Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 11:15
daca dvs.,dle Gigilipianu,nu puteti face diferenta dintre prezenta si prestatia lui Radu Duda si cea a lui Vadim Tudor atunci, Dumnezeu cu mila ! sunteti o dezamagire ptr.mine,va spun sincer ....toata argumentatia si toate frazele dvs., rotunjite nu sunt decit moneda calpa!
|
|
ariams_2007 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 16:14
BA SA CANDIDEZE CA SUNT MULTI CARE VOR SA-L VOTEZE SI SA CASTIGE ALEGERILE,SA DEVINA TARA REGAT CA NE-AM SATURAT DE ACESTI GUVERNANTI CARE-SI FAC PENSII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI,RUSINE SA LE FIE!!
|
|
veuban 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 16:25
De ce va mira ca lumea este dispusa sa voteze cu principele Duda?
Oamenii sunt atat de sictiriti de actualii politicieni ca ar fi in stare sa voteze si cu un iepure, daca ar candida la alegeri. Iar cetateanul Radu Duda are pana in prezent o atitudine civilizata si linistita, nu corupta, smechera si mafiota, ca majoritatea politicienilor nostri actuali. Care dupa cum vedem au dat la pace, ca doar corb la corb nu scoate ochii * |
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 16:36
@ariams - CETATEANUL Radu Duda a afirmat ca nici nu se pune in discutie reinstaurarea Monarhiei ! nu mai spune lucrul asta pentru ca este un neadevar si ptr.ca aduce daune persoanei lui,in acest moment ! DAR,asta nu inseamna ca n-ar fi necesar un referendum pe tema formei de guvernamint ;si sunt 4 mari si late : republica Constitutionala ? Parlamentara ? Prezidentiala sau Monarhie ? indiferent care va fi raspunsul la aceasta intrebare :ce-si doresc romanii ? ea trebuie pusa ca sa ne lamurim si noi odata care-i trendul,ca sa zic asa !
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 18:24
Stau si ma gandesc...,descurajat de tot ce se intampla in ultimii 20 de ani...Parerea mea este ca in conditiile impuse de cei ce conduc Europa-America au toata puterea sa ia masuri asa fel ca noi sa...Vreau sa spun ca nu depindem de noi...N-am depins niciodata.Daca meteoric au aparut personaje eroice...,li s-a "taiat capul"...Poate ca d-l Duda are intentii bune...Poate.Defapt eu unul nu stiu cine sta in spatele dansului...,ca dealtfel ca in spatele oricarui candidat....Constitutia actuala nu permite putere de decizie a presedintelui,iar interesele parlamentarilor grupati in clici n-au nici in clin nici in maneca cu interesele natiunii romane....Sa votez...Sa nu votez...Mai votez odata.Mai trec cinci ani...Eu,anonimul ,cu sticla de alcool intreb:-Eu cu cine votez?
|
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 18:51
De la: ariams_2007, la data 2009-05-13 16:14:05BA SA CANDIDEZE CA SUNT MULTI CARE VOR SA-L VOTEZE SI SA CASTIGE ALEGERILE,SA DEVINA TARA REGAT CA NE-AM SATURAT DE ACESTI GUVERNANTI CARE-SI FAC PENSII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI,RUSINE SA LE FIE!! Zii sa mori tu,pe duda vor sa-l voteze aia multi si prosti,asa ca tine,sclavule,sluga regala
|
|
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 08:06
@vasile,cum as putea sa va contrazic ? din pacate , postarea dvs. dovedeste ca nici prea lucid nu-i bine sa fii ; ori devii alcoolic,ori fugi din tara,ori te-mpusti ,ori nu-ti mai pasa ! dar parca uneori,cind interese lor coincid cu ale noastre se mai poate intimpla ceva....dar nu sunt sigura nici de asta !
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:24
De la: ariams_2007, la data 2009-05-13 16:14:05BA SA CANDIDEZE CA SUNT MULTI CARE VOR SA-L VOTEZE SI SA CASTIGE ALEGERILE,SA DEVINA TARA REGAT CA NE-AM SATURAT DE ACESTI GUVERNANTI CARE-SI FAC PENSII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI,RUSINE SA LE FIE!! si daca devine tara regat tu crezi ca schimbi ceva? iti garanteaza tie ceva ca daca scrie monarhie constitutionala in loc de republica parlamentara traiesti mai bine? eu le vad cam asemanatoare cele 2 forme. atat ca ai "presedinte" pe viata. |
|
|
|
|
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 15:29
@leo - cind a venit in tara Carol , in Tarile Romane se mai purtau salvari ; un OM a avut o viziune ,o imensa ambitie si tenacitate si a reusit faca din cei considerati de Europa a fi "greu guvernabili ",o TARA -un ReGAT ! puterea crezului si a exemplului personal,poate face minuni !
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:19
De la: gabigabi, la data 2009-05-14 15:29:38@leo - cind a venit in tara Carol , in Tarile Romane se mai purtau salvari ; un OM a avut o viziune ,o imensa ambitie si tenacitate si a reusit faca din cei considerati de Europa a fi "greu guvernabili ",o TARA -un ReGAT ! puterea crezului si a exemplului personal,poate face minuni ! GABI ! TU NU INTELEGEI CA AFOST VORBA DE CAROL I ??? DE REGELE CAROL I ??? CE E GREU DE INTELES ? A FOST AUNCI VALABIL ! ACUM NU MAI ESTE VALABIL ! |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:36
De la: lorduljohn, la data 2009-05-14 19:19:55.....................Stiti?Cand a venit Carol I in Romania,un curent destul de mare al politicienilor,al ziaristilor patiti de politicieni...,faceau glume de mahala pe seamaDe la: gabigabi, la data 2009-05-14 15:29:38@leo - cind a venit in tara Carol , in Tarile Romane se mai purtau salvari ; un OM a avut o viziune ,o imensa ambitie si tenacitate si a reusit faca din cei considerati de Europa a fi "greu guvernabili ",o TARA -un ReGAT ! puterea crezului si a exemplului personal,poate face minuni ! regelui.Timpul a dovedit ca hahalerele,cu interesul lor,nu aveau dreptate.Ma uit mai sus si citesc aproape aceleasi expresii de mahala privind anumite personaje....Una este sa -ti arati neancrederea,alta este sa-ti sustii convingerile jignondu-i pe cei ce nu sunt de acord cu judecata,sau INTERESUL tau.
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:38
oameni buni, regele Carol I era german si nu roman. asa ca avea un upgrade la capitolul onoare.
nu mai este cazul pentru ca nu vine nici un german acum. sa va dau exemplu de regi si fosti viitori regi romani? carol al II-lea si mihai... de ce nu ii caracterizati voi cu manualul de istorie in mana? nu e asa ca e o mare diferenta? |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:03
subiectul acestui topic este Radu Duda si ,de fapt,vorbeam despre el si posibilitatea ca un OM sa aibe o viziune pe 30 de ani pentru Romania si asa cum s-a putut infaptui odata o minune cu poporul asta,sa se mai poate o data ! trebuie rupta pisica-n doua si sa terminam cu mahalagismele si miticii lasati de capul lor !.....cu alte cuvinte,acest om mi se pare o sansa sa revenim la normal !
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 14:39
inca nu suntem pregatiti pentru o schimbare radicala...nu are sanse..poate la celelalte alegeri...merita incercat...BRAVOOO!
|
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:41
ESTI TOTALA si CULTIVATA GABI! Iarta-le prejudecati-le, ideile preconcepute, inhibitiile, limitele...! 600 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:03 Citeaza Raspunde subiectul acestui topic este Radu Duda si ,de fapt,vorbeam despre el si posibilitatea ca un OM sa aibe o viziune pe 30 de ani pentru Romania si asa cum s-a putut infaptui odata o minune cu poporul asta,sa se mai poate o data ! trebuie rupta pisica-n doua si sa terminam cu mahalagismele si miticii lasati de capul lor !.....cu alte cuvinte,acest om mi se pare o sansa sa revenim la normal ! Raporteaza abuz de limbaj eladis1 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani Postat pe: 15 Mai 2009, ora 14:39 Citeaza |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:43
De la: eladis1, la data 2009-05-15 14:39:17inca nu suntem pregatiti pentru o schimbare radicala...nu are sanse..poate la celelalte alegeri...merita incercat...BRAVOOO! Iar tu, ELADIS, ia exemplu de la GABIGABI! |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:55
iti multumesc pentru apreciere @monarom, dar inteleg toate aceste reticente si chiar si dura opozitie ; omul asta,asa cum se prezinta el acum in fata noastra,este Altceva decit oricare dintre contra-candidati- chiar si Crin Antonescu pe care-l simpatizez in mod deosebit !
|
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 16:31
De la: ariams_2007, la data 2009-05-06 16:53:44FOARTE BINE FACE II UREZ SUCCES ,POATE SCOATE TARA ASTA CAT DA CAT LA LUMINA,CACI MIRACOLE NU POATE FACE ,DUPA CE A FOST FURATA ANI DE-A RANDUL DE TOTI GUVERNANTII....SA-I AJUTE DUMNEZEU. FELICITARI pentru modul in care ati pus problema, dati, astfel, clasa multor "eruditi" si versati in ale comentariilor politice, celor care au lipsit de la lectiile cu pricina cateva generatii... |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 16:48
De la: gabigabi, la data 2009-05-15 15:55:57iti multumesc pentru apreciere @monarom, dar inteleg toate aceste reticente si chiar si dura opozitie ; omul asta,asa cum se prezinta el acum in fata noastra,este Altceva decit oricare dintre contra-candidati- chiar si Crin Antonescu pe care-l simpatizez in mod deosebit ! Va multumeam pentru aprecierile privind stilulmeu jurnalistic, incisivitatea, felul de parodia, de a lega jocuri de cuvinte, nu pentru orientarea politica despre care nu aveam cum sa imi dau seama fara comentarii sau articole publicate, transparente. Colegii de pe forum au tendinta sa creada ca sunt un adept al personajului Radu Duda, al pseudo-monarhismului intarziat, depasit, sau ca sunt un inversunat antiptizant al Basesculkui, Iliescului, Antonescului, Tariceanului, Voiculescului, Vadimului...Pe Geoana nu l-am pomenit din cauza numelui greu de declinat in genitiv...Eu doar scriu, emit, comit, contrariez, contra-opinez, provoc si..., jurnalistic vorbind, in sensul suprem al libertatii presei si exprimarii, scriu cum vreau, ce vreau, despre cine vreau si nu am complexele mercenarului platit "sa ucida cu mintea tainele ce le-ntalneste in calea sa, pe flori, pe buze sau morminte"*!)...Urlu cu propriul meu timbru si rupandu-mi propriul laringe un fel de manifest tardiv pentru resimplificarea, reprimenirea, recuperarea... omenirii! In rest..., cei mai multi dintre noi suntem (aproape) normali, dar din ce in ce mai solitari, mai labili, mai stingheri, mai stranii... |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 17:26
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-06 21:14:29De la: lorduljohn, la data 2009-04-06 19:28:48[quote name='CAMELYA_ |
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 19:46
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-05-14 19:36:08 Dle Florescu nu am insultat pe nimeni ! Monarhia a avut un rol foarte imortant in Romania. Dar am avut doar doi regi adevrati : Carol I si Ferdinand . Atat ! Monarhia s-a incheiat rolul ! Acum e cel putin desueta ! |
|
georgetamay 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:13
monarom2000, va faceti bine treaba de sustinator al "Principelui", sper sa merite dedicatia dvs. Dupa mine, talentul si daruirea dvs. ar fi demne de o cauza mai buna. Dar, poate gresesc, numai Dumnezeu stie totul. Va urmaresc cu interes ideile.Poate ca stiti dvs. daca "Principele" doreste sa fie ales pentru o durata de 4 ani ori vizeaza sa reinstaleze monarhia, guvernarea pe toata durata vietii? Folosesc ghilimele, deoarece in contextul dat de candidatura la Presedintia tarii, e ca si cum ar candida la pozitia de Creator de Moda un "Inalt Prea Sfintia Sa". Daca vrea sa fie Presedinte al unui stat democratic, sa renunte la "Principe" si sa se recomande cu alte titluri, mai ales obtinute de dansul, nu prin casatorie.
|
|
moshunasty 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:50
da...iti dau dreptate o schimbare ar trebui...dar cine sa ne-o ofere? sunt de acord in ce priveste credibilitatea principelui fata de ceilalti candidati, dar sunt si sceptic la ce s-ar putea intampla dupa alegeri daca e sa castige
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:02
De la: georgetamay, la data 2009-05-16 11:13:39monarom2000, va faceti bine treaba de sustinator al "Principelui", sper sa merite dedicatia dvs. Dupa mine, talentul si daruirea dvs. ar fi demne de o cauza mai buna. Dar, poate gresesc, numai Dumnezeu stie totul. Va urmaresc cu interes ideile.Poate ca stiti dvs. daca "Principele" doreste sa fie ales pentru o durata de 4 ani ori vizeaza sa reinstaleze monarhia, guvernarea pe toata durata vietii? Folosesc ghilimele, deoarece in contextul dat de candidatura la Presedintia tarii, e ca si cum ar candida la pozitia de Creator de Moda un "Inalt Prea Sfintia Sa". Daca vrea sa fie Presedinte al unui stat democratic, sa renunte la "Principe" si sa se recomande cu alte titluri, mai ales obtinute de dansul, nu prin casatorie. Va multumesc... pentru sinceritate. Un raspuns sumar la problemele pe care le ridicati in comentariu ar slabi argumentele...Ma limitez, deocamdata, la a va sugera urmarirea in continuare a temei "Principele Radu Duda" privind si in Franta, Anglia, Germania...unde titlurile nobiliare, aristicratice obtinute direct prin succesiune, sau prin alianta si alaturate numelor cetatenesti nu sunt decat o eticheta, un blazon care pun in lumina istoria si traditionalismul acestor state moderne in care concilierea dintre generatii si clase sociale a fost realizata demult, cu peste 50 de ani inaintea Romaniei. Nu mai departe Bulgaria, pentru care regele Semion, ultimul suveran monarhic similar Regelui Mihai, intrand in politica republicana si ajungand premier, prin guvernul ales, a salvat tara de la cea mai amenintatoare prapastie de dupa caderea comunismului. Intrati pe blogul Principelui si al Casei Regale, accesati ziarele, revistele, informatiile, comentariile, inclusiv ale istoricilor,. despre acest subiect, o buna documentare ajuta mult intelegerii fernomenelor. Nu fac un secret din a va marturisi ca intuiesc, deduc un adevar simplu, izbitor, socant poate: daca America, daca acel "guvern" mondial din umbra doreste un Obama si chiar il aduce la putere, este lesne de inteles cat de simplu este sa il "ajuti" pe Radu Duda, sau pe cine doresc ei (aceasta-i intrebarea....) sa ocupe jiltul de la Cotroceni in contextul actual, de obamizare mondiala si de obamiada locala. Un context al crizei, al necesitatii depasirii unui punct critic, cel mai critic in ultimul secol. Daca se vrea razboi, va fi razboi. Daca se vrea reintoarcerea lumii la moralitatea crestina, la pacea spirituala, asa va fi si va fi - sa speram cu totii- mai bine, mai sigur, mai modern, mai moral... Va doresc o zi deosebita! |
|
mariuskey 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:10
nu cred ca ar transforma tara in regat decat daca ar avea sustinerea parlmentului si a senatului sa schimbe constitutia eu am lansat aceasta tema nu ca adept al lui ci ca adept al faptului ca nu are nimic de a face cu scoala de partid si cu scoala rusa de partid deci nu a facut scoli comuniste si nu are nimic in constiinta sa despre marile manipulari care au avut loc la alegerile din 90 si 92 cand am pierdut tot ce am realizat prin moartea nevinovatilor din decembrie 89.Cei mai tari la ora actuala ca bani si putere sunt cei ce au avut legaturi si functii inainte dev 89 care au stiut cum sa faca si sa desfaca ceea ce poporul gandea totusi am avbut noroc sa ne lase sa alegem dar nu prea am avut ce alege pt ca niciodata nu au fost lasati oamenii adevarati sa faca dezinteresat ceva pt cei multi banii publici totdeauna au fost deturnati in conturile catorva sute dintre noi care se imbogatesc in continuare in timp ce noi punem botul la discursuri gen trebuie sa producem mai mult decat cheltuim ceea ce este adevarat dar cu asta ni se inchide mereu gura si uitativa ce fac majoritatea patronilor cu noi si la faptul ca exista in tara asta multi oameni mai presus de lege de aceea m-am gandit sa va intreb daca radu duda sau cum l-o chema este o alternativa in sensul ca va schimba ceva in bine pt noi toti si pt viitorul copiilor nostrii pentru a nu mai fi tentati sa fim slugi prin alte tari la jumatate din salariul pe care l-ar primi un cetatean al acelui stat cinste celor care lucreaza afara dar pacat ca tot pe smecherii ii imbogatesc.Mi-ar placea mult ca noi sa fim tentati mai repede sa ne angajam oriunde pe un salariu care sa-ti permita sa traiesti decent sa nu fi nevoit sa te imprumuti pt vacante sau lucruri mult mai banale decat sa incerci tot timpul sa speculezi cum ai putea sa castigi pe prostia altora sau pe a-ti smecheri angajatii.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:22
as mai adauga ce imi povestea bunica mea de vremea regelui mihai cand stiu sigur ca ei simpli tarani au trait bine pe munca lor la camp din pacate acum daca muncesti nu ai timp sa castigi si nu putem fi toti angajatide top dar angajatii de top pleaca afara sa castige zeci de mii de euro intimp ce la noi castiga sume asa mari nonvalori cu cat o duce mai bine patura saraca de la noi cu ata o duc mai bine restul si implicit statul in sine dar la ce afaceri au facut guvernele noastre in ultimii 20 de ani nu-i de mirare ca ne dam cu masini vechi pe strazile care le avem si ne chinuim sa supravietuim de la o luna la alta cu rate si cu facturi sa nu mai vb de preturi ca avem preturi mari la niste salarii de mizerie plus ca nu e platita munca adevarata
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:23
Scimbarea formeii de guvernant intr-o tara, indiferent care este aceea, necesita: o REVOLUTIE, un RAZBOI CIVIL...sau, democratic si modern, UN REFERENDUM, fie la initiativa parlamentului, fie la initiativa societatii civile. Poate ca nu ar strica un referendum in Romania, pntru legitimitatea democratiei postcomuniste, a istoriei recente de dupa lovitura de stat/revolutia din decembrie `89.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:26
Multumesc pentru acceptarea opiniilor si a prieteniei pe forum.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:33
corect ce spuneti eu va spun asa pe mine personal nu ma intereseaza cum il cheama sau cine e cel presedinte parlamentar sau senator ma intereseaza sa simt ca sunt protejat si ca pot sa traiesc si sa pot sa-mi aduc aportul in comunitate fara a avea vreo functie fara sa ma simt furat inselat si tinut de fraier de proprii conducatori oricum principele ar avea nevoie de o mare sustinere ca sa poata schimba in bine ceva
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:34
cu placere
|
|
|
|

Stau si ma gandesc...,descurajat de tot ce se intampla in ultimii 20 de ani...Parerea mea este ca in conditiile impuse de cei ce conduc Europa-America au toata puterea sa ia masuri asa fel ca noi sa...Vreau sa spun ca nu depindem de noi...N-am depins niciodata.Daca meteoric au aparut personaje eroice...,li s-a "taiat capul"...Poate ca d-l Duda are intentii bune...Poate.Defapt eu unul nu stiu cine sta in spatele dansului...,ca dealtfel ca in spatele oricarui candidat....Constitutia actuala nu permite putere de decizie a presedintelui,iar interesele parlamentarilor grupati in clici n-au nici in clin nici in maneca cu interesele natiunii romane....Sa votez...Sa nu votez...Mai votez odata.Mai trec cinci ani...Eu,anonimul ,cu sticla de alcool intreb:-Eu cu cine votez?