back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 00:42

16+8=24%. Asadar, daca Duda nu era scos din maneca Basescului, Crin Antonescu era de pe acum deasupra lui Geoana. Or, asa cum am spus, Geoana nu e o problema pentru Basescu fie si pentru minimul motiv ca s-a curvit suficient ca sa faca minunatul guvern PDL-PSD.

Toti cei care il vor vota pe Duda, il vor vota de fapt pe Basescu. Ce pacat ca o anumita stare intelectuala nu doare!

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 08:12

romanmona sau monarom,cum ti-oi zice : daca intradevar il simpatizezi pe R.Duda,ii faci un deserviciu imens ! de fapt,care-i rolul tau pe aici ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 08:21

@Danubian - asa este 16%+8%= 24% ; problema este ca nici asa nu ajung ! dar hai sa zicem ca ajunge-n turul doi (Crin Antonescu) ,dindu-l de o parte pe Geoana ! ii vezi pe PSD.isti votindu-l ? sau pe PRM sau PNGisti ? in nici-un caz ! doar daca va veni cu ceva cu adevarat bun si percutant,atit de percutant incit sa-i scoata din amorteala pe cei plictisiti sau scirbiti de tot ce se-ntimpla si sa-i scoata la vot !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 09:52

De la: romanmona, la data 2009-06-02 21:40:53D`a rai mai sunteti cu principele asta sau ce fi el, dar mie imi pl;ace de dansul, e barbat bine, vorbeste asa de frumos la televizor ca nici nu mai conteaza ce spune, ca si asa nu ma pricep eu la politica lor. Dar de Basescu nu imi mai place ca l-a pus prim ministru pe piticania aia de o pierzi prin pat, dar Udrea arata bine, e buna, si aia mica a luyi Baselu arata bine, macar sa avem politicieni frumosi. Eu asa zic sa iasa: printul Duda presedinte, Baseasca primministru sa avem si noi femeile o sefa tanara si frumusica si la parlament sa nu mai aiba dreptul nimeni peste 5o de ani.

Mona ,astia sunt invidiosi de fapt pe Radu Duda dom'le!Pai au burti,chelii,fundul mare ,muschii lasati etc.Evident ca asta trebuie sa fie singurul motiv pentru care un barbat nu il doreste pe Radu Duda presedinte!
In privinta lui Baseasca premier eu zic sa ne mai gandim putin la chestia asta deoarece totul tine in primul rand de contrastul intre presedinte si premier .Baselu este mai inalt decat Boc si deja asta te face sa il acuzi pe buna dreptate ca l-a pus pe piticania aia(lasam faptul ca este incapabil ,mincinos si fara personalitate) de Boc premier.Gandeste-te insa ca Baseasca este scunda pe langa Radu Duda si ca il vei acuza pe Duda daca o pune premier pe Baseasca ca a pus o piticanie drept premier (ca sa fim onesti trecem iar peste faptul ca este incapabila ,mincinoasa si fara personalitate,sa fim echidistanti si sa nu judecam cu masuri diferite cele doua cazuri)
Acum vorba ta ...Eu zic asa :Crin Antonescu presedinte (hai recunoaste ca nici asta nu este urat!),guvern PNL cu premier inalt si Baseasca mica sefa la PDL...Aaaaa,Radu Duda sa colaboreze strans cu guvernul in vederea apararii intereselor Romaniei la UE si NATO.Ce zici ?!....

PS:Elenei Udrea nu i-am gasit inca un rol potrivit dupa alegeri asa ca propun sa ramana nevasta lui Cocos .

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 10:16

De la: gabigabi, la data 2009-06-03 08:21:20@Danubian - asa este 16%+8%= 24% ; problema este ca nici asa nu ajung ! dar hai sa zicem ca ajunge-n turul doi (Crin Antonescu) ,dindu-l de o parte pe Geoana ! ii vezi pe PSD.isti votindu-l ? sau pe PRM sau PNGisti ? in nici-un caz ! doar daca va veni cu ceva cu adevarat bun si percutant,atit de percutant incit sa-i scoata din amorteala pe cei plictisiti sau scirbiti de tot ce se-ntimpla si sa-i scoata la vot !
Nu stiam ca exista PNG-isti. Credeam ca-i doar unul...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 10:43

mama,e numai unul !?....

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:30

De la: gabigabi, la data 2009-06-03 10:43:01mama,e numai unul !?....
Ma gandeam la becali,ceilalti ii salta banii si...tuleo!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:33

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 11:30:23

..a-a !...si pac,pac ! ha ha ha ...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 12:53

De la: mytcor, la data 2009-06-03 11:33:42
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 11:30:23

..a-a !...si pac,pac ! ha ha ha ...
N-ai dreptate...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:31

da'acu'zice ca nu mai are bani ... a devenit sarac si cinstit ca Iov ?

nvintila

2 mesaje
Oras: Filiasi

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:03

Ar fi prea frumos sa avem printre acei ......... UN OM CU ADEVARAT!
Cei care nu stiti ce vorbiti, va rog eu, nu mai scrieti tot felul de .........., la adresa unui om, pe care cred ca (din cele pe care le comentati) nici cel putin odata nu l-ati auzit vorbind. Este in sfarsit un om deosebit. Prea putin conteaza cum ii spunem noi, principe sau nu, dar daca il asculti o data, iti dai seama ca mai vrei sa il asculti deoarece este cu mult peste toti ceilalti (care de fapt nu vor decat sa isi prelungeasca perioada in care sa mai faca toto felul de "smecherii") si merita sa fie ales presedinte din toate punctele de vedere. Jos palaria pentru un astfel de om!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:12

da,este un om deosebit ! intrebarea este : citi romani dedulciti la glumele de baiat de baiat jmecher si fara scrupule, vor vota un om care prin simpla sa prezenta impune o anumita conduita de bun-simt !?!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:40

De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 09:52:07
De la: romanmona, la data 2009-06-02 21:40:53D`a rai mai sunteti cu principele asta sau ce fi el, dar mie imi pl;ace de dansul, e barbat bine, vorbeste asa de frumos la televizor ca nici nu mai conteaza ce spune, ca si asa nu ma pricep eu la politica lor. Dar de Basescu nu imi mai place ca l-a pus prim ministru pe piticania aia de o pierzi prin pat, dar Udrea arata bine, e buna, si aia mica a luyi Baselu arata bine, macar sa avem politicieni frumosi. Eu asa zic sa iasa: printul Duda presedinte, Baseasca primministru sa avem si noi femeile o sefa tanara si frumusica si la parlament sa nu mai aiba dreptul nimeni peste 5o de ani.

Mona ,astia sunt invidiosi de fapt pe Radu Duda dom'le!Pai au burti,chelii,fundul mare ,muschii lasati etc.Evident ca asta trebuie sa fie singurul motiv pentru care un barbat nu il doreste pe Radu Duda presedinte!
asa :Crin Antonescu presedinte (hai recunoaste ca nici asta nu este urat!),guvern PNL cu premier inalt :sml-happ

PTYII, BATA-TE SA TE BATA, DACA SI CRINUL ASTA ARATA A BARBAT, MAI BINE MA CULC CU TINE SAU CU BOC! AIA E, VOI MASCULII O TINETI PE A VOASTRA>>>MARE SI TARE IN POLITICA, NOI, FEMEILE VA FACEM SA JUCATI IN POLITICA ASA CUM NE PLACE NOUA, DUPA MASURA...MAI BINE MA MASTURBEZ DECAT SA O PUN CU ADORMITUL ASTA DE CRIN, CU P... ASTA BLEAGA ( PLACINTA ASTA BLEAGA), CU PIPITA ASTA POLITICA....MIE IMI PLAC OFITERII, FETELOR! DUCII, BARONII< PRINTII.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:45

De la: nvintila, la data 2009-06-03 16:03:40Ar fi prea frumos sa avem printre acei ......... UN OM CU ADEVARAT!
Cei care nu stiti ce vorbiti, va rog eu, nu mai scrieti tot felul de .........., la adresa unui om, pe care cred ca (din cele pe care le comentati) nici cel putin odata nu l-ati auzit vorbind. Este in sfarsit un om deosebit. Prea putin conteaza cum ii spunem noi, principe sau nu, dar daca il asculti o data, iti dai seama ca mai vrei sa il asculti deoarece este cu mult peste toti ceilalti (care de fapt nu vor decat sa isi prelungeasca perioada in care sa mai faca toto felul de "smecherii") si merita sa fie ales presedinte din toate punctele de vedere. Jos palaria pentru un astfel de om!

BRAVO FATO, UITE O PARERE PE GUSTUL MEU, CREDEAM CA DOAR EU GANDESC ASA, SUNTETI DUSI RAU, MAI BAIETI, VA OFTIOCATI CA PRINCIPELE E BARBAT CULT SI COOL,CITIT, OFITERAS, BAIAT FIN SI FAIN...PAI DACA NU OR SA IL VOTEZE TOATE FMEILE, DE LA VIRGINE LA BABE, SA MA SACUIPATI PE MINE IN CREIER! BRAVO, FATO, LE DAI PESTE BOTIC PAMPALAILOR ASTYIA! SCRIE-MI MESAGE LA PARTICULAR CA ABIA ASTEPT EXPERIENTE CU TINE SI PARERI.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:47

frumos si educativ limbaj ! bravos natiune,halal sa-ti fie ! da'-ncearca pe la o unitate militara,pe vreundeva....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:50

mona,te pui intr-o situatie mai mult decit jalnica ....mi-e jena de jena ta !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 18:47

De la: nvintila, la data 2009-06-03 16:03:40Ar fi prea frumos sa avem printre acei ......... UN OM CU ADEVARAT!

Ca mare dreptate ai, ce usor este sa tragi in mocirla pe cineva si ce greu e sa il intelegi, sa ii veezi adevarata valoare, si ce calitati o mai avea. Cum apare un om mai aprte, eucat si erudit, gata ii si dau mitocanii de politicieni in cap, ca nu le seamana. Nu v-ati saturat de badarani si gomosi, de tot felul de mitici sa ne mai conduca? Daca nu, atunci rusine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:01

A venit timpu ca si Casa Regala SA PARTICIPE la treburile mari ale tarii!!! Participarea lui Radu Duda la alegerile PREZIDENTIALE E UN INCEPUT. TREPTAT, TREPTAT, Casa Regala probabil se va implica tot mai mult, prin mostenitori. POATE A VENIT TIMPUL MODERNIZARII MONARHIILOR!!! Radu Duda, prin originea sa, e numai bun de deschizator de drumuri!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:03

Ca bine le-ai zis Dle Sacal, sunt mai rau ca muierile la barfe si pus tara la cale.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:15

De la: 9am066948, la data 2009-06-03 17:40:04

MAI BINE MA CULC CU TINE SAU CU BOC! .

Pentru aceasta jignire nu te voi ierta niciodata! . Oricum, te raportez administratorului pentru ca m-ai jignit! Indiferenta intre culcatul cu mine sau cu Boc este ...incalificabila .

PS:Imi cer scuze,am fost grabit, daca te intereseaza strict partea materiala ai si tu dreptate, trebuia insa sa spui clar!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 22:33

Sa inteleg ca l-ati "ascultat vorbind" ? Daca este asa, inseamna ca a avut "profesori" buni la Facultatea de Teatru. Doar in "Casa Regala - din Palatul Elisabeta" din Bucuresti (Teatrul familial) nu a avut-o decat pe nevasta-sa. Sau mai sti, s-o fi "culcat" cu vreo "duduie" (fara stirea acesteia, sau din contra cu stirea ei - MONEY, MONEY, MONEY ca la TEATRU), care l-a invatat cum sa-i "pacaleasca" pe cei "slabi de Inger" intr-o SEDINTA petrecuta la SALONUL ROSU al CASEI DE PIATRA in versiune moderna.

P.S.
Lasand gluma de-o parte, eu imi mentin parerea si o fac publica din nou, pana o sa se vina cu date concrete de catre CETATEANUL RADU DUDA, care sa-mi dovedeasca ca nu am dreptate. Adica ca, NU este un COLONEL in REZERVA care face de ras HAINA MILITARA : PARVENIT SI MINCINOS, si ca, NU a ajuns PE CINSTITE ofiter superior al Armatei Romane, si ca, NU a ajuns pe Scara Ierarhiei Militare Romanesti datorita INTERESELOR POLITICE ale unor POLITICIENI CORUPTI (PRESEDINTELE ROMANIEI si MINISTRUL APARARII). Acest cetatean NU MERITA sa poarte HAINA MILITARA si mai vor unii sa-l vada si PRESEDINTE al ROMANIEI !

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 23:53

De la: eugenb, la data 2009-06-03 22:33:29 ...Lasand gluma de-o parte, eu imi mentin parerea ...Adica ca, NU este un COLONEL in REZERVA care face de ras HAINA MILITARA : PARVENIT SI MINCINOS, si ca, NU a ajuns PE CINSTITE ofiter superior al Armatei Romane, si ca, NU a ajuns pe Scara Ierarhiei Militare Romanesti datorita INTERESELOR POLITICE ale unor POLITICIENI CORUPTI (PRESEDINTELE ROMANIEI si MINISTRUL APARARII). Acest cetatean NU MERITA sa poarte HAINA MILITARA si mai vor unii sa-l vada si PRESEDINTE al ROMANIEI !

Mai greu de înþeles negarea negaþiilor fãrã topicã ºi fãrã acorduri gramaticale, care nu fac cinste hainei militare - (mã sperie gîndul cã oameni care aºa se exprimã au comandat ºi poate mai comandã în Armata Românã).
Dar cum îþi cunosc pãrerea din comentariile anterioare, mai rãspund odatã: Corupþi sau necorupþi, din moment ce Preºedintele României ºi Ministrul Apãrãrii i-au recunoscut gradul de colonel activ ºi eu îi recunosc gradul de colonel în rezervã.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 00:39

OK... Cine-si mai aduce aminte anul 1990 isi mai aduce poate aminte si de lozinca "nu vrem bani, nu vrem valuta, vrem ca Roman sa ne futa", urlata de hoardele de doamne si domnisoare in calduri de la Apaca si nu numai. Un impuls sexual care nu numai ca nu s-a soldat cu satisfacerea efectiva a doamnelor menopauziste si a domnisoarelor virgine mental, dar a avut ca efect 7 ani de completa stagnare in primul regim Iliescu cu costuri care in virtutea efectului de domino se mai simt si azi, si se simt la modul cel mai direct pentru concetatenele noastre care in 1990 au votat cu gonadele.

Prin urmare le recomand cu caldura doamnelor care se simt penetrate de sex appeal-ul domnului Duda, sa se gandeasca de doua ori inainte de a-l vota pe gigolo-ul Printesei Margareta. Exista o metoda mult mai simpla, mai eficienta si mai sanatoasa de a elibera tensiunile sexuale de acest gen decat votul, si anume masturbarea, cea traditionala cu mana sau cea modernizata cu un vibrator.

Gabi, daca-mi permiti sa-ti spun asa, in iunie 2004 Basescu nu conducea in sondaje, ci Nastase; la fel Constantinescu in iunie 1996 era clar devansat de Iliescu. Pe langa asta mai existau si alti candidati. Dar pana la turul al doilea al alegerilor calimera s-a schimbat si ala care parea ca pierde a castigat. Problema acum este ce exact sansa pe care a avut-o Constantinescu si apoi Basescu ar avea-o Antonescu, daca nu ar fi fost bagat pe fir acest principe impostor care reuseste, cel putin deocamdata, sa preia ceva din votul traditional liberal si taranist cu tendinta monarhista.

Desi in mod normal resping scenarita romaneasca, de data asta sunt 100% convins ca in candidatura lui Duda exista un scenariu. In logica alegerilor din 1996 si 2004, care s-ar putea repeta in 2009, singurul candidat periculos pentru Basescu este liderul de facto al Opozitiei, Crin Antonescu. Geoana este participant la coalitia de guvernare, asadar nu este in opozitie fata de Basescu. Prin urmare, este usor de demontat si nu e periculos. Crin Antonescu este insa genul de personaj care poate rezerva surprize- cine ar fi zis acum un an ca il va invinge pe Tariceanu in alegerile interne din PNL?- si metoda ideala de a scapa de el este sa-i divizezi votul astfel incat nu el, ci comodul Geoana sa intre in turul 2. Ei bine, aici intervine Duda...

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
mihtim2003

5 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 00:55

Foarte buna!

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 02:01

De la: DanubianKnight, la data 2009-06-04 00:39:40OK... . Problema acum este ce exact sansa pe care a avut-o Constantinescu si apoi Basescu ar avea-o Antonescu, daca nu ar fi fost bagat pe fir acest principe impostor care reuseste, cel putin deocamdata, sa preia ceva din votul traditional liberal si taranist cu tendinta monarhista.
Desi in mod normal resping scenarita romaneasca, de data asta sunt 100% convins ca in candidatura lui Duda exista un scenariu. In logica alegerilor din 1996 si 2004, care s-ar putea repeta in 2009, singurul candidat periculos pentru Basescu este liderul de facto al Opozitiei, Crin Antonescu. ....

1. Aparent e logic ce scri. Dar dacã sîntem mai atenþi la istoricul evenimentelor nu este greu sã vedem cã se pregãtea candidatura Principelui cu mult înainte de a se intrevedea o eventualã candidaturã a Crinului la Preºedenþie. Nu exclud "scenarita", dar dacã era pusã la cale de Preºedinte, atunci ea îl viza pe Primul Ministru (de atunci). Dar mai probabil este ca PNLul sã fi pregãtit debarcarea Preºedintelui prin candidatura Principelui atunci cînd au înºeles cã Tãriceanul nu mai are ºanse în faþa Bãsescului. În consecinþã Preºedintele a "înscenat" schimbarea Conduceri Peneliste. Deocamdatã se pare cã a cîºtigat Preºedintele. Dar sîntem doar la mijlocul acestei partide dintre Preºedinte ºi Patriciu care nu l-a mai sprijinit pe Principe cînd a constat cã nu va prea putea conta pe sprijinul acestuia dupã ce va ajunge la putere.
De la: mihtim2003, la data 2009-06-04 00:55:25Foarte buna!

Deºi pare încîlcit ce spun eu, dacã nu privim partizan ci mai detaºaþi lucrurile, vom constata cã e foarte posibil sã am dreptate (eu mai am ºi ceva dovezi, dacã or fi autentice).
2. Se pare cã Principele are consilieri de campanie puternici sau cel puþin un Consilier tare! Ce nu pot reliefa corect actualele sondaje este participarea la vot. Este total fals cã Principele va lua voturi doar de la PNL. Din cele 8% cît are acum nu sînt mai mult de 2% de la PNL. Dimpotrivã, pînã acum ce a pierdut (de la 10% la 8%) a pierdut (doar) în favoarea Crinului - ºi cu asta s-a cam jucat partida dintre Crin ºi Principe. Restul de 6% provin în principal de la Preºedinte (cazul meu ºi a multor cunoºtinþe de-ale mele) ºi de la foºtii absenteiºti, cei mai mulþi (ºi mai multe cunoºtiþe deale mele).

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:51

"EXCELENTA VOASTRA,
Discutam deunazi cu unii dintre “bunii” mei amici din presa si din comunitatile virtuale unde “ne intanim”si dezbatem subiecte de interes civic din actualitatea politica, economica si sociala si, cunoscut fiind drept un sustinator deschis al Principelui Radu, am fost provocat sa raspund urmatoarei intrebari: “De ce, acum, nu candideaza si Radu Duda la europarlamentare, ca un exercitiu, pentru a-si masura sustinerea populara prin acest eurobarometru mult mai obiectiv decat orice sondaj, asa cum, iata, procedeaza nu putini politicieni de varf?”
Inainte de a formula vreun raspuns, de a incerca sa-mi sustin punctul de vedere - probabil diferit de al Dumneavoastra - am fost asaltat de parerile, argumentele, exemplele si speculatiile interlocutorilor, unele pertinente, altele rautacioase, cu destule subintelesuri veninoase pe care nu mi-as permite sa le reproduc. Ma limitez la a dezvalui (si dezavua) doar una dintre explicatiile lor incomode: “Se teme…De ce nu a intrat mai intai in aceasta lupta, desi si-a anuntat candidatura la prezidentiale cu suficient timp inaintea europarlamentarelor? Cumva de frica?…”
Unul dintre ei a incercat sa ma convinga asupra “deserviciului” pe care si-l face Principele, prin a nu profita de euroalegeri pentru a-si spori notorietatea si pentru a-si face cunoscut programul.
Mi-am dat cu parerea, atat cat am gasit explicatii credibile, invocand inaltele, mult mai inaltele aspiratii, inutilitatea unui exercitiu electoral, chiar riscul uzurii carismei, erodarii imaginii prin “amestecarea” si compararea personalitatii Principelui cu tristele si indoielnicele figuri de “crestini”, “patrioti”, figurante si figuranti…dar, recunosc, nu cred ca am convins, m-am simtit
depasit, incoltit, indexat…Raspunsul este la Dumneavoastra."

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:59

DU-TE, VINO, DOM’ LAMBRINO!...

Dupã cinci decenii de falsuri, farse ºi farafastâcuri cu care a fost mistificatã istoria confecþionatã ºi dictatã de regimul communist extins cu încã un deceniu, în România ,ca mentalitateºi manipulabilitat, de cãtre Ion Iliescuºi clasa politicã din jurul sãu, încã mai miºunã cãpuºe ale unui trecut trucat…
Cel mai rrrãu, aprig, rrranchiunos ºi rrrãzbunãtor exemplar de insectar pseudoistoric rãmâne Paul Lambrino, nepotul accidental ºi occidental al controversatului Rege Carol al II-lea. Paul, peronaj nãvalnic ºi pârdalnic, scos de la naftalina istoriei, pus în faþã, popularizat excesiv în toþi anii de dupã Revoluþie ºi jucat pe sfori ca o marionetã de cãtre pãpuºarii politici interesaþi sã compromitã imaginea Regelui Mihai ºi aspiraþiile monarhiste ale unui apreciabil segment social, a devenit un fel de Ionel folkloric care, “mai vine seara pe la noi…”, la unele posturi de televiziune scandalos de comerciale ºi în unele redacþii de cotidiene comercial de scandaloase, pe unde încearcã sã facã valuri…
În îndelungata ºi sâcâitoarea lui ambiþie juridicã, politicã ºi mediaticã de dobândire a recunoaºterii (mãcar) locale a originii din mãduvã de mãdular regal, cramponat în interese succesorale (mai ales materiale), înfipt strâmb într-un present trecut (!), depãºit, întârziat, irosit ºi fals istorisit, vãzându-se abandonat ºi trãdat de anturajul fostei puteri care l-a propulsat ºi folosit în anturajul Iliescu, depãºit ºi înlocuit ºi acesta de noua generaþie de pãpuºari ºi “Þãndãrici”, Paul Lambrino încã mai scurmã trecutul ca pe vremea guvernãrilor Vãcãroiu, sau Nãstase unde aidoma primilor înaintaºi de dupã ’89, Miron Mitrea îngrãºa piftiile mediatice cu milioane de dolari ºi euroi, pentru imagine, contraimagine ºi retroimagine în publicaþii ºi la televiziuni agreate ºi angrenate. Aceleaºi la care Paul Lambrino s-a putut etala ºi relata...
Neprimind satisfacþii aici, în România, „prinþul” a gãsit inspirat sã aibã apariþii vijelioase, furtunoase, cu valuri..., la Ierusalim, iscând controversate tornade antisemite la „Ierusalim Post”datoritã acuzaþiilor de „antisemitism ºi nazism” împotriva Regelui Mihai. Paul s-a inflamat scormonind sensibilitatea evreilor la holocaust, dar a provocat reacþii de dezaprobare ºi de corecþii istorice. A avut neplãcuta surprizã de a se vedea deparazitat ºi în Israel, dupã ce istoricii români începuserã decãpuºarea....
O pleiadã serioasã de istorici ºi cerectãtori români ºi strãini elaboreazã ºi finalizeazã deja opera de reconsiderare ºi reconstruire ºtiinþificã, documentatã a istoriei românilor de dinaintea, din timpul ºi de dupã al II-lea Rãzboi la finele cãruia, conspirativ, s-a dictat experimentarea semiplanetarã a comunismului.
Nu putem uita cã în vreme ce fostul suveran era ºicanat, umilit, întors de la aeroport, obstrucþionat de regimul Iliescu sã-ºi salute poporul, simpatizanþii, Lambrino într-un þopãitor „du-te, vino” mediatic, fãcea fundaþii ºi donaþii, dãdea declaraþii, debita oraþii (!) antiregale ºi caricaturiza istoria monarhiei ºi rolul acesteia în perioada holocaustului.
Corneliu Vadim, de la care rãposatul Eugen Barbu cetire(!) ºi de la alte senescente personaje de propagandã colaboraþionistã, a despachetat un personaj „princiar”, o marionetã fãcând-o sã joace farse, sã facã valuri antiregale, în perioada în care „liberalul” Ion Câmpeanu parodia la comandã personalitatea regelui Mihai I.
Istoria reþine, în schimb, meritul de autor incontestabil al Regelui de a fi eliminat regimul pronazist al lui Antonescu, Garda de Fier ºi alianþa cu Germania hitlerstã. Astfel, alãturi de Elena, Regina Mamã, Mihai a salvat viaþa multor mii de evrei vulnerabili dictaturii antonesciene antisemite. Este singurul adevãr istoric pe care poporul evreiesc îl cunoaºte ºi îl respectã, prin titlul de „Drept al Popoarelor” acordat casei regale ca recunoºtiinþã.
Impostura lui Paul Lambrino a eºuat la Ierusalim, în tentativa falsificãrii istoriei. Acest pretins român de viþã regalã, dedat unei bãtãlii oarbe împotriva Regelui Mihai, fãrã a mai servi vreunui scop politic de manipulare, comandat ºi rãsplãtit de eminenþele cenuºii postcomuniste, este acum în derivã, de naufragiu ºi înec, de zbatere disperatã, stârnind valuri care nu mai ating þãrmul.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 10:59

@danubianule,imi aduc aminte perfect acea lozinca si,daca ai mai fi citit din postarile mele,ai fi vazut ca tocmai despre asta vorbesc si eu : a nu se vota cu burta,cu gonadele,asa cum ai spus tu sau cu inima ,caci politicienii nu se masoara decit cu ratiunea ! cine vorbea despre Crin Antonescu,acu'un an ca ar putea sa....? eu ! de cind l-am vazut desfasurindu-se Stralucit in Parlament cu ocazia celor "322 ", am stat cu ochii pe el ,considerindu-l un posibil contracandidat a lui Basescu ! problema,dupa mine,este ca a dat criza peste noi si PNL este aratat cu degetul cum ca....asa si pe dincolo,scazind mult in sondaje ! in aceasta situatie ,Crin Nu va putea trece de max.20 % si nu stiu iarasi daca va reusi sa-i mobilizeze pe absenteistii de la vot,scirbiti de tot ce vad ....impresia mea este ca, R.Duda a aparut ca fiind altceva,ce n-a avut de'a face pina acum cu balacarelile politicii si care, poate mobiliza ceva mai mult decit Crin ! si daca tot vorbiti de scenarii ,am si eu unul de care n-am sa vorbesc insa, pe principiul ca o dorinta exprimata isi pierde puterea de indeplinire ! mai sunt citeva luni bune pina-n noiembrie ; ochii mari,urechile ascutite si mintea treaza si,vom vodea ce'o fi !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:37

Lui "mihai5_2" :
Stati cam prost la capitolul LIMBA ROMANA (adica cu Gramatica, respectiv cu Sintaxa si cu Lingvistica ei). Asa ca nu insist pe aceasta problema, alta fiind tema noastra aici. Ati incercat sa ma "deturnati", dar nu a tinut.
Sustineti in mod gresit :
"Corupþi sau necorupþi, din moment ce Preºedintele României ºi Ministrul Apãrãrii i-au recunoscut gradul de colonel activ ºi eu îi recunosc gradul de colonel în rezervã."
A fost inaintat in grad ca Ofiter de rezerva nu de OFITER ACTIV. Daca faceai Armata cu adevarat ai fi stiut sa faceti diferenta intre TRUPA ACTIVA si cea de REZERVA. Si se simte mai ales la BANI, daca intamplator acum ar fi incadrat intr-o unitate militara sa "munceasca". Se poate lucra intr-o unitate militara si sa fii PERSONAL CIVIL (dar Militar in REZERVA - indiferent GRADUL). Deci i s-a acordat gradul de Colonel in Rezerva. Acordarea Gradului ca Ofiter in Activitate insemna ca este incadrat intr-o UNITATE MILITARA ... dar era prea mult chiar si pentru Politicienii nostri. Dar cand nu ai ce spune da-i vina pe ... Gramatica Limbii Romane. De parca acum suntem la ORA de Analiza Semantica si Morfologica a Limbii si Literaturii Romane. Va credeam mai serios ! Dar se pare ca ne inselam amandoi ! Pacat !

Lui "selaruanca" :
1.- Am impresia ca v-ati schimbat pseudonumele, dar a ramas acelasi personaj care se da MONARHISTA).
2.- Ati facut o remarca care nu este corecta :
" Istoria reþine, în schimb, meritul de autor incontestabil al Regelui de a fi eliminat regimul pronazist al lui Antonescu, Garda de Fier ºi alianþa cu Germania hitlerstã. Astfel, alãturi de Elena, Regina Mamã, Mihai a salvat viaþa multor mii de evrei vulnerabili dictaturii antonesciene antisemite."
a) Regimul pronazist nu l-a numit Antonescu, ci Regele Mihai I.
b) Regimul condus de cei doi Lideri ai Garzii de Fier a fost schimbat de Antonescu (Regele era "fugit" un pic la momentul acela ... pe "mosie", sa nu poata da cineva vina pe el daca nu "scapa" tara Antonescu).
c) Se vede ca stati foarte prost la Capitolul ISTORIE in ce priveste Holocaustul evreilor din Romania. Ar trebui sa numarati cati evrei au fost trimisi din Romania de catre Nemti la Lagarele de Exterminare si cati au fost trimisi de catre Romani ... in Moldova de peste Prut. Nu a fost ceva prea bun, dar au scapat multi cu viata asa. Sa ne mai amintim si cat au "supt" unii din BOGATII EVREI populatia romana din acea vreme ?
d) De ce nu aduceti EXEMPLE de SALVAREA EVREILOR din Romania, facuta de Regina Mama si de Fiul ei Mihai I. Ar fi ... foarte interesante. Mai ales exemplele din perioada cand era Garda de Fier la conducerea tarii. Doar fusesera numiti cu APROBAREA Regelui Mihai I, la SFATUL Casei Regale din care facea parte.
e) Sustineti ca a fost o DICTATURA a lui Antonescu, dar de ce l-a LASAT Regele sa preia CONDUCEREA pe Antonescu si de ce i se mai dadea RAPORTUL si i se cerea APROBAREA pentru ceea ce facea sau zicea ?
3.- Il blamati pe Paul Lambrino (care ar avea mai multe drepturi la Tron decat ... Mihai I, daca analizam ierarhia Casei Regale din Romania) si nu ma deranzeaza deloc asta. Dar nu-mi place ca nu sunteti "fayr-play" si sa judecati tot atata de DREPT si ce a facut Regele Mihai si Familia lui (sotie si fete) pentru tara aceasta in timpul cat a fost Rege, dar si dupa ... Mai ales DUPA ... 1989 ! Ca ce a facut Duda se cunoaste ... Adica NIMIC ! In afara de faptul ca a "PACALIT-O" pe "Fata lui Taticu" Ex-Rege Mihai I, ca sa-l ia de barbat si a "cumpara" o "caruta" de Grade Militare, la care nu avea dreptul de la niste Politicieni corupti, nu se mai vede nimica.

Reveniti la topicul nostru "candidatura lui Duda" si poate veniti cu ceva nou si sustinut de afirmatii ADEVARATE, NU ... FALSIFICATE.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 16:51

www.dreptatea.ro/2009/04/ion-diaconescu-candidatura-lui-duda-che...

"Ion Diaconescu: “candidatura lui Duda - chestiune personala si aranjament politic”"
"Ion Diaconescu a declarat pentru Q Magazine, exact in momentul in care, la Palatul Elisabeta, printul Duda lua startul catre presedintie, ca respectiva candidatura: “este o chestiune personala, o ambitie si este si un aranjament politic, desi nu vad cui i-ar folosi”. Diaconescu nu crede, totusi, ca acest lucru ar putea afecta PNL. El spune ca a existat dupa revolutie si inca mai exista, intr-o oarecare masura, “un curent regalist care isi avea adepti in toate partidele, chiar si la Iliescu, dar voturile lor nu le lua PNL, ci mai degraba se pierdeau”. Fostul lider taranist spune ca posibila candidatura a lui Duda a mai fost evocata, in treacat, in PNTCD, pe vremuri: „ S-a mai discutat solutia aceasta, cu printul Duda, dar partidul a fost mai degraba rezervat…noi consideram mai potrivita o alegere din familia regala, de sex masculin, ca sa respectam legea salica”. Diaconescu mai spune ca, la vremea casatoriei lui Duda cu principesa Margareta, in 1996, nu s-a discutat, insa, in partid posibilitatea ca acesta sa fi fost un agent infiltrat de serviciile secrete in Casa Regala: „Era la putin timp dupa ce murise Coposu si nu era o chestiune de actualitate pentru noi. Stiu doar ca el, Coposu, fusese de mai multe ori la Versoix, vorbise cu Regele si niciodata nu ne-a pomenit la intoarcere ceva despre Radu Duda”. Diaconescu nu crede ca anuntata candidatura a lui Duda ar putea afecta imaginea monarhiei si afirma ca este posibil, teoretic, ca regalistii sa voteze un candidat monarhist la presedintia republicii, „dar s-ar putea sa nu il accepte pe Duda”.

Q.A.D.!

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: