back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:48

IATA CINE A DESCHIS ACEST TOPIC: CAMELYA...!
SI IATA UNDE A AJUNS ACEST TOPIC DUPA 13 PAGINI!

CAMELYA_

414 mesaje
Oras: Mangalia Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 21:14
CITEAZA RASPUNDE

De la: lorduljohn, la data 2009-04-06 19:28:48

De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50

Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale.

Ce parere aveti???

Cine i-a dat lui Radu Duda titlul de Principe al Romaniei ?
Nici casa de Hoherntzolern nu a acceptat sa-i acorde titlul de principe !
faptul ca foloseste un titlu pricial este un fals si un abuz.
In Roamania nu exista titluri nobiliare .
Dar nimic nu ne interzice sa ne consideram fiecare ce dorim !
Asa si cu... Radu Duda...Principele .

Un actor care a dat de pasarica de principesa,....vrea sa ajunga presedintele nostru
Cica ...dupã înnobilarea sa de la 1 ianuarie 1999, prinþul Radu a încetat sã mai joace teatru ºi s-a dedicat exclusiv activitãþilor de reprezentare a familiei regale ºi a României.
De asemenea ..acest printzisor ..a fost pomenit in multe ziare ca cica ar fi fost informator al temutei poliþii secrete comuniste Securitate în timpul dictaturii lui Ceauºescu.

yahoo_com

1 mesaj
CITEAZA RASPUNDE

De la: 9am056627, la data 2009-06-04 15:37:17

EU NU AM PUTUT SA-MI INCHIPUI CA CINEVA CARE ARE ACCES LA NET POATE SA FIE ASA DE PROST!!!!!!!!!
VAI MAMA TA DE INCULTA SI DE NAROADA DA PROASTA MAI ESTI FEMEIE !!!!!!!!!!MAI BINE DUTE PE CENTURA SA FACI SI U UN BAN ORAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu stiu cine cu cine si cine impotriva cui posteaza pe acest topic, dar ati intrecut orice masura a buynului simt, debitati jigniri, obscenitati si tot soiul de trivialitati. Este, probabil, starea care va caracterizeaza, in care va simtiti cel mai bine...Ati transformat acest forum intr-un fel de hazna in care ati cazut si va balaciti fara jena. Sa va fie rusine! Si mai posteaza si cate o fufa tufa careia numai la politica nu ii este mintea, iar voi, majoritarii,barbatii, va comportati ca porcii. Rusine!

andrada_yahoo_com

1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:42 Modifica
CITEAZA RASPUNDE

EXACT DOMNULE TRNMH 16,
Ati "citat" exact ceea ce este mai edificator, ca o completare a celor afirmate de mine. Sunt revoltata de vocabularul si goliciunea iudeatica a acestor comentatori care au confiscat un topic interesant, poate esential in momentul de fata pentru noi, cei din societatea civila. O mana de indivizi si "pipite", vorba lui Antonescu, au coinfiscat dezbaterile si si-au pus poalele in cap - sa le fie rusine-, se dau in spectacol ca la usa cortului de parca noi, restul, avem vreo obligatie sa le citim elucubratiile si trivialitatile.
Va multumesc pentru felul in care ati inserat ceea ce ne-a scarbit pe cei mai multi dintre noi.
O zi buna.

Raporteaza abuz de limbaj

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:55

De la: andrada_yahoo_com, la data 2009-06-04 17:48:57IATA CINE A DESCHIS ACEST TOPIC: CAMELYA...!
SI IATA UNDE A AJUNS ACEST TOPIC DUPA 13 PAGINI!

CAMELYA_

414 mesaje
Oras: Mangalia Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 21:14
CITEAZA RASPUNDE

De la: lorduljohn, la data 2009-04-06 19:28:48

De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50

Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale.

Ce parere aveti???

Cine i-a dat lui Radu Duda titlul de Principe al Romaniei ?
Nici casa de Hoherntzolern nu a acceptat sa-i acorde titlul de principe !
faptul ca foloseste un titlu pricial este un fals si un abuz.
In Roamania nu exista titluri nobiliare .
Dar nimic nu ne interzice sa ne consideram fiecare ce dorim !
Asa si cu... Radu Duda...Principele .

Un actor care a dat de pasarica de principesa,....vrea sa ajunga presedintele nostru
Cica ...dupã înnobilarea sa de la 1 ianuarie 1999, prinþul Radu a încetat sã mai joace teatru ºi s-a dedicat exclusiv activitãþilor de reprezentare a familiei regale ºi a României.
De asemenea ..acest printzisor ..a fost pomenit in multe ziare ca cica ar fi fost informator al temutei poliþii secrete comuniste Securitate în timpul dictaturii lui Ceauºescu.

yahoo_com

1 mesaj
CITEAZA RASPUNDE

De la: 9am056627, la data 2009-06-04 15:37:17

EU NU AM PUTUT SA-MI INCHIPUI CA CINEVA CARE ARE ACCES LA NET POATE SA FIE ASA DE PROST!!!!!!!!!
VAI MAMA TA DE INCULTA SI DE NAROADA DA PROASTA MAI ESTI FEMEIE !!!!!!!!!!MAI BINE DUTE PE CENTURA SA FACI SI U UN BAN ORAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu stiu cine cu cine si cine impotriva cui posteaza pe acest topic, dar ati intrecut orice masura a buynului simt, debitati jigniri, obscenitati si tot soiul de trivialitati. Este, probabil, starea care va caracterizeaza, in care va simtiti cel mai bine...Ati transformat acest forum intr-un fel de hazna in care ati cazut si va balaciti fara jena. Sa va fie rusine! Si mai posteaza si cate o fufa tufa careia numai la politica nu ii este mintea, iar voi, majoritarii,barbatii, va comportati ca porcii. Rusine!

andrada_yahoo_com

1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:42 Modifica
CITEAZA RASPUNDE

EXACT DOMNULE TRNMH 16,
Ati "citat" exact ceea ce este mai edificator, ca o completare a celor afirmate de mine. Sunt revoltata de vocabularul si goliciunea iudeatica a acestor comentatori care au confiscat un topic interesant, poate esential in momentul de fata pentru noi, cei din societatea civila. O mana de indivizi si "pipite", vorba lui Antonescu, au coinfiscat dezbaterile si si-au pus poalele in cap - sa le fie rusine-, se dau in spectacol ca la usa cortului de parca noi, restul, avem vreo obligatie sa le citim elucubratiile si trivialitatile.
Va multumesc pentru felul in care ati inserat ceea ce ne-a scarbit pe cei mai multi dintre noi.
O zi buna.

Raporteaza abuz de limbaj

..huh !...da' o exegeza, o analiza literara, o critica, ceva acolo nu faci ?...ramanem asa in ceata precum CAR 1 TVRL , mon cheri ?...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 18:00

Andrada B. | 4 - 06 - 2009
Alteþã,

Acum câtva timp,într-un alt numãr al revistei ‘’Newsweek'’, o concluzie la un articol-analizã despre impactul media asupra mentalului colectiv suna grav ca o sentinþã: ‘’Nimic din ceea ce vedeþi, nimic din ceea ce auziþi nu este real. Totul seamãnã cu filmul: e doar o chestiune de luminã.'’ Metafora luminii poate fi extrapolatã în semnificaþiile ei. Da,mare parte din ceea ce nu este mediatizat nu existã. Excepþiile spre care trimiteþi confirmã regula. Ele sunt doar consecinþa unei fericite formule salvatoare a istoriei,a unei alchimii care se refuzã descifrãrii comune.

Înstrãinarea românului de instituþiile care ar trebui sã-ºi justifice existenþa slujindu-l dureazã de multã vreme. De prea multã vreme.Societatea s-a scindat dramatic în ‘’noi'’ ºi în ‘’ei'’. Laitmotivele cotidianului românesc sunt ‘’frauda'’, ‘’hoþia'’, ‘’minciuna'’, ‘’corupþia'’, ‘’incertitudinea'’. Ele au aºezat din 1989 înainte acest popor doar sub zodia supravieþuirii. Degradarea conceptului de lider s-a produs constant. Adesea,perimarea modelelor a fost însã consecinþa unui mod de a gândi sau de a acþiona care ºi-a gãsit cu uºurinþã adepþii nu numai într-o generaþie definitiv îndoctrinatã de comunism, ci, din pãcate, ºi în cei mai tineri dintre noi. Existã o vinovãþie comunã a politicului românesc pentru care orice tentativã de a clãdi, de a schimba, de a vindeca rãul din toþi ºi din fiecare a încetat în ziua încheierii campaniilor electorale. Zâmbetele s-au transformat în rictusuri,porþile deschise duminica, luni în zori erau deja ferecate, promisiunile rãtãcite printre sacoºe colorate, inscripþionate cu lozinci care sfidau nu numai funciarul bun simþ românesc, ci ºi gramatica. Omului de pe strãzile fiecãrui oraº în care ajungeþi trebuie sã-i amintiþi cã doar de el depinde sã schimbe ceva. Avantajul pe care vi-l dã ostentativa tãcere a mass-mediei este acela de a vã adresa nemijlocit trecãtorului întâmplãtor pentru care numai Dumnezeu ºtie cât interes ar fi stârnit un talk-show de week-end sau unul nocturn. Dezavantajul este cã lipsa informaþiei consumã din timpul consolidãrii imaginii. Feed-back-ul acestor vizite este ºi el o etapã obligatorie a drumului pe care l-aþi ales. A reuºitei lui. Dacã ne motivãm lipsa de interes prin lehamitea de a nu ne mai trezi încã o datã minþiþi, dezamãgiþi sau singuri în faþa istoriei, nimic nu va fi vreodatã ALTFEL.

Nu inteligenþa îi lipseºte acestui popor, ci încrederea în puterea gestului simplu pe care îl poate face fiecare în parte. Minimalizat de presã din cauza gustului îndoielnic pe care tot ea i l-a cultivat, exclus din rândul întâi al celor care conteazã, pe nedrept ridiculizat atunci când ºi-a strigat în felul lui bucuriile sau tristeþile de zi cu zi, trecãtorul cu care daþi mâna pretutindeni în þarã a cãpãtat adesea timiditãþi ºi reþineri pe care uneori ºi le mascheazã nefericit în ironii ieftine sau în întrebãri agresive. Aºa a vãzut el la televizor cã se procedeazã. În mare parte, nici nu-i vina lui. ªi pentru el, chiar dacã n-o ºtie, a generat consecinþe concluzia celor de la ‘’Newsweek'’, ‘’Nimic din ceea ce vedeþi,nimic din ceea ce auziþi nu este real'’… Românului îi face bine sã fie ascultat. Efectul terapeutic al împãrtãºirii gândului e o componentã recunoscutã a specificului naþional. Marele câºtig al acestui exerciþiu public poate sã fie ºi descoperirea reciprocã. Mediatizate sau nu,eforturile sunt importante fie ºi numai pentru cã materializeazã acuta nevoie a societãþii româneºti de a fi ALTFEL…

P.S. ªi pentru cã abia acum am citit cã ajungeþi la Bârlad,un gând pios pentru prof.dr.Rene Duda…

Cu toatã consideraþia,
Andrada Bogdan

2 COMENTARII

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 02:36

De la: gabigabi, la data 2009-06-02 10:35:44@kali13- despre care avatar o ti de'a puia-gaia ? despre capul ala de tinara -ptr.femeile care posteaza pe forum ? nu inteleg nici poanta cu sexul incert : de ce ti-e atit de greu de priceput , si dupa cum scriu, ca sunt femeie ?.....iar dupa cum te exprimi, iti meriti "soferul" ,caci cine se aseamana se aduna !

Nu te precipita,daca citeai cu atentie...nu ma refeream la tine

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:46

Chiar nu va inteleg. Am sa va aduc in discutie din nou ultimul sondaj ,, Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, dvs cu cine ati vota?''
Traian Basescu - 37 % Mircea Geoana - 23 % Crin Antonescu - 16 % Gigi Becali - 8 % Radu Duda - 8 % Vadim Tudor - 4 % Altul - 4 %
Deci? Sa vorbim despre persoana ,,principelui" este ceva, sa vorbim despre ,,principe" ca presedintele Romaniei este .... o fantezie. Numai bine.

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 16:53

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-05 15:46:17
Traian Basescu - 37 % Mircea Geoana - 23 % Crin Antonescu - 16 % Gigi Becali - 8 % Radu Duda - 8 % Vadim Tudor - 4 % Altul - 4 %
Deci? Sa vorbim despre persoana ,,principelui" este ceva, sa vorbim despre ,,principe" ca presedintele Romaniei este .... o fantezie. Numai bine.

Exista in cifrele acestor sondaje o inegalitate care cumva ma deranjeaza, 16+8>23.Pacat ,datorita rispirii voturilor vom avea in turul doi de ales intre FSN1 si FSN2....intre marlan si prostanac. Eu unul iin acest caz ,voi vota cu prostanacul pe principiu ca macar sa-i mai "rotim" daca nu ii putem pune pe fuga.Pacat insa ca fac ei ce fac si mereu detin intr-o forma sau alta controlul.Pacat de poporul asta care din 1989 pana acum nu stie sa voteze decat FSNul...

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 19:46

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-05 15:46:17Chiar nu va inteleg. Am sa va aduc in discutie din nou ultimul sondaj ,, Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, dvs cu cine ati vota?''

Nu trebuie sa uitam ca Sondajele sunt ... CERUTE de cineva, care are anumite INTERESE ca sa fie scos in evidenta CEVA ANUME.

Adevarul, de regula, nu este luat in seama cand se publica aceste Sondaje.

P.S.
Sunt de acord cu ULTIMA dumneavoastra remarca pe care ati facut-o. Noi analizam CETATEANUL DUDA ! Daca este un cetatean PARVENIT si un POLITICIAN CORUPT si MINCINOS. Pana acum nu a CONTRAZIS acest lucru, ba dimpotriva ! Asta oricat doresc unii sa-l vada ca pe IMACULATA, el este tot "UNA ... CIORONINA" asa cum spun moldovenii de peste Prut despre Voronin al lor. Moldovenii stiu de ce ! Dar DUDA ... stie ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 20:33

De la: eugenb, la data 2009-06-05 19:46:09
Nu trebuie sa uitam ca Sondajele sunt ... CERUTE de cineva, care are anumite INTERESE ca sa fie scos in evidenta CEVA ANUME.
Adevarul, de regula, nu este luat in seama cand se publica aceste Sondaje.
P.S.
Sunt de acord cu ULTIMA dumneavoastra remarca pe care ati facut-o. Noi analizam CETATEANUL DUDA ! Daca este un cetatean PARVENIT si un POLITICIAN CORUPT si MINCINOS. Pana acum nu a CONTRAZIS acest lucru, ba dimpotriva ! Asta oricat doresc unii sa-l vada ca pe IMACULATA, el este tot "UNA ... CIORONINA" asa cum spun moldovenii de peste Prut despre Voronin al lor. Moldovenii stiu de ce ! Dar DUDA ... stie ?

Cine a facut sondajul in care Base a iesit cu 37% la mare diferenta de urmatorul candidat, cine a CERUT acest sondaj, ce INTERESE a avut in acest sondaj in care Base era PE PRIMUL LOC si Geoana pe locul DOI? Ce altceva, "CEVA ANUME"cum spui tu, a scos in evidenta acest sondaj decat faptul ca FSN este STAPAN, ceea ce stiam oricum.Au acum, ca si in 1990, PUTEREA DEPLINA,TOTALA SI PE FATA, VOTATI DE POPORUL ROMAN MINTIT INGROZITOR DE DOUA TABERE CARE PAREAU IRECONCILIABIL CERATATE , PDL si PSD!

In ceea ce il priveste pe Duda,cetateanul Duda vorba ta, si membru al Casei Regale vorba mea, nu inteleg cum poate sa fie UN POLITICIAN CORUPT SI MINCINOS daca pana acum pur si simplu nu a fost implicat in politica INTERNA a Romaniei?

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 23:04

De la: vaneamarin, la data 2009-06-05 20:33:48In ceea ce il priveste pe Duda,cetateanul Duda vorba ta, si membru al Casei Regale vorba mea, nu inteleg cum poate sa fie UN POLITICIAN CORUPT SI MINCINOS daca pana acum pur si simplu nu a fost implicat in politica INTERNA a Romaniei?
Bine Marine, rectificam din POLITICIAN CORUPT SI MINCINOS in CETATEAN CORUPT SI MINCINOS sau mai pe placul tau, in PRINCIPE CORUPT SI MINCINOS.

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 23:48

Domnule Vanea Marin, ba a fost si este implicat in politica interna a Romaniei. Tatal lui Radu Duda este sau a fost un senator PSD. Domnul Radu Duda prin cariera sa de actor-securist, ginere regal, ofiter facut pe puncte a fost tot timpul in preajma politicii interne romanesti. Din punct de vedere politic Radu Duda este la fel de virgin si de onest ca Messalina.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:38

Este implicat in politica din momentul cand a PRIMIT gradele de OFITER in REZERVA (pana la gradul de Lt.col.(rz.) de la Ministrul Apararii - care este politician, nu militar de la Revolutie, iar cel de Colonel in Rezerva i-a fost dat de ... Presedintele Romaniei - care este Politician, ca daca ar fi fost militar era declarata Dictatura Militara). Sa mai amintesc de INSARCINAREA primita din partea GUVERNULUI Romaniei si a Presedintelui ca sa fie REPREZENTANT al Romaniei pe langa niste Guverne (Case Regale) din Europa ?

Numai cei ce nu vor sa vada sunt ORBI, desi au vederea (din punct de vedere medical) foarte buna !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:59

999www.youtube.com/v/IYNXpqlLOEQ&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/IYNXpqlLOEQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 07:49

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-05 23:04:29Bine Marine, rectificam din POLITICIAN CORUPT SI MINCINOS in CETATEAN CORUPT SI MINCINOS sau mai pe placul tau, in PRINCIPE CORUPT SI MINCINOS.

Asa da,este mult mai bine .Acum mai lipseste doar sa-mi pui "la liniuta" motivele care te fac sa-l crezi pe Radu Duda CORUPT si MINCINOS.Poate o sa-ti dau dreptate si eu sau poate o sa-ti arat ca te inseli .Faptul ca eu nu il votez pe Radu Duda nu ma face obligatoriu sa il si condamn pana cand nu stiu exact care ar fi motivele pentru care acest cetatean trebuie condmnat .Daca este coruput si mincinos trebuie sa stie lumea ca si asta este ca Basescu si sa nu-l voteze ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 07:58

De la: DanubianKnight, la data 2009-06-05 23:48:46Domnule Vanea Marin, ba a fost si este implicat in politica interna a Romaniei. Tatal lui Radu Duda este sau a fost un senator PSD. Domnul Radu Duda prin cariera sa de actor-securist, ginere regal, ofiter facut pe puncte a fost tot timpul in preajma politicii interne romanesti. Din punct de vedere politic Radu Duda este la fel de virgin si de onest ca Messalina.

1)Eu nu stiu ca tatal lui Radu Duda sa fi fost senator PSD si nu am gasit nicaieri aceasta informatie.Este insa interesanta iar daca ai un link serios, ceva ,da-mi si mie ...Nu ca ar conta prea tare , eu nu sunt omul sa condamn copii pentru actiunile parintilor, dar de curiozitate m-ar interesa.

2)Nu stiu ca Radu Duda sa fie securist sau sa aiba o colaborare cu securitatea .Stiu doar ca era pe o lista de persoane A CAROR COLABORARE O DOREA securitatea.Asta insa nu inseamna nimic, deoarece probabil doreau si colaborarea lui Ronald Regan.Nu inseamna si ca o aveau ...

3)Faptul ca este ginere regal nu il vad ca un motiv de repros ...

4)A fost facut intr-un mod absolut legal ofiter ?!Daca da atunci care mai este problema si de ce mai discutam acest lucru?!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:11

De la: eugenb, la data 2009-06-06 00:38:37Este implicat in politica din momentul cand a PRIMIT gradele de OFITER in REZERVA (pana la gradul de Lt.col.(rz.) de la Ministrul Apararii - care este politician, nu militar de la Revolutie, iar cel de Colonel in Rezerva i-a fost dat de ... Presedintele Romaniei - care este Politician, ca daca ar fi fost militar era declarata Dictatura Militara). Sa mai amintesc de INSARCINAREA primita din partea GUVERNULUI Romaniei si a Presedintelui ca sa fie REPREZENTANT al Romaniei pe langa niste Guverne (Case Regale) din Europa ?

Numai cei ce nu vor sa vada sunt ORBI, desi au vederea (din punct de vedere medical) foarte buna !

Ce naiba Eugene,din cate stiu eu toate gradele militare de ofiter superior se obtin de la Ministul Apararii sau de la Presedinte .Vrei sa spui ca toti ofiterii superiori sunt din acest motiv implicati in politica ?!...

PS:Bogdan Aurescu a primit si el insarcinarea de la guvernul Tariceanu de a reprezenta Romania in procesul cu Ucraina si din cate stiu eu nu este implicat politic ci doar un excelent profesionist .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:13

rambobambo

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:07 Modifica Citeaza Raspunde

ATI TRANSFORMAT sSI ACEST TOPIC IN PROPRIA VOASTRA COCINA, PORCILOR SI SCROAFELOR!

ANDER NIROLF ERTEP 999 (666), ESTI UN OM BOLNAV, GRAV BOLNAV, INTOXICAT DE MANELE, DE
CLIPURIPENTRU RETARDATI, DE NARCISISM, DE PREJUDECATI, DE URA...

INCHIDETI, PORCILOR, ACEASTA COCINA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 09:37

ASR Principele Radu al României: “Candidatura mea cheamã sã fim împreunã la deºteptarea acestei þãri”
Virginia MIRCEA
"Travaliul Casei Regale, din 1866 pânã astãzi, a fost unul de punere îm­preunã a energiilor bune, a talentelor ºi a oamenilor pricepuþi ai þãrii.
În ultimii douãzeci de ani, sistemul a depins mereu, prea mult, de compor­tamentul ºi de acþiunile indivizilor, de multe ori incompetenþi. Mercantilismul ºi superficialitatea au menþinut medio­critatea în spaþiul public, au instalat modele false, cu grave consecinþe so­ciale."

Alteþã, candidatura dumneavoastrã a fost o surprizã foarte mare. Care sunt resorturile ei, ce v-a îndemnat sã candidaþi?
Cu aproape 150 de ani în urmã, Carol I a construit Statul român pe prin­cipiul profesionalismului. Institu­þi­ile moderne s-au fãurit, atunci, pe temeiul calitãþii profesionale ºi al meritului. A fost timpul unei aspiraþii cãtre Binele Naþional.
Travaliul Casei Regale, din 1866 pânã astãzi, a fost unul de punere îm­preunã a energiilor bune, a talentelor ºi a oamenilor pricepuþi ai þãrii.
În ultimii douãzeci de ani, sistemul a depins mereu, prea mult, de compor­tamentul ºi de acþiunile indivizilor, de multe ori incompetenþi. Mercantilismul ºi superficialitatea au menþinut medio­critatea în spaþiul public, au instalat modele false, cu grave consecinþe so­ciale.
Nu sunt astãzi în faþa alegãtorilor sã promit miracole. Nu am ieºit înain­tea þãrii sã aduc paradisul promis de alþii la ieºirea din comunism. Candi­datura mea cheamã sã fim împreunã la deºteptarea acestei þãri. Sã punem ordine ºi demnitate în treburile Româ­niei, sã respectãm instituþiile, Consti­tuþia ºi legile, sã ne respectãm pe noi înºi­ne, în fiecare zi, de dimineaþã pânã sea­ra, chiar ºi atunci când nu ne priveºte nimeni.

Alteþa Voastrã vine din structura societãþii civile, candidatura dumnea­voastrã este susþinutã de o serie de ONG-uri. Cum va fi asiguratã logistica campaniei electorale având în vedere faptul cã nu aveþi structura teritorialã pe care o are candidatul unui partid?
Contez mult pe voluntari, pe oa­me­ni animaþi de valorile propuse de mine. Oameni care cred ºi sunt entuziasmaþi, nu oameni cu interese care sunt plãtiþi. Este un privilegiu sã fac acest exerciþiu, pe care îl consider o victorie prin simplul fapt cã el existã. Ne-am cucerit Independenþa pentru cã am stat împreunã. Am fãcut Marea Unire pen­tru cã am fost împreunã. Am început sã facem o þarã modernã pentru cã am fost împreunã. Am depãºit crize ºi am ieºit pânã la urmã bine din rãzboaie pentru cã am fost împreunã. Nu este nici un secret aici. Oamenii de calitate, profesioniºtii nu divizeazã, nu distrug. Profesioniºtii inspirã, construiesc ºi unesc. Aduc valoare breslei lor, aduc valoare epocii ºi þãrii lor, lucrând împ­re­u­nã. Profesionistul uneºte, diletantul dezbinã!

Campania electoralã presupune un efort financiar foarte mare. Care sunt sursele de finanþare pe care vã sprijiniþi în timpul derulãrii acesteia?
Voi încerca sã adun fonduri de la cât mai mulþi oameni, cu contribuþii modeste. Doresc acest lucru pentru a obþine nu doar bani, ci ºi solidaritatea oamenilor în proiectul nostru comun. Cine investeºte 50 RON în candidatura mea va considera cã succesul meu este ºi succesul lui ºi se va simþi angajat. Va purta ideile mele cu spirit de rãspundere, cu generozitate ºi le va susþine ca pe ceva fãcând parte din fiinþa lui.

Alteþã, aþi prezentat o strategie de dezvoltare a României pe 30 de ani. Care sunt liniile principale ale acestei strategii?
Viziunea pe 30 de ani nu este un program al candidaturii la Preºedinþie, ci un legãmânt al generaþiei regale re­pre­zentatã de Principesa Margareta ºi de mine. Un preºedinte nu poate fi ales pentru 30 de ani, deci viziunea nu ar avea cum sã se suprapunã peste exer­citarea mandatului de preºedinte al României.
Viziunea se bazeazã pe câteva va­lori ale regalitãþii, cum ar fi gene­ro­zi­tatea, puterea exemplului personal, spiritul de rãspundere, profe­siona­lis­mul, loialitatea ºi rolul de model. Ea aduce în atenþia societãþii româneºti de astãzi proiectele, direcþiile, prin­cipi­ile pe care noi le credem fundamentale pentru ca România sã devinã o þarã statornicã. Toate acestea sunt de competenþa întregii societãþi româ­neºti. Noi nu intenþionãm sã substituim instituþiile publice în acest demers, ci, dimpotrivã, sã aducem o valoare adãu­gatã.

Cum vã raportaþi candidatura faþã de ceilalþi candidaþi?
Douãzeci de ani am tot votat când dreapta, când stânga. Dar întotdeauna am votat împotriva a ceva, nu pentru ceva. Am negat mereu, nu am construit încã.
Eu nu sunt un candidat de stânga, nu sunt un candidat de dreapta, nu sunt un candidat politic. Nu sunt astãzi în faþa þãrii pentru ca sã arunc cu piatra în nimeni. Sunt astãzi aici pentru a pune o piatrã jos, la temelia unei Românii respectate, pe care am uitat cã o meritãm.
Toate acestea mã deosebesc mult de toþi ceilalþi posibili candidaþi.
Care credeþi cã sunt atuurile candidaturii Alteþei Voastre care vor determina electoratul nehotãrât (acei 61% dintre români) sã vinã la urne în noiembrie 2009? ªi aici aº vrea sã fac o parantezã pentru a preciza cã de la 3% intenþie de vot pentru Principele Radu Duda la începutul lunii aprilie, la jumãtatea lunii aprilie intenþia de vot a crescut la 10%.
Între timp, la 22 mai intenþia de vot a crescut la 12%.
Gestul pe care îl fac astãzi doreºte sã deblocheze impasul politic ºi institu­þional la care s-a ajuns în România. Men­þi­ne­rea ºi escaladarea contro­ver­selor dintre principalii responsabili politici ai þãrii riscã sã împingã Ro­mâ­nia spre haos politic, economic ºi so­cial, precum ºi spre izolare inter­naþio­na­lã.
Ca preºedinte voi garanta constitu­þional independenþa Justiþiei, domnia legii ºi nu voi tolera nedreptãþile ºi abuzurile. Valoarea dreptãþii în justiþie trebuie apãratã permanent ºi cu toate mijloacele. Românii trebuie sã se sim­tã bine reprezentaþi ºi protejaþi în þara lor, în Europa lor ºi în lumea largã.
România europeanã, folosind fãrã complexe de inferioritate valorile care au fondat statul modern, va fi o þarã mai puternicã, pragmaticã ºi capabilã sã înfrunte timpuri care nu se anunþã nici liniºtite ºi nici paºnice.
Începând cu decembrie 2009, românii nu trebuie sã îºi mai ascundã paºaportul, de ruºine. Respect ºi lege în þarã, demnitate ºi mândrie în afarã. Capul sus în lume. Aceasta va fi România.
Sunteþi un candidat cu ”aurã regalã” ºi la propriu, ºi la figurat. Familia regalã este fãuritoarea României moderne, dacã Principele Radu Duda va fi preºedintele României, aºteptãrile vor fi foarte mari. Care ar fi primele trei lucruri pe cale le veþi face în cazul în care veþi fi ales preºedinte?
Voi restabili respectabilitatea ºi efectivitatea exerciþiului de repre­zen­tare statalã a României. Confuzia din­tre exerciþiul politico-administrativ ºi cel de reprezentare prezidenþialã a Sta­tului este maximã.
Voi aduce coerenþa ºi competenþa în Instituþia Preºedintelul României, ceea ce se va rãspândi binefãcãtor, prin puterea exemplului personal pen­tru celelalte instituþii, care sunt demo­cra­tice ºi responsabile.
Voi porni imediat la încurajarea, întãrirea ºi eliberarea de complexe a comunitãþilor locale, precum ºi a profesiilor ºi a elitelor lor.

Interviu realizat de Virginia Mircea
Publicat în : Interviu de la numãrul 67

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:01

Dincolo de multitudine de pareri observati un lucru.......la toate aparitiile printului Duda in media - evita jignirile grosolane cu eleganta. In viata politica de mahala este ceva neobisnuit - este nou ce a ce nu inseamna ca omul are "carisma" de neajutorat si nehotarat ca de ex. Constantinescu cu "scarba lui prezidentiala" fata de cele rele din Romania. Puneti intrebarea... intr - o familie dezbinata vesnic cu scandaluri si aruncatul rahatului in permananta cu ne finalizarea si blocarea atatori dosare de coruptie copii cum cresc? Cu traume - cu siguranta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:42

lorduljohn :)) fac pariu ca in "Roamania" nu exista :)) "titluri nobiliare", poate in Romania exista cel putin esti roman ? oricum lasa-te de meseria de scris pe forumuri, ms anticipat

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:07

De la: dj_time, la data 2009-06-06 13:42:15lorduljohn :)) fac pariu ca in "Roamania" nu exista :)) "titluri nobiliare", poate in Romania exista cel putin esti roman ? oricum lasa-te de meseria de scris pe forumuri, ms anticipat

CA ESTI AGRAMAT, SI UN RETARDAT NU TREBUIE SA FACI EFORTURI SA SCRI SI SA SE VADA, DAR CA ESTI ATAT DE REARDAT, CA MAJKORITATEA CELOR CARE POSTEAZA PE ACEST TOPIC, CHIAR TE AVANTAJEAZA FIINDCA SUNT TEMBELI MAI MARI CA TINE CU PRETENTII DE DESTEPTI, INSTRUITI, INFORMATI DAR CARE TOT PORCI RAMAN, INDIFERENT CUM GROHAIESC, MAI ELEVAT SAU MAI ANIMALIC, MAI CORECT GRAMATICAL SAU FALS BEHAITOR.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:21

Vanea Marin, faptul ca Radu Duda nu e si nu va fi niciodata print, si o stie foarte bine, dar continua sa se dea drept print, ti se pare o dovada de cinste, onoare si demnitate?

Un om demn si moral isi va lua numele sotiei, numai ca sa-l cheme de Romania in buletin si in felul asta sa se creeze o stare de confuzie intre el si autenticii principi de Romania?

Un om care se invarte in preajma unor cercuri foarte politice, care primeste subsidii de la guvernul Romaniei pentru presupuse servicii diplomatice pe care de fapt ar trebui sa le presteze sotia sa, ti se pare ca e strain de politica? "Între septembrie 2002 ºi septembrie 2008, Prinþul Radu a fost Reprezentant special al Guvernului României sub douã administraþii succesive, atât cea a guvernului de coaliþie al PSD, cât ºi cea a alianþei de centru-dreapta "Dreptate ºi Adevãr", ulterior a alianþei PNL-UDMR."

Ce parere ai despre un om a carui inobilare este anulata in urma unui proces de catre membrii familiei Hohenzollern si se face ca ploua cu privire la acest episod? Iti mai amintesti vremurile cand Radu Duda isi spunea Principe de Hohenzollern-Veringen si nu Principe de Romania?

Cat despre chestia cu ofiterul, pot sa te intreb in ce tara traiesti? Adica nu ai vazut in Romania insi care nu aveau bacalaureatul dar s-au trezit peste noapte cu un doctorat perfect legal pe hartie? Nu vezi chiar zilele acestea tot felul de numiri stranii in tot felul de functii (imi vine in minte chiar acum ca exemplu numirea lui Eugen Plesca la Directia de Cultura Bucuresti) doar pe criteriu politic, care poate ca sunt legale, dar nu sunt si corecte. Probabil ca daca traiesti in Ugadugu, habar n-ai ca acea minunata scoala in cadrul MApN pe care a absolvit-o in cateva luni Radu Duda precum crestea Fat Frumos in basme- Colegiul National de Aparare- este notorie pentru acordarea de diplome pe banda rulanta protejatilor politic. Si, de asemenea, presupun ca in Ugadugu nu exista o lunga exprienta a trasului pe sfoara comis chiar prin intermediul legii si al statului. Dar, vezi, daca in Romania a existat o revolutie, spre deosebire de Ugadugu, este tocmai pentru ca statul ajunsese in maini ticaloase, iar din pacate profitorii ajunsi la putere in ultimii douazeci de ani au continuat sa foloseasca legea si statul in mod nepermis.

Si apropo, tu nu ti-ai pus intrebarea de unde pana unde Radu Duda a fost inaintat- perfect legal- in gradele militare cu o viteza de naveta spatiala in decolare, in timp pentru niciun militar de cariera legea aia nu se aplica? Pana la urma, cu ce e Duda mai bun decat un ofiter care eventual a si vazut ceva front in Angola, Albania, Kosovo, Afganistan sau Irak? Omul asta a luptat vreodata cu altceva decat cu sabia de recuzita?

Hmm.. si niciodata, dar chiar niciodata, nu ai bagat de seama ca genul asta de cariere fulminante in Romania il au fii, fiicele, nepotii, amantele, ginerii, dar si fostii securisti?

Se pare insa ca unora chiar le place sa fie mintiti. Lista aceea a Securitatii cuprindea 1000 de persoane "de sprijin" ale organelor...

In fine, eu retinusem inca de la casatoria cu Principesa Margareta ca tatal lui Duda ar fi fost senator PSD. Poate am facut o confuzie. Spre deosebire de Radu Duda, eu nu ma jenez sa recunosc cand gresesc, asa cum pare-se ca se jeneaza el de stramosii lui plebei pe care ii chema Duda, din moment ce sa lupta din rasputeri sa scape de acest nume.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:31

si care ar fi concluzia @danubian ? ca securitatea isi pregateste omul de inlocuire a actualului presedinte ? ca eu asa deduc ! asta inseamna ca l-a lasat din brate pe Base' ,ca unul ce mai mult incurca decit descurca ? si daca-i asa, nu crezi ca se va face cu sau fara voia noastra ?....

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 22:59

Iar o dati pe alaturi, in loc sa spuneti daca sunteti de acord sau nu cu ce a scris mai sus "DanubianKnight".
Doamna "gabigabi", va credeam mai ... "cinstita" si "dreapta" in pareri. Daca tot intrati pe topic spuneti-va parerea sau, daca nu ... lasati-va pagubasa. A pune o intrebare inainte de a va spune parerea este dovada de ... lasitate si eu va stiam altfel. Nu ma dezamagiti ! Va rog !

P.S.
Acest "rambobambo" este prea "infantil" in modul in care isi expune ideile (sa fie doar varsta sau este si ... intelectul care nu-l prea ajuta ?), asa ca pentru inceput a reusit sa obtina doar ... "Reclamari pentru limbaj". Atunci cand isi va corecta modul de exprimare pe acest Forum, o sa vedem daca o sa-i raspundem sau nu, la parerea (opinia) pe care o are despre subiectul in cauza. Deocamdata NU merita sa fie bagat in seama !

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 00:02

De la: dj_time, la data 2009-06-06 13:42:15lorduljohn :)) fac pariu ca in "Roamania" nu exista :)) "titluri nobiliare", poate in Romania exista cel putin esti roman ? oricum lasa-te de meseria de scris pe forumuri, ms anticipat

Nu inteleg care-i problema ta??
Esti pus, cumva , sa-mi verifici , mie , greselile de tastare ???
Sau nu am drept de opinie??
Ai , cumva , puterea sa interzici cuiva dreptul la opinie???
Sau ai altfel de probleme ???

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 00:12

Acest "rambobambo" este prea "infantil" in modul in care isi expune ideile (sa fie doar varsta sau este si ... intelectul care nu-l prea ajuta ?), asa ca pentru inceput a reusit sa obtina doar ... "Reclamari pentru limbaj". Atunci cand isi va corecta modul de exprimare pe acest Forum, o sa vedem daca o sa-i raspundem sau nu, la parerea (opinia) pe care o are despre subiectul in cauza. Deocamdata NU merita sa fie bagat in seama !asa este eugene,cine nu respecta parerea partenerului de dialog,nu merita bagat in seama ,mai cu seama cand este si agramat,acu,eu zic ca ne este permis sa ne contrazicem si sa ne intepam sau ironizam,dar este cale lunga pana acolo unde sa incepem sa vedem tot in negru si sa jignim tot ce misca doar pt.simplul fapt ca altcineva nu impartaseste opiniunea noastra

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 10:35

buna dimineata @eugenb - imi pare rau dar nu inteleg de ce spui c'o dau cotita ! am tot spus ca acest Cetatean R.Duda are Dreptul Democratic de a candida,daca el crede ca poate face un lucru bun pentru tara ! am mai spus ca-i un om care, prin simpla lui prezenta impune o conduita civilizata ! te-am mai intrebat si pe tine de unde ai scos chestia cu tiganul,iti aduci aminte ?....cit despre gradele militare si acordarea lor, sunt total pe dinafara,deci tac din gura ! ceea ce spune @danubianul este in buna parte corect si tocmai de aceea ,in continuarea spuselor lui am intrebat care ar fi concluzia la ce-a postat el.....intrebare pe care,de altfel,parca ti-am pus-o si tie : daca-i omul securitatii,asa cum ziceti voi , va fi inlocuit Baselu' in toamna ? dar apropo de alegerile europene : vazind-o azi dimineata pe EBA cum se baga in seama dorind sa fie si ea intrebata ce si cum ,am facut un paralelism intre ea si R.Duda ; nu stiu daca e o "lucratura" special pusa la cale ptr.el ca sa-i fure din voturile lui Crin Antonescu ,in schimb candidatura ei , FURA SIGUR din voturile date PDL.ului .....ca doar fam.Basescu va vota cu EBA in dauna partidului si-ntr-un conflict de interese cit cotroceniul,nu ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:29

De la: DanubianKnight, la data 2009-06-06 17:21:40Vanea Marin, faptul ca Radu Duda nu e si nu va fi niciodata print, si o stie foarte bine, dar continua sa se dea drept print, ti se pare o dovada de cinste, onoare si demnitate?

Un om demn si moral isi va lua numele sotiei, numai ca sa-l cheme de Romania in buletin si in felul asta sa se creeze o stare de confuzie intre el si autenticii principi de Romania?

Un om care se invarte in preajma unor cercuri foarte politice, care primeste subsidii de la guvernul Romaniei pentru presupuse servicii diplomatice pe care de fapt ar trebui sa le presteze sotia sa, ti se pare ca e strain de politica? "Între septembrie 2002 ºi septembrie 2008, Prinþul Radu a fost Reprezentant special al Guvernului României sub douã administraþii succesive, atât cea a guvernului de coaliþie al PSD, cât ºi cea a alianþei de centru-dreapta "Dreptate ºi Adevãr", ulterior a alianþei PNL-UDMR."

Ce parere ai despre un om a carui inobilare este anulata in urma unui proces de catre membrii familiei Hohenzollern si se face ca ploua cu privire la acest episod? Iti mai amintesti vremurile cand Radu Duda isi spunea Principe de Hohenzollern-Veringen si nu Principe de Romania?

Cat despre chestia cu ofiterul, pot sa te intreb in ce tara traiesti? Adica nu ai vazut in Romania insi care nu aveau bacalaureatul dar s-au trezit peste noapte cu un doctorat perfect legal pe hartie? Nu vezi chiar zilele acestea tot felul de numiri stranii in tot felul de functii (imi vine in minte chiar acum ca exemplu numirea lui Eugen Plesca la Directia de Cultura Bucuresti) doar pe criteriu politic, care poate ca sunt legale, dar nu sunt si corecte. Probabil ca daca traiesti in Ugadugu, habar n-ai ca acea minunata scoala in cadrul MApN pe care a absolvit-o in cateva luni Radu Duda precum crestea Fat Frumos in basme- Colegiul National de Aparare- este notorie pentru acordarea de diplome pe banda rulanta protejatilor politic. Si, de asemenea, presupun ca in Ugadugu nu exista o lunga exprienta a trasului pe sfoara comis chiar prin intermediul legii si al statului. Dar, vezi, daca in Romania a existat o revolutie, spre deosebire de Ugadugu, este tocmai pentru ca statul ajunsese in maini ticaloase, iar din pacate profitorii ajunsi la putere in ultimii douazeci de ani au continuat sa foloseasca legea si statul in mod nepermis.

Si apropo, tu nu ti-ai pus intrebarea de unde pana unde Radu Duda a fost inaintat- perfect legal- in gradele militare cu o viteza de naveta spatiala in decolare, in timp pentru niciun militar de cariera legea aia nu se aplica? Pana la urma, cu ce e Duda mai bun decat un ofiter care eventual a si vazut ceva front in Angola, Albania, Kosovo, Afganistan sau Irak? Omul asta a luptat vreodata cu altceva decat cu sabia de recuzita?

Hmm.. si niciodata, dar chiar niciodata, nu ai bagat de seama ca genul asta de cariere fulminante in Romania il au fii, fiicele, nepotii, amantele, ginerii, dar si fostii securisti?

Se pare insa ca unora chiar le place sa fie mintiti. Lista aceea a Securitatii cuprindea 1000 de persoane "de sprijin" ale organelor...

In fine, eu retinusem inca de la casatoria cu Principesa Margareta ca tatal lui Duda ar fi fost senator PSD. Poate am facut o confuzie. Spre deosebire de Radu Duda, eu nu ma jenez sa recunosc cand gresesc, asa cum pare-se ca se jeneaza el de stramosii lui plebei pe care ii chema Duda, din moment ce sa lupta din rasputeri sa scape de acest nume.

Salutare Cavalere,

Nu stiu daca ai sau nu dreptate.Stiu insa cu siguranta ca de numele lui Radu Duda sunt legate doua scandaluri :cel al titlului si cel al gradelor militare.

Cu cel al titlului cred ca amandoi avem aceleasi informatii, ca a fost acuzat de catre Karl Fiedrich ,print mostenitor de Hohenzollern-Sigmaringen de folosirea fara permisiune a numelui numelui de Hozenzollern.Se spune si ca in spatele acestui scandal sta Nenea Paul Lambrino care si el si-a tras numele de Hohenzollern(ca urmare a doua procese din Franta si Portugalia,vax) si care viseaza si el candva sa aiba o treaba importanta de facut prin Romania . Noi nu stim daca acest lucru este sau nu adevarat ,daca in spatele acestui scandal se afla sau nu Lambrino .Stim insa ca acest titlu i-a fost acordat la 1ian 1999 de catre ASS Friedrich Wilhelm care este SEFUL CASEI PRINCIARE de Hohenzolern Sigmaringen ,ca a fost folosit mereu de Radu Duda fara ca sa fie luate masuri impotriva sa din partea Casei Princiare de Hohenzoller Sigmaringen , ca regele Mihai i-a acordat prin noul Statut al Casei Regale semnat de Regele Mihai al României (la 30 decembrie, 2007), titlul de "Principe al României" cu apelativul de "Alteþã Regalã" ºi ca urmeazã sã poarte titlul de "Alteþa Sa Regalã Principele Consort al României" începând de la moartea lui Mihai.Mai mult,alte case regale i-au acordat si dreptul de folosire a apelativului "Alteþã Serenissimã".

Care este deci problema ,faptul ca un membru al Casei Princiare a contestat folosirea acestui nume?Treaba lui,sa fie sanatos si sa conteste cat vrea si ce vrea.Ce treaba insa avem noi cu el daca titlul a fost acordat chiar de SEFUL CASEI PRINCIARE adica exact de cel care trebuia sa-l acorde.

Despre gradele sale vad ca ma intrebi in ce tara traiesc.O sa-ti raspund:traiesc in Romania.Ca sa fiu amabil si politicos iti voi intoarce si eu intrebarea ,TU IN CE TARA TRAIESTI?!Eu te-am intrebat daca are aceste grade LEGAL SAU NU.Despre COMPETENTA SA MILITARA nici tu nici eu nu suntem in masura sa discutam deoarece nu cu noi a dat examenele sale si nici nu suntem noi in masura sa stabilim daca Duda este sau nu un militar competent.Tie iti place sa crezi ca nu dar asta este doar treaba ta .Acum ce facem ca tu crezi ceva ,eu altceva si nu avem cum verifica?!Propun fiecare sa o tina pe-a lui, insa discutia nu va mai avea sens .Deci gradele le are LEGAL iar COMPETENTA SA MILITARA nu o putem analiza .Mie imi pare problema incheiata....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:34

De la: Eye, la data 2009-06-06 13:01:04Dincolo de multitudine de pareri observati un lucru.......la toate aparitiile printului Duda in media - evita jignirile grosolane cu eleganta. In viata politica de mahala este ceva neobisnuit - este nou ce a ce nu inseamna ca omul are "carisma" de neajutorat si nehotarat ca de ex. Constantinescu cu "scarba lui prezidentiala" fata de cele rele din Romania. Puneti intrebarea... intr - o familie dezbinata vesnic cu scandaluri si aruncatul rahatului in permananta cu ne finalizarea si blocarea atatori dosare de coruptie copii cum cresc? Cu traume - cu siguranta!

Lumea prefera sa se intrebe daca Duda are sau nu titlurile nobiliare si militare obtinute in mod corect. Nu conteaza ca omul este civilizat,inteligent,bine intentionat ,ca a ajutat Romania....Conteaza doar ca "nu are sapca". .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:39

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-07 00:12:00Acest "rambobambo" este prea "infantil" in modul in care isi expune ideile (sa fie doar varsta sau este si ... intelectul care nu-l prea ajuta ?), asa ca pentru inceput a reusit sa obtina doar ... "Reclamari pentru limbaj". Atunci cand isi va corecta modul de exprimare pe acest Forum, o sa vedem daca o sa-i raspundem sau nu, la parerea (opinia) pe care o are despre subiectul in cauza. Deocamdata NU merita sa fie bagat in seama !asa este eugene,cine nu respecta parerea partenerului de dialog,nu merita bagat in seama ,mai cu seama cand este si agramat,acu,eu zic ca ne este permis sa ne contrazicem si sa ne intepam sau ironizam,dar este cale lunga pana acolo unde sa incepem sa vedem tot in negru si sa jignim tot ce misca doar pt.simplul fapt ca altcineva nu impartaseste opiniunea noastra

ESTI BOLNAV, ESTI DUS, ESTI RETARDAT...DEGEABA MAI INCERCI SA DREGI BUSUIOCUL, SA ITI CONTROLEZI LIMBAJUL, SA FACI PE DISTINSUL SI DISTANTATUL, MAI PACALICI DE FORUM PE CARE L-AI SUFOCAT CU POSTARILE TALE PENIBILE, ABJECTE SI INFECTE. CUM SI PARTENERII/PARTENERELE DE TOPICURI: CATIVA HANDICAPATI CARE MIMEAZA CULTURA, PERSONALITATE, MATURITATE. PUTORI!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:10

Lui " vaneamarin" :

Ati afirmat :
1.- "Tie iti place sa crezi ca nu dar asta este doar treaba ta .Acum ce facem ca tu crezi ceva ,eu altceva si nu avem cum verifica?!Propun fiecare sa o tina pe-a lui, insa discutia nu va mai avea sens."

Este o afirmatie care mi se pare destul de normala si civilizata. Problema este ca nimeni nu vine cu justificari in sprijinul afirmatiei facute. In cazul diferendului meu cu dumneavoastra (pe tema CETATEANULUI - ofiter in rezerva R. Duda) nu am nimic care sa ma impiedice sa consider ca este un om PARVENIT si MINCINOS, care vrea sa ajunga la conducerea tarii prin CORUPTIE POLITICA. Am sustinut si am sa sustin in continuare acest lucru, pana cand cel in cauza o sa vina cu afirmatii (justificate) care sa-mi dovedesca ... greseala pe care o fac (si atunci am sa-mi cer scuze imediat, ce am justificarile respective). Sustinerea afirmatiei facute de mine este PUBLICA si imi asum RASPUNDEREA afirmatiilor facute de mine (tot ca un OFITER IN REZERVA ce sunt am o ONOARE care ma sileste la o CONDUITA anume). Dumneavoastra aveti CURAJUL (ca si mine) sa va sustineti afirmatiile ca nu am dreptate ? Sau doar CREDETI ca este CINSTIT si in cazul acesta nu-si mai gasesc locul intrebarile pe care le-am pus anterior ?
abdice in anu;l
2.- "Lumea prefera sa se intrebe daca Duda are sau nu titlurile nobiliare si militare obtinute in mod corect. Nu conteaza ca omul este civilizat,inteligent,bine intentionat ,ca a ajutat Romania....Conteaza doar ca "nu are sapca".

Aici aveti dreptate doar in primele doua afirmatii : "ca este civilizat si inteligent". Afirmatia ca este "bine intentionat" este adevarata daca ziceti ca este intentionat in "FOLOSUL lui, altfel nu am date convingatoare ca ar fi ibine intentionat in folosul tarii, deci si al meu personal. Deci aceasta afirmatie nu este CREDIBILA din punctul meu de vedere.

Problema cu "titlurile nobiliare" nu ma intereseaza deloc, deoarece Casa Regala straina nu o accept deloc. Strainii isi pot da oricat de multe "nobiliare" vor, ca doar nu sunt de la ei din "buzunar". Faptul ca si-a asumat un TITLU care implica si titulatura de ROMANIA" asta ma deranjeaza, deoarece nu avea nimeni dreptul sa o dea, decat POPORUL ROMAN. Si in Romania Casa Regala exista in Romania doar in inchipuirea unor oameni "bolnavi" cu "intelectul". Asa cum Alexandru Ioan I Cuza a fost silit sa abdice in anul 1866 (cu pistolul la tampla) si a fost ... ceva LEGAL pentru cei care l-au adus pe Printul strain, tot atat de LEGAL a fost si ABDICAREA (de buna voie si nesilit de nimeni) lui Carol al II-lea. Sau daca asta le este mai drag celor care sunt Monarhisti, si ABDICAREA lui Mihai I a fost tot atat de LEGALA. Sa mai spun si ca LEGEA SALICA nu permite punerea unei femei pe Tronul Romaniei decat cu ... APROBAREA POPORULUI ?

P.S.
V-as ruga sa ne explicati ce inseamna pentru dumneavoastra "jignirile grosolane" pe care le-a suferit cetateanul Duda ? Cu exemplificari, daca se poate, din interviile pe care le-a dat sau in alte situatii prin care a trecut. Daca faceti o afirmatie se presupune ca aveti date certe. Nu doar auzite si neverificate inainte de a spune acest lucru. Va multumesc anticipat !

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: