back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 11:51

Sistemul monetar – sursă a sclaviei economice
Într-o lume în care 1% din populație deține 40% din bogățiile planetei, în care 34.000 de copii mor zilnic din cauză sărăciei și a unor boli care pot fi prevenite, într-o lume în care 50% din populație trăiește cu mai puțin de $2 pe zi - un lucru este clar: ceva e foarte greșit.
Societatea de astăzi este formată dintr-o serie de instituții: de la instituții politice, religioase, legale, la instituții de clasă socială și de specializare ocupațională. Aceste instituții ne influențează profund modul de viață, de gândire și felul în care percepem lumea care ne înconjoară. Totuși cât de bine le cunoaștem noi pe ele? Oare suntem în stare să le distingem adevărata față ?
Se pare că dintre toate instituțiile existente care ne direcționează și condiționează viața, nici una nu este tratată cu atât de multă nepăsare ca sistemul monetar. Căpătând proporții aproape religioase, instituția monetară există ca una din cele mai nedisputate forme de credință existente. Cum sunt creați banii ? Cum sunt administrați și cum ne afectează acest lucru pe noi ? Acestea sunt niște întrebări care interesează pe foarte puțini dintre noi.
Trăim într-o sclavie economică. Sistemul financiar este una din cele mai paralizante structuri inventate vre-odată de umanitate. Banii sunt creați din nimic de către bănci prin îndatorare, în schimbul unei dobânzi și circulați aleatoriu prin comerț. Oamenii se văd nevoiți să concureze pentru muncă, cu scopul de a obține suficienți bani din rezervele monetare pentru a-și acoperi costul vieții de zi cu zi. Pentru că, dacă te întrebi la sfârșitul unei zile de muncă, pentru cine lucrezi tu de fapt, vei obține un singur răspuns – pentru bancă. Banii sunt creați de bancă și ajung invariabil în bancă. Scopul lor este transferul bogăției de la persoană la bancă. Pentru că dacă nu ești în stare să-ți plătești rata, banca îți va lua proprietatea.
Există două metode de a cuceri o țară: prin armă și prin îndatorare. Datoria este o armă folosită pentru a înrobi societăți și țări, iar dobânda este principala sa muniție. Cantitatea de bani datorată băncilor depășește întotdeauna cantitatea de bani aflată în circulație. Astfel fiecare ban din portmoneul tău este datorat cuiva de cineva, iar dacă toată lumea, inclusiv statul, ar reuși cumva să-și plătească datoriile, atunci nu ar mai rămâne nici un ban în circulație. Băncile sunt adevărații noștri stăpâni împreună cu marile corporații și guvernele care le sprijină. Aceștia sunt adevărații terorișți ai lumii moderne, nu grupări precum Al Quaida care nu sunt nimic altceva decât o invenție a serviciilor secrete. Adevărații teroriști nu apar la televizor, ei poartă costume de $2000, se plimbă în limuzine și operează cu miliarde. Ei hotărăsc soarta a regiuni sau chiar a țări întregi, declanșează războaie și decid cine ajunge la conducere. Indiferent dacă suntem conștienți de acest lucru sau nu, ceea ce menține în viață toate instituțiile și însăși societatea – este banul.
Piața liberă nu este decât o invenție ingenioasă a capitalismului. Una dintre ideile de bază a primilor promotori ai pieții libere precum Adam Smith era c㠄interesul propriu și competiția duc la prosperare socială, deoarece competiția creează stimuli care-i motivează pe oameni să persevereze”. Totuși ceea ce nu se spune, este cum o economie bazată pe competiție duce invariabil la corupție strategică, consolidarea bogăției, stratificare socială, paralizie tehnologică și abuz în muncă, devenind în cele din urmă o formă de dictatură guvernamentală condusă de o elită bogată. Lumea este preluată de o mână de puteri ale afacerilor care domină resursele naturale de care avem nevoie pentru a supraviețui și controlează banii de care avem nevoie pentru a procura aceste resurse. Puterea financiară și corporativă primează în fața vieții umane. Suntem forțați să luptăm unul împotriva altuia pentru ziua de mâine, iar inegalitatea crește pe zi ce trece și din ce în ce mai mulți oameni devin disperați.
Te trezești dimineață în fața monitorului tău de 17 inch sau deschizi televizorul și auzi conducătorii țării vorbind despre democrație și despre egalitate. Nu există democrație, nu există egalitate. Există doar marile corporații, băncile și interesele lor. Nu mai trăim demult într-o lume a națiunilor și ideologiilor. Lumea este un colegiu de corporații conduse nemijlocit de regulile afacerilor. General Motors, IBM, Microsoft, AT&T – astea sunt națiunile din ziua de azi. Lumea este o afacere. Ești ceea ce câștigi și ceea ce consumi.
Unele idei și date folosite în acest articol au fost preluate din filmele Zeitgeist,
Zeitgeist Addendum și The Corporation.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 12:02

Si daca traim sau traiti intr-o lume atit de trista, nedemocratica, de ce nu luptati sa o indreptati? eu sint in virsta iar lupta mea aproape s-a incheiat. Cind aveam 20-40 ani eram incomparabil mai optimist ca multi altii de virsta asta, acum. Va vaitati ca nu e bine si nu faceti nimic sa va imbunatatiti viata. Asta se cam numeste moartea sufletului, sau mai degraba putrezirea lui de viu.
Mai mult optimism nu strica ci din contra.
Si nu presedintii sau alegerea clasei politice e cea care ne determina noua cum traim. Ci noi. Clasa politica cu deciziile lor e doar un aspect al vietii noastre.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 13:02

De la: nastasemihail, la data 2009-06-25 12:02:54Si daca traim sau traiti intr-o lume atit de trista, nedemocratica, de ce nu luptati sa o indreptati? eu sint in virsta iar lupta mea aproape s-a incheiat. Cind aveam 20-40 ani eram incomparabil mai optimist ca multi altii de virsta asta, acum. Va vaitati ca nu e bine si nu faceti nimic sa va imbunatatiti viata. Asta se cam numeste moartea sufletului, sau mai degraba putrezirea lui de viu.
Mai mult optimism nu strica ci din contra.
Si nu presedintii sau alegerea clasei politice e cea care ne determina noua cum traim. Ci noi. Clasa politica cu deciziile lor e doar un aspect al vietii noastre.

...al naibii aspect, coane Fanica !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 13:07

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 13:55

Chiar mesajul dvs. inseama lupta. Mai scrieti, poate incepem sa ne trezim.

9am064759

4 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 17:14

Candideaza la Premiul OSCAR,sectiunea "CEL MAI PROST ROL PRINCIPAL".

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 17:18

De la: dorudascalu, la data 2009-06-25 11:51:16 Sistemul monetar – sursă a sclaviei economice

......Piața liberă nu este decât o invenție ingenioasă ...

Unele idei și date folosite în acest articol au fost preluate din filmele Zeitgeist,

Zeitgeist Addendum și The Corporation.

Lasă baltă acest neomarxism care și-a luat numele (de unde oare??) de Zeitgeist.

Mai bine votează cu cine trebuie la toamnă (sau la iarnă,... cînd a fi...)

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 17:22

De la: 9am072996, la data 2009-06-25 11:41:45Si ce cu o floare se va face primavara?...

Primăvara începe întradevăr cu o floare!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 18:03

De la: mytcor, la data 2009-06-25 13:07:34
mytcor,ti-am raportat abuz de limbaj,asa sa sti,pai cum nene nu vrei sa scri nimic,dai foaia goala,ai nota trei si esti corigent

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 19:37

De la: 9am064759, la data 2009-06-25 17:14:57Candideaza la Premiul OSCAR,sectiunea "CEL MAI PROST ROL PRINCIPAL".
Este OK ca este HOMOSEXUAL

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 21:01

De la: 9am072996, la data 2009-06-25 11:41:45Si ce cu o floare se va face primavara?Sistemul in Romania este in moarte clinica trebuie schimbat.Undeva sa gresit in democratie pt ca altfel nu ar fi fost criza.Oamenii au dreptul la munca la viata si fericire nu la lipsuri stres si mizerie in avantajul unei mici parti a populatiei care prin metode mai putin ortodoxe s-au inbogatit incalcand legea sau facand bisnita crezandu-se destepti.

Corect. Iar de gresit, s-a gresit la revolutie cand doar Ceausestii au fost impuscati si doar aia din CPEx au ajuns dupa gratii. In schimb cei din esaloanele 2 si 3 ale PCR si Securitatii, fiind deja organizati si avand toate fraiele statului si ale economiei in mana le-au jefuit in interesul propriu in decurs de numai cativa ani. Iar tot ce a urmat, a urmat ca un bulgare de zapada care starneste o avalansa

Avem nevoie de o noua revolutie, o revolutie pasnica a competentei si a seriozitatii, care sa mature o data pentru totdeauna sistemul PCR (adica Pile Cunostinte Relatii), format in comunism si exacerbat in post-comunism.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 08:51

cu cine,bre ? cu cine ,ca asta-i problema zilei !? cea mai mare pierdere a noastra,asa cel putin mi se pare mie,este pierderea Sperantei .....si uite asa ajung iar la intelegerea momentului cind a fost necesara aducerea unui printz strain sa faca-n tara asta ce nu puteau si nu pot face romanii !
P.S. l-ati vazut aseara pe Cetateanul R.Duda la "derbedeul dracului " Ciutacu ?

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:59

De la: gabigabi, la data 2009-06-26 08:51:46cu cine,bre ? cu cine ,ca asta-i problema zilei !? cea mai mare pierdere a noastra,asa cel putin mi se pare mie,este pierderea Sperantei .....si uite asa ajung iar la intelegerea momentului cind a fost necesara aducerea unui printz strain sa faca-n tara asta ce nu puteau si nu pot face romanii !
P.S. l-ati vazut aseara pe Cetateanul R.Duda la "derbedeul dracului " Ciutacu ?

Cu noi, Gabi. Nu ai invatat inca o chestie veche de cand lumea: cu o floare nu se face primavara. Bun, aduci un print strain, si?... Carol I si Ferdinand I au fost personaje deosebite, dar nu uita ca ei nu au actionat singuri. A existat in primul rand acea extraordinara generatie politica a pasoptistilor, continuata o vreme in dinastii politice precum cea a Bratienilor. Intre 1848 si 1923 a existat o vointa a schimbarii si a modernizarii la nivelul intregii elite romanesti si nu numai- chiar daca nu toti aveau aceleasi viziuni sau aceleasi idei despre cum ar trebui indeplinita aceasta modernizare. Cu cateva decenii inainte, Carol I nu ar fi avut mai multe sanse de a moderniza cu succes statul si societatea decat au avut acei fanarioti care au incercat, precum Scarlat Callimachi sau Alexandru Ipsilanti. Asa cum mai tarziu, Carol II s-a imbolnavit de toate moravurile proaste pe care iubitorii de straini le atribuie romanilor. Daca maine Romania s-ar transforma in monarhie, crezi ca automat Basescu, Geoana, Vanghelie, Patriciu, Nastase, Mazare, Verestoy, Videanu, Codrut Seres, Voiculescu, Hrebenciuc, Boc, Blaga si ceilalti ar deveni corecti si onesti? Sau, pur si simplu, ai avea o monarhie constitutionala la fel de macinata de coruptie pe cat este republica actuala...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 14:58

cine inseamna "noi " ? cu poporul asta pe care nu-l mai intereseaza nimic si asteapta,in continuare,sa i se dea ? l-ai auzit pe Jupinu' zicindu-ne ca suntem un popor de asistati ,nu-i asa ? m-am suparat,dar cam asa-i ! da' cine ne-a adus in starea asta,nu ei ? .... Ai identificat in lumea noastra politica pe acei oameni capabili de un sacrificiu pentru binele tarii ? eu nu si sunt prea batrina,danubianule , ca sa ma mai lupt in vreun fel si dezamagita si nici nu mai vad "luminita de la capatul tunelului "; au capacit-o si nu cu ceara de albine ,ci cu kk ! daca-ar fi sa-mi pun o dorinta si sa se si indeplineasca, mi-as dori un flaut fermecat care-i sa-i scoata din oras/din tara pe toti sobolanii astia spurcati si sa-i inece in Dunare !

9am064759

4 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:14

De la: vaneamarin, la data 2009-04-06 08:25:26
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale.

Ce parere aveti???

Daca face asta principele Radu este un tampit !. .Am insa despre principele Radu o parere foarte buna asa ca sunt sigur ca se va gandi bine si nu va face acest lucru .Oricum nu ar reusi decat sa ia in turul intai din voturile liberalilor si sa compromita ideea de monarhie.

9am064759

4 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:18

Ei,vezi ca e tampit?Dar asta nu e de ajuns are mansarda vraiste .Auzi frate,printul presedinte..

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:16

De la: 9am064759, la data 2009-06-27 16:18:41Ei,vezi ca e tampit?Dar asta nu e de ajuns are mansarda vraiste .Auzi frate,printul presedinte..

Nu este prinț este Principe (și mai important, doar) Consort. Nici el și nici urmașii lui nu au dreptul de a deveni monarhi ai României. Dar are dreptul să devină Președinte. Și în continuare rămîn la părerea că dintre toți candidații actuali este cel mai potrivit să Reprezinte România în calitate de Șef al Statului. Și nu pentru că este membru al Casei Regale ci mai ales că mie mi se pare că e singurul care a învățat în 20 de ani ceva despre cum să reprezinți o țară și un popor, chiar dacă mulți consideră că e vorba de un popor "de nimic și de tîmpiți". Pentru mine e clar că e Altfel decît ceilalți. Sigur, faptul că a fost acceptat ca membru a unei case regale reprezintă un mare avantaj pentru pregătirea lui ca posibil viitor Șef de Stat. Pînă la toamnă poate că "răsare" cineva care să mă convingă că este mai bun decît Principele, dar nu mă prea aștept.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:42

da,asa mi se pare si mie ! vom vedea ; mai sunt citeva luni bune pina la alegeri !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:20

De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 13:16:14
De la: 9am064759, la data 2009-06-27 16:18:41Ei,vezi ca e tampit?Dar asta nu e de ajuns are mansarda vraiste .Auzi frate,printul presedinte..

Nu este prinț este Principe (și mai important, doar) Consort. Nici el și nici urmașii lui nu au dreptul de a deveni monarhi ai României. Dar are dreptul să devină Președinte. Și în continuare rămîn la părerea că dintre toți candidații actuali este cel mai potrivit să Reprezinte România în calitate de Șef al Statului. Și nu pentru că este membru al Casei Regale ci mai ales că mie mi se pare că e singurul care a învățat în 20 de ani ceva despre cum să reprezinți o țară și un popor, chiar dacă mulți consideră că e vorba de un popor "de nimic și de tîmpiți". Pentru mine e clar că e Altfel decît ceilalți. Sigur, faptul că a fost acceptat ca membru a unei case regale reprezintă un mare avantaj pentru pregătirea lui ca posibil viitor Șef de Stat. Pînă la toamnă poate că "răsare" cineva care să mă convingă că este mai bun decît Principele, dar nu mă prea aștept.

Personal cred ca insusi "Principele" te va convinge la un moment dat ca nu este decat un om de nimic.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 22:01

Acum 60 ani marele actor Constantin Tanase avea un cuplet la adresa guvernantilor. Din nefericire este la fel de actual si azi si mi-e teama ca va mai fi inca multi ani de aici inainte in Romania. Spun asta cu regret. Chiar imi pasa de Romania si as vrea sa aud de bine pe acolo.

"Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cat am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Si cu asta ce-am facut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem noua guvernare?
Si cu asta ce-am facut?

Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim in saracie?
Si cu asta ce-am facut?

Ia coruptia amploare,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Scoatem totul la vanzare?
Si cu asta ce-am facut?

Pentru-a castiga o piine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine?
Si cu asta ce-am facut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc intruna taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte?
Si cu asta ce-am facut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete?
Si cu asta ce-am facut?

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut?"

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 22:26

De la: DanubianKnight, la data 2009-06-28 19:20:54 Personal cred ca insusi "Principele" te va convinge la un moment dat ca nu este decat un om de nimic.

Oricum rămîne o diferență pentru mine între Principe și Ceilalți. Ceilalți deja m-au convins.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 20:15

parerea mea este ca Principele radu . la ora aceasta este singurul care stie sa se exprime sa intelegem si noi poporul ce vrea , si el si urmasii lui nu vor fi pe tronul monarhic niciodata fiindca este principe, mi se pare la ora asta cel mai nimerit de a fi presedintele Romaniei, noi cei care lucream afara , cam 80% il vom alege, ramine cei din tara sa aleaga, dar dupa cum au ales la parlamentarii europeni..........

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 00:10

De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 13:16:14

Cu tot respectul, va rog, spuneti-mi , si mie , de unde ati scos-o pe asta cu "Principe Consort"?
Dvs. chiar nu stiti ca Principe consort inseamna "Sotul Reginei" ?
Si ca acesta titulatura exista doar in U.K. ?

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 14:37

Ca simpatizam sau nu - ca avem capul fierbinte sau rece - nu asta conteaza. Conteaza ca comportamentul si principiile afisate de Radu al Romaniei este cu totul diferit de obisnuitul comportament belicos si chiar manelist ale politicienilor actuali. Romanul de rand ravneste dupa siguranta zilei de maine - doreste sa prospere sau cel putin sa nu mai fie supus in cadere libera economica. Paruielile la nesfarsit - invinuierile reciproce si fara finalizare de catre justitie sunt tragicomedie dar populatie sufera si este debusolata exceptand pa cati-va care se dau la beri si micii gratuite....!

vladimir_stoica

33 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 16:09

Dupa ce castiga presedintia, urmatorul pas e sa se voteze pentru monarhie constitutionala!

Nihil sine Deo! = Nimic fara Dumnezeu (Iisus Hristos)! Marin Preda: "Daca Dragoste nu e, nimic nu e!" Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este Iubire si Lumina." Sfantul Apostol si Epistolist Pavel: "Si acum au ramas acestea trei: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Dar cea mai mare este Dragostea (Dragostea fata de Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul Sfant, fata de toti oamenii buni si fata de orice fiinta benefica omului)!" Iisus Hristos: „Eu sunt Calea catre Tatal, Adevarul absolut si Viata vesnica. Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu (iar Iisus Hristos si-a dat si viata pentru salvarea sufletelor oamenilor care cred in El), ca sa vada lumea ca sunteti ai Mei!” Petre Tutea: "Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca Adevarul, ci ca sa primeasca Adevarul." Meine Ehre heibt Treue! = Onoarea mea se numeste Credinta (crestina)! Arbeit macht Frei! = Munca te face Liber! (pentru ca obtii bani cu care iti poti satisface necesitatile, caci nu te poti numi cu adevarat Liber cand faci foamea!) Blazonul Templierilor: Simbolul Libertatii totale, sentimentul Puterii si al Dreptatii. Kraft durch Freude! = Forta prin Bucurie (Kraftsport = Sport al fortei sau Culturism sau Body-building = Constructia corpului sau Culture Physique = Cultura fizica = Fitness, Power-lifting = Putere de ridicare sau Triatlonul fortei sau Probe de forta, Strongman = Om puternic (o proba este "mersul fermierului", cu cate o hantela (haltera fixa) in fiecare mana, alta este "ridicarea pietrelor lui Atlas", niste sfere de beton din ce in ce mai grele, care se pun pe niste cutii de lemn, alta este trasul capului tractor (cabina de tir) cu funii legate de umeri), Weight-lifting = Ridicare de greutati sau Haltere, Skandenberg = Brat de fier)! Ubung macht den Meister! = Exercitiul il face pe Maestru (a spus si multiplul campion mondial de culturism profesionist Arnold Schwarzenegger, de religie crestin romano-catolic si nationalitate austriac)! Sieg heil! = Victorie deplina (crestinismului)! Heil unser Fuhrer! = Deplinatate Domnului (Conducatorului) nostru (Iisus Hristos)!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 08:23

ce spui tu Nu se poate,ptr.ca intii trebuie schimbata Constitutia si asta nu se face intr-o zi,ci in ani ! apoi facut un referendum cu :esti de acord cu schimbarea ei ? ai mai fost intrebat asta,frate si ar trebui sa stii,nu sa arunci cu vorbe musculoase ! apoi ,in caz ca s-ar accepta introducerea ideii de Monarhie ca alternativa la Republica,alt referendum ptr.ce-ar vrea poporul ,caci sunt 3 variante : Monarhie; Republica Parlamentara sau Prezidentiala,asa cum isi doreste,de ex. dl. presedinte acum !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:07

999www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 21:20

De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 22:26:43
De la: DanubianKnight, la data 2009-06-28 19:20:54 Personal cred ca insusi "Principele" te va convinge la un moment dat ca nu este decat un om de nimic.

Oricum rămîne o diferență pentru mine între Principe și Ceilalți. Ceilalți deja m-au convins.

Chiar asa, toti? Cu ce te-a convins Crin Antonescu ca e un om de nimic? Nu-i fac propaganda, dar vreau si eu sa-ti inteleg mai bine pozitia.

9am087829

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 21:32

daca vrea sa cistige trbuie sa ia legatura cu mine si sa platesca bine sii iipromit caajunge presedinte am o varianta simpla care are succes de100/100 sa ajunga presedinte cine apeleaza la mine nul dezamagesc ii promit ca cistiga 99%

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:53

dar nici n-a zis Mihai ca cineva ar fi de "nimic "-tu ai spus ca ne vom convinge ca Duda-i un om de nimic !...am mai spus si voi mai spune ca-l plac pe Crin Antonescu si de 1,5ani ii fac reclama dar,s-a intimplat ca dupa ce si-a depus candidatura la presedentie, sa-ncep a ma uita la el cu alti ochi ....ca la un viitor presedinte de la care am alte pretentii si sa constat ,cu tristete, ca n-are nici prezenta de spirit,nici prestanta ,nici stapinirea de sine necesara functiei si,in general,mi se pare depasit de responsabilitatea rolului ce va trebui sa-l joace in mentinerea in echilibru a mastodontului de 72% FSN.ist din Parlament !

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: