florescu_vasile2001_2
326 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 15:10
 Sa fii un Mare Anonim si sa-ti permiti sa jignesti personalitati aruncand cu noroi plamadit in curtea Ta, dara sa nu aduci argumente ci doar pareri...simpliste,  este o dovada de proasta crestere si educatie.In loc de argumente se sustine sus si tare ca X este ....VALEU...!Mare-i gradina Domnului...Iarta-i Doamne,ca nu stiu sa stea de vorba!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 15:44
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-05-23 15:10:38 Sa fii un Mare Anonim si sa-ti permiti sa jignesti personalitati aruncand cu noroi plamadit in curtea Ta, dara sa nu aduci argumente ci doar pareri...simpliste, este o dovada de proasta crestere si educatie.In loc de argumente se sustine sus si tare ca X este ....VALEU...!Mare-i gradina Domnului...Iarta-i Doamne,ca nu stiu sa stea de vorba!!!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 16:05
9am031....limbajul tau are parfum,nu gluma ! dar cind dl.presedinte a Mintit privindu-ne in ochi cum ca fiica sa e facut facultatea in america, tot atit de suparata ai fost ?....
ptr. @eugenb si @dorinilie : DACA afirmatia voastra este corecta ,atunci E.Constantinescu a avut dreptate ! l-au invins structurile securiste si nu numai pe el ci pe noi toti ! Iliescu acuzat de colaborare cu KGB ; Basescu ca ar fi ofiter activ....acum voi ziceti ca si Duda e sub acoperire ! intrebarea mea ptr.voi este : Daca si unul si altul sunt ai securitatii ,de ce a fost scos Duda la inaintare ? ca sa-l inlocuiasca pe Basescu,intrucit nu mai corespunde noilor realitati internationale ? sau doar ca sa-i arate pisica ?....
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 17:11
Lui gabigabi
1.- Ati afirmat, iar monarom2000 v-a sustinut ca :
daca procedezi la excluderea lui Geoana, Basescu, Stolojan si Crin Antonescu adica pe cei despre care a facut scriere @monamon, ramane Radu Duda ! Adica taman subiectului ! E simplu de inteles !
Aici ati facut o confuzie. Topicul aceste ii este dedicat cetateanului Duda candidat la fiunctia de Presedinte a Romaniei, ceilalti au fost amintiti doar ca un termen de comparatie. Atat doar si nimic mai mult. Asa ca nu ma intereseaza ! Pe mine ma intereseaza pana unde va merge NEOBRAZAREA acestui cetatean roman. Pentru mine el este doar un PARVENIT, care nu a adus Statului roman niciun AVANTAJ.Doar a FURAT acesta tara. Ca a FENTAT-O si pe sotia lui este treaba lor, dar cand amesteca si numele de ROMANIA ma JIGNESTE si pe mine.
El este pentru mine doar un MINCINOS si un PARVENIT care beneficiaza de AVANTAJE de niste POLITICIENI CORUPTI si MINCINOSI ca si strabunii sotiei. Faptul ca a renuntat la numele PARINTILOR sai imi spune multe despre el.
Era o vorba : Decat CODAS la oras, mai bine in satul tau FRUNTAS !.
El a ales : Este CODOS la oras, decat om cinstit in tara lui !. A ajuns sa isi scoata sotia la inaintare pentru ca sa se ajunga el. Acesta-i omul care vrea sa ajunga PRESEDINTE al ROMANIEI, daca a vazut ca REGE nu are nicio sansa. RUSINE cetatene DUDA. Nici etnia din care pace parte nu-l recunoaste de OM, ca de REGE nici nu este vorba !
2.- Iliescu nu stiu daca a fost KGB -ist. Stiu in schimb ca are studii de Constructii Hidrotehnice la Moscova. Daca a fost "racolat" de KGB nu am date.
Basescu stiu ca a fost absolvent al Institutului de Marina din Constanta si a ajuns sa fie Capitan de Cursa lunga si mai apoi Sef de Reprezentanta Romaneasca in Olanda. Dar nu stiu daca a fost "racolat" de "Securitate" (oricum toate raportarile trebuiau sa aiba VIZA si a SECURISTULUI oficial).
Eu nu am spus ca Duda a fost SECURIST ci ca trebuie verificat TRECUTUL lui pentru ca nu s-a respectat IERARHIA MILITARE. Acest lucru (de nerespectare a regulamentelor militare) se putea facea pe timpul lui Ceausescu numai cu aprobarea si la propunerea Securitatii. Dupa revolutie numai cu aprobarea Presedintelui Romaniei si a Guvernului Romaniei. Si nu au fost prea multi cei a caror activitate NELEGALA ar trebui sa fie verificati. Stiti de cine vorbesc ! L-am inclus si pe domnul Constantinescu pe Lista ! Nu este chiar "usa de biserica" cul il credeti (era chiar MONARHIST, ati uitat ?).
Faptul ca l-ati gasit pe Duda un posibil Presedinte al Romaniei, in locul altuia, dovedeste "supeficialitatea" cu care judecati problema. Daca Duda nu era "monarhist" din interes, tot pe el il socoteati nimerit sa va fie Presedinte al tarii ? Sau atuncea l-ati fi intrebat daca n-a fost Comunist sau "turnator" al Securitatii in timpul Facultatii si dupa absolvire ?
Eu am venit cu date concrete care nu justifica CARIERA MILITARA" a CETATEANULUI R.DUDA. Explicatii de lamurire a acestui aspect nu le-a adus nici Duda nici altcineva. Pana la proba contrara eu il declar pe CETATEANUL RADU DUDA un MINCINOS si un PARVENIT. Sa-mi dovedesca cineva ca am gresit si am sa fiu primul tot aici care voi declara (cand voi afla) ca m-am inselat si ca imi voi cere scuzele de rigoare. Dar trebuie sa-mi DOVEDEASCA cu date concrete si la obiect (ca intre doi OFITERI IN REZERVA - chiar daca eu am ani de ACTIVITATE sub HAINA MILITARA, cand el nici nu cunostea CULOAREA hainei militare, o cunostea, poate) pe cea de la RECUZITA din Teatru).
Mai multa SERIOZITATE va rog ! Am pretentia ca stiu acuma, cand un om este un PARVENIT (si MOLDOVEAN pe deasupra) si cand SE DA doar de a fi, dar nu este deloc de VITA REGALA (cine are BANI acum, poate sa-si CUMPERE titlul de PRINCIPE sau de ALTETA REGALA de la orice CASE REGALE din Europa - "foamea" este peste tot).
|
|
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 18:41
De la: eugenb, la data 2009-05-23 17:11:04Lui gabigabi
daca procedezi la excluderea lui Geoana, Basescu, Stolojan si Crin Antonescu adica pe cei despre care a facut scriere @monamon, ramane Radu Duda ! Adica taman subiectului ! E simplu de inteles !
Aici ati facut o confuzie. Topicul aceste ii este dedicat cetateanului Duda candidat la fiunctia de Presedinte a Romaniei, ceilalti au fost amintiti doar ca un termen de comparatie. Atat doar si nimic mai mult. Asa ca nu ma intereseaza ! Pe mine ma intereseaza pana unde va merge NEOBRAZAREA acestui cetatean roman. Pentru mine el este doar un PARVENIT, care nu a adus Statului roman niciun AVANTAJ.Doar a FURAT acesta tara. Ca a FENTAT-O si pe sotia lui este treaba lor, dar cand amesteca si numele de ROMANIA ma JIGNESTE si pe mine.
El este pentru mine doar un MINCINOS si un PARVENIT care beneficiaza de AVANTAJE de niste POLITICIENI CORUPTI si MINCINOSI ca si strabunii sotiei. Faptul ca a renuntat la numele PARINTILOR sai imi spune multe despre el.
El a ales : Este CODOS la oras, decat om cinstit in tara lui !. A ajuns sa isi scoata sotia la inaintare pentru ca sa se ajunga el. Acesta-i omul care vrea sa ajunga PRESEDINTE al ROMANIEI, daca a vazut ca REGE nu are nicio sansa. RUSINE cetatene DUDA. Nici etnia din care pace parte nu-l recunoaste de OM, ca de REGE nici nu este vorba !
2.- Iliescu nu stiu daca a fost KGB -ist. Stiu in schimb ca are studii de Constructii Hidrotehnice la Moscova. Daca a fost "racolat" de KGB nu am date.
Basescu stiu ca a fost absolvent al Institutului de Marina din Constanta si a ajuns sa fie Capitan de Cursa lunga si mai apoi Sef de Reprezentanta Romaneasca in Olanda. Dar nu stiu daca a fost "racolat" de "Securitate" (oricum toate raportarile trebuiau sa aiba VIZA si a SECURISTULUI oficial).
Eu nu am spus ca Duda a fost SECURIST ci ca trebuie verificat TRECUTUL lui pentru ca nu s-a respectat IERARHIA MILITARE. Acest lucru (de nerespectare a regulamentelor militare) se putea facea pe timpul lui Ceausescu numai cu aprobarea si la propunerea Securitatii. Dupa revolutie numai cu aprobarea Presedintelui Romaniei si a Guvernului Romaniei. Si nu au fost prea multi cei a caror activitate NELEGALA ar trebui sa fie verificati. Stiti de cine vorbesc ! L-am inclus si pe domnul Constantinescu pe Lista ! Nu este chiar "usa de biserica" cul il credeti (era chiar MONARHIST, ati uitat ?).
Faptul ca l-ati gasit pe Duda un posibil Presedinte al Romaniei, in locul altuia, dovedeste "supeficialitatea" cu care judecati problema. Daca Duda nu era "monarhist" din interes, tot pe el il socoteati nimerit sa va fie Presedinte al tarii ? Sau atuncea l-ati fi intrebat daca n-a fost Comunist sau "turnator" al Securitatii in timpul Facultatii si dupa absolvire ?
Eu am venit cu date concrete care nu justifica CARIERA MILITARA" a CETATEANULUI R.DUDA. Explicatii de lamurire a acestui aspect nu le-a adus nici Duda nici altcineva. Pana la proba contrara eu il declar pe CETATEANUL RADU DUDA un MINCINOS si un PARVENIT. Sa-mi dovedesca cineva ca am gresit si am sa fiu primul tot aici care voi declara (cand voi afla) ca m-am inselat si ca imi voi cere scuzele de rigoare. Dar trebuie sa-mi DOVEDEASCA cu date concrete si la obiect (ca intre doi OFITERI IN REZERVA - chiar daca eu am ani de ACTIVITATE sub HAINA MILITARA, cand el nici nu cunostea CULOAREA hainei militare, o cunostea, poate) pe cea de la RECUZITA din Teatru).
Mai multa SERIOZITATE va rog ! Am pretentia ca stiu acuma, cand un om este un PARVENIT (si MOLDOVEAN pe deasupra) si cand SE DA doar de a fi, dar nu este deloc de VITA REGALA (cine are BANI acum, poate sa-si CUMPERE titlul de PRINCIPE sau de ALTETA REGALA de la orice CASE REGALE din Europa - "foamea" este peste tot).
Ai reptate ! Topicul este despre PARVENITUL DUDA(NU AM TREABA CA-I SI MOLDOVEAN PENTRU CA AR INSEMNA SA-L INSULTAM PE AL. I . CUZA)care fara drept isi spune principe si Alteta regala (poate o fi si de ai lui Cioba si Radulescu>>??)
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 20:37
De la: lorduljohn, la data 2009-05-23 18:41:45De la: eugenb, la data 2009-05-23 17:11:04Lui gabigabi
Ai reptate ! Topicul este despre PARVENITUL DUDA(NU AM TREABA CA-I SI MOLDOVEAN PENTRU CA AR INSEMNA SA-L INSULTAM PE AL. I . CUZA)care fara drept isi spune principe si Alteta regala (poate o fi si de ai lui Cioba si Radulescu>>??)
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 20:39
O AR DE POVESTE.(Romeo Tarhon)
... A fost odat ca niciodat, cci dac n-ar fi fost nu s-ar pomeni i nu s-ar povesti (dar s-ar nscoci i tot va fi fost), departe, departe de lume, dincolo de mri i cele patru zri, a fost o minunie de mprie, neasemuit de frumoas i bogat, cu muni din nestemate, cmpii de aur i ruri de argint i unde curgeau praiele de lapte i miere doar s te apleci i s-i umpli dup (ne)voie ulcica, unde casele aveau temelii din chifle albe, perei de turt dulce i acoperiuri din plcinte cu nuc,rahat i stafide de crpau oarecii ronind prin poduri i unde i cel mai nevoia rnda avea n bttur car de aram cu roile din cacaval, cai o mndree i puzderii de ortnii i dobitoace ndopate cu torturi i prjituri i adpate cu sucuri de nectar i fructe.
i nu era zi de la Dumnezeu s o duc norodul din greu, s nu aib de toate pe mas i numai lucruri scumpe prin cas, s nu i geam i celui mai srman covatele pline pn-n tavan cu gogoi dulci i pufoase, cu care odraslele unsuroase se jucau de-a bulgrii de zpad, de nu aveai pe unde merge pe strad i cu care, cei mari, vrednici gospodari, cu burile burduite i bucile rumenite, cldeau cpie din gogoi pe pari s aib iarna de mncare pentru cai, pentru mgari i pentru fiecare . Grase i frumoase, femeile hrnicoase foarte (i cu gurile sparte...), gteau poale-n bru cu poalele-n bru, coceau plcinte din fin de gru, cozonaci i baclavale (stnd i ele la taclale...) i frigeau muni de langoi i gogoi de nnebuneai doar s le miroi. Iar brbaii aduceau (deci nu stteau...) cele necesare pentru- ndestulare (printre dou-cinci pahare...), fr cazn i-opinteal (aveau timp de chercheleal!), culegnd boabele coapte ce creteau de peste noapte, mari i grase parc-s prune, n- apucau s le adune din holde fr trebuin de arat, de semnat i cele de cuviin...
Nu se mai durase i nu se mai aflase (de pe vremea lui Nstase...) o aa ndestulare i risip aa mare de cnd n jil domnesc urcase crai bsesc, mprat portocaliu, ugub, haios, hazliu (zic-se c i chefliu...), de isprav ,om n sine,(se) tria mulam i bine i-l aprecia norodul i cel vrstnic i tot plodul, de la talpa de opinc, la bombeul de vldic.
Avea sfetnici nelepi(!), pricini cu biei detepi, dou fete cucuiete i un sfat sftos al rii contra lui i-ndestulrii. Nu tim cine l-a vrjit pe cel sfat ticloit, care bab, care cloan, care snoab cotoroan, preschimbndu-i n balaur(ahtiai de-averi i aur...). Scond foc pe nri i ...jos, din cinci capete i-un dos, s-au luat la lupt-n spade cu-mpratul cumsecade, la bti n buzdugane (n clnu i n bulane...) i la lupt strmb-dreapt (de un an l tot ateapt s-l bueasc, oriict, n pmnt pn la gt). Dar voinicul mprat (soi al naibii de brbat, crai cu tate vechi de crai...) d-i i lupt, au i vai, mai un pri cu ap vie s i dea puteri (se tie...), mai o baie de prostime (m scuzai, dar nu am rime!...), l-a luat pe zmeu de coad i-l vr pn la noad, gata paloul s-l scoa i s-l fac!...(de paia, ca pe zmeul Moliceanu care i stricase planu, Clin fie(!) de poveste, care-a fost i tot mai este figurant la firaie pus pe har i btaie, preschimbat din m-n zmeu, din nar n paraleu).
i ca oriice poveste, nainte mult mai este, de s-a dus vestea prin lume c-mpratul de acum e mai puin portocaliu (mai degrab ccniu) de mhnit i ctrnit. De aceea, s-a gndit ca n scurta lui vacan s presteze cu prestan (buctar i orator!) noi gogoi pentru popor. Micul mare mprat cam fusese ...suspendat de balaurul cpos ce ddu cu dnsul jos i-l vr o vreme-n glod. Revenit lng norod s-i umfle puterile (cum l tiu muierile), craiul Bse cel de ghind st la pnd s l prind pe zmeul pentacefal (ajuns ntr-un aa hal, de l rd i curcile!...) s i rup bucile i s-l lase fr cap(i), duelndu-se-n ciorapi (de picioare parfumate finc stau nfipte-n ... spate).
C-i de ru , c e de bine, cine s mai tie, cine?!... tiu c-n lume s-a dus veste despre ara de poveste i norodul, vezi, se teme c-a trecut rvnita vreme de huzur, de abunden i de mare apeten pentru chifle i gogoi (promise de mincinoi), poale-n bru i minciunele, papanai i merdenele...
Orice basm (ct de banal), are totui, un final i un tlc pentru moral (democrato-liberal...). Ct despre pitul crai,vom afla n luna mai (s mai creasc poamele, s se coac... geoanele, s dea florile la pruni i strechea n cpcuni). i-am nclecat pe-o turt s le stea n gt i-n burt! nclecai i-un bob de linte s i fie cui v minte!....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 20:50
De la: eugenb, la data 2009-05-23 17:11:04Lui gabigabi
.....meditatii, consultatii, consultanta ,....nsultanta !...Eugeneeee ,..o zgudui tare de tot nenicusrule !..
Chiar ma faci sa-l votez pe CETATEANUL, CANDIDAT LA PRES. Ro: R. DUDA !..daca mai postezi vr-o mizerie d-asata !... ai auzit de Ronald Reagan Eugene ?...tot actor a fost si el badie, ai vazut cum i-a pus pe rusi sa si-o faca-n palarie ?...
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 07:05
ma tot intreb :de unde vine ura asta ? ce se ascunde-n spatele ei ?! ...."Mincinos si Parvenit " !?! Doamne si e vreunul altfel ?.... dar eu v-am intrebat altceva !....
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 08:36
De la: eugenb, la data 2009-05-22 22:15:15 ...
1.- A facut ARMATA (ca militar TR-ist" - Termen Redus 6 sau 9 luni) sau NU pe vremea lui Ceusescu ? . Probabil DA, probabil NU. Eu am fost TR-ist doar 4 luni.
De la: eugenb, la data 2.- Cand a absolvit UNATC din Bucuresti a fost si AbSOLVENT al unei Scolii Militate de Ofiteri in REZERVA (deci a fost SUBLOCOTENENT) sau NU ? . Probabil DA, probabil NU. Eu DA.
De la: eugenb, la data 3.- Presupunand ca era in august 1984 SUBLOCOTENENT, nu avea cum sa devina in anul 2002 CAPITAN al Armatei Romane, din simplu motiv ca trebuia sa parcurga o anumita IERARHIE MILITARA (gradul de LOCOTENENT nu era abrogat, ci a fost abrogat cel de LOCOTENENT-MAJOR). El nu a putut fi inaintat la gradul de LOCOTENENT, pe timpul comunistilor, pentru ca acest grad presupunea ca este OFITER ACTIV (numai daca era SECURIST putea fi inaltat in grad chiar daca oficial era CIVIL).
La cca 10 ani dup terminarea facultii, cnd lucram ntr-un institut de cercetri ca specialist n electronic i telecomunicaii mi s-a propus s m transfer la un institut al Armatei. Mi se ofereau o mulime de avantaje: locuin, salariu mult mai mare i printr altele ...gradul de maior! deii eram doar sublocotenet n rezerv. Cum disciplina militar nu m atrgea (i 4 luni de armat mi s-au prut f. lungi dei am avut parte cred c de cele mai omeneti condiii posibile la acea vreme) pn la urm nu mi-am dat acordul i am fost lsat n pace. M-am ales doar cu un dosar cred c destul de voluminos la securitate - nu consider nimic nefiresc n asta - n urma verificrilor fcute att direct ct i mai discret. n scimb a acceptat un coleg de-al meu care era...frunta n rezerv. i a fost ncadrat direct cu gradul de cpitan!! De bun seam cu acordul securitii. Nimeni nu devenea miltar de carier dect cu acordul securitii, inclusiv eugenb.
De la: eugenb, la data 4.- Sa presupunem ca a fost avansat "pe merit" ...CAPITAN. ...COLONEL IN REZERVA. Iar un grad , cel de MAIOR nu este mentionat ....gradul de LOCOTENENT-COLONEL nu este mentionat nici el, dar sa zicem ca nu mai este bagat in seama, deoarece cel de COLONEL il acorda PRESEDINTELE Tarii a doua zi dupa era avansat de MAp . ...dar sa ajunga COLONEL IN REZERVA in anul 2006 (cand si-a sustinut DOCTORATUL IN STUDII MILITARE cu tema Securitatea europeana in evolutie, in noul context al democratiei si libertatii pe continent') nu pot sa cred ca a obtinut GRADELE MILITARE pe MERIT (desi tema aleasa este PUR POLITICA si nu MILITARA). Cu toate STUDIILE ....in Germania - ...Nu avea cum sa ia gradele CINSTIT, deoarece se dau si EXAMENE DE GRAD pe care nu le-a obtinut (nu face dovada). Trebuia sa activeze alaturi de TRUPA, chiar daca le facea cu HARTA in fata. ...??! . Dar cand O DORESTE PRESEDINTELE ....
Se pare c atunci cnd interesele militare o cer se pot face i derogri! Gradele i-au fost acordate deci nu i-a procurat fraudulos documente care s ateste calitatea de colonel n rezerv. Cineva zicea ceva de un soldat cu rani i un baston de mareal...!! tia Napoleon ce tia!
Aprarea militar a rii nu se face numai cu mitraliera i cu tancul. Se face i mai mult cu tiin i diplomaie.
De la: eugenb, la data 5.- CONCLUZIE
Cetateanul Radu DUDA a fost "ajutat" sa treaca "fraudulos" peste GRADELE militare de PRESEDINTELE Romaniei si de SEFUL GUVERNULUI Romaniei (prin MINISTRUL APARARII). ....
CONCLUZIE: Se pare c a fost mare nevoie ca un membru al Casei Regale s sprijine intrarea Romniei sub "umbrela" NATO i aderarea la Uniunea European.
De la: eugenb, la data ...un OFITER IN REZERVA care a SERVIT PATRIA si ARMATA vreme de peste 30 de ani. Asa ca am pretentia SA STIU cum a ajuns COLONEL IN REZERVA cineva care nu a SERVIT PATRIA nici o clipa cu ADEVARAT.
??????
Numai miltarii activi SERVESC PATRIA cu ADEVARAT???!
De la: gabigabi, la data 2009-05-24 07:05:07...ma tot intreb :de unde vine ura asta ? ce se ascunde-n spatele ei ?! ...."Mincinos si Parvenit " !?! ...?...
O posibil explicaie const n ura visceral pe care o aveau unii ofieri actvi fa de TR-iti, adic fa de absolveni de faculti, care pe lng faptul c fceau doar cteva luni de armat ajungeau direct ofieri i apoi n "concentrri" de cteva sptmni, avansau n grad. Am avut colegi care au avut mult de suferit din cauza asta, din fercire pentru mine eu nu, aa cum am artat mai sus.
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 09:13
Supliment la explicatii:
Un fost coleg, medic specialist, civil, doar si prin transfer in armata, la spitalul militar Bucuresti, a fost activat ca maior. Dupa nici doi ani era locotenent colonel, medic primar ORL. Un frate al meu, in anulV la medicina, candva, student inca, s-a transferat la Medicina miulitara, a primit imediat gradul de locotenent, solda, etc., nici nu facuse - nici macar ca TR-ist. armata - si a ajuns nu demult in Ministerul Apararii general medic.
Acest GIGI CONTRA veninos de mai sus pe care il suspectati de complexe de securist carierist, nu este decat un cetatean neinformat, dar complexat: habar nu are ca absolvirea unei facultati si ocuparea ca licentiat a unor functii, determinba, chiar si ca civil acumularea de grade militare, de ofiter in rezerva si in caz de mobilizare sau din alte motive poate fi activat si inregimentat.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 09:43
De la: 9am036121, la data 2009-05-23 12:33:47o verificare simpla, si DUDA este trimis la colt. In fapt, individul enerveaza atat de intens pe oricine, incat produce numai scarba.
Lucrurile stau putin altfel! Duda asta ii enerveaza pe unii asa de tare incat acesti nervosi ajung sa produca scarba...
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:30
De la: vaneamarin, la data 2009-05-24 09:43:31De la: 9am036121, la data 2009-05-23 12:33:47o verificare simpla, si DUDA este trimis la colt. In fapt, individul enerveaza atat de intens pe oricine, incat produce numai scarba.
Lucrurile stau putin altfel! Duda asta ii enerveaza pe unii asa de tare incat acesti nervosi ajung sa produca scarba...
LUCRURILE STAU PUTIN SI MAI MULT (!) CU TOTUL ALTFEL:
RADU DUDA ii enerveaza deja pe atat de multi politicieni si susutinatori ai acestora - cei care au condus la scarba noastra generala impotriva lor, ipoliticienilor si votantilor lor, incat ura "viscerala" -cum a spus un prieten de pe forum, ura maladiva, as spune eu, a unor
amici inamici labili de pe forum, nici ca mai conteaza cand... contreaza repetand sacaitor aceleasi idei preconcepute, acelasi ineptii de genul lozincilor pentru ignoranti, aceleasi "argumente" seci, fara substanta, aceleasi replici defaimatoare stoarse din punga lor cu venin, cu rautate, cu mari complexe si prejudecati. Oameni pe care trebuie sa ii acceptam cu indulgenta, sunt bolnavi sarmanii, contaminati, pandemici, anchilozati, suferinzi..."Copii sarmani si scepticiai plebei proletare"(!), ai sistemului de dinainte, din timpul si de dupa Iliescu!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:44
Pe mine ma enerveaza liberalii .
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:48
De la: mytcor, la data 2009-05-24 10:44:18Pe mine ma enerveaza liberalii .
Da' pe vremuri, spune cinstit, nu te enerva si PNTul ??
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:58
De la: monarom2000, la data 2009-05-24 10:30:15
LUCRURILE STAU PUTIN SI MAI MULT (!) CU TOTUL ALTFEL:
RADU DUDA ii enerveaza deja pe atat de multi politicieni si susutinatori ai acestora - cei care au condus la scarba noastra generala impotriva lor, ipoliticienilor si votantilor lor, incat ura "viscerala" -cum a spus un prieten de pe forum, ura maladiva, as spune eu, a unor
amici inamici labili de pe forum, nici ca mai conteaza cand... contreaza repetand sacaitor aceleasi idei preconcepute, acelasi ineptii de genul lozincilor pentru ignoranti, aceleasi "argumente" seci, fara substanta, aceleasi replici defaimatoare stoarse din punga lor cu venin, cu rautate, cu mari complexe si prejudecati. Oameni pe care trebuie sa ii acceptam cu indulgenta, sunt bolnavi sarmanii, contaminati, pandemici, anchilozati, suferinzi..."Copii sarmani si scepticiai plebei proletare"(!), ai sistemului de dinainte, din timpul si de dupa Iliescu!
Nu cred ca pe toti politicienii ii enerveaza Radu Duda .La fel nu cred ca Radu Duda everveaza pe toti sustinatorii ,pe toti votantii unor politicieni actuali. Pentru mine ca sustinator PNL lucrurile sunt clare, il votez pe Crin Antonescu dar realizez ca Radu Duda este un candidat care merita respectul si voturile romanilor. Nu sunt genul de om care daca votez cu cineva sa-i zugravesc PE TOTI CEILALTI candidati in negru .La urma urmelor sa dea Dumnezeu sa avem de ales intre cat mai multi oameni cum sunt Crin Antonescu sau Radu Duda.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 11:44
De la: vaneamarin, la data 2009-05-24 10:48:05De la: mytcor, la data 2009-05-24 10:44:18Pe mine ma enerveaza liberalii .
Da' pe vremuri, spune cinstit, nu te enerva si PNTul ??
Asa e !...dar numai dupa ce n-a mai fost C. Coposu.
cat despre liberali, ma enerveaza ca-s prea multi vopsiti printre ei !...
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 13:09
FELICITARI, Vaneamarin, pentru felul liberal, cu adevarat lioberal de a gandi, de a intelege competitia, de a fi tolerant, de rerspecta valorile, de a le sustine!
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:52
{ 12 } ROMEO TARHON { 4 } (monarom2000): RASPUNSUL MEU CATRE UN OM COLTOS SI CAINOS - Milud Regensohn- CARE POSTEAZA SI AGASEAZA PE BLOGUL PRINCIPELUI RADU, DUPA UN COMENTARIU OARECARE AL ACESTUIIA LA UN COMENTARIU CALIFICAT AL ANDRADEI BOGDAN
"Al Dumneavoastra Milud Regensohn
Andrada Bogdan, vad ca nu te-a bagat nimeni in seama Ti-ai schimbat si tu numele pe cale administrativa sau e numele de scena ? Ca daca nu ne spuneai ca esti un om inca tinar credeam ca am gasit androginul primordial.
cred c optimismul e doar o premis insuficient pentru victorie ne spui foarte convins. Eu as completa cu sinceritatea, ca prea ne-au mintit toti in ultimii 20 de ani. Si faptul ca d-l Radu Duda ne abureste cu tot felul de nume si de titluri, niciodata doua la fel, nu ti se pare ciudat ? Eu cred ca daca e asa frumos si destept si devreme acasa, ar fi avut sanse mai mari ca independent decit ca apendice al fostei Case Regale a Romaniei. Si daca tot se plinge ca ex-regele Mihai e strimtorat si nu-i da bani de banner-e , poate eram mai darnici daca il stiam plebeu de-al nostru. Tu cit i-ai dat ? "
monarom2000: COMENTARIU-REPLICA-RASPUNS:
Stimate Al Dumneanoastra Milud Regensoln,
Nu stiu daca numele sub care postati comentariiile
Dumneavoastra acide este autentic sau un pseudonim, dar stiu ca sunteti un om frustrat, un roman inrait si, probabil, veniti genealogic din stirpea unor inaintasi stramutati pe aceste meleaguri, adusi de vreun puhoi de nevoi, sau de prigoniti de vreun razboi, gasind loc pe acest petec de pamant si in inimile acestor romani primitori, sa isi faca salas si sa lase urmasi, printre care si pe al nostru (contemporan) Milud Regensohn, cel care a gasit usa deschisa la acest forum primitor si o admirabila ospitalitate, o nemarginita ingaduinta la titularul acestui blog. Si mai stiu, eu si multi alti cititori ai comentariilor, faptul ca sunteti mai in varsta, format deja, aproape imposibil de reconditionat mental, de recuperat spiritual, de reciclat ideologic. Doar psihologic, macar psihologic va mai puteti ameliora, chiar vindeca de cinismul maladiv, de ura (controlata, lucrata, dedicata) pe care o varsati din propria Dumneavoastra glanda(!) cu venin pseudoistoric, revansard, exclusivist, negativist, extremist, radical si ridicolalimentat, as jura, de la rezervorul (in)epuizabil al ex-tribunului(!) Vadim, al carui ex-caprar, ex-plotoner sau ex-locotenent pareti ca (inca)sunteti (din reflex). Abuziv de guraliv, ironic, draconic, sacaitor, provocator, incisiv, subversiv, coltos, alunecosAveti, stimate si venerabile domn, o repetitivitate obositoare, agasanta, va invartiti in propriul Dumneavoastra cerc ideatic stramt, ca un lat incomod, va autoflagelati mental, viciat de prejudecati, de idei preconcepute, de tare vechi si noi, de complexe, va sufocati in propria Dumneavoastra atmosfera si, din disperare, incercati sa va faceti auzit, important, pretios, dar, fiindca va este teama de singuratate, vreti sa fiti luat in seama: intotdeauna mai exista o speranta, o sansa sa vi se intinda o mana, sa vi se depuna un sarut pe lacrima, sa vi se daruiasca un zambet, un gand bun
Deschideti-va inima si aripile, venerabile vecin de blog, spuneti-ne durerea cea adevarata, haideti sa plangem impreuna, sa ne strigam disperarile si sa ne rugam impreuna bunului Dumnezeu pentru ai nostri, pentru insine si mai ales pentru tara! Nu mai fiti sceptic, nu va mai indoiti, nu mai blamati, nu mai huliti!i Nu va sfiiti sa ne aratati adevaratul suflet, sa scoateti la lumina ceea ce inca este sanatos, bun, curat, necontaminat acolo, launtric, in taina suferintelor vechi si noi, nevindecate! Avem mai mult ca niciodata nevoie - o nevoie existentiala, unii de ceilalti. Am convingerea ca stiti, simtiti aproape la fel si ca nu va vine sa credeti: exista minuni, exista si oameni minunati care nu va resping, ci va cheama, va asteapta, va intind cu omenie si sinceritate mana si nu va vor uri, nu va vor dispretui daca ii veti certa suparat, cu intelepciune, cumpatare si blandete, ca nu gandesc, nu simt si nu sunt intocmai ca D-stra, ci doar seamana, fiind tot oameni.Oameni
ADAUGA UN COMENTARIU
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:32
Cineva afirma ca este denigrat, batjocorit sau mai stiu eu cum , catalogat principeleRadu al Romaniei .
Total gresit !
In Romania care este o republica semiprezientiala (constitutia zice ca ar fi parlamentara-posibil) nu poate fi vorba de titlulri princiare.
Noi trebuie sa vorbim de cetateanul Duda, care ARE DREPTUL CONSTITUTIONAL sa candideze !
Foarte bine! Sa candideze ! dar trebuie sa indeplineasca niste conditii legale printre care si acelea de a scrie cu mana sa niste declarati care apoi sunt verificate de anumete structuri ale statului.
Daca primeste OK-ul , atunci poate sa candideze.
Mai are si niste obligatii morale , daca le indeplineste si pe acestea ,foarte bine, SA CANDIDEZE !
Mai e problema cu gradele militare !
Aici chiar e o problema! Trebuie sa demonstreze ca le-a primit legal ! Spunea cineva ca toti absolvenii de studii superioare au primit grade ! Fals ! Eu, de exemplu, dupa absolvirea facultatii, si dupa ce facusem, inaite la TR 9 luni de armatasi apoi doua saptamani de oncentrare la Radna si timp de 15 ani (anual) cate 2 saptamani de concentrare pe granita cu Iugoslavia , nu am trecut de grdul primit la inceput, adica de sublocotenent. Multi altii sunt in aceiasi situatie !
Deci, cetateanul Radu Duda trebuie sa dmonstreze ca aprimit gradele legal si moral ! SI POATE SA CANDIDEZE !
Radu Duda trebuie sa-si publice si CV-ul real ! SI POATE SA CANDIDEZE !
Daca va fi ales , atunci , cu toti va trebui sa-l respectam ca PRESEDINTE LA ROMANIEI , TARA EUROPEANA, REPUBLICA .
Sa auzim de bine !
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 23:56
Lui mihai5_2
Intai am sa-mi cer scuze ca am scris anterior mihaita in loc de mihai5_2 cum ar fi trebuit.
Apoi am sa fac o remarca scurta :
Daca poza va reprezinta asa cum aratati in realitate eu as trage concluzia ca sunteti nascut in 1952. N-ar fi nimic important in asta dar, ar explica felul cum dintr-un posibil securist ati devenit un posibil monarhist.
Dar sa discutam pe marginea comentariului dumneavoastra.
1.- La prima afirmatie a mea, dumneavoastra nu ati vrut sa afirmati nimica, pentru ca ar fi insemnat ca aveti OPINIE PERSONALA. Deci dumneavoastra NU AVETI asa ceva. Faptul ca ati facut ca Militar cu Termen Redus doar 4 luni imi da posibilitatea sa cred ca ori ati facut-o dupa incheierea anilor de Facultate ori (si mie mi se pare mai probabila acesta varianta) ati scapat de lunile de Armata cu un certificat medical. Cat de CINSTIT l-ati luat este treaba dumneavoasta si ne fiind subiectul in discutie am sa va cred pe cuvant.
2.- La a doua remarca a mea iar v-ati dat dupa copac si ati evitat sa va spuneti parerea concret. Faptul ca dumneavoastra ati absolvit si o Scoala de Ofiteri in Rezerva, indirect CONFIRMA afirmatia mea referitoare ca se putea urma o asemenea scoala, dar ati evitat din nou sa mentionati si daca ati absolvit-o. Nu era obligatoriu sa iesiti din ea Ofiter (in rezerva) SUBLOCOTENENT, se putea intampla sa iesiti asa cum ati intrat, adica doar un simplu Militar T.R. -ist. Ati omis asta si eu cred ceea ce lasati sa se inteleaga, adica ati ramas Militar T.R. (daca ati fi iesit cu adevarat Ofiter (in Rezerva), ati fi facut niste referiri inerente care imi dadeau sa inteleg ca am un coleg - un Ofiter (in Rezerva).
3.- Faptul ca la 10 ani dupa terminarea facultatii vi s-a propus sa intrati in Armata ca Ofiter Activ nu este ceva prea deosebit. Deosebit este Gradul de Maior care vi se propunea. De fapt chiar dumneavoastra afirmati ca ati avut un Dosar la Securitate (si era Dosarul BUN si nu unul facut ca sa va baga in Puscarie). Cat priveste APROBAREA Securitatii ca sa devi OFITER ACTIV (asa cum am fost eu), am avut nevoie de APROBAREA C.I. -stului (Securistul oficial al unei unitati militare, deci nu al unei unitati de militie sau de securitate) numai cand am intrat intr-o unitate SPECIALA, si asta pentru ca asta imi era meseria de CONSTRUCTOR (intamplator si eu aveam studii universitare, dar nu asta este subiectul acum). Deci remarca pe care o faceti ADEVERESTE din nou, afirmatia mea.
4.- Motivarea pe care o faceti pentru a justifica luarea GRADELOR militare imi intareste aprecierea ca NU AU FOST LUATE ... PE CINSTITE. Si nu-l bagati pe IMPARATUL Napoleon in discutie ca nu are rostul. CARIERA MILITARA la mine in familie este o TRADITIE, asa ca discutam lucruri diferite, dupa cum se pare.
5.- Concluzia pe care va CHINUITI sa o trageti este FALSA in totalitate. Faptul ca ati inghitit MINCIUNA ca a fost in vizita in tarile care au MONARHI este treaba dumnevoastra. Eu raman la convingerea ca a fost cu un alt scop (adica sa se roage de acesti Monarhi sa-l RECUNOASCA ca facand parte din CASA REGALA a sotiei.
6.- Eu nu am specificat ca doar MILITARII ACTIVI POT SA SERVEASCA PATRI. Aceasta remaca este TENDENTIOASA si fara acoperire si dovedeste inca odata ca nu ati luat niciodata gradul de OFITER IN REZERVA- SUBLOCOTENENT, pentru ca efectiv nu aveati timpul efectiv ca sa-l luati. Va trebuia o luna si jumatate deabia ca sa DEPUNETI JURAMANTUL , daci va ramaneau doar doua luni si jumatate ca sa iesiti SUBLOCOTENENT asa ca mai faceti socoteli si mai stam de vorba cat ati fost de SECURIST daca sustineti ca dupa 4 luni de Armata ca Militar cu Termen Redus ati putut sa iesiti si Sublocotenent. Deci ori nu ati fost avansat la gradul de Sublocotenent dupa cele 4 luni de Armata, ori ati facut 4 luni de Armata la Securitate si confundati TRUPELE Ministerului Apararii cu TRUPELE Securitatii care aveau un INDICATIV cu o cifra mai putin (cum avea si Militia).
7.- Modul cum aruncati cu noroi pe haina militara dovedeste cat de redus puteti sa judecati o afirmatie. Intamplator am avut (pe santier) de nenumarate ori Militari TR -isti (asa cum va place sa le spuneti, dar nu s-a plans niciunul ca l-as fi urat sau ca nu i-am creeat toate conditiile sa invete meserie (de Inginer Constructor). Iar cei care faceau Armata in localitatea unde locuiau ii mai si il scapam (cand aveam posibilitatea) sa mearga si acasa.
Am mai observat ca vi-a iesit PORUMBELUL :
Spuneti dumneavoastra : concentrari de cateva saptamani. Deci indirect recunoasteti ca trebuiau cateva saptamani in care sa se pregateasca un militar pana sa fie AVANSAT. Sa va aduc aminte care erau GRADELE militare la MILITARII CU TERMEN REDUS ? Va las pe dumneavoastra sa vi le AMINTITI si apoi sa faceti SOCOTEALA daca aveati TIMPUL CORECT NECESAR sa ajungeti in 4 luni SUBLOCOTENENT daca, repet, atunci erati venit pentru prima data in Armata (si nu in SECURITATE).
Trupele de SECURITATE nu faceau parte din TRUPELE MILITARE ale MINISTERULUI APARARII.
Eu v-am atras atentia ca am peste 30 ani ca OFITER ACTIV al Ministerului Apararii, ca am lucrat si inainte de Revolutie si dupa ea, asa ca stiu si imi asum raspunderea afirmatiilor. Dumneavoastra nu aveti acest CURAJ al OPINIEI. Daca nu ati fost cu adevarat Ofiter (in Rezerva) este explicabil modul cum tratati problema aceasta.
Asa ca nu m-ati CONVINS ca CETATEANUL R.DUDA merita sa fie ales Presedinte al Romaniei !
Ca doar acela era TEMA acestui Topic.
Lui monarom2000 :
Pentru ca nu stiu daca sunteti Barbat sau Femeie (cred ca Femeie - Mona din Romania in anul 2000, dar nu sunt sigur) asa ca o sa ma adresez cu falsul nume pe care vi l-ati ales.
Faptul ca a fost ACTIVAT MAIOR nu-mi spune nimic despre Studiile, precunm si despre anii cand si unde le-a facut. Asa ca eu cred ca a fost facut Ofiter Activ conform cu Legislatia in vigoare in momentul respectiv. Ca a fost inaintat in Grad dupa 2 ani se poate dar numai daca indeplinea niste conditii foarte precise. Asta nu presupune ca si MERITA. Cazul al doilea, in care un Student de la o Facultate CIVILA s-a TRANSFERAT la o INSTITUTIE MILITARA si a primit IMEDIAT GRADUL DE LOCOTENENT este o abureala. NU VA CRED cu o singura EXCEPTIE : Facea parte din TRUPELE DE SECURITATE. Securitatea special nu-si instruia Cadrele in Institutiile proprii ci in cele Civile sau ale Ministerului Apararii, ca sa afle mai multe din surse sigure.
Remarca pe care o faceti la adresa mea dovedeste ca discutati fara o baza CORECTA. De ce imi rastalmaciti cuvintele ? Eu nu v-am spus ca nu poate ajunge cineva din CIVIL in CADRU MILITAR. Pentru ca nu aceasta era topicul pe care ne aflam. Dar va place sa aruncati cuvintele fara sa le ganditi mai inainte. Asa ca ma fac ca nu am observat ca ma JIGNITI fara sa va fi jignit eu mai inainte. Incep sa ma conving ca pseudonumele ascunde o FEMEIE (dar ... inculta oare ? Nu cred, dar posibil) decat un BARBAT. Desigur s-ar putea sa ma insel, dar sigur ca dumneavoastra V-ATI INSELAT in ce priveste persoana mea.
Iar in ce priveste ultima remarca facuta mai tarziu mi se pare ca tocmai faptul ca nu sunt de parerea dumneavostra va supara cel mai tare.
Eu va inteleg supararea, dar dumneavoastra o intelegeti cu adevarat pe a mea ? Cred ca varsta va impiedica. Dovediti-mi ca nu am dreptate si ca ma intelegeti !
P.S.
Daca puteti sa discutati civilizat si sa nu jigniti ne vom mai intalni ca sa schimbam OPINII, altfel nu ma voi grabi sa va raspund. Oare asta doriti de altfel ? Sa va auziti numai parerea proprie ?
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 01:22
De la: eugenb, la data 2009-05-24 23:56:00
1.- La prima afirmatie a mea, dumneavoastra nu ati vrut sa afirmati nimica,...
2.- La a doua remarca a mea .... ati evitat sa va spuneti parerea concret. ...
3.- Faptul ca la 10 ani dupa terminarea facultatii vi s-a propus sa intrati in Armata ca Ofiter Activ nu este ceva prea deosebit. Deosebit este Gradul de Maior care vi se propunea. ....
4.- Motivarea pe care o faceti pentru a justifica luarea GRADELOR militare imi intareste aprecierea ca NU AU FOST LUATE ... PE CINSTITE. ...
5.- Concluzia pe care va CHINUITI sa o trageti este FALSA in totalitate. ....
6.- Eu nu am specificat ca doar MILITARII ACTIVI POT SA SERVEASCA PATRI. ...
mai stam de vorba cat ati fost de SECURIST daca sustineti ca dupa 4 luni de Armata ca Militar cu Termen Redus ati putut sa iesiti si Sublocotenent.
7.- Modul cum aruncati cu noroi pe haina militara dovedeste ..
Spuneti dumneavoastra : concentrari de cateva saptamani. Deci indirect recunoasteti ca trebuiau cateva saptamani in care sa se pregateasca un militar pana sa fie AVANSAT.
Asa ca nu m-ati CONVINS ca CETATEANUL R.DUDA merita sa fie ales Presedinte al Romaniei ! ...
1. i 2. nseamn c nu am avut nimic relevant de spus asupra subiectelor respective
3. Este adevrat i eu credeam c trebuie s treci nutiuctetrepte pn ce ajungi ofier superior, dar aa am aflat c nu. Drept s spun iniial m gndeam c e doar o momeal. Dar vznd evoluia carierei militare a fostului meu coleg i prieten m-am convins c legea (secret) permite(a) i aa ceva.
4. Fiecare cu aprecierea lui.
5. Fals, nefals, asta-i concluzia (prerea) mea (de fapt corect/necorect)
6. Mie asta mi-a sugerat, chiar dac fr voia dumneavoastr, ct despre faptul c numai TRiti de la Securitate deveneau ofieri dup numai 4 luni, chiar cazul meu arat contrariul. ntradevr am "fcut armata" numai dup absolvirea facultii, dar nu la Interne ci la Armat.
7. Nu eu am aruncat cu noroi n haina miltar ci ofierii care batjocoreau i umileau TRiti dintre care destul de probabil c nu fceai i dumneavoastr parte.
Nu mi-am propus s v conving c "CETATEANUL R.DUDA merita sa fie ales Presedinte", dar pentru mine, pn la proba contrarie, (prob care s m conving pe mine c nu este o delaiune gratuit la adresa candidatului), este cel mai potrivit.
De la: eugenb, la data Lui mihai5_2 .... N-ar fi nimic important in asta dar, ar explica felul cum dintr-un posibil securist ati devenit un posibil monarhist.
Maniera ntortochet prin care insinuai, sugerai, v repliai, reluai i dezvoltai ideea de "Mincinos si Parvenit " ar explica felul cum dintr-un posibil securist ati devenit un posibil convins securist.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:22
De la: mytcor, la data 2009-05-24 11:44:21
Asa e !...dar numai dupa ce n-a mai fost C. Coposu.
cat despre liberali, ma enerveaza ca-s prea multi vopsiti printre ei !...
Pai sigur Mytcor, singurii taranisti sau liberali buni sunt cei morti!  Iti inteleg mentalitatile...
PS:Vezi ca liberalii aia vopsiti sunt toti in coada PDului, cu "draga Stolo" in frunte.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:06
eugenb ,eu v-am intrebat altceva : daca si R.Duda si Basescu sunt sub acoperire (asa cum afirmati voi ) ,de ce structurile securiste l-au scos la inaintare pe Duda ? se pregateste inlocuirea lui Base,ca unul depasit de evenimente ? si daca e asa ,intelegi ca puteti sa stati si-n cap si inlocuirea se va face ?
|
vasiliscazacu
6 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:43
O persoana elevata. De departe,superioara celor din staful politic actual. Admir si sustin intentia domniei sale.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:51
 nu vrem sa fim iobagii vostrii apoi sa va treziti ca aveti de recuperat vreo 5=7 castele ca de nu mai aveti bani exista si alti candidati deosebiti care sunt oameni simplii ca noi si au trait in romania fiti mai nationalisti ca nemtii italienii maine poimaine vine si candideaza cine stie cine traiasca pnl. doamne fereste-ne de persoanele laudate,la pomul laudat nu te duci cu sacul. eu tot sper sa scap de base anul asta si acum il vreti pe asta.....print, duce de valois...
|
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:17
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:35
DALE CARNAVALULUI...(PRE)ELECTORAL
Romeo Tarhon
Luat la intic(!) intervieveal(!) gazetreasc, jupn Berceanul, nu departe de alde Vanghelie, n inconfundabilul dar scufundabilul lui stil mecheresc-golnesc de repondent(!) ca la crm, de interlocutor (mai degrab stradal dect)guvernamental preios i fios, cu deficiene n exprimare i formulare la ziceri i preziceri nclcite i sucite, nu c le-ar amesteca voit, cu meteug, ci pentru c aa i ies, aa le scoate i att l duce vocabularul, a reuit s dea un interviu nereuit (! )din care citez: Eu personal cred 100% c preedintele va candida... i (nu tiu daca va candida)....pentru c sunt convins c preedintele nu a luat nc o decizie.
Nu putem s nu remarcm claritatea, indubitabilitatea i (s)cursivitatea exprimrii ministrului pedelean, lexicalitate pe care nici Iosif Boda nu reuete s o sintactizeze(!) cu atta fluen. Dar s i trecem jupnului cu vederea aceste carene de neles cci, att de ocupat fiind cu politicile de vreo dou decenii, nu a mai avut vreme s se mai mbogeasc i lexical (!). Aflm, n schimb, din interviul `mnealui de Gg, c l are la mn, vreau s zic la... telefon, laSMS pe musiu Geoan cruia i-a memorat urmtorul citat (din MEDIAFAX): Geoan a declarat asear la TVR (care sear㔺i care TVR nu conteaz) c dac ajunge preedinte, va judeca actuala majoritate PDL-PSD prin prisma situaiei sociale i economice.... (cuvinte sucite i rsucite de parc ar fi ale Bsescului)...i n funcie de realitile electorale ale momentului... Postelectorale, corectez eu, ntruct vorbirea celui care mlai la Cotroceni viseaz se refer la perioada de dup cotrocezideniale, cnd nsui Mircea (sper Geoan) va lua decizia privind soarta guvernrii care nu va mai fi pedelisto-pesedist ci viceversa, pesedisto-pedelist i cnd Preedintele care va conduce Romnia, va avea mai multe lucruri de fcut (dar mai multe de desfcut, zic eu...) n sensul de a aduce naiunea ntr-o logic de coeren i solidaritate. Iat i un politician care vorbete corent despre coeren, nct nici Vanghelie nu mai neles de ce a trebuit s-i semeseze(!) Berceanul memoria cu aa mesaj. M rog, jupnu-i jupn, face ce poftete cu telefonul lui (de serviciu). Mai cu tlc i schepsiseala(!) mi s-a prut declaraia potrivit creia suspansul candidaturii Bsescului poate fi o stratagem, un scenariu, un concurs de scenarii...Cuvintele, stimai cititori, mi aparin i reprezint o tlmcire a declaraiei (neinteligibile) a Berceanului care, rspunznd la problema succesoral a Bocului, dac Bsescul i retrage flota, afirm c despre rezerva de cadre nu s-a vorbit la partid n partid(!). E i greu de bnuit cine i-ar urma cotroceanului! Oricare juctor, de la Pele la Bse, are o rezerv n caz c se accidenteaz, sau, ca Mutu i Madona, c se drogheaz. Ct despre Antonescu, Crinul i Geoan, Mircea, Berceanul postuleaz: nite nimeni...pn s fie impui drept ppui...adic efi suspui i supui...
i astfel, din interviul lui aburit-bramburit, ne lmurim c luminia lui Ciorbea s-ar putea s ajung prin iarna asta, dup alegerea preedintelui, la captul tunelului lui Bsescu n funcie de nemilosul procentaj de derapaj la omaj: dac trece de 10%, s-a zis, nu mai candideaz...A! C-eti copil? .Nu cred neicusorule...Ct vreme - pentru ca s zic aa mai exist miliardele de la FMI, are el grij, bibicul, Bsebocul, s nu sar moner omajul. Motiv pentru care, ca un Socrate al nelepciunii monumentale de partid, Berceanul a statutat(!): pedelitii nu vor scoate peseditii de la guvernare (de-ar mai duce-o pn-la toamn, leli...Ioaaan...) i, puse una peste alta ( sau una sub alta, depinde cum privim...), guvernul merge bine. Parc noi nu vedem cum calc strmb, ontrc, n strchini...
Dac nu noi, tia mai puin citii, mcar Vanghelie care este confuz, abia ieit din edina de guverneal(!), a recunoscut: Dac nu neleg ceva, nu pot sta linitit. i cum (r)omul chiar nu pricepe jocurile de culise, fiind un pacheel de problemue i nerviori (poate de la viermiori...), nici el nu mai este (el, care este) sigur c a neles de ce l-a mai dat afar din partid pe confrasu` Mdlinul, la mito, s se fac independent pentru cotrocezideniale, c se poart n... d-ale carnavalului politic de la Oprescu ncoace...
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 07:23
Dragilor traiasca , Caragiale ca e foarte actual eu nu-mi doresc decat sa-mi castig demnitatea de roman care am pierdut-o in 90 dupa mineriada si sa scap de secu srl si de srl-urile acestor" oameni " iar daca asta inseamna sa votez cu radu duda fie
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 09:53
De la: mariuskey, la data 2009-05-26 07:23:31Dragilor traiasca , Caragiale ca e foarte actual eu nu-mi doresc decat sa-mi castig demnitatea de roman care am pierdut-o in 90 dupa mineriada si sa scap de secu srl si de srl-urile acestor" oameni " iar daca asta inseamna sa votez cu radu duda fie
man secu' e doar o amintire. nu mai exista. nu stiu de ce va mai chinuiti la 20 de ani departare cu himere. in tara asta nu mai e un singur securist pentru ca securitatea s-a desfintat in 1990.
|
|
|