fost "incest". Fiind obligat sa-si schimbe numele el (viitoarea sotie nu a vrut aceasta schimbare) si-a schimbat numele in ... Duda(u). Un nume care nu avea prea mare legatura cu etnia acum (trecusera mai multe generatii care amestecasera "sangele"), dar el era foarte mandru de originea sa si s-a straduit sa nu si-o faca de rusine. Daca ne gandim ca toate numele cu "... escu" in final sunt nume "fanariote", pentru ca "parvenismul" era ceva la ordinea zilei in acele vremuri. Erau atatea nume de Ion(escu), Pop(escu), Marin(escu), Georg(escu), etc. trecute in "Cartea de Telefon" pe timpul comunistilor, care la origini se numeau simplu Ion, Pop(a), Marin sau George. Oamenii nu aveau nici o vina ca si-au schimbat numele. Erau de vina ... vremurile grele prin care treceau stramosii care le-au dat alte nume. Faptul ca Duda este "tigan" sau "rrom" nu are nici o importanta (sau nu trebuie sa aiba) pentru cineva care se vrea "Print" sau "Presedinte". Ar trebui sa demonstreze ca nu-i este rusine cu numele sau. Am cunoscut oameni care erau "mandrii" ca sunt "tigani", pentru ca termenul de "rrom" era ceva de care nu auzisera pana atunci, si li se parea ca de fapt aceasta este un termen pe care il folosesc alte etnii ca sa rada de ei. Din aceasta cauza eu am considerat ca este "tigan" (eu nu folosesc noul termen pentru ca nici Academia romana nu poate sa modifice un termen care exista in vocabularul nostru de sute de ani. Ei doar propun la "indicatiile pretioase" ale Politicienilor aflati la putere. Pai cum sa zici ca respectivul Politician este "tigan" si sa fie tradus ca "gitan(es)" (li se pare acuma foarte "injositor"). Mai bine sustine ca este "rrom" si in discutiile cu strainii s-ar traduce ca "rrom" (deci aproape ca termenul de "roman").
"Prostul nu-i mandru cu adevarat, daca nu-i si fudul !"
De Basescu si Guvernul actual nu discut ca as fi "off topic". O singura remarca fac : "Proverbul" de mai sus li se aplica intrutotul.
mary_13luk
4 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 17:15
pe o parte ma gandesc ca nu ar strica o schimbare...chiar nu va ganditi ca nici nu mai avem pe cine sa alegem...sau vreti tot ce ati avut pana acum,adica nimic,in afara de saracie nu ne ofera nici unul nimic,lor sa l-e mearga bine
Nu vedeti ce a ajuns tara asta???si daca o fii sa iasa el foarte bine, ce rau poate sa mai faca
Eu una optez pentru el SAUUUUUUUUU Vadim,in rest nu vreau sa aud de nici unul
Toata tara spera la ceva mai bun.....incercam... ca noi pana la urma nu avem nici o putere...mai ganditi-va ca POATEva inselati sau POATE MA INSEL EU
9am001880
85 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 17:17
De la: eugenb, la data 2009-05-01 12:14:18
De la: gabigabi, la data 2009-05-01 10:28:00corect : dl.eugenb a spus ca-i tigan si chiar l-am intrebat despre asta,dar cred ca n-a avut timp sa-mi raspunda ! cit despre un program coerent : ti se pare ca guvernatii nostri condusi de primul ministru Traian Boc are vreun program ? cu bijbiielile astea,cind nu stie dreapta ce face stinga si se schimba declaratiile de la o zi la alta, zic : exista un program,vreo schema,vreo idee ?!
Aveti dreptate ! Eu am facut referire la etnia tiganeasca (sau a rromoilor) daca asta are vreo importanta. Schimbarea din "tigan" in "rrom" a fost facuta de catre Politicieni nu de populatia romaneasca. In popor tot tigani sunt denumiti si sunt rrom doar cand scriu "oficialitatile" (ca sa nu-i "jigneasca" vezi-doamne - ar trebui sa se simta "jigniti" si "ceangai" daca populatia din zona unde locuiesc, iar face ... "tigani" sau "unguri", ca tot doresc "maghiarii" sa-i afilieze la etnia lor).
Dar sa revenim la "originea" numelui "Duda". Am avut si eu in tinerete un coleg de scoala care se numea intr-un fel foarte comun (ceva cu "...escu" in coada), dar a fost nevoit sa si-l schimbe atunci cand a dorit sa se casatoreasca, deoarece "autoritatea comunista" nu accepta sa aiba acelasi nume inainte de casatorie (li se parea ca sunt ... rude directe si ar fi fost "incest". Fiind obligat sa-si schimbe numele el (viitoarea sotie nu a vrut aceasta schimbare) si-a schimbat numele in ... Duda(u). Un nume care nu avea prea mare legatura cu etnia acum (trecusera mai multe generatii care amestecasera "sangele"), dar el era foarte mandru de originea sa si s-a straduit sa nu si-o faca de rusine. Daca ne gandim ca toate numele cu "... escu" in final sunt nume "fanariote", pentru ca "parvenismul" era ceva la ordinea zilei in acele vremuri. Erau atatea nume de Ion(escu), Pop(escu), Marin(escu), Georg(escu), etc. trecute in "Cartea de Telefon" pe timpul comunistilor, care la origini se numeau simplu Ion, Pop(a), Marin sau George. Oamenii nu aveau nici o vina ca si-au schimbat numele. Erau de vina ... vremurile grele prin care treceau stramosii care le-au dat alte nume. Faptul ca Duda este "tigan" sau "rrom" nu are nici o importanta (sau nu trebuie sa aiba) pentru cineva care se vrea "Print" sau "Presedinte". Ar trebui sa demonstreze ca nu-i este rusine cu numele sau. Am cunoscut oameni care erau "mandrii" ca sunt "tigani", pentru ca termenul de "rrom" era ceva de care nu auzisera pana atunci, si li se parea ca de fapt aceasta este un termen pe care il folosesc alte etnii ca sa rada de ei. Din aceasta cauza eu am considerat ca este "tigan" (eu nu folosesc noul termen pentru ca nici Academia romana nu poate sa modifice un termen care exista in vocabularul nostru de sute de ani. Ei doar propun la "indicatiile pretioase" ale Politicienilor aflati la putere. Pai cum sa zici ca respectivul Politician este "tigan" si sa fie tradus ca "gitan(es)" (li se pare acuma foarte "injositor"). Mai bine sustine ca este "rrom" si in discutiile cu strainii s-ar traduce ca "rrom" (deci aproape ca termenul de "roman").
"Prostul nu-i mandru cu adevarat, daca nu-i si fudul !"
De Basescu si Guvernul actual nu discut ca as fi "off topic". O singura remarca fac : "Proverbul" de mai sus li se aplica intrutotul.
stefanghita
1 mesaj
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:04
9am7321
25 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:54
cred ca trebuie sa ne gindim f.f.f. bine!!!!!!!! o varianta ar fi fost crin antonescu, e tinar, dornic de afirmare, ambitios, dar e si el roman si se termina tot cu escu, chiar daca nu e de musatescu!!!!!!!! deci! principele radu cred ca e mai potrivit! deja are de toate e si el tinar si, si, si, ............cred ca merita!!!!! poate scapam odata de tranzitia care nu se mai sfirseste!!!!!!!!!!! poate in sfirsit vom fi si retribuiti si cu facilitati de democratie, ca la facturi totul e pe curs la zi euro!!!!! dar citi sint cei platiti cu aceasta 'moneda'? sau cam cum e cu echivalentul sau diferenta de plata? deci daca in 1990 am avut curajul sa votez cu ratiu, nu ma impiedica nimic sa votez cu principele!!!!!!!!!!!!! fac precum americanii!!!!!!!!!!!!!! schimbare totala!!!!!!!!! macar copiilor nostri sa le fie macar bine daca nu foarte.........CONCLUZIE SUCCES!!!!!!!!!!!!!!! BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI...........MULT F.F.F. MULT NOROC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 20:13
iarta-ma @eugen - n-am inteles ! doar ptr.ca fostul tau coleg si-a schimbat numele,Radu Duda este tigan !?!? si,chiar nu ma intereseaza de'ar fi asa ....cel putin in cazul lui,nu ma intereseaza ! dar @9am si numaistiucit ,te-ai gindit ce-l asteapta pe cel care va deveni presedinte tarii ? noi speram si tot speram,de 20 ani speram la intoarcerea in normalitate dar acum situatia internationala nu-i deloc prielnica nici lui R.Duda nici lui C.Antonescu ! dupa cum spun unii analisti financiari ,raul abia vine !
ionserban_2006
22 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 20:23
DUDA,UN ACTOR MODEST CARE JOACA ROL DE PRINCIPE LANGA O PRINCIPESA BATRANA.DIN CATE STIU A OBTINUT FRAUDULOS SI UN GRAD DE COLONEL. PENTRU CE OARE??????????????
mihai5_2
291 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 23:15
De la: leo_, la data 2009-04-30 19:20:22 ...poate sa candideze ca oricum nu il votez fara sa vina cu un proiect foarte exact. ...
Pn acum doar Principele Radu a venit cu un proiect destul de exact, care se ncadreaz ntr-o Viziune pe 30 de ani pentru Romnia. Despre aceast Viziune a Principelui Radu am putea discuta n termeni civilizai i cu responsabilitate iar nu aruncnd n stnga i dreapta tot felul de texte mitocneti.
lorduljohn
499 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 01:46
De la: mihai5_2, la data 2009-05-01 23:15:54
De la: leo_, la data 2009-04-30 19:20:22 ...poate sa candideze ca oricum nu il votez fara sa vina cu un proiect foarte exact. ...
Pn acum doar Principele Radu a venit cu un proiect destul de exact, care se ncadreaz ntr-o Viziune pe 30 de ani pentru Romnia. Despre aceast Viziune a Principelui Radu am putea discuta n termeni civilizai i cu responsabilitate iar nu aruncnd n stnga i dreapta tot felul de texte mitocneti.
Acest Radu Duda, a venit , mai intai cu un CV -fals si un titlul princiar fals.
Romania nu e monarthie si nu e corect sa-si adauge titluti din cartile de povesti.
Daca ar candida su numele sau adevarat , ar fi mai decent , chiar daca nu ar ave sanse reale.
Nici asa nu are !
Dar din folosirea unui titlul la care nu are dreptul si cu cv-falsificat e pasibil de Codul penal...asa ca...
mihai5_2
291 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:32
De la: lorduljohn, la data 2009-05-02 01:46:11 ....Daca ar candida su numele sau adevarat , ar fi mai decent ...
Snt convins c pe listele electorale i pe buletinele de vot vor fi nscrise numele i prenumele din cartea lui de identitate de cetean romn.
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:34
De la: lorduljohn, la data 2009-05-02 01:46:11
Romania nu e monarthie si nu e corect sa-si adauge titluti din cartile de povesti.
Daca ar candida su numele sau adevarat , ar fi mai decent , chiar daca nu ar ave sanse reale.
Nici asa nu are !
Dar din folosirea unui titlul la care nu are dreptul si cu cv-falsificat e pasibil de Codul penal...asa ca...
La data de 1 ianuarie 1999 a fost numit "prin de Hohenzollern-Veringen" de ctre ASR prinul Friedrich Wilhelm, eful casei princiare de Hohenzollern-Sigmaringen, numele su legal devenind Radu Hohenzollern Veringen Duda. Prin noul Statut al Casei Regale semnat de Regele Mihai al Romniei la 30 decembrie, 2007, Radu a primit titlul de "Principe al Romniei" cu apelativul de "Alte Regal" i urmeaz s poarte titlul de "Altea Sa Regal Principele Consort al Romniei" ncepnd de la moartea lui Mihai.Care este deci probleme ta Lordule ?Faptul ca Radu Duda foloseste un titlu pe care TU nu il recunosti ci doar Casa Regala ?Romania nu este monarhie intr-adevar ,dar asta nu inseamna ca regina Angliei daca se va afla candva in Romania trebuie numita Liz.
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 10:03
apelativul tau de Lord ,cum este ,cum suna,cine ti-l recunoaste ?
misteva2005
53 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 12:02
Este foarte bine ca regele a luat aceasta hotarare!
Domnilor, regele a luat aceasta hotarare i nu altcineva!
Poate isi vor da seama romanii ca mai exista pentru noi ultima si singura sansa de a trai mai bine intr+o tara respectata in Europa.
Sansa aceasta este monarhia. Regele nostru asteapta cred, de la noi un semn, ca am inteles in sfarsit ce trebuie facut sa scapam de toti tampitii acestia care sunt acum la conducere.
9am027348
3 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 13:35
De ce sa nu candideze la alegerile prezidentiale??? ... poate invova cineva vreun motiv???....parerea mea este ca va si castiga... asta ii deranjaza pe foarte multi. Eu iti doresc mult succes Principe Radu!!! Schimba aceasta Romanie in care ne-am simtit umiliti atata amar de vreme.
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 13:37
dedicatie speciala si din toata inima pt.mult iubitul print radu duda
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mihai5_2
291 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 16:49
Asta-i viziunea lui 666PERTE FLORIN PREDA (ce-i zicea i "florin, biat ru") pentru urmtorii 30 de ani. E vremea s nu mai cochetm cu mitocnia. A fost mult prea mult i uite unde am ajuns!
lorduljohn
499 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 18:32
De la: vaneamarin, la data 2009-05-02 09:34:09
De la: lorduljohn, la data 2009-05-02 01:46:11
Nici asa nu are !
La data de 1 ianuarie 1999 a fost numit "prin de Hohenzollern-Veringen" de ctre ASR prinul Friedrich Wilhelm, eful casei princiare de Hohenzollern-Sigmaringen, numele su legal devenind Radu Hohenzollern Veringen Duda. Prin noul Statut al Casei Regale semnat de Regele Mihai al Romniei la 30 decembrie, 2007, Radu a primit titlul de "Principe al Romniei" cu apelativul de "Alte Regal" i urmeaz s poarte titlul de "Altea Sa Regal Principele Consort al Romniei" ncepnd de la moartea lui Mihai.Care este deci probleme ta Lordule ?Faptul ca Radu Duda foloseste un titlu pe care TU nu il recunosti ci doar Casa Regala ?Romania nu este monarhie intr-adevar ,dar asta nu inseamna ca regina Angliei daca se va afla candva in Romania trebuie numita Liz.
Faptul ca Friedrich Wilhelm l-ar fi numit prin de Hohenzollern-Veringen este un fals ca si CV-ul sau !
Friedrich Wilhelm a dat un comunicat i care a dezmintit ca l-ar fi numit print pe Duda.
Mihai -fostul rege-poate numi oricum doreste pe ginerele sau, asta nu inseamna ca acesta are dreptul legal de a purta si de afi apelat cu acest nume.
In Romania nu a existat niciodata dreptul unei femei la tron (Constitutia din 1923) , iar Mihai nu poate schimba asta .Deci nu exista nici titulatura de nu ar putea fi de "Altea Sa Regal Principele Consort al Romniei" .Daca Romania ar redeveni monarhie , urmatorul rege ar fi (dupa MihaiI) nepotul sau Nicolae si nu Margareta.
Faptul ca eu ii recunosc sau nu , titlul , nu are nici o importanta.
Regina Angliei e Regina si se bucura , indiferent de tara democratica in care se afla in vizita, de toate onorurile la care este indreptatita !
IUar CV -ul sau este FALS !
lorduljohn
499 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 18:37
De la: gabigabi, la data 2009-05-02 10:03:49 apelativul tau de Lord ,cum este ,cum suna,cine ti-l recunoaste ?
N-ai inteles !
lorduljohn este un pseudonim ( de fapt o porecla primita in studentie - din anumite motive care nu au nici o importanta si care este cunoscuta de foarte putine persoane) pe care il folosesc pe acest forum !
Nu ma consider un Lord si nu am pretentia de a-mi recunoscut acest titlul pentru ca nu il detin.
Eu sun alt fel de lord , iar cei care ma cunosc cu adevarat recunosc acest lucru.
mihai5_2
291 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 20:21
De la: lorduljohn, la data 2009-05-02 18:32:34 ...In Romania nu a existat niciodata dreptul unei femei la tron (Constitutia din 1923) , iar Mihai nu poate schimba asta...
Aa este. i M.S. Regele Mihai tie acest lucru. De aceea a folosit condiionalul optativ "dac poporul romn va voi...". De aceea dup decesul Regelui nu va deveni automat regin ci va fi doar "Custode al Coroanei Romaniei".
ariams_2007
20 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 03:39
AR FI FOARTE BINE GANDIT DACA S-AR HOTARA SA CANDIDEZE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE,POATE AR SCOATE TARA ASTA DIN MIZERIE,HOTIE SI NESIGURANTA.VREAU SA MAI TRAIESC SI EU CATIVA ANI INTR-O TARA REGALISTA SA VAD CUM ESTE CA DE COMUNISTI M-AM SATURAT.....!!!!!!II II UREZ MULTA BAFTA........!!!!!!