Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 13:58
aadnanaaa 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Mai AADNANAAA..., esti foarte incisiv(a), rrrea/rrrau! Ca vitrrriolul de caustic(a), ca o satira, ca un pamflet de acida(a). Stai prost cu pH-ul (!) bunului simt, al cumpatarii...Est prea implicat(a), prea grav(a) si ridicol de radicala(a). Modereaza-te, neutralizeaza-te! Trateaza-te cu o baza, cu o sare...spre a fi partener(a) agreabil(a) de dialog, de conversatie. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:04
De la: romtar, la data 2009-07-12 13:58:42 Hai sictir...las-o pe Adnana în pace!!!! Þi-a trecut "pata" pe Camelya.....ºi acum te legi de Adnana???? Ce, þi-e fricã sã nu te întreacã în rãutate???? ...Stai blândã....nu are cum!!!! ªi acum ce vrei sã faci??? Sã deschizi un topic ºi despre Adnana??? Bleah....Monarom....sã-þi fie ruºine, din nou!!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:15
De la: Dorulet, la data 2009-07-12 14:04:49De la: romtar, la data 2009-07-12 13:58:42 multumesc Dora
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:22
aadnanaaa 1 mesaj Hai sictir...las-o pe Adnana în pace!!!! Þi-a trecut "pata" pe Camelya.....ºi acum te legi de Adnana???? Ce, þi-e fricã sã nu te întreacã în rãutate???? ...Stai blândã....nu are cum!!!! ªi acum ce vrei sã faci??? Sã deschizi un topic ºi despre Adnana??? Bleah....Monarom....sã-þi fie ruºine, din nou!!!!! Raporteaza abuz de limbaj "Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte" (citat din... citatul postat la profilul personal de catre DORULET-CAMELYA-ADNANA cu 5 de A... AADNANAAA si DORULET! Mda, in fapt CAMELYA! Interesant travesti. Si acelasi vocabular mizerabil, precum josnicul si dosnicul caracter. Ia sa deschidem, chiar sa deschidem un nou topic de genul: "Ce au in comun CAMELYA, AADNANAAA si DORULET?" |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:31
"Intamplator", toate cele 3 pseudonime apar ca inscrise in comuniotate la aceeasi data: "30.01.0001".
Sub falsa identitate de ADNANA si DORULET, mai CAMELYA din Primaria Mangalia, ai sentimentul ca te afli la adapost de unde poti improsca, invenina, sictiri si mizeraliza dupa bunul plac, fara leac. In fond iti manifesti fara autocenzura si bun simt execrabilul caracter, ascunzandu-ti adevarata fata de...cata! |
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:43
Impresionanta "educatie militara "la acest gentilom
teo
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:58
De la: romtar, la data 2009-07-12 14:31:01"Intamplator", toate cele 3 pseudonime apar ca inscrise in comuniotate la aceeasi data: "30.01.0001". Hai cã mã faci sã râd....Doamne fereºte cât eºti de proastããããã!!!!!!!!Mãi fatãããã!!!! Dacã ar durea prostia ai fi în comã profundã!!!! "ce au în comun cele trei?" Pãi îþi spun eu dobitoacã ce eºti!!!! Toate trei sunt femei...doar cã una este dobrogeancã...Adnana este moldoveancã Iar eu sunt din Cluj! Asta ca sã vezi cã eºti mai proastã decât prevede legea Mona sau cum te-oi fi chemând! Tu crezi cã toatã lumea de pe forum este aºa de IPOCRITÃ cum eºti tu...sã te tot ascunzi în spatele unor nik-uri...de parcã nu ºi-ar da seama oricine de pe forum cã eºti tu???? Pãi emanã prostia ta de la o poºtã ....oricât încerci sã o maschezi!!!!Atât eu, cât ºi Adnana avem foto la profile! Atât eu, cât ºi ea ne-am întâlnit cu diverºi forumiºti!!! Oricine îþi poate demonstra cã nu suntem una ºi aceeaºi persoanã IDIOATÃ CE EªTI!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:04
De la: romtar, la data 2009-07-12 14:31:01"Intamplator", toate cele 3 pseudonime apar ca inscrise in comuniotate la aceeasi data: "30.01.0001".PLEACA DREACU DE TURMENTATA,CAUTA-TI SI TU UNU' SA TI-O TRAGA PRINTRE DINTI VACO JEGOASA,CE TOT TE IEI DE TOATE BAI ZDREANTO?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:05
De la: Dorulet, la data 2009-07-12 14:58:21De la: romtar, la data 2009-07-12 14:31:01"Intamplator", toate cele 3 pseudonime apar ca inscrise in comuniotate la aceeasi data: "30.01.0001". eu am poze la profil cu Ioana si camy a lui Florin are cu tine.vaca, macar daca s-ar fi uitat inainte sa arate cat e de proasta
|
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:25
De la: 9am078966, la data 2009-07-12 09:38:53 CORECT In REPUBLICA ROMANIA NU EXISTA ranguri nobiliare, case regale, principi si alte abureli din astea, cine nu ma crede sa puna mana sa citeasca in primul rand constitutia in vigoare! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:42
SI V-ATI INSCRIS, IDIOATO, IN ACEEASI DATA SI ATI FACXUT ACEEASI GRESEALA A DATEI, NU?
ADICA "30.01.-0001"? Incultura te tradeaza! La tine asa se scrie anul 2001, prescurtat 01:" -0001?" MUISTO! INCULTO! De la: Dorulet, la data 2009-07-12 14:58:21De la: romtar, la data 2009-07-12 |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:47
De la: romtar, la data 2009-07-12 15:42:46SI V-ATI INSCRIS, IDIOATO, IN ACEEASI DATA SI ATI FACXUT ACEEASI GRESEALA A DATEI, NU? draguta, poti sa ne spui si noua ce inseamna anul 0001? adica anul 1 dupa hristos sau ce? Tu nu-ti dai seama ca asta e o problema de forum? Are un bug in liniile de cod si pe userii mai vechi, inregistrati inainte de o anumita data (probabil inainte de un update nereusit al forumului) i-a trecut la o data imaginara, 30.01.0001. Un pic de gandire nu strica in anul 0001 nu era nici unul din noi in viata iar daca ar fi fost vorba de anul 2001 (acum 8 ani!) nici nu cred ca exista forumul asta atunci. |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:55
De la: Republicanus, la data 2009-07-12 15:47:50De la: romtar, la data 2009-07-12 15:42:46SI V-ATI INSCRIS, IDIOATO, IN ACEEASI DATA SI ATI FACXUT ACEEASI GRESEALA A DATEI, NU? De ce i-ai spus???? Trebuia s-o laºi în prostia ei....cã ºi-aºa nu poate înþelege!!! Bogdan, eu sunt membru 9 am din 2005. Nu a trecut nici o zi sã nu intru sã citesc pe forum care ce-a mai zis....Doar cã n-am intrat sã comentez decât la sfârºitul anului trecut....de când cu topicul de pe social (cel ce a fost ºters) ...cu ºi despre avorturi! Atunci , la un moment dat am început sã scriu ºi eu pe forum....dar înainte, doar citeam!!!! Pe toþi...fãrã excepþie!
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:07
ROMTAR ... ADICA RROMTAR ....SAU ROM ca bautura ? sa nu indraznesti sa spui ca ROM de la Romania.....
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:09
a si ma repet si aici :
WAW.... Fratioare, esti facut la repezeala ? sau din greseala....urata eroare mai esti .... Ce vrei tu sa demonstrezi ? cat de prost esti ? Ai reusit ! si nu cred ca avea cineva dubii ... nu te mai strofoca, o sa vina si randul celor ca tine sa dea socoteala, nu pe foum ascunsi in spatele monitoarelor... De mutanti ca tine ne-am saturat noi ! e tara plina, EMIGRATI VA ROG !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:53
Una pe zi.
APEL CÃTRE MÎRLANI: Împroºcaþi, înjuraþi, murdãriþi, strigaþi, scuipaþi ºi alte asemenea fapte de vitejie la care vã pricepeþi. Eu o sã încerc sã vã dau cîte un motiv pe zi. Tema de azi: ZIG ZAG In aceasta seara incepand cu ora 20:00, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei va fi invitatul domnului Ion Cristoiu la emisiunea Zig Zag, pe postul de televiziune Antena 3. |
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:50
Esti o vita incaltata , daca indraznesti sa scrii atitea prostii pe forum !Ori esti beat crita , ori esti drogat si , in ambele cazuri , ai nevoie de asistenta medivicala de specialitate domnule sa domnisoara roata carului (romtar) !probabil ca numele vine de la meseria pe care o practici , adica "rotar"
teo
|
|
Fosta membra 9am.ro 32 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:57
sint de acoarda cu matale. stie sa scrie da nui foloseste la nimica. ca are capacul gol sau lipsa.
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 19:03
De la: mihai5_2, la data 2009-07-12 17:53:06 adevarul e ca asta chiar nu trebuie ratata... sa vedem si noi ce-are de zis duda care apropo, nu e nici un fel de "alteta regala", ca nu e rege, iar in Romania nu exista ranguri nobiliare o spun pentru a suta oara
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 20:15
v-ati dat in STAMBA cu toti ! a fost suficient sa va zgirie cineva un pic spoiala si a iesit Tinicheaua la suprafata ! asta va este adevarata valoare !
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 20:19
De la: gabigabi, la data 2009-07-12 20:15:36v-ati dat in STAMBA cu toti ! a fost suficient sa va zgirie cineva un pic spoiala si a iesit Tinicheaua la suprafata ! asta va este adevarata valoare ! offfffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ai tu valoarea sa te poti uita la noi
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 21:08
De la: gabigabi, la data 2009-07-12 20:15:36v-ati dat in STAMBA cu toti ! a fost suficient sa va zgirie cineva un pic spoiala si a iesit Tinicheaua la suprafata ! asta va este adevarata valoare ! tie ce ti-a venit din senin? ai manacat stricat?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 21:17
va rog frumos sa nu ne mai jignim aici pe forum, indiferent cat santem de nervosi. haideti sa fim civilizati.
iar romtar sau cum s-o numi .... exista functia ignore, bine intiparita in creierul nostru. nu cred ca merita bagate in seama postarile acestei persoane. daca azi dimineata s-a trezit brusc manipulat/a, maine poate va avea o zi mai buna ...
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 21:19
De la: ioa_d, la data 2009-07-12 21:17:10va rog frumos sa nu ne mai jignim aici pe forum, indiferent cat santem de nervosi. haideti sa fim civilizati. presiunea atmosferica e de vina
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 21:20
Am senzatia ca o singura persoana a jignit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:27
Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total.
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 09:54
numai romtar vorbeste execrabil ? numai el ? ca s-a transformat acest topic si nu numai el ,intr-o rusine !
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 11:28
Aveti dreptate doamna "gabigabi" ! Dar unii au depasit cu mult "Buna cuviinta".
Vedeti ca si Dumneavoastra (Doamna "Gabigabi") ati intrat (in ultima vreme) in ... "jocul" celor care au uitat (uneori sau nu) cum sa vorbeasca pe acest "Forum". "Republicanus" mi-a ascultat sfatul de a nu se lasa prada "primului impuls" (cand se "certa" cu Dumneavoastra, dar vad ca a preferat sa intre in ... "troaca" celor care pun pe primul plan "scandalul" si nu "discutiile" prietenesti asa cum ar fi normal. De aceea am evitat sa mai intru pe acest forum, care era mai interesant atunci cand discutam fara sa ne jignim. Fiind de o varsta apropiata cu a mea, v-as ruga sa le dati un exemplu de "calm", nu de "zarva - scandal, etc.)", chiar daca "pustii" (oricum sunt mai mici decat mine si imi permit sa-i denumesc asa - ca sa-i nu-i denumesc altfel mai "dur") se tin de scandal si jigniri, si nu de discutiile normale si va scot din sarite uneori. Este greu intradevar, dar pana la urma, sper, ca vor invata (viata ii va invata) ca se poate discuta si altfel. Este si o greseala de educatie a Scolii de astazi (de 20 de ani). Se spera ca cei 6 (7) ani petrecuti langa Familie in Copilarie (doar nu mai suntem "comunisti" - dar nu am pus nimic in loc) vor inlocui niste "invartaturi" pe care nici Parintii lor nu le au. Cu ani in urma se faceau niste "Ore de educatie Civica" la care s-a renuntat (copiii sau bucurat foarte mult, dar au pierdut si acum se vede lipsa lor in felul de a se purta a celor care au ajuns PARINTI). Asa ca acesti proaspeti Parinti fac ce au invatat : sa dea vina pe ... NOUA DEMOCRATIE prost inteleasa. |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 12:43
Am intrat pe sit -ul Univeritatii Nationale de Aparare "Carol I" din Bucuresti ( www.unap.ro/ ) si nu i-am gasit tema de Doctorat a lui R.Duda (daca cautati - gasiti si numele Doctoranzii din anul infiintarii noii Universitati - gasesti foaret lucruri interesante, dar nu imediat - unele sunt "ascunse" publicului mai "neatent"), dar am sa caut si pe alte cai (mai "neortodoxe" - doar sunt militar de cariera - APEVIST (apv - armata pe viata) cum le place sa spuna "pustilor" CIVILI. Sunt curios ce am sa gasesc. Dar, totusi, am aflat cate ceva (instructiv) :
Ca sa ajungi sa-ti sustii tema de Doctorat, trebuie ca dupa acel Colegiu de Aparare (interesant in ce perioada a urmat acel Colegiu si daca a luat Licenta si acolo - trebuia sa fie facut si el la ZI nu la FARA FRECVENTA) pe care l-ar fi urmat trebuie sa faci si CURSURILE DE FRECVENTA (DE ZI) ale UNA timp de 3 ani, dupa care trebuie sa-ti sustii LICENTA si apoi sa urmezi cursurile de MASTERAT de 2 ani (este adevarat ca sunt mai reduse ca frecventa ca ore, dar ... dureaza si ele). Intrebare : - Cand o mai fi fost si plecat in "plimbare" in alte tari cu "treburi" politice ca Reprezentat al Romaniei ? In timpul PREGATIRII DOCTORATULUI trebuia sa indeplineeasca niste CRITERII foarte precise si care trebuiau sa convinga Colectivul de Recenzori ca merita sa poata deveni "DOCTOR in STIINTE Militare". Este curios ca nu apare deloc numele acestui ... "DOCTOR" in Stiinte Militare, in nici una din Facultatlie acestei Universitati, dar am gasit-o pe ... ELENA UDREA (de doua ori - in colaborare cu alta femeie "doctor" in Stiinte Militare). De ce o "Personalitate" ca R.Duda lipseste cu desavarsire, nu imi dau seama (se pare ca cei care sustin ca a "cochetat" cu fosta Securitate aveau dreptate - a imprumutat "obiceiul" acelora - "fa si ascunde") ? Dar el se lauda ca a "facut si a dres" de a a ajuns Colonel (in Rezerva) Doctor in Stiinte Militare, deci aplica tactica "neo-comunista", adica "fura cati poti". Ca doar acuma primeste o PENSIE MILITARA de COLONEL (REZERVA) DE 50-60 DE MILIOANE DE LEI VECHI PE LUNA (adica intr-o luna-doua poate sa cumpere cite un "Logan". Si asta cand te gandesti ca el inainte de a se casatori era un biet Actor de mana a doua. Ca sa devina "Doctor in Stiinte (Militare)" ar trebui sa aiba o activitate in Publicistica de profil (studii, recenzii, etc.), care ... "exista, dar lipsesc cu desavarsire", cum era o vorba (acum ~ 100 de ani). Cred ca domnul "Mihaita5_2" (sustinator al acestui "Personaj") ar putea sa ne lamureasca in aceasta privinta. Poate n-am fost suficient de atent si gresesc in aprecieri. Sper ca domnul "Mihai5_2 nu ma va acuza ca il injur sau ca il jignesc pe CETATEANUL R.Duda (candidat la Presedintia Romaniei), la ceea ce am afirmat acuma. Eu personal, nu-i recunosc titulatura de Principe al Romaniei, care se acorda de Poporul Roman, nu de o Casa Regala care nu mai are niciun drept in Romania (odata ce a abdicat Regele Ferdinand). Oricum el trebuie sa se prezinte la Alegeri ca CETATEAN si nu ca Principe al Romaniei. Este o GRESEALA pe care o fac (continua sa o faca in continuare) acei care din dorinta de a schimba CURSUL ISTORIEI isi bat joc de ISTORIA ROMANIEI. In prezent nu inteleg de ce nu isi fac un Partid Monarhist (a existat unul in perioada 2000-2004, dar s-a desfiintat se pare) daca tot vor sa se LAUDE cu un reprezentat al lor. Se vede ca ii este teama ca pierde si "bruma" de VOTURI care ii vor fi date de oamenii care nu sunt atenti, daca anunta ca anunta ca ar candida din partea unui Partid Monarhist. Se pare ca nici "Monarhistii" nu cred in ... "viitorul" lor pe scena Politica din Romania, dar fac doar o "tulburare" a oamanilor "slabi de inger" (la fel ca si cei din "Garda de Fier"). Apropos, stiiati ca Regele Mihai a APROBAT Guvernul in care Garda de Fier a avut un rol foarte negativ in Istoria Romana ? Daca il acuzati pe Antonescu, de ce nu va asumati (Monarhistilor) greselile facute de acest FALS Rege al Romaniei ? ISTORIA ROMANILOR este una singura, indiferent ce fac unii sau altii ca sa o schimbe ! |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 14:36
@eugenb- un singur repros am sa-mi fac in toata mizeria asta ; dupa nenumarate vorbe grele adresate mie cu o placere pe care nu i-am inteles-o ,i-am spus lui republicanus ca ,in sfirsit,am inteles de ce nu ne putem intelege si atunci am facut greseala ....nu o mai repet ca sa nu o luam de la-nceput ! in orice caz, NU se vorbeste asa si refuz sa ma cobor la nivelul suburban ! intotdeauna am considerat ca invatatul si Cunoasterea sunt aspiratia omului de a urca tot mai sus; de a se cunoaste pe sine tot mai bine si a incerca sa-si domoleasca instinctele devenind ,zi de zi,un OM mai bun ,ridicindu-se deasupra nimicului !.....ei, se pare ca m-am inselat !
|
|
|
|

...Stai blândã....nu are cum!!!!
Pãi emanã prostia ta de la o poºtã ....oricât încerci sã o maschezi!!!!
in anul 0001 nu era nici unul din noi in viata
iar daca ar fi fost vorba de anul 2001 (acum 8 ani!) nici nu cred ca exista forumul asta atunci.
.... exista functia ignore, bine intiparita in creierul nostru. nu cred ca merita bagate in seama postarile acestei persoane. daca azi dimineata s-a trezit brusc manipulat/a, maine poate va avea o zi mai buna ...