back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:08

ce-am vrut sa spun, ce-am vrut sa spun.....am vrut sa-i transmiti lui Antonescu si Crin, sa se mai lase naibii de copiat limbajul si apucaturile adversarilor si sa se prezinte frumusel cu unghiutele taiate, batistuta, spalat pe dinti si proaspat barbierit c-un program politic veritabil liberal, eu asi vrea unul chiar neo-liberal, etc..etc..etc....si sa mai lase copiii sa se joace-n nisipul plajii cu lopatelele binecunoscute copilariilor.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:12

De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:08:24ce-am vrut sa spun, ce-am vrut sa spun.....am vrut sa-i transmiti lui Antonescu si Crin, sa se mai lase naibii de copiat limbajul si apucaturile adversarilor si sa se prezinte frumusel cu unghiutele taiate, batistuta, spalat pe dinti si proaspat barbierit c-un program politic veritabil liberal, eu asi vrea unul chiar neo-liberal, etc..etc..etc....si sa mai lase copiii sa se joace-n nisipul plajii cu lopatelele binecunoscute copilariilor.

Aaaaa,deci asta ai vrut sa spui ... .Bine ca pana la urma ai spus ce aveai de spus,pareai ca nu vei spune niciodata ce ai de spus sau ca nu aveai de fapt nimic de spus (ca sa fiu sincer ultima era varianta pe care o credeam eu)! .Asa,acum...alte doleante mai aveti ?!Mai pot sa te ajut cu ceva ?

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:17

Crin Antonescu poate avea cel mai fain program ....nu conteaza ! pentru cei dedulciti la limbajul frust,de'al nostru, din popor,al Basescului ...sau al lui Vadim sau nea Jiji , Crin sau Radu,vor ramine niste intelectuali votati de o mina de intelectuali !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:29

....phaaaaaaai, da!...sa-i spui si lu' nenea ala care-i asa si pe dincolo,"controversat person",.. mon cher dac' ma-ntelegi nu altceva , c-ar putea deveni un Rafik Hariri autohton pan'nu se darama total shandrameaua invatamantului si culturii , c-apui o sa fluiere a paguba prin poiana lui iocan.
...ce spui Vanea, asa-i ca-i nhaspa daca nu ?...ori va doriti cu totii efectu' Hubble aplicat multimilor s-asa devin din ce-in-ce neputinciosi in traversarea prapastiei de profesionalitate necesara unei veritabile reconstructii, nu spun de care sa nu va bufneasca rasul !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:34

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 10:17:16 Crin Antonescu poate avea cel mai fain program ....nu conteaza ! pentru cei dedulciti la limbajul frust,de'al nostru, din popor,al Basescului ...sau al lui Vadim sau nea Jiji , Crin sau Radu,vor ramine niste intelectuali votati de o mina de intelectuali !

..stimata D'na G. va mai amintiti cine l-a popit pe Oprescu P.G.al capitalei pe acest topic intr-o vreme cand nici nu se imagina ceva prin targ despre candidatura sa ?...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:39

Cine ? ups ! ca doar n-o sa-mi spui ca eu,ca nu-s chiar asa de tare ! dar daca-s,atunci ar trebui sa ma apuc de meseria asta :de nasit presedinti sau primari de capitala !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:43

De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:29:33....phaaaaaaai, da!...sa-i spui si lu' nenea ala care-i asa si pe dincolo,"controversat person",.. mon cher dac' ma-ntelegi nu altceva , c-ar putea deveni un Rafik Hariri autohton pan'nu se darama total shandrameaua invatamantului si culturii , c-apui o sa fluiere a paguba prin poiana lui iocan.
...ce spui Vanea, asa-i ca-i nhaspa daca nu ?...ori va doriti cu totii efectu' Hubble aplicat multimilor s-asa devin din ce-in-ce neputinciosi in traversarea prapastiei de profesionalitate necesara unei veritabile reconstructii, nu spun de care sa nu va bufneasca rasul !...

Imi pare rau dar chiar nu inteleg ce spui .... Sincer,chiar nu inteleg ,cred ca vorbesti prea complicat pentru mine si aproape sigur si pentru tine...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:43

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 10:39:33 Cine ? ups ! ca doar n-o sa-mi spui ca eu,ca nu-s chiar asa de tare ! dar daca-s,atunci ar trebui sa ma apuc de meseria asta :de nasit presedinti sau primari de capitala !

...noooooooooi doooooooooooi,...cetateneee !....hac, hac !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:49

steluta bara steluta ,noi doi am discutat despre posibilitatea asta, intr-adevar, dar numai Dupa ce PSD.ul a zis ca nu-i acorda sprijin.....si-n acest caz: pe cine ar trebui sa "nasim"noi ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:49

De la: vaneamarin, la data 2009-06-01 10:43:29
De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:29:33....phaaaaaaai, da!...sa-i spui si lu' nenea ala care-i asa si pe dincolo,"controversat person",.. mon cher dac' ma-ntelegi nu altceva , c-ar putea deveni un Rafik Hariri autohton pan'nu se darama total shandrameaua invatamantului si culturii , c-apui o sa fluiere a paguba prin poiana lui iocan.

Imi pare rau dar chiar nu inteleg ce spui .... Sincer,chiar nu inteleg ,cred ca vorbesti prea complicat pentru mine si aproape sigur si pentru tine...

...'ai mai nene Vaneeeea, foloseste una d-aia euclidiana, trigonometrica, scalara. vectoriala, anclanseaza-ti enclitica , cinematica ganditi fractale, exfuzeaza-ti dihotomiile , dilematicile, etc,.etc,...si si...respira si tu ozonu' suferintelor abstracte !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:53

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 10:49:04 steluta bara steluta ,noi doi am discutat despre posibilitatea asta, intr-adevar, dar numai Dupa ce PSD.ul a zis ca nu-i acorda sprijin.....si-n acest caz: pe cine ar trebui sa "nasim"noi ?

a-a,....am vorbit mai intai si mai intai despre un candidat independent...asa-i...?

...si pe cine am propus noi ca independent,...ai ?...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:12

De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:49:45
...'ai mai nene Vaneeeea, foloseste una d-aia euclidiana, trigonometrica, scalara. vectoriala, anclanseaza-ti enclitica , cinematica ganditi fractale, exfuzeaza-ti dihotomiile , dilematicile, etc,.etc,...si si...respira si tu ozonu' suferintelor abstracte !...

Sigur ca pot sa fac asta insa in sinergia concretului ambivalenta ecliptica si ortoeliptica kantiana ma tem ca nu poate trece dincolo de barierele matafizice ale simbiozei absolutului cu energiile cuantice.Din aceasta cauza prefer o abordare convergenta a tuturor stadiilor evolutive ale gandirii si o sintaxa exhaustiva care sa permita generarea de idei focalizate pe acele aspecte atamporare si incoprehensibile problematicii integrate a mijloacelor analitice.Iti spun cinstit Mytcor ca emipirismul post modernist nu poate genera stari conflictuale la nivel empatic ci doar la nivelul unui antagonism transcedental incopatibilitatilor fractale

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:21

De la: vaneamarin, la data 2009-06-01 11:12:13
De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:49:45

Sigur ca pot sa fac asta insa in sinergia concretului ambivalenta ecliptica si ortoeliptica kantiana ma tem ca nu poate trece dincolo de barierele matafizice ale simbiozei absolutului cu energiile cuantice.Din aceasta cauza prefer o abordare convergenta a tuturor stadiilor evolutive ale gandirii si o sintaxa exhaustiva care sa permita generarea de idei focalizate pe acele aspecte atamporare si incoprehensibile problematicii integrate a mijloacelor analitice.Iti spun cinstit Mytcor ca emipirismul post modernist nu poate genera stari conflictuale la nivel empatic ci doar la nivelul unui antagonism transcedental incopatibilitatilor fractale

...com. nerecomandat cardiacilor !..

www.zdob.ro/poze/dob_articole/2008mare.jpg">
.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:22

acum am inteles : intrucit am zis ceva mai sus ca numai o mina de intelectuali ii vor vota pe Crin sau Radu ,vad ca v-ati inscris la acest statut ! dar @*****/***** sa-nteleg ca-mi propui ,daca tot avem o mina atit de buna- sa-l "ungem " pe independentul acestor alegeri ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:30

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 11:22:10acum am inteles : intrucit am zis ceva mai sus ca numai o mina de intelectuali ii vor vota pe Crin sau Radu ,vad ca v-ati inscris la acest statut ! dar @*****/***** sa-nteleg ca-mi propui ,daca tot avem o mina atit de buna- sa-l "ungem " pe independentul acestor alegeri ?

ezact, "cetatene turmentat", ezact "o baba liberala".....numai sa nu-i citeasca bibicii com-ul lui Vannea, c-avem sa ramanem fara musteriiiii , si bai mare a hi !...

vannea, impinge mansa si slabeste flapsurile, ai grija la profundor, ca plafonul norilor e de joasa altitudine.

pana la transcendenta , avem oferte de si cu... transhumanta neicusorule !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:53

eh@mytcor,am inima grea ! ca o "baba liberala "ce m-am declarat si dupa ce un an de zile l-am tot propus pe Crin Antonescu, parasirea lui acum,mi se pare o tradare .....dar,analizind mereu si mereu sansele lui si vazind ca nu reuseste sa treaca de un handicap ,inclin sa cred ca nu va reusi sa atraga de partea lui nici 5 % din populatia scirbita de cl.politica si care nu mai iese la vot ! ori acestia sunt ~ 60% si cel care va reusi sa-i scoata pe acestia din casa, ar putea deveni " buturuga mica ce rastoarna carul mare" ! ....dar parca ai facut cind am inceput sa vorbesc despre R.Duda ?!! de ce te-ai razgindit ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:55

ABSORBANTE PENTRU FONDURI EUROPENE...
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

Neavând încotro, expunându-se ºi vârându-se ca o mieluþã în gura lupului cel rrrãu de la Antena 2, aspiranta Bãsescuþa a dat dovadã de curaj, decenþã, ceva vocabular ºi destulã sinceritate faþã în faþã cu Ciutacul cel colþos, care îºi tot schimbã blana, teritoriul ºi stãpânii (de haitã mediaticã), dar nãravul ba. Luatã prin surprindere, cu lecþia superficial învãþatã, lipsitã de informaþii calificate despre un subiect-capcanã mult controversat ºi dezbãtut în cadrul UE - legalizarea drogurilor uºoare, tânãra euro...prezentabilã a declarat : „Probabil cã voi fi de acord cu aceastã iniþiativã”...
Scoasã din context, preluatã ºi difuzatã imediat de cãtre mercenarii ºtiriºti ai televiziunilor ºi ziarelor ostile preºedintelui, afirmaþia „incendiarã” a fiicei acestuia a încins telefoanele, computerele, prompterele, monitoarele..., fãcând maximã audienþã(!) de week-end, când este cea mai slabã audienþã politicã...Aparatul reportericesc a fost pus în miºcare de Rusalii(!) uimitor de rapid, asaltând sumedenie de personalitãþi din toate patidele ºi taberele mediatice pentru a-ºi da cu pãrerea despre pãrerea despre(!) marijuana: Stolojan, Renate Weber, Ioan Mircea Paºcu, Rovana Plumb, pânã ºi Gigi Becali (care ºi-a exprimat dezacordul curat: „Astea sunt de la Necuratul”) ºi chiar ºi Mircea însuºi (Geoanã) ºi mulþi alþi politicieni, analiºti, ziariºti, comentatori, aceiaºi de care s-au cam sãturat românii. Trasã pesemne de mânecuþã de cãtre ºefii ei de campanie, fata lui tata a revenit asupra declaraþiilor, a doua zi, la Ploieºti, întorcând-o proverbial, original ºi originar, încercând sã dreagã busuiocul explicând cã, dacã s-ar adopta legalizarea drogurilor uºoare la Uniunea Europeanã, „probabil”s-ar supune deciziei majoritãþii, dar, „la noi în þarã nu ar fi de acord cu absolut nici un drog”. Dar era deja târziu pentru evitarea unui dezastru, a unei catastrofe, a unui sinistru cataclism planetar....Antonescu a percutat ºi a inceput rãzboiul declaraþiilor împotriva Elenelor, Bãsescu ºi Udrea, afirmând cã România, pentru a cãrei funcþie de preºedinte se bate cu atâta bãrbãþie, „este o þarã care a fãcut vedete din toate pipiþele, iar legalizarea drogurilor promisã de Elena Bãsescu este tot ce ne mai lipsea” (gândindu-se, poate, ºi la legalizãrea prostituþiei promise de cãtre unii politicieni bãrbaþi...). Se declanºa astfel o bãtaie, o confruntare gen „succesuri versus serviciuri”, cu poalele gramaticale în cap, o tãvãlealã pe cinste, o pãruialã muiereascã în faþa bãrbaþilor naþiunii culminând cu uzitarea contagioasã a substantivului argotic „pipiþã, pipiþe”ºi eclipsarea dramaticã a telecomediilor (stupide) ºi a telecomicãriilor(de prost gust).Vãdind virulenþã, virilitate ºi misoginism, calitãþi specifice liberalilor, Antonescul, aflat în pseudo-eurocampanie, a postulat: „Domniºoara Elena Bãsescu le promite românilor legalizarea drogurilor ...Asta lipseºte în þara asta!...Asta trebuie sã facã oamenii care rãmân fãrã serviciuri!”...Aflat ºi el campanie, Geoanã a fost iniþial rezervat, cu un aer tolerant ºi detaºat, arãtând cã tânãta candidatã nu este la curent (ca el... )cu legislaþia drogurilor prin lume ºi a sancþionat ( de ochii televizoarelor) limbajul dur al liderului liberal la adresa doamnelor ºi domniºoarelor... Dar nu l-a þinut nici pe el prea mult. Aflat în judeþul Suceava, departe de camerele de luat vederi în direct, a preluat, a extrapolat ºi a dus la extrema penibilitãþii subiectul”pipiþelor” pe care le considerã cel mai mare rãu din România, argumentând mâhnit cã þara nu absoarbe – cu toate absorbantele din þarã, completez eu –fondurile europene din cauza „pipiþelor de la Agenþia de Plãþi ºi Intervenþii în Agriculturã” (de parcã nu baronii pesediºti au umflat structurile instituþiilor cu...funcþionare).Ulterior ºi Antonescu cel fin ca un crin a încercat sã dreagã maioneza tãiatã de clanul feminin al jurnalismului, separând puterile ºi pipiþele în stat ºi în staff: „Eu nu am vorbit de pipiþele din politica româneascã, am vorbit doar despre pipiþele care ajung vedete ºi nu m-am referit la Elena Bãsescu sau Elena Udrea ca fiind pipiþe.” Prea târziu ºi pentru el. Avizata ºi vizata, Udrea, i-a sãrit în...ciuf ciufutului(!) supãrat cã i-a „luat rezervarea de la coafor”. Întrebat ce pãrere are, tata lu` fata a emis neutru:”Of, Doamne!Ei sunt în campanie...E treaba lor...Ei sunt în campanie, eu nu.”

9am044364

26 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 18:37

Trebuie facute cateva mici "corectii":
1. In conformitate cu Constitutia Romaniei de la 1866 (si modificarile ei ulterioare, rangurile nobiliare nu erau recunoscute (exceptie facea Familia Domnitoare, din ratiuni de politica externa lesne de inteles!). Pe cale de consecinta, Radu Duda a primit titlul doar cu acceptul Sefului Casei de Hohenzollern Sigmaringen - ramura primara - deci nu M.S.Regele Mihai I, ci ruda Sa, Principele Wilhelm.
2. Acordarea acestui titlul a fost facuta pentru a facilita accesul lui Radu Duda in cercurile capetelor incoronate europene cu care Familia Regala a Romaniei se inrudeste.
3. Conform aceleiasi Constitutii, Tronul Romaniei se mosteneste numai in linie directa doar de catre barbatii coboratori din Carol I si, ulterior, Ferdinand I, Carol II si Mihai I.
Regele Mihai I nu are descendenti directi barbati. Deci succesiunea nu este posibila pe linie feminina.
Radu Duda poate candida doar ca cetatean roman.
Cate voturi ca obtine... ramane de vazut...

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 18:53

Draga 044364,
FELICITARI pentru pretioasele precizari juridice si istorice despre canoanele si legile dinastice.
Intradevar, in ceea ce il priveste pe candidatul Radu Duda, al carui nume in cartea de Identitate este "Principele Radu al Romaniei", nume oficial sub care va candida, problema se pune, asa cum precizezi: "depinde de cate voturi ia" dar si de la cine le ia, imi permit sa te parafrazez.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 00:07

De la: monarom2000, la data 2009-06-01 18:53:42Draga 044364,
FELICITARI pentru pretioasele precizari juridice si istorice despre canoanele si legile dinastice.
Intradevar, in ceea ce il priveste pe candidatul Radu Duda, al carui nume in cartea de Identitate este "Principele Radu al Romaniei", nume oficial sub care va candida, problema se pune, asa cum precizezi: "depinde de cate voturi ia" dar si de la cine le ia, imi permit sa te parafrazez.

Probabil s-a confectionat singur cartea de identitate!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 00:45

monarom2000, si ce legatura are asta cu orice? Sau sugerezi ca dupa ce il vom alege pe Duda presedinte sa o promovam pe EBA regina?

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
kali13

233 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:32

De la: gbispas, la data 2009-05-30 10:55:22
De la: gabigabi, la data 2009-05-30 10:03:45kali13 - de ce simti tu nevoia de a insulta ? ce frustrari aveti voi,mai dragilor ? numele meu se scrie cu un I simplu,fara mofturile lui Y ; nu-mi schimb avatarul,intrucit imi asum tot ce scriu si,devreme ce nu m-am "jenat " sa-mi spun parerea pe numele meu,ce altceva in plus sau altfel as scrie sub o alta identitate ? ...dar vreau sa te-ntreb un lucru : daca te urci in masina si cel ce-o conduce te baga din gard in gard si apoi in santz, de cite ori mai ai curaj sa-l lasi sa conduca el ?pina-ti rupi gitul ? nu crezi ca-i cazul sa schimbi "soferul " ,draguto ?!

Si p-aici iti afisezi aberatiile?

,
La ce sex incert ai...nu ar trebui sa te superi (vezi avatar),in legatura cu "soferul",nu o sa schimb un "sofer" idiot cu altul ma idiot ca primul,si in niciun caz cu unul ca, duda(fara majuscule pentru un parvenit jegos).Si pentru linistea ta,Alteta Sa Regala ,nu o sa fie ales de poporul roman...ai sa vezi.

kali13

233 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:50

De la: monarom2000, la data 2009-05-30 08:08:03Sa fii tu al dracu daca se invata la istorie despre Dinastie, Rege, Antonescu!...Ca doar te-ai fatat inainte de `89 cand erai indobitocit, din fasa, cu partidul-ceausescu si, intradevar, cu orele de atelier...

Stie,"Alteta Sa" ce vocabular au sulgile sale?,SI in cazul tau"Bildenberg"...vaca naste dar nu stie ce naste.esti mai proasta/prost(ca nu stiu ce esti,mona sau rom) ca o odrasla regala....proasto/prostule care esti,intr-adevar...asa se "tasteaza".Sa fii de ras de bataie de joc.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:59

De la: kali13, la data 2009-06-02 04:50:59
De la: monarom2000, la data 2009-05-30 08:08:03Sa fii tu al dracu daca se invata la istorie despre Dinastie, Rege, Antonescu!...Ca doar te-ai fatat inainte de `89 cand erai indobitocit, din fasa, cu partidul-ceausescu si, intradevar, cu orele de atelier...

Stie,"Alteta Sa" ce vocabular au sulgile sale?,SI in cazul tau"Bildenberg"...vaca naste dar nu stie ce naste.esti mai proasta/prost(ca nu stiu ce esti,mona sau rom) ca o odrasla regala....proasto/prostule care esti,intr-adevar...asa se "tasteaza".Sa fii de ras de bataie de joc.
cel mai corect raspuns pe care-l putea primi acest rom-mona,cuculeana si/sau violetaviolata,sa-ti fie de tarhon/romeo/jumulita

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:48

De la: DanubianKnight, la data 2009-05-31 20:06:20In orice caz, cei care il vor vota pe Duda, il vor ajuta pe Basescu, pentru care nu Geoana este adevarata amenintare. Contra lui Geoana, Basescu castiga cum a mai castigat si in trecut. Pentru el periculosi ar fi Crin Antonescu si Oprescu. Oprescu este insa posibil sa nu candideze, iar daca Radu Duda va lua suficiente din voturile lui Crin Antonescu, Crin Antonescu va cadea din primul tur, lasandu-l pe Basescu sa-si faca numarul in al doilea tur cu Geoana.

Sunt curios care e rasplata pe care Duda o va primi pentru cascadoria cu candidatura, ceva castele, ceva paduri?...
Geoanaantonescu >>BASESCU IMI PLAE dar...execrabili consilieri....>OPRESCU NU CANDIDEAZA ! asa ca ....Imi ramane DOAR DUDA ...care nu-mi displace

AMI.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 10:35

@kali13- despre care avatar o ti de'a puia-gaia ? despre capul ala de tinara -ptr.femeile care posteaza pe forum ? nu inteleg nici poanta cu sexul incert : de ce ti-e atit de greu de priceput , si dupa cum scriu, ca sunt femeie ?.....iar dupa cum te exprimi, iti meriti "soferul" ,caci cine se aseamana se aduna !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 17:24

PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI

Marti, 2 IunieBookmark | Recomanda

--------------------------------------------------------------------------------
Raspunsul oamenilor | 2 - 06 - 2009
Intr-un numar recent al revistei Newsweek se gaseste o analiza pe care o vad perfect aplicabila situatiei din România. Este vorba despre felul eronat in care analistii, specialistii si politicienii, evaluând diversele aspecte ale sistemului international, ignora capacitatea omului de astazi de a raspunde la evenimente si fenomene.

Se vorbeste in revista americana despre doua subiecte la ordinea zilei: epidemia numita “swine flu” si binecunoscuta criza economica mondiala. In ambele cazuri, spune revista, se exagereaza cu analiza detaliata si cu extrapolarea nesfârsita a tuturor consecintelor. Dar nimeni nu vorbeste despre capacitatea omenirii, asa cum arata ea astazi, de a face fata acestor greutati.

Exact asa se intâmpla si in societatea româneasca. Elita politica, economica si culturala nu inceteaza sa analizeze de-a valma si dezlânat, extrapolând pâna la satietate toate posibilele consecinte ale fenomenelor care se petrec in societatea româneasca de astazi. Ei nu se gândesc o clipa ca România anului 2009 este vulnerabila si confuza, lipsita de viziune si respectabilitate si din cauza lor.

Majoritatea elitei considera ca românul “de rand”, omul “obisnuit” este a priori incapabil sa reactioneze corect, sa raspunda propriului lui prezent. Se considera ca românul nu este sensibil decât la spectacolul zilnic grobian de pe micile ecrane, la stiri-soc, la divertisment de joasa speta, fiind complet opac la politica externa, la discursul elevat, la teme superioare ale vietii omului. Se mai induce, cu succes, ideea ca românul este, in primitivismul lui, sensibil doar la bici, la “tatuci”, ca nu are pregatirea necesara de a practica democratia, ca agresivitatea este singura muzica pe care o asculta, linistea si armonia fiindu-i straine.

Este o eroare.

Sunt convins ca românii inteleg mai mult decât cred cei din vârful societatii lor. Ei au capacitatea de a raspunde in fata marilor teme ale momentului, totul este sa fie luati in seama si incurajati, sa li se dea incredere si un semn de generozitate.

Gasesc ca exista, la momentul actual, câteva teme majore pentru societatea româneasca: Statul si societatea, aflate intr-o decuplare periculoasa, proasta functionare a institutiilor publice, lipsa de reprezentare consistenta a României in lume si instrainarea cetateanului român in propria lui societate, frica lui de propriul mediu social inconjurator.

In privinta acestor teme, românii nu numai ca sunt capabili sa le inteleaga sensul, dar au si posibilitatea de a raspunde la ele. Totul este ca elita lor sa inteleaga nevoia de schimbare, nevoia de o Românie altfel.

Nu cred ca este cineva in tara noastra care sa nu spuna ca vrea o altfel de Românie. Dar câti dintre cei care au o influenta adevarata, puternica in societate vor acest lucru cu adevarat?

Luati cazul candidaturii mele. Putina lume vorbeste despre reactia oamenilor din comunitatile locale la dorinta mea de a da alta statura Institutiei Presedintelui României. Si mai putina lume citeste textul pe care l-am rostit la lansarea candidaturii si tot ce am spus dupa aceea. Este in schimb disecat pâna la satietate tot ce au vorbit in talk-show-uri, de cincizeci de zile incoace, cei 10-20 de oameni de presa care au dezbatut candidatura mea. Lasând la o parte posibilitatea ca analiza lor sa fie subiectiva intr-o buna masura, analiza realitatii nu trebuie confundata cu realitatea insasi. Important este ce cred oamenii si felul in care pot ei sa raspunda. Lumea româneasca nu se limiteaza la cercul celor 4-5 televiziuni nationale, la cele 20 de editoriale zilnice din cotidianele nationale, la cele câteva sute de politicieni si oameni de afaceri de marca plus câteva zeci de ziaristi, care-si cunosc pe de rost numerele de telefon mobile, isi spun pe nume si comunica mult mai eficace decât institutiile publice intre ele.

Am facut o prima declaratie publica, legata de lipsa de functionare a autoritatilor publice si decuplarea dintre stat si societate, cu referire directa la criza economica. In saptamânile urmatoare voi face trei alte declaratii, referitoare la chestiuni pe care le consider fundamentale pentru mersul românesc de astazi. Dupa aceea voi prezenta, ca viitor Presedinte al României, felul in care voi actiona pentru remedierea lor. Nu am nici o indoiala ca românii vor intelege ce spun. Ei sunt in stare sa inteleaga si lucrurile importante din viata lor, nu numai divertismentul si culoarea care li se servesc cu cinism si dispret. De asemenea, cred ca ei au capacitatea de a raspunde cu vigoare indemnului de a-si consolida prezentul si viitorul.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 21:40

D`a rai mai sunteti cu principele asta sau ce fi el, dar mie imi pl;ace de dansul, e barbat bine, vorbeste asa de frumos la televizor ca nici nu mai conteaza ce spune, ca si asa nu ma pricep eu la politica lor. Dar de Basescu nu imi mai place ca l-a pus prim ministru pe piticania aia de o pierzi prin pat, dar Udrea arata bine, e buna, si aia mica a luyi Baselu arata bine, macar sa avem politicieni frumosi. Eu asa zic sa iasa: printul Duda presedinte, Baseasca primministru sa avem si noi femeile o sefa tanara si frumusica si la parlament sa nu mai aiba dreptul nimeni peste 5o de ani.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 22:31

Deci pana la urma totu-i daca "arata" frumos ... fara haine pe el. Este si asta, dupa cum se vede, o conditie ... "esentiala" pentru unele persoane de sex opus la alegerea Presedintelui. Si daca nu mai are ... cu ce sa faca "bine" treaba in pat, ce faceti "domnitelor" ? Il schimbati imediat sau ... asteptati sa i se termine mandatul ?!

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 23:57

Nu inteleg de ce va tot agitati atat cu candidatura lui. Luati aici ultimul sondaj ,, Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, dvs cu cine ati vota?''
Traian Basescu - 37 % Mircea Geoana - 23 % Crin Antonescu - 16 % Gigi Becali - 8 % Radu Duda - 8 % Vadim Tudor - 4 % Altul - 4 %
Deci?

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: