Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 10:04
buna dimineata @danubianule- tocmai aici am eu o problema si cred ca nu numai eu; citind ce se scrie pe forumul cu subiect politic,am constatat - si tu probabil- o mare opozitie fata de liberali dar,chiori cum sunt ,nu-si dau seama de binele avut sub conducerea liberala ! revin si zic : in asemenea conditii,plus nevoia de a da vina pe cineva ptr. criza, PNL.ul nu va reusi sa ia decit tot un 18% de la fidelii ca tine,vanea sau eu ; nu va reusi Crin sa-i atraga pe cei 60-70% scirbiti de toti si toate si ca atare,nici nu poate fi vorba de un tur doi ! in schimb, am impresia,formata tot in urma discutiilor de pe forum ca, oameni care n-au mai iesit demult la vot au gasit in persoana lui Radu Duda,un posibil presedinte ! de ce ? pentru ca nu face parte din clica actuala; pentru ca are o idee despre ce trebuie facut ; pentru ca nu insulta pe nimeni si pentru ca limbajul,prestanta si demnitatea aratata dovedesc ca se poate ca ROMANIA sa aibe un Presedinte Reprezentativ si politica sa nu mai aibe iz de mahala cu miros de mici si bere !....
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:23
De la: DanubianKnight, la data 2009-06-13 20:41:51De la: mihai5_2, la data 2009-06-12 18:19:37 Mai jos niºte citate din perfidul Lavrenti Beria si al sau diabolic manual de spalare a creierelor pe care le gãsiþi pe blogul lui Deceneu: decantare.wordpress.com/psihopolitica/ “Degradarea si cucerirea merg mana in mana. … Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga. Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali, a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic, dar aceasta este datoria principala a membrilor Partidului Comunist, nu a psihopoliticienilor. Domeniul defaimarii si degradarii de catre psihopolitician este omul insusi. Prin atacarea caracterului si moravurilor insusi si prin crearea unui sentiment general de degradare, prin contaminarea tineretului, se usureaza intr-o foarte mare masura controlul asupra poporului.” … “Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.” |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:36
deci :cind dl.presedinte ne spune ca invatamintul scoate numai idioti; ca justitia ,sanatatea,etc. etc .sunt bolnave ;cind coana Macovei se duce si ne birfeste p'afara, se incadreaza in recomandarile lui Beria ?
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 22:14
De la: gabigabi, la data 2009-06-17 10:04:46buna dimineata @danubianule- tocmai aici am eu o problema si cred ca nu numai eu; citind ce se scrie pe forumul cu subiect politic,am constatat - si tu probabil- o mare opozitie fata de liberali dar,chiori cum sunt ,nu-si dau seama de binele avut sub conducerea liberala ! revin si zic : in asemenea conditii,plus nevoia de a da vina pe cineva ptr. criza, PNL.ul nu va reusi sa ia decit tot un 18% de la fidelii ca tine,vanea sau eu ; nu va reusi Crin sa-i atraga pe cei 60-70% scirbiti de toti si toate si ca atare,nici nu poate fi vorba de un tur doi ! in schimb, am impresia,formata tot in urma discutiilor de pe forum ca, oameni care n-au mai iesit demult la vot au gasit in persoana lui Radu Duda,un posibil presedinte ! de ce ? pentru ca nu face parte din clica actuala; pentru ca are o idee despre ce trebuie facut ; pentru ca nu insulta pe nimeni si pentru ca limbajul,prestanta si demnitatea aratata dovedesc ca se poate ca ROMANIA sa aibe un Presedinte Reprezentativ si politica sa nu mai aibe iz de mahala cu miros de mici si bere !.... Radu Duda apartine din plin clicii corupte transpartinice care reprezinta mare parte din clasa politica romaneasca actuala si cred ca am adus suficiente argumente in sensul asta, asa ca nu mai revin.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 22:19
De la: mihai5_2, la data 2009-06-17 21:23:02 Foarte interesant. Dincolo de asta nu vad ce legatura au aceste citate cu mine. Eu l-am criticat si il critic pe Radu Duda bazandu-ma pe fapte reale, iar atunci cand am gresit neintentionat am facut public corectura necesara. Sau acum nimeni nu mai poate sa-si exprime o parere oricat de pertinenta despre nimeni doar pentru ca psihopatul care a condus NKVD-ul a recomandat si teoretizat folosirea calomniei ca tehnica manipulatorie? Mai ales ca in cazul acesta, calomnia nu exista.
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 08:45
dar fiind spuse toate astea si ajungindu-se la concluzia ca Basescu nu are contracandidat, nu-i clar cu cine vom defila inca 5 ani ? si ca-n asti 5 ani se pot intimpla multe? ....ca de ex. : modificarea constitutiei si transformarea Romaniei in republica prezidentiala ,in uralele fericite ale aplaudacilor de meserie ? nu va e teama de aceasta posibilitate ?mie,da !
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 14:38
mie mi se pare ok sa fie republica prezidentiala. cel mai bine conduci cand conduci singur. cand conduc multi se derajeaza unul pe altul
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 15:19
teoretic,e adevarat ! dar pe romani practica-i omoara si orice idee buna se transforma-n r...at !
|
|
|
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 23:44
De la: leo_, la data 2009-06-19 14:38:53mie mi se pare ok sa fie republica prezidentiala. cel mai bine conduci cand conduci singur. cand conduc multi se derajeaza unul pe altul Ai dreptate ! Se ajunge mai simplu la DICTATURA ! Asta isi doreste si basescu ! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 11:58
Buna ziua tuturor romanilor, cred ca cea mai mare șansa de a fi președinte o are Crin Antonescu,nu cred cu Principele Radu, nu ca nu ar fi bine , dar poporul nu are încã cunoașterea necesara și civilizația intelectuala, am vãzut acest lucru la alegerile pentru Parlamentul UE, Becali și Vadim.....va mulțumesc ca a-ți citit aceste rânduri. Va scriu de departe de țara din Libia
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 13:58
De la: gabigabi, la data 2009-06-19 08:45:00 dar fiind spuse toate astea si ajungindu-se la concluzia ca Basescu nu are contracandidat, nu-i clar cu cine vom defila inca 5 ani ? si ca-n asti 5 ani se pot intimpla multe? ....ca de ex. : modificarea constitutiei si transformarea Romaniei in republica prezidentiala ,in uralele fericite ale aplaudacilor de meserie ? nu va e teama de aceasta posibilitate ?mie,da ! Tocmai pentru ca nu doresc realegerea lui Basescu am o problema cu divizarea votului de dreapta prin diversiunea Radu Duda. Si nu doresc realegerea lui Basescu tocmai pentru ca nu doresc o accentuare a regimului personal al acestuia si nici o amplificare a coruptiei sufocante din guvernarea FSN, pardon PDL-PSD.
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 14:00
De la: gabigabi, la data 2009-06-19 08:45:00 dar fiind spuse toate astea si ajungindu-se la concluzia ca Basescu nu are contracandidat, nu-i clar cu cine vom defila inca 5 ani ? si ca-n asti 5 ani se pot intimpla multe? ....ca de ex. : modificarea constitutiei si transformarea Romaniei in republica prezidentiala ,in uralele fericite ale aplaudacilor de meserie ? nu va e teama de aceasta posibilitate ?mie,da ! Tocmai pentru ca nu doresc realegerea lui Basescu am o problema cu divizarea votului de dreapta prin diversiunea Radu Duda. Si nu doresc realegerea lui Basescu tocmai pentru ca nu doresc o accentuare a regimului personal al acestuia si nici o amplificare a coruptiei sufocante din guvernarea FSN, pardon PDL-PSD.
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 14:02
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:08
@danubianule,intimplator a aparut mesajul tau de 3 ori sau asa ai vrut tu,ca sa-mi intre bine-n cap ?....dragule-dragutule, dupa analiza facuta de mine si despre care am mai vorbit, PNL nu va putea trece de 18% si ne vom vedea pusi iar in situatia din 2000.....rezolvarea ,intr-un fel,a acestei probleme sta in mina celor ~60% de sictiriti -ei vor inclina balanta ! trebuiesc urmarite sondajele de opinie....dar, vor fi ele corecte ? sau corect date publicitatii ?
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 19:04
Pentru amatori :
Principele Radu Duda sau cetãþeanul Radu Duda? [3/3] www.youtube.com/watch?v=-XFQDq9YeX0&feature=related Principele Radu Duda sau cetãþeanul Radu Duda? [2/3] www.youtube.com/watch?v=olLj_kpq3rc&feature=related Principele Radu Duda sau cetãþeanul Radu Duda? [1/3] www.youtube.com/watch?v=upoMiLvfTK4 |
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 19:31
De la: gabigabi, la data 2009-06-17 10:04:46buna dimineata @danubianule- tocmai aici am eu o problema si cred ca nu numai eu; citind ce se scrie pe forumul cu subiect politic,am constatat - si tu probabil- o mare opozitie fata de liberali dar,chiori cum sunt ,nu-si dau seama de binele avut sub conducerea liberala ! revin si zic : in asemenea conditii,plus nevoia de a da vina pe cineva ptr. criza, PNL.ul nu va reusi sa ia decit tot un 18% de la fidelii ca tine,vanea sau eu ; nu va reusi Crin sa-i atraga pe cei 60-70% scirbiti de toti si toate si ca atare,nici nu poate fi vorba de un tur doi ! in schimb, am impresia,formata tot in urma discutiilor de pe forum ca, oameni care n-au mai iesit demult la vot au gasit in persoana lui Radu Duda,un posibil presedinte ! de ce ? pentru ca nu face parte din clica actuala; pentru ca are o idee despre ce trebuie facut ; pentru ca nu insulta pe nimeni si pentru ca limbajul,prestanta si demnitatea aratata dovedesc ca se poate ca ROMANIA sa aibe un Presedinte Reprezentativ si politica sa nu mai aibe iz de mahala cu miros de mici si bere !.... "pentru ca nu insulta pe nimeni si pentru ca limbajul,prestanta si demnitatea aratata dovedesc ca se poate ca ROMANIA sa aibe un Presedinte Reprezentativ si politica sa nu mai aibe iz de mahala cu miros de mici si bere !....[/quote]". Votati-l pe Radu Duda si limbajul,prestanta si demnitatea nu vor mai avea iz de mici si bere,vor mirosi a flatulatie cu iz de nesimtire si caviar "halit" de un neica nimeni luat de o frustrata/frigida sexual care nu poate "dormi"decat langa un impotent cu veleitati de"vedeta".
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 19:52
Principele va castiga si singur dar va puteti spala prostia care dureaza de douazeci de ani ajutandu-l.
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 20:09
fata draga,sa sti ca te-nteleg : limbajului si gindirii tale nu i se potrivesc oamenii subtiri ! tu ai nevoie de un hahait gros si vorbe pe masura ca sa le poti intelege si tu ! pacat de tineretea ta si de ,probabil,scoala facuta .....sa aibe dreptate dl.presedinte cu timpitii scosi de sc.romaneasca ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 00:57
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 13:53
De la: gabigabi, la data 2009-06-20 20:09:05fata draga,sa sti ca te-nteleg : limbajului si gindirii tale nu i se potrivesc oamenii subtiri ! tu ai nevoie de un hahait gros si vorbe pe masura ca sa le poti intelege si tu ! pacat de tineretea ta si de ,probabil,scoala facuta .....sa aibe dreptate dl.presedinte cu timpitii scosi de sc.romaneasca ? Sa "aibe", sa "aibe"- frumos refren, dar scris prost de tot, pe masura intelectului si optiunii tale politice.....subtire, subtire de tot Vai, de senectutea ta, 'fata draga"....
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:38
De la: iuri_blioju, la data 2009-06-20 11:58:40Buna ziua tuturor romanilor, cred ca cea mai mare șansa de a fi președinte o are Crin Antonescu,nu cred cu Principele Radu, nu ca nu ar fi bine , dar poporul nu are încã cunoașterea necesara și civilizația intelectuala, am vãzut acest lucru la alegerile pentru Parlamentul UE, Becali și Vadim.....va mulțumesc ca a-ți citit aceste rânduri. Va scriu de departe de țara din Libia Probabil iti place de EBA, altfel ai fi aminyit-o. Sau , nu stiu eu, ea e perfect de inindicata sa ne reprezinte in "Iuropa" ! |
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 21:08
Deocamdatã Principele este singurul candidat la Preºedinþie care ºtie sã-ºi exprime ideile vorbind bine ºi corect româneºte.
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 23:52
De la: gabigabi, la data 2009-06-20 16:08:43@danubianule,intimplator a aparut mesajul tau de 3 ori sau asa ai vrut tu,ca sa-mi intre bine-n cap ?....dragule-dragutule, dupa analiza facuta de mine si despre care am mai vorbit, PNL nu va putea trece de 18% si ne vom vedea pusi iar in situatia din 2000.....rezolvarea ,intr-un fel,a acestei probleme sta in mina celor ~60% de sictiriti -ei vor inclina balanta ! trebuiesc urmarite sondajele de opinie....dar, vor fi ele corecte ? sau corect date publicitatii ? A fost un accident. Din cei 60% categoric majoritatea nu pot fi luati in calcul, intrucat la aceia lehamitea sau dezinteresul sunt prea mari ca vreunul din candidatii actuali sa ii electrizeze. Oricum, in final vor conta alegerile; cat despre sondaje, la cum sunt aduse din condei in ultimii ani in functie de cine le comanda, nu am incredere.
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 09:51
mda,vom vedea !
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 10:06
De la: DanubianKnight, la data 2009-06-16 22:24:04Acum depinde cum va candida Radu Duda,ca travestit,ca marioneta regala,in calitate de umplutura electorala ?De la: gabigabi, la data 2009-06-16 08:38:44ok ! dar ai vrea sa analizam un pic cine ar avea sanse sa-l trimeata in concediu pe Sefu' ?.....desi incep sa cred ca cel mai bun lucru ar fi ca toti contracandidatii lui ar trebui sa se retraga din cursa si sa-l /sa-i lase sa-si sparga capetele cu ce va sa vie peste noi !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 16:15
De la: gabigabi, la data 2009-06-18 15:36:12deci :cind dl.presedinte ne spune ca invatamintul scoate numai idioti; ca justitia ,sanatatea,etc. etc .sunt bolnave ;cind coana Macovei se duce si ne birfeste p'afara, se incadreaza in recomandarile lui Beria ? aici nu il poti contrazice pentru ca are perfecta dreptate. daca o sa iti intersectezi drumurile cu ocupatiile respective ai sa iti dai seama. |
|
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 16:58
da @leo, cam asa e !
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 16:59
De la: mihai5_2, la data 2009-06-21 21:08:40Deocamdatã Principele este singurul candidat la Preºedinþie care ºtie sã-ºi exprime ideile vorbind bine ºi corect româneºte. va legati de o himera! aici probabil se aduna si se consuma toate refularile dv.
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 16:14
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-23 16:59:23De la: mihai5_2, la data 2009-06-21 21:08:40Deocamdatã Principele este singurul candidat la Preºedinþie care ºtie sã-ºi exprime ideile vorbind bine ºi corect româneºte. Spune-mi altul! |
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 11:41
Si ce cu o floare se va face primavara?Sistemul in Romania este in moarte clinica trebuie schimbat.Undeva sa gresit in democratie pt ca altfel nu ar fi fost criza.Oamenii au dreptul la munca la viata si fericire nu la lipsuri stres si mizerie in avantajul unei mici parti a populatiei care prin metode mai putin ortodoxe s-au inbogatit incalcand legea sau facand bisnita crezandu-se destepti.
|
|
|
|